Am I wrong to think that something could happen?

Söndagen den trettioförsta maj 2009

11:34
Idag är det officiellt min sista dag på Restaurangtorget! Tjohooooo! Och idag är det även sista dagen vi har öppet på gamla stället, imorgon är det invigning av det nya! Yeah. Vi kommer nog inte ha nånting att göra idag, eftersom vi inte kan fylla upp och sånt där. Och städa lär vi inte heller behöva göra. Ska nog försöka få sluta lite tidigare, för vi ska till farmor klockan fem. Fast å andra sidan kanske man kan stå ut sista dagen.. Men ändå. Måste se till att jag får anställningsbevis och att de betalar ut semesterersättning för i år också!


20:54
Nu har jag gjort mitt sista pass på Torget! Lyckaaaaa!!! Har inte haft ett dugg att göra idag, men det gjorde ingenting, för cheferna var knappt på plats (de flyttade till nya stälet..), så det var ingen som hade koll på oss, vilket resulterade i att vi bara stod och snackade skit! Gööööött! Gud, vad jag kommer sakna alla!

Funderar på att skita i skolan imorgon. Det som egentligen känns viktigast är s-blocket, men det måste jag i alla fall gå ifrån tidigt eftersom jag ska jobba. Och egentligen borde jag gå på teatern, eftersom jag ska göra min karaktär, men jag har lite ångest inför det. av någon anledning. Sådär som jag hade inför muntliga nationella. Istället hade jag tänkt att jag skulle mysa med mina kära kusiner på landet! Vicko och jag ska hämta Nova (lilla bebishunden) i stan, och sen åka ut till Vintrosa, och då ska vi laga lunch och bjuda Mahtilda, Anders och lilla Elwira! Myyyys! Visst borde man vara i skolan sista dagen, men jag orkar inte! Jag träffar ju ändå alla på Krampen. Det skulle väl vara att man vill krama på Meg och Johan men vatusan.. Nu är det såhär! men vi får se lite hur läget är imorgon..

Satisfy me, then let go of me

Lördagen den trettionde maj 2009

10:17
Igår blev det ett litet stadssafari! Skulle skjutsa in Marcus och Silvio till ett lan i Sörbyängen, lämna bilen till pappa, och så skulle Tommy handla datorgrej. Att åka till pappa, och att fixa datorn var en simpel match. Det svåra kom när vi skulle till Sörby. Silvio sa att han hittade från Navet, så då körde vi den vägen, fastän det ligger i Ladugårdsängen. Men när vi kommit dit han hittade så gick det inte att åka längre, för det var cykel- och bussväg. Så då fick vi ringa till kompisen de skulle till, och då fick jag ny vägbeskrivning. Hade jag bara vetat exakt vart jag skulle från början hade jag hittat direkt, eftersom det var på samma gård som Bertil bor på! Åh, så typiskt. Allt detta tog nästan två timmar. I och för sig var vi på Willys också, men ändå.
   Sen skulle jag skjutsa Tommy till bussen. Vi var osäkra på om han skulle hinna med den, men vi provade. När vi var vid Svampen såg vi att bussen låg före oss så vi försökte köra om, och lyckligtvis hann vi precis förbi ett rödljus, som
302:an var tvungen att stanna för. Så Tommy fick snabbt som tusan hoppa av vid en hållplats, men han hann i alla fall!
   Sen åkte jag och hämtade upp Linn i Lillån, och så styrde vi mot Ervalla. Jag var lite förvirrad så jag åkte in en rondell för tidigt, så vi fick vända. Men sen hittade vi rätt! Det kändes som att man åkte fel hela tiden, men det gjorde vi inte. Kom till slut fram till Malin Hansson i alla fall, och där grillade vi och hade skoj. Kvällens bästa var lätt när jag, Linn, Werme och Samantha tog Gustav Danielssons skåpbil och åkte till Coop för att handla. Jag och Werme satt där bak, och det var så jäka kul! Vi rullade runt därinne och var allmänt farliga, men det var sjukt roligt! Väl på Coop handlade vi tio paket marshmallows, som jag fick stå och hålla i famnen. Det såg nog rätt kul ut. När vi kom tillbaka kollade vi på SkRiKa, och sen dorg vi ihop ett gäng och spelade nattbrännboll. Vi såg typ ingenting, men det var himla kul ändå! Och så signerade vi varandras årsböcker, tack för alla fina kommentarer! 
   Vid ett åkte de flesta, som inte skulle sova över, hem, så även jag. Men sjukt lyckad kväll, vi måste göra om det!

Idag är det jobbdags. Min sista helg på Torget! Synd bara att det är så fint väder, vi lär ju inte ha ett dugg att göra. Och inte kommer jag att få gå hem tidigt heller.. Men jag får väl stå ut, eftersom det trots allt är sista helgen.   


18:55
Idag har jag haft huvudvärken från helvetet. Hela dagen. Och såklart fick samma människor som alltid gå hem tidigt. Jag stod ut endast för att jag bara har EN dag kvar!

Ikväll ska jag och Anna bli fotograferade i våra studentkläder. Pappa fotar. Vet inte exakt var vi ska vara, men på något fint ställe i alla fall! Blir säkert fina bilder, brukar ju bli så fint ljus på kvällen.

Har inte satt på mig ringen efter jobbet. Fingret känns naket!


23:09
Nu har vi tagit en massa snigga bilder! Blev faktiskt nöjd med väldigt många, såg inte alls tjock ut idag! Förutom bamsearmen, men den får jag väl stå ut med. Har i alla fall lärt mig att posa bort den, haha! Bilder kommer senare. Finns några på Annas bilddagbok; http://alltidanna.bilddagboken.se.

Nu blir det sovas!

That's where we'll be

Fredagen den tjugonionde maj 2009

09:11
Idag blev jag av med min sovmorgon, för pappa var lite för full igår, så var tvungen att skjutsa honom till jobbet. Som tur var fick jag låna med en bil hem, så jag slapp åka buss. Fast det var en cp-Clio som man inte kunde skjuta fram sätet så långt med, och den gick på för höga varv hela tiden. Den gillade jag inte! Tyvärr måste jag nog köra tillbaka den ikväll..

Härligt väder ute idag! Ska nog försöka vara ute lite. Mysa med baby. En filt ute på altanen, med lite fika kanske? Sounds good to me.

Ikväll är det klassmys hemma hos Malin Hansson i Ervalla. Det blir säkert trevligt! Måste dra iväg och handla lite att grilla och så sen.

I helgen gör jag mina sista dagar på Torget! Fy vad skönt! Fast samtidigt sorgligt, jag har så sjukt bra medarbetare! Tur att man kan hälsa på.

Nu ska jag fixa iordning frukost!


14:54
Somnade om halvt liggandes över Tommy, och fy vad jag sov skönt! Vaknade halv ett. Då kände jag att det började bli lite bråttom, om man skuile hinna få något gjort idag.
   Vi käkade våfflor med sylt, grädde och chokladkrossglass till lunch. Smarrigt värre! Vi ska snart ut i solen och äta upp resten av glassen.

Fick mina skor idag! De är såååå snygga! Hade ju varit kul att ha dem ikväll, men för det första ska jag köra, och blil + klackar = big no no, och så ska vi ju vara på bondgård, utomhus hela dagen, så då är det väl inte så bra heller. Men gorgeous är de!

Så himla skönt ute nu, jag ska snart ut i solstolen igen, och fortsätta läsa tidning. Mys!


Ja, Es3 har inte några skoldagar kvar!

Torsdagen den tjugoåttonde maj 2009

11:58
Igår var det bal, och jag var väldigt nöjd med mitt utseende. Bilder kommer ikväll! Blev till slut några lockar och några pärlor i håret.
   Hann till Sofie, där det var mycket folk. Alla var så fina! Men det var mycket svart, skönt att jag vågade lite färg!
   Åkte till pappa och fotade vid en cab. Tyvärr blev det något fel med bilderna, men några ska nog gå. Har inte sett dem än, men jag gissar att jag ser väldigt fet ut på många bilder, för det lyckades jag göra på den enda bilden jag sett från kvällen. Det är ju det jag säger, jag ser fetare ut än jag känner mig! Gosh..
   Körde nyktert på balen, för jag gillar ju inte vin och sånt. Drack några klunkar cider, men sen började det smaka vin. Då fick det vara. Och inga roliga alkofrittalternativ heller, så det blev vanligt vatten. Men då blev det ju billigt i alla fall! Fast jag tycker nog att balen var väldigt överskattad. Visst, det var trevligt och så, men nä. Jag hade nog väntat mig mer. Det blev till och med en tidig kväll. Dels kändes det segt, och sen fick jag sjukt ont i magen av cidern. Men men! Snygg var jag! Förhoppningsvis, minus magen dårå.

Idag är alla, inklusive jag, väldigt sega. Skönt då att vi bara kollat på film på s-blocket, och dessutom började vi fyrtiofem minuter senare och slutade en halvtimma tidigare! Det är ju baar för sjukt. Fast skönt, men tanke på att vi i vanliga fall har s-block i tre och en halv timma!
   Snart ska vi ha den sista lunchkonserten ever! Jag är dock inte ett dugg taggad, men tror ändå att det kommer att gå bra. Vi kan våra låtar. Men just nu vill jag bara hem och sova.

