Thank you for the music

Fredagen den trettioförsta juli 2009

14:34
Hej och hå, guuud vad vi har packat och burit och släpat! Nu är som tur var de mesta av mina grejer på plats i lägenheten, men ett litet lass till hemifrån kommer det bli. men den är så fin, åh, vad det ska bli kul att packa upp allt! Men geezes vad man är trött. Kommer ha feta träningsvärken i benen och armarna. Tredje våningen utan hiss är ingen hit. Fast det kunde ha varit värre. Men men. Skönt med lite vila nu i alla fall. Har varit på Maxi och handlat lite. Kändes som att vi inte köpte så mycket, men det gick ändå på nästan 900 kronor. Men vi lagade inte mat hemma, utan det blev iväg till Pizza Hut, det var vi värda! Jag åt tills jag dog, typ. Vi träffade Hannes och hans jobbarkompis där, trevligt med lite sällskap! Sen blev det Ö&B, kollade runt lite. Köpte bl.a. en tvättställning. Nu är jag dock hemma, ska packa ner det sista. Kommer kännas sjukt konstigt att sova i lägenheten inatt, typ som att vi bara är där tillfälligt. Men den är så fin, jag tycker verkligen om den. Den kommer nog vara mitt hem i många år, så länge vi får plats i den. Kommer dock inte ha internet på några dagar, så heeeejdåååå!

I have a dream

Torsdagen den trettionde juli 2009

16:05
Igår hade jag en fab dag i Ullared! Jag var till och med duktig och körde hela vägen ner, det ni!
   Var smockfullt på parkeringen, men vi slapp köa, och det kändes inte som att det var överjävligt med folk därinne i alla fall. Knappt någon kö till kassorna heller. Tyckte det var lagom. Fast såklart var det trångt om man gick med vagn, men det är det ju i stort sett jämt, oavsett hur mycket folk det är.
   Vi handlade i alla fall sjukt mycket grejer, för sammanlagt kanske 4 000. Nästan bara grejer till lägenheten. Massa nyttiga saker! Fast självklart blev det lite "privat" shopping också, bl.a en skitsnygg knallröd väska. Dock dåligt med kläder, blev bara två par leggings.
   Men men, det var asroligt i alla fall, och nu har jag en heeeeeel deeeeeeeeel att packa upp i lägenheten.

Idag har jag jobbat. Det gick bra, men nu är jag jävligt trött.
  
Ikväll ska vi börja flytta in i lägenheten! Yay! Det ska bli så himla kul, men jag kan verkligen inte fatta att denna är min sista natt hemma.. Gud, vad sorgligt! Men det kommer bli så skönt att flytta, och det kommer bli kul, men jobbigt, att ställa iordning alla saker.

Nu måste jag packa!

Red, red wine

Tisdagen den tjugoåttonde juli 2009

09:53
Hej hopp i galoschen! Det är nog den töntigaste hälsningsfrasen som finns. Menmen.

Idag ska jag in till ÖBO och skriva om kontrakten så vi får tillgång till lägenheten på fredag. Hoppas allt är fixat och klart! Måste fixa el och sånt där också. Och internet. Annars blir det himla tråkigt i lägenheten..
   Ska även köpa flyttkartonger. Har använt upp alla mina! Rensade garderoben igår, och herregud vad mycket kläder jag har. Gosh. Hade inte hjärta att slänga så mycket, det mesta fick hänga med till lägenheten..
   Om jag hinner ska jag även in på banken. Fixa med bankboken, så jag har mina pengar. Och så måste jag fixa internetbanken. Den ligger just nu på Marcus dator, behöver ju ha den på denna. Jaja.

Jobb i eftermiddag. 14:00 - 22:00. Går nog ganska så fort idag också skulle jag tro.

Imorgon blir det Ullared! Egentligen borde vi åka dit efter att vi flyttat in, men nu blev det såhär. Ska bli jättekul, jag älskar att gå runt där!

See the wonders of a fairytale

Måndagen den tjugosjunde juli 2009

11:23
Igår efter jobbet var Mahtilda, Anders och Elwira här. De skulle fotografera till Hej Baby. Wiret vägrade att skratta, men hon var på skapligt humör i alla fall! Hann tyvärr inte kolla på resultatet, så jag hoppas att pappa har kvar bilderna på datorn.

På kvällen var vi hos Hannes och Carin snart grannar! Vi blev bjudna på tjälknöl och potatisgratäng och till efterrätt fick vi halloncheesecake. Mycket gott! Carin är en riktig hurmor ibland, haha. Sen kollade vi på Saw 3, vi håller på att plöja igenom hela serien. Mycket trevlig kväll!

Idag ska jag jobba igen 12:00 - 21:00. Känner på mig att det blir en helvetesdag. Men idag fuskar jag, och har med mig cola till jobbet, måste nog ha det idag! 


22:25
Det blev faktiskt en himla bra och snabb dag på jobbet, det trodde jag verkligen inte! Skönt. Vi var ute i typ två timmar och sen kändes det som att typ hela dagen hade gått. Mycket bra.
   På kvällen kollade vi på Lotta på Liseberg. Johan Palm var där, gud vilken tonårsidol han är! Småtjejerna var som galna, de stormade mot scénen, vakterna hade fullt upp att hålla dem i schack. Kul för Johan! Jag tyckte faktiskt att han var bra, nu har han ju fått lite mer mansröst i alla fall. Fast jag kan inte säga att jag gillar honom, tycker inte om att titta på honom när han sjunger. Han ser så tillgjord ut. Fast han är väl rätt skön ändå. Jaja.

Suttit med mamma och beställt lite grejer från Ellos. Det blev ett handduksset och ett par gardiner. Bra! Hade egentligen tänkt använda återstoden av kvällen till att fixa i min garderob, men känner nu att tiden börjar rinna ifrån mig, så måste nog gå och lägga mig. Gaaaah, hur ska jag hinna packa?!

You don't know what you've got 'til you're missing it alot

Lördagen den tjugofemte juli 2009

16:36
Jobbat 07:00 - 16:00 idag. Det gick mycket fortare än jag trott, det gör det oftast. Kollat på Bullerbyn, så himla mysiga filmer! Astrid Lindgren är kung, helt klart.

Snart ska jag börja göra mig iordning inför Jozicas välkomstfest. Det blir nog trevligt. Förhoppningsvis god mat. Men det blir en tidig kväll, eftersom jag börjar tidigt imorgon också. Måste vara pigg till kvällen, då ska Tommy och jag till Hannes och Carin, våra neighbours-to-be. :)


21:49
Mycket trevligt på festen! God mat och gott sällskap. Lilla Elwira vägrade sova mer än tio minuter i taget, så har i alla fall hunnit träffa henne lite. Och dampet Nova var ovanligt lugn på slutet.

Nu är jag jäkligt trött. Ska gå och lägga mig, upp och jobba klockan sju imorgon. Har ångest inför nattskiften, jag kommer aaaaaldrig orka!

I had to go throw it away

Fredagen den tjugofjärde juli 2009

10:02
Imorse vaknade jag av att jag var kissnödig. Sådär som jag så ofta gör. Trodde dock att det var mitt i natten, så att jag skulle kunna somna om sen. Men icke. Klockan var tjugo i nio, så det var ju bara att ligga vaken sen. Dumt att somna om eftersom jag har en hel del att stå i idag, innan jag börjar jobba klockan tre. Närmare bestämt något varv i spåret och sanering av soffan. Yep. I'd better get going.


