Fuck off

Söndagen den trettionde september nollsju

Tiotrettiofyra:
Drömt mardrömmar inatt. Inte så kul. Fast det är skönt att drömma ändå, för ibland händer det så kul saker. När jag vaknade saknade jag Tommy massor. Behöver honom men får inte träffas förrän på onsdag. Hjärtesorg.
Lär bli sjukt mycket folk idag; pissväder, lönehelg plus Martin Stenmarck och Ola. Wei liksom. Fast det är ju bra att ha mycket att göra, då glömmer man bort tiden liksom. Jag känner mig som värsta skabbet idag men jag orkar inte vara som en nyponros idag för det är äckelsöndag. Hoppas jag får jobba nästa helg, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Need some distraction..


Artonnollnio:
Gick bra att jobba idag också. Så skönt. Var inte sådär jättemycket folk, trodde att det skulle vara kaos. Skönt. Hörde både Ola och Martin. De åt dock inte hos oss, snålisarna.. Såg Martin Stenmarck när han gick förbi när vi skulle stänga. Han hade fått blommor.
Ikväll blir det sängen tidigt. Kolla på film och så. Nice.

Watcha been doin'?

Lördagen den tjugonionde september nollsju

Tiofemtiosex:
Igår var jag hemma från skolan, hade fortfarande huvudvärk. Jag och Tommy kom upp vid halv tolv. Vid ett så sov vi igen och vaknade inte förrän efter fyra. Var så grymt skönt. Då gjorde vi oss iordning och åkte in till stan. Mötte Anna och Rebecca på Klippet. Vi handlade en massa tacogrejer. Sen gick Tommy hem till Hannes och vi tjejer gick hem till Rebeccas nya lägenhet på Nygatan. Fett snygg var den, riktigt öppen planlösning och allt. Impressive. Vi laddade upp med lite Guitar Hero och sen började vi fixa med maten. Maten kunde nog ha räckt till en hel skolklass. :P Sen kom Sofia och Linnea och så åt vi. Mysmys. Sen kröp vi ner i sofforna och kollade på Idol och sen var det Guitar Hero resten av kvällen. Vid tiotiden tog jag, Sofia och Linnea bussen hem.

Idag ska jag jobba igen. Härligt att tjäna pengar. Lär vara grymt mycket fok, löneh

Fuck off

Söndagen den trettionde september nollsju

Tiotrettiofyra:
Drömt mardrömmar inatt. Inte så kul. Fast det är skönt att drömma ändå, för ibland händer det så kul saker. När jag vaknade saknade jag Tommy massor. Behöver honom men får inte träffas förrän på onsdag. Hjärtesorg.
Lär bli sjukt mycket folk idag; pissväder, lönehelg plus Martin Stenmarck och Ola. Wei liksom. Fast det är ju bra att ha mycket att göra, då glömmer man bort tiden liksom. Jag känner mig som värsta skabbet idag men jag orkar inte vara som en nyponros idag för det är äckelsöndag. Hoppas jag får jobba nästa helg, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Need some distraction..

Oh, father

Lördagen den tjugonionde september nollsju

Artonochfjorton:
Igår var jag hemma från skolan. Jag pallade liksom inte med min huvudvärk och yrsel. Gick upp ur sängen runt halv tolv. Vid ett somnade vi igen och vaknade kvart över fyra. Det var skapligt jätteskönt.
Sen åkte vi in till stan och träffade Rebecca och Anna på Klippet. Handlade en massa tacogrejer. Sen gick Tommy hem till Hannes och vi gick hem till Beccas nya lägenhet på Nygatan. Lyxlägenhet, OMG. Vi gjorde tacos som kunde räckt till en hel skolklass och så kom Sofia och Linnea. Vi hade lite uppvärmning med Guitar Hero och sen högg vi in. Sen kollade vi på Idol och resten av kvällen körde vi Guitar Hero.

Idag har jag jobbat hela dagen. Sjukt mycket folk. Fick stå i lobbyn halva eftermiddagen. Så himla jobbigt.
Ikväll kommer Pecka och Chatarina på middag. Jag ska väl äta lite gott och kolla på tv. Mys.

Dizziness

Torsdagen den tjugosjunde september nollsju

Sjuttonochfemton:
I tisdags var jag och plutten på bio, Supersugen. Den var asbra, jag skrattade hela tiden.
Igår jobbade jag. Vi hade extraöppet på Marieberg så jag slutade itne förrän halv elva. Skapligt trött var man sen.
Idag har det varit en skitdag. Gick sämst att sjunga på MUKO:n. Cias fel, lätt. Dah. Fattade i alla fall på GEMU:n och så var det rätt kul på S-blocket.
Har förbannat ont i huvudet och är yr. Illa. Hoppas det är bättre tills imorrn. Behöver plugga sång och piano men orkar inte. Laddar in musik i telefonen. Tar femtio år. Ska lägga mig i badet och läsa klart VeckoRevyn.



Tjugoettnollett:
Nu har jag stört mycket låtar på mobilen. Fett najs.
Snart kommer min Tommy! Jag ska vara hemma imorgon, mår inget bra. Bäst att passa på imorgon, enda dagen man har "råd" att vara hemma.. Men ska i alla fall gå på tjejkvällen, det får jag inte missa! Men min bubbe kommer och tröstar mig snart, och jag har köpt godis så jag ska nog överleva. I think.

