Begging you for mercy

081231 Onsdag

11:14
Gott nytt år, allihop! (:

Vaknade lite tidigt idag, var fortfarande trött, men jag orkade varken somna om eller gå upp så det blev en kompromiss; Sex and the City, belgiska sjöfrukter och SOLO. Mysstart på dagen.

Idag ska jag städa mitt rum, samt toaletten. Jag får fasen astma av allt damm på mitt rum, det spelar ingen roll att jag städar. Skitrum.

Ikväll blir det nyårsmiddag. Vi ska vara hos Hannes, som förra året. Det blir jag, Tommy, Hannes, Carin och så två av Carins kompisar. Det blir nog mys, men jag kör nyktert idag, känns ovärt att supa när vi är så få. Skönt att kunna ta bilen, slippa åka buss med alla fyllon på natten.
Vi ska väl käka lite och ha det mysigt, och så blir det väl att vi går upp till slottet. Jag tror det blir kuligt.


11:22
Drömde underbar dröm om att jag blev mamma inatt. Åh, det var så mysigt. Slapp dock drömma om graviditeten och förlossningen, som skrämmer skiten ur mig. Drömde att jag hade minnesluckor från förlossningen, och att min dotter var ett par dagar gammal. Åh, hon var så söt! Jag som alltid tänkt mig en son som min förstfödde.. Nej, men det var en härlig dröm, och jag var så lycklig!


11:52
Satt och kollade igenom mina val inför universitetet i höst. Insåg just att jag inte är behörig på Karlstad, för att jag inte har matte B. Det har det fanimig inte stått förut. Fast som tur är så är jag mer sugen på Mälardalen, där det fanns roligare inriktningar och så är jag dessutom behörig. Hoppas jag kommer in!


13:08
Det är drygt att städa, men nu är det gjort. Fast har toan kvar, men det går snabbt.


It's allright

081230 Tisdag

22:18
Jobbat idag. Trodde det skulle vara segt, men det har varit alldeles lagom. Har varit lite överallt sådär. Fastan vi var många och det var lugnt så blev rasterna sena. Fattar inte hur det gick till. Jaja, alla fick sina raster i alla fall.

Familjen sitter och kollar på "American Pie: the naked mile", vi har kul.

Köpte lite grejer på H&M idag; en guldglittrig kofta med ballongärmar, ett par gorgeous guldörhängen och ett långt halsband med en glittrande kula. Nicenice.

Imorgon är det mnyårsafton, och nu har jag bestämt mig för att supa. Eller i alla fall ta mig ett par glas, haha. Vet dock inte riktigt vad jag ska ha på mig än. Var inne på min svarta tubklänning, men nu är jag mer inne på lila satinkjolen. Vi får se. Jag ska vara fabolous i alla fall. ;P

Share your love

081229 Måndag

21:21
Idag har det varit fullt upp. Först åkte vi in till morfar och hjälpte honom med hans stereo. Sen vidare till Marieberg där jag köpte på mig en klänning och en kjol på rean, yes. Sen tog jag bussen till stan där jag träffade Jennifer och Melvin. Vi gick och åt på Creperiet, hur gott som helst, ska bli mitt nya stamställe. Så gick vi hem till lägenheten och tittade på tv. Så bestämde vi oss för att gå på bio, så vi gick på "Allt flyter". Den var rätt mysig, men den kändes längre än den var. Men det har i alla fall varit en väldigt trevlig dag. (:

Hanni ringde förut. Han frågade om jag ville jobba i helgen, och det vill jag. Jag har ju fått så lite tider, så jag behöver alla dagar jag kan få.

Don't go wasting your emotions

081228 Söndag

19:48
Massa folk på jobbet idag igen, som väntat. Fast tre fler än igår, det var ju bra. Stod i disken idag igen, det var skönt som tusan.
Efter jobbet skjutsade jag hem Viktoria, och sen åkte jag till pappas jobb och tankade, och efter det vidare till Ica Maxi där det inhandlades tandborste och tamponger. Mamma funderade över var jag var, haha.

Imorgon är jag ledig, skönt. Ska in till Marieberg, igen. Kolla lite på rean, i alla fall blir det nog ett köp på Gina, men mest ska vi in för att handla mat till nyår. Och så ska jag förhoppningsvis leka med Jennifer, väntar på svar från henne. Det blir nog bra.

Ska bara jobba tisdag den här veckan. Lite sugit, jag hade lätt kunnat jobba mer. Men men. Man kanske blir inringd, Hanni vet ju att jag vill jobba. I alla fall kanske man kan få jobba måndag eller tisdag innan skolan börjar.

Life is a nightmare

081227 Lördag

22:26
Mördardag på jobbet. Massor med folk och för lite personal. Som vanligt alltså. Fast det gick väl okej ändå, men aah. Det var inte kul. Får se hur det blir imorgon.

Nu på kvällen har vi käkat pizza och kollat på film. Vi kollade på "Drillbit Taylor", den var verkligen askul. Rekommenderas varmt.
När vi skulle åka och köpa pizza lyckades mamma backa in en bil. Så himla typiskt. Hon lyckades träffa den enda bilen på parkeringen, men det var i och för sig kolsvart, så det var inte så konstigt att den inte syntes. Whatever.

Vibratorn på mobilen är fan asstarkt. Känns nästan som att få en stöt. Måste nog ändra styrka..

Nu blire mer SATC! :D

Are you ready to go?

081226 Fredag

16:09
Idag har Tommy och jag varit inne på mellandagsrean, som typ alla andra.. Var dock inte särskilt mycket folk i stan, men då var klockan i och för sig bara runt elva. Men ändå. Desto mer folk var det på Marieberg, blääää. Tänkte handla på Gina, men kön var så sjukt seg och stor att jag avstod. Men dagen slutade med en ny kalender (Gallerix, nedsatt från 99 till 19,50 kr), minneskort till telefonen (som jag nu upptäckte var fel sort), samt en svart kavaj (Wear It, nedsatt från 399 till 50 kr). Jag är nöjd ändå, för jag har hela presentkortet från H&M kvar, och gjorde inte av med några pengar från kortet. Handlade för ganska exakt 200 kronor, värt.

Har varit hos farmor och ätit julmaten som vi inte fick äta hos Conny. Jag gillar inte julmat, men jag var så sjukt hungrig att jag åt ett jättelass ändå.

Nu ska jag snart dra mig bortåt affären och handla lite grejer så vi kan göra varma mackor till kvällen. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Spela lite bowling på Marcus nya Wii kanske. Och så blir det väl film till kvällen kan jag tro.