Ikväll blir det bio med baby! Det står mellan Wolverine och Natt på museet. Den sista är ju lite nördig egentligen, men den ingår i det där sommarprogrammet. Har man gått på fem av elva filmer får man typ dubbla biopoäng, och det är ju rätt schysst! Men vi får se hur det känns ikväll. Är jag såhär seg är det nog lika bra att gå på den, flumma lite!
   Ska även vara fyllechaffis åt papi idag. Det funkar ju idag eftersom jag inte har någon skola imorgon. Eller, jo, jag har ju egentligen piano, men jag hatar pianot, så Dan får ha överseende med att jag inte kommer! Åh, lite dåligt samvete får jag ju, Dan är ju så söt! Men nej, det blir inget sånt imorgon!

Borde verkligen köpa ett nytt paraply. Mitt gamla fick jag slänga på jobbet i tisdags. Har dock inte pengar till att köpa nytt idag, då de sista kronorna går till bion ikväll. Men imorgon rullar slantarna in!


14:31
Fick kuta till 522:an förut, ända från Konserthuset till Olof Palmes torg! Shiiiiit, vad jag kutade. Men jag hann! Fick tyvärr stå, eftersom det var två dagisklasser på bussen..

Kollat på bilderna som pappa tog igår. Den där klänningen var verkligen inte smickrande för figuren! Fick både hängpattar och tusen valkar. Åh, jag hatar att jag känner mig mindre än vad jag är, vad tror folk om mig egentligen? Äckeläckel! Jaja..


17:20
Mums, sov en stund framför Top Model! Hjärta power naps.

Snart blir det bio. Blir Natt på museet, jag kände för komedi idag! Och så kan jag ta bilen, så himla skönt! Vädret är ju inte det bästa, och jag har som sagt inget paraply. Kan ju inte direkt släpa runt på ett stort..

Jaja, här kommer i alla fall en bild från balen, resten finns på Facebook!


 

21:31
Ja, att säga att filmen vore väl en överdrift, men absolut helt okej torsdagsfördriv!
   Innan filmen mötte vi upp Hannes och överlämnade hans skor, som Tommy lånat till balen. Det kom en konstig gammal gubbe och pratade med oss. Tror dock inte att han var alkis, men han var konstig ändå.
   Efter filmen hämtade vi upp Marcus och Adrian, de hade haft någon sorts avslutningsmiddag på skolan.

Mammas farfar dog visst idag. Kan inte säga att jag känner någon sorg direkt, har inte träffat honom på många år, men det är såklart aldrig kul när någon dör. Och speciellt inte för mamma och morfar. Särskilt morfar. Jaja, life goes on. Men en tanke sänder jag honom dock!

Har så sjuuuuuuukt ont i ryggen! Precis i ryggslutet, den delen man använder för att böja sig. Hate, hate! Måste fixa massagetid, men hinner inte nästa vecka. Förhoppningsvis efter studenten! Även knäet krånglar, det icke-opererade. Fan! Måste kolla upp det, det håller på precis som det andra gjorde.

Nu väntar jag bara på att få åka tillbaka till stan och hämta pappa, så jag får gå och lägga mig sen.

Who's that bimbo?

Onsdagen den tjugosjunde maj 2009

09:19
Godmorgon!
   Idag är det dags för studentbalen. Har inte riktigt börjat tagga till än, men när jag väl börjar göra mig i ordning så kommer det nog. Ska bli så kul att se alla andra vara uppklädda, alla kommer vara så grymt snygga! Och jag också, hoppas jag! Vet fortfarande inte hur jag ska sminka mig, men med det utbudet av smink som jag har ska det nog inte vara några problem.

Idag ska jag typ bara ta hand om min kropp. Ta ett långt bad, smörja in mig, grooma mig där det behövs, och allt sådant. Och så ska jag hämta ut mitt paket från H&M, äntligen kommer min bikini!
   Tommy kommer om några timmar också, bubben! <3


11:06
Yay, alla grejerna passade perfekt! Den som säger att man inte kan bli lycklig av materiella ting ljuger! Särskilt nöjd med bikinin, jag kommer vara så snygg! Eller nåt i den stilen i alla fall. La upp bilder på grejerna för någon vecka sen, men här kommer en repris!

Lila tunika, 49 kr. Perfekt att svepa om sig när man går till och från badet.
  Blommig baddräkt, 198 kr. Den ska jag främst använda som body, men blir det för varmt en dag kan jag ju såklart bada i den också. Den är ju dock inte idealisk att sola i!
Bikinitopp, 149 kr. Älskar både färgen och mönstret! Bandeau är den perfekta modellen för mig.



12:32
Har äntligen hittat kvällens sminkning! Det blir lite lila runt ögonen, det får fram det gröna. Och så lite eyeliner, så är det klart! Har även kommit på frisyr, blir en slarvig lös uppsättning i nacken med ett hårspännen med pärlor på. Jag tror det blir den i alla fall, om den vill sig sen när jag tvättat håret och så. Men det ska nog gå med lite spray! Så blir det väl några lösa lockar som får hänga fram lite. Jag tror det blir nice!

Nu ska jag hämta baby vid bussen!

Falling faster, barely breathing

Tisdagen den tjugosjätte maj 2009

10:19
Igår hade jag mitt sista gymnasieprov ever! Det känns ju ganska så skönt kan jag säga. Tror även att det nästan kan ha blivit ett MVG till och med. Fast kanske ändå inte.. Fast det spelar i och för sig ingen roll, för jag får bara VG i religion ändå. :/

Linnea Börjesson och Linn hade fixat överraskning åt hela Es3, en sak de fixat med sedan oktober förra året. Det var en årsbok med collage från hela gymnasiet, guld! En rolig liten bakom-kulisserna-film hade de också gjort, haha. Grymt jobb tjejer tack!

Jobbade igår. Vi var på ungdomsgården. Det var skoj för jag träffade massa personer från projektarbetet! Hade jättetrevligt med assistenten Amanda också.
   Fick även en massa nya tider för sommaren. Shit, vad jag kommer jobba! Men det är ju bara bra. Förutom att de hade satt upp mig på att jobba den veckan då jag är på semester. Fast jag ringde till Micke och löste det. (:
   Var hungrig när jag åkte hem, så det blev en liten mellanlandning på Burger King. Så himla gott! Hatade BK förr, men inte nu!

Pappa har köpt dator till mig nu! Kombinerad student- och födelsedagspresent. Fast jag får ju inte öppna förrän på studenten. Fast det spelar ingen roll, för jag kan inte använda den förrän jag flyttat ändå, för vi har inget internetuttag över. Det suger ju lite. Fast det kanske inte blir den här datorn ändå, för jag såg att The Phone House hade jättebilliga datorer som motsvarade den jag fått nu. Så vi får väl se.

Idag har jag ingen skola, skönt! Man kanske egentligen borde vilja vara så mycket som möjligt i skolan nu, men klassen och allt, men jag känner att det kan ta sig i röven nu faktiskt. Det verkar inte vara någon som bryr sig om mig ändå, så då kan det lika gärna vara. Det är upp till dem nu, jag har gjort mitt bästa.
   Ska dock jobba i eftermiddag, wei. (: Jag gillar verkligen jobbet, det är mysigt! Fast vem vet, jag kanske hatar det sen. Men alla som jobbar där verkar verkligen tycka att det är världens bästa jobb, typ.

Soligt och härligt ute, så får väl försöka sätta mig ute i solen lite grann sen. Man måste ju faktiskt passa på.
   Borde även försöka kolla lite med håret inför balen imorgon. Och ta bort nagellacket!

Nu blir det frukost!


11:41
Hade tänkt ha på mig shorts idag, när det är sol och allt, men när jag gick ut och hämtade posten insåg jag att mina ben var alldeles för vita för något sådant. Så det får allt bli något annat!

Nu ska jag åka till affären och handla lunch, samt hämta ut mitt paket från Bubbleroom!


12:10
Jag fick mig en liten överraskning när jag öppnade paketet: det var inte helt och hållet det jag hade beställt. Eller i alla fall inte vad jag trodde jag beställt. Jag trodde att jag hade köpt ett trepack enfärgade t-shirts, men när jag öppnade paketet var den svarta tröjan mänstrad. Fast den var skitsnygg! Det ser ut som att man har ett jättesnyggt halsband på sig. Me like. Så det var ju bra! och tröjorna var mycket skönare än jag tänkt, och den röda tröjan var även den jättefin. Ett mycket bra köp, kommer nog använda alla tre mycket i sommar! Var en vanlig vit också.

Tog bort nagellacket förut, och då använde jag mig av borttagningsservetterna som jag köpte på Linas Cosmopharmaparty i våras. De var jättebra! Mina naglar känns alltid bräckliga efter att jag tagit bort nagellack, och så skrumpnar de typ ihop, men det här var jättebra! Det tog bort all färg utan att lämna minsta spår, och det var inte alls obehagligt. Det kändes typ som att smörja in naglarna i olja. Så nu har jag rena och fina naglar till balen! Ska nog lägga lite baslack och sådär, så att det i alla fall är lite glan spå dem. Lösnaglar och sånt där är inget för mig..

