Drowning

080329 Lördag

07:49
Jag vet inte vad jag gör uppe egentligen. Jag bara vaknade sisådär vid sju och kände att, nej, jag vill inte somna om igen. Så nu är jag redan färdigduschad, klädd och sminad. Ready to work.
Ska fira lillebror som fyller 14 idag. Det är helt sjukt att han är så stor, han kommer alltid vara 9 för mig.. Vet dock inte när detta firande ska äga rum, kanske vid niotiden..
Idag ska jag i alla fall jobba. Är inte sådär jättepepp direkt, men aah. Får se hur det går med min armbågsled, den gör ont när man böjer den.. Wellwell.
Ikväll ska jag kolla på Körslaget.
Missade sista delen av Let's Dance igår, trodde mamma skulle säga till, men icke. Men det spelade ingen roll egentligen för jag tyckte att båda skulle vinna.


10:11
Tänk så mycket man får gjort när man går upp tidigt. Har pluggat och städat toaletten bland annat. Det var ju bra att jag gjorde det nu så slapp jag det ikväll.
Fy farao så sugen jag blev på att gå ut på krogen. Får bli nästa månad när Tommy har pengar, haha. Eller när nån annan rolig människa vill.


21:57
Innan jag släppte av Tommy vid sjukhuset så åkte vi till Willys och köpte godis. I bilen lyssnade vi på Electric Banana Band, så himla bra! Det är liksom så bra texter om viktiga saker. Och så kom jag på att Byråkrat skulle vara jävligt skoj att göra körarr på. Coolt liksom. Kanske en idé för SKRIKA?
Var en massa folk på jobbet idag. Stod hälften på Nellys och hälften i lobbyn. Gick rätt fort. Men sååå mycket skit i lobbyn och jag lyckades göra översvämning i dunken där vi slänger ut dryck. Bläää.
Lagade tacos när jag kom hem, göttigt. Sen kollade vi på Körslaget och så. Var inte så bra som jag trott, men aah.
Nu ska jag gå och lägga mig. Glöm inte att ställa om till sommartid inatt!
På tal om sommartid förresten, va skönt det var ute idag! Till och med klockan sex på kvällen när de småregnade lite. Det var sommar-feeling.
PUSS och godnatt!


Man tror att man har vänner

080328 Fredag

14:12
Härliga fredag!
Hade ett långt rep med kören och orkestern på morgonen. Det var himla kul, men jobbigt när man inte visste vad, när och hur man skulle sjunga. Men det kommer att bli grymt bra och kul nästa vecka!
Sen var det matte. Jag jobbade på ganska bra, det är fanimig inte svårt med sannolikhetslära.
Var sämst mat idag, moussaka. I hate. En av de få saker jag inte alls kan äta. Uscha. Fick äta mackor och sallad.
Åkte upp på stan, lämnade böcker på biblioteket och sen mötte jag bubbi. Vi gick till polisen och fixade nytt pass till mig. Självklart ser jag ut som en mupp på passet, men det är väl så det ska vara. Typ.
Sen åkte vi hem. Jag fixade lunch till mig själv, gamla klyftpotatisar och lovely bearnaise. Mumma.
Idag ska vi la bara slappa. Kolla lite film. Käka lite glass...
Ikväll ska jag i alla fall kolla på Let's Dance-finalen och äta kräftor och baguette med mami. (:

Come closer

080327 Torsdag

21:22
Idag var jag himla trött när jag vaknade, av någon anledning. Men jag blev glad över att det var fint väder, alltid lättare att ta sig upp då. Och så blev jag glad av min rosa kjol, den är sååå skön!
Hade information om projektarbetet i trean idag. Jag vill göra så himla många grejer men det känns som att jag inte riktigt kan genomföra dem. Men jag vet inte, det är ju ett bra tag kvar ännu. Men jag vill göra något kul, gärna med barn och musik.
Rep inför vårkonserten hade vi också, fast bara på den låten vi ska köra själva. Jag blev lätt illamående av alla snurrar. Längtar till konserten, kommer bli så grymt bra!!!
Sen var vi på teater. Den första var sktibra och handlade om en sönderbombad stad. Verkligen bra. Den andra var inte lika bra, men det var ändå lite kul för de hade med flera av de scenerna som vi jobbade med på teatern i höstas. Var kul att se deras tolkning.
Så hade vi s-block. Höll på att somna, vet inte varför. Kollade på en massa filmklipp som inte riktigt föll mig i smaken. Insåg att jag hade pluggat på helt fel grejer i boken, men det är väl alltid bra att lära sig saker, haha. Men skönt som tusan att provet inte är förrän om två veckor, annars skulle det ha varit idag.
Efter skolan åkte jag hem till Jennifer. Sen gick vi på bio. Hade fått gratisbiljetter till förhandsvisning av 27 dresses. Den var jättebra tycker jag, lättsmält och bra. Jag fullkomligt svepte i mig mina popcorn, var så himla hungrig. Hade ätit hälften innan filmen ens börjat.. Efteråt gick vi och käkade på Lokus fastän vi egentligen inte var hungriga, men har man bestämt så har man, hehe. Kebab, mums. Sen drog jag en liten rövatre om att jag inte hade med mig busskortet och fick pappa att komma och hämta mig. Han var inte så glad.. Moahahaha.

Imorgon blir det soft dag. Börjar halv nio och slutar tio i tolv. Sååå skönt! Bara körrep och matte. Sen ska jag leka med min bebis, och så ska jag fixa pass. Och så är det final i Let's Dance! Vem fasen ska jag rösta på?!

Wherever you go

080326 Onsdag

17:09
Det var en toppendag igår, trots att bussen inte kom på morgonen.
Tommy och Ola kom och hämtade mig strax före halv tio. Var förbaskat mycket snö här i Vintrosa, men när man väl kom ut på stora vägen så gick det bra. Efter ett par mil så var det knappt snö ens.
Kom upp till Stockholm strax efter halv tolv. Ola släppte av oss på centralstationen och åkte sen iväg för att leka med en kompis. Jag och Tommy gick på stan.
Det är verkligen något speciellt med Stockholm. Jag känner mig alltid så liten. Man tycker ju att Örebro är ganska stort, men det är ju ingenting mot centrala Stockholm. Bästa shoppingen, lätt.
Idag hade till och med Tommy pengar så han suckade inte lika mycket när vi gick i affärer. Började såklart med H&M. Köpte ingenting men helt plötsligt stod jag öga mot öga med Karl-Petter Bergvall. Jag dog nästan. Eller, nej, men det var coolt. Jag var tvungen att skicka sms till mamma. Hon tyckte att jag var elak som inte tog kort och autograf. Faktiskt så såg jag honom flera gånger inne i butiken, bland annat så såg jag rätt in i hans provhytt. Tänkt det, du. När jag såg hans kalsonger kom jag att tänka på att han hade sagt i Fråga Olle att han tyckte om kallingar med coola mönster, och, ja, visst var de coola. Jag vet dock inte vem bruden han var med var. Jag tror inte att det var flickvännen i alla fall. Men det spelar väl mindre roll. Men det är tydligt att det är till H&M man ska gå om man vill ha kändisspotting; förra gången jag var i huvudstaden mötte jag Aftonbladets Sofi Fahrman där. Dock inte samma butik.. Världen är liten.
Dagens shopping blev i alla fall en mörkcerise mjuk tubkjol (Monki) samt ett grönt linne och en rosa topp (Gina Tricot). Mycket nöjd. Tommy köpte två par jeans på TopMan.
Vid fyratiden åkte vi ut mot SVT. Det var ont om parkeringsplatser och vi var lite småsena men vi kom prefekt i tid till insläppet. Fick bra platser också. Extra Extra bjöd ikväll på Måns Möller (såklart), Kristoffer Appelqvist, Martin Lidberg (brottar'n ni vet), någon Hasse som jag aldrig sett förr, men som var kul, Thomas Järvheden, Josephine Bornebusch och Governor Andy. Det var så himla bra, gud så vi garvade ibland. Dock hade jag ju velat ha Björn Gustafsson, men man kan ju inte få allt.
Sen så åkte vi hemåt i alla fall. Stannade och köpte godis i Hummelsta och åt mat på McDonald's i Västerås.
Härlig dag!