18:30
Just det, glömde ju att berätta om gårdagskvällen. Av Tommys föräldrar fick jag en stor pocornmaskinoch några IKEA-glas, av hans farmor en julmugg med godis, och av Tommy fick jag ett kort. Jag fick välja mellan att åka på London-weekendeller att åka till Stockholm. Lite skillnad i pengar i och för sig, men ändå. Jag valde Stockholm, blir för dyrt med London, även om han betalar flyg och hotell. Och så tycker jag att han kan spara de pengarna tills vi flyttar. Men nu ska han i alla fall stå för mat och transport, plus att jag får shoppa för 1 000 spänn. Jag vet inte hur han blivit så rik, eller varför han vill skämma bort mig så, men underbar är han ändå, min fästman!


20:49
Känns som man inte riktigt har koll på veckodagarna. Jag tror hela tiden att det är måndag imorgon. Men imorgon är det ju faktiskt lördag, och det är min jobbhelg. Blir säkert massor med folk. Undrar vart jag kommer jobba? Är nästan sugen på lobbyn faktiskt. Vi får väl se helt enkelt. Hoppas jag får jobba nån dag innan nyår också, så man får in lite kosing i januari. Men det är ju i alla fall bra att jag har lov en och en helv vecka till, hinner jobba så man får ihop pengar i februari också. (:


22:01
Har kollat på Körslaget med mamma och Bruna (=IKEA-bulldogen). Det var rätt bra i år faktiskt. Love Timo Räisänen! När får jag vara med då? ;( :P

Imorgon blir det som sagt jobbet. Jag åker säkert in lite tidigare och shoppar lite, brukar oftast bli så. Har man tur kanske det inte är lika långa köer, haha. Dream on..

Nu ska jag ner till mig och lägga mig och titta på första säsongen av Sex and the City. Var inte jättelänesen jag såg hela serien, men klart jag måste kolla när jag nu har boxen. (:


There is a lady, all in white

081225 Torsdag

11:44
Äntligen! Första natten denna vecka som jag inte vaknat sjuttioelva gånger. Fast vaknade dock vid sju, men bara för att Tele2 skickade en massa sms. Men sen somnade jag gott om.

Idag kommer gammelfarfar hit och fikar. Det blir väl inte så väldans trevligt, han sitter bara och tjatar, men har man tur kanske man kan få en slant, haha. Som tur är kommer Conny och Jozica i alla fall, så slipper man sitta där själv.

Ikväll blir det bio med hela familjen, plus Tommy. Vi ska se "Vi hade i alla fall tur med vädret- igen", det ska bli skoj. Och efter det ska Tommy och jag fira jul, myyyys. (:



The first Noel

081224 Onsdag

18:51
God jul på er alla! (:

Sov dåligt inatt, igen. Vaknade varannan timma ungefär, så jävla jobbigt. Fast inte mardrömmar i alla fall, det är ju alltid något.

Vi bestämde oss för att skippa julmaten i år, eftersom vi ändå både har, och ska, äta julmat. Så det blev kalkon istället, mums!
Blev en massa paket, fast egentligen inte så många roliga. Mest flytta-hemifrån-saker, som visserligen är bra att ha, men inte sådär jättekul att få ändå. Men fick min nya mobil, I love it, och så Sex and the City-boxen, och Mamma Mia-filmen. Och så har jag typ 1 600 spänn på IKEA, det kommer ju komma väl till pass i sommar. Ja, just det, och så fick jag IKEA-bulldogen som jag velat ha länge, av Marcus. Det var skoj, den är mys.

Nu ska jag sätta mig och läsa i instruktionsboken till mobilen, och installera skivan som var med. Jag gillar verkligen mobilen, den är lätthanterlig och snygg på samma gång. Väldigt bra köp. Dock irriterande att skyddsplasten blev skitig, så den kan jag inte använda. Men den var i alla fall inte dyr, så vi får väl köpa en ny.

The stars are bright

081223 Tisdag

20:38
Dan före dopparedan, så att säga.

Sov pissigt inatt igen, bara massa mardrömmar. Why? Vaknade vid sju och tänkte då inte gå upp, la mig och kollade på extramaterial till "Hundtricket", och åt lite godis till frukost, haha. Sen somnade jag om så småning om, tuuur. Men var trött som fan när jag vaknade.

Åkte in till Marieberg med mamma. Köpte mig ett par lila chinos och en vinröd mössa för presentkortet på Gina. Dem ska jag slå in i paket, jag älskar att öpnna paket. ^^

Var lugnt på jobbet idag faktiskt, helt sjukt. Trodde det skulle vara minst lika mycket som igår. Gick apsegt efter fyra. Blä. men stod i disken, det var rätt nice. Var lite småyr i början, men sen gick det över.
Var sista dagen för Malin Törnell idag, va tråkigt. Men hade två nya idag, Sofie och Jennie, och jag gillar båda, så det är ju i alla fall bra.
Fick en ask med belgiska sjöfrukter av Jacob, snällis. Fast det blev inte så mycket fika över, men jag snodde en päronmuffin i alla fall.

Nu ska vi snart äta vår traditionella 23:e-december-mat; julskinskemsörgås.

It's Christmas time

081222 Måndag

10:27
Julafton närmar sig med stormsteg, yay!

Sov inget bra inatt, bara oroligt, och vaknade flera gånger. Drömde helt sicka drömmar, som jag inte vill drömma igen.

Nu ska vi snart in till Marieberg. Jag vill handla nåt på Gina.. Och kanske nåt mer. Apropå att köpa, de har inte dragit de pengar jag handlade för på Ica Maxi i fredags. Konstigt. Ja, de får väl skylla sig själva..

Idag blir det städas, eftersom jag inte hinner imorrn, då jag ska jobba. Så idag ska jag damma hela mitt rum och städa toaletten. Jag är typ peppad. Nu vill man ju ändå bara att tiden ska gå, så det blir julafton. Japp, jag är fortfarande sån, hehe.


21:46
Ja, inte hann jag göra särskilt mycket på Marieberg idag, inte. Man hann ju inte längre än till coffee-shopen förrän de ringde från jobbet och ville ha assistans. Vilken tur för dem då, att jag redan var på jobbet, så att säga. Tyvärr hade jag inga kläder, så jag fick rota fram en massa äckliga kläder i omklädningsrummet. Men det gick ju bra till slut. Var verkligen stört mycket folk idag, vi kom inte ut förrän halv nio. Första halvan stod jag på nellys, och andra i lobbyn. Jobbade med en ny Malin idag, hon var jättetrevlig. Alltid kul med nytt folk, om de är trevliga, vill säga. Annars hatar jag det, haha.

Klätt granen och lagt fram alla julklappar idag. Jag svär, vi har aaaaldrig haft så mycket juklappar som i år. Och det konstiga är att Marcus och jag bara önskat oss varsin stor juklapp (Marcus ett Wii, och jag min telefon), men det ligger ändå massor från mamma och pappa. Och såklart från alla andra. fast i och för sig har jag ju önskat mig lite flytta-hemifrån-grejer, men ändå. Det fullkomligt svämmar över av paket. Dert blir jäkligt kul att öppna i alla fall, haha.

