Hjääälp

070330, fredag

12:59 - OMG, har GEMU-prov om typ tio minuter och det känns ju sådär. Hoppas på fan att det inte är alltför komplicerat, de kan ju inte kräva för mycket av oss. Men jag har i alla fall lite koll på läget så förhoppningsvis ska det gå bra. Har jag riktig tur kan jag åka hem med tidig buss. Måste köpa frimärken och posta jobbansökningar och så ska jag duscha, äta, va på skivinspelning och gå på bio ikväll. Massa att göra och så lite tid, usch. 
Fick schemat till kulturveckan, var rätt bra faktiskt. Känns fint.

Mupp

070329, torsdag

08:40 -
För igår var det onsdag! En riktigt bra en, till och med. Dansade på idrotten, kul som fan men det var apjobbigt. Jag fick vara kille i stort sett hela lektionen men det var bara skönt för då undvek man att dansa med några man absolut inte vill ha närkontakt med, inga namn. Efter idrotten gick jag ut på promenad, det var mycket skönt. Fick påsklunch, men dte är fan inte gott nånstans, det sög. Men på rasten satt vi en massa människor ute och solade, jag brände mig lite grann men det var positivt, haha. Sa som vanligt inget av värde på klassrådet men jag fick i alla fall närvaro. Efter skolan gick jag till pappas jobb och fick lite glass och så gick jag till John Bauer och mötte Tommy, mihi. Åkte upp på stan och åt glass igen och sen åkte vi hem. Kollade vad som behövdes till negerbollarna och gick till affären. Köpte glass igen bara för att vi är så tjocka, haha. Bakade och sådär och så hände det inte mer den dagen.
Idag fyller Marcus 13 år så vi firade honom nu på morgonen. Han fick en film till hans PSP av mig och Tommy. Nu sitter jag och väntar på resurstid.. Ska till optikerna sen och så blir det lite promenix idag igen. Ikväll är det kör.

17:58 - Jag måste säga att jag fullkomligt älskar detta väder. Soooool! Har till och med fått lite bränna, inte illa. Gick på matte idag, det var faktiskt kul. Jobbade med sannolikheter och sådär och jag fattade rätt bra. Satt ute med Andrés och Maria, mys. Dansade på idrotten, jag suger stenhårt. Fattar inte att dte ska vara så svårt. Very well..
Satt ute och åt lite förut, solen var fett nice. Skjutsade Marcus till gustavsvik och jag och mamma åkte till Parkhallen och köpte baguette till kvällen. Ska försöka plugga lite GEMU snart, vetefan hur det ska gå imorgon men vi får väl se vad som händer. Imorgon är det i alla fall skivinspelning och så ska hela familjen plus Tommy gå på Mr Beans semester. Ciao.

Havrekaka

070324, lördag

09:57 -
Skönt att vakna tidigt på helgen. Vaknade redan vid 08:30. Kollade lite på Kvarter Skatan. Vetefan vad Tommy gör nu, han har varit borta en stund i alla fall. Kanske duschar. Måste jag också göra.
I eftermiddag blir det lite shopping hade jag tänkt. Medan jag och Tommy väntar på Annas buss så tänker jag gå till H&M och utnyttja lite rabatter och sådär. Har räknat ut att jag får tre linnen för 200 spänn och det är inte illa pinkat. Så ska jag köpa solglasögon, som visserligen inte kommer till användning idag men i alla fall. Måste köpa nåt till Marcus också, han fyller i nästa vecka. Blir väl någon film eller nåt, är så svårt att hitta grejer till honom som inte kostar skjortan. Vi ska i alla fall dra ut till Marieberg och IKEA sen, jag ska lätt in på Skopunkten och se om de har några schyssta skor som jag kan lura på mamma att hon ska köpa. Brukar funka med att säga att jag kan betala ett par och hon betalar ett par, hon är ganska lättlurad ibland. Speciellt såhär i början av månaden när hon precis fått lön, haha. Förmodligen blir det till att äta lite på stan också, brukar alltid finnas nåt gottigt. Personligen är jag taggad på varm ciabatta på Marieberg. Har man pengar över kan det hända att vi tar oss en tripp in på Sötvaruhuste också, man måste ju ha nåt att äta till kvällen. Blir nog en bra dag i alla fall, kan inte bli annat med världens bästa personer!

Vi älskar varandra

070327, tisdag

13:02 -
Var jättenära att vi missade bussen imorse men vi hann precis som tur var. Inte heller kom jag särskilt försent till skolan, hade gått kanske två minuter av filmen när jag och Malin Berg kom in. Pretty Woman var det. Jag har bara sett bitvis av den tror jag, jag kom i alla fall inte ihåg särskilt mycket. Jag var väldigt trött när vi kollade på filmen så jag orkade inte riktigt koncentreara mig och det var ju inte så bra för vi skulle diskutera den efteråt. Jag tyckte helt tvärtom på allt, men ändå. Ska skriva analys på den, jobbigt.
Hemma nu, håller på att göra iordning en pizza. Sen ska jag sätta mig ute i solen en stund, bäst man passar på. Så ska jag städa och ikväll är det rep med påskspelet och så kör. Yummy.

14:28 - Sjukt skönt att sitta ute i solen. Tog med mig maten ut och satt på trappen, hur skönt som helst. Har suttit ute i solen i ungefär en timme men nu får det räcka om jag ska hinna städa och duscha innan påskspelet. Blir lite tajt om tid till påskspelet, det börjar 17:30 och bussen ska vara vid vägen 16:28, men det gör nog inget om jag kommer någon minut för sent.. Nu ska i alla fall städas, det behövs verkligen!

15:28 - Gick snabbt att städa idag. Jag plockade mest bara undan en massa grejer. Damma och dammsuga gör jag senare i veckan, annars kommer jag ändå få göra om det sen. Har i alla fall dammat av utanför duchen och sådär så jag slipper det sen. Hittar inte mina körpapper, måste ha försvunnit. Kanske kan få nya av Henrik ikväll. Nu sitter jag och pratar lite med min babe, ska snart duscha.