Idag är det faktiskt fint väder och det ska man ju vara glad för. Tyvärr har inte snön förvsunnit än, men en till sån här dag så så ska väl den också bli deletad.
Fick en massa gjort på s-blocket. Så himla skönt att provet är uppskjutet två veckor. Puss på det!
Dog på engelskan, så himla segt! Man pallar liksom inte..
Fick IG på både omprovet och geometriprovet. Jag blir så himla besviken för jag har pluggat så mycket och verkligen tyckt att jag har kunnat det. Men icke. Var två poäng från G på båda. Hate. Kollade igenom och såg att det var lite slarvfel och så, hade kunnat klara provet. Så himla ovärt. Nu hänger väl allt på nationella.. Men i värsta fall får jag väl läsa matte B i trean också, jag ska fanimgi klara det! Så himla svårt är det inte. Men jaja, så är det.
Var faktiskt värt att ta 513 idag, trots att väskan var sprängfylld med tunga böcker. Vädret var ju så fint att man bara ville vara ute hela dagen. Det var jag dock inte. Man pallar inte på eftermiddagen.. Men fick lite sol på den promenaden.

Har varit duktig och fixat diskmaskinen, hängt tvätt och satt på en ny omgång. Ska sätta mig och plugga sen också. Har sjukt många sidor att läsa till s-blocket. Puh.
Imorgon blir det rätt soft dag. Information om projektarbete, teaterföreställningar och s-block. Sen ska jag på bio med Jennifer. Det ska bli väldigt trevligt. Fick ju fribiljetter till 27 dresses. Nicenice.


19:33
Det går sisådär med pluggandet. Men jag har inte direkt bråttom. Men det en jäklarns massa sidor att läsa och ta anteckningar på. men jag har en känsla av att jag bara har tagit anteckningar på sånt som inte ska vara med på provet.. Hm..
Snart är det So you think you can dance, bäst!


21:02
Alltså, vissa människor har ju ingen självdistans. Hur kan man tro att sånt man dansar på krogen när man är måttligt onykter ska gå vidare i en professionell tävling? Geez.. Men banne mig att jag blir sugen på att dansa! Förbannar att jag har en handbolls- & fotbollskropp som aldrig någonsin kommer att bli mjuk och vig. Jag vill ju dansa! Eller så är det bara ett infall från min sida, haha. Nej, men det är kul, men jag är verkligen jordens sämsta dansare. Jag har inte rytmen i benen, det funkar liksom inte. Men det är skoj, speciellt att improvisera lite. Tänk om man vore sådär vig och böjlig som när man var liten. Hade varit kul att fortsätta med gymnastiken också, fastän jag sög på det också. Men kul hade jag.
Nu ska jag försöka plugga lite till.

Acquarius

080325 Tisdag

09:12
Jag har drömt mardrömmar hela natten, vet ej vad det beror på. Men jag drömde i tre omgångar i alla fall. Hate mardrömmar. Man blir ju inte utvilad.
Så himla mycket snö ute, varför? Snöat som skrutt hela morgonen och jag blir deprimerad. Men det var i alla fall inte särskilt k allt ute, man brukar ju kunna frysa ihjäl annars. Men självklart så hade bussen kört i diket, så jag fick gå hem efter att ha väntat en halvtimme på bussen. Hade i alla fall sällskap av Johnny.
Men snart så kommer väl förhoppningsvis Tommy och Ola. De får fanimig inte köra i diket, och jag hoppas att Ola kör försiktigt till Stockholm. Förhoppningsvis är det inte lika mycket snö i stockholm.

Snökaos

080324 Tisdag

16:40
Härlig kväll vi hade igår. Åt kyckling och klyftpotatis och sen spelade vi spel hela kvällen. Mysmys.

Idag åkte vi hem i alla fall. Vi åkte därifrån vid 07:20, skjutsade upp Jonas på fjället. Vi fick stanna för renar påde på ditvägen och på hemvägen. De jäklarna är inte ett dugg rädda för bilar, men förbannat söta är de.
Var tamejtusan kissnödig hela vägen hem, men inte stannade vi för det. Eller, vi stannade och tankade i Ludvika och där köpte jag tidning och kaffe, och där fanns visst en toa men den såg jag inte, och sen ville jag inte gå in dit igen och fråga efter toa, haha. Det var race till toaletterna när vi kom fram till farmor och farfar.
Vi var rejält hungriga också. Jag hade inte direkt känt mig hungrig på vägen men när vi kom till Örebro kände jag mig illamående för att jag hade tomt i magen, och då åt jag en banan. Mina linser hade krånglat så jag hade slängt ifrån mig dem, och glasögonen låg där bak så dem hade jag inte på mig. Jag slängde helt sonika ut bananskalet genom fönstret men tyvärr så låg det en bil bakom och han fick självklart skalet på rutan. Han blev nog inte så glad..
Men vi fick i alla fall god mat hos farmor; fläskfilé och potatis, yummy. Och sen blev det vaniljglass och mandariner till efterrätt. Sen var alla väldigt trötta. Pappa somnade i soffan. Marcus och jag tyckte att det var lite ofärskämt så jag sa till Marcus att kittla pappa på foten och det gjorde han. Pappa flög upp som en raket, det var askul!
När vi åkte hem sen så kom vi på att mammas bil stod på pappas jobb så det var ju bara att åka hem och packa ur bilen och sen åka in och hämta mammas bil. Jag körde den, och jag lyckades hamna i svängfilen vid Rejmes så jag fick åka och vända. Men hem kom jag, haha.
Resten av dagen bli det bara chill.

Imorgon blir det i alla fall Stockholm. Det har blivit lite ändrade planer. Eftersom Hannes inte skulle med så täntke vi åka upp på förmiddagen istället. Då ska Tommy och jag gå på stan och shoppa medan Ola är med någon kompis. Och sen så går vi tillsammans på Extra Extra. Det blir nog bra. Egentligen ville jag inte gå på stan eftersom jag inte vill spendera pengar, men nu har jag tänkt om. I love shopping, så det blir shopping för max 700 kronor, inklusive mat och resa. Jag har ju faktiskt sagt till mig själv att jag ska lägga undan 1 000 spänn i månaden och jag ligger 700 kronor över vad jag ska ligga på, så jag "lånar" de pengarna och har tills imorgon. Kommer ju i alla fall lägga undan pengar nästa lön, och nästa och så vidare. De pengarna som jag redan hade på kontot förde jag över till ett annat konto så länge så att jag inte gör av med dem också. Ska banne mig göra så att jag bara haren viss summa på kortet, annars shoppar man bara en massa onödigt. Så dumt. Japp, det får bli min nya ekonomiska plan.

Nu ska jag ladda upp bilder på bilddagboken och sen ska jag lägga mig i badet och läsa min deckare.


19:34
Glömde berätta att jag fick en superskön munkis av familjen Gardsiö. Den är vit, mjuk och så står det "IDRE" på den. "För att göra reklam", sa Mia, haha. Den är supermys men jag har på något sätt redan lyckats få smuts på den. Bajs.
Det snöar så in i helsike. WHY?! Sluta snöa! Ge mig VÅÅÅÅR! Hate sånt här väder. Nu får det banne mig bestämma sig. Och jag röstar för vår.
Btw, checka bilddagboken för rykande bilder från Idre. (: PUSS!