Inte hann jag städa idag heller. Typiskt. När ska jag hinna göra det? Typ nu. Men det orkar jag inte. Jag får väl köra en rajd på julafton, det går nog rätt fort ändå. Kanske hinner lite imorgon inna jobbet också.

Yeah, jobba imorgon. Jag som hade glatt mig åt att få börja elva (eftersom jag får längre rast), men nu ska jag börja halv tolv istället. Men det är rätt bra ändå, då kommer man inte få rast sist i alla fall.
Innan jobbet ska jag gå på Marieberg och fixa de saker jag inte hann idag. Plus att jag ska köpa julkuddöverdrag till mamma. Och så måste vi köpa en nya stjärna eller spira, spiran gick visst sönder förra året. I alla fall så kan vi inte hitta den. Jaja, vi får väl se.

Om det är lika mycket folk på jobbet imorgon som det var idag, kommer det vara jul vääääldigt snart! Eftersom tiden går fortare när man har nåt att göra alltså..

Fjärde ljuset brinner

081221 Söndag

10:53
Sov inte särskilt bra inatt, vet inte varför. Drömde lite sjuka drömma och sådär, som vanligt..

Idag blir det lilljulafton hos Micke och Pernilla. Det ska bli riktigt mysigt. Och alltid roligare när det är småbarn (Casper) med. Och så är det ju tradition att man får öppna en varsin julklapp på lilljulafton, i alla fall har vi en sådan. Och det säger man ju inte nej till. Vetja vad man ska öppna då. Man tar väl det som verkar mest intressant, hehe.

Imorgon kommer det bli en lång dag. Bara städa och massa sånt. Men jag vill åka till Marieberg och gå runt och kika lite. Om inte mamma vill tänker jag åka själv. Jag har kommit på att jag nästan alltid shoppar ensam. Brukar bli när man väntar på bussen, eller en sväng innan jobbet. Det är liksom skönast så, man slipper kompromissa med någon annan.


18:06
Väldans mys med lilljulafton idag, men man har ju ätit som en tok. Fast jag var duktig och hoppade över fikat i alla fall. Vi fick ju, som sagt, öppna ett varsitt paket idag; mitt blev en sminkbox. Den ska jag fylla med mitt favoritsmink, så jag kan gömma undan min stora skål med smink. Blir nog smidigast så. Faktiskt en hel del fina läppstift, rouge och skuggor. Och flera av penslarna kommer ju väl till pass. Var ett smart drag att öpnna det paketet, haha.
Casper har varit på topphumör, och han har verkligen varit in the center of attention. Mysgubben, jag vill bara ta med honom hem!

Nu ska mamma och jag snart iväg till kyrkan och lyssna på julinsjungningen. Vi skulle egentligen ha varit med, men eftersom vi missat alla övningar typ, så går det inte så bra. Men blir väl mysigt att lyssna ändå.


21:55
Kan inte påstå att kören lät särskilt bra, men däremot var flera av solisterna väldigt bra. Älskade "My grown-up Christmas list", så himla mysig låt. Och "Maybe this Christmas" var också väldigt bra.

Nu sitter vi och kollar på "Heartbreak Hotel", så himla klockren film! Har ätit lite popcorn, och världens godaste apelsin! Nu börjar jag dock bli trött, blir sovas sen.

Imorgon drar jag och lillebror ut på äventyr. Först ska vi hem till Micke och Pernilla för att hämta mammas blomma, som hon glömde idag, och sen drar vi till Marieberg. Jag vill shoppa lite, kanske. Har ju 300 spänn på Gina, får se om man kan hitta något. Den på Marieberg är mycket bättre än de i stan, alltid först med det nya. Kanske köper mig lite annat också, fast man borde ju vänta till rean. Men whatever. Och så ska vi passa på att få billig glass hos Viktoria, på jobbet. Och så ska vi fixa lite grejer åt mamma och pappa. Det blir nog nice. Resten av dagen ska jag städa.

Strålande stjärna

081220 Lördag

14:29
Massa mys med julbord igår. Hannes jobbarkompis Stefan hade med sig sin ryska flickvän, så vi fick prata engelska hela kvällen, men det är ju alltid bra att öva sig. Mätta blev vi i alla fall.

Idag har jag och mamma varit barnvakt åt Casper. Han är inne i sin blyga period, men han blev jätteglad när vi kom, och det har gått jättebra att ha honom. Vi var ute på stan och köpte julklappar. Fick presentkort på Gina Tricot av Josefin igår, så tänkte spendera pengar där, men hittade inget, så jag tog bara ut ett par trosor som man fick av Chic. Nice ändå.
Mycket msyig eftermiddag i alla fall. Köpte med McDonald's hem.

Vet inte vad jag ska göra nu riktigt, typ bara ta det lugnt, I guess.


16:50
Ringde till jobbet förut. De hade visst tappat bort min lapp, men jag ska i alla fall få jobba på tisdag, och sen är det ju min helg. Kanske ska jag också jobba annandagen, jag bryr mig inte. Fett skönt, ska få blrja klockan elva på tisdag, which means två havtimmarsraster. Yeah, yeah. Brukar vara nice att jobba sista dagen före julafton, då brukar man få ta med sig en massa fika hem. ^^

Nu har vi köpt biljetter till "Vi hade i alla fall tur med vädret igen", tills på torsdag. Hela familjen, plus Tommy, ska gå. Det blir mysigt. 

Imorgon ska vi fira lilljulafton hos Micke och Pernilla, det ska bli himla mysigt. Och så får man öppna varsin julklapp. ;)


22:02
Känns som den här kvällen aldrig tar slut. Vill gå och sova, fast ändå inte. Vill se klart på "Love actually". Vi får se. Kanske blir naning nu.

Over my shoulder

081219 Fredag

11:10
Godermorgon i denna sal! Skönt att jag sov rätt länge idag, då känns inte dagen så lång. Jag vill ju bara få jul nu, haha.
Idag har jag, som jag sa igår, en hel del att ta mig för. En del saker obligatoriska, och en del som jag mer eller mindre bara borde göra. Ska väl i alla fall först ringa till jobbet och se om jag ska jobba något nästa vecka, förutom på helgen. Vore nice att jobba lite extra nu i jul i alla fall. Sen måste jag börja koka ägg så att de hinner svalna tills ikväll. Och så måste jag gå och slänga sopor. Och borde verkligen, åtminstone börja, städa mitt rum. Jag kommer då inte vara sysslolös i alla fall. Pussheeeeej.


