In this moment forever

081212 Fredag

10:27
Jaha, så missade man ännu ett luciatåg. Tur att det inte var vårt eget i år i alla fall.. och förresten så är det ju inte lucia förrän imorgon, så det är fusk att gå idag! Och så ska jag ju gå på luciatåg i Tysslinge imorgon, kolla in Vokens. (:

Är typ feberfri idag, men fortfarande väldigt förkyld. Men skönt att febern nästan är borta i alla fall. Vaknade imorse och kände mig så jävla äcklig, hade ju svettats bort massa feber. Var helt klibbig i nacken, usch.

Skjutsade in mamma till Peter imorse, i snöstormen. Jag fick världens sladd i Mariebergsrondellen, lite rädd vart jag allt. Fast det gick ju bra, obviously. Får dock ta det väldigt försiktigt när jag åker till Hallsberg. fast då är det i alla fall ljust.

Nu ska jag minsann lägga mig i badet och göra mig lite fräsch. Eftersom jag dels känner mig friskare, och dels är rejält trött på att bara ligga stilla, tänker jkag försöka hinna fixa lite grejer idag. Bland annat tvätt, städning och gå till sopstationen. Det låter väl skoj? Not very, men jag håller igång i alla fall.

Ciao!


11:42

Nää, fyfan, vad tråkigt jag har. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0