Still, stop right here

080129 Tisdag

09:22
Ny vecka i skolan, och jag har nog aldrig varit mer otaggad.
Var duktig och var på mattestugan igår morse. Insåg att det är matteprov om en vecka, inte stabilt. blir plugg med mamma hädanefter. Noooo.
Seg och dryg engelska också, som alltid.
Kul på idrotten; hade konditions- och styrketräning som man körde med ttärning så man visste vilken station man skulle till. Bra träningssätt.
Sen var det matlagning. Vi bakade pizza. Jag, Sofie, Faruk och Robin var i en grupp. Min pizza blev  världens tjockis, hade en massa skinka, ost, räkor och ananas på. Hade varit god om det inte varit för att det var så mycket dragon i tomatsåsen, smakade hell efter ett tag. Well, well.
Var så himla trött när jag kom hem så jag gick och la mig klockan åtta och somnade säkert innan nio. Skönt som tusan men var banne mig lika trött när jag vaknade imorse.
Hatar att vara såhär tidig till skolan, drygt. Hittade dock ett pianorum som jag klinkade lite i. Sitter nu vid en dator med Elin. Snart ensemble. Hoppas vi sätter låten bra idag eftersom vi ska sjunga den ikväll.
Sen KUHI. Prov nästa vecka, jag dör!
Och så bild. Tråktråktråk.
Sen sångafton. Kommer dö innan dess, för man lär väl inte hinna äta mat..

Someone else

080127 Söndag

19:20
Två man kort på jobbet idag, icke kul. Var uppskriven på lobbyn men fick gå in på Nellys och slutade med att jag fick diska. Well.
Ingen ledighet på söndag men dock på lördag. Nice.
Trött som tusan. Ska ner och kolla på DH och äta choklad. Mys.
Jag älskar Tommy David Nylén! <3

The show-off

080126 Lördag

19:20
Man kan väl säga som så att det märks att folk har fått lön. För en gångs skull var det mycket folk på jobbet. På tal om jobbet så ringde Jacob previs när jag skulle åka och undrade när jag skulle komma till jobbet. Jag skulle tydligen ha börjat 12:00 men Hanni sa 13:00 sist så då kommer jag banne mig då också. Detta resulterade i att jag fick en kvarts rast istället för en halvtimma, bajs också. Fick rast vid 16:00. Well, bra med mycket folk.
Mys med mina pojkar ikväll, mamma och pappa dricker vin hos Pecka och Chatarina. Nice. Blir pizza snart också. Inte så sugen dock.
Imorgon blir det en sväng in på hindersmässan innan jobbet, I think.

Happy Birthday

080125 Fredag

14:20
Mår icke så braigt idag. Går på nässpray och såna där gröna piller igen. Blä.
Både jag, Ida och Kajsa var sjuka på sången men det gick la rätt bra ändå, känns dock inte jättehaj inför tisdag. Får se om det blir Lady Marmalade eller Hallelujah..
Massa nice musik på kören, längtar till vårkonserten!
Gick bra på pianot, hallelujah!
Genomgång på matten, fattar. Fattar dock inte varför vi inte fick lära oss pq-formeln från början, då hade jag jyu inte haft några problem. Eller jo, några, men det hade gått betydligt bättre. Snart matteprov. Lasse hotade med en massa IG-varningar. Hoppas jag klarar mig!
Gick hem innan idrotten. Ville inte vara med för då kommer jag att ta ut mig och bli ännu sjukare, eftersom jag inte bara kan ta det lugnt. Och ville heller inte sitta och göra teori, då åkte jag hellre hem. Så det gjorde jag.
Köpte lite gotti till kvällen, plus en SOLO. Perfekt, halva VeckoRevyn plus helt ny SOLO inför helgen, I like.
Blir softa ikväll. Mamma är hos gammelmormor så det är bara jag, pappa och Marcus hemma. Kanske kan laga lite mat, annars blir det nog pizza och det är inga fel det heller.
Kolla Let's Dance ikväll, samt en massa Desperate Housewives! på tal om det så måste jag ladda ner Gossip Girls, lär ha kommit nya avsnitt nu. Wie.


21:58
Jag är tröttis efter att ha kollat på Let's Dance. Go Karl Petter!
Nu är lovely Desperate Housewives färdigladdat, bara till att bränna ner nu. Så har jag börjat ladda ner Vänner och Sex and the City. Det finns inget bättre än serier, eller hur?
Imorgon är det jobba som gäller, som alltid. Och så kommer min babylove. <3

Killing me softly

080124 Torsdag

19:03
Igår var det en lite knepig dag.
Började med s-block. Fick kolla lite på guldbaggegalan. Borde börja kolla på alla såna där galor för det är så trevlig när folk vinner, hehe. Sen höll vi på med grupparbetet. Sammanställde enkäterna och Lina och Linnea fick göra diagram och sånt medan jag och Hanna skulle fundera på redovisningen. Det hela slutade med att Hanna och jag mest satt och glodde in i väggen och socialiserade med lärarna, det gillar vi!
Sen engelska. Grammatikskit. Tråk. Började må dåligt. Var helt slut, hade varit det hela dagen men då fick jag huvudvärk och sånt bajs också.
Struntade i matten efter att ha frågat Lasse om vi skulle ha genomgång, vilket vi inte skulle. Mådde ju inget bra så då skulle jag ändå inte kunna jobba något bra.
Åkte hem till Tommy istället. Det var mys. Vi gick till Ica och köpte gottigotti. Kollade på tv och grejs. Kollade på handbollen, sjukt spännande!Jag hade gett upp hoppet men så gjorde Spanien bort sig och Sverige kunde sätta ett vinnarmål, YES! Sen kollade vi på Shawshank redemption och avslutade kvällen med Fråga Olle. Mysmys.
Idag övade vi med ensemblegruppen. Gick bra. Jag är dock sämst på att klappa och greja. Well.
Hade MUKO. Låtsades att vi presenterade program i aulan. Var lite läskigt men det gick över förväntan med tanke på att vi inte visste något om våra låtar.
På lunchrasten fick jag stressa till sammarna och skriva ut en massa papper till Tommy. Blä.
Fattade återigen på GEMU:n och det är så otroligt skönt.
Klassråd. Tommy fick vara med eftersom hans buss inte gick på ett tag. Snackade lite om arbetsmiljö- och säkerhetsveckan vi ska ha vecka 7. Ska åka till stockholm för att titta på säkerheten i operahuset, ska bli riktigt nice. Och lärarna är så snälla att de ger oss tid att gå runt själva i Stockholm, wei.
Så s-block igen. Finslipade powerpointen och fixade till redovisningen. Nu känns det bra. Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag.
Efter skolan stannade jag kvar en stund och spelade piano. Sen gick jag till Haga och hade vattenträning. För skönt!
Nu blir det Sverige - Tysklan, YEAH!