Overload

Måndagen den tjugofjärde september nollsju

Elvatrettioåtta:
Jag gillar inte den här dagen. Buh.
Åkte till skolan extra tidigt för att gå på mattestuga men jag fattade ingenting. Jag förstår alla genomgångar men jag förstår inte när de hamnar i ett lästal. Jag fattar liksom inte vad de vill att jag ska göra. Blää..
Sen engelska. Skulle plugga till provet men det är så sjukt mycket glosor att jag inte orkade skriva ner dem alla så jag satte mig och översatte hela texten istället för då fick jag in orden i sitt sammanhang och kan förhoppningsvis lära mig dem då.
Ska plugga engelska och matte nu fram till skolfotot. Björk har jag äntligen skrivit klart så det är en sak mindre att göra. Måste plugga sång, ensemble och piano också. Förstår inte hur jag ska hinna med allt den här veckan. Knappt att jag hinner med att gå iväg och simma liksom. När ska jag leva?
Ska försöka plugga matte ikväll också, får sitta med mamma. Kuljul liksom..
Imorgon ska jag i alla fall gå på Supersugen med Tommy, det blir kul! Och på onsdag jobbar jag mellan fem och tio.

Artonnollett:
Jag har varit så duktig och pluggat matte och engelska idag. Jag är så bäst. Var riktiugt kul på teatern idag också, som alltid.
Är väldigt trött nu. Blir väl att lägga sig tidigt som vanligt. Vi får se vad som sker. Slipper i alla fall plugga. Ska dock kolla upp min nya låt.


Tjugoetttjugotre:
Det var då själva tusan att man inte ska hitta den där låten. Har letat på YouTube och Stadsbiblioteket, men icke. Det bästa jag kunde hitta var någon nisse som spelade flöjt eller något ditåt, då kan jag i alla fall lära mig tonerna. Sen att jag har världens sämsta noter som jag inte ser något på är en annan femma. Har i alla fall övat på Body and Soul till MUKO:n och Don't let the sun go down on me till ensemblen imorgon. Goodie.
Var iväg och handlade förut. Jag är duktig säger jag ju. Åt för många toasts till kvällsmat och kollade på Idol. Jag vet inte vem jag tycker ska åka ut, alla var ju bra. Fast jag vill i alla fall att Knut, Sam, Christoffer och Daniel ska gå vidare, men det spelar inte så stor roll sedan. Christoffer och Sam har helt enorma röster i alla fall, jag fick gåshud. Resten var också bra, men de var lite mesiga tycker jag. Jaja. Jag får se om jag orkar kolla på utröstningen ikväll, jag får ju ändå reda på resultatet i skolan imorgon.
Ska i alla fall läsa lite VeckoRevyn, som jag har börjat prenumerera på by the way, och kolla på Gilmore Girls, like always.

Took a million years to look for you

Söndagen den tjugotredje september nollsju

Tjugonolltvå:
Grattis på nittonårsdagen, älskling! (L)
Idag vaknade jag typ halv nio. Det är skönt..
Åkte till IKEA innan jobbet. Köpte ett par chockrosa tofflor för tjugo spänn, lätt värt.
Jobbat hela dagen. Fick inte rast förrän tio över tre så jag var lagom slut. Vi blev klara tidigt idag så jag hann in åp Coop efter jobbet. Köpte tiopack DVD-skivor, VeckoRevyn och choklad, yeah.

Imorgon är det måndag igen. Den kommer bli fett bra. Ska nog faktiskt gå på mattestuiga imorgonbitti för jag ligger efter.. Sen engelska, plugga inför provet. Så är det ingen idortt, hurra, för det är skolfoto! Vetitusan vad jag ska ha på mig men jag orkar liksom inte bry mig nämnvärt mycket. Sen är det teater! Hjärta teater, verkligen!

Uh huh

Lördagen den tjugoandra september nollsju

Sjuttonfyrtioåtta:
Igår var det en ganska konstig, men bra dag.
Hade sång. Fick ha egen uppvärmning med Caroline. Sen kom Kajsa och Ida också. Gick bra att sjunga min låt, men Caroline säger att jag är blyg. Jag vet inte. Maybe.
Sen kör. Vi har roliga låtar som vi ska sjunga på FN-dagen. Sånt gillar vi.
Sen piano. Gick brutalt dåligt. Stackars Dan. Men jag kunde i alla fall öva själv för Lina var i Göteborg.
Sen matte. Jag fattar faktiskt fortfarande och det känns bra. Sjukt jobbigtmed matte dock.
Äppelpaj till lunch, det gillar vi starkt! Och ost på knäckebröd.. Yummy.
Roligt på idrotten också. Spelade handboll. Blir sugen att köra igen ibland. Men så blir det nog aldrig. Gjorde några mål i alla fall och räddade många, yeah.
Efter skolan åkte jag till Marieberg. Jag fick vänta på mamma. Ringde Tommy och övertalade honom att komma hem till mig och ha pre-birthday-mys. Åt ciabatta med mammsen. Fixade lite grejer. Åkte till Sötvaruhuset och köpte en enorm godispåse, muuuums. Sen in till stan och fixade lite där också. Så hämtade vi Tommy på resecentrum och åkte till Willys. Min körning gick såååå dåligt, jag skyller på klackarna.
Hade mysigt på kvällen i alla fall. Åt tacopaj, kollade på Idol och sen hade jag presentutdelning till Tommy. Han blev nog nöjd tror jag. Vi kollade lite på Full Frys och sen somnade vi.

Idag har jag jobbat. Så skönt att jag fick jobba den här helgen, jag började få panik efter att ha varit ledig en helg. Haha. Var mycket folk i alla fall men som tur var så var det lugnt mellan fyra och fem så vi hann städa undan allt i tid. Nice.
Ikväll blir det slappt. Kolla film och äta gott som vanligt.

Imorgon är det jobb igen och så fyller bebisen nitton år. Hinner dock inte åka dit men jag firade ju honom igår. Love.