Påskdagen

080323 Söndag

19:05
Det var riktigt trevligt igår, vi spelade flera omgångar av spel.
Däremot gick det väl sisådär med vår chokladpudding. För det första så blev det lite mer än vad vi tänkt, eftersom Mia hällde i all blanding i skålen där jag hade den resterande chokladen så jag var tvungen att ta ett halvt paket mjölk till. Sen fick det inte plats i kylen så vi ställde ut den på trappen. Bara det att det var ganska kallt och vi var så mätta från all annan mat så vi kom på att den stod ute vid tolvtiden kanske. Då var det chokladpuddingsversionen av slush-ice. Not so fresh. Den ställde vi i alla fall in idag så den har fått tina upp sig lite. Får se hur den smakar sen.

Idag har vi åkte skidor, nästan allihopa. Jonas jobbade och pappa är ju rädd för att skada sig till marathon. Men resten åkte, plus Pontus och Åsa. Det var strålande väder så idag har man allt fått lite solbränna i ansiktet. Satt i någon timme i Askeland när vi grillade korv och bara stekte. Det var puss.
Nu på kvällen har vi varit uppe i sporthallen och bowlat. Annalina hade en jäkla dag och var långt före oss andra, men hon klådde mig bara med en poäng i andra omgången. Det är kul att bowla, men det görs väldigt sällan. Det är ju så dyrt. Blir faktiskt nästan bara när vi är här uppe.
Ikväll blir det god mat och mera spel. Det är "Med vilda gester" vi spelar, det är ett jättekul charadspel. Love Oscars lama, haha.

Imorgon ska vi åka hem. Blir till att åka tidigt för vid ett eller två ska vi vara hos farmor och äta påsklunch. Men fy va kul vi har haft här, puss på Idre! Och till alla andra; PUSS!

Påskafton

080322 Lördag

15:02
Jag kan inte sova på nätterna, jag vaknar bara av att jag inte kan andas och måste dricka vatten för att jag är så förkyld. Och när jag är såhär dyngigt förkyld så snarkar jag som en tok också, fattar inte att Annalina står ut med att sova med mig, haha.
Idag har vi i alla fall åkt lite mer skidor. Bättre väder idag men det blir fortfarande sjukt kallt när man åker, det är köldeffekt på 34 minusgrader. Inte så kul. Så det har bara blivit någon timme idag också. Men det är asskönt att sitta ute i solen, det värmer gott. Om den kommer fram lite mer snart så ska jag nog joina mamma i en sackosäck ute på trappen.
Vi grillade i alla fall lite korv i backen. Korv är riktigt gott när man är ute såhär, annars är jag inte så förtjust i det. Men det var väldans mys. Sista åket kom Peter och Lotta och åkte med mig och mami.
Ikväll blir det påskbuffé och spelkväll. Deras kompis Pontus skulle nog komma han också.
Men ja, glad påsk på er! Och, som vanligt, PUSS!

Celebrate good times

080321 Fredag

19:10
Nu är vi äntligen uppe!
Det gick väldigt bra att åka upp hit, förutom att det var rensafari strax utanför Idre. Typ 50 renar som blockerade vägen. Men de är ju söta, och som tur är inte lika stora som älgar, haha. Stannade på Donken i Mora. Det var fanimig fullt. De hade till och med partytält som man kunde sitta i, förmodligen med värme.. De måste väl veta att det är mycket folk nu.
Kom i alla fall fram till Idre runt halv elva och sen satt vi och snackade skit till halv ett.

Idag åkte vi upp på fjället, jag, mamma, Marcus och Oskar. Det blåste något förjävligt när man satt i stolsliften, så det var ganska ovärt. Vi åkte bara i typ två timmar. Det blev för kallt. Men det ska vara jättefint väder imorgon och på söndag så det gör inget. Det är roligare att åka när man inte riskerar att bli en istapp på köpet.
Har bara slappat på eftermiddagen. Mamma och jag åkte och köpte mat och så gjorde vi våfflor med syl,t och grädde, mums! Kollat på tv och sådär. Nu vankas det snart mat igen, Jonas kom hem för ett tag sen och Mia och Annalina kommer om någon timme. Ikväll blir det mys med fläskfilé och hasselbackspotatis.

Imorgon blir det väl förhoppningsvis nån form av påskfirande och så lite skidåkning. Är vädret skit så får man väl åka upp på sporthallen och köra bowling eller nåt.
Det är i alla fall kul att vara här, och några mer eller mindre snygga bilder kommer upp när jag kommer hem, fick inte med mig kabeln. PUSS!


One love

080320 Torsdag

11:23
Jag har sovit piss inatt. Berodde på att jag hade sällskap av min man och att jag låg innerst. Det är fanimig inte skönt att ligga där, det blir alltid så lite plats. Jag vaknade varje gång jag vände mig. Dessutom hade jag inte ätit så mycket igårkväll så jag var hungrig när jag vaknade, och då är det svårare att somna om. Jag ska erkänna att jag faktiskt längtade tills klockan skulle bli halv sex så att jag fick ha sängen för mig själv.. Fast det var ändå mysigt. Fast nu förstår jag att du inte vill sova längst in, bubbi, förlåt! Men du är ju en gentleman..
Gick i alla fall upp med baby när han skulle äta frukost, kunde ändå inte sova. Passade på att äta lite chocopops med mjölk till frukost, annars hade jag inte kunnat somna om sen. Pussade Tommy farväl och gick och lade mig igen. Kollade lite O.C och somnade sedan om.
Så vaknade jag vid tio, lite lagom sådär. Gick upp och badade. Mitt hår var så fett att jag aldrig har sett värre. Snusk. Men det va skönt att bada i alla fall. Och nu har jag ätit frulle igen, och uppdaterat antivirus på datorn. Jag är så bra. Typ.
Jag har blivit sådär very förkyld igen, det är icke kul. Snuvig och ont i huvudet, förbaskade bihålor, om det nu är deras fel.. Hoppas bara att det inte utvecklar sig mer än såhär, annars blir det inte så kul i påsk.
Today blir det i alla fall till att städa och packa. Jag kommer hålla mig sysselsatt hela dagen antar jag. Men det är fint väder, och det gillar jag!
Ska ha helt okej väder i Idre den här gången. Massa sol, men tyvärr tvåsiffrigt med minusgrader. Det kommer vara kyligt, mina vänner. Men jag får klä mig varmt. Åh, ge mig snölandskap på rikgti, inte detta fejkade vi har i Örebro, och ge mig skidliftar och skidåkande familjer i färggranna matchade overaller! Ska bli så grymt kul, och Gardsiös är ju en av de roligaste familjer jag känner, wei!

12:34
Nu har jag några saker avbockade från listan; har varit iväg och köpt godis till resan och nån dag framåt, har packat alla mina grejer (måste vara den minsta packningen jag nånsin haft!) och dammsugit köket, vardagsrummet och farstun. Jag är duktig. Det enda jag har kvar är väl att slänga sopor, ta ur diskmaskinen och städa badrummet. Men det är ju petitisser. Måste fundera ut vad vi ska ha till lunch också.. Tror nog att det blir pommes och något gottigt. Eller typ klyftpotatis..

13:29
Såna här dagar är så dryga. Man kan liksom inte direkt hitta på något eftersom man har grejer att göra hemma, och när de är färdiga så finns det ingen tid kvar. Blir bara tråk. Men skönt att ha allt gjort.
Får väl leka lite med Marcus och kolla film och sånt, hehe.
Men nu är jag faktiskt hungrig. Men vet inte vad jag ska laga. Blä.

14:40
Det blev hamburgare och pommes frites. Nu är jag mätt och belåten. Och har städat klart allt. Fy va skönt. Och snart kommer väl mamma hem så vi kan åka iväg. Wei.

Dagens
- kläder? Svarta leggings (Indiska), svart linne (Gina Tricot), svart linne (Indiska)
- smink? Concealer, puder, mascara, rouge
- hår? Utsläppt och nytvättat
- väder? Växlande molnighet och sol
- humör? Rastlös, förväntansfull
- aktiviteter? Städning, packning

15:32
Nä, nu är jag verkligen jätteuttråkad!!!