21:08 - Gick riktigt bra med påskspel och allt idag. Bussen hade världens timing och dte var jätteskönt väder ute, men jag trodde ett tag att jag hade kommit fel och att det var repetition i någon av de andra kyrkorna men det var rätt. Lärjungarna och Jesus hade rep, vi fick sjunga med i min favoritlåt i föreställningen, asbra. Jag tror verkligen att påskspelet kommer bli asbra och Roine är bara för bra.
Gick inget vidare på kören, jag börjar bli förkyld så jag sjunger inget bra idag. Men det var nya bra låtar, gillade verkligen de två sista. Hoppas bara att jag inte blir sjuk nu, vi ska ju ha skivinspelning på fredag.
Har kommit på att det blir sjukt mycket att göra efter lovet. På tisdagen ska vi sjunga upp på Frälsningsarmén och jag missar nästa gång plus att jag var borta förra gången. Onsdag och torsdag är det massa rep inför vårkonserten, på fredag och lördag är det vårkonserten. På lördagen ska jag dessutom repa med påskspelsensemblen hela eftermiddagen och på söndagen har vi konsert med kören. Ja hujeda mig. Men det blir kul.
Imorgon blir det nog en bra dag. Hoppas bara att det blir fint väder men det tror jag allt. Då blir det långpromenad efter idrotten. Ska ringa till Willys och se om man kan skicka in jobbansökan. Ska gå på klassrådet också. Efter skolan kommer Tommy hit. Vi ska bara chokladbollar och så kanske det blir lite picnic om man har tur..

On a holiday

070326, måndag

21:55 -
Det har varit en bra helg måste jag säga. I lördags var det dags att åka till IKEA med Anna. Våra planer höll på att krasa sönder då Tommys och min buss gick sönder trehundra meter efter att vi stigit på. Jäkla skit, tänkte vi då, men som tur var så kom det en ny buss inom tio minuter. Vi hade ändå tjugo minuter till godo innan Annas buss kom så vi passade på att smita upp på H&M. Jag hade tänkt köpa lite linnen och så men jag ångrade mig och köpte en väska och ett par solglasögon istället och det var nog lika bra det. Höll på att missa bussen ut till Marieberg bara för att kassörskan på H&M glömde att ta bort larmet på min väska men vi hann precis. Var väldigt mycket folk där ute men det var väl vad man skulle räkna med när det var lönehelg. Vi gick på IKEA, där de höll på att göra om, och på Skopunkten för att kolla lite vårskor. Nog ska jag kunna lura på mamma åtminstone ett par skor därifrån.. Så gick vi till Europris för Anna ville kolla på staffli men det vart mest kakor. När vi var sådär lagom trötta gick vi till Marieberg och åt grillad ciabatta, vår special där. Gottigott. Sen var det dags att åka hem. Det skulle skilja ganska mycket på 31:an och 522:an så jag ringde efter skjuts. Jag fick ringa två gånger hem, två gånger till pappas mobil och två gånger till mammas innan Marcus ringde upp. Han ville att jag och Tommy skulle komma hem och leka med honom. Skjuts fick vi i alla fall. Eller skjuts och skjuts, jag fick köra, och automat var det och det var ju väldigt ovant. Men det gick bra. På kvällen spelade vi poker med Marcus och så kollade vi på hyrfilm.
På söndagen fick vi gå upp extra tidigt bara för att pappa ville att vi skulle hjälpa till ute i trädgården. Kånkade pinnar och skit och sopade på gatan. Usch, jag hatar att jobba i trädgården. Sen gick vi in och fikade och spelade lite mer poker och så kollade vi på en andra hyrfilm. Jag tvärslockande och höll på att sova mig igenom hela dagen, var sjukt seg. Men fick masa mig upp och göra mig iordning eftersom jag skulle till Garphyttan och repetera inför påskspelet. Det var faktiskt rätt kul, jag tror det kommer att bli jättebra när det är klart. Roine, som spelar Jesus, är grymt övertygande och har en röst som heter duga. Yeah. Tommy sov hos mig hela helgen, jättemysigt.
Så idag var det måndag igen. Grattis, Sofie, som fyller 17 idag! Hade ljudteknik och spelade in In my own time, och lade på effekter. Var ganska kul idag. Sen åkte jag och Sofie upp på stan och kollade runt. Hittade världens sötaste kjol som jag ska försöka lägga vantarna på så småningom. Åt på La Baguette. Har 80 öre på kontot nu, känns inte bra. Åkte tillbaka till skolan och hade ensemble. Jag fick sjunga en sista gång på Black magic woman och sen bytte vi låt som tur var. Fick spela gitarr istället. Gick åt skogen men ändå. Grymt fint väder ute så jag passade på att gå på långpromenad medan jag väntade på att Tommy skulle sluta. Hann ända bort till John Bauer. Var skönt som sjutton. Åkte tillbaka till stan och fixade lite grejer till Tommy och så köpte vi glass medan vi väntade på bussen hem. Hem till Nora och kollade på AFV och Prison Break. Var meningen att jag skulle åka hem men vi missade bussen så jag hade inte mycket till val, får sova här. Men det gör inget för det är så mysigt. Kommer väl lite sent till s-blocket imorgon men jag får väl säga att jag har varit hos tandläkaren eller så. Whatever. Imorgon blir det i alla fall till att städa hemma och så ska jag repa till påskspelet samt gå på kör. Så det så.

Six thoughts at once, I can't focus on one

070323, fredag

22:32 -
Fredag igen. Var sämst väder ute imorse, snö låg det på backen, usch. Ville bara fortsätta sova då. Men jag är ju duktig så jag pallrade mig upp ändå och åkte in till skolan. Satt och snackade lite med Elin innan kören började. Hårda repetitioner inför vårkonserten, ska bli så grymt kul. Riktigt roliga låtar måste jag säga.
Känner mig helt körd på GEMU:n, kommer inte få bra på provet nästa vecka. Eller, jag får väl plugga asset av mig och se om jag fattar mer.. Troligen inte. Det är svårt men jag vill lära mig.
Gick bra på sången idag och jag är så stolt över mig själv för att jag har kommit över min scenskräck. Mucho bien. Eller nåt.
Hann med den tidiga 302:an till Nora efter skolan, skönt, för det var inte varmt ute. Gick ner till Ica och handlade lite smått och gott. Gick hem, käkade gröt och kollade på Americas funniest home videos, för kul. Sen vart det Förorstungar och jag fattar inte att den fick massa guldbaggar, eller vad det nu var för den var verkligen inte bra. Usch. Men lite söt kanske den var..
Nu är Tommy i duschen, vi ska väl snart gå och lägga oss. Skönt, för jag är trött.
Imorgon ska vi åka till IKEA med Anna. Vet inte riktigt vad det är meningen att vi ska göra där men ändå. Jag ska nog försöka passa på att köpa några linnen och ett par solglasögon imorgon. Har hört att det ska bli bra väder så det hoppas jag på. Ciao.