Tjugoettfemtiofem:
Var en trevlig kväll med plockmat, Svensson Svensson och Babben.
Har lagt in musik på min mobil. Jag måste verkligen köpa ett minneskort för jag får bara plats med fem låtar och det kommer man inte långt med..
Nu ska jag gå och lägga mig. Jag lägger mig alltid så tidigt för jag är stört trött på kvällarna. Inte så kul..

My happy ending

Torsdagen den tjugonde september nollsju

Artonochtio:
Jaha, nu var det faktiskt ett par dagar sen jag skrev.
Tisdag; Försökte att plugga när jag kom till skolan men det bara for runt i huvudet så det sket sig. Hade ensemble. Min grupp ska göra Elton John - Don't let the sun go down on me. Den är jättefin och jag och Emma ska sjunga. (: I like it.
Sen hade jag kulturhistoria. Kollade lite på Moulin Rouge, måste se den igen!
Jag skulle ringa Louise men när jag satt på bussen och skulle ringa så kom jag på att jag glömt att skriva in hennes nummer. Jag fick lite lätt panik men jag letade upp henne på stan och skrev på att jag vill vara fadder. Jag är snällis.
Sen gick jag till HairCorner och klippte och slingade mig. Jag är inte så nöjd men det får gå. Gillar inte slingorna på ena sidan, men jag får stå ut helt enkelt. Var dock inte värt pengarna.
Sen åkte jag och Anna ut till Marieberg. Vi hamnade på Mosåsbussen som inte gick via Marieberg så vi fick gå genom skogen på något vänster, men fram kom vi till slut. Skulle gå på toaletten och när jag öppnade dörren stod det en gubbe där inne, haha. Sen fick jag en egen toa. :P
Vi åt på mitt jobb, kycklingtallrik, mums. Jag åt till och med salladen och tyckte den var god! Anna var tvungen att ta bildbevis.
Det var svårt att hitta presenter till våra gossar men det lyckades till slut. Tänker dock inte avslöja vad det blev här eftersom man aldrig vet vem som snokar. (;
När vi kom tillbaka till stan tog vi oss en glass på McDonald's och sen kom Tommy. Så gick vi till konserthuset och då kom Johannes också. Så åkte vi hem.
Vi försökte kolla på Bourne Supremacy men jag var så trött så vi gav upp efter första disken. Sen sussade vi sött.

Igår åkte vi till gammelmormor. Bussen tog sju år men vi kom fram. Vi fick revbensspjäll, mumma! Så la vi oss och sov middag en timme, skönt som tusan. Kollade lite på tv. Fick tvåhundra kronor var. (: Så fikade vi och spelade lite spel. Var mysigt. Så åkte vi hem.
Hade körlektion. Det gick jättebra men vi belsutade i alla fall att skjuta upp uppkörningen eftersom vi inte hinner köra klart våra lektioner tills dess, men det gör ingenting för jag hade fått panik om nästa gång är sista övningen.
Efter körningen åt vi på Mcdonald's och sen åkte vi hem. Vi fick skjuts från motorvägen av pappa. Vi åkte förbi affären och hämtade ut min nya mobil. Pallade inte att hålla på med den igår, men får väl göra det snart.
Vi kollade på Idol och Heroes och hade mys. (:

Idag vaknade jag bredvid min gows igen. Hjärta på honom.
Passade på att plugga när jag kom till skolan. Kändes bra. Hade MUKO. Ganska drygt faktiskt.
Sen GEMU. Jag börjar fatta. Det känns bra som tusan.
Så var det s-block. Hade prov. Jag var klar efter tjugo minuer, gött. Tror det gick bra.
Passade på att plugga lite sång efteråt. Sen gick jag och simmade.

Nu är jag dock hemma. Är trött som ett litet lamm. Ska försöka plugga till sången.. Caroline blir inte glad på mig annars.
Mina stövlar är nyklackade. (: De är fina, nu kan jag i alla fall gå i dem.
Ikväll blir det Idol och Heroes och lite finlir med mobilen. Ska skriva av alla fina sms och ha i någon söt bok. Fast jag har ingen söt bok, men jag får väl ta någon vadsomhelst.

Imorgon ska jag och mamma till Marieberg. Ska tigga jobb då, haha. I alla fall lämna kläder så att de finns där när jag behöver dem. Lördag blir det stan också. Mys. På söndag fyller bebis! <3




Tjugotvånollsju:
Jahaja. Det var längesen jag var uppe såhär dags, haha.
Fred Sjöberg ringde nyss. Får se om jag ska söka till Kammarkören. Jag kanske inte hinner med tanke på jobbet. We'll see.
Hanni ringde förut. Jag som hade tänkt gå och tigga om jobb imorgon. Nu slipper jag det för jag jobbar lördag och söndag och förmodligen onsdag, lördag, söndag nästa vecka också. I'm happy 'cause that's money.

You're beautiful

Måndagen den sjuttonde september nollsju

Artontrettiosju:
Lovely måndag igen. Hade ställt klockan fel så jag vaknade en timma för tidigt men då la jag mig och kollade på Gilmore Girls tills jag somnade om igen.
Först engelska. Satt och jobbade med uppgifter i boken. Vi har typ hudnra glosor till provet nästa vecka, plus annat. Palla. Fast det är kul att lära sig nya ord, men ändå.
Pluggade Björkuppsats på lunchen. Började i alla fall.
Fotboll på idrotten. Jag är alltid rädd för mitt knä när jag spelar. Det gjorde ont i dag. Tur att jag ska till doktorn imorgon.
Sen älskade teatern! <3 Massa gestaltning idag. Våra element. Det var skoj, som vanligt. Tyvärr (jaa, det är faktiskt tyvärr) fick vi sluta tidiagre idag för att Erikas lins var cp. Det var lika löjligt som det låter också, men det var faktiskt synd om henne. Eller nåt. Nåväl. Jag, Angelique och Sofia gick i alla fall från Svänghjulet för vi är hurtiga. Philip dissade oss men han var i alla fall snäll och saktade ner när Fia och Anki skulle gå åt ett annat håll. Very nice people.
Är aphungrig. Jag tror det vankas revbensspjäll, mumma!
Måste plugga s-block idag. Och helst GEMU. Har i alla fall lyssnat på min låt. Dock inte Summertime än.. Fan..