13:16
Fattar inte att jobbet aldrig kan göra scheman. Ringde förut och skulle kolla om jag ska jobba något i veckan, men då visste de fortfarande inte. Hur svårt kan det vara liksom? Men skulle ringa senare och kolla igen, får väl göra det då..

Slagit in alla juklapparna nu. Kändes som att det blev fler än jag trott, men det är ju alltid bra, då känner jag mig generös, hehe. Det blev rätt fina inslagningar i år ändå, annars brukar de typ gå sönder i kanterna och sånt där, men i år ser de helt okej ut. Och som tur var hade jag fått med kartonger till flera julklappar, då ser det ju automatiskt bättre ut.

Nu ska jag nog laga lite mat. Finns typ inget att laga, så det får bli spenatsoppa med ägg. Som att jag inte kokat tillräckligt med ägg idag, tio stycken ligger på svalning. Hm, är det ens ett ord? Nu blev jag lite sådär förvirrad, som jag kan bli ibland när jag reagerar på ett ord, och inte kan komma på hur det stavas eller används. Men "svalning" känns som ett ord i alla fall, haha.

Usch, har inte börjat med städningen än. Men är i och för sig klar med allt annat, så det är ju bara att sätta igång efter maten. Yay.


14:54
Det är svettigt att städa! Men nu är det värsta undanröjt i alla fall. Får försöka hinna damma och sånt där under helgen, eller under måndag, tisdag. Vi får se hur mycket vi hinner.
Nu ska jag väl ställa mig och diska lite. Och skala räkor. Kanske lika bra att skala äggen också.. I don't know.. Måste även göra mig iordning snart. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll. Lite sugen på grön kjol och lila t-shirt. Eller den blårutiga skjortklänningen och jeansleggings. We'll see.

Greased lightning

081218 Torsdag

14:12
Idag har vi haft julavslutning. Började med allsång och fika med klassen, och sen var det sammarnas julspel. I år var det verkligen helt sjukt bra, vill se igen! De var verkligen jätteduktiga.
Bussen var sjukt överfull, gick på precis innan Risbergskas hållplats, och det var knappt man hann med. Men åkte i alla fall upp på stan och träffade Anna. Vi gick och käkade på Gröna Grodan och pratade en massa skit. Vi satt båda två och var sjuka. Japp, febern is back! Var typ feberfri igår, men idag kom det igen. När ska jag bli frisk?


18:08
Fy fasen, vad jag är seg just nu. Vill bara ligga och gosa med min bebis, nåt annat orkar jag inte. Eller, jo, jag vill ligga i soffan och tjocka i mig nåt gott också. Blir nog lite glass till efterrätt sen. (;


21:26
Känner på mig att morgondagen kommer vara sådär lagom kul imorgon. Det är bara en känsla jag har. Antingen kommer det vara skitsegt, och jag bara väntar på att få åka iväg till Hannes, annars kommer det gå jättefort. Har liksom lite att fixa imorgon. Fast det är skönt att ha något att ta sig för, faktiskt.
- Koka ägg till julbordet
- Slänga sopor
- Städa rummet noga
- Tvätta
- Diskmaskinen
- Slå in julklappar

Nu ska jag fortsätta kolla på film med pappa och Marcus, Om ödet får bestämma, med Sandra Bullock och Ben Affleck. Och hon söta i Cityakuten, kan hon heta Abbey eller nåt?

It's sad, so sad

081217 Onsdag

11:06
Hemma idag, men just nu har jag knappt någpn feber. That's good. Marcus är också hemma, han är väl typ som jag var förra veckan. Vi får väl hitta på nåt roligt tillsammans. Jag gissar att jag inte kommer få ha vår dator på hela dagen, så jag får väl nöja mig med tv:n. Lite Ellen show, lite Top Model, sen är det inte mycket annat att se faktiskt. Man kanske kan passa på att sova lite extra också.


12:38
Dagens höjdpunkt är när posten kommer. Idag kom det hela tre saker till mig:
- Nytt nummer av Chic (nu bär det av till badkaret!)
- Skyddsfilm till telefonen
- Skolkatalogen


16:59
Dagen har gått rätt fort ändå. Men nu är det lite drygt.. Funderar på att slå in lite julklappar, men snart kommer väl mamma, och då får man ju ingen ro, haha.


18:11
Imorgon är det julasvlutning. Först blir det lite fika med Es3, och sen har sammarna sitt julspel. Och efteråt ska jag iväg och fika med Annapanna. (: Längesen vi sågs.
Nu ska jag äta våfflor.


21:11
Mamma har bakat knäck, mums! Jag vill verkligen ha jul nu, nu, NU!

You only call me when I'm sober

081216 Tisdag

08:45
Fick en massa uträttat igår, så skönt. Fick lönen, kändes som det var lite pengar, men aah, får kolla upp det sen. Nu är jag typ pank igen i alla fall. Eller nä, inte riktigt, men jag har kanske sådär en 700 kronor kvar att leva på den här månaden. Men nu är i alla fall alla julklappar klara, och jag lyckades köpa mig ett par nya leggings och ett par stövlar också. Men nu har jag köpstopp till efter jul. Borde jag klara. Har betalat tillbaka 1 100 till pappa, det är ju bra. Kände att jag inte hade råd att betala tillbaka mer, men jag antar att jag kan betala tillbaka i min egen takt. har typ 900 kronor kvar att betala. Men jag får ju helt okej lön nästa månad med tror jag, om jag får jobba lite i jul. Så det ordnar sig.

Vi åt mat på Sallad Inn igår, så himla gott, älskar den restaurangen! Sen gick vi på Madagascar 2, den svenska. Blev mest så för att den gick tidigast, vilket skulle göra att vi hann med 522:an hem. Jag är så lat. (; Men den var riktigt kul faktiskt.

När jag kom hem igår fick jag en ruskig huvudvärk, och den sitter i än idag. Får se hur mycket jag orkar. Har lyckats smitta Tommy, så nu är han sjuk. Stackarn. <3

Haft psykologiprov nu, värt att ha prov sista lektionen liksom.. Men aah. Sen är det sista naturkunskapen. Ska bara lyssna på redovisningar. Sen simma, om jag orkar, och så sista försäljning & service.


12:20
Jaha, så var febern tillbaka. Grattis, grattis. Förstår inte hur jag lyckas. Skulle inte förvåna mig om det blir en sväng med penicillin igen, lagom till nyår..


16:59
Sov riktigt gott i soffan förut. Det gjorde nog gott.

Idag kunde jag ta hem hela mitt femämnesblock, för nu ska jag inte ha några av de lektionerna mer. Eller jo, BaMu, men där behöver jag inte blocket, och det är bara typ tre lektioner kvar. Men matte B, naturkunskap A, psykologi A och försäljning och service ska jag inte ha mer. Kommer bara ha religion och s-block att skriva i, fy vad skönt. I vår kommer jag ha;
- religion A
- teaterfördjupning
- ensemble B
- s-block
- sång
- piano
- kör
- projektarbete
Helt sjukt skönt!