Can we settle down, please?

080122 Tisdag

15:23
Var duktig och gick på mattestugan igår morse. Dock var inte Lasse där men jag redde mig själv.
På engelskan satt jag hela lektionen och gjorde uppgifter i boken. Så jäkla tråkigt. Understimulerad.
Styrketräning på idrotten. Mådde illa och det blev ju inte dierkt bättre av att hoppa omkring. Bajs.
Läraren var sjuk på matlagningen så rektorn fick ha lite teori med oss i en halvtimma. Var helt okej.
Åkte hem till Tommy och mös. Började kolla på The Kingdom men vi var så trötta att vi stängde av efter halva och gick och lade oss istället. Men då blev vi lite piggare igen så vi kollade lite på Scrubs. Sen sussade vi sött.
Idag var det ensemble. Lina var inte där så det blev lite svårt att öva ordentligt.
Sen KUHI. Så grymt tråkigt.
Struntade i bilden, mådde illa. Orkade inte.
Hemma. Ska bada, gå på promenad och kolla på handbollen. Wei.

Sen helg

080120 Söndag

19:14
Det har varit en toppenhelg!
Började med filmkväll hos Hannes. Först kollade vi på Transformers som faktiskt var riktigt bra. Sen gick vi till Citypizzerian och käkade. Det är ju inte filmkväll utan godis så vi drog till Konsum och köpte en massa gottigott. Så fortsatte vi att kolla på lite olika serier. Vid ett var jag trött så då åkte vi hem och gosade istället.
Lördag jobbade jag. Inget folk. Efteråt åkte jag hem till Jennifer som fyllde 19. Hade myskväll med Jennifer, Malin, Karin och Na. Kollade på Heartbreak Hotel, käkade tacos och när det bara var jag, Jennifer och Malin kvar så spelade vi tre omgångar Idol. Det var askul, jag vann alla gångerna, haha. Vid två skjutsade jag hem Malin och sen åkte jag hem.
Sov till halv tolv imorse, hur skönt som helst. Jobbat idag också. Var hur lugnt som helst, jag vart trött för att vi inte gjorde nånting. Var lite här och var.
Nu är jag trött. Ska se till att Marcus fixar ner DVD:n så jag kan lägga mig och kolla på Desperate Housewives. Sova tidigt. Fast först ska jag ladda upp helgens bilder. PUSS!

Som det var i en dröm jag var

080118 Fredag

15:07
Bra dag idag, I guess.
Hade sång. Kajsa var inte där så Ida och jag fick köra själva och Caroline fick ta Kajsas stämma. Blev lite bajs men det blir nog bra till slut. Förhoppningsvis.
Sen kör. Har börjat repa inför våkonserten, längtar som tusan. Var så sjukt kul förra året. Var bra låtar idag också.
Så piano. Som tur var så hade inte Lina övat heller så vi var lika kassa. Jag tror Dan blir lite ledsen på oss. Men nu vet vi ju i alla fall hur vi ska spela så vi borde bli bättre tills på fredag.
Och så var det matte. Gick igenom någon slags metod och den funkade asbra och jag fattade så det var riktigt kul. Hoppas man kan använda den mycket på provet..
Och idrott. Aptrist. Styrkeövningar och hinderbana. Hate.
Gick till Haga och bokade H20-träning. Fanns ingen tid kvar på pilatesen men det gör inget för jag hade ändå tänkt skippa det på onsdag. Är så krångligt så går nog bara varannan vecka om jag inte kan ha bil. Och på onsdag är det hindersmässan så den vill jag ju gå på och sen åka till Tommy eller nåt sånt.
Ikväll blir det filmkväll hemma hos Hannes, men jag vet inte när. Måste ringa Tommy sen och kolla hur vi gör. Får i alla fall låna bilen.
Nu ska jag nog snart göra iordnign lite mat, för kvällsmat kommer jag nog inte hinna äta i alla fall.
Puss!

16:19
Böghörlurarna till telefonen är trasiga. Eller i alla fall ena. Bajs på den.
Nu är jag mätt och belåten. Gjorde klyftpotatis och kycklingfilé. Mumma.
Måste diska och göra iordning lite här och var. Byta om lär jag också göra. Min julklappskofta har börjat ludda av sig nu när man har tvättat den. Gay på den.
Sisådär en tjugo i sex bör jag åka hemifrån. Hämtar upp Tommy vid sjukhuset och så åker vi till Hannes. Mys på det.