Sämst

070322, torsdag

08:24 -
Jag mår så jävla sämst. Jag borde vara lycklig men jag är inte det. Det är sjukt jobbigt att leva med denna ångest, jag går ner i djupa dalar som det är svårt att klättra uppför igen. Ibland orkar jag inte spela mer, jag bara låter allt gå och är som en zombie. Det är som om jag har PMS varje dag året om. Jag vet inte hur länge jag kommer orka ha det såhär, jag befarar att jag snart kommer att vara så illa däran att jag kommer bli sängliggande, eller åtminstone skolka ännu mer. Det krävs så lite för att få mig att gråta nu för tiden. Allt rinner över. Jag går på helspänn hela tiden och allt känns bara superjobbigt. Jag försöker att hitta ljusglimtar i varje dag men ibland är det svårt att få dem att överstiga allt det jobbiga. Det känns som om jag inte har rätt att vara ledsen och olycklig. Det värsta jag vet är när någon säger att "ja, men det hör ju till den här åldern". Vaddå för jävla ålder? Det är ju för fan samma sak som att säga att "ja, hade du varit äldre hade vi ju tagit dig på allvar, då kanske du hade fått ligga på psyk" eller liknande. Helt sjukt. Okej, jag fattar ju att de menar att det är normalt att ha en dålig dag ibland, men när det är så gott som varje dag? När man känner att minsta sak kan få en att gråta och att bara tanken av att veta att man ska någonstans på dagen får en att vakna hundra gånger på natten även fast det är långt kvar? När man blir yr av tanken på att det bara är en kvart kvar tills bussen ska gå, hjärtklappningen går i 190, man skakar och mår illa? Hur normalt är det? Jag vet inte faktiskt. Jag vet bara att jag var jävligt nära att falla ner i ett totalt mörker, först för två år sedan och sen igen förra året. Du kanske tänker att det är den här årstiden, många lider ju av vårdepressioner. Men nej, det är inte bara nu, det har aldrig bara varit nu. Det är jämt och överallt. Jag behöver komma bort, bort från allt. Bara ta det lugnt, få bestämma tempo själv, få rå om mig själv och göra sånt som jag mår bra av. Det sjuka av allt är att jag egentligen gör det nu också. Jag tycker att dte är kul i skolan, jag går på kör och tycker det är jätteroligt. Jag umgås bara med människor jag tycker om. Ändå är det såhär. Var är felet då? Jag vet inte. Jag vet inte om jag nånsin kommer veta. Många har velat att jag ska gå och prata med någon men jag vägrar. Jag kan inte prata känslor, så är det bara. Jag vill inte prata med nån främling. Vill jag prata så har jag människor jag kan prata med. Men det är svårt att veta var man ska börja. Det är svårt för en utomstående att veta vad man går igenom. Yeah. Slut för idag.

13:54 - Nu ska ni få höra vad jag har haft för mig sedan jag kom hem. Jag läste, åt, spydde, badade, läste mer, åt mer, spydde mer, badade lite till och gick och la mig. Vaknade för att jag fick panik över att jag inte visste vad klockan var och att jag då blev stressad över att inte veta hur mycket tid jag hade på mig tills jag måste åka till körskolan. Ställde alarm på mobilen men kunde inte somna om för att jag hörde en massa konstiga ljud. Hade jag verkligen stängt av vattnet efter sista badet? Hade någon kommit hem och avslöjat mig som skolkare? Var dte någon obehörig i huset, och skulle då min mardröm besannas? Så fort jag tagit mig ur sängen upphörde alla ljud. Men jag hade ändå ingen lust att sova mer, inte just då. Aptiten gjorde sig påmind. Man blir ju inte direkt långvarigt mätt utav att spy. Äter ett äpple men ska göra iordning varma mackor sen. Orkar inte göra nåt annat. Får se hur länge det stannar i magen.. Jag är inte magsjuk, det kan jag erkänna på en gång. Dagens spyor har jag framkallt själv. Jag får såna perioder, när jag vill kunna äta precis vad jag vill bara för att det får mig att må lite bättre att få avnjuta den där chipspåsen. Men så kommer jag på att det är sjukt onyttigt och då spyr jag. Jag vet att det inte är bra, men jag räknar mig absolut inte som någon bulimiker för då pågår det under en lång tid och man kan inte kontrollera det. För min del blir det när jag mår riktigt dåligt. Det funkar på nåt sätt både som belöning och bestraffning. Belöning för att jag får äta det där goda men också bestraffning i och med att jag ätit ordentlgit dåligt och, let's face it, det är inte mysigt att spy. men jag fick i alla fall svar från min idrottslärare nu och hon sa att hon förstod, mer eller mindre, och så var det inte mer med det. 

22:16 - Skönt med sista dagen på teorin idag. Var mest tråk idag så jag var glad att vi bara körde två timmar. Massa skit om bilen, jag är inte intresserad. Grupparbete hade vi så det var ganska skönt ändå.
Hann i god tid till första träningen med påskspelskören. Kören suger ju men jag gillar verkligen Andreas Beskows musik, fanns en låt på slutet som var så otroligt vacker. Har väldigt många saker att göra under påskspelet; kören, försäljare, lärjunge och textläsning. Har väldigt många olika träningar men det är ju bara i ett par veckor men jag kommer säkert ha hunnit stressa sönder mig innan dess. Anywho.
Imorgon är det fredag, vilket innebär kör. I like. "Kort" s-block och GEMU som jag för övrigt kommer att få plugga som fan nästa vecka. Och sång. Ska försöka snabblyssna lite på låten innan jag går och lägger mig, annars blir nog inte Martina så glad. Efter skolan bär det av till Nora. Myyys. Fast känner på mig att det blir en rätt jobbig helg ändå.

