Failure

Bläää, H&M hade inget i min smak idag. Eller, jo, det är klart de hade. Men det var liksom alldeles FÖR snyggt, om det nu är möjligt. Jag är ju inte direkt så fancy av mig, så även om det fanns en massa übersnygga klänningar och kavajer och grejer så är det ändå ingenting jag kommer ha användning av. Går ju knappt ens ut på krogen, och inte ens där vill jag känna mig överklädd. Så, nej, det blev ingen shopping där idag. Synd. Rabatten går ju ut imorgon. Fast har ju ändå checken kvar. Men ändå. Provade dock en vinröd/lila meshskjorta som var himla cool, och lite out of my box, men tyckte inte den satt helt hundra. Hade den funnits i en storlek större hade jag nog slagit till ändå. Men men, får väl shoppa en annan dag. Och det känns ju faktiskt rätt bra att spara undan pengar. (:

Nu ska jag kolla in kvällens avsnitt av Paradise hotel!

Infected by the sound

Åh, jag är verkligen inte van att gå upp tidigt på morgnarna. Åtminstone inte före kvart i åtta, då jag brukar gå upp när Spike ska till dagis. Imorse ringde klockan halv sju och jag fattade ingenting. Jag minns att jag tänkte att det där larmet tänker då inte jag ta hand om, för jag trodde det var Tommy som skulle upp. Men så kom jag på att det var mitt larm, för jag skulle ju iväg till sjukgymnasten. Så det var bara att gå upp, klä på sig och käka frukost, och sen ge sig ut i kylan med Spike till dagis, och sen ta bussen ner till Haga vårdcentral. Väl där så hade de kommit på att jag inte var skriven på Haga längre, hör ju till Mikaeli, men det hade de missat när de bokat in mig så de undersökte mig ändå. Jag trodde ju att det bara var Haga som hade sjukgymnast, men men. Tycker inte att det var värt att åka dit direkt, mer än att jag fick bekräftat att det förmodligen beror på svaga muskler i ryggen. Men jag ville ju veta hur jag ska komma åt att träna de musklerna, men sjukgymnasten sa att all form av bålträning även stärker ryggen, och det kör jag ju mycket med, så borde ha kommit åt dem ändå. Men hon tyckte att jag skulle träna ännu mer på gymmet, så får väl pallra mig dit oftare då. Men bål kan jag lika gärna träna hemma. Men men. Nu vet jag ju det i alla fall.

När jag kom hem var klockan runt nio på morgonen, och då gick jag och la mig och sov i soffan. Men jag verkar ju ha nåt himla sömnsyndrom, så jag vaknade inte förrän Anna ringde mig någon gång efter ett. Men då fick jag gå upp, för hon ville komma på besök. Så då käkade vi lite lunch och kollade på Pensionärsjävlar, och sen gick vi på promenad och hämtade Spike.

Nu ska jag sätta mig och skriva klart det sista på min första version av B-uppsatsen som ska skickas in ikväll. Är i stort sett klar, bara lite layout-grejer som behöver fixas. Hoppas jag inte måste ändra alltför mycket sen. Men hade nästan inga anmärkningar på det första jag lämnade in, så det är ju bra.

Ikväll är det sista körövningen innan julkonserten som är nästa vecka. Kuligt! Så skönt nu när vi i stort sett kan låtarna, så man slipper sitta och traggla stämmor och grejer hela tiden. Nu får man sjunga mycket mer! Tre timmars övning har vi ikväll, så man är väl mör i rösten ikväll.

Innan kören ska jag smita in på H&M och utnyttja min rabattkupong. Som vanligt är det en sån där då man får handla för 300 och få 50 kronor i rabatt, och så har jag en värdecheck på 50 kronor också. Blir ju perfekt! Loves it.

Sommar i Sverige igen

Ännu en måndag förbi. Har faktiskt inte gjort mycket mer än att storhandla på Maxi. Tog med mig Tommy och pulkan och lät Ica-kortet gå varmt. För det är allt annat än varmt ute, huga. Får plocka fram Michelingubben inom mig om vintern ska fortsätta såhär..

Köpte äntligen den där prydnadsflugsvampen på Maxi som jag kikat på i flera veckor. Så himla söt är den! Ska fixa ett rött band och hänga upp den i fönstret istället för granen. Kommer en bild på det senare!

Har moffat i mig massa apelsiner ikväll, hela fyra stycken. Så jäkla gott. C-vitamin for the win! Sämsta clementinerna nu för tiden, bara massa små och tråkiga. Det ska vara såna där riktiga satsumas! Men nu kör jag på sura apelsiner istället, muuuuuums!

Nu ska jag sova, för imorgon bitti har jag tid hos sjukgymnasten i Haga, för ryggen. Ska bli intressant att se vad hon säger om den!

Time traveller

Men asså.. Jag börjar få Tommy-syndromet; vaken till sent och sover bort halva dagen. Illa. Snart börjar jag väl spela dataspel också.. Vaknade liksom tolv idag. Jag som vanligtvis sover till kanske halv tio. Fast det är klart, why not liksom, om jag ändå inte har nån tid att passa och inget att göra. Men ändå.

Eftersom Spike är på dagis, och Tommy i skolan, så är jag helt själv hemma idag. Skönt! Fast eftersom jag som sagt sovit bort halva dagen redan så kommer jag väl inte kunna utnyttja min ensamhet särskilt mycket.. Men tänker spela lite piano i alla fall. Det är väl typ det. Roligare än så ser inte mitt liv ut just nu. :P

The code

Snöstormen gjorde så att det inte blev så mycket folk på jobbet idag. Skönt. Fick plocka disk i restaurangen fram till fyra, och sen köra stängning på cafét. Var rätt gött att köra blandning sådär. Funkade bra med ryggen och så också.
Såg verkligen inte fram emot att stå ute i stormen och vänta på bussen hem, men som tur var slapp jag det, för Viktoria och Jonas var på Marieberg och erbjöd mig skjuts hem. Schyrre! Sånt gillas.
Tog med mig lite adventsfika hem; lussekatt och pecancheesecake. Och så hade vi hur mycket mackor som helst över, så tog för ovanlighetens skull med mig några räksmörgåsar. Gottigt värre.

Chill framför tv:n ikväll. Har legat i sängen istället för soffan hela veckan, eftersom det är skönast för ryggen. Har ju fixat så jag kan se på tv i sovrummet nu också, så det är himla najs.
Kollat på finalen av Ensam mamma söker. Himla skit att ena tjejen inte valde någon alls, och att en annan behövde mer tid att tänka. Men finns tydligen ett avsnitt på play istället.
Nu är det Da Vinci-koden som gäller.

He's the reason

Morsning korsning!

Vilken härlig adventsmorgon, va? Snön yr. Jag har startat dagen med att tända första ljuset, of course, och äta risgrynsgröt. Blir mycket sånt fram till jul!

Snart iväg och jobba igen. Hoppas bara bussarna är i tid, så jag inte kommer försent.. Men det är ju inget jag kan göra något åt i så fall, men ändå.

My christmas tree

Vid elvatiden fick jag ett ryck och ville sätta upp all julbelysning. Men det tog ett himla tag innan jag hittade allt. För det första hade jag glömt att jag hade en del grejer, och så trodde jag att allt låg på samma plats. Fick lite panik när jag insåg att jag saknade två adventsljsstakar och mina julbokstäver, kunde inte för mitt liv komma på vart de kunde vara. Resten av pyntet låg antingen i skåpen över garderoberna, eller i utrymmet i divanen. Hade inte en tanke på att det kunde finnas mer i källarförrådet, har inget minne över att vi lagt ner annat än julgransgrejer där. Men såklart var det där. Phew.

Sen blev blev det en massa trassel med sladdar, utbyte av lampor, och diverse konstiga anordningar för att få upp ljusstakar och stjärnor, men nu är det i alla fall uppe. Fast guldstjärnan i köket ser förjävlig ut, den hängher på sniskan. Men jag orkar inte bry mig om det faktiskt. Får städa undan lite grejer så ska det nog se trevligt ut här hemma!

Den röda pappstjärnan som jag är mycket fäst vid har sitt eluttag ute på balkongen. När vi kopplade in den smög Spike ut på balkongen. Jag visste att han gick ut och kikade, men sen lät det som att han sprang in igen, så vi stängde dörren igen. Men sen när vi skulle ut igen sprang Spike in från balkongen när vi öppnade dörren, haha! Han hade visst blivit kvar där ute, stackarn. Tur att det bara var typ en minut. Annars hade vi nog hört det. :P

Nä, nu är jag redo för att fira advent imorgon (idag?). Blir till att tända första ljuset, i min finaste ljusstake, och äta tomtegröt. Låt julen komma!

Lejonkungen 2

Det blev Lejonkungen 2. Sååå braaa! Sjukt bra låtar i den, känns som halva filmen är bara musik. Här kommer tre av mina favvisar:






Doppelganger

Gick faktiskt bra på jobbet idag. Bättre än väntat faktiskt. Smorde på iprensalva, och så stod jag i kassan hela dagen. Behövde knappt använda ryggen någonting, så det var ju jättebra. Tänkte nästan att ryggen gått över, men icke. Har ont nu istället, men inte så farligt. Så länge det går bra att jobba med ryggen är jag nöjd.
Var faktiskt inte så mycket folk som jag hade trott idag. Är ju trots allt lönehelg. Fast det var ju mycket folk såklart.. Fast det kanske bara kände som att det inte var så mycket folk bara för att vi hade förberett så bra. Och så hade vi en ny tjej som skötte disken jättebra, så det var faktiskt en kanondag på jobbet.