If it's a dream I don't know if it's worth dreaming

080117 Torsdag

17:09
Igår var det en bra dag.
Började med s-block, som i sig är väldigt jobbigt eftersom lektionen är tre timmar lång. Men det gick ganska fort. Jag, Hanna, Lina och Linnea gör grupparbete om tjej- och killtidningar.
Sen var det engelska. Gjorde som vanligt ingenting, gick igenom provet.
Så var det matte. Fick fika eftersom Lina lyckats knäcka Lasse. Gott. Fattar en del, men går ändå inget bra. Skitmatte.
Efter skolan gick jag till Lager157. Där köpte jag en svart långärmad klänning för typ hundra spänn.
Sen tog jag 31:an till Marieberg. Där köpte jag väskan på Only och ett par grå leggings på Gina Tricot. Och så köpte jag 25-pack DVD-skivor. Nice.
Så åkte jag in till stan. Käkade på La Baguette och köpte lite godis på Gottis.
Sen drog jag vidare till Haga. Hade pilates i 70 minuter. Var så stressad hela tiden för att jag ville hinna med en buss, men det gick bra.
Åkte hem till Tommy. Vi gottade oss lite och kollade på Sunes jul.
Och idag har det också varit en helt okej dag.
Åkte hemifrån Tommy med 08:20-bussen.
Först var det MUKO. Hade prov i hur man gör en presentation. Gick väl okej antar jag. Jag, Martina, Ida och Kajsa ska göra en presentation tillsammans nästa lektion.
Sen var det GEMU. Fattade massa idag och det är så grymt skönt. Det är som på matten, man blir så otroligt nöjd när man kan. Klarade provet också, so good!
Sen var det s-block. Jag och Linnea gjorde en enkät. Ja, sen var det inte så mycket mer.
Fått min nya digitalkamera. Ska hämta ut den alldeles strax. Håller på att lägga in ny Harry Potter på mobilen..
Imorgon blir det lajbans med filmkväll hos Hannes! :)


22:01
Puss på ny DVD med Desperate Housewives. Puss på att Sverige klådde Island i första handbolls-EM-matchen. Mest puss på att jag ska sova nu. PUSS!

Underbar

080115 Tisdag

09:40
Det är en bra dag idag, det känner jag på mig.
Ska snart ha ensemble. Heja vår tjejgrupp, vi kommer äga! Vi sjunger visst Imogen Heap - Just for now, helt acapella. Skitcoolt, älskar den låten.
Så ska man väl få tillbaka äckelprovetpå KUHI:n. Det vill jag inte, fast ändå vill jag ha det ur världen. Hoppas det inte är Björn som har rättat, han är så hård.
Så ska jag ha min första lektion i estetisk verksamhet. Har bild. Hoppas det blir kul, det är i alla fall roliga människor.
Leka med Anna efter skolan också, myspys.
Lön idag! YES! Hoppas jag får många pengar.. Och så kommer förmodligen pengarna från gammis idag också. Det gillar vi.
Även månadsdag idag, mys! Ett år och två månader. Puss på det. Fast det ärimorgon som det blir mys. Ännu mera PUSS!

20:36
Åh, gick så himla bra på ensemblen, kommer bli så jäkla bra på sångaftonen! Puss! Love.
Sjukt segt på KUHI:n. Hate. Fick bara 12 poäng också, sugpung.
Helt okej på bilden, läraren verkar bra. Hade bara kort uppstartslektion idag så det var skönt.
Träffade Anna och Johannes på bussen. Vi gick och köpte pizza. Gött men onyttigt. Sen hem till Wikströms och kollade på Boys and Girls. Den sög.
Nu är jag hemma. Fick hem skolfotona. Var helt okej.
Fick också kuvertet från gammis. Hon hade skrivit ett sött brev. Och så fick jag 300 kronor, de kommer väl till pass imorgon, hihi. Måste ge tillbaka pengar till Sanna och Anna också..
Fick cirka 6 200 kronor i lön, fett med bra! Lagt undan 2 000 till semester och 500 till tågbiljetter till Stockholm. Nu måste jag bara betala lite räkningar, sen kan jag börja spendera, hehe.
So, tomorrow. Blir shopping efter skolan, orkar inte åka hem och krångla innan pilatesen. Sen hem till Tommy efter pilatesen. Blir nice. Fast jobbig dag innan, men det är en annan femma. Vad gör man inte för konsten? Eller nåt.

It's time to be a woman

080114 Måndag

11:36
Skoldags igen. Pappa är kompledig, men han var snål och sa att han kanske skulle behöva bilen så jag fick snällt ta bussen till skolan. Trodde jag skulle missa 16 men det gick fint. Fick stå hela vägen in till stan dock. Var kommer allt folk ifrån?
Gick igenom grammatikprov på engelskan. Jag har inte gjort det men jag tror jag hade kunnat det ändå så jag tror inte Åsa tyckte det var någon idé att låta mig göra det då heller. Ska tydligen hjälpa till när vi håller på med grammatik sen. Kuljul..
Har skrivit klart Truman Show till s-blocket. Skönt att ha det ur världen. Blev inget bra men så får det vara nu.
Snart idrott. Basgrupperna tydligen. Jaha.
Sen upprop till IV-valen. Ska ju börja med matlagning nu. Well, ingen lektion idag, skönt. Jag vet i alla fall tre som har med mig; Sofie, Anton och Angelique. Nicenice.
Är bättre i hälen, YES! Ska nog försöka ta mig ut på promenad när jag kommer hem. Bradär.
Har kommit fram till strategi om hur jag ska göra på onsdag när jag inte orkar åka hem innan pilatesen; jag går på stan. Åker ut till Marieberg och sådär, det tar ju sin tid. Om jag inte får låna bilen förstås, då kan jag ju åka hem emellan. Fast jag hade ju ändå tänkt åka till Tommy på kvällen och lär inte få ha bilen på torsdag också, så kan lika gärna skita i det och ta shoppingsvängen istället. Yesyes. Lön imorgon. Hoppas på bra med pengar. Vill kunna lägga undan mycket pengar men samtidigt kunna köpa mig kameran. Vi får se hur det blir. Nu vill jag ha ett piano. PUSS!