Questioning my own questions on and on

070321, onsdag

09:29 - Tommy
fick ingen tatuering igår för de hade bokat fel eller nåt liknande. Han fick ny tid på fredag istället, preliminärt i alla fall. Snyggt kommer det bli i alla fall. Vi mötte Anna på väg in till stan så vi umgicks med henne ett tag. När vi släppt iväg henne till hennes möte med Johannes så gick vi till Lindqvists och fikade lite innan jag skulle på bilskolan. Stackars Tommy fick åka hem och göra ingenting tills jag slutade. Det visade sig att jag har träffat min körskllärare Fredrik en massa gånger innan, för han umgås visst med mina föräldrars kompisar och sådär, så vi hade träffats många gånger när jag var yngre, men jag kände ju inte igen honom till utseendet och såoch inte han mig heller, men ändå. Han ska fixa så att jag kan få lite längre körlektioner och så eftersom pappa har fixat bil till bra pris till honom. Min far är bra på att ha kontakter.
Råkade viss ställa klockan lite felimorse så vi vaknade en halvtimme innan bussen skulle gå men vi hann i alla fall. Jag var hos tandläkaren. Hatar dem, men det gick bra. Fick komma in tio minuter innan jag skulle ha tid och kom ut efter tio minuter utan hål. Hann precis med Karlskogabussen hem. Fick mig en liten promenix i vårsolen, det var skönt.
Idag blir det till att bara ta det lugnt. Dissar filmen som är efter klassrådet, Bara Bea. Har sett den tusen gånger och så är det bättre att jag hinner vara hemma och käka innan körksolan. Jag tror inte att det är närvaro där heller så. Körskola ikväll igen då och sen är älskling hemma och väntar på mig när jag kommer hem. Mys.

11:52 - Jag har kommit fram till att jag lider av stress. Jag fattar egentligen inte varför, fö rjag har liksom inte särskilt mycket att stressa till. Okej att man har bråttom till bussen ibland men det räknas inte till stress. Jag vet inte varför det är såhär, men en gissning är att det är nån form av efterklang från när jag var nära att bli utbränd under 2005 och 2006. Då hade jag verkligen sjukt mycket att göra, jag hade ingen tid för mig själv. skitjobbigt var det, även om jag kanske inte riktigt fattade hurpass jobbigt det var där och då. Det har kommit nu i efterhand. Nu har jag inget att stressa över längre, jag har ingen träning eller nåt längre och jag har mindra att göra i skolan. Men likförbannat stressar jag. Har ofta huvudvärk som förmodligen kommer ifrån stel nacke och rygg som i sig kommer ifrån att jag alltid går runt och spänner mig. Har fått magproblem igen för att jag är stressad, får liksom kramper i magsäcken och blir illamående. Jag har vissa dagar då jag kan börja gråta för minsta lilla (okej, det har säkert ni andra också, men ändå) och många dagar känns livet piss fastän jag har all anledning att vara lyckligast i världen. Till och med dagar som jag bara ska ligga hemma och ta det lugnt är jag stressad. Det enda som jag kan göra utan att vara uppe i varv är att ligga i badkaret med en tidning eller en bra bok. Då kan jag faktiskt slappna av. Fast å andra sidan så orkar jag inte ligga i badet längre än tio minuter, men i alla fall. Ångestattacker har jag börjat få, får svårt att andas och känner mig instängd i mig själv. Jag kan i och för sig inte med säkerhet säga att det är stress det beror på, men det är den enda vettiga förklaringen jag kan komma på just nu. Därför måste jag ta en dag här och där och bara ta det lugnt, vara för mig själv och unna mig saker. Är väl inge hit att mula i sig godsaker, ibland får jag ångest över det och spyr upp det. Är dock inte bulimiker, så don't worry folks. Well, well.
Ska passa på att sätta mig ute i solen med min nyinköpta SOLO-tidning och bara njuta. har lagt in en hög tvätt i tvättmaskinen. Ska göra mig vårfin och bara njuta av det fina vädret och sedan göra en nyttig lunch. Det kan jag behöva! Kanske att jag till och med tar mig ut på en promenad till. Plocka lite vårblommor kanske? Mysigt. Ta med kameran kan jag göra. Jag måste fixa livskvalitet innan jag går under. Helt sjukt att man kan må dåligt när man egentligen har det så himla bra; jag har en underbar pojkvän som jag älskar över allt annar här i världen, jag trivs med min familj, jag får sjunga flera gånger i veckan, jag går på en helt fantastisk skola med underbara kamrater, har massa spännande resor att se fram emot och listan kan göras lång. Ändå är jag inte lycklig. Varför? Jag vet inte. Behöver man alltid veta? Ja, jag tror nog att jag skulle må bättre av att veta varför jag mår dåligt, så att jag kan ta tag i det och förändra. Anyways, nu ska jag gå och göra mig iordning och sätta mig i det fina vårvädret!  

13:41 - Måste säga att det var väldigt skönt att sitta ute. Hade bara på mig kjol, leggings, linne och tunn kofta och frös ändå inte. Kände att solen brände lite på benen, skönt. Vart inte så jättelänge, men var skönt så länge det varade. Vart dock ingen nyttig mat, vart en pizza som jag hittade i frysen. Damn it. Ska ta med mig lite frukt till bilskolan, fast man får ju i och för sig frukt där. Men ändå.
Imorgon ska jag till optikern och så ska jag faktiskt gå på matte, det du. Måste dock stanna kvar i stan efter skolan eftersom jag slutar relativt sent, men då ska jag passa på att gå på shoppingrunda. Har bestämt mig för att jag får shoppa för de 200 kronorna som jag fick av Anna igår. Ska sätta undan så mycket som möjligt av nästa månadspeng till Londonkontot. Passa på att köpa solglasögon, ett par linnen och så ska jag ta en hundrign att köpa underkläder för. Blir nog bra, känner inte att jag har behov att handla mer än så och det blir inte dyrt heller. Om jag handlar imorgon kan jag köppa tre linnen för 200 spänn och det är det ju lätt värt. Så har jag en H&M-check som jag ska använda till solglajjerna och så ska jag tigga till mig en hundring till ett sånt där erbjudande med tre trosor för 99 kronor på Lindex, min mamma kanske är generös. Annars får det vara den enda hundringen jag spenderar av min månadspeng. Resten måste gå till London och så måste jag ju ha lite matpengar till Stockholm i påsk då.