Bara slöa ikväll, som alltid. Skönt. Kanske kolla nån film.. Blev ju lite sugen på både Ringaren i Notre Dame och Lejonkungen 2 efter konserten igår.. ;)

För alla där ute som älskar

God morgon.

Jaha, så var det dags att åka till jobbet idag då. Ska bli intressant att se hur det går. Speciellt hur ryggen mår när jag kommer hem ikväll.. Känner mig inte direkt bättre i ryggen, är ungefär samma som det varit sen i torsdags; okej, men kan fortfarande inte få på mig strumpor normalt, och kan inte lyfta någonting tungt. Men det ska nog gå bra ändå, får förklara läget på jobbet, och så får jag jobba utefter mina förutsättningar. Nästan mer "orolig" över bussen hem. Missar jag 18:12-bussen går inte nästa förrän en timma senare, och det är ju inte speciellt kul att vänta så länge när det dels är kallt som satan, man har stått och gått hela dagen, och ryggen inte är okej. Hoppas verkligen att det är någon som åker bil i så fall! Men men. Vi får se hur läget blir.

Spice up your life

Åååååååh, vad bra Skrika vaaaaar! Jag skulle nog nästan kunna sträcka mig till att detta var bästa Skrika nånsin. Ja, till och med bättre än det året jag var med.. ;) Nej, men det var verkligen jättebra. Alla solister var jätteduktiga, det var många riktigt bra låtar, och konferenciererna var jätteroliga. Det var tema animerat, så det bjöds bland annat på Super Mario, The Simpsons, och så hela fyra Disney-låtar; A star is born (Hercules), Prince Ali (Aladdin), He lives in you (Lejonkungen 2), och så bäst av allt: The bells of Notre Dame (Ringaren i Notre Dame). Sjukt bra! Fick även höra en grym version av Regina Spektors Fidelity. Love! Dessutom var det som vanligt några elever som skrivit egna verk, och både Madeleine Rönnberg och Kalle Lundberg hade gjort helt fantastiska låtar. Superkväll!!!

Who is ready for the Yogibear song?

Bidde inget Marieberg idag. Glömde rabattchecken till hundmaten, så då kände jag att vi lika gärna kunde skita i det. Vi tog en tur på stan istället, checkade in nya gallerian Vågen. Väldigt fräscht och fint måste jag säga, och guuuuuuud vad roligt att Deichmann har kommit hit! Överlycklig. Var lite roligt faktiskt, för såg en tv-reklam om dem härom veckan, och då önskade jag att de skulle öppna här i Örebro. Inte visste jag att de skulle det! Helt underbart, sjukt snygga och billiga skor är man ju inte bortskämd med. Kolla in dem om du inte varit där!
Kollade även julpynt på Åhléns. Vill ha en massa coolt pynt att ha i julgranen, bland annat det fina du ser på bilderna nedan. Men väntar med såna inköp tills lönen från Allé kommer, och när Tommy fått in pengar från sin försäljning på Tradera, så jag vet hur mycket pengar jag har att röra mig med.

Har varit jättefrusen nu på eftermiddagen. Har frusit fastän jag ligger under duntäcke med dubbla strumpor och dubbla leggings. Hm. Får väl ta ett bad, då brukar jag tina upp.


So much for my happy ending

Hejsan hejsan.

Det märks att jag inte är van att behöva väckas av klockan. När den ringde imorse fattade jag inte varför. Men till sist kom jag på att jag skulle iväg på massage, yes! Men först ut i kylan och gå till dagis med Spike. Dagiset ligger så bra till att alla fyra universitetsbussarna går precis utanför, så himla bra. Och hade sånt flyt att det kom en buss på en gång när jag gick till hållplatsen. Något ska väl gå bra den här veckan..

Så, nu är jag nymasserad och fin, av fina syssling Therese. Förmodligen kommer det inte ha hjälpt så mycket, men det var ändå skönt. Lätt värt 150 spänn för trekvart. Kanske skulle ha en monthly appointment, så kanske jag slipper ryggbesvär?

Snart ska Tommy och jag åka till Marieberg. Egentligen bara för att köpa mat till Spike, har hundra spänn rabatt på Grizzly, men vi lär väl kika runt lite i affärer och så också. Och besöka jobbet för att se när jag ska komma imorgon och sådär. Kanske till och med ta en fika..

Ikväll ska mamma och jag gå på SkRiKa, konserten som är ett samarbete mellan Svenska kammarorkestern, Risbergska och Karolinska skolan. Ska bli kul! Är ju sista året som man känner igen folk, eftersom det är treorna som kör, och de som går i trean i år gick i ettan när jag tog studenten. Och SkRiKa brukar alltid vara bra, många olika genres och sådär. Ser fram emot en bra kväll!

Idag bör jag även sätta upp julbelysningen. Vill ju ha det klart på söndag, då det är första advent, och jag jobbar ju i helgen, så är väl bäst att göra det idag. Åh, vad mysigt vi kommer få det här hemma. (: Älskar min julstjärna!

Trashing the camp

Tjosan.

Förstår inte hur dagarna kan försvinna så fort fastän man inte gör nånting. Fast det är väl skönt, då kommer ju allt roligt fortare!

Har haft Lyxfällan-marathon hela eftermiddagen. Vet inte riktigt varför jag tycker det är så underhållande, men det är ju kul. Och man blir verkligen avskräckt från att ta en massa lån och avbetalningar. Tur att jag har bra koll på min ekonomi!

Ikväll står det egenpanerad torsk på menyn hemma hos familjen Svensson Nylén. Har aldrig panerat fisk själv förr, förutom på matlagningskursen jag gick i gymnasiet. Men det blir säkert bra, kanske får salta lite mer dock. Men annars smidigt, och känns ju lite lyxigare att göra själv än att köpa färdiga panetter.

Torsdagar är bra tv-dagar. Först Paradise hotel på sexan, sen Robinson efterföljt av Hellenius hörna på fyran. Och så går Lyxfällan på trean, och Kenza och Tyra-show på nyheter24.se, så det kan man se imorgon på play. Nice! Tv-kvällar kräver snacks, typ, men jaghar inga ikväll. Snyft. Får hetsäta mandariner, och kanske några pepparkakor.. Har ju i alla fall min älskade cola light, lika bra som godis! Jag struntar i vad folk säger om att man bara blir mer sockersugen av lightläsk, det blir i alla fall inte jag! För mig är det ett bättre subsitut för andra onyttigheter. Att det sen inte är bra för tänderna är en annan sak.

Scones

God morgon!

Hur mås det i vinterlandskapet? Själv mår jag ganska bra faktiskt, ryggen känns än så länge rätt så bra, och förkylningen likaså. Ska dock bli skönt med massage imorgon bitti..

Lagar scones till frukost, lyxigt va? Man måste ju passa på när man har tid och ork. Och något gott måste man ju ha när man betalat räkningar och inser att det försvinner mer från kontot än vad det kom in.. Käre gode Gud, gör så att min lön från Hallsberg kommer in som den ska nästa vecka, och lägg gärna på lite mer pengar än jag väntat mig. They are much needed.

Annars idag händer det inte ett jota. Förutom tvätt ikväll. Var fasen länge sen jag tvättade. Har varit borta de senaste gångerna vi tvättat, så Tommy har fått fixa det själv. Det är rätt trevligt att tvätta ändå, det är ju inte direkt mycket jobb. Fast det är väl värre när man har en massa småbarn, när man måste tvätta typ varje dag. Men jag tvättar en gång i veckan, och det funkar bra, hehe.

Skulle vilja åka upp på stan och kolla in nya gallerian. Men det är väl egentligen rätt dumt. Varför utmana ödet. Avstå från att lukta på frestelserna, så är det lättare att motstå.. Tur att jag har köpt klart nästan alla juklappar.

Snöfall

Åh, det snöar så himla fint ute nu. Sådär som på film. Riktigt pudrigt och så vackert. Hade kunnat vara ute med Spike hur länge som helst, bara för att det var så mysigt, men man är inte ute mitt i natten, så är det bara. Men vad härligt att det ska bli kallare nu i veckan också, så att snön får stanna kvar. Lär bli en riktigt fin första advent. På tal om det måste jag leta fram adventsljusstaken, och se om jag har några ljus..

Nä, godnatt nu hörrni. Uppe efter midnatt fjärde natten i rad, how uncharacteristic..

Julmuffins

Jag är sugen på att baka muffins igen. Fast denna gång vill jag prova att göra pepparkaksmuffins, det låter ju hur gott som helst. Men skulle vilja göra något mer av det; antingen någon schysst glasyr, eller ha i lite vit choklad. Låter det inte supergott? Lite juligt sådär. Om man gör glasyr kan man ju köra lite dekorströssel uppepå, och göra något fint julmotiv? Kanske julklappar? Eller nåt kul. Om man googlar på "cupcakes christmas" hittar man en massa kul inspiration! Mina favoriter är bild nummer två och fem, vilken är din? (:


Shed a tear

Åh, gud, vad jag har skrattat. Jag höll på att kikna av skratt, tårarna bara rann, på Tommy också. Varför? Spike såklart. Alltid Spike. Alltid gör han någor att skratta åt. Fast idag var nog bäst. Fast egentligen gjorde han inget nytt. Men i alla fall så fick han smaka mandarin. Vi vet att han egentligen inte tycker om det, men han är ju så envis och tjock att han måste äta allt som erbjuds, så han åt ju upp den. Men han skakade på huvudet hela tiden, jättefort, som om han försökte få ur något ur öronen, och ansiktet var ihopskrynklat. Det syntes verkligen så väl att han tyckte att det var jättesurt! Men självklart skulle han ha mer ändå. Alltså jag måste verkligen fånga det på film nån gång, så ni får se! :D Åh vad jag älskar min bebisvovve.