Imorgon blir det en trevlig dag. Ska klippa och slinga mig. Slingorna blir i antingen rött eller brunt. I thjink it will be good. Sen ska jag och Annapanna åka till Lager157 samt Marieberg för some serious shopping. Goodie.

The youths of our time

Söndagen den sextonde september nollsju

Tioochfemton:
Det blev en bra dag igår till slut.
Jag åkte in till stan. Hade sällskap på bussen i form av Anna, Johannes och Linnea Palm. Sen gick jag, Anna och Linnea till Korthuset och fixade med bilder och efter det stack Linnea. Så gick jag och Anna på stan en stund. Jag kände mig rik så jag ville shoppa lite. Köpte en brun långärmad topp på BikBok (av alla ställen..), den blå väskan jag har trånat efter så länge på H&M samt ett fempack strumpor som verkligen behövdes. Det var bra inköp. Sen gick vi och fikade på Hälls. Jag vet inte om jag tycker om det eller inte. Det känns liksom lite skabbigt av någon anledning. Well, well. Sen träffade vi i alla fall Tommy och då gick Anna hem till Johannes och jag och Tommy gick till La Baguette och åt lunch slash middag. Sen åkte vi hem.
Jag var lite nere igår, det kändes liksom inte bra till en början. Jag är väldigt konstig har jag kommit fram till.
På kvällen gick vi alla fall till Ica och köpte godis och sen kollade vi på Svensson, Svensson och Babben & co och käkade Dulce De Leche-glass direkt ur förpackningen. Och så kollade vi på Bourne Identity. Jag var tvungen att hoppa omkring för att hålla mig vaken, det funkar liksom inte att kolla på film efter klockan nio för mig, haha.

Idag kommer familjen hem igen och då måste man städa. Fast det gör mig ingenting. Tommys over ju ändå så jag har inte mycket annat att göra. Har redan börjat diska och tvätta och ska nu plocka undan allt skit jag har samlat på mig. Yeah. Resten av dagen blir väl en slappardag då man ligger och kollar på Gilmore Girls och tjockar.



Sextonochtrettio:
Jag är sååå trött, men jobbigt att sova nu för då kommer jag inte sova ikväll kanske. Vi får se. Funderar åp att lägga mig i badet och försöka läsa ut Djävulen bär Prada. Måste få tag på gammelmormor..



Tjugofyrtionio:
Idag har det varit filmdag. Har kollat flera avsnitt Gilmore Girls och så ville pappa se Beck så det gjorde vi. Och nu ska vi snart titta på Mord i sinnet. Mahaha.

Tio månader

Lördagen den femtonde september nollsju

Elvanollsex:
Det är en vacker dag. Dockväldigt blåsigt. Jag ska i alla fall bege mig ut på en höstpromenad och förhoppningsvis ta lite snygga höstbilder.
Någon gång kommer väl Tommy hit också. Vi firar tio månader idag. (: <3


Trettonnollfyra:
Var ganska skönt att vara ute. Jag invigde min nya jacka, I love it!
Ska dra in till stan och käka med bubben. Jag ska bjuda för jag är faktiskt en snäll flickvän som bryr mig om min pojkvän och vår dag.

Sverker

Fredagen den fjortonde september nollsju

Sextonnollett:
Jag var inte pepp på att gå upp imorse. Igår var det vackert väder men idag regnade det. Jag ville verkligen inte ha regn idag. Men visst fick jag gå upp ändå, sätta på mig fula mjukiskläder, packa en überful ryggsäck och gå till bussen ändå. Träffade Emelie Brodin, hon är liksom min busspartner på nåt sätt.
När jag kom in till stan gick jag till Ekershallen och postade ett brev till sjukhuset. Jag skämdes över min uppenbarelse i slitna mjukisbyxor, turkos tjocktröja med får på, röda strumpor, joggingskor och en sliten ganmmal grå ryggsäck. Men ska man ut i skogen så ska man!
Hela klassen samlades på resecentrum. Evas grupp åkte med Lindesbergsbussen kvart över nio och vi andra åkte Norabussen halv tio. Vi visste inte riktigt var vi skulle av men Moa var snäll och gick och sa till busschauffören att säga till oss när det var dags att kliva av.
Jag trodde faktiskt att det skulle vara lite mer en vanlig vandringsled med lite olika aktiviteter efter vägen. Men icke. Istället är det en jättekrånglig väg som gick upp och ner hela tiden, man fick klättra och krypa och man kände hela tiden att det var bäst att titta på fötterna hela tiden så man inte halkade eller ramlade. Jag var inte så pepp på detta med tanke på mitt knä men jag halkade faktiskt bara en gång.
Jag, Sofie, Mahja, Simon, Hannes och Hodo utgjorde gruppen Sverker. Vi var ett muntert gäng, stundtals.
Det var skönt att få sitta och fika. Hade sjukt kul, fick hicka. Hade med mig baguette och pastasallad, gottgott.
Vi klarade oss skapligt från regn ända tills det var dags att gå tillbaka. Då öste det ner och då var jag glad att det var bestick, och inte regnjacka, som jag glömt. Jag blev ändå jättekall.
Vi fick vönta hundra år på bussen. Vi försökte lifta men det gick inte så bra. Till en början i alla fall. Sen var det faktiskt några som lyckades stanna en personbil och en taxi. Jag väntade dock på bussen.
Missade precis Vintrosabussen så jag, Johan, Anton och Mats åkte Fjugestabussen istället. Jag var sådär lagom pepp på det eftersom jag då fick gå en lång väg hem. Jag var dessutom kissnödig som aldrig förr.
När jag kom hem hade jag fått brev frånm skatteverket. Jag har restskatt på hela tre kronor. Fått lön också. Nästan fyra och åtta! Wehey, det gillar jag. Nu blir det shoppa av!
Jag la mig i badet för att värma mig, och läste SOLO. Hjärta på SOLO.
Nu väntar jag på att mina pommes frites ska bli klara. Jag var så sugen.
Ikväll blir det lek med Anna, och kanske Johannes. Trevligt värre!