Not so bad

070320, tisdag

07:23 -
Sov med Conrad och Albert inatt för att jag saknade att sova med min bebis. Var utvilad när jag vaknade och hade tid på mig. Har tid kanske det heter till och med.
Ska gå om cirkus tio minuter. Ska ha s-block i en och en halv timme, filmkunskap förmodar jag, och vid 10:00 ska alla estettjejer vara på Svänghjulet och ha någon form av temadag. Får se vad det är för något, kanske är roligt..
Förhoppningsvis ska jag träffa Tommy en sväng i eftermiddag. Isåfall blir det till att gå och äta lite mat och sedan vara med en stund när han fixar sin Pingu & Pingulinatatuering. Sedan får jag gå iväg till bilskolan.
Var inte så farligt igårkväll faktiskt. Var till och med intressant och tiden gick fort. Inte som att sitta och somna på en s-blockslektion direkt. Frukt och dricka fick man ju också. Kände dock bara igen en tjej som gick i min parallellklass förra året, men ändå.
Nu ska jag gå till bussen, ciao!

14:23 - Värdelös skoldag. Hade s-block i en halvtimme, resten var hälsosamtal med skolsyster. Ska i alla fall få en remiss till en titthålsoperation för knät, finally. Sugig temadag så jag åkte hem på lunchen. Träffade Tommy på stan och så åkte vi hem till mig och lagade mat; klyftpotatis och kycklingfilé, mumsis. Ska snart åka in till stan igen. Jag får följa med till Needle Demon en stund och sen gå till bilskolan.
Fick brev från påskspelsensemblen idag. Jag ska tydligen spela försäljare och lärjunge, blir nog kul. Så ska jag ju sjunga i kören också. Förhoppningsvis får jag sjunga lite solo också.
Ikväll får jag i alla fall nattligt sällskap, Tommy ska sova här, wei. (:

Pallzor

070319, måndag

11:40 -
Varit en sjukt skön helg. Gått och lagt mig tidigt och bara legat och latat mig i sängen med älskling. Ätit en massa godis, haha. ;P Idag hade vi ljudtekniksprov och det var assvårt men jag fick i alla fall godkänt, fyfan va braaa! Varit uppe på stan en sväng. I eftermiddag är det första dagen på teorikursen till körortet och jag vill verkligen inte. Kommer säkert ändå inte få göra provet förrän jag är 18. Suuuuug.

Äntligen lördag

070317, lördag

10:44 -
Vi var så trötta igår att vi gick och la oss innan klockan blivit tio ens. Men så vaknade vi innan klockan åtta också, haha. Ska på promenix sedan och så ska vi kolla på handboll och ikväll blir det lördagsmys ^^ 

So good

070316, fredag

21:21 -
Gick så jäkla bra på musikalkonserten idag. Jag tog en fel ton, men det var bara det att jag gick in i Sofies stämma i en ton så det gjorde ingenting. Var knappt nervös ens så det kändes asbra. Vart utelåst två gånger men ändå :P

I've made my mistakes

070315, torsdag

09:25 -
Var så fruktansvärt trött igårkväll, så jag gick och la mig vid 21:00. Tommy ringde och väckte mig fyrtiofem minuter senare, men det gjorde ingenting. Fick i alla fall sova ut ordentligt inatt. Vaknade 08:30 och har redan käkat frukost och badat. Ska åka in till skolan med 12:13-bussen. Ska gå till banken och så ska jag lämna tillbaka en grej på Clas Ohlson. Skulle egentligen ha lämnat in lite jobbansökningar men har dem i skolan så det får bli en snabbis efter skolan, såvida jag inte hinner till skolan och hämta dem och sen upp på stan igen. Vore egentligen bäst för annars blir jag så sen hem till Tommy i eftermiddag och vi firar fyra månader idag så jag vill ha lite tid med honom och så. Men vi får se hur det blir.
Imorgon är det musikalkonserten, ska bli riktigt kul. Hoppas bara att alla sångare har blivit friska tills dess, är stört många som är sjuka nu.

Vååår!

070314, onsdag

16:33 -
Sov så förjävligt inatt. Kändes som om jag var instängd i mig själv och inte kunde komma ut, fick nästan panik och allt var jättejobbigt. Hjälpte inte ens att Tommy sov bredvid mig. Uscha.
Vart i alla fall lite glad när jag vaknade och såg att det var strålande solsken ute. Jag gillar våren, så himla fint. Varmt var det idag också. Joggade lite och gick lite promenad efter handbollen på idrotten. Skrivit ut en massa jobbansökningar som jag ska fixa med imorgon. Har ingen livskunskap imorgon så det ska bli jätteskönt med sovmorgon.
Efter skolan åkte jag, Moa, Malin Hansson, Andrés, Franz och Pauline till Arbetsförmedlingen för de trodde att dte var sista dagen för att söka sommarjobb där. Men det var precis som jag trodde, man kan inte söka förrän i början av april. Däremot sökte jag på landstinget nu, men vill inte jobba med något där, var bara crapjobb. Men det får väl bli en sista utväg ifall jag får där.
Första dagen på mycket länge som jag bara är med mig själv. Ganska skönt ändå. Ska diska alldeles strax och sen städa lite på mitt rum. Ska nog lägga mig i badet och stressa ner lite sen. Fixa med bilddagboken, har massor med bilder som måste laddas upp.