16:13
Hade bollsport på idrotten. Det var askul, men jobbigt som tusan. Men det är ju bra med gratis träning, dock hade jag ju tänkt ta det lugnt idag efterom jag inte är fullt frisk än. Men ja.
Sen var det IV-val. Klant-Matzie hade inte fattat att hans var på Risbergska så han åkte upp på stan och insåg att han inte skulle hinna tillbaka så han följde med oss till Virginska istället. Blev i stort sett bara uppropade och sen fick vi se var vi skulle vara och sen gick vi hem. Nästa vecka ska vi baka pizza i alla fall, gott! Tror det kommer bli riktigt kul.
Fick min kalender idag. Lite mindre än vad jag trott men den blir bra att ha i väskan. Puss på den!

18:01
Åh, somnade så himla gott till Desperate Housewives förut. Riktigt nice. Fast blev bara en halvtimma, för sen kom pappa och sa att det var mat. Fick ris och fläskfilé.
Nu tänker jag ta mig i kragen och gå ut och gå. På med mysbyxor och joggingskor. Yeah!


19:11
Underbart skönt att promenera. Gick riktigt snabbt så det förbrände nog en hel del, och det gillar vi! Perfekt väder, inte för varmt och inte för kallt. Fick ett ordentligt flås och bra takt, mycket nöjd.
Ska gå ner till mig snart. Kolla på DH och spela lite piano. Sova tidigt, det är så skönt.

Hälsmärta

080113 Söndag

18:48
Var enormt skönt att köra bilen själv till jobbet igår. MUMS!
Var inte alls mycket folk på jobbet. Stod i disken hela dagen och softade. Skulle visst ha börjat 13:00 men är det ingen som säger något så kommer jag 12:00.
Efter jobbet kom Tommy och mötte mig på parkeringen. Han fick köra hem. Var bara hemma och hämtade Marcus och sen åkte vi upp till Baastads. Jättemysigt att vara barnvakt åt de små krabaterna. Petter var hur glad som helst och inte alls sådär blyg och kinkig som han var förr. Han sprang bara runt hela tiden och ville inte sova. Vi andra käkade pizza, men han ville inte ha sin välling. Vid 20:45 fick jag honom äntligen i säng och sen var det lugnt hela kvällen. Linn och Marcus spelade playstation hela kvällen och Tommy och jag kollade på Sagan om konungens återkomst. Mycket trevlig kväll men blev jobbigt att sitta uppe hela tiden så till sist lade jag mig och sov i Tommys knä. Vaknade när Lena och Per kom hem vid 02:00.
Åkte hem och la oss. Somnade nog nån gång efter 03:00. Mys på det.
Så idag började jag jobba 13:00 så Tommy och jag beslöt oss för att spendera förmiddagen på IKEA. Köpte en massa flytta-hemifrån-grejor. Blev galgar, vitlökspress, spatlar, måttsatser, potatisskalare, pizzaslicer och massagegrejsimojs. Mycket bra.
Inget folk på jobbet idag heller. Skönt. fast det blev segt. Bara en kvarts rast eftersom jag bara jobbade fem timmar. Funkade bra det med.
Nu är jag trött och jag har väldigt ont i min häl. Vet inte vad jag har gjort men jag hoppas det går över snart.
Nu ska jag väl ta mig något att äta och sen blir det tidigt till sängs.

Too late to apologize

080111 Fredag

12:09
Har blåst som tusan inatt. Inte ofta jag brukar höra att det blåser, eftersom jag bor i källaren. Båda soptunnorna hade åkt i marken och boben låg ute på gräsmattan. Tror att det har lugnat ner sig lite nu i alla fall.
Alltså hemma idag också, det var ju lika bra. Är inte helt frisk än, men i alla fall såpass att jag kan jobba i helgen. Det jobbigaste just nu är att man blri så torr i munnen så att man måste dricka om nätterna, men det kan jag stå ut med. Feberfri och inget ont i halsen längre i alla fall. Nice.
Fick avi om att hämta ut mitt körkort idag, YES! Nicenice. Får åka in och hämta ut det i stan, lite störigt, men ja. Får vänta tills mamma kommer hem om jag ska köra in, annars kan jag ju i och för sig ta bussen. Kanske man lika gärna kan göra, har liksom inget vettigt för mig idag ändå.
Dagens agenda ser ut såhär; slappa, diska, tvätta, städa, hämta ut körkortet, laga mat. Bara för att vara sysselsatt. Möjligen också gå iväg med sopor och panta. Yes, jag har att göra idag. Tänker till och med försöka snygga till mig lite, då brukar jag känna mig friskare också. Ja, så då blir det bad med inpackningar och grejer och sen göra sig iordning och sånt. Fint blire.
Snart är förhoppningsvis Desperate Housewives klart! Kommer ligga och kolla igenom hela säsongen på bara någon vecka, lätt. Började kolla på första säsongen hos Tommy för nåt år sen, men blev liksom inget mer emd det så nu ska jag kolla om från början. Mys på det.
Nejfan, ska man hinna med nånting idag är det bäst att sätta igång. PUSS!


14:51
Nu har jag varit i stan och hämtat ut mitt kära körkort. Tog 13:29-bussen in och hann med 14:08-bussen hem. Det är bra gjort tycker jag. Jag ser ut som en ekorre på körkortet, håret är så ljust att det knappt syns och pupillerna är så stora att mina ögon ser svarta ut. Gick jag på nånting då, tro? Nej, men jag är faktiskt nöjd med bilden, den är inte för hemsk i alla fall och hundra gånger bättre än på leget.
Nu ska jag laga lite mat. Tjosan.