In this microphone

Det är lite krångligt det här med att åka och handla på vintern. Särskilt när man har en vovve som inte kan vara hemma själv. Har inte dagis förrän på fredag, så var tvungen att handla idag ändå. Och eftersom Tommy är pank, och det inte finns pengar på Ica-kortet var ju jag tvungen att följa med. Jo, men det gick väl bra. Vi tog med oss Spike och promenerade iväg till Maxi. Tommy tog en extrasväng med Spike, och jag gick in och handlade. Hade gått hur bra som helst, om det inte var för den lilla detaljen att jag inte hade nåt mynt, så jag inte fick någon kundvagn. Alltså.. Att gå med en tung kundkorg när man har så här ont i ryggen, det är fasen inte kul. Gud, vad det gjorde ont. Men jag hade inget val, bara att kånka på. Men det blev inte direkt bättre av att jag var tvungen att manövrera en pulka och två tomma pappkassar i ena handen. Yeah. Kuljul. Men det gick bra sen ändå, kom ju hem och så. Och pulkan var ju ett genidrag, nu är det ju hur lätt som helst att gå iväg och handla i vinter. Jag är för klen i axlarna och armarna, så jag klarar knappt en kasse hem, då har jag ont i en vecka. Men nu är ju det problemet löst.

Förresten hörrni! Idag är det en månad kvar till julafton! :D Kul va? Tänk vad tiden går..

Tusen gånger om

Hejhopp.

Har vaknat varenda gång jag velat vända på mig inatt. Man kunde ju tro att det var på grund av ryggen, men faktum är att det var för att Spike tog upp all plats mitt i sängen. Och han vägrar flytta på sig, om man så rullar iväg honom. Han fattar inte vinken liksom. Så antingen får man försöka skjuta bort honom med foten, eller så får man bära iväg honom. Och vem orkar det mitt i natten. Ibland får han ett ben över sig, men han bryr sig inte då heller. Det måste vara nåt fel på honom..

Ryggen bättre idag, förkylningen samma som igår. Den ligger lite latent och väntar på att få bryta ut ordentligt, men jag hoppas den stannar där den är. Får gärna försvinna tillbaka dit den kom från. Inte läge just nu! Men ryggen är helt klart största bekymret just nu, för att kunna jobba i helgen alltså. Kan varken bära eller plocka saker från en låg nivå. Grejen är den att jag inte är så säker på att det hjälper med massage heller.. Men vi får se hur det går.

Ska försöka skriva på min B-uppsats idag, finns inte mycket annat att göra. Men ikväll är det tv; Bonde söker fru, och Maria Wern som äntligen börjar!

Today a child is born on earth

Åh gud, vad jag är mör i kroppen. Varken ryggen eller rösten uppskattade att ha körövning i tre timmar. Sliten var bara förnamnet. Men alvedonen har i alla fall hållt förkylningen stången än så länge, så det är ju bra.

Nu ska jag kolla på Paradise hotel, sen blir det nog sängen, tycker ryggen i alla fall.

Who can be against us?

Tja. Leeeeget dååå? Jo, det ska jag tala om för dig, att det är inte så jävla bra alltså. Fast kanske inte pyton heller. Fast nästan. Ryggen är mycket bättre idag, men kan fortfarande inte böja mig framåt. Tar mig dock upp och ner ur soffan utan problem. All good. Men istället har jag gått och blivit sjuk. Börjar så smått i alla fall. Lite feber på gång, lite ont i halsen, lite snor i bihålorna skulle jag tro. Och så toppar vi med mästerverket: huvudvärken från helvetet. Alltså, jag minns inte när jag hade så ont i huvudet senast. Huvudvärk tycker jag annars att jag har var och varannan dag sådär, men detta är något helt sjuk. Så fort jag böjer huvudet aningen framåt känns det som att hela huvudet ska gå sönder. Typ som det borde kännas om jag hade ordentlig bihåleinflammation som andra människor, fast det är typ hjärnan som faller framåt. Aj som satan, säger jag bara. Kan väl säga som så att det var ganska problematiskt att bada idag. Kommer ner i badkaret utan större problem, lite jobbigt dock när jag ska justera värmen på vattnet, eftersom jag dels måste böja på ryggen (vilket då inte går..), och dels böja huvudet (inte så skönt). Men det gick. Men sen det där med att ta sig ur badkaret och torka sig. Alltså.. Det är inte så himla lätt att få till en handuksturban på huvudet om man inte kan böja vare sig på huvudet eller ryggen. Nästintill omöjligt skulle jag säga. Men det gick väl nästan i alla fall. Men att skaka ur vattnet ur håret var ju uteslutet.

Ja, gud. Det går bra för mig alltså. Det var ju ett himla skit att jag jobbar i helgen. Hoppas verkligen att ryggontet gått över, för att jobba på cafét och inte kunna böja sig fungerar inte riktigt. Fast förkylning kanske kan funka. Har fan inte råd att vara sjuk nästa helg, för då får jag knappt nån lön från cafét eller från Allé nästa månad. Och det funkar ju inte riktigt. Nej, nej, bli frisk, bli frisk! Är sådär lagom sugen på kören ikväll, men eftersom jag är fikaansvarig idag, och har hela fikakassan hemma så har jag inte mycket till val. Hm. Jaja, det får väl gå. Alvedon och jag får väl bli kompisar. Typ.


Biggest loser

Usch, ryggen blev bara sämre och sämre hela kvällen. Till sist kom jag inte ur soffan utan nästan börja gråta av smärta. Men blev mycket bättre sen när jag smorde på iprensalva och la mig i sängen, då blev det mjukt och varmt åt ryggen. Nu gör det inte alls lika ont längre, och kan böja mig mycket bättre, men fortfarande gör det jätteont i vissa positioner. Men dem undviker jag.
Har kollat tv hela kvällen. Först blev det Ung och bortskämd på ettan, sen CSI (som jag nästan aldrig kollar på annars) på femman, och sen avslutade jag med finalen av Biggest loser på tv4play. Helt sjukt att vinnaren Karl-Fredrik gick ner 75 kg, hur mycket som helst ju! Och alla andra hade ju också gått ner jättemycket, man kände knappt igen dem. Inspirerande!
Nu ska jag kolla på lite Gossip girl, och kanske nya avsnittet av Cougar town. Med tanke på att jag steg upp halv ett kanske jag inte behöver gå och lägga mig riktigt än, 12 timmar borde jag väl rimligen vara vaken av ett dygn? :P


Ryggjävel

Alltså, det är helt sjukt. Jag sov tamejfan till halv ett idag! Alltså, seriöst..? What's wrong with me? Normalt sover jag väl typ som längst till tio, kanske till elva om jag typ varit vaken halva natten. Men igår somnade jag tolv, halv ett, och sov jättebra hela natten. Och vaknade halv ett på eftermiddagen. Det är nog det längsta jag nånsin sovit. Ett halvt dygn! Hade inte ens ställt alarm för att åka till skolan, borde ju rimligtvis inte behöva det eftersom jag inte skulle åka förrän klockan två. Men nu blev det nästan stressigt, eftersom jag normalt brukar ta förmiddagen till att läsa det som ska läsas till lektionen. Ja, det var underligt. Och till råga på det så lyckades jag dra till ryggen, så nu är jag invalid. Kan inte röra mig alls i vissa positioner, gör ont som utav helvete. Men kan i alla fall gå som vanligt, men att få på sig strumporna imorse, eller att ta upp något ur väskan var fasen omöjligt. Men ibland får jag såhär, och det brukar gå över efter nån dag. Har det inte gått över imorgon får jag ringa Tessan och se om hon har möjlighet att massera mig lite. Har varit fruktansvärt sugen på dillchips sen vi blev bjudna på det på kalaset i lördags, så idag tyckte jag synd om mig själv, så stapplade mig ner till macken och köpte mig en liten påse. Åååååh, varför ska det vara så gott när det är så jävla onyttigt? Men det är det bästa jag vet. Muhahaha. Ska avnjuta den framför Biggest loser. Eller om det blir Ung och bortskämd först? Tur jag rör på mig typ varje dag..

Hot like Mexico

Ååååååååh, vad bra Harry Potter vaaaaar!!! Alltså verkligen jättebra. Sjukt spännande. Bästa var nog att jag bara läst den sista boken  typ en gång, så kom inte ihåg allting. Och i denna film har de verkligen varit måna om att gå så mycket som möjligt efter boken, och det märks verkligen. Skönt att det är så. Har hört ryktas om att hela filmen, utan uppdelningen, är 18 timmar oklippt. Sjukt lång. Hoppas hela släpps som någon specialversion! Kommer eventuellt bli tre filmer istället för två, och det vore ju bara bra tycker jag. Längtar så tills i sommar då andra delen kommer!


Väntar på bussen hem, i snövirvlet. Me like!

img_0179 (MMS)

Väntar på bussen hem, i snövirvlet. Me like!


Dona nobis pacem

Usch, vad jag är trött. Det är inte mänskligt att gå upp halv åtta på en söndag. Suck. Spike blev så rädd när alarmet ringde att han snabbt ställde sig upp och såg sig omkring efter inkräktare. Han är i alla fall morgonpigg första gången han vaknar..