We seek the answer to our lives

070313, tisdag

14:31 -
Fick gå upp lite senare med Tommy idag, det var ju skönt. Hann sova en extra halvtimme efter att han gått också. Hade lite vårkänsla idag så det vart fram med vårskorna, yehay.
Kollade på nåt kulturprogram om art performers på s-blocket. Helt stört. Hade bokredovisning också, vart en del böcker man vart sugen på. Gjorde klart provet också, får vi  inte minst VG+ så blir jag fett besviken.
Åkte upp på stan och åt på nyöppnade Caprice med Tommy. Fläskfilé och stekt potatis, för gott. De tog inte emot kort så Tommy fick springa iväg och ta ut pengar men det tog en halvtimme för honom för det krånglade med alla automater. De fick ta tillbaka vår mat och ställa den på värmning, haha.
Och nu sitter vi hemma. Han sitter och läser Amelia, såklart. Sötnöt. Ska iväg på kören sen. Pepp som fan.

21:33 - Höll på att köra på en grävling förut. Första gången jag sett en levande, alltid bara sett roadkills. Speciellt på väg ner till Göteborg förra året, haha.
Jag säger bara vår. 

Monday morning

070312, måndag

09:20 - Så trött imorse när jag gick upp med Tommy, men det var skönt att få gå och lägga sig igen. Bussen var i tid för första gången på månader, men när jag kom till skolan var det knappt en människa där så jag trodde nästan att jag inte hade någon lektion. Men det hade jag ju, så nu sitter jag på ljudtekniken och försöker spela in en "egen" låt. Har bestämt mig för Marie Fredrikssons "Tro", me like. Får se hur detta blir nu i alla fall. 
Lunchkonsert sen. Ska spela bas. är nervös för jag har inte övat på två veckor, men det ska nog gå bra bara jag får känna på den lite innan vi startar. Tänker dra efter konserten i alla fall, jag struntar i att vi ska plock aundan. Det finns det andra till, haha. Ska förhoppningsvis leka med bebis i eftermiddag, annars blir det bara tråk hela dagen.

Halli Hallå!

070311, söndag

19:35 -
Igår var det en riktigt bra dag. Åkte med tåget från Örebro vid 15:00 och var uppe i Stockholm vid 17:00. Jag och Tommy satt och läste tidningar och åt godis hela vägen. Så skönt med tåg. 
Jag tror banne mig det tog oss en halvtimme att ta oss från centralstationen. Vi skulle nämnligen gå på toaletten, men självklart så kostade det fem kronor och vi hade inga kontanter över huvud taget. Så då fick vi först leta reda på en bankomat som inte hade en tre mil lång kö, sedan springa in på Pressbyrån och köpa tuggummi så att vi fick växel, och sen gå till en växelautomat och växla en tjuga. Sen fick vi i alla fall gå på toaletten, och det tyckte Tommy var himmelskt, haha. 
Sedan drog vi oss bortåt Gamla Stan. Var nästan inga affärer öppna men det var café vi skulle på så det gjorde oss ingenting. Hade redan sedan länge att vi skulle gå på Chokladkoppen, som blivit vårt favoritcafé i Stockholm efter vår shoppingdag i januari. Vi var inte så sugna på fika så det blev lite matigare istället. Jag åt bakad potatis med skagenröra och Tommy åt en macka med kyckling. Det vart rejält dyrt men det var verkligen enorma portioner och jag åt inte ens hälften av vad som låg på tallriken så det var i alla fall väl spenderade pengar. Dessutom är det världens mysigaste ställe, me like.
På väg mot söder hittade jag världens roligaste skyltfönster, massa konstiga djur. Har finfina bilder på det som kommer upp på bilddagboken inom kort. Yeah.
Vi hittade så småningom till Hotell Rival, även om det tog oss en stund. Jättefint var det verkligen. Kom in i salongen rätt så snabbt och fick inte vänta så länge där inne heller. Hela publiken vart helt i extas när showen drog igång. Vi var alltså på Kvareteret Skatan om det nu är någon som har missat det. Sjukt kul var det. Det började med att man fick se skuggdanser där man fick alla roller presenterade, eller man såg i alla fall lätt vilka det var. Hela föreställningen var verkligen jättebra och jag skrattade så jag dog. All cred till Johan Glans, David Batra, Anna Blomberg och Cecilia Frode
Efter föreställningen gick vi till stationen och kollade vart vår buss hem skulel gå ifrån. Sen skulle vi äta, men allt stängde på stationen då vid tio så vi fick gå till ett annat McDonald's i närheten. Stod värsta biffnegern bredvid mig. Min första tanke var att det måste ha varit en amerikan för han såg verkligen exakt ut som alla livvakter gör i USA. Och tro på fan att han var det också. Dessutom hade han ett all access-kort till P. Diddys och Snoop Dogs konsert så jag misstänker att han faktiskt var livvakt på riktigt. Var bara en massa junkies där också, jag vart fan rädd.
Sedan hade vi lite tidspress på oss och då skulle Tommy gå på toa så jag fick ensam gå till Pressbyrån och köpa lite godis till hemresan. Var ett fyllo där som bråkade med personalen. Det var lite obehagligt men ändå jättekul i efterhand.
Så kom vi på bussen i sista sekund i alla fall och sen somnade vi rätt så fort. Fick vänta cirka tjugo minuter hemma i stan sen innan Vintrosabussen kom. Bara massa fyllon på bussen såklart. Massa gamla människor från Vasa och sådär. Jag gillar't inte. Hem och sov.
Vaknade 07:30 imorse. Gick upp och duschade men lät Tommy ligga kvar och snooza en stund. Lena kom och hämtade oss 08:40 och skjutsade oss in till Längbro där jag skulle ha konsert med min kör. Jag hade ett solonummer och efter att ha fått öva den en gång på "genrepet" så gick det jättebra sen på konserten. Jag var knappt nervös ens, kändes jättebra och jag fick massa beröm i efterhand. Stolt över mig själv att jag vågae och Henrik har lovat att det kommer bli mer solon för min del senare.
Åkte upp på stan och åt mat på Grill Corner, pizza, för gott. Sen hem och kollade klart på första säsongen av Prison Break. Sen sov vi och så.