Nu ska jag sätta mig i solen och äta lite glass!


13:54
Just som jag skulle gå och sätta mig i solen gick den i moln, och nu har jag inte sett den på ett tag. Typiskt. Ska visst regna i eftermiddag. Figures. Då kan jag lika bra byta kläder, till något mer allvädrigt.

Mamma har hyrt en sjal till balen imorgon. Bra! Så nu har jag både handskar och sjal, det blir nog superfint! Vet dock inte hur jag ska sminka mig? Vet inte vilken färg som skulle passa.. Kanske har någon färg som matchar klänningen? Svart går ju alltid, eftersom jag bryter av med svart. Vi får se imorgon helt enkelt!

Nu ska jag dra mig iväg mot jobbet!


21:28
Träffade Anna på väg in till stan, mys! Hon är min bästaste vännis.
   Innan jag stack till tåget gick jag in på Glitter för att köpa dekoration till håret. Det blev några pärlspiraler, det blir nog fint tror jag. Jag hittade även ett jättesnyggt rosa läderarmband med hjärtapplikationer på som jag köpte. I love to shop!

Nu är jag hemma igen, och allt är som vanligt. Imorgon är det bal. Blir förhoppningsvis en kväll att minnas!


21:49
Nu är det bara tio dagar kvar till studenten, men medan alla andra taggar vet jag inte riktigt hur jag ske bete mig. Å ena sidan vill jag bara försöka tighta ihop med mig med dem jag vill hålla kontakten med, men å andra sidan försöker jag glömma. Försöker klippa banden. För det är nog trots allt det jag kommer behöva göra. Jag kommer att bli ensam. Det spelar ingen roll vad alla säger, det kommer bli så. Och det har egentligen ingenting med den eventuella flytten att göra. Även om jag skulle bli kvar i Örebro kommer jag vara ensam. Har jag inte lyckats göra avtryck hos folk på tre långa år kommer jag inte göra det på en knapp vecka. Och jag kan ju faktiskt inte klandra någon egentligen, man rår ju inte för att man vill umgås med vissa men inte med andra. Men jag kan inte hjälpa att jag känner mig bitter, sårad, utanför. Det är väl likadant som under alla andra år; jag duger för stunden. Och precis som då tar jag åt mig. Massor. Men till skillnad från då är jag en stark kvinna nu. Jag är vuxen. Jag måste ta mina egna beslut, göra mina egna val. Stå upp för mig själv. Men hur gör man? Hur får man de där power-woman-egenskaperna som så många har? Hur gör man för att bli önskvärd?
Men mitt i allt detta finns ändå mina ljus: min familj, min älskade Tommy, Anna, och så mina relativt nyfunna Hannes & Carin. Er vet jag att jag har hela livet, no matter what!

God, I wish that she was dead

Söndagen en tjugofjärde maj 2009

10:49
Åh, fy, vad kul jag hade igår! Blev verkligen en toppenkväll!
   Började med Räkbåten med nya jobbet.Var bara sju stycken, trodde vi skulle vara fler. Bara Amanda och Camilla som jag inte hade träffat innan. Var så himla kul! Fast Sara och jag hade visst ringt i förväg och bestämt kläder; båda hade den blommiga bodyn, haha. Åt en massa räkor och hade allmänt skoj. Och så behövde vi inte betala heller, perfekt!
   Sedan bar det vidare till Torgetfesten hos Ellinor! Jag körde, så jag var nykter, men hade svinigt kul ändå! Vi skulle egentligen till Frimis, skulle stå på listan, men sedan blev det något knas, och då var vi inte längre på listan. Så då drog vi vidare till Klaras istället. Gillar egentligen inte Klaras, men nu var det gratis inträde, så det var asbra. Blev en riktigt billig kväll, gjorde inte av med ett öre! Och det var faktiskt jäkligt kul på Klaras, lagom mycket folk och jätteskön musik. Och där träffade jag Amanda igen, och det var kul för vi pratade inte så mycket på båte. Men vi ska jobba tillsammans imorgon!
   Ja, jag hade verkligen en toppenkväll!

Idag är det kalas hos Casper som fyller ett år om ett par dagar. Lillskrutten!
   Ikväll blir det musikal i kyrkan!


22:09
Riktig mysdag ute i solen hade vi förut! Casper var på strålande humör, liksom solen. Och asgod tårta, det gillar jag! (;

Har precis kommit hem efter en kanonmusikal i kyrkan. Emelie var lätt bäst, vilken jäkla röst! Hur kunde Idol dissa henne? Shame on them! Dock var musikalen seg, alldeles för lång. Men bra! Älskar Andreas Beskows musik, han är king!

Nu är klockan mycket, och imorgon har jag religionsprov, vilket jag inte pluggat ett dugg inför. Borde kanske lägga mig och göra det nu..?

Turn around, bright eyes

Lördagen den tjugotredje maj 2009

14:34
Blev en riktigt lyckad kväll igår! Regnet höll upp, så vi slapp bli blöta. Visserligen fick vi inte fart på grillen förrän efter typ två timmar, men sen gick det ju hur bra som helst. Vi spelade lite TP (girlpower!) och snackade skit. Askul hade vi!

Idag är jag väldigt trött. Trodde jag skulle sova länge, men icke. Får sova middag sen tror jag.
   Tommy och jag har varit på Marieberg och fixat lite grejer. Blev lite presentshopping till Casper och Micke, och så kollade jag lite med jobbet. Käkade lite glass och sådär. Det var inte bara att handla present till den lille, det var faktiskt svårt! Vad köper man för leksak till en ettåring liksom? Man vill ju köpa något smart.. Blev ett lokomotiv, det blir nog bra. Det skulle vara till ettåringar i alla fall..

Ikväll blir det Räkbåten med nya jobbet, skoj! Looking forward to it. Blir nog till att inviga jeansklänningen. Finfint!

Nu tror jag faktiskt att jag måste gå och lägga mig en stund, innan jag somnar över tangentbordet.


18:04
Jag är fortfarande trött, fast mer sådär trött som man är när man är nyvaken. Sov nog ett par timmar i alla fall, sjukt skönt! Och välbehövligt.

Snart bär det av mot stan och Räkbåten, iförd:
 - svarta strumpbyxor (H&M)
- svart spetskjol (Gina Tricot)
- blommig body (Gina Tricot)
- jeansjacka

Not gonna be just the victim

Fredagen den tjugoandra maj 2009

09:31
Inatt vaknade jag av att jag hade en vagel i ögat. Eller, jag vet inte riktigt om det är en vagel, har hört att sådana ska synas, men någonting i ögonlocket var det i alla fall. Pillar man lite så känns det som att det är en gelékudde som ligger under ögonlocket, som typ vänder sig hela tiden. Jätteäckligt. Ont gör det också. Går inte att sova, för det skaver som tusan när man blundar. Och det händer alltid nattetid, av någon anledning. Fast nu är det bra igen, nästan i alla fall. Men när jag vaknade imorse var ögat igenmurat av gegga, grosse! Ska nog ha glasögonen på mig under dagen, för säkerhets skull.

Inte särskilt härligt väder för grillkväll, men har man tur kanske det spricker upp tills ikväll. Bara det inte regnar är det lugnt för mig. Fast i värsta fall får vi ta elgrillen och grilla inomhus. Vi kan i alla fall ha det mysigt och sitta ute på altanen ändå, för vi har ju faktiskt värme där. Det är nice. Tror i vilket fall att vi kommer ha väldigt mysigt och trevligt. Ska bli kul att se hur Tommys "kompisgäng" går ihop med mitt. Tror det går kanoners!

Ska väl fortsätta med mitt städande idag, men eftersom jag var så effektiv igår är det i stort sett bara toaletten kvar, och det går ju snabbt. Sen är det väl mer lite förberedelser för ikväll. Typ baka kladdkaka, och handla lite och sådär.

Nu ska jag snart bege mig ner i badkaret med Expressen Fredag!


11:45
Har gått runt hela förmiddagen och väntat på att min telefon ska bli klar. Laddat in musik. Det går ju liksom inte att städa när det är tyst runtomkring. Men nu är den lille jäkeln klar, lagom till att familjen (utan mig) åker till morfar och kollar på en ful gammal moped. Så jag tror att jag ändå väntar lite med städningen, är ju så skönt att vara ensam hemma. Får bli en liten sångstund istället, det gillar jag!


12:17
Hörrni, jag tror bestämt att det är exakt två veckor kvar till studenten nu. :O Sick..


12:56
Nu är jag äntligen klar med all städning! Skönt. Nu behövs det bara fixas lite annat inför kvällen. Måste åka till affären och handla lite grejer, och så ska jag baka kladdkaka. Jeppjepp. Det blir nice. Ser fram emot kvällen!
   Tommy skulle visst jobba längre än han trott idag, så jag får fixa allt själv. Buhu.