Strax iväg och sjunga på gudstjänst i Hagakyrkan. Sen hinner jag hem ett par timmar innan det är dags att fara iväg igen, hem till mamma och pappa på kalas. Och till sist, ikväll blir det äntligen Harry Potter, wehey! :D

Mätt som en plätt

Uäh, jag är så himla mätt. Och trött. Massa gott att äta på kalaset, som sig bör. Det bjöds bland annat på rådjurskött med pressad potatis och jättegod svampsås till middag, och sen blåbärspaj och andra gottigheter till fikat. Mätt var väl bara förnamnet. Men det var mycket gott och trevligt. Nu väntar sängen, ska upp tidigt och sjunga i Hagakyrkan imorgon..

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbax

Jag somnade till slut. Vid tre typ. Och vaknade tio. Uäh. Blir nog en tröttdag idag. Men det gör ingenting, jag har tid att bara mysa.

Det snöar fortfarande, myyys! Bara en vecka kvar tills man får sätta upp adventsljusstakar och grejer, wehey! Är så himla mysigt. Hoppas folk börjar sätta upp lampor i träd och buskar snart också, är så himla mysigt att gå ut och gå runt i kvarteren när det är mörkt då. Det är en vacker tid vi har framför oss.

Vet inte riktigt vad det blir av den här dagen. Förmodligen ingenting. Typ. Fast ikväll är det kalas för kusinfin Linn som fyller tio nästa vecka, stor tjej! Men innan dess..? Promenix i snön med min lilla muffin, det gillar han. Och så har jag faktiskt en uppgift till lingvistiken som ska vara klar på måndag, så borde ju göra klart den.. Kanske städa lite också. Vi får se.

Sömnlös en vinternatt

Jag kan inte sova. Gick och la mig strax efter tolv, och nu är klockan halv tre. Sa ju att det inte var nån bra idé att sova 18:00 - 20:00.. Tur jag inte ska upp tidigt imorgon/idag. Har kollat klart på sjätte säsongen Vänner, men hade glömt att ladda ner den sjunde, så kunde inte fortsätta kolla på det. Blev lite Gossip girl istället, men det är liksom inget jag kan somna till, måste vara något man inte direkt måste följa, och helst ska jag redan ha sett det en eller ett par gånger. Tror dock att några Vänner-avsnitt är klara snart.
Behövde nyss gå upp för att äta en banan, blir inte direkt lättare att somna om jag är hungrig. Kollade ut genom fönstret, och det har visst börjat snöa nu under natten. Lycka! Nu snöar det sådär fint som det ska, inte stormigt som förra veckan. Jag hoppas att vintern kommer nu på riktigt. Enligt prognoserna ska det snöa rätt mycket i helgen, och sen vara flera minusgrader hela nästa vecka, så nog kommer jag hoppas på ett vitt december! Nu kan julstämningen börja. (:

Just like a prayer

Har haft en riktig svenne-fredag. Tacos och Idol, kan det bli mer mellanmjölk än så? Nä. Men det är gött.

Jäklar vad bra Jay var ikväll! Jag har ju såklart alltid tyckt att han är väldigt bra, men har under Idol-säsongen liksom blivit lite mätt på honom. Han är så bra att allt liksom bara blir samma på nåt sätt. Men ikväll var han fantastisk! Helt underbart att få höra honom använda en lite renare och klarare röst än den whiskeymurriga som man annars är van vid. När han körde Like a prayer rörde han Laila Bagge till tårar; själv satt jag med gåshud. Fabulous!
Minnah var också fantastisk, som vanligt. Always on my mind var superfin. Är så glad att hon är tillbaka, hon kan mycket väl stå som finalist i Globen i december.
Trots att jag inte är något vidare fan av Andreas Weise tyckte jag inte det var rätt att han åkte ikväll. Faktum är att jag för första gången på mycket länge tyckte att han var jäkligt bra! Like a lady var skitbra, vilken entertainer han är! Men nu stod det ju faktiskt mellan honom och Olle, och även om jag faktiskt tyckte att Olle var en av de sämsta ikväll så älskar jag ju honom, honom får man bara inte skicka ut. Men tyckte att Andreas var värd att få stanna kvar, borde ha skickat hem Linnea istället. Det är något hos henne när hon är på scen som jag bara inte klarar av. Tycker inte sången höll heller. Men ja, annars var det en himla bra Idol-kväll ändå, trots rätt tråkiga låtar.

Sov en sväng mellan middagen och Idol, därför som jag är uppe så "sent". Ja, för mig är det ju sent; det ska mycket till att jag ska vara vaken efter elva, är ju så himla kvällstrött. Jaja. Ska strax gå och lägga mig i alla fall.

För er som missade Jays fantastiska framträdande:


Bootsen jag köpte idag! De har legat vikta...

img_0165 (MMS)

Bootsen jag köpte idag! De har legat vikta länge i en kartong, därför som skaftet är nedvikt. Men är ankelhöga i alla fall. 198 kronor på Textilkompaniet! :)


Signed, sealed, delivered

Hello peeps.

Gud, vad jag älskar att inte ha någon speciell tid jag måste gå upp. Att få somna om är ju så himla skönt. Och att kunna ligga kvar i sängen och kolla på nåt avsnitt av nån bra serie en stund innan frukost är ju guld. Ska verkligen ta vara på den här tiden då jag inte har så mycket att göra. Verkligen.

Var en sväng på gymmet idag. Satsar på att komma igång ordentligt med löpningen, och jag tycker det går riktigt bra faktiskt. Som jag nämnt tidigare är just löpning något jag alltid tyckt har varit jättejobbigt, tråkigt och hemskt, men samtidigt tycker jag att det är väldigt bra träning, så har alltid önskat att jag gillat det. Nu har jag i alla fall försökt komma igång, med något som jag själv kallar för femminutersmetoden, vilken går ut på att jag har som första mål att springa fem minuter, och sen ytterligare fem och så vidare. På så sätt känns det överkomligt hela tiden, och det känns också väldigt bra när man till sist har lagt på de där fem minuterna flera gånger. Idag sprang jag för första gången på mycket länge en hel halvtimma utan större ansträngning. Förr har jag typ tvingat mig själv att springa femton minuter, och då har jag typ kollapsat efteråt för att jag varit så trött. Antingen är det den nya motivationen som ligger bakom mina framgångar (ja, för mig är det enorma framgångar), eller så kanske det är för att jag är ute och går mycket, och då även går rätt så fort. Hur som helst så känns det jäkligt bra, och nu hoppas jag att jag snart ska orka springa en halvmil. Tror absolut att jag klarar det fysiskt, men när det gäller löpning är det nog faktiskt mitt psyke som står mest i vägen för mig. Men jag fortsätter nu att vänja kroppen vid att löpa, att få den att vilja mer, och vem vet, en vacker dag kanske jag pallar att springa en hel mil, vilket för mig känns sjukt långt. Who knows? Jag hoppas bara jag håller mig frisk.

När jag väntade på bussen hem tog jag mig en tripp in till Textilkompaniet. De brukar faktiskt ha riktigt snygga skor till schyssta priser, så brukar titta in där då och då. De gjorde mig inte besviken idag; ett par skitsnygga mockaboots med nitar kammade jag hem för 198 kronor, som hittat! Asnöjd. Jag vet, jag vet, jag har för mycket skor, men vad tusan. How to resist? Laddar upp bild senare.

Nu ska jag hoppa in i duschen (läs: badet), läsa klart Bingo Rimérs fantastiskt underhållande självbiografi En flickfotografs bekännelser. Sen ska jag laga lite lunch (spenatsoppa med ägg), och sen trampa iväg till Maxi och köpa lite choklad. Har cravings efter belgiska sjöfrukter. Köpte ett litet paket i Ullared, men de är slut nu. Men det finns ju på lösvikt på en del Ica, så det blir såna till fredagsmyset. Får alltid chokladsug när jag har mens. Och då är det choklad jag ska ha, så det så. Sen att just sjöfrukterna kostar typ 20 kronor hektot är ju en annan sak..

I know you fear it

Coooooooold outside today. Höll på att frysa ihjäl när jag gick till bussen i förmiddags. Fattar inte varför nån enstaka minusgrad kan kännas så mycket kallare än typ -10? Anyway. Var och klippte mig på Virginska i förmiddags. Brukar försöka gå där oftast, de är billiga och bra. Fast idag blev jag inte riktigt nöjd. Jag tyckte jag förklarade väldigt tydligt flera gånger hur jag ville ha det med luggen, men ändå blev det inte rätt. Vill liksom att liggen går ner nån decimeter på sidorna, så att jag har som slingor som ligger framme i ansiktet när håret är uppsatt, men det fattade inte min frisör. Men lite inklippt runt ansiktet är det i alla fall. Kanske kan klippa av den där extrabiten själv, om jag vågar. Inte så att jag liksom är missnöjd med håret, det ser väl typ ut som innan, men jag fick i alla fall inte så som jag ville ha det. Men kan ändå verkligen rekommendera Virginska, 180 kronor för en klippning! Tar dock längre tid än hos en vanlig frisör, eftersom de ska diskutera med läraren och sådär.

Fick med mig Spike på promenad i eftermiddags, men som synes på bilden nedan inte utan fight. Ibland blir han sådär trotsig. Han är som en bebis som vill visa att han har en egen vilja. Då brukar han lägga sig sådär på rygg så att han inte kan gå med ut. Just nu har han fått för sig att han inte ska ha sitt täcke på sig när vi går ut, men han fryser ju om han inte har det på sig. Men bara man kommer ut så går det för det mesta bra. Han vill liksom bara markera att man inte gör hur som helst med honom.