Tjugotrefyrtiosju:
Det har varit en mycket trevlig kväll. Jag, Anna och Johannes kollade på någon störd film om en prostituerad. Inga hämningar där kan jag säga!
Annars så kan jag ju säga som så att det jag känner nu inte kan beskrivas. Vet inte vad känslan heter. Men jag gillar det inte. Olägligt som tusan. Fuck.

Everytime I see your face I smile

Torsdagen den trettonde september nollsju

Sjuttonfemtiosex:
Tommys katt håller på att döda mig. Hatar att jag är allergisk mot den för den är så söt! Men inatt vaknade jag av att det pep i luftrören. Jag kan inte ha det så längre.
Hade MUKO idag. Det är ett roligt ämne faktiskt. Hade lite charader och grejer.
Sen GEMU. Det gillas inte. Det är svårt men man får alltid en AHA-upplevelse.
Sen s-block. Kollade på Shakespear in love. Rätt bra faktiskt fast ganska segt. Yeah.
Hade tänkt gå och träna men jag lyckades glömma påsen hemma hos Tommy så jag fick åka hem, men det var rätt skönt för jag har haft det väldigt jobbigt idag med min allergi. Jaja.
Nu ska jag i alla fall dra mig bortåt affären och köpa lite förnödenheter inför imorgon och till helgen. Pussen.

Halkkörning

Onsdagen den tolfte september nollsju

Tolvnollåtta:
Var en trevlig kväll igår. Körlektionen gick bra och Tommy väntade på mig utanför körskolan. Vi gick till SF och köpte biljetter. Det tog lång tid för det krånglade med hans bonuskort och grejer, mupp på det. Sen gick vi till McDonald's och åt. Jag åt mitt livs första BigMac och det var faktiskt gott.
Sen så såg vi ju då Shrek och den var jättekul, hjärta på barnfilm! Allt bra är hjärta för tillfället bara så ni vet, haha. Sen hann vi precis med Karlskogabussen hem. Var skönt att åka med den eftersom man inte åker via Konserthuset och Olof Palmes Torg, så det gick väldigt fort. Var inte så kul att behöva gå hela den långa vägen hem när jag var trött, men det gick. Sen låg vi och pratade i sängen en stund tills vi somnade.

Så idag då. Vaknade tjugo i sex, det var rena döden. Ville inte gå upp. Ställde mig i duschen och då blev jag lite piggare. så gick bussen halv sju. Kom såklart tidigt till stan så jag fick gå på promenad en stund. Sen vardet öppet på körskolan så då gick jag in och då kunde jag och två andra grabbar åka iväg med Anna-Lena på en gång. Så kom vi till halkbanan. Det var sjukt kul att köra, men shit va svårt det var utan ABS-bromsar. Damn it. Hade i alla fall en trevlig partner som hette Magnus, vi hade skoj ihop. ^^
Nu väntar jag på Tommy. Ska åka med honom på körlektion om jag får för Anna-Lena. Sen ska vi äta och sen åka till Nora och mysa. (:

Suicidal

Tisdagen den elfte september nollsju

Elvafemtiosju:
Jag vaknade en kvart före klockan imorse, det var riktigt skönt. Kunde ta god tid på mig.
Kom en timma för tidigt till skolan, som vanligt på tisdagar. Det gillas inte. Använde dock tiden idag till att plugga lite s-block, men det var ju sådär lagom kul.
Så hade vi ensemble. Hjärta på det i år alltså. Har en kul låt att jobba med nu i alla fall. Får ny nästa vecka, hoppas den blir ännu bättre. Vill köra Teenage Dirtbag!
Nu ska vi ha kulturhistorisk fördjupning. Det brukar vara rätt soft för man lyssnar typ bara på musik och det är ju inte så jobbigt direkt. Vi får väl se.
Sen ska jag simma ett par längder. Det är så himla skönt och det är ju bra att det ger grym träning också. Ska ta god tid på mig att göra mig iordning, som vanligt. Pallar inte att stressa.
Sen ska jag iväg till Haircorner och fixa klipptid. Mitt hår är hemsky. Wei.
Sen körlektion. Halkkörning imorgon så jag antar att jag ska öva på att bromsa hårt och sånt där.
Sen ska jag och Tommy gå på bio. Shrek den tredje blir det, wohooo. Går nog först och köper biljetter och sen äter en bit mat. Fett nice. Sen åker vi hem till mig och sover.