20:35
Hannes har gjort en ascool hemsida där vi själva kan lägga till mat på vår meny till på fredag. Så kan man se vad alla har tänkt ta med sig. Skitsmart. ^^

Fick fem gratis låtar på Nokiastore av Glamour. Skitnajs, jag har ingen musik på datorn. Eller, jo, nu har jag ju det. Rihanna - Rehab, Pink - Sober, Coldplay - Viva la vida, Beyoncé - If I were a boy, och så Markoolios nya. (;

Har hittat mahjong på datorn! Det är ju fabulous, jag älskar mahjong!

För att försona våra brott och synder

081215 Måndag

10:04
Skönt med sovmorgon. Har hunnit läsa tidning, bada och göra mig iordning innan klockan ens ringde. Yes. Men nu ska jag snart äta frulle.

Fixa internetbanken idag. Kan vara bra. Liksom. Lön idag, det gillar vi. Julklappsshopping, och kanske lite annat smått och gott. (A). Ikväll blir det bio med älsk, grattis till oss på 2 år 1 månad. Wei.

Kring jord som sol'n förlät

081214 Söndag

09:56
Fasen, nu smälter snön bort igen. Åh, jag fattar inte varför. När det väl kommit såhär pass mycket snö kan det väl ändå ligga kvar? Hoppas det fryser på lite mer inatt, så inte allt försvinner i alla fall.

Jobba idag igen. Det kommer säkerligen vara mycket folk idag igen, men förmodligen inte lika mycket som igår. Nästan alltid mindre folk på söndagar. Känns stabilt att stå i disken i alla fall. Jag har fått göra om mina rutiner, köra varannan med tallrikar och brickor, brukar annars köra en sak i taget. Bara så ni vet, haha.

Imorgon har jag ingen naturkunskap, så jag börjar 13:00. Egentligen 11:40, klassråd, men jag känner att jag har lite jag behöver fixa på stan, som är viktigare än klassråd, så får skippa det. Visserligen ska vi väl prata om avslutningen och så, men det stod ju redan i mailet vi fick igår, så det spelar väl ingen roll. Plus att jag natar att det är andra som går på klassrådet som man kan fråga, hehe.

Tomorrows to-do's:
- Fixa ny internetbank
- Julklappar till Therese och Sanna
- Lämna in lapp om avbrytande av utökad kurs
- Lämna in kampanjmanus till Lisbeth


18:36
Mycket folk idag med, men som vanligt försvann de vid fyratiden, tack gode Gud! Är dock helt körd i axlarna nu, det blir man efter en hård helg i disken. Men jag är van. Så att säga..

Wei, imorgon kommer lönen! Dock ska typ 1 500 betalas till mamma och pappa, men ändå. Och, ja, det mesta kommer försvinna på ett kick, men what the hell.


21:25
Min mammis var duktig och ramlade i trappen förut, så hon stänkte ner både henne och mig med thé med citron i. Det såg både roligt och läskigt ut. Hon kommer ha fett blåmärke i röven imorgon. Jag säger då det..

Sankta lucia, ge mig en tia..

081213 Lördag

08:22
Jag vet inte riktigt hur det gick till, förmodligen var det på grund av att jag inte var helt pigg och att det snöade så förbannat. Hur som haver åkte jag fel i rondellen här hemma igår, vilket resulterade i att jag åkte ner mot Karlskoga istället för Örebro. Det var ju sådär halvbra, eftersom man fick åka ända ner till Lekhyttan och vända, och så fick jag åka på gamla E18 som var snorhal. Men jag kom till Hallsberg till slut. Josefin och jag bestämde att vi skulle flytta fram sånglektionerna till halv tre på fredagar. Inte alltför kul, men det kommer funka.
Efteråt åkte jag in till stan och tog en lunch på Sallad Inn med Tommy. Det är så sjukt gott där! Kan verkligen rekommendera..
Sen åkte vi till pappa och tankade, och sen vidare till Parkhallen och handlade. Där var också Örebro lucia, det var ju lite kul att få se dem också. Fast om jag inte misstar mig så tror jag att två av tärnorna inte hörde hemma där..
På kvällen lagade vi tacos och tittade på Deep Impact. 

Jag bara myser när jag ser snön. Har kommit så himla mycket nu. I love, love, love. Dock inte att köra i.. 
Luciamorgon och jag är uppe med tuppen. Kändes som om jag vaknade mitt i natten, men klockan var faktiskt åtta. men kände inte att jag skulle kunna somna om, inte med Tommy som tar upp hela sängen i alla fall. Men det gör väl inget. Tänkte ta ett luciabad sen, myyys. 

Faktiskt pigg på att jobba idag. Jag har fått löfte om att få stå i disken, men får ändå börja tolv, så det blir nice. Jag borde klara mig fint, ingen feber idag. Yes! Fast fortfarande väldigt förkyld, och halsen vägrar visst ge med sig. Men jag ska inte klaga. 

Ikväll ska mamma och jag på luciakonsert i Tysslinge, det är vokens som kör. Det blir nog mysigt. Och sen efteråt ska vi vara barnvakt åt Linn och Petter. (:


22:51
Verkligen sjukt mycket att göra på jobbet idag, hallelujah att jag stod i disken. Inte för att det inte var stressigt där, men det är tusen gånger värre att stå på Nellys. Lär nog bli ungefär lika mycket imorgon, skulle jag tippa på.

Vokens var asbra idag, skönt att det inte bara var en massa "typiska vokenslåtar". Väldigt mysigt var det. (:

Blidde lite trött på att vara barnvakt. Linn var supertrött, och Petter sov redan när vi kom, så det var inte livat direkt. Så nu är jag officiellt hemma och "sover". Fast jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, för jag är trött på riktigt.

Godnatt!

In this moment forever

081212 Fredag

10:27
Jaha, så missade man ännu ett luciatåg. Tur att det inte var vårt eget i år i alla fall.. och förresten så är det ju inte lucia förrän imorgon, så det är fusk att gå idag! Och så ska jag ju gå på luciatåg i Tysslinge imorgon, kolla in Vokens. (:

Är typ feberfri idag, men fortfarande väldigt förkyld. Men skönt att febern nästan är borta i alla fall. Vaknade imorse och kände mig så jävla äcklig, hade ju svettats bort massa feber. Var helt klibbig i nacken, usch.

Skjutsade in mamma till Peter imorse, i snöstormen. Jag fick världens sladd i Mariebergsrondellen, lite rädd vart jag allt. Fast det gick ju bra, obviously. Får dock ta det väldigt försiktigt när jag åker till Hallsberg. fast då är det i alla fall ljust.