Har tagit mig ett skönt bad, med tillhörande sömn i en timma. Så himla skönt att sova i badet alltså. Finns inte en chans att jag flyttar nånstans där det inte finns badkar, jag badar nästan varje dag, det är det bästa jag vet. Tur att vi inte betalar för vatten själva. ;)

Ska snart laga lite mat, och ikväll är det dags för damkören igen. Är sista övningen innan uppsjungningen som är på söndag förmiddag i Hagakyrkan. Vem vet hur det går, tycker inte att vi direkt satt nån låt.. Men det går säkert bra..?


Mister trots.

Folk, fall nu neder

Hejsan på dejsan.

Har varit en riktigt fin dag idag, frostig och vacker! Tänkte ta mig en ordentlig promenad med lillen, men han hade ingen lust, så det blev inget med det. Han tyckte väl det var lite kallt. Har i alla fall fixat klat hans täcke nu, så nu får han i alla fall inte skavsår av benbanden!

Ska snart iväg till mamma som fyller 44 idag, grattis till henne! <3 Blir väl lite mat och såntdära. Fast riktiga kalaset är på söndag, då kommer släkten. Är bara jag och mina killar som kommer idag. Mysigt!

Imorgon ska jag klippa mig, ska bli såååå skönt! Det är rätt jobbigt att ha lång lugg, får ju klippa den jämt. Men nu ska jag även toppa håret, fräscha till det inför vintern. Börjar bli sugen på att även färga håret, men det får nog vänta till nästa höst, vet ju att jag ändå vill vara blond i vår..


Muffinsarna! Fula, men ändå :P

img_0162 (MMS)

Muffinsarna! Fula, men ändå :P


Holy is the lamb

Hej på dig du.

Den här dagen har gått jättefort känns det som. Fast ändå känns det inte som att jag gjort särskilt mycket.. Konstigt det där.

Har i alla fall varit på gymmet en sväng. Hann inte bli så mycket löpning, för fick ont i knäet. Satsade på att köra armar istället, och lite lättare benövningar för att inte belasta knäet så mycket.

Hem och gräddade pannkakor, och på eftermiddagen har jag och Tommy bakat chokladmuffins med cheesecake-fyllning! Har inte smakat än, men borde vara gott! Bild kommer senare..

Var precis och hämtade Spike på dagis. Jäklar vad halt det är ute nu! Tänker verkligen inte cykla till kören ikväll, kommer garanterat vurpa i så fall..

Nu kommer vintern

God morgon bloggen. Har somnat om flera gånger denna morgon/förmiddag, så himla skönt. Älskar att somna om, när jag har tid.

Jo, men hörrni, jag tror minsann att vintern kommer på riktigt nu. Jag vågar till och med hoppas på en vit jul!


Jag viskar en bön inatt

Usch, blev helt plötsligt jätteyr mitt under sångverkstaden. Stod och sjöng från notblad och insåg plötsligt att texten rörde på sig och blev suddig. Var tvungen att sätta mig ner. Lutade mig framåt med huvudet mellan knäna, och det hjälpte lite. Men så fort jag stod upp igen så kom yrseln tillbaka. Fick även nästan lite frossa. Tänkte att det kanske var för att jag inte ätit på länge, men kände mig inte särskilt hungrig. Åt ändå en banan i pausen, men tyckte inte det hjälpte nämnvärt. Men det gick i alla fall över när jag kom hem, så det var ju skönt.

Ikväll gick ett av mina nya favoritprogram på tv: Ung och bortskämd. Fy, vad det är kul, och oj, vad bortskämda en del människor är. Fast det är inte deras fel, det är föräldrarnas. Om man är så daltig att man åker sex mil enkel resa för att ge sin fullt fungerande dotter frukost får man verkligen skylla sig själv. Jaja, ni bör i alla fall se detta program, det är asbra! Kanske lite extra för att idioten Jean Pierre från Paradise Hotel är med.. Måndagar, 20:00, på SVT1.

På onsdag är det premiär av nya Harry Potter-filmen, som jag har längtat! Dock ska inte jag se den förrän på söndag, men ändå! Kände att jag inte kollat på de två senaste filmerna särskilt mycket, i jämförelse med de fyra första, så kom på att det kanske kunde vara en bra idé att se om dem innan jag ser nya filmen. Så idag började jag titta på
. Hann kolla på halva innan jag tyckte det var läggdags. Good shit!




Ung och bortskämd, SVT1

One step ahead of the sword

Spike var inte supersugen på att gå till dagis i regnet imorse, men till slut fick jag med honom ändå. Själv har jag ingenting emot att gå ut i regnet, har ju regnställ. Tycker till och med att det är ganska uppfriskande. But don't get me wrong, jag uppskattar inte regn när jag typ ska till skolan eller upp på stan eller nåt sånt där, då man helst inte har på sig regnställ. Och att få regn i håret är ju typ katastrof om man har utsläppt, ser ut som en slickad råtta. Men sådär när man tjoffar runt i mjukisbyxor och är allmänt skabbig så gör det inget med lite regn.

Ska en sväng till skolan idag, som vanligt på måndagar. Näst sista lektionen för denna termin. Över huvud taget. Sjukt va? Förutom att jag har en tenta och ska lämna in B-uppsatsen så skulle man kunna säga att jag har juluppehåll redan nästa vecka. Sisådär en sju-åtta veckor jullov. Ganska nice. Hoppas man kan jobba lite då bara, gaaaanska segt att bara gå hemma i flera veckor sådär. Men det blir nog bra hörrni!

Lovade ju en bild på sammetsklänningen, an...

img_0161 (MMS)

Lovade ju en bild på sammetsklänningen, and here it is! Inget vidare ljus eftersom jag inte har nån taklampa i sovrummet. Vet ej om banden syns, men detta är ryggen i alla fall :) Tycker den är skitsnygg, och den sitter som ett smäck.


Sunday, bloody Sunday

Idag är det verkligen sånt där väder då man bara vill ligga inne och kolla på film hela dagen, och inte sätta sin fot utomhus. Men jag hade inte den möjligheten idag, för var tvungen att åka och hämta ut mina och mammas biljetter till SkRiKa. Och eftersom jag ändå skulle göra det kunde jag lika gärna passa på att åka till gymmet, blev ju inget av det tidigare i veckan. Så, så blev det. Gick till och med ut på promenad med både Tommy och Spike på eftermiddagen, vilket resulterade i att Spike var tvungen att ta sig ett bad för att han var så himla smutsig. Ja, och efter det har jag pluggat, så nog har jag legat i idag minsann. Men nu anser jag att jag gjort mig förtjänt av att öppna den gigantiska chipspåsen som jag köpte i Ullared igår, och kolla på Desperate housewives och Top model. Yes, indeed.

Shit, vad mycket folk det var i Ullared id...

Shit, vad mycket folk det var i Ullared idag. Var inte superlång kö när vi kom, men strax därpå kom det sjukt mycket människor, så det blev kaos i kön. Vi hade följt kön in i parken, men alla som kom från parkeringen fyllde på en egen kö från sidan, så vi fastnade inne i parken. Till sist var det nån som lackade till och insåg att vi skulle få stå där inne i flera timmar om vi inte gjorde nåt, så vi gjorde myteri och hoppade in i kön utanför parken. Lite taskigt att tränga sig, men vi hade verkligen fått stå still på samma ställe i en evighet annars. Fick ändå köa en timma. Men var helt okej väder i alla fall, så det var skönt. Trodde det skulle vara helt packat där inne, men det gick ganska bra att ta sig fram med vagn ändå, måste jag säga. Men självklart betydligt skönare att parkera den nånstans och gå med korg. De har ju byggt ett nytt plan, och där har de nu ett cafe. Så där åt vi lunch; baguette och kanelbulle. Hittade inte så värst mycket kläder, blev dock en sammetsklänning (trodde väl aldrig att jag skulle sätta på mig nåt sånt) och en Pippi-tröja. Sen blev det mest julklappar och lite smått och gott. Köpte en jättesöt jultröja till Spike, måste prova den ikväll! :D Köade då en timma för att komma in, men köade tusan det dubbla för att få betala! Helt sjukt. Jaja. Nu har vi typ tolv mil kvar hem.. Hörs väl imorgon, då ska ni få se dem fina klänningen! :)


Ingen toalett, men dock en potta. Ja, efte...

img_0158 (MMS)

Ingen toalett, men dock en potta. Ja, efter mycket om och men är vi äntligen framme i Varberg. Lyckades hamna i svängfil i Göteborg, så åkte runt där ett tag, och så snurrade vi några varv i Varberg också. Men till slut kom vi fram! Skabbig stuga, men den duger för 97 :- per person. Finns andra jättefina stugor också, men de är säkert mycket dyrare. Stugbyn ligger precis på stranden, ska bli trevligt att se hur det ser ut imorgon när det är ljust ute.  Körde raka vägen hit, nonstop, eller ja, till Stadshotellet där vi hämtade ut nyckeln. Sen handlade vi kvällsmat och frukost på Ica innan vi installerade oss i stugan. Vi har i alla fall en liten fjortontums-tv, så har kunnat kolla lite på Idol medan vi smaskade på revbensspjäll, potatissallad och chips. Som synes på bilden finns ingen toalett i stugan, men väl en potta! Haha, gud. Jag hoppas den är tom imorgon bitti också.. Kolla klart på Idol, sen sova! Så jag orkar med storshopping imorgon.. ;)


You could save my life

Imorse vaknade jag och tänkte bokstavligen "helvete" när klockan ringde. Hatar att gå upp för att jag måste, även om jag inte är särskilt morgontrött egentligen. Men sen kom jag på att jag ska till Ullared idag, och då blev jag glad igen!