16:28
Nu har jag varit iväg med återvinning och pant. Träffade Cissi, hon gratulerade mig till körkortet. Efter återvinningen gick jag till Ica med panten och fick ut 24,50. Träffade Sara och Chatarina och pratade en stund.
Nu har jag även diskat. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för nu, kanske gå ner och lägga mig framför tv:n.

17:39
Kollat lite på Desperate Housewives. Ljudet ligger lite före, störande. Men kan bero på min cpiga DVD.
Lena ringde nyss. Ska vara barnvakt åt Linn och Petter imorgon. Mys på det. Vi skulle få pizza och grejer, nice. Tommy och Marcus blir mitt sällskap. Mycket trevligt kommer det bli.

18:25
Mamma kom hem med en påse från Oriflame. Hade glömt att jag beställt, visste inte ens vilka produkter som var mina, haha. Men det visade sig vara 150 kronors värde i daily scrub, två ansiktscremer, ett lipgloss samt ett concealerstick. Sånt gillar vi.
Ikväll blir det tacos och Let's Dance.

21:14
Min favorit i köket efter vitlökspeppar'n är lätt popconrmaskinen. Visserligen måste man vara med hela tiden för annars sprutar den ut en massa popcorn på golvet, och förvisso kan man knappt salta dem eeftrsom man inte använder någon olja, men PUSS på den ändå, för det är GOTT! Och nyttigt. Det är ju liksom inga tillsatser, bara de där små majskornen. Det är finfint. Och så har man ju en liten skål som man ska hälla i dem i så man inte har i för mycket, och det blir perfekt mängd. Sånt gillar vi!
När man kollar på Let's Dance så får man lust att dansa. Jag skulle nog inte våga ställa upp för det är tamejsjutton svårt att hitta en person som är stelare än jag. Men det lär vara sjukt kul i alla fall. Danskurs nästa?

22:00
Så typiskt att det skulle bli tillfälligt avbrott just när Karl Petter skulle dansa, han är ju min favvis liksom. Som tur är var de schyssta nog att  visa dem igen, bra där! Ingen som åkte ut idag, det var ju bra ändå. Jaja.
Nu måste jag ner och hänga tvätten. Fick tvätta om den eftersom min julklappskofta luddade av sig på alla kläder. Well. Så blir det DW och sova. Och ringa Tompa, PUSS!

Forever in love

080110 Torsdag

10:29
Gjorde inte ett dugg igår. Fast jag fick i mig mat och det var ju bra. Lagade supergod kyckling med klyftpotatis.
Kollade på Beckfilmer hela kvällen, och mös. Mysmys.
Är hemma idag också, inte frisk än. Blir så att jag är hemma resten av veckan. Ingen idé att gå till skolan imorgon ändå eftersom jag inte kan sjunga, alltså inte vara med på kören och sången, och inte heller på idrotten. Då återstår piano och matte och, tja, det kan jag plugga hemma. Har förvisso ingen mattebok hemma, men kanske kan hämta den imorgon om jag ska in och hämta körkortet. Fast jag lär ju inte plugga nån matte i helgen ändå eftersom jag jobbar hela helgen. Förhoppningsvis är jag såpass frisk på lördag att det går att jobba, känns sugigt att missa en hel helgs lön. Jag är ju på bättringsvägen i alla fall, tror inte att jag har någon feber. Men allt annat jox är ju kvar. Well.
Blir lugnet idag också. Började morgonen med att ta ett bad, för skönt. Ska ner och väcka Tommy snart så jag får lite frukost.

19:43
Blev inte alltför mycket gjort idag. Käkade hamburgare till lunch och sen kollade vi på I am legend i soffan. Så spelade vi lite Yatzy och så kom mamma hem, och då tog vi bilen och körde till Nora. Tommy körde dit och sen fick jag köra hem helt själv. Lite läskigt var det allt, såg rätt dåligt i glasögonen, mörker och regn. Men aah, det gick ju bra, så.. Nice att köra själv, då kan man lyssna hur högt man vill på vilken musik man vill, haha!
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Läsa min nya VeckoRevyn kanske. Kanske kolla film.. Japp. Seg kväll blir det i alla fall. Har så grymlans ont i nacken och det sätter sig i huvudet och halsen, inte ett dugg kul. Men börjar annars bli bättre, så det är ju bra.

21:12
Mums, jag gjorde precis en delikat fruktsallad! Nu ska jag ner till mammsen och pappsen och kolla på Medium och mumsa. Hihi.

22:24
Ibland hatar jag verkligen våran dator. Den är så fruktansvärt segstartad så man blir sjuk i huvudet. Blah!
Snart sovas.

Körkort

080109 Onsdag

09:20
Yes, jag klarade mig igår! Sjukt glad över att det gick bra. Nu har jag mitt körkort, hihi!
Var ju rätt drogad av alvedon och så, kanske var därför det gick bra. Satt som gjuten i bilen. Körde en liten stund med Fredrik först och sen åkte vi till Vägverket. Kontrollanten kom på en gång, Kjell hette han visst. Så körde vi iväg. han verkade lite disträ, som om han inte ens kollade på vad jag gjorde. Så körde vi omkring lite, inga konstigheter direkt. Behövde inte ens göra säkerhetskontroll. Körde bara i en halvtimma, vilket förmodligen visar på att han tyckte jag var såpass duktig att vi inte behövde mer tid. Så fort vi kom tillbaka till Vägverket så sa han "här har du körkortet, hejdå!" och stack. Jag hann liksom inte fatta vad som hade hänt. Hade jag verkligen blivit godkänd? YES! Så skjutsade Fredrik tillbaka mig till körksolan och så fick jag skriva på väggen. Inte lätt att hitta space att skriva på, men ändå. Och så fick jag en t-shirt. Nicenice.
Ringde såklart till mamma och pappa på en gång, och de vart så glada. Wei.
Gick runt och kollade lite på stan tills det var dags att möta Tommy. Hade inte ätit nånting på hela dagen så vi gick till La Baguette. Jag åt bara en potatis och lite röra.
Mötte Anna på bussen hem, hon blev också glad för min skull.
Låg hemma och mådde dåligt hela dagen. Kollade på Beck - I Guds namn och Nina Frisk. Låg helt däckad i soffan. På kvällen tog jag alvedon igen och efter att ha sovit en liten stund så vaknade jag och mådde mycket bättre. Då gosade vi lite och kollade på Harry Potter och den flammande bägaren. Mys.
Sov skapligt inatt förutom att man fick gå upp lite då och då för att dricka och gå på toa. Inga febertoppar i alla fall. Har dock feber fortfarande men inte lika mycket som igår och jag känner mig mycket piggare. Dock inte läge att gå till skolan än, får se om det går sig an imorgon.