Hjärta på teater

Måndagen den tionde september nollsju

Artonochnitton:
Åh, hjärta på måndagar fast ändå inte liksom. Var inte så pepp att gå upp imorse när det var grått som jag vet inte vad ute och veta att man åker till skolan en timma för tidigt. Var hos skolsyster. Gick bra, fick en tid hos skolläkaren på tisdag nästa vecka. Yay, snart remiss till ortopeden!!!
Sen engelska. Först var vi i riografen och kollade när Lina, Hanna, Simon och Hannes gjorde sin redovisning av spökhistorier. Sen renskrev vi vår historia och sen jobbade jag lite med boken.
Sen idrott. Visst einte riktigt vad jag ville göra, hade tänkt gå ut och jogga men pallade inte så jag var med på innebandyn fastän jag hatar det. Men det var faktiskt jättekul!
Sen gick jag, Malin Hansson, Jenny, Karolina, Franz, Johan och Kristofer till Willys och köpte lite gottigott. Åh, måste sluta med det.. Not.
Sen teater. Hjärta på teater alltså, vi har föööör kul! Speciellt när jag, Filip och Andreas hade improvisationer, hjälp vad roligt vi hade. Lite frierier och sånt, haha. Love you guys!
Sen åkte jag hem med mamma, Madde och Cissi.
Skulle ha varit sekretariatsutbildning men det blev framflyttat.
Yeah, imorgon är det bio!


Nittontrettioett:
Jag är mätt. Lövbiff och klyftpotatis, det gillar jag.
Ikväll ska jag skicka lite mail till mina lärare och sen ska jag kolla på Gilmore Girls. Hjärta på det också. HJärta på allt liksom. Nästan.
Imorgon är det hjärta på hela dagen tror jag. Först har jag ensemble och det gillar jag! Har mina noter framför mig nu till och med. Måste kolla upp dem.. Det får Patrik fixa med.
Sen har jag Kulturhistorisk fördjupning och det är inte så farligt. Man lyssnar mest på musik faktiskt.
Sen går jag och simmar i någon halvtimma sådär. Sen ska jag ta extra tid på mig att göra mig iordning fö rman måste vara fin på kvällen.
Sen är det körlektion, och ska försöka hinna med att boka klipptid innan det.
Efter körlektionen ska jag och Tommy gå och köpa biljetter till Shrek 3 och så äter vi innan filmen. YEAH! Sen hem till mig och gowsa lite. (: Hjärtahjärtahjärta.

Sing to me of the plans that you have for me over and over again

Söndagen den nionde september nollsju

Artonfemtiotvå:
Idag har jag jobbat igen. Massa folk. Kände mig helt slut efter dagen. Men jag sk ainte klaga, för jag är väldigt glad att jag får in pengar. Får lön på fredag, nyfiken på hur mycket. Kommer att ha sjukt mycket i avdrag eftersom jag åt typ varje dag förra månaden, men det får jag väl ta. Månadens lön kommer i alla fall att gå till klippning & slingning, Tommys födelsedagspresenter, vinterskor samt ny väska. Och så lite annat.
Har massa trevligt att se fram emot, speciellt i november. På höstlovet ska jag förmodligen upp till Stockholm och kolla på Extra Extra och sen Ullared. Och den femtonde åker jag och älsklingen upp till Stockholm och firar ettårsdagen med hotellövernattning och inspelning av Parlamentet. I love!
Imorgon är det en ny vecka igen.
Måndag: Skola 08:15 - 17:20. 18:30 sekreatiatsutbildning för handbollen.
Tisdag: Skola 10:10 - 14:00. Simma. Fixa klipptid. 17:10 körlektion. Äta mat med Tommy. 21:00 bio, Shrek 3. Sova med gows. <3
Onsdag: Halkkörning 07:20. Skola till 14:30. Sova hos bubben.
Torsdag: Skola 09:45 - 16:15. Vattenaerobics 17:00.
Fredag: Friluftsdag i Skärmarboda 09:30 - 14:30. Sova hos Tommy.
Lördag - söndag: Bo hos Tommy om jag inte jobbar.

Min Göte <3

Lördagen den sjunde september

Nittonnollnoll:
Idag har jag jobbat. Det var mycket folk men det är ju bara bra. Lina åt hos oss. (:
Igår stod det att jag hade tretusen minus på kontot. Jag vart skaplgit rädd, men det visade sig vara ett fel från bankens sida. Tur!
Ikväll blir det mys med familjen igen. Äta gott och sådär.

Like the core of a star

Fredagen den sjunde september nollsju

Sextonnollåtta:
Idag är det fredag. Det gillar jag för fredagar är bra.
Först hade jag sång. Hade massa röstövningar och jazzimprovisationer. Det var skoj. Sen fick jag öva lite på min jazzlåt. Caroline tycker att jag har lite Britney-grejer för mig när jag sjunger vilket jag inte alls tänker på. Men det ska jag i alla fall öva bort.
Sen var det kör. Vi håller på med en jätterolig men skum låt som sätter sig på hjärnan direkt. Den låter i alla fall riktigt skön när den görs i kören.
Sen piano med älsklings-Dan. Vi övade på att kompa. Jag och Lina asgarvade hela tiden för vi sög verkligen fastän det inte är svårt. Det var bara inte våran dag.
Sen matte. Lasse kom inte förrän efter en kvart men vi satt och jobbade ändå. Precis när vi hade tänkt gå därifrån kom han, haha. Gcik bra, jag fattar just nu i alla fall. Förhoppningsvis klarar jag godkänt.
Sen idrott. Gick på snabb promenad med Lina och Samantha. Det var jätteskönt för vädret var perfekt.
Efter skolan drog jag upp till banken och fixade ny e-legitimation. Sen tog jag bussen hem. Av alla människor man kan träffa på bussen så var det Marcus idag. Han som inte ens hittar till McDonald's. Jaja.
När vi kom hem åkte vi till affären och köpte gottigotti till helgen. Ny VeckoRevyn, yeah!
Blir mys ikväll, med familjen. Pizza och tv, wei.
I helgen blir det jobba.

