Halkkörning

Onsdagen den tolfte september nollsju

Tolvnollåtta:
Var en trevlig kväll igår. Körlektionen gick bra och Tommy väntade på mig utanför körskolan. Vi gick till SF och köpte biljetter. Det tog lång tid för det krånglade med hans bonuskort och grejer, mupp på det. Sen gick vi till McDonald's och åt. Jag åt mitt livs första BigMac och det var faktiskt gott.
Sen så såg vi ju då Shrek och den var jättekul, hjärta på barnfilm! Allt bra är hjärta för tillfället bara så ni vet, haha. Sen hann vi precis med Karlskogabussen hem. Var skönt att åka med den eftersom man inte åker via Konserthuset och Olof Palmes Torg, så det gick väldigt fort. Var inte så kul att behöva gå hela den långa vägen hem när jag var trött, men det gick. Sen låg vi och pratade i sängen en stund tills vi somnade.

Så idag då. Vaknade tjugo i sex, det var rena döden. Ville inte gå upp. Ställde mig i duschen och då blev jag lite piggare. så gick bussen halv sju. Kom såklart tidigt till stan så jag fick gå på promenad en stund. Sen vardet öppet på körskolan så då gick jag in och då kunde jag och två andra grabbar åka iväg med Anna-Lena på en gång. Så kom vi till halkbanan. Det var sjukt kul att köra, men shit va svårt det var utan ABS-bromsar. Damn it. Hade i alla fall en trevlig partner som hette Magnus, vi hade skoj ihop. ^^
Nu väntar jag på Tommy. Ska åka med honom på körlektion om jag får för Anna-Lena. Sen ska vi äta och sen åka till Nora och mysa. (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0