14:41
Nu tror jag faktiskt att allt är klart inför ikväll. Till och med vädret verkar bli bättre än väntat. Dock blev detta en dyr historia. Eller, njae, kanske inte, men jag är inte direkt rik för tillfället. Men jag klarar mig! Upplägget är i alla fall så att alla tar med det de vill grilla och dricka (typ om man vill supa eller så), och så står jag för lite snacks, lite läsk, potatissallad och vanlig sallad. Det blir finfint! Hoppas verkligen att det är uppehåll ikväll, är ju så mycket mysigare att grilla ute!

Nu ska jag lägga mig och vila i väntan på att kladdkakan ska bli klar. Och vänta på att gästerna kommer, typ vid sex tror jag. Yay!

Mitt i ett äventyr

Torsdagen den tjugoförsta maj 2009

09:58
Tiden går så fort. Kan inte fatta att vi redan befinner oss i slutet av maj. Imorgon är det exakt två veckor kvar till studenten. Sjukt ju! Och det är ju faktiskt bara en skolvecka kvar. Hur sjukt är inte det? Varav jag egentligen bara går i skolan tre dagar. Herrejävlar. Jag kan faktiskt inte fatta det. På riktigt alltså. Jag kommer nog inte fatta förrän i höst när alla andra åker tillbaka till Risbergska och jag är kvar här. Eller kanske till och med befinner mig i lägenheten i Eskilstuna. Herrejävlar! Jaa, gud alltså.. Måste helt enkelt se till att göra det bästa av tiden som är kvar!

Idag är det Kristi himmelsfärd, alltså är jag ledig. Det är grått ute, vilket bådar för en dag med fix. Måste städa en massa inför imorgon, måste ju se presentabelt ut när jag är hostess. Så blir det, som jag sa igår, lite solarium, lite promenad, och förmodligen en tripp till farmor. Och när jag väl är ute i Marieberg blir det såklart en tripp till köpcentrumet också. Kolla in lite saker jag kan önska mig till studenten. Kan hända att det blir någon form av storshopping också, med lilla mami. Mamma och pappa kanske ska ut med husvagnen, och då brukar det behövas lite mat. Och vi har ingen här hemma heller, så jag gissar att det blir någon form av mathandling i alla fall.

Nu tänkte jag gå ner till mig och fixa mig lite. Borsta tänderna, duscha lite.. Men innan dess ska jag nog faktiskt göra mitt lilla träningsschema. Varför inte göra det både morgon och kväll om man har tid?


12:25
Herregud, vilken tid det tar att städa om man är noggrann! Storstädar, det händer typ en gång i halvåret. Max. Än så länge har jag bara fixat med bordet, rensat lite där under och sådär också. Massor kvar!

Nu blir det lite Tysslingedagen!


16:42
Har varit hos farmor och fikat lite, samt hämtat balklänningen. Åh, den är så fin! Älskar den djuprosa färgen, skitsnygg! Bilder på den och studentklänningen kommer nog sen. (:
   Efteråt var vi på Willys och storhandlade. Köpte lite potatissallad och en stor flintastek tills imorgon! Men det blir en till liten tur till affären imorgon för att införskaffa det sista.

Nu är jag supertrött, och tänkte fixa till det genom att lägga mig i solariet. Där somnar jag jämt!


19:16
Sov riktigt skönt i solariet! Like always. Nu syns det i alla fall lite, det har det inte gjort de andra gångerna. Fast mest röd såklart.

Så gott som klar med städningen nu. Väntar bara på att golvet ska torka, så att jag kan ställa tillbaka alla grejer. Skönt! Då är det bara toaletten kvar, men den tar jag imorgon.

Nu blir det hemlagad lasagne med rabarberpaj till efterrätt!


19:55
Har kollat runt lite på Systembolagets hemsida. Tommy ska få köpa ut lite cider åt mig till imorgon. Jag dricker så sällan, och när jag väl gör det så blir det mest vodka, så jag vet inte riktigt vad jag gillar. Så nu tänkte jag prova några olika. Fyra stycken tror jag blir lagom, vill ju inte bli bakfull då jag ska på Räkbåten på lördag. Och så beror det på om någon annan dricker. Känns ju mobbat att dricka själv, haha.

Ikväll är det säsongspremiär för Bonde söker fru, så det blir min tv idag!


20:13
Åh, hoppas att jag kan gå på Torgetfesten efter Räkbåten på lördag! Får försöka fixa det, det vore så kul. Är ju aldrig med annars. Får passa på. Är ju ändå klar klockan tio på lördag, så det ska nog gå att ordna. Kul!


22:33
Sitter här i nylackade naglar (chockrosa!), och nu känner jag att dagen börjar lida mot sitt slut. Mycket har blivit gjort, men fortfarande är det en hel del att fixa inför imorgon. Tur att vi inte börjar förrän på kvällen.

Godnatt alla underbara!






Bal- respektive studentklänningen! Balklänningen är dock lite mer rosa än vad som framkommer här.

Nu klarar jag mig själv

Onsdagen den tjugonde maj 2009

09:15
Ganska ovärt att gå upp imorse, om man säger så! Just som jag skulle till att gå till bussen fick jag sms av Kajsa. Hon var sjuk, så det blev ingen terminsredovisning, vilket var det enda jag hade i skolan idag. Men samtidigt visste jag att jag var tvungen att hämta mina religionsgrejer eftersom jag har prov på måndag. Så åkte till skolan ändå. Som tur var hann jag med halv nio-bussen hem, så det var ju lugnt. Men ändå. Hade ju varit skönt att sova hela dagen.. Fast kan å andra sidan gå och lägga mig nu, vilket är precis vad jag tänkt göra!


12:05
Lyckades sova två extra timmar! Det var så underbart skönt. Kände mig bedövad när jag till sist vaknade.

Varit i affären och handlat lunch; pizza. Måste göra matlåda tills ikväll också, ska ju jobba. Vet dock inte vad den ska innehålla. Finns väl inget annat än pasta.


12:54
Det regnar. Det är både dåligt och mysigt på samma gång. Mysigt så länge jag slipper ge mig ut i eländet i alla fall. Det som var så fint ute imorse.

Snart iväg till jobbet. Ska bli kul! Ska jobba med ny assistent idag, så vi får se vad det är för människa. Har hört att hon ska vara jättetrevlig, så vi får väl hoppas på det bästa. Ska nog byta om till mina tightatste jeansleggings och min älskade stoooooora randiga från Gina, den är min nya baby! Vill ha på mig den jämt. Spillde på den igår, hoppas att den inte blev helt förstörd! Då får jag köpa ny..

Funderar på att ta tag i disken och sen plugga lite religion?


13:48
Nu är alla anteckningar redo inför religionsprovet! Fett skönt.

Lade precis in en massa musik på datorn. Minnet börjar visst bli fullt, men det kan inte bara vara musikens fel. Måste ligga annat och skräpa. Men ska i alla fall lägga in musik sen, nu när jag ändå köpt minne.


13:59
Nu ska jag bege mig ut i regnet, till bussen. Jag kommer ganska tidigt till jobbet, men nu går ju tågen som de går, det kan jag ju inte göra något åt. Får väl utforska området eller något. Har knappt varit inne i centrum där. Jaja. Ser frame mot jobbet i alla fall!


21:32
Gick bra att jobba idag, tiden gick fort. Jag börjar lära mig, men det kommer nog vara läskigt att köra själv sen. Men det kommer nog gå bra!
   Tajmade bussen med tåget perfekt, hann precis med 504:an. Då slapp jag vänta en halvtimma i stan. Gött!

Ledigt imorgon, vad skönt. Ska bli nice att sova ut ordentligt. Men som vanligt kommer jag väl att vakna vid åtta av att jag behöver gå på toa. Men då ska jag banne mig se till att somna om ifall jag är trött! 
   Har inga direkta planer för morgondagen. Kanske blir en sväng in till farmor för att hämta balklänningen som nu är klar. Och så blir det väl lite städa, och lite promenad. Och om det inte är alltför dåligt väder vill säkert pappa ha hjälp med någon slags renovering. Och så måste jag lägga mig i solariet, så himla blek!

Nu ska jag väl snart gå ner till mig och kolla på tv.


21:45
Jag är bitter över min randiga tröja! Fläckarna gick inte bort helt. :( De syns visserligen inte på håll, eller kanppt ens på armlängds avstånd, men vet man att de finns där så syns de väl. I hate! Har ju egentligen ingen lust att köpa en ny tröja, men vill samtidigt kunna ha den här tröjan på fest, och är det då någon som märker att den är fläckig känns det ju sådär. Får rådfråga mamma! Och prova att tvätta igen, men lite mer fläckborttagning.

What are we doing?

Tisdagen den nittonde maj 2009

10:17
Varför ska en skön sovmorgon alltid förstöras av att man måste kissa? Why? Det händer mig nästan varje gång. Och jag har lite svårt att somna om, i alla fall om klockan är efter sju. Det börjar med att jag drömmer om toaletter, och sen är det kört. Jaha. There goes my sleep in. Jaja, fick ju ändå sova till halv tio. Vilket var elva timmars sömn denna natt, så det kanske var dags ändå.

Teaterföreställning idag. Undrar hur det ska gå. Jo, men det går nog bra. Javisst. Jag är en aggressiv präst, haha.