Take it easy

Torsdagen den sjätte september nollsju

Nittontrettiosju:
En helt okej dag i skolan igen. I love Es2!
Jag och Tommy åkte med pappa in till hans jobb. Sen lämpade jag av Tommy på busshållsplatsen och så cyklade jag till skolan. Tog typ tjugo minuter, men det var rätt skönt faktiskt.
Sen hade vi MUKO. Gjorde massa röstövningar och sen fick vi läsa våra texter. Det kändes bra faktiskt.
Sen cyklade jag, Sofie, Elin, Lina och Samantha till Willys och köpte tjockis. Gött.
Sen GEMU. Snackade kvintcirklar och ackord och grejs och jag tror att jag fattade en hel del idag. Men det vore grymt mycket lättare om man hade ett piano framför sig.
Sen var det dags för den stora cykelturen. Vi hann inte längre än till Björkhaga innan första olyckan skedde. Anton och Matzie krockade så Antons cykel gick sönder, men Johan lyckades fixa till det på nåt sätt så sen cyklade vi vidare. Tog oss helskinnade fram till Ekers kyrka. Världens minsta kyrka eller nåt, hu rliten som helst. Johan försökte förklara en massa kristna grejer men jag och Hanna var inte så seriösa, men det behöver man inte alltid vara. Mitt där inne så hör man bara ett högt "mjaaaaau". Först trodde vi att dte var någon som skämtade med oss men så visade det sig att det faktiskt var en katt som hade kommit in.
Sen cyklade vi hem igen. Jag satte mig vid pianot och övade på läxan innan jag drog till Haga. Då var det vattenaerobics, jobbigt idag, men det gillar vi.
Sen cyklade jag upp på stan och lämnade cykeln till pappa. Sen gick jag på H&M en stund och så kollade jag runt på olika friseringssalonger. Jag ska klippa och slinga mig på Huvudsaken tror jag, det verkar prisvärt. Typ sex-sjuhundra för båda. På Zodiac kostade det över tusen spänn, ovärt.
Träffade Anna och Linnea Palm på busshållsplatsen. Åkte med dem hem i Bettans bil.
Ätit lite mat nu. Sen blir det Idol och sova!

Så stilla och vit

Onsdagen den femte september nollsju

Sjuttontretton:
Har varit en bra dag. Började med S-block. Kollade på film, någon isländsk sak om medeltiden. Den var rätt seg men det gick an. Hellre det än lektion. Och så flyttade vi fram medeltidsprovet en vecka, yes!
Sen engelska. Vi avslutade vår spökhistoria. Den suger, men ändå.
Sen matte. Jag fattar faktiskt det här kapitlet, såååå skönt! Fick till och med hjälpa några. Bäst att man gör bra ifrån sig på det här provet så kanske jag inte får IG på kursen.. Hm.
Sen klassråd. Hade som vanligt inget att ta upp.
Efter skolan gick jag iväg och simmade. Det är så himla skönt och avslappnande samtidigt som det är jobbigt. I like. Missade precis bussen men jag satte mig på hållplatsen och käkade morot och läste bok. Sen när jag inte orkade läsa mer så kom bussen i perfekt timing. Så fick jag vänta i typ fem minuter på konserthuset och så kom bussen. Läste först men sen blev jag så himla trött så jag sov. Hade gärna velat sova nu med men pallar inte.
Sen kommer Tommy, myyyys!
Fick brev från Vägverket idag. Fredrik har tydligen bokat uppkörning till mig. Tolfte oktober blir det. Jag måste klara det då, jag dör annars!

Lambeza

Tisdagen den fjärde september nollsju

Nollniotjugofem:
Jag vaknade före klockan imorse men var ändå jättetrött. Blev ännu tröttare när jag kollade ut genom fönstret och det var helt grått. Mupp.
Känns inte stabilt att behöva komma en timma för tidigt till skolan men muppbussarna går ju som de gör. Damn. Och inte var skolsyster här heller. Mupp. Och inte fungerar skrivaren. Ännu mer mupp.
Ska ha ensemble sen. Roligt värre. Typ bestämma låtar till konserten antar jag. Sen kulturhistorisk fördjupning. Hoppas vi inte gör nåt jobbigt för det orkar jag inte.
Efter skolan ska jag iväg och simma, ska bli skönt. Har världens träningsvärk från igår men i alla fall.



Sjuttonnollsju:
I love ensemble det här året! Vår konsert kommer bli så grymt bra! Jag, Anna, Anton, Emma och Hedi blev tilldelade låten Morgonstund, du vet den där instrumentala som är typ lite klassisk och som var med i tvättmedelsreklam för ett tag sen. I alla fall så ska jag och Emma spela piano på den och det ä rfaktiskt riktigt kul, tror den kommer att bli grym nästa gång då det blir cello, saxofon och klarinett på den också. Wei.
Var stört skönt att simma. Simmade i ganska lugnt tempo i trettiofem minuter. Pallade inte att räkna hur många längder jag simmade, det spelar liksom mindre roll. Tog god tid på mig i duschen också, det var verkligen avslappnande. Det behövs väl antar jag.
Träffade Anna på bussen hem, love! Vi vill åka till Stockholm, JATACK!
Har varit duktig idag ich satt på en diskmaskin och en tvättmaskin och när mamma kommer hem ska jag iväg och handla. Det behövs.
Imorgon har jag bestämt att jag ska åka hem till min babe och leka. Har ju inte sett på AFV på länge liksom, haha. Har bestämt att jag inte ska gå på pilates på onsdagar för jag vet att det bara kommer att bli krångligt och då blir jag inte peppad så jag går på bodybalance på måndagar istället. Det blir säkert bra. Yes.