Don't need to see the sun to know it shines on me

080319 Onsdag

10:42
Grymt skönt att få sova tills man vaknade av sig själv. Över en timma innan klockan, yes!
Har badat. Det är så skönt. Fast tvättade inte håret, vill få det att vänja sig vid lite längre tid mellan tvätt. Vill inte behöva snylta på deras duschar varenda dag i Idre, hehe. Men blött och uppsatt funkar fint.
Idag ska jag i alla fall in till stan. Sätta in pengar på banken, leka med bubbi, äta en bit mat, köpa en klänning och leta present till Marcus. Har alltid tänkt att jag ska köpa persent på Partaj efetrsom det finns en massa Simpsonsgrejer där, han är tokig i dem, men jag vet inte om jag orkar åka dit ut idag igen. Hade tänkt göra det innan jobbet någon gång men har glömt bort det och nu jobbar jag inte igen förrän hans födelsedag och det känns lite för sent då. Men något kul ska vi väl hitta, annars blir det en sväng ut till Marieberg ändå.
Får se om jag orkar pallra mig iväg till biblioteket nu innan jag drar till stan också. Borde egentligen göra det, ska ju bara äta frukost. Och det är ju en och en halv timma kvar tills bussen går så man kan väl lika bra passa på. Ska först och främst leta efter någon kul ljudbok, typ Sune, som vi kan ha när vi åker upp till Idre. Vi brukar alltid lyssna på Markoolio och Sune i bilen, det bara blir så. Det är kul och hela familjen tycker om dem, till och med pappa, haha. Vi är söta.

18:10
Precis som jag publicerade första inlägget så ringde Tommy. Han hade fått sluta tidigt, så jag fick pallar mig in till stan en timma tidigare än planerat. Tur att jag gick upp en timma tidigare också då. Fick skynda mig att hänga en tvätt, hade ju lovat mami. Hann dock inte äta frukost så jag var rejält hungrig när jag kom in till stan. Tommy var också hungrig så vi åt brunch på pizzerian på Näbbtorget. Det var nice.
Sen blev det biblioteket. Lånade två Sune-ljudböcker. Sen satte jag in pengar på banken; 700 till sommarkontot och 850 på visakortet. Så köpte jag "klänningen" på Gina, har "sytt om den nu. Träffade Anna och Rebecca, finfint serru. Så köpte jag lite filmer till Marcus, så himla svårt att köpa till honom och man blir ju ruinerad på Simpsonsprylar..
Sen skulle vi prova att gå springa till konserthuset för att t abussen därifrån men missade den såklart. Tänkte sen gå till södra stationen för att ta 504:an, men den var så sen att vi lika gärna kunde gå till resecentrum och ta 522:an. Så det gjorde vi och vi kom prefekt.
Nu på eftermiddagen har vi haft lite mys hemma. Spelade poker en stund och sen kollade vi på Balls of steel, alla tre. Åt popcorn och hemgjord glass, mums!
Nu blir det väl typ.. chill.

19:49
Yes, nu har jag dammsugit mitt rum. Fattar inte att det kan bli så dammigt, jag dammsuger ju inte sååå sällan.. Eller.. Det kanske jag gör.. Men det känns som att jag dammsuger jämt. Men nu är det gjort i alla fall. Men det ser ändå stökigt ut på mitt rum, det går inte att få fint. Blä.
Jag passar på att sitta här en stund, min käre pojkvän ligger däckad i sängen. Ska väcka honom sen. Hoppas han blir lite piggare, annars är det tråk. Haha.
Imorgon har jag massvis att göra;
- Slänga alla sopor
- Städa toaletten
- Dammsuga övervåningen
- Packa all småskit som ska med
- Köpa färdgodis (såklart!)
- Plocka ur diskmaskinen
Ja, det blir en massa att göra. fick en ny VeckoRevyn idag, tror jag ska spara den tills imorgon. Fast jag får se. Det är ju ändå mörkt när vi åker, jobbigt att sitta med lampan. Och så har jag ju faktiskt en pocket att läsa. Let's see..

Take a look at my girlfriend

080318 Tisdag

10:05
Trots att jag sov elva timmar inatt så var det sjukt jobbigt att vakna imorse. Drömde rätt kul också, haha. vi ska inte gå in på detaljer..
Vädret är i alla fall underbart och det är jag så glad för! Hejdå slask och snö, nästan..
Får väl gå runt på stan en stund idag igen. Fy, gör bara av med pengar. Men har inga på kontot nu så kan inte spendera, men ändå. Ska fixa med lönen idag, Jacob jobbar. Hoppas han fixar den redan idag. Fast det lär inte gå åt så mycket pengar i Idre, men ändå.
Tror det blir okej att jobba idag också, roligt folk att jobba med i alla fall. Hoppas det är lika mycket folk som igår, eller ännu mer. Det är ju så drygt att jobba åtta timmar när det inte finns nåt att göra.
Pappa tog min matlåda imorse, så då får jag väl äta på jobbet idag i alla fall. blir nog nachos med en massa grönsaker och annat gotti. Glass till minirasten.
Längtar till Idreeeeee!!! Blir så kul, I love it!
Imorgon blir det gos med baby <3

21:29
Jag vill hitta en kjol med hög midja, som den jag har ihop med roströjan. Kanske får köpa en till sån och klippa bort tröjan..
Jag träffade min gos en kortis idag också, typ tio minuter, haha. Jag hoppade av bussen för hans skull och tog halv tolv-bussen istället.
Var helt okej på jobbet idag. Diskade och stod på Nellys. Gick ganska fort. Körde med dagens lunch idag, så himla krångligt. Orka hålla på med sånt.
Fixade lönen idag i alla fall, fick typ 1500 i kontanter. Icke önskvärt.
Imorgon ska jag in till stan. Ska sätta in lite pengar på banken och sen ska jag leta present till bror. Och mysa med bebis, wihiii. Och så ska jag packa och sånt där.

21:42
Efter moget övervägande och samtal med pojkvän har jag kommit fram tillen slutsats: jag SKA köpa "klänningen" och sy om til kjol! :D

Love will steer the stars

080317, Måndag

20:55
Så himla värdelöst väder ute! I hate it. Jag vill ha sommar och sol, ingen god damn snö och fucking slask.
Har i alla fall shoppat idag. Alltså, jag får sluta shoppa så mycket, det är ju helt sjukt. Jag handlar ju jämt. Men tycker faktiskt att det var bra saker jag köpte idag. Först köpte jag ett par svarta leggings på Indiska. Egentligen ganska onödigt, för jag kan ju faktiskt sy igen hålen på mina andra, men det känns liksom ganska tattigt. Så det blev nya. Sen åkte jag till Skopunkten eftersom jag ville köpa svarta pumps. Och eftersom det ändå är ta tre betala för två så är det ju lika bra att då köpa tre par. Så det gjorde jag. Blev ett par lovely svarta pumps, ett par svarta matta ballerina och ett par silkiga, svarta, spetsiga vans. Så himlans nöjd. Kommer använda dessa skor för jämnan, svart passar ju till allt. Puss på svart! Sen så köpte jag också en midjekort, kortärmad "kofta" i silver som jag ska ha på vårkonserten. Jovars.
Så var det jobb. Det var faktiskt inte så farligt att jobba idag, det flöt på ända till klockan sex. Då dog det. Men vi var jättefå som jobbade idag; var bara jag, Carro, Jonna, Johan och Brasko. Så vi var typ fyra hela tiden eftersom det alltid var någon på rast. På slutet var jag själv på Nellys och Jacobs. Börjar lära mig Jacobs nu, det är skoj. fast kan inte beredningen..
Nu ska jag typ.. sova. För det är skönt. Puss.