12:10
Även idag är jag jättetrött. Det måste vara vädret, hatar det gråa! Ge mig sol och värme, så blir det mesta bra.
   Ont i huvudet har jag också. Drömde att jag hade huvudvärk, och det visade sig vara sant när jag vaknade. Pallzor..

Lagar mat. Klyftpotatis, som vanligt. Så gott! Lite rapsolja, vitlök och örtsalt så är det i hamn, yeah!


13:01
Men hur sjutton ska detta gå? Jag är verkligen superdupertrött! Jag skulle vilja gå och sova några timmar, men det går ju inte, för bussen går om en halvtimma. Fy, får verkligen hoppas att jag piggnar till på teatern. Annars blir det inte kul!


18:24
Teatern gick jättebra! Trots att jag var gravt ofokuserad innan. Vi missade lite här och där, men vi räddade upp varandra, så det spelade ingen roll. Skönt att det är över dock!

När jag skulle åka hem med bussen gick det på en gammal gubbe som hade kissat på sig. En tjej sa till chauffören, och stackarn fick gå av bussen Fast jag tror han är van, ser honom jämt nedpissad. Grosse. Fast chauffören tyckte det var väldigt jobbigt att säga till honom, det syntes. Men han kan ju inte sitta där och kissa ner hela bussen liksom.


21:19
Varit ute på långpromenad och samtidigt passat på att lämna ut alla studentinbjudningar. Måste göra någon slags önskelista, en del frågar ju vad jag önskar mig. Önskar mig egentligen inget speciellt, men man får ju ofta smycken till studenten, och då kan jag ju lika gärna kolla ut några som jag vill ha. Hittade bland annat fina armband på Tessie. Min önskelista ser ut som följdande;
- Berlockarmband
- Läderarmband
- Långa halsband med hängsmycke
- Halsband med klocka i (finns bl.a. på Ur & Penn)
- Flytta-hemifrån-grejer från Lagerhaus
- Stor spargris från Entré
- Pengar till dator

Nu blir det sovas!

Killer heels

Måndagen den artonde maj 2009

20:39
Det är nog verkligen så att jag måste gå och lägga mig senast klockan tio för att vara en människa nästa dag. Somnade inte förrän tolv igår, och gick upp klockan sex med resultatet att jag har varit sjukt trött under dagen. Kanske inte när vi kom igång på teatern, och inte på religionen, men jag skojar inte när jag säger att jag blundade 70 % av den tre timmar långa s-blockslektionen. Och somnade nog till lite grann också. Är fortfarande aptrött, men har bestämt mig för att det är mesigt att gå och lägga sig före klockan nio. I alla fall om man inte börjar förrän halv tre nästa dag.

Efter skolan hämtade farfar mig. Provade klänningarna, förstås. De blir fina! Snart är de klara.
   Efteråt hämtade mamma mig, och vi åkte till SkoPunkten och köpte skor. Jag köpte killer heels, gladiators. Fast jag är coolare än alla andra och köpte bruna istället för de obligatoriska svarta. Skitsnygga! 300 spänn. Fast när jag kom hem upptäckte jag att Ellos sålde ut ett par nästan exakt likadana för 119 kronor, var 60 % rabatt. Så då köpte jag dem istället! Skulle de inte funka så kommer de andra säkert finnas kvar på SkoPunkten. Men snygga är de!

Upptäckte just att jag dubbelbokat mig själv i helgen. Nästan i alla fall. Tänkte ha en liten grillkväll med Anna & Johannes, och Hannes & Carin på fredag eller lördag, men kom ju på att jag ska på Räkbåten på lördag. Så det får i så fall bli på fredag. Om alla kan. Ska nog ha ett lite större partaj i sommar, kanske när jag fyller. Med mina andra buddies också, så ni inte känner er utanför!

Har, tack och lov, ingen religion imorgon, så jag börjar alltså halv tre med teater. Vi har vår föreställning imorgon. Jag tror det kommer att gå bra, vi satte det i stort sett idag. Rätt taggad faktiskt! Och skönt att man får två föreställningar på sig att göra bra ifrån sig.
   Imorgon måste jag även skicka ut studentinbjudningarna. Hoppas det är lite bättre väder så jag kan cykla ut med de jag inte behöver skicka.

Nää, nu är jag banne mig astrött!



Coming down

Söndagen den sjuttonde maj 2009

18:58
Igår sa jag upp mig! Fy vad bra jag är! Var knappt ens nervös, trodde jag skulle vara det. Det gick lätt och smidigt. Jacob är väl van..

Var jättekul på Hannes fest! Åkte bil dit, men sen kände jag att jag ville supa lite, så vi tog bussen hem. Fast det var egentligen rätt ovärt, för det enda jag fick i mig var två Aquatinis och en halv Jägershot. Men men. Kul hade jag i alla fall! Tjejerna kollade på Eurovision, och jag och killarna satt ute på balkongen och tjötade. Fett kul!

Köpte den där tröan på Gina igår. Men smart som jag är lyckades jag få blod på tröjan innan jag ens kommit till festen. Hoppas fläcken går bort nu bara.. Men jag är sjukt nöjd med tröjan, så himla skön! Blir nog en sommarfavorit.

Asdrygt på jobbet idag, vi hade verkligen ingenting att göra på hela dagen. Jag jobbade på Jacobs hela dagen, för Saara var sjuk. Det gick bra, behövde aldreig göra sånt jag inte kan. Gött. Men äckligt segt, värre än vanligt. Men detta kan ha varit min sista helg på Torget. Men kanske ska jobba sista helgen i maj också. Vi får se hur det blir med det.

Imorgon är det ny vecka igen. och då är det teater. Shit vad jag måste öva repliker! Måste leta kostym också. Damn..

Why can't you take me in your arms?

Lördagen den sextonde maj 2009

10:32
Drömt mardrömmar hela natten. Inte kul! Vet inte riktigt vad de gick ut på heller.. Men kanske är jag lite stressad.

Snart iväg och jobba. Detta kan mycket väl vara min sista helg på Torget. Vad konstigt. Fast samtidigt väldigt skönt. Ser dock inte fram emot att säga upp mig. Får se vilket humör Jacob är på.. Mamma sa att man kan lämna lapp, men det är väl ändå jävligt fegt? Och det finns ju grejer vi måste diskutera, så lika bra att ta det face to face!

Ikväll blir det fest hos Hannes. Skoj! Det brukar alltid bli lyckat. Officiellt sägs det vara en pre-graduationfest, men det vetetusan. Han ville nog bara ha fest! I vilket fall hoppas jag på många roliga människor. Kör nyktert idag, eftersom jag jobbar imorgon. Det är en principsak.

Dodododododooooo

Fredagen den femtonde maj 2009

09:06
Hej, hopp i galoschen! Vem det nu var som kom på den härliga hälsningsfrasen..

Idag vaknade jag mycket tidigare än jag behövde, men det kan väl vara skönt ibland. Då kan man ju lyxa till morgonen lite. Hinner till exempel bada istället för att duscha. Yeah!
   Dagens första stopp blir på Virginska, klippa den förbaskade luggen. Skönt!
   Sen blir det Hallsberg, har sista lektionen med Josefine, ever. Saaaaaad!
   Sen blir det en snabbis hem (ingen ville fika med mig..), och sen tillbaka in till stan för att se den efterlängtade Änglar och demoner! Tommy och jag firar två och ett halvt år tillsammans, så vi lyxar till det lite!
   Det är en strålande dag, med fint väder, så den här dagen kan väl inte bli annat än bra?


11:25
Jag är så jäkla mätt! Insåg att jag hade ännu mer tid på mig än vad jag trott från början, och då kom jag på att jag lika gärna kunde skippa frukosten och köra direkt på lunch istället. Så jag gjorde lite potatis, och nu är jag supermätt!

Insåg att jag glömt min mapp med Josefines noter i skolan. Tur då att jag har bra minne, så jag kom ihåg hela låten. Men för säkerhets skull skrev jag ner ackorden ändå.

Idag är det ju som sagt fint väder, och då måste jag ju passa på att "inviga" min jeansjacka. Den är verkligen inte ny, köpte den någon gång på mellanstadiet, men jag har inte använt den sedan dess. Den är väl kanske inte jättesnygg, men bekväm och helt okej, och den är bättre att ha en dag som denna än skinnjackan. Så det så. Kände att jag även behövde klä ner mig lite, känner mig lite väl fin och tjejig i svarta strumpbyxor, spetskjol och blommig body. Men med jeansjacka och snygg scarf ska det nog bli bra!

Löning idag. Skönt! Fick ut 2 500 kronor, inte illa. Känns som det kommer att gå åt en hel del pengar nu.. Beställde ju grejer för 400 spänn igår, bland annat. Och så ska vi på Räkbåten nästa helg, och så går det åt pengar på balen och lite sådär. Men jag känner mig rätt rik ändå.