Var iväg och jobbade en sväng. Skulle egentligen ha jobbat till halv två, men musiklektionen blev inställd så slutade redan halv elva. Skööööönt. Och sen hade jag sån tur att mamma var i Hallsberg, så kunde åka hem med henne. Skönt att hinna vila lite innan jag ska köra i eftermiddag. Jag blir lätt trött när jag kör, så jag vill köra första biten, så jag inte somnar framför ratten..

Åker neråt Ullared idag alltså, typ vid halv tre. Fast det blir inte Gekås förrän imorgon såklart, men skönt att åka ner redan idag så man slipper åka 80 mil samma dag. Inatt sover vi i billig stuga utanför Varberg. Asbillig verkligen, kostar inte ens hundra kronor per person. Och verkar ändå fräsch och så. Är väl för att det är lågsäsong. Men ändå.

Nä, nu ska jag få i mig lite lunch och packa klart det sista. Sen ska vi hämta Spike på dagis och åka hem med honom till pappa som får vara hundvakt i helgen eftersom Tommy ska jobba imorgon.

Puss och kräm.

I blew the candle out

Yay, äntligen nya vinterskor! Blev ett par jättefina bruna kängor med liten gummiklack, kommer använda dem jämt! Och så ett par uggs, alltid mysigt att ha. Hämtade bilen hos pappa, var aslänge sen jag körde. Särskilt automat, så det blev lite knäppt när jag ville växla, haha. Men det gick bra. Hämtade mamma på jobbet, så fick sällskap till Skopunkten. På hemvägen handlade vi lite på Willys. Mamma var skyldig mig lite pengar, så hon fick handla lite smått åt mig, vilket gjorde att jag fick avnjuta en middag bestående av fläskfilé och potatisgratäng, mums!

Är väldigt trött, så när jag hängt tvätten och packat inför morgondagen får det bli sängen. Måste vara utvilad när jag först ska jobba och sen åka ner mot Ullared. Gött!

I need your sorry

Morr'n morr'n!

Tänka sig, snön ligger fortfarande kvar. Kunde man inte tro. Ahwell, den är borta efter helgen.

Ska snart ta mig ut och gå en sväng med Spiken. Känns som att det var ett tag sen. Kommer väl halka runt, så får vara försiktig. Har inga vinterskor, det närmsta jag har är ett par mockastövlar i overknee-modell. De är inte fodrade, sulorna är hala, och dessutom klarar inte mockan någon form av väta. Så det går sådär att ha dem alltså. Men det är dem jag får använda tills jag hittar nåt bättre. Hoppas på att mamma kan hämta bilen vi ska ha till Ullared redan i eftermiddag, så att vi kan åka till Skopunkten. Nog för att det finns snygga skor på andra ställen, men Skopunkten är överlägsna i pris, särskilt om man vill köpa flera par skor. Och kvalitén tycker jag oftast är bra. Känns dock sådär att göra av med en massa pengar nu innan Ullared, för där lär det gå åt ett par tusenlappar..

Annars idag så ska jag städa. Diska, städa badrummet och massa sånt där. Toppar det med tvätt ikväll. Kul dag. Fast ganska skönt med såna dagar ibland också. Och så måste jag ju hålla mig sysselsatt så att det kan bli fredag, så jag får åka till Ullared, hehe. ;) Ska visserligen jobba imorgon först, men sen åker vi. (:

Himmelens kronor med gnistrande ljus

Hade B-uppsatsmöte med min handledare idag. Ganska ovärt att åka till uni för att vara där i mindre än tio minuter, men det var kul ändå för jag fick massa beröm. Känns ju himla bra, eftersom det är dessa uppsatser som är de viktiga när man söker jobb och sånt. Som det ser ut nu är jag på god väg mot VG, jag är supernöjd! Hoppas verkligen jag får det sen, det är ju liksom högsta betyg. Och jag är nöjd med min uppsats faktiskt, den känns bra. Bara att fila på de sista två sidorna nu!

Var precis ute och lekte med Tommy och Spike i snön. Spike är så himla söt och liten, han ser ut som en liten hare när han måste skutta för att ta sig fram i snön! Men han tycker om snön, så det är ju bra. Och nu har vi fixat till hans täcke, så man kan fästa remmen runt magen. Han har visst växt lite sen vi fick honom. ;) Även om just detta täcket är nytt så är jag ganska säker på att det är samma storlek som det gamla, och det passade bra förra vintern. Men nu verkar han ha växt, men han är ju inte tjock i alla fall så det gör ingenting. Vi köpte lite extra kardborreband som vi förlängde remmen med, och så ska han få nya resårband till bakbenen, de han har nu är för tighta, så han blir röd i ljumskarna. Inget skönt det ju. Men han tycker nog att det är skönt med täcke i alla fall!

Nu ska jag snart iväg till Hagakyrkan för att sjunga. Sätter fortfarande inte åh-stämman på Gabriellas sång, blir galen! Men det kanske ger sig idag.

Challenges

Hade en morgonpigg liten kille som tyckte att vi skulle gå ut och kissa tidigt imorse. Men det ville inte jag, så jag somnade om. Istället hittade Tommy senare en bajskorv framför tv:n, stackarn hade varit nödig för länge tydligen. Men när jag vaknade ordentligt gick vi ut i snön, och Spike tycker verkligen om snön! Han hoppar runt och sniffar på snön, och han älskar när man kastar snöbollar. Men hjälp vad halt det är ute! Helt stört. Jag höll på att ramla flera gånger, och ramlade även en gång, och drog till knäet. Inte skönt, men det verkar ha gått bra i alla fall.
Är mycket mer välvilligt inställd till snön idag, jag gillar ju snö. Fast det känns faktiskt som slöseri när det ändå ska bli tio plus i helgen. Blir inte skoj när all denna snö ska slaska bort. Gummistövlar nästa?

Hade tänkt åka till gymmet idag också, men insåg att det nog skulle bli lite stressigt. Vaknade inte förrän elva, och det tar ju mycket längre tid att ta sig fram och tillbaka när jag måste åka buss istället för att cykla, och måste åka hemifrån senast halv tre för att hinna till mitt möte i skolan idag. Och så vill man ju vara på gymmet minst en timma, och så vet man inte hur bussarna går idag med tanke på all snön. Så får skjuta upp det ännu en gång. Kör lite pilates här hemma istället, och så får jag köra nästa vecka istället. Eller nåt. Ingen brådska med det liksom.


Snöstormens första offer

Åååh, jag är arg på snön!!! Och då är det illa, för jag tycker normalt att snö är fantastiskt, särskilt november - december. Men idag är den min största fiende!
Inte nog med att det var ett helsike att ta sig till Maxi (till fots, men med cykel med korgar som bärhjälp), och att hämtningen av Spike var det värsta jag gjort på länge (fick till och med ta av mig glasögonen för att jag inte såg nånting, med flisor av is i ögonen som följd), utan nu fick jag inte ens åka till kören, bara för att alla busstrafik tydligen ställs in! Faaandå, jag som verkligen hade sett fram emot kören idag. :( Hoppas bara att det var fler som inte kunde ta sig dit, så att det typ inte blir nån övning. Kanske lite taskigt att tänka så, men vill inte vara den enda som inte kunde komma dit på grund av vädret. Känner mig helt handikappad ju! Usch, tur att det inte är nåt dagis imorn, så jag slipper gå ut. Har jag tur kanske jag inte ens behöver åka till universitetet, eftersom jag tror min lärare åker tåg, och det förmodligen är krångel med dem. Vi får se. Förhoppningsvis mojnar stormen tills imorgon i alla fall..
Men vad tusan ska jag göra nu då? Jag är inte van att vara hemma på tisdagskvällar. Går ju inte ens nåt på tv idag. Blä. Får väl planera inför Ullaredsresan på fredag. Fast det skulle fan inte förvåna mig om det blir inställt för att det är snöstorm där neråt då istället. Då tar jag livet av mig. Tack och hej.

Snöstorm

Fy, det var inget kul att gå upp med Spike imorse. Trött, trött, trött. Var inte ens skönt att gå promenad. Hade tänkt åka till gymmet idag, men var så trött när jag kom hem att jag gick och la mig igen istället. Och när jag vaknade hade snöstormen börjat, så då var det bara att ge upp. Har inte minsta lust att gå utanför lägenheten idag, men skulle verkligen behöva åka och handla och hämta ut mitt paket från H&M. Och ikväll är det ju kör.. Och Spike måste ju hämtas också. Men vädret är fasen inte inbjudande alltså, hur mycket jag än tycker om snö. Blir ingen cykeltur till kören i alla fall, det är ett som är säkert.

Surrender your soul

Jaha, så var denna skolvecka över. Eller, okejdå, jag ska faktiskt dit en kvart (!) på onsdag, för att diskutera min B-uppsats, men ändå. Skönt. Nu ska jag ju i och för sig skriva uppsats och sånt där hemma, men så är det ju alltid. Älskar att få disponera min tid fritt, det är frihet. Jag njuter så länge det varar.

Var så grymt godissugen efter både lingvistiklektion och sångverkstad, så bestämde mig för att köpa lite smågodis innan jag åkte hem. Äter faktiskt sällan just smågodis, det är inte så himla gott egentligen. Choklad äter jag då och då, men det är inte riktigt samma sak. Men i alla fall så köpte jag mig en liten påse idag, mest för att jag var så himla hungrig och behövde socker, hehe. Men man kan ju inte låta bli när smågodiset heter "studiemotivation i lösvikt" på Pressbyrån vid universitetet. Gilla! Fast i ärlighetens namn var det inte så gott..