10:46
Gaaaah! Skulle ge mig ut och springa, men upptäckte ett stort skavsår på vänstra hälen. Försökte täcka upp med plåster, men det gjorde ändå ont när jag satt på mig skorna. Då bestämde jag mig för att ge mig ut och cykla, då kan jag ha andra skor som inte ligger mot skavsåret lika mycket. Satte upp på cykeln, cyklade upp mot Tomta.. och upptäcker att det blåser halv storm och att jag aldrig kommer palla att cykla rundan i blåsten. Gav upp och cyklade hem. Blir ingen träning idag! Får se om det ens funkar att gå promenad på jobbet, skavsår är ju inte att leka med. Jaja. Jag har ändå gjort min träning för den här veckan, men ändå.


12:08
Har försökt dammsuga soffan. Det gick sådär. Jag vet int eom det är fel på dammsugaren eller om katthåren bara sitter jävligt hårt fast, men de försvinner i alla fall inte. Jaja, vi får se hur det går med textiltvätten. Jag väntar med den tills mamma kommer hem, så jag inte förstör något.


13:11
Färdig! Ingen aning om det gjorde någon skillnad, men nu är det i alla fall gjort. Jag är lite smått svullen i luftvägarna, vet inte om det är för att jag är allergisk mot katthåren på soffan, eller om det är från textiltvätten? Hoppas det inte är katthåren i alla fall, åtminstine inte om de inte går att få bort, för då kommer jag vara allergisk mot min soffa. Jag kan se annonsen framför mig: "Soffa säljes p.g.a. allergi". Vafan tror man då liksom? Jaja. Det märker vi.


14:29
Mamma kom hem från stan med världens bästa lunch i beredskap: pommes och revbensspjäll! Det är inte dåligt för en vanlig fredagslunch. Fast jag är ju inte hemma ikväll, så den lite lyxigare fredagsmiddagen får jag ju stå över. Gott var det i alla fall!

Nu ska jag iväg och jobba. Fick rota igenom garderoben efter ett par skor som inte ligger åt skavsåret. Det fick bli ett par guldiga tofflor som jag inte använt nån gång knappt. Bättre än inget, men är väl inte så bra att gå promenad i. Jaja, det styrs. Ciao!


22:49
Gick fort på jobbet, men någon promenad blev det inte för handtaget på rullisen cepade sig idag igen! Gah! Fast imorgon MÅSTE vi ut och gå, annars kommer jag dö på mitt niotimmarspass. Jaja. Det ska vi nog ordna. På något sätt.

Viktoria messade förut och tiggde skjuts till Ullared. Självklart sa jag ja! Så det blir hon, jag, Tommy och en kompis till Vicko som åker till Ullared på onsdag. Mys! Lägligt nu med flytten och allt, vi kan nog komma billigt undan med många saker. Kommer köpa på oss till exempel städ- och köksgrejer, och självklart en hel del inredning och annat smått och gott. Det kommer bli kanonkul! Hoppas bara jag inte är alltför död så att Tommy slipper köra hela vägen själv. Förra gången vi åkte orkade jag knappt köra nånting, och på hemvägen höll jag på att somna vid ratten. Det vill vi inte vara med om igen!

Jaja, nu måste jag gå och lägga mig. Börjar jobba klockan sju imorrn!

Something died, I fear

Torsdagen den tjugotredje juli 2009

16:10
Idag har jag jobbat mellan tio och tre. Lagom dag. Lite extra lagom eftersom vi var inne i stan nästan hela tiden. Me like! Skönt att få betalt för att softa ibland. Fast rullen krånglade, hoppas den är fixad tills imorgon.
   Innan jag åkte hem smet jag in på KappAhl där jag hade sett i något magasin att de hade såna armringar som jag ville ha, billigare än på andra ställen. Visste inte om jag hade pengar, så tog ett kontoutdrag först. Tydligen har jag fått lön redan idag. I alla fall blev det armringarna och en burk, som jag tror innehåller läppglans, som ser ut som ett bakverk. Men nu är det färdigshoppat för ett bra tag framöver! Nu måste alla pengarna gå till flytten. Fast någon liten topp på H&M eller Gina ska jag nog kunna unna mig även senare.. Men men!

Inflytt om en vecka. Borde nog börja packa ner grejer från mitt rum. Är inte ledig så många dagar innan det är dags att flytta in, så jag har liksom inte så mycket tid på mig. Men jag vet inte riktigt vart jag ska börja? Blir väl så att man bara öser ner all skit i en kartong, så får man organisera när man packar upp. Typ. Ska i alla fall gå igenom alla kläder, och bara ta med det jag faktiskt använder. Ingen idé att ta med saker som man tror att man "kanske använder sen". Kanske skulle lägga ut lite kläder på Blocket eller liknande? Man kan ju alltid prova.

Nu är jag hungrig, fast det känns som att vi inte gjort annat än ätit idag (först lunch på Creperiet, sen glass på Gröna Grodan). Hade tänkt ge mig ut i spåret sen, och då är det ju bra om jag har ätit ordentligt innan. Yeah, yeah.


19:40
Det bidde ingen springtur. Istället blev det ett inköp av fyra köksstolar i furu. 200 kronor kostade de tillsammans, det måste man ju ändå anse som ett mycket bra pris! Visserligen är de väl inte direkt vackra, men det är å andra sidan inte bordet vi ska ha heller. De matchar åtminstone! Skönt att vi har alla större inköp klara nu. Eller, ja, så himla mycket har vi ju inte behövt köpa, och kommer inte behöva heller. Jag har ju för det första sparat på grejer under åren, och så har jag fått väldigt mycket. Så det enda vi egentligen behövde köpa var soffa och köksstolar, resten har vi. Nu är det väl mest städgrejer och sånt kvar. Det får fanimig Tommy köpa, för han har knappt några grejer, allt vi har i lägenheten kommer att vara mina juridiskt sett. Även om vi fått vissa saker ihop. Jag har ca 15 000 som mamma och pappa sparat undan till mig sen jag föddes. Tommy hade också något sånt, men han fick betala sitt körkort själv, så de pengarna försvann ju. Så det är väl egentligen inte konstigt att jag fått lägga liter mer pengar. Men han hade ju faktiskt kunnat önska sig lite flytta-hemifrån-saker, han också. Fast får man bara presenter av typ tre pers, då förstår jag att man kanske inte bara vill ha såna saker. Jag har ju stor släkt liksom. Men men, det kommer att jämna ut sig!

You are not what I thought you would

Onsdagen den tjugoandra juli 2009

14:01
Hittills har detta varit en väldigt bra dag. Fick klartecken från ÖBO att papprena blivit godkända, så vi drog in dit och skrev på hyreskontraktet. Dock bara från och med första september. Men vi ska ringa snubben som bor där nu och kolla om han fortfarande vill att vi ska flytta in första augusti, då får vi åka in allihopa och skriva om kontrakten. Det blir nog bra! Huvudsaken är att vi verkligen har lägenheten nu. Men vill fortfarande in och kolla i den igen innan inflytt!
   Efteråt drog jag till Java på en snabbfika med Charlotte, som jag lärt känna via teatern. Mycket trevligt! Dock hade vi inte så mycket tid på oss, så det blev bara kort. Men det gör vi snart om! :)
   Sen var det en timma kvar tills min buss gick, så jag gick runt på REA-shopping. Hittade dock inget jag verkligen ville ha. Men köpte armband på H&M för 30 kronor. Letade också efter en massa stela armband. Har inte alls gillat dem förut, men nu när det kommit flera smala som inte väger så mycket, och därför inte känns lika mycket, så har jag blivit inne på dem. Hittade många som var sjukt fina, men de är så dyra! Flera av dem kostade över hundra spänn, och det tycker jag är mycket för armband. Visserligen var det ofta väldigt många armringar, men samtidigt så ville jag egentligen bara åt några stycken av dem, och då blev det ju nästan ännu dyrare eftersom man inte ville ha alla. Men kanske blir något sånt pack ändå, om jag får ett riktigt hang-up.