16:38
Nu är jag fin i håret! Jag trivs i lugg, det passar mig. Lättskött är det också..
   Passade på att köpa ett par bikinitrosor på Gina Tricot innan jag drog vidare till Hallsberg. Svarta i snygg boxermodell. Billigare än H&M's! Hittade en sjukt snygg tröja med olikfärgade ränder, har sett många med den, men inte hittat den i butik förrän nu. Tyvärr fanns den bara i XL och den kändes kanske lite väl stor. Men jag vill verkligen ha den! Nästan så jag köper den ändå, och har den som riktig oversize.. Vi får se!
   Fick 500 kronor i presentkort på IKEA av Lena och Josefine, som betalning för sånglektionerna. Åh, det är så tråkigt att vi inte ska ha några fler! Jaja. Nu är det ju så.
   Köpte en Ben&Jerry's innan jag tog tåget tillbaka till stan. Så sjukt god!
   När jag kom hem kollade jag igenom posten, och det var inte mindre än tre räkningar! Fy fan.. Trodde jag klarade mig den här månaden, men icke. Över 500 spänn i räkningar. Fast å andra sidan har jag typ 1 400 kronor kvar ändå, men i alla fall.

Jaja, nu måste jag dra iväg till bion!


21:57
Självklart hade tröjan tagit slut när jag kom dit för andra gången. Typiskt! Hoppas den finns på Marieberg imorgon, men jag tvekar. Men i så fall var det väl inte meningen då.
   Pengar gjorde jag av med ändå. Köpte äntligen ett minneskort till telefonen, det var ju värt. Och sen köpte vi present till Hannes, han fyllde förra veckan. Nu har jag väl typ bara 1 200 kronor kvar. Av 2 500.. Illa.

Bion var bra, men inte superbra. Da Vincikoden var bättre tror jag, där var det lite mer historia och sånt där annat intressant. Fast det var en väldigt fin film, visuellt alltså. Skulle verkligen vilja åka till Rom och kolla in alla statyer! Nej, men den var bra, timmarna bara flög, men jag tror att jag väntat mig nåfot mer. Det var inte som under Män som hatar kvinnor där jag hade kunnat se om den direkt igen. Men helt klart bra!

Nu är jag tröttis, ska upp och jobba imorgon. Eventuellt säga upp mig, om det blir läge. Gött! 


Keep shining

Torsdagen den fjortonde maj 2009

10:32
Idag hade jag tänkt gå till skolan, men fick så ont i magen att jag var tvungen att gå och lägga mig igen. Men nu är det borta, som tur är. Hade ju varit typiskt om jag skulle behöva gå runt och ha ont på Vårruset.

Har äntligen beställt bikini! Jag kollade ju på en på H&M i tisdags, men den fanns inte i min storlek, men nu hittade jag den på hemsidan och där fanns den i större storlekar! Så nu har jag beställt den, plus en aaaaassnygg baddräkt, som jag dock ska använda som body. Utan axelband, skitnsygg! Så blev det även en lila lång cardigan som kan vara toppen att svepa om sig när man går till och från stranden. Den kostade bara 50 kronor, och jag behövde komma upp över 400 kronor för att få utnyttja ett erbjudande, så var väl lika bra. Nu är det ju bara att hoppas på att man får en bra lön, så man har råd med detta, hehe. Och hoppas att allt passar!


15:39
Har legat nästan en timma i solariet! Vetetusan om det syns, men ändå. Jag får väl vara blekast på balen då. Tur att jag har en färg som passar till att vara blek!

Känner att jag borde skicka iväg studentinbjudningarna idag. Så får väl pallra mig iväg till affären och köpa frimärken. Yesyes.

Bokade tid för klippning förut. Imorgon klockan 12:45 ska jag klippa hellugg på Virginska. Snygg ska jag bli! Resten av håret orkar jag inte klippa än. Det är inte särskilt slitet, så det får gå. Och jag vill gärna kunna sätta upp det lite i sommar, det blir så sjukt varmt i nacken annars! Jaja.



Cardigan, 49;50 kr                          Bikinitopp, 149 kr                              Baddräkt, 198 kr                     Allt från H&M!

You are the air I'm breathing

Onsdagen den trettonde maj 2009

13:32
Var rätt hårt att gå upp och skjutsa mamma imorse, men sen piggnade jag till. Tyvärr. Var ännu värre när jag sedan skulle vakna på riktigt. Det är ingen bra idé att somna om egentligen..

Kände att jag var sjukt äcklig efter ensemblen, så jag gjorde en fuling och åkte hem och duschade och bytte tröja. Nu känner jag mig som en ny människa!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att få förbereda lärarfikat. De får chokladmuffins och negerbollar från mig, och bullar från Nicklas. Hoppas det blir över!
   Medan de fikar ska jag passa på att skriva mina studentinbjudningar. Det gick inget bra att göra dem i Word, så jag bestämde att jag skulle skriva dem för hand. Mamma letade fram några svarta pappersark som är ltie styva, så dem ska jag skriva på. Har även med mig guld- och silverpennor. Fint blir det nog!

Senare ska jag iväg och jobba. Min första dag! Är lite nervös, fast ändå inte.. Mest lite pirrig. Man vet ju aldrig hur det kommer bli, tänk om jag hatar det liksom? Eller så blir det jättekul, och då är det ju bra.
   Jag har lite tid innan jag börjar, så jag ska förmodligen hem till farmor och lägga sista handen vid studentklänningen. Yes, yes.


21:53
Var riktigt roligt på jobbet faktiskt! Och tiden gick asfort. Det var ingenting mot Torget.. Fast ändå så kändes det som att vi inte gjorde så mycket. Typ gick och handlade och duschade. Mycket mer än så var det liksom inte. Fast ändå var det det. Jag lärde mig mycket i alla fall! Ser fram emot att jobba även imorgon, på Vårruset! Nu är jag dock jäkligt trött.

This girl will always find her way

Tisdagen den tolfte maj 2009

12:51
Hej, hej, hallå, dagboken!

Hade tydligen inställd religion idag, så det var ju ganska ovärt att åka till skolan. Men jag köpte i och för sig min jeansklänning innan, men ändå. Hade ju varit ganska skönt att ha sluppit åka fram och tillbaka. Snart ska jag ju in på teater. Och inte hann jag klippa mig heller! Får se om jag kanske hinner göra det imorgon eller på torsdag. Får panik på luggen!


17:41
Hittade en assnygg bikini på H&M förut! Den är lila med gulddetaljer. Synd bara att den var grovt för liten i överdelen. Sjukt för liten! Synd, för jag ville verkligen ha den! Jaja, får väl leta vidare.

Gick asbra på teatern idag, vi är verkligen på g! Bara en övning till, sen är det föreställning! Kul!

Ikväll ska jag baka negerbollar, till lärarfikat. Hoppas det blir över så jag kan smaska lite imorgon, hehe..


19:39
Har nu bakat negerbollar, det är så himla gott! Lyckades till och med få dem relativt jämnstora.

Imorgon ska jag börja på mitt nya jobb! Spännande.. Det var ju lite otur att det föll ihop med lärarfikat, blir lite stressigt däremellan, men nu har jag fixat så att jag lånar mammas bil. Hon ska till Stockholm imorgon, så jag skjutsar henne till bussen och sen hämtar jag henne när jag jobbat klart, för det är i samma veva som bussen skulle komma tillbaka. Det blir bra! Och dessutom kanske jag hinner till farmor och fixa lite med klänningen, och kanske till och med att jag hinner till Torget och kan säga upp mig innan helgen. Who knows?

Nu ska vi ut och gå!


21:55
Jag hatar min rygg! I alla fall mitt ryggslut, it huuuurts! Jag tror dock att det beror på min säng, den är för mjuk.. Det ordnar sig när Tommy och jag flyttar ihop, hans säng är perfect!

Nu ska jag ner och hänga tvätt och göra mina små styrkeövningar som jag försöker få in som kvällsrutin. Sen blir det sovas, för jag ska upp redan klockan sex imorgon bitti och skjutsa mamma.

I'm a believer

Måndagen den elfte maj 2009

18:12
Jag har så ont i huvudet! Var visst nån slags sena i pannan som gick av igår, inte skönt. Men den värsta huvudvärken kommer från en begynnade förkylning, eventuellt lite febrig också. inte bra! Jag som ska börja jobba..

Gick asbra på teatern idag! Satte nästan alla repliker. Kommer bli nice! Långpass imorgon, det blir bara bättre. Hoppas jag inte blir värre sjuk bara.
   Gick även bra på redovisningen om Darfur. Skönt att ha det gjort!

Idag behöver jag baka, har lärarfikat på onsdag. Så himla dålig tajming, ska ju iväg och jobba sen! Hade varit så skönt att hinna hem och äta innan jag drar dit. Vi får se, det kanske löser sig!


20:27
Nu har jag varit duktig och bakat chokladmuffins. Det och negerbollar är min specialitet. Synd bara att jag inte törs provsmaka förrän på onsdag, vet ju inte om det räcker till alla annars..

Har bestämt mig för att klippa luggen imorgon. Den är så cp nu, måste sätta upp den med hårspännen, vilket inte är särskilt vackert. Jag vet inte om det funkar att klippa hellugg igen, den kanske är lite för kort för att få sån där snygg lång som jag hade förut. Men i så fall får jag väl endast klippa till den som den är nu, huvudsaken är att jag ser.
   Ska även gå till Wear It och köpa jeansklänningen! (:

You're not half the man you think you are

Den tionde maj 2009

09:39
Jag trodde jag skulle sova längre än till halv nio idag, eftersom jag inte kom i säng förrän vid tolv. Men icke. Fast jag fuskade lite, och stannade kvar i sängen och kollade på bästaste Sex and the City!

Vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske Kumla. Kanske kommer Zinkis hit. Kanske blir det promenad. Kanske hushållsarbete. I don't know. Men jag måste i alla fall fixa mitt handfat, det är stopp i det. Fattar inte hur, för det kommer aldrig hår och sånt där i. Det är väl bara gammalt och äckligt, helt enkelt.


12:39
Har rensat avloppet till handfatet. Det var groooooosse! Men nu är det i alla fall inte stopp längre. So far so good. Dessvärre var jag tvungen att skruva loss dörrarna till skåpet där avloppsrören sitter, och nu kan jag inte skruva tillbaka dem ordentligt. Don't know why. Mamma försökte hjälpa mig, memn det gick illa ändå. Jaja, det får väl vara lite vindt och skevt ett tag.

Laddar upp bilder från Valborg på bilddagboken. Bättre sent än aldrig.

Om ett tag blir det visst födelsedagskalas hos Sanna!

Angående den eventuella Kroatienresan. Jag blir lite smått tokig. Jag tänkte att vi kanske bara skulle tänka över saken, och att saken sen skulle vara biff. Men nehe. Det kommer tydligen bestämmas typ två dagar före avresa, eftersom allt hänger på om mamma och pappa får tillbaka sina avdrag på skatten. Känns sådär. Man måste ju på något sätt förbereda sig lite mer inför en utlandsresa än en Sverigeresa. Och bara det att vi inte har bokat camping i förväg. Vi ska ju åka ner samtidigt som Conny och Viktoria är där nere i så fall, och då vill man ju såklart ha platser nära varandra. Men det kanske vi inte alls får om det bestäms så sent. Fast det spelar väl egentligen ingen stor roll, men ändå liksom. Jag är ju lite av ett kontrollfreak, jag vill planera! I vilket fall hoppas jag att det blir Kroatien i alla fall, vore så underbart!


20:46
Var i Kumla förut, lite jobbintervju sådär. Fast typ inte. Vi gick typ mest igenom vad som fanns i huset, och så kollade vi jobbtider. Jag ska börja redan på onsdag! Det blir skoj. Och på torsdag ska vi köra vårruset, det ser jag fram emot. Tror det kommer bli väldigt nice det här, bara man trivs med dem man ska jobba med sen. På lördag ska jag säga upp mig från Restaurangtorget, för skönt! Jag är inte ens nervös. Fast det kommer jag väl bli då.. Men ändå!

Nu ska jag ner till mitt rum och köra lite styrketräning framför tv:n. Jag är så jäkla mätt efter att ha proppat i mig varma mackor med köttfärs och en skål popcorn. Tjockis! :P

By the way har jag fått en hang-up på en tubklänning i jeansfärg från Wear It. Den ska jag köpa för mina sista pengar den här veckan!

And I'm starting to lose control

Den nionde maj 2009

10:19
Jaha, idag då? Blir väl en liten upprepning av gårdagen, men ändå. Först och främst måste jag städa mitt badrum, det är typ stopp i avloppet från handfatet, så det blir en massa beläggningar i handfatet, inte så fräscht. Annars hoppas jag att jag ska iväg till Kumla och kolla nya jobbet. Kanske även blir lite filmanalys. Men ikväll blir det i alla fall filmkväll med Anna, mys! (:


13:19
Blev inget Kumla idag, så jag åkte till Marieberg istället. Är så jäkla skönt att gå runt och shoppa alldeles ensam. Visst, det är nice med sällskap också, men jag shoppar faktiskt bäst ensam. Idag blev det en blommig body på Gina Tricot samt tre par boxertrosor från Pieces. Me like. Köpte även lite godis på Sötvaruhuset, som jag ska ha när jag sk apina mig igenom snabbversionen av Children of Men.

Nu måste jag sätta igång och göra studentinbjudningar!


15:51
Phew, äntligen klar med analysen! Det var inget roligt arbete, men nu är det klart, och nu har jag inga fler inlämningsuppgifter kvar på s-blocket! Sköööööööönt.


18:46
Mätt som en plätt! Jag har gjort tacos till Marcus och mig, snart kommer Anna!


19:33
Har rensat ut min underklädeslåda. Fast det märks inte, fastän jag slängt en hel påse gamla trosor och sportbehåar. Får nog göra en ny rensning imorgon, för jag sparade många "kanske" bara för att jag trodde det skulle bli för få trosor kvar, men icke! Men imorgon ska jag alltså slänga fler, så jag bara har the goodies kvar! Slängde massa stringtrosor, det använder jag verkligen inte längre. Jag tycker inte att det är särskilt snyggt. Jag tycker man får snyggare rumpa i ett par boxers, jag får det i alla fall. Och spetstrosor i modell större är skitsexigt. Nepp, stringens tid är över!


23:33
Jaa, nu har Anna gått hem. Efter att ha kollat på Varannan vecka och käkat en massa gott så hade vi ett mycket givande samtal i köket om utseendehets och skolan. Kände att det verkligen är såna här samtal jag behöver, det är detta jag vill ha ut av mina vänner! Så himla skönt att bara prata ur sig om saker man inte pratar med ytliga bekanta om.

Nu ska jag ner och dammsuga i källaren, för det har jag lovat mamma att göra. Sen blir det sova!

How you thrill me

Den åttonde maj 2009

08:42
Godmorgon!
   Jag känner på mig att detta blir en bra dag.
   Dagen börjar med filminspelning, samma som vi hållt på med i hundra år, känns det som.
   Sen sånglektion med Josefine, som vanligt. Den näst sista forever.
   Och så blir det till att vara barnvakt! Mamma och jag ska gå på stan med den lille, spermys!
   Och så avslutas väl dagen med semifinalen i hockey!


21:28
Har varit en sjukt kul dag, trots regn!
   Gick jättebra att spela in idag, och nu är vi äntligen klara. Jag, Sofie och Ida satt och kollade igenom dagens skörd av klipp när vi var klara, och gud vad vi skrattade! Så sköna karaktärer. Vi firade med lunch på Max.
   Gick även väldigt bra på sången, vi skrattade massor och glömde helt bort tiden, så vi missade nästan våra tåg och bussar. Sorgligt att det bara är en lektion kvar!
   Och så har det barnvaktats hela eftermiddagen. Casper var så snäll, till och med när vi var ute och shoppade. Han charmade alla, såklart. Dagens skörd blev i alla fall;
- Shapingtrosor till balklänningen
- BH till studentklänningen
- Väska till bal och student
Känns fint! Behövde bara betala väskan också, det gillar jag!

Känner på mig att morgondagen kommer innebära lite fix i hemmet. Eventuellt ska jag till Kumla och checka in nya jobbet, beror på hur cheferna mår, hehe. Men annars blir det väl som sagt fix, och så måste jag göra studentinbjudningar. Och så ska jag någon gång under helgen fixa Children of Men.

By the way har pappa fått för sig att vi ska åka till Kroatien i år i alla fall. Vore sjukt skönt, måste jag säga. Kände det härom dagen att jag verkligen tyckte att det var synd att vi inte skulle åka i år, att det hade varit så skönt. Och att det liksom skulle bli sista semestern med familjen. Så jag hoppas verkligen att det blir av nu! I så fall blir det midsommar i Gränna och sen raka spåret ner!

Poker face

Den sjunde maj 2009

07:18
Yes, det fina vädret är tillbaka!

Ska snart till skolan. Blir ett långt s-blockspass med redovisningar, lyckligtvis ska jag själv inte redovisa förrän på måndag. Men ändå. Det blir nog rätt drygt, men förhoppningsvis går det rätt fort ändå.

I eftermiddag åker jag hem till babe, behöver hämta mina glasögon som jag glömde där i måndags. Bland annat.

Imorgon är det ledigt. Typ. Får skolka lite från pianot. (A). Ska filma klart med Ida och gänget. Och så ska jag vara barnvakt igen, mys!


18:07
Nästan gjort klart konstanalysen som skulle vara inne för några veckor sen! En lucka mindre.. Borde ta tag i Children of men, får nog bli på söndag. Nästa vecka är sista innan betygen ska sättas. Typ.

Är i Nora. Vi har kollat på min gamla barndomsfavorit Den otroliga vandringen, jag grät hela tiden! Sjukt bra!
   Ikväll ska vi kolla på hockeyn och käka jordgubbar!

We must bring salvation back

Sjätte maj 2009

09:06
Hade jättesvårt att somna inatt! Funderar på om det kanske var fullmåne, den såg i alla fall stor ut. Vaknade flrea gånger på morgonen och trodde att jag försovit mig, för jag var så utvilad. Men det hade jag visst inte. Jaja, bra att man vaknar utvilad i alla fall.

Ska snart iväg till skolan. Blir en prommis ner till skolan från stan, gött. Inte så fint väder, men never mind. Men är det tillräckligt varmt för jeansjacka? Vi får se!

I eftermiddag ska jag och mamma vara barnvakt åt Casper, myyys! Det ser jag fram emot.