I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven

080316 Söndag

19:02
Igår var det, som sagt, jobb. Var lagom mycket folk. Stod på Nelly's.
Efteråt dorg jag och Tommy en sväng till Coop. Köpte cola och ostbågar av Linn.
Sen hem och åt mat med familjen Baastad. Petter var på bushumör. Marcus lärde honom att slåss med jongleringsbollar. Så himla söt, bilder kommer sen.
Så drog jag och Tommy till Wikströms. De hade bullat upp med två skålar chips, en bunke popcorn samt en skål med chilinötter så våra ostbågar var rätt överflödiga. Gudars, så vi åt! Kollade såklart på Melodifestivalen. Tycker inte att Charlotte skulle vinna, men det går väl an. Det är en helt okej låt. Vet egentligen itne riktigt vem jag hade velat skulle vinna, men typ Sanna Nielsen eller Rongedals. Eller BWO.
Senare på kvällen skjutsade jag hem Baastads. Det var sjukt dimmigt ute, jag såg ingenting knappt. Var läskigt att köra. Som tur var så var det ju ingen trafik knappt. Men ändå.
Sen mys med baby. <3

Idag var det ju jobb igen. Skjutsade först Tommy till sjukhuset så han kunde ta sig hem med bussen. Var ungefär lika mycket folk som igår tror jag. Stod först i lobbyn och sen i disken. Skönt.
Var helt knäppt, jag kände mig jättekissnödig hela tiden. Trodde nästan att jag fått urinvägsinfektion men det gick över sen. Good.
Ikväll blir det till att göra lite toast och kolla på tv. Och så måste jag tvätta kläder. Har hur mycket som helst som behöver tvättas. Allra mest jobbarkläderna, jag får spö imorgon om jag är skitig, hehe.
Snart är det Idre!!!

Don't stop me now

080315 Lördag

11:14
Utvilad igen, yes. Eller nästan, jag vaknade ju faktiskt av mobilen, så det räknas väl inte riktigt. Men, jag menar, 10:15 är ju bättre än 06:30? Ja!
Nu ska jag snart iväg och jobba. Vill ju inte vara inne och jobba i det fina vädret, men annars ganska pepp. Ska hämta Viktoria och Felicia först, Vicko ska ju göra ett nytt försök till att söka jobb hos oss. Hoppas det går vägen. Ska även fixa med min lön, den KAN inte stämma. Impossible.
Sedan ikväll blir det mys med min babe eftersom vi har varit tillsammans i 16 månader. Äta mat med familjen Baastad, och sen kolla melodifestivalsfinalen hos familjen Wikström. Det blir väldigt nice.

Believe me when I say I love you

080314 Fredag

14:10
Ja, det är väl lika bra att börja med att berätta om Risbergskafesten igårkväll.
Helt enkelt så satt jag och pluggade matte till typ klockan nio och sen åkte jag in till stan. Alla jag pratat med sa att de skulle komma dit vid halv tio, men när jag kom dit halv tio så var det typ bara Kajsa Detlofsson där. Jag ba okej.. Var liksom helt tomt, jag var människa nummer 21 på plats. Fast de var lite mys ändå, jag, Kajsa och Mouna i trean satt och snackade lite. Efter en stund kom det i alla fall lite mer folk, bland andra Simon Tärnqvist och Pontus. Vi tre satte oss vid ett bord och hngde där halva kvällen, drog i oss en massa alkoholfri cider. Simon var för snål för att betala 20 spänn för att få ut sitt leg som han dumt nog hade glömt i garderoben. Men det var faktiskt kul, fastän det var så lite folk just då. Vi snakcade och hade trevligt och det kom lite annat folk och hängde. Vid elva kom typ allt folk och då vart det packat kan jag lova. Folk var fulla som ägg men glada för det. Det dansades och sånt men jag som var nykter tyckte att det var måttligt kul. Jag drog vid halv tolv, kändes inte som någon mening med att vara kvar. Ville också dricka egentligen men hittade ingen förfest. Men orka älta, det blev som det blev och jag hade trevligt ändå. Bilder kommer förmodligen upp ikväll.
När jag kom hem satte jag mig och försökta kolla matten lite mer men det gick fanimig inte. Somnade väl vid halv ett.
Var ändå inte så himla död imorse, det gick bra.
Gick sådär att sjunga. Höll på att tappa rösten igårkväll för att det var så högljutt och när jag komi vissa tonlägen så gjorde det ont som satans i halsen, men när jag sjöng min egen sång så gick det bra. Men ändå inte så bra som när jag övade hemma, jag fattar inte varför. Vad är jag rädd för liksom? Men gick betydligt bättre imorse än förra fredagen. Well. Fick ny låt, valde själv. Tog en låt från Bröderna Lejonhjärta, den där de sjunger om Törnrosdalen, kommer inte ihåg vad den heter men den är fin i alla fall.
Sen var det kör. Övade igenom de flesta låtarna tror jag. Fått lite koreografi till ett par låtar. Jag är fan sämst på sånt.
Slapp pianot idag eftersom vi hade matteprov. Men det är pianouppspel efter lovet och jag dör. Vill verkligen inte. Blä.
Kändes i alla fall som att provet gick riktigt bra. Det var två uppgifter jag inte gjorde, och resten kände jag mig ganska säker på. Det var bara G-uppgifter i stort sett så jag borde verkligen ha klarat det för det kändes asbra. Var liksom inte ens svårt. Men man ska väl inte ta ut något i förskott..
Åt så in i helvete på lunchen trots att jag egentligen inte är så förtjust i korvstroganoff. Men pizzasalladen var asgod och morötterna också.
Var jättekul på idrotten också. Vi körde fotboll, handboll och innebandy. Jag stod i mål hela tiden. På innebandyn fick jag ha en skitful dress, jag var inte hetast i stan direkt. Men skoj var det.
Nu väntar jag på att ha körrep. Ska väl typ kolla koreografin till Kör B:s låt. Så himla ovärt egentligen, men aah. Har i alla fall gjort Hair-analysen.
Ikväll blir det som vanligt mys med Let's Dance.

17:41
Efter körrepet kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till Ica Maxi och storhandlade. Det tycker jag om. Fast det var jobbigt, för jag var jättehungrig och kissnödig. Och allt såg så gott ut. Det är värdelöst att handla mat när man är hungrig. Men jag hittade jordens snyggast väska, en liten röd en för 79 kronor. Åh, jag är så nöjd. Den är min nya partypolare. Köpte en massa gotti tills imorrn. Ikväll får vi lövbiff och pommes. Jag köpte min lovely bearnaise som jag bara äter några gånger om året. Mumma på den.
När jag kom hem kollade jag banken för att se hur mycket jag fått i lön och jag får fan panik för jag fick bara 1300 spänn drygt. Det måste verkligen ha blivit något fel för jag har jobbat asmycket den här månaden, det har ju varit lov och allt. Även om de dragit full skatt så ska jag ha betydligt mer. Det här går ju inte. Måste verkligen kolla min spec imorgon. Måste ha fått någon annans lön eller så har de bara räknat fel eller nåt för det finns inte en möjlighet att det stämmer. Har jobbat 50 timmar och får ungefär 75 kronor i timmen. Det stämmer ju liksom inte. Får kolla imorgon i alla fall, men det känns ju inte så kul om jag bara får detta i lön. Men ja, det är ju inte mycket jag kan göra idag direkt. Kolla imorgon som sagt.
Är hur trött som helst just nu, funderar på att gå och lägga mig. Vore så himla skönt. Men först blir det till att lägga upp bilder på bilddagboken.