I eftermiddag ska jag ägna mig åt gräsklippning. Det får bli dagens träning. Det blir nog varmt och svettigt, men det får man ta.

Nu blir det lunch!

And I love you a little less than before

Tisdagen den tjugoförsta juli 2009

09:03
Ska snart in till stan. Första stoppet blir hos pappa, han ska kopiera mitt jobbavtal. Sen ska gvi åka och kolla på en bäddsoffa plus fåtölj, och sist men inte minst ska vi till ÖBO och fixa med alla papper. Måtte det gå vägen! Jag får panik om det är något som krånglar! Jaja, det märker vi sen helt enkelt.


19:26
Verkar som att det gick bra med alla papper. I alla fall sa hon vi var hos så. Nu skulle det ta typ två dagar innan papprena blivit kontrollerade. Sen ska vi ta kontakt med snubben som bor i lägenheten nu, och se om han är redo att flytta innan första augusti. Sen blir det kontraktskrivning! Förhoppningsvis hinner vi få det klart innan helgen, annars blir det nästa vecka. Vill ju bara ha det klart! Skulle även vilja komma in i lägenheten någon gång innan vi har fått nyckeln, bara för att kolla lite mått och färger och sånt där som man lätt glömmer bort, och som kan vara bra att ha innan man börjar flytta in grejer. Men hoppas åtminstone på att det blir flytt i augusti. Allra helst att vi verkligen kan bo där från och med 15 augusti ungefär.

Köpt soffa idag! Lägger in bild sen, om den finns kvar på Blocket. Finfin är den! Mycket bra köp. Fast en katt har bott i den, så måste städa av den ordentligt. Men ändå.

Kollade på Ice Age 3 förut. Skulle egentligen ha gått nu på kvällen, men eftersom Marcus skulle på lan och vi skulle hämta soffan så fick det bli tre-visningen istället. Lite mobbat, men skönt med lite folk. Riktigt kul var den, som väntat! Garvade som ett as på många ställen!

Don't tell me it's over

Måndagen den tjugonde juli 2009

10:13
Sov nästan tolv timmar inatt, SKÖNT!

Idag ska jag inte göra något speciellt. Det enda jag vet är att jag ska ge mig ut och springa. Det är springväder ute.

Idag kommer domen. Om vi får lägenheten eller inte. Jag hoppas, hoppas, HOPPAS! Jag kan inte komma ifrån att jag verkligen känner på mig att vi får den också. Då blir det ju inte alls kul om vi inte får den. Jag får försöka gå vidare.


12:27
Idag kände jag att jag behövde vara exktra hurtig, eftersom jag inte åt nåt annat än sötsaker på hela dagen igår, så jag tog två varv i spåret. Det gick bra! Dock är mina joggingskor sämst, de tryckte över tårna så det kändes som att de ströps och skulle gå av. Måste köpa nya! Men skönt att ha gjort tre kilometer idag, trots att det inte är långt. Jag bygger upp det!


16:10
Tjohooooo! Vi fick lägenheten!!! :D Dock kan jag inbte riktigt tillåta mig att vara glad än, för det är massa strul med bevis på att vi kan betala för oss. Fattar inte att det inte räcker med mitt anställningsbevis. Men den Tommy pratat med på ÖBO sa att vi skulle ha våra CSN-besked, och den jag pratade med sa att det räckte med antagningsbesked. Jag blir tokig! Fixar det sig inte måste vi lämna ifrån oss lägenheten. Men det borde funka att låta föräldrarna gå in som borgenär i värsta fall, huvudsaken är ju att det kommer pengar. Men ska fanimig ringa ÖBO igen och dubbelkolla.


17:35
Äntligen har jag stressat klart över lägenheten. Det kommer att ordna sig! Jag kom ju på att man kommer att få besked om man får CSN innan skolorna drar igång, och i värsta fall får vi då flytta in första september. Om det nu inte var så att de verkligen behövdes på onsdag. Jaja, jag orkar inte täönka på det där mer nu, vi åker dit imorgon och fixar allt!


20:40
Har varit ute på promenad med mamma och pappa. Lika bra att passa på att få den motion man kan få.

Var inne och kollade på soffor på Blocket förut, och imorgon ska jag iväg och kolla på en snygg bäddsoffa med divan. Bäddsoffor brukar i allmänhet inte vara så sköna, men denna var med en utdragssäng, så jag tror inte att det påverkar själva soffan så mycket. Den var snygg! Och billig. Har för mig att det ingick en fåtölj i priset också. Tommy vet dock inte om detta, så jag hoppas att jag kan få med honom in imorgon förmiddag. Känns ju inte helt rätt att köpa den utan hans samtycke liksom, haha. Men men, det blir nog bra.


22:09
Nu blir det sovas. Måste upp tidigt imorgon och fixa med allt. Hoppas att allt löser sig med lägenheten, vill liksom bara veta att den nu är till hundra procent min! Inflytt om tio dagar i så fall..

How do you sleep while the rest of us cry?

Söndagen den nittonde juli 2009

21:29
Sjukt kul Torgetfest igår! Förfest i Markbacken, med Singstar, sen Frimis! Nice med gratis inträde, men det var inget kul att jag blev spiknykter innan vi kommit in. Damnit. Fast jag hade väldigt kul. Ser fram emot nästa!

Idag har det varit släkt här hela dagen. Först kom Carro och Mahtilda med sina respektive entourage på förmiddagen, och på eftermiddagen kom resten. Jag var så jäkla trött, hade lätt kunnat lägga mig över bordet och somnat utan vidare. Vaqr inget social alls på eftermiddagen.
   Dagen avslutades med Harry Potter tillsammans med Marcus och Tommy. Jag blev så himla besviken på filmen! De hade bara med en massa strunt, men hade skitit i allt viktigt! Boken handlar typ bara om en massa information om Voldemort innan han kom till makten, och sån information är väldigt viktig inför nästa film! Men det var ingenting om det knappt, så himla dåligt! Får se hur de löser det till nästa film. Men annars var den bra, väldigt rolig på sina håll. Men, som sagt, fattig på information!

Nu ska jag gå och lägga mig, är så djävulskt trött! Nu är jag dock ledig tre dagar, så det är ju väldigt skönt. Imorgon får vi veta om vi fått lägenheten. Jag vill bara veta nu så jag får köpa inredning! Har säkert tio presentkort på IKEA..

Det blir alltid värre framåt natten

Lördagen den artonde juli 2009

17:20
Fattar inte hur snabbt dagarna kan gå på jobbet ibland, det är helt sjukt! Känns som jag inte gjort nånting, men ändå inte hunnit med något heller. Skönt!

Råkade köpa skor idag. Två par till och med. Likadana fast olika fäger. Skitsnygga gladiators, ett par beigebruna och ett par vita. Me like! Vi låtsas att det är födelsedagspresent, hehe. Skopunkten 298 :-, me like!

Torgetfest idag! Förfest i Markbacken, sen Frimis! Vet dock inte om jag hinner förfesta, är inne i stan åtta. Det beror ju på när vi ska vara på Frimis. I don't know. Jag gissar på att jag ändå inte behöver dricka särskilt mycket för att bli full. Jobbat två veckor i sträck, och så har det varit varmt, och jag har druckit dåligt. Fast det är ju bra, blir ju billigt så, haha. Jaja, kanske borde göra mig iordning. Och ringa någon så jag vet vart jag ska, eftersom Lina inte finns på Eniro!