 

14:23
Nu har vi äntligen tagit oss upp ur sängen. Fått lite frukost i magen i alla fall, fast helst så äter jag inte alls på grund av halsen. Och så smakar det ingenting. Fast vi ska gå till affären och köpa lite godis sen, bättre det än att inte äta nånting. Och när man är sjuk får man faktiskt unna sig, det tycker jag. Ska försöka få bort Tommy från datorn först bara, och det är inte det lättaste.


Helt sjukt

080108 Tisdag

10:12
Jag blir så förbannad. Nu har jag inte varit frisk sen före höstlovet. Var knappt två veckor sedan jag var förkyld med feber och grejer och nu är jag där igen. Fattar inte varför. Mådde hur bra som helst igår men sen när jag kom in efter promenaden så kände jag att jag hade lite ont på ena sidan i halsen. Sen blev jag täppt i ena näsborren och under natten fick jag feber. När jag gick upp imorse hade jag hela 38,4 grader. Det är mycket för att vara jag eftersom jag annars har normaltemp på ca 36,0. Har verkligen inte kunnat sova inatt. Vaknat ungefär varannan timme av att jag behöver röra på mig eller dricka. Har så sjukt ont i kroppen. Vet dock inte om det är träningsvärk från gymmet igår, men ändå. Känns som jag knappt kan röra mig. Känns ju fint nu eftersom jag ska köra upp. Är helt borta, mår så jäkla dåligt. Hoppas de kan ha de i åtanke så kanske jag får göra uppkörningen fort eller nåt. Kan ju i alla fall skylla på nåt om jag kuggar. Men jösses vad glad jag blir om jag blir godkänd! Känns rätt bra ändå, fast jäkligt sugigt att vara sjuk till uppkörningen eftersom det är assvårt att koncentrera sig och kan knappt röra på huvudet. Men ah, förhoppningsvis får jag nån schysst person som kan tänka sig in i min situation. Han kanske till och med tycker så mycket synd om mig att han ger mig godkänt, hehe..
Sen kommer Tommy i alla fall, mys på det. Jag är ju inget vidare sällskap idag, men ändå. Skönt att ha nån att beklaga sig för..

Första skoldagen

080107 Måndag

17:39
Ja, första dagen i skolan efter lovet. Och för i år!
Bussen kom ovanligt tidigt och var inne i stan redan 08:46, så fick till och med vänta på 16.
Så var det engelska. Först snackade vi lite och sen skulle vi rätta våra prov. Jag fick inte tillbaka mitt så jag satt och gjorde ingenting under hela lektionen. Stimulerande..
På idrotten började vi med en utvärdering av idrott A so far, och sen var det val. Jag valde gymmet över basket, badminton och spinning. Nu när mitt nya liv börjar så kan jag ju lika gärna passa på liksom.
Efter idrotten gick jag till Haga och skrev upp mig på pilates för två veckor. Vattengympan drar inte igång förrän vecka 4, tyvärr. Gick och köpte en banan på Ica.
Efter det gick jag till Svänghjulet för avslutning på teatern. Det var ingen annan där så jag satte mig och läste i soffan. Sen kom Monika så då tog vi betygssamtalet på en gång. Fick VG, det är ju i alla fall bättre än G och IG, fast ville ju såklart ha MVG. Well, well. Sen kom Sofia, Angelique, Sanne och Erica också.
Vi valde att inte ha någon lektion så vi lekte med Ankis kamera istället. Blev riktigt roliga bilder, och det var en bra kamera hon hade också, den vill jag ha! Olympus cyber shot tror jag den hette, ska kolla upp den.. När Sanne och Erica gick till bussen stannade jag, Sofia och Anki kvar och gjorde kortfilmer. Det var askul, fan va konstiga idéer man får ibland, haha. Vid 15:40 tyckte vi att vi var klara så då gick vi upp till stan.
Gick in på Korthuset och köpte en anteckningsbok där jag ska skriva ner allt vad jag äter, hur jag tränar och hur jag mår i allmänhet. Tror att det är ganska nyttigt att föra en sån dagbok, man får en bra överblick.
Åkte hem med 16:27-bussen. Tog mig ett par mackor, och en liten bit av chokladtårtan som blivit över. Inte så bra start på mitt nya liv, men ändå. Man måste ju mjukstarta, annars går det ju inte.
Ska i alla fall ut på promenad sen. Och nu ska jag ta hand om köket, fastän det egentligen är Marcus tur. Wellwell.


21:04
Jag har ont i halsen men bara på ena sidan. Vet inte om jag har något sår eller något, kan väl för tusan inte vara riktigt halsont för då dör jag. Har ju precis blivit frisk.
Är så sjukt sugen på att skaffa lägenhet i stan. Bara Tommy fixar jobb så kan vi nog snart ta över Mickes och Pernillas lägenhet. Vore så stört skönt, den är fin och har bra läge. GE MIG!