21:34
Nu är det paus i Let's Dance. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om själva dansframförandet, det är mest försnacket som är kul. Jag vet inte vem jag ska heja på längre. Jag tycker om alla så himla mycket. Karl-Petter har ju alltid varit min favvo men, let's face it, han är ju inte den bäste dansaren. Ska jag vara riktigt ärlig så tycker jag nog att Tony och Tina borde dansa i finalen, och Danny ska åka ut i nästa program. Alltså borde Karl-Petter försvinna idag, men han är ju så charmig, så jag vill ha kvar honom ändå. Gah.
Funderar på om man borde passa på att städa lite nu när det är lång paus. Familjen Baastad kommer ju imorgon och då ska det ju såklart vara fint hemma. Tycker mamma i alla fall. Personligen kunde jag inte bry mig mindre, ingen av dem kommer att gå in i mitt rum. Bor ju i källaren for a reason liksom, haha. Men behövs städas ändå, så, ja.
Imorgon blir det som vanligt jobb och på kvällen melodifestivalsfinal hos Wikströms. Plus att baby och jag firar 16 månader. (: <3


Risbergskafest

080313 Torsdag

17:07
Var himlans skönt att få sovmorgon till tio imorse. Var dock trött när jag vaknade ändå, men det var i alla fall skönare än halv åtta.
Åkte in till stan. Fick vänta på Tommy i tjugo minuter utanför nya mässhallen. Eller vad den nu heter. Ja, det var i alla fall jobbmässa så jag skulle ge honom hans CV och personliga brev som jag skrivit ut till honom på skolan. Hade mycket tid innan skolan började så jag gick runt där inne med honom ett tag. Verkar vara bra, bra sätt att få information på.
Sen åkte jag till skolan och hade klassråd och s-block. Har sjukt mycket s-block att läsa till provet, men jag får försöka lösa det över lovet.
Ikväll blir det i alla fall Risbergskafesten och jag är väldigt taggad. Ska bli riktigt kul, verkar vara många som kommer. Ska dock inte dricka den här gången. För det första har jag ändå ingen förfest och för det andra har jag matteprov imorgon. Och så blir det bra om jag inte dricker eftersom jag dels kan plugga inför matteprovet innan jag åker, eftersom jag inte behöver förfesta, och dels så kan jag ta bilen och åka när jag vill. Så det är mest fördelar faktiskt. Och så är det ju gratis, hehe.
Men resten av dagen blir det alltså matteplugg och göras iordning inför festen. Yeah. Det blir nice. Har inte riktuigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig, beror lite på hur kläderna känns. Men det blir nice. Hihi.

18:09
Nu ska vi se. Kvällens outfit blir: svart tubklänning, svarta eller grå strumpbyxor, röda pumps, maybe rött skärp, långt guldhalsband, guldärhängen, rött läppstift, sotiga ögon och uppsatt hår. Yes. Smolket i bägaren är min lila kuvertväska, känns inte som att den riktigt matchar. Men tydligen ska man satsa på flera fäger tillsammans i år. Har i alla fall ingen bättre. Det blir nog fint ändå. Bild kommer upp på bilddagboken, någon gång i framtiden.
Kvällens plan blir i alla fall: plugga matte, äta kvällsmat, göra mig iordning, plugga matte och åka till stan. Låter bra, va?

Love was when I met you

080312 Onsdag

15:59
Idag var det sådär väldigt jobbigt att vakna på bussen. Ville bara följa med in till stan..
Fick en massa gjort på s-blocket idag i alla fall, det är ju bra. Men har förjävligt mycket kvar. Usch.
Hade diskussion på engelskan, det var kul. Var bara jag i min grupp där, men i alla fall.
Sen var det matteprov. Det kändes okej i alla fall, men jag kan verkligen inte säga säkert att jag fick godkänt. Vi får väl se nästa lektion. Hoppashoppashoppas.
Köpt biljett till Risbergskafesten. Hoppas nu bara Mahja och Sofie får tag på lite sprit, annars vill inte de gå och då kommer nog inte jag heller gå. Men det spelar inte så himla stor roll för mig, men det vore ju onödigt att ha biljett och inte gå. Men vi får väl se.
Hämtade ut biljetterna till Sound of Music förut också.
Tjockast idag, köpte en påse chips som jag moffade i mig på en kvart. Varför gör jag sånt? Vad får jag ut av det? Jo, dåligt samvete.
Nu håller jag i alla fall på att laga lite mat, hinner inte äta med resten av familjen eftersom jag ska på Hair ikväll. Det blir nice.

17:08
Jag kommer att se ut som en boll om jag fortsätter äta som jag gör. Kanske är värt ett försök att gå till vårdcentralen och få ut magtabletter för det är verkligen den som gör att jag äter hela tiden. Känner mig konstant hungrig och sugen, spelar ingen roll hur mycket jag ätit. Försöker äta välduigt reglebundet också men det funkar inte heller. Jaja. Jag trivs i alla fall med min kropp och det är det viktigaste. Och jag har bärjat äta nyttigare och tränat mer, så fuckyou.

21:59
Åh, Hair var underbar. Visserligen fattade jag noll för det mesta men det var så himla kul ändå, och alla killar var så himla charmiga. Ville bara äta upp Andrei, Jacob och Medhanie. Så bra musik också, yeah. Måste kolla filmen någon dag också, då kanske jag får rätsida på det mesta.
Tagga för Risbergskafesten imorrn!

Mitt i ett äventyr

080311Tisdag

13:36
Detta har varit en riktig mongodag.
Började med att jag upptäckte att jag inte hade nyckeln i väskan när jag skulle till bussen. Kom då på att den förmodligen hade ramlat ur väskan igår när jag åkte hem från träningen. Hade ingen extranyckel så det var bara att gå ut bakvägen och springa till bussen. När jag väl satt mig på bussen hittade jag inte mobilen och tänkte då att jag hade glömt den hemma när jag stressade iväg. Gick av efter en hållplats och gick hem. Självklart hittar jag mobilen i väskan ändå. Hämtade cykelnyckel och tog cykeln till E18, tog Fjugestabussen till stan. Ringde mamma och fixade dejt med henne i Hallsberg. Som tur var så låg nyckel i bilen. Tåget till halssberg gick precis när jag kommit av bussen, flyt. Gick till Alléskolan, tärffade mammaoch så gick vi och åt. Jag var som ett djur på zoo, kände mig så uttittad. Blev presenterad för typ alla elever och lärare, lite smått pinsamt men vad göra. Var i alla fall en mysig skola. Sen skulle mamma ha lektion så då drog jag mig tillbaka mot stationen. Mellanlandade på Lindex. Lånade av de pengar som jag ska betala Sound of Music-biljetterna med. Köpte ett långt halsband med olikfärgade stenar, solglasögon, tumvantar, sjal och två rosa nagellack. I like it. Tyvärr så var det en halvtimma kvar till tåget gick till Örebro så jag fördrev tiden med att gå till Ica och köpa en SOLO G.
Men nu är jag i alla fall i skolan. Skulle ju egentligen plugga hela dagen, men nu blev det ju inte så. Men får en stund på mig i alla fall, och så blir det plugg hela eftermiddagen. Ska köpa lite glass så man orkar.
Har ändå varit en bra dag, trots allt.

17:20
Var helt okej på bilden idag. Fick rita av en bild i en bok. Blev ganska bra. Skulle måla ett rum runtom, men det var assvårt att komma på vad man skulle ha. Blev typ ett fönster med hav, och en blomkruka, haha.
Har bestämt mig för tat det blir Risbergskafest på torsdag. Kommer bli så himla kul! Ska supa. Fast bara lite. Har ju faktiskt prov på fredagen. Ska försöka tigga lite vodka av pappsen, så man blir lite lullig i alla fall. Åh, va kul! TAGGA!

20:19
Nu ger jag upp matteskiten.