18:29
Här sitter jag och förfestar för mig själv. Det bara blev så. På't bara! Verkar som jag hinner förfesta i stan i alla fall, kom på att det ju är många som jobbar till sex, och inte hinner till sju, så borde inte bara vara jag. :P Men men. Känner mig på topp i alla fall, mycket nöjd med hur jag ser ut och så (typ det viktigaste för att få en bra utekväll). Jaja. Nu vill jag bara iväg och träffa tjejerna!

Surveye

Lördagen den sjuttonde juli 2009

14:56
Så var födelsedagen över. Kvällen slutade dåligt, men det var en helt okej dag.
   Var superkul på bowlingen, jag kom tvåa! Sen blev det Liquid (gamla MM). Sen blev typ alla trötta, så vi sket i Frimis. Vilket nog var lika bra, för enligt NA var det knappt något folk där.

Idag ska jag och Tommy åka in till stan. Jag ska få välja ut en födelsedagspresent. Jag är inne på skor från Bianco.. Eller något annat lite lyxigare som det aldrig blir av att jag köper själv! Så ska vi käka på Sallad Inn. Och så kolla på Bra & begagnat. Och jag ska in på Systemet och köpa vodka till Torgetfesten imorgon! På kvällen jobbar jag, då ska vi kolla på Berts Bravader i Brunnsparken. Som tur är jobbar jag bara under själva föreställningen, alltså cirka 18:30 - 21:30. Gött!


22:20
Blev bra utdelning på shoppingen idag! Vi började med att åka till Lager157, och där fick jag två linnen och två läppstift för under hundralappen- det kallar jag för ett KAP! Sen drog vi till Systemet, och jag köpte min första helt egna vodkaflaska! Sen handlade vi grejer till mig som skulle vara födelsedagspresent från Tommy, och då blev det en blommig jeanskjol från Zara, ett linne från WearIt och ett par keds från Accent. Och så betalar han Harry Potter-biljetten på söndag! Tack, darling! <3 Blev mat på Creperiet istället för Sallad Inn, och självklart spiller jag curry på min vita t-shirt. Tur då att jag hade köpt linnen att byta med!
   Sen blev det då Berts Bravader i Brunnsparken. Massa från Risbergska med, kul att se! Gillade också att min gamla Svingelskogen-favorit Monika.. eh, ja, hon som gör en massa Disneyröster också, var med, och så Beatrice Järås (Lottas mamma i Lotta på Bråkmakaregatan), och Peter Flack. Kul show!

När jag kom hem fick jag öppna paket från mamma och pappa. Det blev en sodastreamer! Det var det enda jag fick, de ska betala lite grejer sen när vi flyttar. När det nu blir.. På måndag vet vi om vi fått lägenheten eller inte.

Nej, nu måste jag gå och lägga mig. Upp klockan sex imorgon bitti!

Twenty odd years now

Torsdagen den sextonde juli 2009

16:51
Grattis till mig, idag fyller jag 20! Jag får alltså äntligen lagligen gå på Systemet. Eller, äntligen och äntligen, kan inte säga att det är något jag längtat efter. Men det är ju skönt att kunna fixa sin egen sprit utan att behöva gå omvägar via andra.
   Det har varit en mycket bra dag, trots att jag jobbat. Dagen har gått väldigt fort, haft mycket att göra och så. Lunchade med familjen på Sokrates i Kumla, och sen följde mamma och Marcus med till jobbet och fikade. Mys! Fick presenter av Micke och Annika; en salladsskål i trä, salladsbestick samt två handdukar.

Måste snart börja göra mig iordning. Blir bowling och utgång ikväll! Ska bli väldigt kul. Hoppas det blir en bra kväll.

I'm moving on

Onsdagen den femtonde juli 2009

09:13
Idag är det dags att gå på lägenhetsvisning i Baronbackarna. Tjoho! Jag hoppas verkligen att vi får den, jag vill verkligen! Jag ska skrämma bort den som är före..
   Efter visningen ska Tommy och jag gå på stan. Jag måste ju spendera mina surt förvärvade semesterersättningspengar som kom idag (3 600), samt födelsedagspengarna jag fick av mormor och moster igår (900). Gött!

I eftermiddag är det jobb igen. Bara sju timmar, skönt! Imorgon är det dock nio timmar, och då fyller jag 20! Yay. Det betyder att jag kan köpa lite förfest tills på lördag. ;) Hihihihi.


13:14
Jag är kär. Jag är så himla, himla kär. I en lägenhet. I Baronbackarna. Oooooh, myyyyy! Alltså, jag säger bara det: JAG SKA HA DEN! Jag kommer bli så himla besviken om jag inte får lägenheten. Kanske allra mest för att det skulle vara så orättvist att förlora den till pundaren (ja, på riktigt) som står etta på den. Jag är mycket mera värd den än han! JOOOO! Jaja. Jag får försöka överleva om jag inte får den. Men jag hoppas, gud vad jag hoppas!
   I vilket fall var lägenheten, som ni säkert förstås, väldigt fin. Verkar vara en bra trappuppgång, och gården är lumig och jättefin! Lägenheten är en stor tvåa, minns inte på hur många kvadrat, men jag tycker den är stor. Relativt stort sovrum med massor med förvaring. Vardagsrummet är stort och ligger liksom ihop med köket. Det är liksom halva lägenheten, så edt blir kombinerat mat- och vardagsrum. Själva köket är litet, men det gör inget. Det är liksom öppen planlösning, så kök och vardagsrum går ihop. Typ L-format kan man säga. Jag har storslagan planer för lägenheten! Nej, men jag blev verkligen kär, gillade upplägget. Precis en sån lägenhet som jag tittat efter. Så även om jag inte får just den här tänker jag fortsätta söka på tvåor och treor i Baronbackarna. Nån dag har jag säkert så mycket poäng att jag står först! Men sälvklart hoppas jag på att lodisen ska tacka nej.

Efter visningen åkte vi upp på stan. Lämnade tillbaka pappas vindagbok, och köpte istället tre t-shirtar, det behöver han! Till mig själv köpte jag en kavaj för halva priset på Gina, och så lite smycken på H&M. Till den framtida lägenheten, vilken det än blir, köpte jag två förvaringsburkar till köket i form av bakelser, på Entré, sååå söta! Blev även en smyckeshängare. Och så lunchade vi på Creperiet. Åt en La Suede, alltså en crepe med jordgubbssylt, grädde och vaniljglass. Mums!


22:47
Seg dag på jobbet idag, fast ändå inte. Kanske mest slutet egentligen. Men ändå. Snart är min tvåveckorsperiod över! Imorgon är det dock jobb igen, morgonpass till 16:00. Joooobbiiiiigt. Man hade ju kunnat hoppas på ledighet på sin egen tjugoårsdag, men icke. Men men. Det är inte så farligt. Ska faktiskt luncha med mamma och pappa mitt i passet, så det blir skönt. Nice att man kan göra såna grejer under arbetstid, bara bra att komma ur huset.

Ska bli himla kul imorgon kväll. Blir först bowling med Anna, Jennifer, Tommy, Carin och Hannes, och sen drar vi till Frimis. Me like! Hoppas verkligen att det blir en toppenkväll. Hinner inte fira med mamma och pappa, därav lunchen i Kumla, så jag får fira med dem på lördag också. Alltså inga presenter imorgon! Sad face.. Hehe, nejdå. Jag förväntar mig inte så mycket från dem heller, för datorn skulle vara både till studenten och födelsedagen, så.