Nu ska jag minsann lägga mig i badet och göra mig lite fräsch. Eftersom jag dels känner mig friskare, och dels är rejält trött på att bara ligga stilla, tänker jkag försöka hinna fixa lite grejer idag. Bland annat tvätt, städning och gå till sopstationen. Det låter väl skoj? Not very, men jag håller igång i alla fall.

Ciao!


11:42

Nää, fyfan, vad tråkigt jag har. 

When you win me over

081211 Torsdag

09:19
Skrutt alltså, så sjuk jag är. I haaaate. Har vaknat varannan timma hela natten och bara velat dö, typ. Feberpeakade med 38,9 inatt, not so good. 38,2 när jag vaknade imorse. Så det blir ingen skola idag, fast jag verkligen hade velat vara med på terminsredovisningen. Faaaan. Jag lovar att detta kommer göra att jag typ inte får sjunga på vårkonserten. Jag looovaaar. Usch, jag som för en gångs skull var peppad på terminsredovisning, när hände det senast liksom? Jaja, whatever. Nu är jag ju verkligen sjuk så.


11:50
Det har snöat konstant sedan klockan fyra imorse. Detta vet jag, eftersom jag var vaken då. Kan mycket väl vara så att det börjat snöa innan det också, men dock inte före klockan två, för då var jag också vaken.. Åh, jag älskar verkligen snö! Egentligen skulle jag bo lite längre norrut, så jag har en garanterad vit jul. Ska vi ändå ha vinter kan vi väl lika bra köra på ordentligt, annars kan vi ha sommar istället. Hoppas denna snö ligger kvar nu i alla fall. Borde göra det, för det ska vara kallt i flera dagar, och det ska snöa typ hela helgen.

Hoppas att jag är såpass frisk att jag kan jobba i helgen. Behöver pengarna! Och det brukar fungera okej att stå i disken. Men det beror ju verkligen på hur jag mår. Jag lurar ju mig själv lite när jag tar Ipren, då tror jag att jag mår bra, fast jag inte gör det. Fallet kommer ju när tabletten slutar verka, usch, då är man död på riktigt. Mamma är också hemma sjuk. Vi smittade väl varandra på nåt vis.

Attans, jag som skulle på after-work idag. Jaja, bättre lycka nästa gång. Jag får väl ta del av skvallret på lördag, om jag är frisk.

Vill ha måndag, så jag får lön! Jag borde verkligen få en helt okej lön nu. Fick in tre helger i november, plus allhelgonaafton. Det gillar vi. Och det behövs. Ska ju betala 2 000 till mobilen, så.. Och så ska jag köpa julklappar till Therese och Sanna. Usch. Fast jag vet redan vad jag ska köpa, i stort sett i alla fall. Tommy ska väl få något mer, han också. Känns som jag bara har en massa tråksaker till honom. Men ändå.

Förbannade CDON. Jag beställde mammas skiva för en månad sen, och den har fortfarande inte kommit. Och de kan inte säga när den kommer in på lager igen. Skitbutik.


17:58
Det lönar sig visst att klaga på bloggen. Fick mail från CDON förut, så nu kommer den snart. Fast fortfarande dålig stil, borde få lite rabatt eller nåt.


19:30
Det är verkligen helt sjukt tråkigt att ligga hemma och vara sjuk. Det är inte ens skönt att ligga ner längre, får bara ont i nacken och ryggen.

Imorgon har jag min sista sånglektion med Josefin för i år. Borde ju verkligen ligga hemma, men det är ju bara en timma, så det får gå. Och vi måste ändå planera hur vi ska göra nästa år. Kruxet är att jag vägrar ge mig ut och åka buss när jag är sjuk, så mamma och jag gjorde upp att jag skjutsar in henne till Adolfsberg imorgon bitti, och sen åker jag hem igen. Då har jag bilen sen. Great.


20:56
Har kollat på "Harry Potter och fången från Azkaban". Älskar Harry Potter! Vet inte om filmerna eller böckerna är bäst. Har läst alla böcker på både svenska och engelska flera gånger, och filmerna har man ju också sett x antal gånger. Hate att de skjuter upp premiären av nya filmen, bara för att tjäna mer pengar. Men aja, det får gå.

Oh, it seems to me..

081210 Onsdag

12:10
Grattis, tjejen är sjuk igen! Feber, halsont, ont i öron och huvud. Here we go again. Grattis på namnsdagen också, förresten.
Åkte i alla fall in till BaMu:n, vi får typ inte vara sjuka eftersom kursen är så kort. Men det gick rätt okej ändå, men nu är jag seg som fan. Ska bädda ner mig i soffan och bara käka massa gott. Gör varma mackor nu, mums. Så ska jag bada och läsa tidningar, det är niiiiiice.


17:54
Har legat i horisontellt läge hela eftermiddagen. Snusade sött till Harry Potter, och väcktes lagom till Top Model. Jag mår verkligen asdåligt, kan typ inte röra på huvudet. Förmodligen bihålorna som spökar.Sist jag var såhär dålig låg jag däckad hela jullovet. Har dock inte särskilt hög feber, men det kommer väl. Annars är det ändå illa nog, uschusch.


22:01
Borde verkligen gå på terminsredovisningen imorgon, men om jag mår som idag kommer jag verkligen inte att palla. Fast det vore sjukt ovärt om man inte får sjunga på VK bara för det.. Men nu är jag ju verkligen sjuk, inte bara skolk. Känns lite dumt mot Kajsa också, ska ju sjunga med henne. Men är man sjuk så är man. Vi får väl se. Kommer förmodligen inte gå på s-blocket i alla fall. Är jag någorlunda pigg på dagen kanske jag kan åka in och sjunga med Kajsa i alla fall. Vi får se..
Blir nog inte lätt att sova i alla fall. Har bara legat i soffan hela dagen.

I'm screaming out loud

081209 Tisdag

16:46
Drömde massa jobbiga drömmar om att jag kom för sent, och typ missade lektioner inatt. Man blir rätt stressad av det..
Var skoj på psykologin idag. Vi pratade om dröm och sömn, och det blev rätt livliga diskussioner kan jag säga. Lektionen gick snabbt i alla fall.
Duktig tjej har gjort klart både försäljning&service och naturkunskapen idag. Bra jobbat.
Det kom in en gubbe på lektionen på WUC idag. Han var helt weird, men jag misstänkte snabbt att han var en sån där som man skulle ta signalemente på, och så var det. Jag fick ett rätt bra hum om hur han såg ut, fast det kanske mest berodde på att jag just var lite förberedd.
Sov som tusan på bussen hem, vaknade inte ens i rondellerna. Tur att det var någon som skulle av innan min hållplats, annars hade jg nog sovit vidare till Garphyttam.
Ska nog inte göra något speciellt idag, typ öva på pianot, uppspel imorgon..