Anna skrämde mig alldeles nyss. Hon skickade ett sms där hon beklagade sorgen och att hon hade sett på mammas Facebook att min gammelfarmor dött idag. Jag tänkte såklart att det var gammelmormor, för gammelfarmor har jag knappt träffat sen jag var liten. Men mest tänkte jag bara att hur sjutton kunde mamma lägga ut det på Facebook innan jag fått reda på det? Om det gällde gammelmormor alltså, hon är ju den släkting som står mig närmast. Men gammelfarmor hade jag ingen relation med, så henne kan jag inte direkt säga att jag sörjer, även om det såklart är tråkigt. Men det var ganska väntat ändå, hon har varit dålig i många år, och gammelfarfar dog förra året, och statistiken säger ju att det är troligt att partnern dör inom några få år efter en sån sak. Men dödsfall är ju aldrig kul, och till exempel mamma hade ju ändå en relation till henne, så det är ju inte så kul. Blir väl till att gå på begravning snart då. Även om jag som sagt inte kände gammelfarmor så tycker jag på nåt sätt att det är bra att "öva" att gå på begravning. Min första och enda begravning hittills (tack och lov!) var just gammelfarfar förra året, och det kändes bra att åtminstone ha sett hur en begravning går till, till den sorgens dag då nån som står mig nära går bort. Visserligen dog min mammas moster, som jag tyckte mycket om, för cirka fyra år sedan, så jag borde ha gått på begravningen då kan man ju tycka. Men just då kändes det inte rätt för mig, jag ville minnas henne på ett roligt och fint sätt, inte som en sorglig dag i kyrkan. Jag är säker på att hon förstår, och att hon vet att jag tänkte och tänker på henne ändå.

Oj, vad djupt det blev nu. Men sånt är livet förstår ni.

För att byta ämne så ska jag nu försöka skriva lite mer på min B-uppsats, har lagt den på is en vecka, så är väl bäst att tina upp den igen..

Kom, kom, signade jul

Alltså, det måste vara nåt fel på mig. Hur mycket kan en människa sova egentligen? Fredag och lördag natt sov jag tio timmar, inatt över elva timmar. Shit alltså. Men det är ju skönt..

Gör som vanligt på måndagar: läser det som ska läsas till dagens lektion, tar långfrukost, badar, och chillar. Det är nice. Jag gillar måndagar. I alla fall efter en jobbhelg.

Kallt som tusan ute idag har jag hört. Måste verkligen köpa vinterdojjor, har inte ett endaste par. Får ta mig en sväng till Skopunkten.. Fast känns ju himla dumt att göra det denna veckan, när jag ändå ska göra av med massa pengar i Ullared på lördag.. Får kanske vänta till löningen ändå. Kanske. Fast vad tusan, det ska ju komma en massa snö i veckan? Vad ska jag ha på mig då? Jag kan ju inte frysa ihjäl om fötterna. Jaja, vi får se. Skor måste jag ha i alla fall..

Be true

Fy vad jag är trött. Man kanske blir det av att springa runt som en mupp i flera timmar en hel helg? Tur att jag åtminstone fått sova ut. Men dagen började inte bra. Upptäckte att nån idiot snott mitt braiga cykellyse! Alltså, varför? Vad sjutton ska de ha det till? Orka. Och så tänkte jag att jag skulle köpa ett nytt innan jobbet, men så inser jag att jag glömt plånkan hemma. Suck. Jaja. Tog mig ju hem i mörkret ändå, och jag hade i alla fall baklyse och reflex. Bra. Inte jättemycket att göra på jobbet idag, i alla fall inte till en början. Skönt att inte stressa alltför mycket, räckte gott och väl med fredag och lördag.

Man kan ju tycka att jag borde hålla i pengarna, nu när jag har "extra" utgifter. Men när jag kom hem var jag verkligen inte sugen på varma mackor, som vi planerat att äta, och nåt annat hade vi inte tinat. Och jag äter inte tråkiga köttbullar till kvällsmat, där går min gräns. Så det blev till att köpa hem mat. Fast det var billigt, 45 spänn för en kebab i bröd! Tyvärr var den inte särskilt god, men mätt blev jag ju ändå.

Kollar på Beck- Gamen. Gillar den inte. Men Tommy vill se den, så den får väl vara på. Men jag är trött, så jag går nog och lägger mig snart. Attans, jag som har en bunke chokladpudding ute på balkongen.. Får äta den imorgon!

Det är så logiskt, alla fattar utom du

Hej vänner.

Vilket härligt väder det är ute. Jag gillar väder. Svenskar är tydligen typ bäst i världen på att prata om väder? Förmodligen bäst på att gnälla på det också. Har vi ingen snö är det dåligt, men när snön väl kommer är det för mycket och för kallt ute. Om det regnar hela sommaren är det dåligt, men när det är soligt så är det för varmt. Vi är visst aldrig nöjda..

Iväg och jobba en sväng idag igen, of course. Känns inte som att det kan bli så himla mycket folk idag. Folk borde verkligen ha annat för sig än att gå på Marieberg en dag som denna. Fast det är väl bara bra om det kommer folk, är ju förjäkla tråkigt om vi bara får städa hela dagen..


Going down

Hejsvejs.

Vad förvirrande det är att det är röd dag idag. Jag som redan tyckte att det var söndag bara för att jag inte är van att jobba annat än helg, och så är gallerian öppet som på söndagar, och bussarna går som söndag. Känns lite som att jag får en extradag, en extra söndag, imorgon. Inga fel i det i och för sig.

Himla massa att göra på jobbet idag med, som väntat. Skönt att vi var tre i alla fall, annars hade det gått åt skogen. Stått i disken hela dagen, som igår. Så himla skönt när man inte är på humör för att gå runt och le mot idioter. Typ. Och man har tid att tänka. Det är skönt. Blir nog disken imorgon med. Lika bra liksom.

Jag tror jag kan släppa tankarna på "min" dåliga ekonomi nu. Visst, jag får ta hand om räkningarna två gånger till, men Tommy bidrar som sagt med de pengar han får från försäljningen av PS3 + spel, plus lön från städjobb. Men nu är det i alla fall så gott som säkert att han får studiemedel direkt nästa termin, för han ska läsa två distanskurser á 7,5 poäng, så då läser han in de 15 poäng som saknas redan denna termin. Detta är mycket bra, tycker jag! Och så ska han ge sig den på att hitta ett extrajobb. Nu känns det mycket bättre, för nu kan jag i alla fall planera min ekonomi, och jag tror inte jag behöver känna mig så fattig som jag trott. Men klart jag ska hålla lite i pengarna ändå, för jag vill verkligen ta så lite som möjligt från mitt sparkonto. Men det känns som att vi har mötts halvvägs nu i alla fall, så det är bra. Men hoppas verkligen att jag får jobba lite i Hallsberg även i november och december!

Kollar på Number 23 på fyran. Vet inte om jag tycker den är bra än, men har ju bara gått en halvtimma. Konstigt att se Jim Carrey i nåt annat än komedi!

Can't you see that I'm the one who understands you?

Hejhå, hejhå.

Jobbade vardag i Marieberg för första gången sen i augusti. Kändes konstigt! Gillar egentligen inte att jobba vardagar, brukar vara så lite att göra, och då är det aptrist. Men igår var det full rulle hela dagen, eftersom det är höstlov, och dessutom jobbade Louise, så det var faktiskt en riktigt bra jobbdag! Kändes inte som att jag jobbade åtta timmar i alla fall.. Träningsvärk i smalbenen som vanligt, då har man flängt runt hela dagen! Blir förmodligen mycket folk hela helgen, men det gillar jag.

Angående ekonomin så kommer den väl vara ganska skral under några månader, för Tommy vill inte ta lån. Men han ska i alla fall försöka hitta ett extrajobb, plus att han ska sälja sitt Playstation. Lite pengar får vi väl förhoppningsvis in. Inte det ultimata för mig ändå, men jag får väl nöja mig med detta. Jag får väl ha shoppingstopp ett tag. Det får gå. Men jag har i alla fall ställt krav att han ska ringa sina föräldrar och åtminstone berätta hur läget ser ut. Kan han få ett bidrag på några hundra i månaden så är det ju alltid nåt. Jag har gjort vad jag kunnat nu, och att han över huvud taget är beredd att göra något åt situationen får väl duga för mig just nu. Nya pengar kommer alltid in, och om jag håller hårt i slantarna behöver jag inte ta så mycket från sparpengarna. Hoppas man kan få jobba relativt mycket under november och december i alla fall. Det ordnar sig.

Peace out.

De sjöng för mig

Usch, har inte sovit bra. Oroar mig för ekonomin. Visst, jag har två extrajobb, men jag får inte in så himla mycket därifrån. Visst, jag har lite pengar undansparade, men de är min säkerhetsbuffert. Om jag ska betala allt i tre månader kommer alla pengar vara slut, och då blir det jäkligt svårt att spara tills i sommar, då jag inte har en aning om hur ekonomin ser ut. Nää, jag tänker inte stå till förfogande med alla mina egna pengar, om det finns andra sätt att lösa det på! Jag gör det bara inte! Är jag självisk som tänker så? Som hellre tycker att Tommy kan ta ett mindre lån på kanske max 20 000, eller att han i alla fall kan försöka få låna lite pengar av sin familj? Lite kanske, men det är faktiskt mina pengar, och de ska räcka långsiktigt. Gah!

Välkommen hit, vem du än är

Gud så skönt att solen är på besök igen. Bort med höstrusket, i alla fall mitt på dagen! På kvällen, när det ändå är mörkt, så kan det gärna vara lite ruggigt ute, då uppskattar man verkligen att sitta inne i värmen och mysa!