Jaja, nu ska jag försöka sova. Upp klockan sex imorgon!

Flashback to warm nights

Tisdagen den fjortonde juli 2009

10:07
När jag vaknade tidigt idag kände jag att, nää, om man skulle passa på att ge sig ut och springa lite? Sagt och gjort. Efter en stunds SOLO-läsning satte jag på mig träningskläder, snörade på mig mina enormt slitna löparskor (anno 2002, typ) och gav mig ut. Det var skönt. Hade ingen lust att köra spåret idag, så det blev Holmstorp --> "Gruvan" --> Gunnar Karlsson. Den "nybyggda" uppförsbacken i slutet av rundan höll på att ta livet av mig, så jäkla brant! Typ som att springa uppför en bättre pulkabacke. Dock inte lika lång, men ändå. Blev en bra runda på cirka 20 minuter. Hur långt det är vet jag inte, men längre än ett varv i spåret i alla fall. Kanske dubbelt till och med. Jaja. Skönt att ha det gjort i alla fall. Mitt mål är att springa minst en gång i veckan. Nu när jag jobbar så mycket kommer jag inte orka/ha tid för fler rundor än så. Men I'm going strong med mitt styrkepass, minst ett varje dag. Har ökat på med fler repetitioner sen jag började, det tar sig! Den bästa träningen är den som blir av, det är mitt motto när det gäller träning. Många tänker ju ibland att nej, nu tog jag en chokladbit, jag som varit ute och sprungit. Men jag brukar tänka att jag nog skulle ha tagit den ändå, och då är det ju bättre att jag har sprungit i alla fall, än att jag bara skulle ha ätit den och suttit still. Yeah!

Snart kommer Baastads och fikar. Det ska bakas äppelpaj innan dess. Mums! Sen blir det jobb 14:00 - 21:00. Skönt med en timma mindre för en gångs skull..



11:01
Har fått hem tackkorten från Korthuset. De är fina, men tyvärr blev det inte mycket plats att skriva på (hade tänkt skriva en liten kommentar om det jag fått), så det får väl bara bli en namnteckning då. Men ändå. Blir utdelning på söndag!

So this is what the real world looks like

Måndagen den trettonde juli 2009

11:14
Ååååååh, vad härligt att äntligen så sova ut!

Satt precis och skulle logga in på bloggen, men såg då en annons för ett sminkmärke som hade upp till 80 % rabatt. Klart jag kollade in det! Och vilken rea sedan. Shit pommes frites. Det var riktigt låga priser; vad sägs till exempel om en mascara för 9 kr (hade kostat 140)? Eller en underlagskräm för 29 kronor? Massa bra grejer var det, och det såg ut att vara bra grejer också. Tyvärr var man tvungen att beställa för minst 200 kronor, men det får man väl stå ut med. På den rean kunde man ju få hur mycket grejer som helst för den summan! Tror det blev tre mascaror (en svart, en brun och en till mamma), en underlagskräm, en ögonskugga, dett make up-kit, ett läppstift och ett schampoo. Och så har jag säkert glömt något. Super i alla fall! Fleur de Santé hette märket, värt att kolla in!

Idag är det jobb igen, fast eftermiddag/kväll. Skönt. Börjar klockan två. Hade varit skönare med fyra, men det får gå.
   Innan dess måste jag dock klippa gräset. Blä.. Kan man aldrig få vila?


13:06
Eftersom jag var lite seg på förmiddagen hann jag bara klippa gräset i en halvtimma innan jag måste in igen och göra mig klar för jobbet. Men det kan jag säga, att det räckte gott och väl! Heeeeelvete, vad det var trögt! Till en början är inte vår gräsmatta platt någonstans förutom möjligen lite på framsidan, och sen hjälper det inte att det är fullt med seg mossa. Och så har ju gräset blivit aslångt! Och det är buskar och skit i vägen. Så inte fan är det lätt att klippa, inte. Svettigt som ett as bev jag.

Har fått mina nya glasögon idag! De är lite smalare på bredden och lite bredare på höjden än mina gamla, annars är de väldigt lika. Är mycket nöjd! Jag ser perfekt i dem. Mycket bättre än med linserna. Borde använda glasögonen lite oftare, åtminstone när jag är hemma, eller när jag jobbar. De är ju diskreta. Skönt att de redan är betalda också, och billiga var de- bara strax under 400 kr.

Nu håller jag på med min lunchlåda. Hinner nog inte äta något innan jag åker. Får väl smälla i mig en macka, typ. Innan jag börjar måste jag svänga in och köpa cola, jag är beroende!


22:47
Nu är jag hemma från jobbet. Det har gått fort! Skönt.

Jag har bytt med Sara på lördag, så då blir det Torgetfest! Fyyyy vad roligt! (: Det ser jag verkligen fram emot. Saknar alla Torgertbrudar! (:

Imorgon kommer Lena, Petter och Linn förbi på fika. Mys! Jag gissar att det är eftersom jag fyller på torsdag.. Wei.

So I feel stupid to call you

Söndagen den tolfte juli 2009

17:14
Äntligen är den här jobbveckan slut! Fast jag har ju sju dagar till innan jag är ledig. Men ändå! Den här dagen gick segt..

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra på min födelsedag. Hade ju tänkt att vi skulle gå på Mix Megapol, men eftersom det är 20 på Frimis och inte alla är över 20 än så kanske inte alla kan följa med. Och det vore ju lite sugigt. Funderar på om man skulle ta en bowlingkväll och sen kanske gå ut. Vore inte det mysigt?


19:18
Har precis beställt lite grejer från H&M. Jag vet, jag borde spara mina pengar, särskilt om vi får lägenhet snart, men jag kunde inte låta bli! Fanns en skitsnygg väska på rea, och jag är väldigt svag för väskor. Har typ fyra stycken som jag alternerar mellan, and I love them all! Denna är i mellanstorlek och svart, med snygga dragkedjor i guld. Axelremmen är en guldkedja. Apsnygg! A must-have. Och eftersom H&M är så cp att man måste beställa för minst 190 kronor för att aktivera rean (väskan kostade 129 kr) så köpte jag en kudde med New York-tryck som jag suktat efter ända sen H&M lanserade sin heminredningslinje. Jaja, bra köp i alla fall!

Jag är en väldigt trött tjej, men jag ska försöka hålla mig vaken. Går en film på trean klockan nio som jag vill se, Dragonfly. Men vi får se hur det går med det. Är i alla fall jävligt skönt att jobba eftermiddag imorgon, så jag får sova ut! Måste vara utvilad, för jag måste tydligen klippa gräset innan jag åker. Kuljul.


21:33
Nu ger jag upp. Jag är trött så in i bängen! Fast jag sov länge inatt. Det tär på en att jobba en vecka i sträck. Jobbat nästan 60 timmar sen i söndags.

Fuck you very, very much

Lördagen den elfte juli 2009

16:34
Idag har jag jobbat morgon. Det var faktiskt himla skönt. Hann till och med kolla på hela Alice i Underlandet innan jag var tvungen att sätta igång med själva arbetet. Nice! Var ute och gick en snabbis också. Det var faktiskt himla skönt, trots regnet. Bara man har regnkläder så.

Efter jobbet åkte jag till Marieberg, det är ju på vägen liksom. Hade en 50-kronors värdecheck på Lindex, så jag slog till på en moussefoundation som jag varit sugen på länge. Härligt.

Blir en lugn kväll, eftersom jag jobbar morgon imorgon också. Blir lite mys med familjen.


21:21
Trött tjej som ska upp tidigt imorgon säger godnatt!