Hard to say I'm sorry

070210, lördag

12:37 -
Fredag igår. Hade både redovisning och prov på samma lektion, lyckat. Men det gick bra i alla fall. Hade genrep på sången, tappade texten hela tiden men jag tror att det kommer att bli bra till slut i alla fall.
Snart ska jag och älskling iväg till Stockholm! :D

Jäkla skit

070308, torsdag

10.46 -
Jäkla skit. Min lärare kom just till mig och sa att jag hade fått en IG-varning i idrott, vilket innebär att jag verkligen måste gå på det idag. Jag som är sjuuuuuk. Jävla bajs. Jag fattar inte att hon inte kan komma och säga det till mig istället först, nu kom det ju bara sådär. Okej, jag har inte varit med så mycket alls men hon har heller inte sagt nånting speciellt till mig så jag tycker att det är lite dålig stil. Men då är det ju bara att ge sig sjutton på att vara med varenda gång. Har egentligen inte tid idag känns det som, men jag får åka hem nu och hämta kläder och sen åka tillbaka. Fan. Jaja, det är ju meningen att jag ska börja vara med på idrotten igen. Och som tur är har jag ju tvåan på mig också, så det är ju inte kört än. Får försöka ge järnet nu.

Remember when we never needed each other

070307, onsdag

15:28 -
Jag mådde helt okej när jag vaknade imorse, men nu.. Nej. Huvudvärk så in i norden och mår illa. Faaan. Åh, ibland blir det bara för mycket, jag vet inte var allt kommer ifrån. Det är vädret alltså, det är denna årstiden. Jag hatar det. Kom att tänka på en rad ur Elin Sigvardssons Song for Anna; "I see her scars as her golden hair lightens up the dark. She's a part of a poetry and I long to hear her talk. She's standing by the river. I know this season makes her bitter." Vet inte varför, men den känns bara så rätt just nu. Jag är väl bara dum som vanligt, jag kanske alltid måste ha något att klaga på? I don't know.

22:16 - Åh, jag var så himla ledsen förut. Låg och snorade på Tommys tröja. Hade redan spillt cola på den så det gjorde inget, haha. Vet inte riktigt varför jag var ledsen, men det är väl som vanligt. Mamma säger att jag ska äta rosenroten men jag tvivlar på att det hjälper.
Tommy sov typ hela eftermiddagen så jag smet iväg till affären och lämnade tillbaka filmen. Sen gjorde jag lite andra saker tills han vaknade och jag var lite småsur sådär. Uj.
Blir i alla fall skola imorgon, dock inte hela dagen.

What's wrong with you, people?

070306, tisdag

10:54 -
Igår var jag hemma hos älskling hela dagen. Orkade inte gå till skolan för jag hade sån fruktansvärd huvudvärk. Var helt borta, orkade knappt röra mig ens. Sov som sjutton på eftermiddagen, men jag orkade i alla fall kolla på världens bästa Prison Break. I like. Hade verkligen ingen lust att åka hem på kvällen men det var ju bara att pallra sig iväg.
Är hemma idag också, har fortfarande jätteont i huvudet. Förjäkla ont i ryggen har jag också, var nu det kommer ifrån. Skulle kunna tänkas att en del av huvudvärken kommer ifrån ryggen också, men det spelar ingen roll varifrån den kommer, ont som ett svin har jag i alla fall. Min tröst idag är att Tommy kommer hit sen. Jag kan ärligt erkänna att jag har skitsvårt att vara ifrån den människan, en timme är lagom för mig. Jag vet verkligen inte hur jag skulle reagera om det tog slut. Gosh. Kan man älska nån så mycket som jag älskar honom? Hmm. But I do, anyways.
Vet inte när han kommer, men ska dra iväg ett sms sen och kolla om han kan ta med sig några Prison Break-avsnitt sen. (A)
Ska duscha nu, och käka lite frulle. Sen ringa honom. Gå och handla baguett till lunch, yummi. Måste ringa mami och kolla vad som är koden till pappas ICA-kort. Har alltid kunnat det men funkade fan inte sist. Yeah yeah.

15:38 - Åh, vilken tråkdag. Jag hatar att vara hemma och vara sjuk. På sätt och vis är det ju skönt att bara ligga hemma och slappa, men det är ju så tråkigt i längden. Hyrde i alla fall Besatt förut så den har jag kollat på. Den var helt okej, vet inte om jag ska gå och lämna tillbaka den nu eller om jag ska vänta med det och låta Tommy få se den ikväll eller så. Han har färgat sitt hår nu så jag är jättenyfiken på hur det ser ut. (: Han kommer hit någon gång ikväll och ska sova hos mig och han har tydligen ledigt imorgon så då får jag sällskap hela dagen igen, wehey. Gullet. <3 Tror att jag ska ge mig på att städa lite nu, lika bra att passa på. Riva ut allt i min bokhylla och sådär. Yesboxbaby.

17:23 - Jag blev lite sentimental när jag hittade gamla bilder som jag bränt ner på cd och upptäckte att de faktiskt gick att spela i min DVD. Så jag har kollat på en massa gamla bilder från diverse platser. Till exempel en massa fina från när Karin och jag var i Bollnäs och kollade på TV-pucken, och från massa handbollsresor med mera. Så kul att kolla. Massa bilder på mig också, intressant att se hur man såg ut förr om åren. En del av bilderna är riktigt fina faktiskt. Nee, nu ska man väl fortsätta städa.

18:43 - Åååh, jag har världens sommarjobbspanik. Varför måste jag vara så feg jämt för? Varför måste jag vara så seg med att lämna in ansökningar? Jag vill ju ha jobb. Men jag hatar verkligen att ringa till folk jag inte känner, det går liksom bara inte. Men måste verkligen skriva ut en massa ansökningar och lämna in nu, innan det är för sent. Fuck. Har panik nu, och huvudvärken är tillbaka gånger femton. Tommy, kom hit!


Remember when we never needed each other
The best of friends, like sister and brother
We understood we'd never be alone
Those days are gone
Now I need you so much
The night is long and I need your touch
Don't know what to say
Never meant to be this way
Don't wanna be alone tonight

What can I do to make you mine?
Fallen so hard, so fast this time
What did I say?
What did you do?
How did I fall in love with you?