Don't seek what you don't need from me

080310, Måndag

11:28
Jag är så jävla död den här veckan. Har så sjukt mycket att göra så det är inte sant. Fattar verkligen inte hur jag ska klara av allt. Blir för mycket.
- Grammatikprov tisdag.
- Historiefrågor onsdag.
- Omprov matte onsdag.
- Geometriprov fredag.
Måste satsa på att få godkänt på omprovet. Det tyckte Lasse i alla fall, för tydligen så äör det svårare än geometriprovet. Hoppas verkligen att jag får godkänt för jag har slitit som ett djur! Plugga idag, på håltimmen imorgon. Tänker inte hoppa över pilatesen ikväll, behöver den för att slappna av. Och sova direkt när jag kommer hem. Tänker ta 09:30-bussen imorgon, kanske kommer jag lite för sent till ensemblen men det får gå.
Är så himla trött, får ju aldrig vila.
Snart är det idrott. Hoppas det är något kul, annars dör jag. Sen matlagning, trerätters. Hoppas det är gott. Mamma lär få hämta mig, annars kommer jag liksom inte hinna hem innan jag ska åka igen. Sugigt.
Alltså, det känns som att jag inte får någon ordning på alla tankar, det flyter liksom bara runt i virvlar inne i huvudet. Det är jobbigt. Men snart är det påsklov i alla fall. Blir väl jobb fem dagar på raken, men på torsdagen blir det Idre! Längtar så enormt, ska bli så kul! Hoppas det är fint väder så att man kan bli lite bränd i backen. Åh, ge mig nu!
Bäst just nu: Colby Caillat (stavning?) - Bubbly, och Ron Pope - Drop in the ocean.

17:43
Var kul på idrotten idag. Vi körde basket, innebandy och fotboll med fyra lag, och två lag körde i taget och så bytte man efter ett mål. Ska man ändå göra't så kan man väl lika bra göra på detta sätt.
Trerätters på matlagningen idag alltså. Blev räktoast till förrätt, biffstogranoff med potatis till varmrätt och världens godaste fruktsallad till efterrätt. Nicenice.
Nu ska jag bara slappa fram till träningen. Sen hem och däcka efter den.
Ska verkligen försöka gå på bilden imorgon.

20:58
Pilates är nog världens bästa träningsform. Åh. Man blir superavslappnad samtidigt som musklerna jobbar tills det bränner i dem. Jag går alltid därifrån med ett leende på läpparna. Det är så skönt på måndagarna också, för det är så lite folk som går då. Idagvar vi fem stycken, alldeles lagom. Då behöver man inte tänka på att inte peta ut ögonen på folk och sådär.
Nu ska jag sova. Ska bli väldans skönt. Pussiloo.

A change in the weather

080309 Söndag

22:13
Jag borde verkligen sova för jag är så himla trött, men jag ville blogga idag. Det blir aldrig lika bra dagen efter..
Var skapligt med folk på jobbet idag, men inte särskitl stressigt ändå. Fast för lite personal idag igen, fattar inte grejen. Är det bara jag som ställer upp när det kärvar eller? Malin Mellbergs sista dag idag, och Patricia slutat. Någon som vill ha jobb, kom till Restaurangtorget.
Lekt med Jennifer ikväll, det var väldigt trevligt. Har saknat henne massa, jag insåg det häromdagen. Nu ska det banne mig inte gå månader mellan att vi ses. Du betyder faktiskt en massa gumman, även om jag varit dålig på att visa det. Vi kollade i alla fall på tv, tjockade (alltid!) och pratade en massa. Kuljul.
Conny och Viktoria har tydligen köpt ny husvagn, för det ringde Viktoria till pappa och berättade förut. Hon är lite störd.
Så jäkla skönt att Carola inte gick vidare igår, jag blev så lycklig. Hon är så dryg. Puss på Sibel! Fast ville hellre ha Ola än Nordman.. Men aah.
Pepp på skola den här veckan, är ju sista innan lov.
Längtar till Idre!!!

Kom, bli vår gäst

080308 Lördag

10:44
Idag blir det jobb. Hoppas det är skapligt mycket folk i alla fall. Är sugen på disken idag. Fast vill ändå stå på Nelly's. kan tänka mig lobbyn också. Helt enkelt, så är jag pepp på jobbet idag.
Efter jobbet blir det hem, käka pizza och tjocka chips med Tommy, Marcus, Anna och Johannes. Det blir nice. sent ikväll ska jag vara fyllechaffis åt mamma och pappa också. De ska på Joe LaBero ikväll. Fusk.

Så säg, varför rodnar Cecilia Lind?

080307 Fredag

15:24
Yes, äntligen fredag!
Gick så himla dåligt på sången imose, fattar inte varför. Går jämt sämst där. Fick ny låt i alla fall; En borde inte sova.
Drag på kören, övade nästan bara Bli vår gäst. Den är kulig, hihi.
Soft på pianot, slapp spela eländet i häftet. Fick välja en visa att kompa istället. Jag tog Brev från Lillan. Den blir nog med på akustiska projektet.
Jobbade en massa på matten också, jag är så bra. Ligger inte lika mycket efter längre. Har inte fått tillbaka provet än, men jag är 99,9 % säker på att jag fått IG så jag är inställd på omprov på onsdag.
Körde nån konstig blandning av dans och kampsport på idrotten idag. NIA hette det visst. Det var väldigt udda men väldigt kul också.
Idag blir det väl till att plugga till matteprovet, annars inte mycket. Let's Dance ikväll. Sängen tidigt kanske.

16:22
Jag måste säga att jag tycker att det är lite kul med Risbergskas nya gossipgirl. Man behöver ju inte ta det på så himla stort allvar.

21:38
Jag skulle ha pluggat matte idag, men jag kan väl säga som så att jag sov i tre timmar istället. Det var sjukt skönt. Drömde en massa konstigt igen. Det är kul att drömma. Fast jag är liksom fortfarande trött.. Jaja.
Vill ha lite popcorn nu tror jag, hehe.

22:57
Nu har jag varit duktig ändå. Gjorde lite popcorn och pluggade matte innan utröstningen i Let's Dance. Blev en hel del gjort. Hoppas jag blir godkänd, annars blir jag tokig!
På tal om Let's Dance; nu är det ju verkligen sådär jobbigt att man vill ha kvar alla. Fast samtidigt så känns det ju å som att det inte spelar någon roll vem som åker för man tycker om de andra lika mycket. Matte och Carin fick lämna idag. Ska jag vara ärlig är det nog mer Carin jag hejat på, för hon är så snygg och cool. Matte är liksom bara.. en snickare, som jag inte haft någon relation till tidigare. Självklart är det Karl-Petter jag hejar på mest nu. Resten hejar jag också på, men jag vill verkligen att Karl-Petter ska vinna, han är så jäkla skön och okonstlad. Puss på honom!
Nu blir det sova och Djävulen bär Prada.
P.S. Sista Harry Potter i mobilen nu, yes. D.S.

We were young

080306 Torsdag

22:09
Drömde samma dröm fast i tre olika versioner inatt. Alla tre gick ut på att jag vaknade på morgonen, var sen, glömde saker, missade bussen. Stressad, jojomän.
Pluggade s-block innan första lektionen, jag är så bra.
Gjorde min redovisning på MUKO:n och det gick jättebra. Väldigt skönt. Vi började planera vårt akustiska projekt. Jag, Elin, Karin Österberg, Simon Tärnqvist och Janna ska spela på dagiset Fasanen. Jag tror det kommer bli skitkul, har alltid velat göra konsert med barnlåtar. Har filat lite på arr till en Svingelskogen-låt.
Sen var det GEMU. Satt i ljudteknikssalen, så himla bra. Inte för att det gick särskilt mycket bättre, men man kan spela piano, hehe.
Så var det s-block. Vi pratade bort halva lektionen, vi hann knappt göra hälften av allt som vi skulle ha gjort vilket gjorde att vi får läsa ikapp hemma. Not so pepp.
Sen gick jag till Haga och hade vattenaerobics. Det är så himla skönt, det är ju 34 grader i vattnet. Inga fel.
Kvällen har spenderats med matteboken, fyfan. Jag fattar vad mamma säger men jag får det ändå inte att gå ihop när jag väl ska göra själv. Men förhoppningsvis så vet jag lite mer nu än jag gjorde innan.
Fick inbjudan till stor födelsedagsfest idag. Det är Malin Mellberg på jobbet som fixar med tre andra tjejer. Det är typ 200 pers inbjudna, förhoppningsvis känner man någon mer än bara de från jobbet. Blir förfest på Wobbler och sen utgång på Klaras. Jag är jävligt pepp. 200 spänn för välkomstdrink, plockmat, inträde och garderob på Klaras, det är det ju värt. Fatta festen. Kulkul.
Nej, nu måste jag gå och lägga mig. PUSS!