17:53
LYCKA! Jag hittade ett paket krokantglass i frysen!

From the top to the bottom

081208 Måndag

12:18
Igår var jag, mamma och Tommy på Oh, helga natt. Det ska dock kommenteras att Tommy bara var med för att han skulle ta bussen från stan. Det var rätt bra faktiskt, Marie Kühler var bäst.
Lagade mat åt familjen på kvällen, samma som vi gjorde hos Hannes i lördags. Tyvärr blev det inte lika gott, så det blev ingen hit hos familjen, men jag tyckte det var himmelskt gott i lördags i alla fall, så får väl göra ett nytt försök en annan dag.
Blev mys med Wallander senare på kvällen. Eftersom jag sovit till klockan ett så orkade jag se hela filmen för en gångs skull, haha.

Imorse vaknade jag av att Tommy skickade sms. Han hade fått magsjuka, stackarn.
Bussen var sjukt överfull, brukar aldrig  vara så mycket människor. Blev tio minuter försenad också. Attans.

Jobbade väldigt dåligt på naturkunskapen idag, men det berodde bara på att Viktoria kom och störde mig. Fast det var trevligt. Får jobba extra imorgon istället. Kanske lika bra att jag inte fick nåt gjort idag, Jessica var ju ändå inte där. Men aah.

Snart s-block, orkar inte. Känns ovärt nu sista veckorna..

Idag skulle jag verkligen behöva jobba med uppgiften till försäljning & service. Den ska vara klar imorgon och jag har inte ens börjat. Bra där. Fast jag har ett klart hum om hur jag ska göra i alla fall. Det är inget superkomplicerat direkt, vi ska inreda en affär. Typ. Men det blir en hel del jobb ändå, men den här uppgiften måste jag verkligen göra, gjorde inte förra.. Blä.

Ikväll ska jag ge mig ut och jogga, var längesen. Har ju varit förkyld och grejer. Får se hur det går, det känns som om det kommer gå trögt..  


17:15
Sov himla gott på s-blocket idag. Vi kollade på en Strindbergpjäs. Den var rätt bra, men två timmar lång i ett kallt och mörkt klassrum. Dessutom ingen uppgift på den, yes. Sov sisådär en halvtimma, nicenice.

Nu ska jag ge mig ut och springa. Det är liksom bara att bestämma sig.. Jag får tänka att jag har några Noblesse och en helt ny Glamour att gotta migmed när jag kommer hem.


20:29
Jag saknar mina Noblesse, det är världens godaste choklad. Jag är godissugen. Får väl ta mig en morot, nåt annat har jag nog inte. Finns inget att titta på så jag tror jag tar en tidig kväll.

The spirit is my home

081207 Söndag

14:05
Perfekt kväll igår! Vi lagade asgod mat, kycklingbitar i tacosbröd som man lägger i ugnen och sen häver sås över, sååå gott! Sen spelade vi en massa, men vi hann typ bara Twister och När och fjärran, för det sistnämnda tog sån jäkla tid. Men vi lyckades i alla fall få träningsvärk at Twistert. Ja jävlar.. Vi åkte hem strax efter tolv, så så himla sent blev det ju inte, men ändå vaknade vi klockan ett idag. Hur fan gick det till? Jag har typ aldrig sovit så länge i hela mitt liv, och till tolv igår. Jäklar.
Idag blir det Oh, helga natt.

The sweetest dream will never do

081206 Lördag

16:10
Underbar kväll igår!
Magnus Betnér var skitbra. Jag älskar att han vågar skapa debatt och säga saker som folk fasar över. Det var verkligen riktigt bra, och vi klappade in honom igen två gånger.
Sedan åkte vi till McDonald's. Vi körde på drive in, men åt ändå i bilen på parkeringen. De där garbbarna är lite störda..
Sedan åkte vi och hämtade Carin på Hamnplan, och så Jennifer på norr. Åkte till hannes och förfestade. Tommy hade köpt ut en kvarting vodka till mig, den är så söt, haha. Blev inte så lång förfest dock, men ett par drinkar hann det allt slinka ner. Så blev det Satin. Jag fattar inte varför man måste spela så sjukt hög musik, man vill faktiskt kunna prata också. Fick en väldigt god melondrink, och sen en mysis med lime, min specialare. Riktigt lyckad kväll, fast vi blev hämtade redam strax före ett, jag var så trött. Men skoj vare.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag känner inte av något från igår, förutom att man är lite seg, som alltid. Har ia lla fall försökt få lite frisk luft, så vi startade dagen med att gå till sopstationen, helt utan att någon bett oss. Så har vi haft lite familjefika och sådär, alla har varit snälla och glada idag. Alla helger borde vara som denna.
Ikväll blir det i alla fall spelkväll med Hannes och Carin, det ska bli mysigt. Carin har lovat att lag amat också, hon ville inte äta pizza, som vi alltid annars gör, haha. Ser fram emot kvällen. (:
Nu ska jag gå ner till min säng, öppna luckorna jag glömt i chokladkalendern (ja, jag har fortfarande en sån..), och så ska jag läsa min nya Glaze.

How do you do?

081205 Fredag

08:28
Godermorgon! Det snöar ute, lycka!
Sitter i estetrummet och väntar på att börja med kören. Är inte ett dugg peppad, vi har så grymt tråkiga låtar jämt, bara massa afro och folkmusik. Uschusch. Inte pepp på skolan över huvud taget idag, men var borta från kören förra veckan, och har pianouppspel påonsdag, så måste på pianot också. Men jag har dyngigt ont i huvudet, och är typ lite illamående också..

Ikväll blir det kul i alla fall. Först Magnus Betnér med Tommy och Hannes, och sen utgång med dem och typ Karin och Jennifer. Det ska bli riktigt kul, jag har inte varit ute på krogen sen i somras. Vet precis vad jag ska ha på mig också; vinröda strumpbyxor, svarta satinkjolen och vit t-shirt. Uppklätt fast ändå avslappnat. Har dock lite ångest över att jag tar från mina sparpengar. Men det är så sällan jag går ut, och det är ändå bara till mamma och pappa jag ska betala. Får förmodligen väldigt bra lön nu också. Lyckades få in tre helger, plus allhelgonaafton. Så himla bra! Det blir typ som fyra helger. I like it. Det behövs ju nu inför julen, om man säger så..


13:30
Nu snöar det igen. Men det är ju typ plusgrader, så det blir mest slask. Jaja.
Gick hem lite tidigare idag, orkade inte med pianot, huvudvärk och så. Har ätit lite glass, det är mumma. Snart blir det väl lite fix och så.