I hear your voice and I start to tremble
Brings back the child that I resemble
I cannot pretend that we can still be friends
Don't wanna be alone tonight

What can I do to make you mine?
Fallen so hard, so fast this time
What did I say?
What did you do?
How did I fall in love with you?

I wanna say this right and it has to be tonight
Just need you to know I don't wanna live this life
I don't wanna say goodbye
With you I wanna spend the rest of my life

What can I say to make you mine?
Fallen so hard, so fast this time
What did I say?
What did you do?
How did I fall in love with you?
What can I do to make you mine?
Fallens so hard, so fast this time
Everything changed, we never knew
How did I fall in love with you?

I don't wanna loose you

070304, söndag

14:02 -
Härlig dag igår. Gick jättebra i sekretariatet, massa att skriva och Vintrosa/Kilsbergen spöade ÖSK med 33-17. (: Åkte hem och då satt Tommy inne på Marcus rum och kollade på tv, vart så glad. (: <3 Satt och språkade lite med mina päson och sen åkte de in till stan och köpte mat och då gick vi iväg till sopstationen och mötte Anna, och därefter inhandlades pizza och diverse godsaker. Lekte hemma hos Anna för ovanlighetens skull. Hon hade haft tråkigt under dagen så hon hade roat sig med att måla Hitlerkycklingar på hennes mammas ägg. Hon vart inte så glad. :P Haha. Så kollade vi på Melodifestivalen och svullade gånger tusen. Hennes katter Fredde och Ludde ville också vara med, fick en massa roliga kort på dem. ^^ Kollade lite på Kvarteret Skatan också, längtar tills på lördag då jag ska se dem live! xD När vi vart trötta gick jag och Tommy hem och sov.
Låg kvar i sängen i två timmar imorse för det var så skönt. Sen åt vi lite frulle och så duschade jag och Tommy sitter och läser Kalle Anka. Har kollat på lite roliga filmkipp och så.
Senare ska jag iväg på påskspelsmöte och då lämnar jag Tommy här att leka med Marcus och sen åker vi hem till Nora och sover där. Tommy har tydligen studiedag imorgon, jag vill också ha. Jag får se om jag går på första lektionen imorrn, beror på om jag orkar. Måste i alla fall gå på ensemblen eftersom vi har lunchkonsert inom en snar framtid.

18:10 - Verkar vara ett kul påskspel i år. Jag har anmält mig till att vara med i kören, spela någon roll och att sjunga solo så får vi se hur det blir sen. Vår egen Jesus, Roine, ser verkligen ut som en hunkig Jesus, så jäkla bra. ^^

Long gone before daylight

070303, lördag

10:37 -
Idag vaknade jag med halsont och huvudvärk. Samma som jag la mig med, men har kanske inte lika ont just nu. Får se hur det utvecklar sig under dagen. Har i alla fall badat och läst min SOLO nu, så himla skönt, det är verkligen vardagslyx.
Jag har haft en mjukis-och-osminkad-vecka typ hela veckan nu så jag har bestämt att idag ska det bli lite ordning på det hela och se lite hufsad ut i alla fall. Kan ju vara kul för min pojkvän att se mig som annat än sunkig, haha. Ska inviga mina nya jeans hade jag tänkt. De som är supertajta och helt underbara, vet dock inte om de går att sitta i men ett par snygga undies gör ju susen i så fall.
Blir till att sitta i sektetariatet för Vintrosa/Kilsbergen sen med lilla mor och så kommer Tommy<3 hit. Ikväll ska vi leka med Anna och kolla på melodifestivalen, som vanligt. Mysmys. 

Just one more

070302, fredag

14:26 - Jag tyckte synd om Tommy som fick sitta och vänta på mig igår när jag hade sagt fel tid till honom, men han var glad igen när jag kom. ^^ Vi simmade 700 meter innan vi gav upp och solade istället. Tommy var lite rädd för solariet men han lade sig han också. ^^ Lite färg vart det allt. 
Så åkte vi hem och åt mat och sen gick vi och lade oss astidigt men det var skönt. 
Fick gå upp halv sex imorse och göra frukost åt Tommy, haha. Men jag fick ju sova två timmar efter att han åkt till praktiken så det var lugnt, jag har varit rätt pigg idag.
Börjat med låtar till vårkonserten på kören idag, jättekul. (:
S-blocket gick riktigt bra idag också, så det var skönt.
Vart ingen GEMU så jag har suttit och spelat lite piano istället och väntar nu på sånglektion. Hoppas det går bra och att man får sjunga mycket idag.
Ikväll blir det bara till att slappa och kolla på tv, läsa lite i SOLO som jag fick av Tommy, hihi. (A)
Tommy är den bästa i hela världen, så det så <3

My love has turned to hate when it comes to you

070301, torsdag

16:27 -
Igår gick jag på stan med min bebis. Skulle leta efter en väska till honom men vi hittade ingen. Det slutade med att jag köpte ett par jeans, wei. Åt pasta med kyckling på Kebab house, asgott men man vart mätt jättefort. Gottigottgott. Åkte hem till mig och sov och sådär.
Fick gå upp jättetidigt imorse men kunde som tur var sova en timme till efter att älskling gått till bussen men jag var äckligt trött ändå. Fick skjuts till ksolan av Carro, fick vänta i fyrtio minuter på att sånglektionen med Sofie skulle börja. Segt. Kollade på film på livskunskapen, skönt. Sen kom Tommy till skolan så åt vi där och sen åkte vi upp på stan och fixade klipptid till honom och hämtade ut astma medicin till mig. Sen bjöd han mig på fika på bästaste Fröken Brogrens. (: Myspys där. Sen åkte han hem och jag åkte tillbaka till skolan och hade lite idrott. Var på gymmet, gjorde inte så jättemycket men ändå.
Är nu hemma och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka in till Gustavsvik innan Tommy har blivit jättesur på mig för att han får gå och vänta. Råkade nämnligen säga att vi skulle vara där till halv fem men det blir snarare fem. Men det är inte mitt fel, jag har bara hört fem. Anyways, ska i alla fall simma och sola lite och sen ska han sova hos mig igen. Myyyys.

RSS 2.0