You are the music in me

Fredagen den tionde juli 2009

13:10
Igår kom familjen hem. Skönt att slippa vara ensam.
   Jag skulle egentligen ha varit ledig, men var tvungen att hoppa in istället för Sara på jobbet. Men det gjorde ingenting, det var faktiskt en av de bästa arbetsdagarna jag haft! Ska jobba idag också. Och typ ända fram till nästa söndag.. :P Money, money, money..

Igår fick jag reda på att jag kommit in på Örebro universitet!!! Så himla glaaaaad! Sofie kom också in, det blir great! Och så sökte vi på en lägnhet igår, och den ligger vi tvåa på. Visning på onsdag, hoppas, hoppas, hoppas!

Nu ska jag och Tommy dra in till stan och ha lite skoj. (:


22:37
Har mått jättekonstigt idag. Varit jättevarm, och haft hög puls och haft huvudvärk. Wierd. Tog dock en alvedon på jobbet, och då blev det bättre.
 
Hittade perfekt present till pappa på stan idag; en vindagbok. Han är ju tokig i vin, så då kan han ju lika gärna skriva ner hur vinet var, vad han åt till och så vidare. Det blir nog bra.

Gick super på jobbet idag. Fast jag var helt slut efter att vi varit ute på promenad, tur att man kan vila upp sig i soffan! Gillar dock inte att sluta tio och börja sju nästa dag. Hinner ju inte riktigt varva ner när jag kommer hem, så jag somnar så sent. Men men. Jag ska vara glad så länge jag kan åka en halvtimma innan jag börjar- när jag flyttat lär jag få gå upp betydligt tidigare.

Nu ska jag försöka sova!

I will follow where you lead

Torsdagen den nionde juli 2009

09:44
Jag har sovit så sjuuuukt dåligt inatt! Jag har bara drömt en massa mardrömmar, och vaknat varannan timma ungefär. Det var verkligen riktigt äckliga mardrömmar också, och flera gånger var jag övertygad om att det var på riktigt. Så brukar det oftast inte vara när jag drömmer, jag brukar at some level vara medveten om att det faktiskt inte bara var en dröm. Men inte inatt. Fruktansvärt vidrigt. Är jag stressad kanske?

Familjen kom visst inte hem inatt, så jag antar att de stannade och sov nånstans efter vägen. Men de lär väl komma vid lunchtid.
 
Blir väl mest till att packa in från husvagnen och sånt idag. Fast jag och Tommy ska förmodligen gå lite på stan och sen gå på Ice Age ikväll. Jag kan ju inte ändra alla planer bara för att familjen behagar komma hem tidigare än planerat. Jag hinner ju umgås med, och tröttna på, dem ändå.

Nu ska jag äta lite frukost, och sen blir det ett bad. Man måste visst bada när det spöregnar ute.


11:57
Nu är huset oklanderligt! Typ. Fast inte gräsmattan. Den är vildvuxen. Men har inte hunnit klippa den. Har ju jobbat, och så har det ju regnat och sådär. Då kan man inte göra sånt. Det får Marcus fixa i helgen! Moahahahahahaha..
   Jag har blivit satt på att göra lunch. Det har önskats färskpotatis. Jag har typ aldrig kokat potatis, för jag är inte så mycket för det. Äter ju helst typ klyftpotatis. Men nu ska jag tydligen fixa det, men det går nog bra. Jag hade dock ingen som helst fantasi vad det gäller tillbehören, så det blev något så enkelt som köttbullar. Som jag inte ens tycker särskilt mycket om. Jaja.

I'm learning to fly

Onsdagen den åttonde juli 2009

05:52
Jag är uppe med tuppen, för jag kunde inte somna om när jag vaknade tio i fem. Sugigt! När klockan var kvart över fem och jag inte ens var i närheten av att somna om kände jag att jag lika bra kunde stiga upp, eftersom jag ändå skulle upp klockan sex. Hade jag somnat om hade jag med all säkerhet varit aptrött. Nu är jag dock skapligt pigg! Och hungrig. Hade egentligen tänkt äta frukost på jobbet, men jag är hungrig nu och jag hinner äta innan jag drar, så nu blir det frulle.


15:52
Den här dagen bara försvann, gud va skönt! Det blir väl så när man är på stan i flera timmar. Men mysigt har vi haft det!

Nu är jag ledig tills på lördag, skönt som tusan. Men det blir väl fullt upp ändå. Idag ska jag väl inte göra så mycket, men snart kommer ju familjen hem så jag måste städa och sånt. Och imorgon ska jag på stan och bio med baby. Full rulle!

Nu blir det "lunch" och tv.


19:32
Somnade i soffan, sov över två timmar. Så himla skönt! Välbehövligt. Som tur är har jag ingen tid att passa och gå upp till imorgon, så det spelar ingen roll om jag lägger mig sent idag. Goodie. Nu ska jag till affären och köpa nåt gott.


20:24
Hmm, mamma ringde nyss. Tydligen är de redan i Sverige, så de kommer hem inatt eller imorgon förmiddag. Men herregud! De skulle ju för tusan komma hem på lördag! Gaaaaah, jag har inte ens börjat städa än! Det är helt enkelt bara att sätta igång. Tur då att jag är på städhumör.


21:30
Det var visst inte så jättemycket att städa egentligen. Ja, om man bortser från mitt rum då, förstås. Mest att plocka undan lite, och så dammsuga. Mitt rum får jag nog ta imorgon, det känns lite överkurs att ta tag i det nu. Men vi får väl se senare, när jag är klar med detta!


22:53
Alltså, vår tvättmaskin måste vara den långsammaste i världshistorien. Den har varit igång i över två timmar nu! Så himla drygt att bara vänta på att den ska bli klar.
   Men nu är jag i alla fall så gott som klar med städningen. Har plockat undan det mesta på mitt rum, men orkar inte byta sängkläder och dammsuga ikväll. Men för övrigt tror jag nog att huset är redo för inspektion av huset.
   Vetja om det inte är en avslutande tvättmaskin jag hör nu? Eller gör den sig bara redo inför ännu ett ryck? Hmm.


00:13
Nää, hörrni, nu börjar det faktiskt bli läggdags. Fast måste ju hänga den förbenade tvätten först.. Men ska bli skönt att sova. Fast jag vaknar väl säkert och vill gå upp när familjen kommer hem inatt. Om de inte fått för sig att stanna och sova efter vägen. Men ändå. Natti!

You just sometimes need a push

Tisdagen den sjunde juli 2009

10:35
Inatt har jag drömt mardrömmar, I hate! Att ens egen hjärna kan ställa till det så för en. Taskigt!

Idag är det jobb igen, dock lite kortare, bara till nio! Skönt. Vi får väl se om den här dagen går fort, jag har en känsla av det motsatta. Fast det är i alla fall skönt att jag inte jobbar ensam hela dagen åtminstone.

Har fått ont i ryggen igen, jäklarns. Borde verkligen gå och få massage. Fast det har jag sagt i typ två år nu, det blir aldrig av. Det ska väl till att jag får så ont att jag inte kan gå innan det blir något med det. Well..

På lördag kommer familjen hem, vilket betyder att jag måste sätta igång och fixa med huset innan dess. Så mina två lediga dagar (torsdag, fredag) får gå till att städa, tvätta och klippa gräset. Kuljul.


12:02
Geez, jag åt precis upp the remainders of glassen jag hade i frysen. Det var visst lite mer än jag trott, så nu är jag mä-hä-hääääääätt!

Innan jobbet måste jag förbi Maxi och handla. Har ingen frukost hemma. Och så ska jag köpa lunch. Tänkte mig ett mål mat från självplocksdisken, mums. Orkar inte makaroner en dag till..