Sista dagen på lovet

080106 Söndag

20:02
Var trött när jag vakande imorse fastän jag fått sova till 10:20. Fast låg vaken ganska länge inatt och kollade på Bridget Jones.
Jobbat idag. Var sjukt lite folk så vi städade nästan bara. Sen fick jag stänga Nelly's och hjälpa Markus att stänga i disken. Rätt soft ändå fast det blev lite långtråkigt.
Efter jobbet åkte vi direkt till Baastads för sen juklappsutdelning. Petter var riktigt i gasen och ville att jag skulle hjälpa honom att öppna julklapparna. Ska kanske vara barnvakt åt honom och Linn i helgen, mys på det!
Sanna hade tappat rösten, hon lät som en smurf, haha.
Imorgon är det skola igen. Inte särskilt pepp alls. Vad jag däremot är pepp på är att börja träna, nu ska jag verkligen ge mig den! Ska försöka röra på mig lite varje dag och sådär. Votre så stört skönt att få körkortet nu för då skulle det inte bli lika krångligt med träningen, då kan man ju liksom köra in själv om bilen är ledig. Vi får se hur det blir. Ska försöka ge mig ut på promenader i alla fall, och simma. Och så blir det pilates och vattenträning. Variation är ju kul. Jag tror det blir bra. Och nu ska jag verkligen försöka hålla mig till att bara äta onyttigt på helgerna. Jappsi. Detta blir bra.
Nu ska jag nog snart ner till mig och titta på film och sova. Är rätt trött faktiskt. Kanske borde ta mig en macka från jobbet innan..
Pussciao!

Hälsovårdsnämnden

080105 Lördag

21:38
Gick upp tidigt idag igen eftersom det vankades övningskörning. Gick bra, förutom en vänstersväng som blev lite dåligt planerad, dock inget man blir kuggad för antar jag. Känns ganska bra inför uppkörningen ändå, jag kan ju inte göra mer än mitt bästa och jag vet med mig själv att jag är redo för trafiken.
Well, vi avslutade vi jobbet i alla fall. Fick smärre chock när jag insåg att vi var tvingade att ha på oss vinröda mössor. Men de var inte så farliga ändå, den passade mig rätt bra. Fast det är lite jobbigt med killarna för man ser ingen skillnad på dem bakifrån, haha. Var i alla fall lugnt och skönt och vi var ute innan 18:00. Stod lite på Nellys, och lite i disken. Var storstädning eftersom vi legat efter med städningen och nu äntligen hade ro med den. Och jag antar att hälsoinspektionen gjorde sitt till. Vi fick tydligen underkänt i veckan. Ingen större surprise egentligen, hygienen är väl inte den bästa. Men ändå.
Direkt hem och hoppa in i duschen. Invigning av nya skjortklänningen, I like. Middag med Carreviks, mycket trevligt. Deras yngste son Jesper är en riktig underhållare. Fått fläskfilé med ris, och till efterrätt blev det chokladtårtan, Cissi är ju tokig i choklad. Mycket trevlig kväll i alla fall.
Imorgon blir det jobba igen och sen direkt till Baastads för julklappsutdelning. Mys på det!

Whistles

080104 Fredag


12:47
Sovit gott inatt. Vaknade vid tio men lyckades somna om och sov till tolv istället. Skönt flow liksom..
Ligger och kollar på MTV 2oo7 top 100. Ganska sugiga låtar..
Blir väl bara softa idag, åker väl hem nån gång i eftermiddag.
Imorgon blir det jobb igen.


18:54
Slö eftermiddag. Kollade först på Top Model och sen blev det Saw 4. Scary. Sjukt obehagligt. Filmskaparna lär ju bli inspärrade..
Åkte hem med 17:20-bussen. Gick av vid Rejmes och åkte med pappa hem. Glömde dock mina älskade vantisar på bussen, olycklig blir jag. Förhoppningsvis lämnas de in, har mailat till dem i alla fall.
Hittade nya Ellos när jag kom hem, lycka! Den var faktiskt bättre än H&M den här gången.
Blir god mat och film ikväll och det gillar vi.


20:19
Blev grillade revbensspjäll med pommes frites, underbart gott! Dock blev jag inte mätt så nu funderar jag strakt på att poppa popcorn i nya popcornmaskinen. Måste bara kolla med mamma hur man gör först. Sen blir det film med lillebror, vilken vet jag inte än.


21:41
Dryg kväll. Skulle kolla på I am legend, men självklart så funkade inte den. Då började vi kolla på Bombay Dreams men jag hade inte ork att kolla så jag drog upp istället. Tänker nu lägga mig i badet en stund för att det är jäkligt skönt när man har mensverk och sen ska jag nog gå ner till mig och kolla på Bridget Jones och somna.

Snö of Sweden

080103 Torsdag

12:47
Fick gå upp tidigt idag igen eftersom jag skulle på körlektion och då hinna köra lite innan också. Vilket vi gjorde. Sammanlagt har jag nog kört bil i två timmar och en kvart. Ganska långtråkigt måste jag säga, men bra har det gått i alla fall. Det skulle väl vara själva fan, rent ut sagt, om jag inte får ha uppkörning på tisdag. Jag är eftt nervös, fastän jag vet att jag kör bra. Men jag blir liksom så stressad av att jag ska bli bedömd.. Men det får gå så som det går, mamma och pappa har sagt rent ut att det inte gör något om jag kuggar första gången, och det känns ju tryggt. Fast jag ska ju erkänna att det inte känns jättekul att ha behövt flytta fram den fyra gånger nu.. Men men.
Var i alla fall på banken innan jag åkte hem. Växlade in mina 435,50 kronor som jag så duktig sparat sedan i somras, i min lilla kakburk. Nu blir det nya tag.
Underbara H&M har skickat ut sin vårkatalog nu, och jag jublar! Det blir dagens tidning. Apropå tidning förresten, så ska jag beställa sex nummer av SOLO för 199 kronor, och då får man första säsongen av Grey's Anatomy på köpet. Det gillar vi skarpt!
För övrigt så blir det Nora ikväll. Ska lägga mig i badet sen, och så ska jag käka lite lunch och sådär. Japp, det blir nog en bra dag. I snön.