14:23
Jag går runt och vet liksom inte riktigt vad jag ska göra. Trodde det skulle bli en stressig dag, men nu blev det tvärtom istället. Ska väl passa på att försöka få saker och ting gjorda. Har fixat diskmaskinen i alla fall, det var ju bra. Och så kan jag ju alltid kolla om det är något som behöver tvättas. och framförallt så måste jag leta reda på min svarta kjol, den har typ försvunnit. Den lär behöva strykas.. Kuljul. Men måste också byta sängkläder, nice.


16:04
Nu är jag inte ett dugg peppad på att gå ut. Tommy och Hannes följer förmodligen inte med ut. Inte för att det är något fel i att gå med bara Jennifer, men nu var jag liksom inställd på att vi skulle vara flera som gick ut. Och så kanske jag inte ens hinner få till nåt att dricka, då blir jag ledsen på riktigt. Fast Jennifer och jag kommer säkert ha askul, men det blir förmodligen inte så sent i alla fall. Störande att jag måste ta samma buss ändå, och Tommy tar en senare. Bläääää.

Hold me

081204 Torsdag

17:27
Tror det gick rätt bra på provet idag. Kanske inte direkt MVG, men borde kunna bli VG i alla fall.
Gick bra på sången också, men det är rätt svåtr att komma in på stora septiman efter agnus dei.. Jaja, det får jag öva på.

Är fett taggad inför ikväll, det har gått så himla bra med gruppen idag. De som har hört oss har sagt att det är skitbra och då får man väl tro på det. Vi röjer på scen i alla fall, vi ska ha kánonkul. Vet dock ej vad jag ska ha på mig än. Får leta fram nåt sen.

Imorgon blir det utgång, det blir nice! Och Magnus Betnér innan, bara det är ju en förfest, hehe. Har fixat fylleskjuts också, så imorgon kan jag supa på om jag vill. Och ledig hela helgen så kan vara hur bakis jag vill också. På lördagkvällen ska vi ha spelkväll hos Hannes, vi kommer väl vara lika bakfulla allihopa. Hoppas Carin följer med ut också. (:


21:48
Fan, vad bra det gick på öppet hus! Jag är så nöjd med mig själv. Mest för att jag inte blev nervös, det gick bra att sjunga redan från början, och vi tabbade oss inte. Åh, jag älskar att stå på scen!

Efteråt åkte jag och hade kör i Kyrkans hus. Det sög. Men jäklar vad många vi var. Fast typ 25 sopraner och 6 altar, men ah. Är inte taggad på den kören, men det får väl gå. Ingen som tvingar mig heller så.

Nu blir det sovas!

Believe it or not

081203 Onsdag

17:20
Helt okej dag idag. Lite småmys att det snöat, mindre mys att det försvann lika fort.

Kändes bra på ensemblen idag, bra inför imorgon. Dock inte helt okej att två av grabbarna var borta, det lär bli problem imorgon. Tur att vi har "extra" ensemble.

Varit med Jennifer och Melvin idag. Vi gick upp på stan och åt lunch på Kompassen. Sen kollade vi lite julklappar åt Melvin. Sen träffade vi Karin, och då ville Melvin ha mat så vi fick fika lite på Bells. Vi planerade att gå ut på fredag. Är egentligen inte så himla sugen, men det får nog gå.

Ikväll blir det plugg, med inslag av Bonde söker fru. Jag rokar verkligen inte plugga, men har heller ingen lust att få dåligt betyg på provet..

Känns väldigt bra med min frisyr, har fått många komplimanger för den idag. Och det är ju alltid skönt. (:


19:32
Går trögt att plugga.. Men nu är jag glad ändå, för min mobil kommer att finnas från och med den elfte, yay!


21:44
Nu orkar jag inte plugga mer. Det jag inte kan nu, kan jag inte sen heller. Nu blir det sovas!

Three is a magic number

081202 Tisdag

17:00
Utsikterna för snö ser inte direkt bättre ut idag, det har regnat som aldrig förr. Fyyyyy, säger jag bara. Ge mig snö!

Bara suttit och lyssnat på redovisningar, hela dagen. Långtråkigt.

Klippt mig idag, kort blev det, men jag gillar't. Tror jag. Men väldigt kort är det.. Tog en jäkla tid också, så jag missade Marcus Wirén på IV-valet. Bläh.
Pallade inte att gå från E18 i regnet, så gick runt på Krämaren och köpte lite julklappar. Var egentligen klar med julklapparna, men tänkte att jag ändå hade lite pengar, så jag kunde lika bra köpa något mer till familjen. Råkade visst köpa en bolero till mig också..

Skulle ha varit med babe idag, men han var för fattig. Får bli på fredag istället. Kvällen får istället ägnas åt att plugga 1800-talet, och så hoppas jag att mami kan färga mitt hår.

Imorgon blir det mys med Jennifer och Melvin. (:


18:55
Varit ute och gått med mami i spöregnet. Vi hade regnkläder på oss, tur man bor på landet..
Har även pluggat lite på den industriella revolutionen. Vet inte riktigt vad jag ska plugga på, känns ganska ovärt att läsa alla sidor, eftersom jag sannolikt inte behöver skriva om allt. Bättre att läsa på lite om det som jag tycker är lite luddigt, sen kommer nog anteckningarna fungera bra, tror jag.


20:29
Här sitter jag och ser ut som en morot i håret. Nice.
Kom att tänka på att jag inte tagit en enda bild av mig på flera månader. Jag har bara haft fuldagar i höst. Vad tragiskt. Men det får väl bli en ny bild på håret, wei.

Den rosa touchwizen är slut på cdon för tillfället. Väntas få in nya i januari. Fuck them, jag ska ha den till jul! I värsta fall får jag köpa telefonen nån annanstans och köpa boxen separat, och i allra värsta fall blir det ingen box. Det är ju ändå telefonen som är det viktiga.

Det var bättre förr

081201 Måndag

17:22
Så tragiskt att inleda december med grått regn. Fy farao. Men såhär nu på kvällen får man ju faktiskt lite julstämning, väldigt vackert med alla ljus och så. Vi får väl se till att det är mörkt hela december då, om inte snön behagar komma tillbaka..

Idag blir det plugg. Måste verkligen göra klart psykologin, ska vara inlämnad imorgon bitti. Men jag har nästan skrivit klart om anorexi i alla fall, så det blir nog skapligt smärtfritt. Men när det är klart måste man ju sätta igång med s-blocket istället. 1800-talsprov på torsdag, wohoo.. Not.

Imorgon blir det klippning, fy vad skönt. Och så leka med baby.


21:00
Haft lite decemberfika med familjen. Nybakade lussekatter, pepparkakor och varm choklad med grädde, yay.

Skönt att äntligen vara klar med psykologin, det var inte så farligt ändå. Bara det inte är nån jäkla redovisning imorgon, det orkar jag inte.

Nä, nu blir det sovas. Jag och mensvärken liksom.

RSS 2.0