21:44
Johodå, det gick faktiskt bra idag också. Passen på Torget gick hundra gånger långsammare. Gillar det här att man kan styra lite som man vill, oftast i alla fall. Yes, yes.
   Imorgon ska jag jobba morgon för första gången. Då börjar jag redan klockan sju, så det blir till att gå upp tidigt imorgon bitti! Men det går förmodligen fort imorgon, för vi ska iväg till stan ett par timmar. Och så slutar jag fyra.

Nu ska jag ta hand om tvätten, samt göra lunchlåda tills imorgon!

If you want me, I must be doing something right

Måndagen den sjätte juli 2009

10:59
Somnade typ elva igår, och vaknade kvart över tio. Jag måste ha varit rejält trött.

Jag är pigg idag, och ingen träningsvärk, så innan jobbet ska jag ge mig ut i spåret igen. Min förhoppnings är att jag ska springa minst två gånger i veckan, så gör jag det idag behöver jag bara köra en gång till denna vecka. Great! Så nu blir det frulle, och sen iväg!

Jobbar 14:00 - 22:00 idag, faktiskt en timma kortare än i lördags. Tror den här dagen kommer gå fort.


12:35
Riktigt tråkväder idag, duggregn. Men då är det skönt att springa! Sprang lite fortare än normalt idag, men kommer nog inte börja med dubbelvarv förrän om någon vecka. Jag måste ta det i lugn takt, bara köra kortare sträckor till en början, annars kommer jag tröttna och ge upp. Bättre att springa kortare och oftare, göra det till en vana.

Håller på med min lunchlåda, det blir tagliatelle och revbenen som blev kvar från igår. Tror jag får en sen lunch, så jag får väl smälla i mig ett par mackor innan jag åker.
   Innan jag åker till jobbet måste jag förbi farmor och kolla till blommorna. Tror inte att de behöver vattnas egentligen, eftersom det inte varit fint väder, men jag har ju lovat att åka dit varannan dag, så får väl göra det då.


22:38
Som jag förutspådde gick den här dagen väldigt fort. Skönt!
   Nu är jag hemma, och det blir popcorn och Parlamentet!

I see your halo

Söndagen den femte juli 2009

10:25
Åh, vad skönt med en dag med fint väder, men då det ändå är svalt! Det är typ bara 18 grader hos mig, men solen skiner som aldrig förr. Fy, vad skönt! Fast jag såg precis en människa med tjocktröja på sig, det är väl ändå att överdriva? Fast jag tycker det är skönast när det är såpass svalt ute att man i alla fall kan få välja om man vill ha t-shirt eller långärmad tröja, och shorts eller jeans. Blir nog en sån dag idag! Hoppas det blir ännu svalare tidigare ikväll, för jag vill ut och springa.

Jag tror minsann att det blir en tripp till Marieberg lite senare. Jag är besatt av jeansleggingsen jag såg på WearIt i onsdags, men aldrig köpte. Borde såklart spara pengarna, men sånt klan man hålla på med senare i livet! Vem kan motstå sommarrea, liksom? Inte jag i alla fall!

Håller på att ladda ner en massa bra musik, typ Maria Mena, Beyoncé och Alicia Keys. Måste bränna nya skivor till bilen! Så den här dagen blir det nog mycket musiklyssning! Goodie.

Nu börjar det bli frukostdags..


14:13
Jaha, så har man gjort av med pengar nu igen.. Fasen  också. Fast det blev väl rätt bra saker, antar jag. Blev en t-shirt med modemagasinomslag plus jeansväst på Gina Tricot, ett krämrouge på Lindex och ett tiopack cd-skivor på Clas Ohlson. Nöjd, men gillar inte känslan av att vara nästintill pank.. Jaja, pengar kommer alltid nya!

Nu har solen försvunnit, och det betyder att jag kan ge mi gut och springa snart, bara det inte börjar åska. Skönt att ha det gjort innan kvällen, så man bara kan slappa sen. Först blir det dock lunch. Blodpudding med lingonsylt står på menyn! Inte det godaste direkt, men helt klart ätbart.


14:51
Åh, herre, nu är jag mätt! Smällde i mig en liter jordgubbar med socker efter maten. Känner mig lite tyngre nu. Tur då att jag ska springa bort det sen! Måste bara smälta detta lite, annars kommer jag spy i spåret.


18:08
Har tillbringat eftermiddagen i soffan och växlat mellan Paris Hilton's BFF och All Access. Det är det enda rätta när det regnar!

Snart ska jag fixa kvällsmat. Det blir pommes och revbensspjäll. Gott!


18:38
Tänk att det ibland bara krävs lite inspiration och en ackordföljd för att en låt ska skapas.


21:48
Jag är trött tjej. Hade tänkt kolla på Wimbledon, men pallade inte mer efter första pausen. Så jag hamnade här istället.. Blir nog faktiskt sängen snart.

Is it true?

Lördagen den fjärde juli 2009

10:09
Var en mycket trevlig kväll hos Hannes och Carin igår! Vi spelade tv-spel, och sen kollade vi på Saw 1 och 2. Det har aldrig gått så smidigt att kolla på film! Jag brukar tröttna efter halva, men nu såg jag gladeligen två på raken, wow.

Idag börjar allvaret med jobb. Jobbar 13:00 - 22:00, det är ett låååååångt pass. Men jag ska nog lyckas få tiden att gå, förhoppningsvis. Det ska ju regna, hoppas bara det inte åskar och sådär, för det vore nice att kunna ha igång tv:n i alla fall. Kolla på film kanske?

Nu ska jag ner och göra mig iordning, och sen äta frulle, för jag är sjuuuuukt hungrig! Och väcka bebisen där nere..


22:26
Har haft en lång, men bra, dag på jobbet idag. Nio timmar helg ger fett med pengar, YEAH! Det gillar vi.

Imorgon är jag ledig igen, vetja vad man ska hitta på då? Jag är ju självklart väldigt sugen på att åka till Marieberg och spendera femhundringen som jag fick av gammis igår.. Skulle tro att det blir så. Fast jag borde ju såklart spara pengarna, men sånt är ju inte jag bra på. Sånt får man hålla på med sen, när man får stora löner!

Nu blir det någon typ av film, och marsch i säng!

By the way är Maria Mena - All this time en sjukt bra låt!

Allt this time you had it in you

Fredagen den tredje juli 2009

10:33
Vaknade kvart över tio idag, det är det längsta jag sovit på länge! Härligt.

Idag är det fullt upp hela dagen. Först ska vi till gammelmormor och äta mat vid två, och sen ska vi till Hannes och Carin ikväll. Trevligt värre!

Blev rätt segt på Njuta igår, både Tommy och jag var så sega till en början. Trötta och så. Men sen blev det lite bättre när sällskapet kom. Fast vi blev inte där så länge, drog vid kvart i tio. Då gick vi iväg och käkade på McDonald's.

Idag har jag fått hem mina provbågar från Favoptic! Jag hoppas att de är ungefär som de jag har nu..


12:06
Så himla skönt att det inte är så förbaskat varmt idag! Molnigt och svalare, yeah. Imorgon ska visst regnet komma. Skönt. Bara det inte regnar alltför många dagar. Fast skönt om det blir lite svalare ute, nu när jag ska börja jobba igen. Känner på mig att det kommer vara jäkligt varmt i huset annars..

Glasögonen passade bra, något mindre än de jag har nu, men helt klart okej. Kan inte komma undan särskilt mycket billigare, så det får bli de. Tror jag får betala 350 kronor. Det är ett väldigt bra pris!