Nittonochfjorton:
Åh, jag tror jag är världens bästa flickvän just nu, haha. Har fixat så himla bra.
Ikväll blir det mys med mamma och Idol. (:

Aliababa

Måndagen den tredje september nollsju

Fjortonochnitton:
Idag har det varit en trevlig dag. Först fick jag sällskap på bussen av min gows och så lyckades jag hinna med sexton också. Sen satt jag, Camilla, Erik och Gustav Danielsson och skrev en spökhistoria på engelskan. Sen lunch. Så var det långt kvar till idrotten så då ville vi gå iväg till Willys. Det var jag, Sofie, Mahja, Linnea Werme, Franz och Hannes. Vi kände oss lite för smala liksom, så vi köpte massa gott. Jag köpte tre chokladbollar, bara för att det var tre för elva, en Fruxopåse och en Cola. Men hördu, jag tränar ju nu vetdu. Tyst. Sen hade vi kondition på idrotten, som vanligt. Tre stationer; en med intervaller, en med hinderbana och en med doppboll. Det kändes riktigt bra faktiskt, känns fint att träna.
Och nu sitter jag här och väntar på att få gå iväg till teatern. Ska bli funny.



Artonnollsju:
Stört att vara hemma såhär sent men har man teater till tjugo över fem så har man. Men vi har verkligen stört roligt, jag skrattar ihjäl mig varje gång. I love you guys! <3
Känns skönt att ha alla läxor avklarade. Förutom till MUKO:n. Ska läsa en text men jag vet inte vad jag ska läsa för text. Lika bra att ta en svensk. Helst en som ingen hört. Funderar på Järnspöken. Vi får se.
Imorgon börjar visst kören igen. De har döpt om oss till Open Doors. Jag är ärligt talat inte så peppad. Jag vill hellre träna. Finns säkert någon annan kör jag kan vara med i annars. Pallar liksom inte alla pensionärer. I så fall börjar jag hellre i någon av torsdagskörerna, gospel vore inga fel. Men vi får se.

I woke up knowing today is the day I will die

Söndagen den andra september nollsju

Nollniofemtioåtta:
Vaknade kvart i åtta idag. Det är rätt skönt att vakna tidigt, det gör ju att det inte är så jobbigt att gå upp de dagar då man verkligen måste upp en viss tid. Låg och läste "Djävulen bär Prada" och åt ostbågar, mest för att jag visste att jag inte kommer att få några ikväll för att alla andra kommer äta upp dem, haha. Vad snål jag är..
Idag blir det jobb igen. Förmodligen mycket folk eftersom det inte är toppenväder. Kan tänka mig att det över huvud taget kommer att vara mycket folk varje helg nu framöver, för det är ju främst på sommaren man tar vara på de få soldagar man har under lediga helgen. Nu kommer folk att åka och shoppa oavsett väder. Jag vill också shoppa.. Men jag får behärska mig. Fast något jag verkligen skulle behöva är en miniräknare, ett hänglås och någon smart mapp. Har dock inte råd. Möjligtvis kan man begära lite pengar av mamma eftersom det är saker jag verkligen behöver just nu. Yeah.
Ikväll kommer Tommy hit. Myyys. Förhoppningsvis kommer Anna, och kanske Johannes, också. Vore väldans trevligt. Har ju inte träffat dem på länge, mer än de där två minutrarna på Olof Palmes torg.

Imorgon är det skola igen. Engelska, idrott och teater. Jag gillar måndagar fastän de är sjukt långa, går ju till tjugo över fem. Jag vill träna ordentligt nu så därför är idrotten kul igen, och teatern är ju så himla kul så det gör inget att den är tre timmar lång. I like it! Det känns som en väldigt bra kurs att ha med sig i bagaget för man har faktiskt stor nytta av att kunna teater. Speciellt om man vill jobba med barn. Jaja, whatever.

Sweet Lorelei

Lördagen den första september nollsju

Elvaochsexton:
Jag vaknade typ kvart över sju imorse. Det är deprimerande att vakna så tidigt på helgen. Jag var inte särskilt trött så det skulle inte gå att bara somna om, utan jag fick sätta på Gilmore girls och somna till det. Sen vaknade jag av att mamma kom in med kläder och nästa gång av att Marcus kom in. Ge tusan i mig när jag sover, säger jag bara.
Fanns typ inget att äta när jag skulle äta frukost, så det fick bli mannagrynsgröt med sylt. Jag vill inte äta det för jag måste ha så mycket sylt till, annars är det äckligt. Var nästan slut på jordgubbssylten så jag fick öppna en ny hallonsylt också. Damn it.
Idag blir det jobba. Igen. Har inte haft en ledig helg sen i mitten av juli, wehey. Undrar vad jag får i lön den här månaden? Ska bli fun to see.


Artontjugotvå:
Var helt okej att jobba idag. Mycket folk. Känns att jag riktigt kommit igång nu, behöver knappt fråga om hjälp längre och det är väldigt skönt. Ska jobba nästa helg också. Och så frågade Hanni om jag ville jobba lite vardagar också, så förhoppningsvis så får jag jobba lite mer än bara helg. Alltid bra med pengar.
Jag har varit sugen på ostbågar i flera dagar nu så idag tänker jag faktiskt unna mig det. Ska bara sitta hemma och gotta mig och kolla på Gilmore girls. Mamma och pappa ska på stallpub men jag vill inte följa med. Vad ska jag göra där liksom? Jaja. Blir nog en skaplig kväll.


Tjugofyrtionio:
Mmh, har ätit en underbar middag bestående av hasselbackspotatis och baconlindad kycklingfilé. Sjukt gott.
Tror att jag har löst problemet med Tommys födelsedagspresent. Bara att vänta och se om det kan bli så, gud vad roligt i så fall!
Nu ska jag gå ner till mig och kolla på mitt älskade Gilmore Girls och äta ostbågar!

RSS 2.0