My heart will go on

080305 Onsdag

11:33
Sjukt skönt att få sova tills man vaknade av sig själv imorse. Hade ställt klockan på ringning till klockan elva, men vaknade halv nio. Sköntskönt. Kollade på ett par avsnitt av Jericho
Har bränt ut cd till MUKO:n på torsdag. Kollat lite på arbetsmiljö- och säkerhetsprovet.
Dagen blir soft; först provet, sen hämtar pappa mig och så åker vi till rehab och kollar vad de säger om resultatet från röntgen, sen hem, och sen tar jag bilen in till pilatesen ikväll. Fiiiinfint vettu.
Ska försöka plugga lite mer nu, och sen börja städa mitt überskitiga rum.

13:42
Höll på att missa bussen förut, jag var så inne i min städning. Dammsög rummet ordentlgit, så nu kanske jag inte får astma där inne längre, hehe. Måste fixa något vettigt att ha mitt smink i, min popcornskål är överfull. Kanske egentligen borde rensa, jag använder ju verkligen inte allt, men ändå liksom.
Är så himla fint ute, man vill bara vara ute och promenera och ta vackra vårbilder. Det är liksom varken varmt eller kallt. Älskar när solen skiner, då blir jag så glad. Hate slask och regnrusk.
Nu har jag i alla fall varit duktig och skrivit ut text till MUKO:n imorgon. Måste bara komma ihåg att ta med skivan.
Snart är det i alla fall prov och sen kommer pappa och hämtar mig. Yeah.
Sprite är den nya colan, btw.

19:57
Provet gick bra tror jag, kändes väldigt bra i alla fall. Borde åtminstone få ett VG tycker jag.. Lättförtjänt i så fall.
Det gick också bra på rehab, äntligen fått ett konkret svar på vad som är fel. Tydligen så har jag en skada på miniskeln och det blir nu titthålsoperation framåt sommaren. Så himla skönt, verkligen. Känns väl lite dumt att man hoppades att något var fel men jag tycker att det är bättre att de hittar ett fel och åtgärdar det, än att de bara sätter mig på att styrketräna. Sånt blir det ju i alla fall efter operationen. Men ändå.
Var ett jättebra pilatespass idag också. Var en annan instruktör och hon förklarade verkligen hela tiden, det var jättebra. Passet var helt annorlunda också så det var väldigt kul.
Vad som är mindre kul är att mina föräldrar klagar på att Tommy är här så mycket. Hey, kan jag hjälpa att jag tycker om att umgås med min pojkvän, och att jag inte alls gillar att vara hos honom? Nu snackar vi max tre dagar i veckan. Visst, jag förstår att det blir fyrt med mat och så, men ändå. Jag tyckerinte det är så kul att få höra sånt. Och så klagar de på annat också, och jag blir så trött. Lämna honom ifred. Ska bli så skönt att flytta hemifrån.
Nu måste jag verkligen kolla matten. Ska försöka börja lite på s-blocket också, annars ska jag göra så mycket som möjligt imorrn bitti.
Ska i alla fall lägga mig i badet och bli ännu tröttare än jag redan är.

Fyfan

080304 Tisdag

09:27
Så jävla ovärt idag. Är så himla trött och genomfökyld, fått tillbaka det onda i halsen. Jag pallar fan inte mer. Måste verkligen ringa vårdcentralen. Åh, ge mig penicillin, eller nåt annat starkt som tar bort allt. Varför blir just jag sjuk hela tiden? WHY?
Får se hur mycket jag klarar av skolan idag. Är så jäkla opepp, skitdag verkligen. Känns dock inte så bra att skolka ifrån KUHI och bild idag igen, har redan för mycket frånvaro. Speciellt från bilden.. Fast jag kan i och för sig inte hjälpa att jag är sjuk. De kan inte tvinga mig att vara här.. Det blir ju inte bättre liksom. Men vi får se.
Tommy kommer sen. Men möjligtvis kan jag åka hem, hämta lit grejer och åka hem till honom istället. Måste i alla fall ha med mig arbetsmiljö och säkerhetshäftet och kallelsen till rehab. Vi får se hur det blir..

Been awake for a while now

080303 Måndag

21:11
Imorse trodde jag at jag försovit mig men det hade jag som tur var inte. Kändes gott att vara utvilad efter att ha sovit sju timmar.
Hade engelska. Höll på med lite presentationer med våra "familjer". Kollade lite fakta om Los Angeles, bara för att fördriva tid. Inte mycket gjort direkt.
Sen satt jag och skrev klart KUHI-uppgiften på lunchen. Skönt att ha den ur världen. Blev inte lång direkt, men den får duga. Inte var den om ett medeltida instrument heller, utan ett renässansinstrument, men whatever.
Så hade vi idrott. Vi dansade rock'n'roll, bugg och foxtrot. Jag är verkligen sjukt dålig på att dansa, jag har ingen taktkänsla i benen. Det är helt kaiko. Fast kul var det.
Sen var det matlagning. Vi styckade en kyckling och gjorde kycklingfilé med potatis, dragonsås och morötter och palsternacka. Det var gott, fast inte såsen. Men vi hade trevligt.
Efter det gick jag på stan en stund. Köpte ögonskuggepalett på H&M. Så hämtade mamma mig. Vi åkte och köpte lite mat.
Väl hemma åt jag lite mat och sen åkte jag in till stan igen och gick på pilates. Det var nice.
Nu ska jag gå och lägga mig, kolla klart på Jericho. PUSS!

Drar vinden bort med mig

080302 Söndag

21:13
Igår var det jättemyckt folk på jobbet, har inte varit så mycket sen julruschen. Fast det var väl trevligt, man hade i alla fall att göra hela tiden och tiden gick fort. Calle har visst börjat igen, trevligt.
Efter jobbet åkte Tommy och jag till Coop och köpte godis. Träffade Linnpinn.
Sen hem och äta skaldjurspaj. Lagom till Melodifestivalen kom Pecka, Catta och Conny. Det var trevligt med så mycket folk. Melodifestivalen var ju bra också, dumt att alla bra var i en grupp.. Hade velat ha med Calaisa.
Senare på kvällen spelade jag, Tommy och Marcus kort. Det var lots of fun.

Idag åkte vi hemifrån vid elvaitden. Åkte till pappa och lämnade ryggsäck. Sen till Lager157, köpte dock inget. Sen till Marieberg. Köpte två sminkborstar och en duschtvål på Europris
Massa folk idag också, har varit så stressad. Var inte så kul. Fast gick fort idag också. Gick dock inte så bra med städningen så vi fick lite övertid.
Blev hämtad av Tommy och Hannes. Åkte hem till Hannes och hämtade bilen.
När vi kom hem hade Marcus bakat blåbärsmuffins, de var jättegoda. Tommy och jag gjorde scones till kvällsmat, de blev också goda.
Så har vi tittat på En annan del av Köping, och nu ska vi ner till mig och gosa och titta på Jericho och Robins. PUSS! 

A drop in the ocean

080301 Lördag

09:52
Jag var så himlans trött igår så jag gick och la mig innan jag ens fått reda på resultatet från Let's Dance. Somnade till Sex and the City.
Vaknat en massa inatt, don't know why.
Skitväder ute men det gör inget för då är det förhoppningsvis lite att göra på jobbet idag. borde det vara ändå eftersom det är lönehelg. Hoppas det inte blir lite folk i alla fall, det är så tråkgit.
Innan jobbet ska jag iväg till överskottsbolaget och kolla om de har nån CD som jag kan bränna ut på.
Efter jobbet blir det Melodifestivalsmys med mamma och Tommy.

RSS 2.0