12:21
Förde in mina jobbtider i nya kalendern, och upptäckte att jag inte alls jobbar lika mycket i sommar som jag trott. Jobbar faktiskt bara fyra dagar i veckan, vilket dock är fullt nog. Så det var ju bra! Visserligen mindre pengar, men helt klart skönt att ha lite mer ledigt, speciellt sen när det börjar närma sig flytt.. Om det nu blir innan september. Men ändå, skönt med tre dagar ledigt i veckan. Det är såpass långa pass ändå, så kommer ändå tjäna bra med pengar. Bara det att jag tjänar 150 kronor på helger, mot Torgets ynka OB på 18 kr efter 18:00 på lördagar.. Det blir great!

Nu bär det av mot stan, hämta Tommy, och sen gammis!


18:44
Jag hör åskan då och då, men det börjar aldrig regna. Det känns som att regn vore väldigt förlösande just nu. Kanske borde stänga av datorn, förresten, om det åskar? Kan vara en bra idé..

Snart blir det Baronbackarna!

Leave the light on

Torsdagen den andra juli 2009

09:22
Godmorgon! Varm dag igen. Det är helt sjukt vilken skillnad det är på att vara i källaren och här uppe. När man kommer till trappan blir det bara varmare för varje steg, helt sjukt. Det är som att gå mot en vägg av värme.

Ikväll blir det Njuta, annars har jag inte så mycket planerat direkt. Blir en slappardag. Borde städa lite, det ser verkligen förjääääävligt ut på mitt rum. Men det känns så illa att göra sånt när det är fint väder ute. Samtidigt orkar jag inte vara ute heller, det blir för varmt. Får ställa fram vattenspridaren eller något, så jag åtminstone kan svalka mig.

Nu blir det frulle.


11:12
Det går bara inte att vara utomhus! Jag blir tokig. Har försökt få igång vattenspridaren, men den går inte att koppla in. Har även rotat fram poolen men den går inte att blåsa upp, för den är helt cp. Alla hål går antingen rakt igenom skiten, eller så är de inte ens hål. Fattar nooooooooooll! Nästan så man skulle ta sig bort till Lögardammen eller något, bara för att få doppa sig. Bara det inte är någon man känner, känns lagom mobbat att åka själv. :P


12:29
Blev en liten minitripp till Lögarn för ett dopp. Hade nog kunnat vara där lite längre, men blev lite stressad av att inte ha mobilen med mig, eftersom Tommy kommer hit snart. Men skönt var det! Och mycket folk. Men verkligen lagom varmt i vattnet, inte ett dugg jobbigt att hoppa i. Blir nog fler turer dit om vädret fortsätter såhär. Fast det är klart roligare med sällskap.

Nu tänker jag ge upp projekt solning. Det är bara jobbigt! Kanske dock ger mig på poolen när Tommy kommer, han kanske kan reda ut det. Annars tänmker jag gömma mig i källaren tills det blir skönt ute igen!


13:44
Jag kom på att jag måste fixa tackkort för studenten. Måste leta bilder. De borde egentligen skickas ut imorgon, men det är orimligt. Får ha som mål att ha fixat det nästa vecka.

Nästa vecka har Tommy semester, och då hade vi tänkt hitta på något kul. Men jag insåg just att jag är pank. Typ. Vill åka till Ullared, men det kanske man lika gärna kan göra i samma veva som vi ska flytta, så man vet på ett ungefär vad det är man vill få med sig till lägenheten. Så jag tror att om vi ska någonstans får det bli en tripp till Stockholm.. Vi får se.


17:24
Vi får se vilka vi blir på Njuta idag, för tydligen så kunde inte Anna, fastän det var vi som styrt upp, hehe. Men Hannes sa att han skulle komma också, och eventuellt Carin, om hon slutade tidigt. Och så kommer förhoppningsvis Jennifer förbi en stund också. (: Det blir nog mysigt.


18:25
Nu är jag redo för Njuta! Blev samma outfit som i tisdags (tunika, shorts och glammiators) plus jeansjacka. I'm fab! Hade tänkt ha på mig mitt ormarmband för första gången, men hittade det inte. Inte så konstigt, med tanke på hur det ser ut på mitt rum.. Hoppas jag inte råkat slänga det bara.


Det är dans på bryggan

Onsdagen den första juli 2009

09:25
När jag vaknade idag fann jag en lapp bredvid sängen där det stod "Jag älskar dig! <3" från Tommy. Sööööt! <3

Tampats lite med internet nu på morgonkvisten. Det ville inte vara med och leka. Det är lite småpanik när internet försvinner, för det blir så grymt tråkigt att vara hemma själv om inte ens internet kan underhålla en. Men nu är det löst!

Idag ska jag och Anna åka och bada. Vet inte vart, det bestämmer vi väl sen. Men jag vill till något mysigt ställe!


17:53
Oj, vilken heldag det blev!
   Vi drog oss ut till Ässundet, typ i Glanshammar. Det var riktigt mysigt där, och lugnt och skönt. Vattnet var asvarmt, men så var det ju också långgrundt. Vi såg en vattensnok, både när den simmade i land och när den simmade tillbaka ut i vattnet. det var inte så mysigt, men rädd blev jag inte.
   Sen kom vi på att vi skulle till våra respektive farmödrar och vattna blommorna. Så först tog vi Annas farmor i Rynninge. Sen blev det Marieberg. Vi lunchade på Donken. Träffade Simon, Camilla och Mahja! Blev även lite shopping (tyvärr, jag borde spara pengarna, men..). Det blev ett par stora hårspännen med leopardmönster plus blomring på Ur&Penn, jeansjacka på WearIt (äntligen!) samt jeansshorts på Cubus. Sen blev det min farmors tur. Eller ja, vi vattnade inte blommorna, men jag ska göra det från och med fredag, så vi hade lite genomgång av vad som behövdes vattnas och så. Yesyes.
   Sen skjutsade jag hem Anna till stan, och sen drog jag vidare till Haga där jag äntligen klippte min långa lugg. Skönt!

Nu är jag äntligen hemma, och jag är snortrött. Blir nog en tidig kväll.
   Ska nog ta och läsa lite VeckoRevyn och käka glass. Mums!


18:57
Anna och jag har kommit på den briljanta idén att dra till Njuta och chilla imorgon. Vi försöker dra med oss lite folk, kom vetja! Det blir säkert mysigt. I värsta fall får vi sitta där själva, haha.

Håller på att laga lite mat. Det blir klyftpotatis, det har jag längtat efter! Sen ska jag ut och springa. Fast när det har blivit lite svalare. Vid nio kanske. Eller nåt sånt.


21:54
Jag har sån jäkla dålig kondis, alltså! Klarade bara ett ynka varv i spåret, och då är det ändå förkortat. Kanske sprang 1,5 km. Det är ingenting! Visserligen var det varmt, och jag har druckit dåligt idag, men ändå. Fast jag hade säkert klarat längre om jag bara gett mig den på det. Fast jag ska ta det lugnt nu i början, måste bygga upp det sakta men säkert.

Nu blir det film, En shopaholics bekännelser!




              Blomring, Ur&Penn, 20 :-


       Jättehårspännen, Ur&Penn, 10 :-


          Jeansshorts, Cubus, 199 :-


              Jeansjacka, WearIt, 199 :-


                                               Anna i Ässundet


Jag innan bion igår;
- Shorts, Gina Tricot
- Skjorttunika, Gina Tricot
- Solglasögon, H&M
- Väska, H&M
- Halsband, butik i Kroatien
- Skärp, Lindex

RSS 2.0