15:14
Ovärd dag! Vi gjorde typ ingenting på ensemblen, vi är så otaggade. Men bestämde i alla fall att vi skulle köra I'm so excited på lunchkonserten.
   Hade betygssamtal, låg på VG+! Det är jäkligt bra tycker jag, med tanke på att jag inte kan spela några instrument. Men tydligen hade jag andra kvalitéer som räckte till ett såpass bra betyg. Nice!

Mitt busskort gav upp igår, så var tvungen att åka till WUC och fixa ett nytt. Det spöregnade, så jag frös som tusan när jag väl kom hem. Hoppade snabbt i badet. Men snart blir det till att ge sig ut i regnet igen, men denna gång med paraply..


19:25
Casper var så himla snäll idag. Han tydde sig till mig hela tiden och ville gosa. Men när Micke kom hem blev det full rulle, jäklar! Men det var sjukt mysigt, och på fredag är det dags igen!

Nu är jag anlitad som kökshjälp.


20:38
Har inget att göra. Vill typ gå och lägga mig, men har inga glasögon, så kan inte ligga och bli trött framför tv:n. Får istället städa rummet, vilket verkligen behövs. Speciellt dammsugas.. Och så måste jag packa inför imorgon. Eller egentligen inför fredag. Eller packa och packa, men måste ju ha lite koll på vad som ska med till Nora imorgon, vad som behövs till sånglektionen samt filminspelningen på fredag. Mycket att tänka på..

In my own time I'll take the chance

Den femte maj 2009

17:44
Jag orkade inte gå på religionen imorse, den är så ovärd. Så jag tog sovmorgon och började klockan halv tre istället. Smart, va?

Gick rätt bra på teatern idag faktiskt. Dock var jag lite seg i början, men efter typ tredje omgången satte jag de flesta av mina repliker. Känns bra. Dock bara två veckor kvar nu..

Imorgon ska jag och mamma vara barnvakt åt Casper!


18:53
Känner att jag har en väldigt hungrig dag, samtidigt som jag är för lat för att träna. ingen bra kombo. Har inget nyttigt hemma att gnaga på, och det är ju inte heller särskilt bra. Orkar inte gå på promenad, men kanske blir en sådan senare ändå, beroende på hur långt mamma och pappa tänkt gå. Annars får jag väl typ göra lite pilates framför Sex and the City.


22:08
För jag har fått joooooobb, för jag har fått joooooobb! FYFAN VA GÖTT!
   Helt bara plötlsigt sådär blev jag erbjuden att sommarjobba i hos Jenny i Kumla, som hennes personliga assistent. Jag ska få jobba hur mcyket jag vill, och dessutom med min barndomskompis Sara! Jag är sjukt peppad, och ska dit och "provjobba" på lördag.
   Jag tror det blir kul. Jenny är helt handikappad och kan inte ens prata, så det blir ju lite svårt med kommunikation i början. Men å andra sidan går hon i skolan, och hon är helt med i huvudet, och fattar skämt och allt, så det kommer gå fint. Jag har kännt henne och hennes familj sen jag föddes, så det underlättar ju. Skönt att ha chefer som man verkligen gillar. Föräldrarna är skitbra, var på semester med dem för några år sedan.
   Nej, men jag tror detta kommer bli asbra, och även om det skulle visa sig vara jobbigt eller något, så är det ju bara över sommaren, sen flyttar jag ju. Men ska verkligen bli extra kul att få jobba med Sara!

What kind of world is this?

Den fjärde maj

17:52
Ovärd teaterlektion imorse! Tre av sju var borta, så det gick sådär med övningen, så att säga.. Hoppas på bättre uppslutning imorgon!

Kollade på film på religionen. Somnade såklart, var sjukt skönt faktiskt!

På grund av framflyttat klassråd blev det ingen långpromenad på lunchen, men en liten prommis blev det ändå, runt ån.

Blev inte mycket gjort på s-blocket. Var studentinformation mitt i, så det gick bort fyrtio minuter. Men skrev klart A4:at som klassen ska få på redovisningen, bra gjort!

Är i Nora. Vi ska mysa med lite äppelpaj ikväll! Det är ju inte så nyttigt direkt, men det får gå.



I know their every look

Den tredje maj 2009

10:36
Godmorgon!

Satt precis och gjorde en undersökning och fick då en gratis kryssning med Birka Paradise. Det är ju i och för sig inte så såvårt att få gratis kryssningar, men nog tycker jag att det är lite lyxigt ändå. Mamma och jag har funderat på att åka iväg med någon/några, och jag tror det vore jäkligt kul. Själv tycker jag inte att det spelar någon roll när man åker, åker man tillsammans är det väl ändå meningen att man ska umgås med varandra och inte med alla andra. Så vi får se. Just detta erbjudande gick ut någon gång i juni, och det är väl egentligen tveksamt om det blir något i maj. Men ändå!

Ska snart dra iväg till jobbet. Blir en liten shoppingrunda innan jag börjar. Egentligen har jag inte så mycket pengar, men nog ska jag väl få unna mig någonting nytt i vår?
   Haha, på tal om det kom jag precis ihåg att jag drömde att det var superrea på Gina Tricot inatt. Det mesta kostade mellan 15 och 25 kronor, det var kul!


20:53
Nepp, det blev inga fynd på Marieberg idag. Fast det var väl lika bra det.

Var rätt mycket folk på jobbet idag ändå. I alla fall runt lunch, sen avtog det efter tre. Jag fick stänga Jacobs, skönt.

När jag kom hem gick jag ut på långpromenad med mamma och pappa. Var rätt trött så det var ganska jobbigt, men vi gick raskt i en timma, så det var ju väldigt bra!

Nu ska jag ner i sängen, kolla på Sex and the City och käka choklad!

Jag är din bäste vän

Den andra maj 2009

20:17
Jobbat idag. Det sög, fast gick ganska så fort ändå. Men segt på slutet, som alltid.
   Åkte till Coop efter jobbet, och idag hade de Noblessen. Så köpte den och en upplevelseatlas för 10 kronor. Gött!

Jag har nästan blivit lite beroende av att gå promenader. Jag börjar känna att jag verkligen vill ut och röra på mig, och det känns inte helt okej att äta onyttigt. Men jag har varit duktig, tycker jag. Inte köpt godis eller dricka mitt i veckan. Tyvärr köpte Tommy och jag stora Marabous igår, men man får väl ha lite helggodis i alla fall. Ja, och så Noblessen nu.. Men får väl se till att göra av med det. Ska nog ge mig ut i spåret imorgon kväll, om jag orkar efter slitet på jobbet.


21:36
Jag är lite rastlös och känner mig lite tjock så jag har tvingat ut mamma på en sen promenad. Lika bra det, det kan aldrig skada.

Jag är shoppingsugen. Kanske blir ett litet slöseri imorgon innan jobbet?


22:16
Var verkligen hur skönt som helst ute. Mamma och jag gick jättesnabbt, en riktig powerwalk! Ksnske är kvällspromenader det jag ska satsa på? Det sägs ju att morgonpromenader is the shit, men det ska ju göras innan frukost, och jag är väldigt mån om mina morgonrutiern. Att göra något innan frukost finns inte. Men det är väl detta jag ska satsa på nu, promenader på håltimmar och på kvällar, och så kanske en och annan joggingtur. Och det nya godiset 8vi bortser från chokladen nu, den är jag inte ens sugen på) är blodgrape! Så himla, himla gott och nyttigt!

Sova nu kanske?

I see trees of green

Första maj 2009

17:57
Igår jobbade jag på bra i skolan. Malin Berg och jag hade grupparbete. Det startade egentligen i måndags, men då var båda borta. Men vi jobbade ikapp det mesta igår, så jag ska mest bara sammanställa ett A4 till alla i klassen på måndag. Gött.
   Det var bara vi två som var på ensemblen också, men eftersom vi ändå hade väntat länge på att börja lektionen så bestämde vi oss för att ha lektion ändå. Så vi letade upp en massa Disneylåtar och körde dem hela lektionen.

Det blev en riktigt lyckad valborg också. Efter lite letande hittade vi till slut en ledig grillplats vid Rosta Gärde. Det var jag och Tommy, Hannes och Carin, och så Carins kompisar Amanda, Anna och Henrik. Vi grillade korv och pinnbröd och hade allmänt mysigt.
   Polisen kom en gång, men som tur var så var det bara Tommy och Hannes som hade druckit lite, och de har ju åldern inne, så det var lugnt.
   När vi inte orkade sitta vid elden längre åkte vi hem till Hannes och kollade på Yes Man. Jag blev trött och somnade, och när filmen var slut åkte vi hem och sussade.

Idag har vi varit ute hela dagen. Först blev det en promenad på förmiddagen och sen tvingade pappa oss att jobba i trädgården. Så Tommy har hackat bort en massa grästuvor, och jag har målat trämuren.  Det var inte det minsta roligt, och jag var rätt sur över detta i början, men sen gick det över. Det var ju i alla fall fint väder.
   Sen kom Micke och Casper och fikade en stund. Mamma och jag ska vara barnvakt åt lillen nästa vecka, mys!

Nu ska vi åka till affären och handla lite mat tills ikväll, och sen har vi gjort nog med nytta för idag!

RSS 2.0