Började dagen med en promenad med Spike. Soligt, men väldigt blåsigt, kändes som att man fick ett gratis ansiktslyft när man var ute. Sen har det inte blivit så mycket mer än så. Kollat lite Grey's anatomy och tagit mig ett bad, men annars inget särskilt, trots att jag vaknade av mig själv halv nio imorse.

Om en timma ska jag möta upp Sara La Baguette, hon är i stan hela veckan! Klart man måste passa på att ses då! (: Mycket trevligt ska det bli, blir ju ett tag mellan varven, så att säga.

Ikväll är det kör. Det är mammas jobbarkompis Louise som har ett litet körprojekt i Hagakyrkan. Fyra gånger ska vi öva, och sen är det uppsjungning. Blir nog lite blandade låtar. Förra året var vi bara typ åtta stycken, men i år ska vi visst vara det dubbla, så det blir nog skoj! Alltid kul att sjunga, så är det bara.

Marbodal kök

Haha, den här reklamfilmen är klockren! Alltså, hade det varit kvinnor som låg i fosterställning och käkade glass på köksgolvet så hade det ju inte varit nåt att uppmärksamma, men att det är just män tycker jag är fantastiskt! För kul. Ville bara säga det. :P


Wilderness in me

Pissdag. Pissväder. Piss alltihop. Varför ska jag behöva ta smällen för nåt som inte jag har att göra med? Baaaaajs. Nya CSN-regeln kan gå och döööööö.

Behövde inte jobba idag, så passade istället på att ta med mig Spike och åka till min kära gammelmormor i Pålsboda. Har tänkt göra det hela i flera veckor, men när jag väl planerat in en dag så har jag fått jobba istället. Men idag blev det alltså av, och det uppskattade hon förstås. Fast självklart missade jag bussen dit, för att ettan var försenad, så fick vänta i stormen i nästan en timma. Stackars Spike, han höll på att frysa ihjäl. Fick i alla fall skjuts från och till stationen i Pålsboda, gött det. Spike blev såklart bortskämd hos gammis, fick en massa mat och gotti. Tur att han inte bor hos henne, han skulle vara världens tjockis! Men när man är hos gammis så ska man bli bortskämd med en massa gott, så är det bara.

Snart Paradise hotel, och sen är det ju Bonde söker fru, Berg flyttar in, och Välkommen åter, så det är en tv-kväll av rang jag har framför mig! Mår lite illa över "vår" ekonimiska situation, så jag ska tröstäta popcorn till kvällsmat. Äta onyttigheter är väl de enda extravaganzer jag har att se fram emot de kommande månaderna, om jag ska behöva betala för både Tommy och mig. Åh, vad jag är arg!

Allt och lite till

Vänner, vänner.. Vad ska jag säga om denna dag..? Oj, oj, oj.. Nerå, skoja bara.

Var så jäkla trött imorse, så efter att ha lämnat Spike på dagis gick jag hem och lade mig igen, dock efter att ha ätit lite frukost och kollat på gårdagens Biggest loser. Sov från tio till halv ett, då jag hade ställt klockan eftersom jag skulle till skolan sen.

Hade som sagt opponering i skolan idag. Alltså, vissa kan verkligen inte ta konstruktiv kritik. Var en kille som hade skrivit en rätt svag uppsats, och den personen som opponerade på hans uppsats sa verkligen vad han tyckte borde förändras och göras om, och den här killen tog så jäkla illa upp. Och så sa han typ att det stod på nåt himla papper att man bara skulle säga en negativ sak och tre snälla. Men herregud, en opponering går ju ut på att man ska få reda på vad man kan göra bättre till nästa gång. Det var verkligen inte så att han som opponerade sa rakt ut att detta var skit, utan det var konstruktivt och bra sådär. Men han tog verkligen illa upp. Haha, gud, stackars kille alltså, han kan inte ha det lätt i livet om han inte kan ta lite konstruktiv kritik. Jaja. Gick bra med min opponering i alla fall, och hon som jag sa att jag var lite irriterad på igår sa att hon hade fel, så det var bra. Jag fick upprättelse, för jag hade kommenterat hennes på samma sätt som läraren, gött! Jaja, nu lämnar vi det.

Var uppe hos Anna i nya lägenheten en sväng. Hon hade fått för sig att laga kyckling i ugn, men på nåt sätt hade hon, så som bara Anna kan, lyckats få loss framstycket på ugnsluckan, alltså så som man kan göra när man vill skura mellan glasen. Och sen fick hon inte dit det, och inte fick hon upp luckan heller. Så himla lyckat! Med lite våld gick det till sist, och kycklingen kunde räddas. Den intogs på golvet i vardagsrummet, eftersom hon inte har nåt soffbord, haha. Lite Japanese-style, typ. :P

Nu blir det lite tv och grejer, yeah.



The messenger

Herregud vilken dålig basketmatch det var. Pinsamt att vara Eco-fan idag! De förlorade mot Borås med typ 30 poäng, INTE okej! Och då hade Borås ändå en kille som säkerligen inte var ens 160 cm. Hrmf. Jaja. ÖSK vann i alla fall mot Göteborg med 2-1, göttans!

Imorgon är det dags för akademiskt skrivande, och då ska vi opponera på uppsatserna vi skrev till förra veckan. Det innebär alltså att vi ska rätta och kommentera någon annans uppsats. Det är en bra grej tycker jag, speciellt för oss som ska bli lärare. Jag har inga problem med att ta konstruktiv kritik om den är befogad, men när jag fick oppositionen på min uppsats blev jag faktiskt nästan lite förbannad. Personen hade rättat en massa saker som inte ens var fel! Oerhört irriterande. Fick även min lärares rättning, och hon hade kommenterat kanske en tiondel av det som den andra personen hade kommenterat. Så det mesta av den oppositionen var bara crap, även om en del såklart ändå var rätt. Jaja, känns ju bra att den som sätter betyget rättat betydligt mer korrekt i alla fall. Men jag kan helt klart säga att jag själv skrev till många fler kommentarer till min opposition, sånt som jag tyckt kanske var irrelevant att rätta förr, för jag visste inte om det var meningen att vi skulle kommentera på exemeplvis fel ordval och liknande. Ja, ska bli intressant att se hur det låter live imorgon..

Nya bilder

Kan väl förresten bjuda på lite nya bilder på mig, är ju inte alltför ofta de kommer upp här.. Från i fredags!






Måndagsbarn

Hejsan hejsan.

Skönt med måndag. Jag kan nog vara den enda i hela världen som tycker så, men för mig betyder måndagar sovmorgon med slapp start på dagen. Inte gå upp tidigt, inte jobba, inte nåt. Fast det stämmer ju egentligen inte, för jag har ju faktiskt skola på måndagar. Faktiskt den enda dagen på veckan som jag alltid är i skolan. Men inte förrän klockan tre, och då har man ju faktiskt nästan hela dagen på sig ändå. Sweeeeeet. Sov ut riktigt ordentligt idag, ända till halv elva, så sjukt skönt. Älskar att sova, det äger. I alla fall så tog jag mig en långfrukost framför Desperate Housewives, och sen la jag mig i badet och läste ett av tre kapitel som ska läsas till dagens lektion. Bra att multitaska! Sen gjorde jag mig iordning, och så satte jag mig i soffan och läste ytterligare ett kapitel. Det sista sparar jag till bussresan till skolan, läser så bra på bussen.

Fick hem en liten H&M-katalog idag, och för varje sida jag slog upp kände jag bara "wow!", allt var så jäkla snyggt! Tyvärr är ju jag en sån som inte trivs i att ha för "snygga" kläder på mig, gillar inte att känna mig överklädd. Dessutom finns det nästan inga tillfällen då jag har möjlighet att ha på mig värsta partystassen, knappt ens på krogen tycker jag det känns okej. Men jag dreglar jämt över snygga partyklänningar, powerklänningar och ljuvliga klackar. Ack, den som fick vara en riktig superkändis som fick lov att gå i vackra kläder hela dagarna, haha!

Som sagt är det skola som gäller i eftermiddag, och sen är det sångverkstad som vanligt. Måste komma ihåg att köpa en yoghurt på skolan, annars kommer jag att svälta ihjäl, för vi har ingen frukt hemma. För jag ska inte hem direkt efter sången, utan ikväll ska jag faktiskt gå på basket! Det var sannerligen inte igår. När jag var yngre hände det att mamma och morfar och jag gick på basket då och då, men nu var det jättelängesen. Flera år sen jag ens var i Idrottshuset.. Är jag, pappa och Marcus som ska gå, och så tror jag att Conny och Joszica och hennes son med flickvän skulle hänga på också. Kuligt! Man måste ju supporta gänget nu när det verkar gå så bra! Jag är dock sjukligt oinsatt i basket, vet i ärlighetens namn inte ens om det är herrar eller damer vi ska se på? Herrar antar jag..? Fast bara tjejer vi kollat på förr. Men aja, det märker vi väl. Hänger mest med för sällskapet, är ju inte alltför ofta pappa, Marcus och jag ses bara sådär.

Nä, dags att tänka på lunch.. Vad tusan ska man äta idag? Hatar lunch, för då får man bara äta typ köttbullar och makaroner, hatar det. Och med får menar jag att det är så jag själv bestämt, hos mig får man inte äta typ kött och pommes till lunch. Kyckling är i och för sig okej. Men oftast blir det typ en bakad potatis, korv med bröd, eller pasta med bacon. Tråkmat i mina ögon! Så herrå, nu går jag och äter lite tråkmat..

RSS 2.0