14:40
Nu har jag lagat och ätit en god lunch bestående av klyftpotatis, kycklingfilé och tomat, samt äppellättdryck. Som vanligt gjorde jag alltför mycket mat, men det var gott i alla fall och jag lär stå mig ett tag.
Har även badat och haft i skön inpackning. Och så har jag bränt ut I am legend, Bridget Jones 1 & 2 samt Marie Antoinette.
Nu ska jag snart göra mig iordning, diska och så småningom ge mig av till Nora. Måste köpa tamponger också, orka detta..


15:37
Nu har jag packat klart inför Nora. Väskan blir banne mig tung.
Jag har kommit fram till att jag itne tänker använda jeans på ett väldigt bra tag. Det är obekvämt och man ser tjock ut. Fast det beror på att jag är tjock. Ska faktiskt försöka gå ner ett par kilo, men det är verkligen inte lätt. Men försöka kan man alltid. Fram tills jag har gått ner ett par kilo så kommer jag endast gå i klänning, så mycket snyggare och skönare!
Nu blir det promenad till Ica.


21:54
Blev till att gå till Noratorget för att käka pizza. Delade på en kebabpizza super, den var god. Så tog vi bussen hem men jag tror chaffisen blåste mig för jag fick betala 40 spänn för att åka två kilometer. Duh.
Nu har det blivit lite mys och sådär, och nu blir det väl tv och sånt.

Övergången till 2oo8

080102 Onsdag

13:44
Har varit så mycket på gång nu så jag har inte ens haft tid att sitta vid datorn. Ungefär så. Men jag ska väl försöka återberätta de dagar vi missat.

Söndag: Jobbade som vanligt. Inte mer med det. Blev hämtad av mamma och Tommy körde hem. Han är duktig, fast i ärlighetens namn tycker jag att jag själv kör bättre.. Jaja. Gick till affären och köpte lite gottigotti, närmare bestämt lantchips och dipp. Mumma. Just som vi skulle lägga oss och kolla på film och käka det gottiga så frågade mamma när jag hade tänkt hinna färga håret. Jag fick panik, ställde tillbaka dippen i kylen och sa till mamma att snabba på, nu på en gång! Gick väldigt bra att färga håret, det blev riktigt snyggt fastän vi bara hade köpt en förpackning. Aningens mörkare än förra färgen tror jag, men banne mig att jag trivs som brunett! Och hårfärgen var billig, bara 50 pix. Efter detta tjockade vi i alla fall och kollade på första cd:n av Knocked Up.

Måndag, nyårsafton: Gick upp tidigt eftersom vi skulle hinna in till stan innan jobbet.
Åkte hemifrån 09:42 och var framme vid Lager157 ca 09:57. Det snöade, finfint. Tommy körde in, det kändes väldigt vuxet och speciellt att han skjutsade in mig, istället för mamma. Kändes väldigt befriande faktiskt. Lyssnade på Snook i bilen, gött. Eftersom klockan inte riktigt var 10:00 än så satt vi kvar och lyssnade på en sista låt. Man vill ju inte stå och hänga på låset direkt.. Sen gick vi in i alla fall. Det är så snyggt där nu, i jämförelse med förra butiken. Nu ser de ju verkligen ut som en affär. Köpte en grå tröjklänning, en lila långärmad topp samt tre par leggings. Det var riktigt nice. Älskar Lager157!
Sen åkte vi vidare in till city, parkerade på Åhléns. Hittade tyvärr inget på varken Åhléns eller Zara, i alla fall inget jag kände för att köpa just då, men jag hade avsatt 500 kronor att shoppa för så de sita pengarna la jag på H&M. Det blev ett duolipsgloss, en foundation, en concealer, en duoskugga samt en presentförpackning med lipgloss och duoskugga. Mycket nöjd.
Så körde Tommy mig til jobbet. Kändes faktiskt ganska värdelöst att jobba tre timmar men det var å andra sidan dubbellön så det var ju fint det. Var mer folk än någon av oss räknat med, men det gick bra ändå. Förutom till stängingen, eftersom vi bara var en på varje ställe, förutom Jonna som var både i Coffeeshoppen och i lobbyn, så det blev lite sent. Fick i alla fall ta med oss fika hem.
Tommy skjutsade hem mig också. Jag fick lite panik, eftersom varken pappa eller Marcus hade duschat när jag kom hem. De hade inte ens klippt sig så det blev lite ändrade planer för mig. Målade naglarna lila, I like. Blev inte den svarta klänningen, för den kändes obekväm. Och så hoppade rosetten nästan av, och axelbanden var så tunna att jag var rädd att de skulle gå av. Jag kände att det var bättre att ta på mig något som jag kände mig bekväm i, annars skulle jag inte ha något kul. Det blev till sist den lila klänningen, men den matchade snyggt som tusan till naglarna och lila partyväskan.
Bussen var försenad men till sist kom vi hem till Hannes lägenhet vid Lillåstrand. Käkade kyckling och pasta. Det var jag, Tommy, Hannes, Pelto, Krister och Kevin. Riktigt trevligt hade vi. Jag körde på drinkar med vaniljvodka och lime, ingen fin kombination men ändå. Killarna spelade Wii.
Vid 22:00 gick vi till Klaras. Blev stannade av polisen på vägen eftersom Hannes drack öl. Trodde det skulle vara massa kö men gick väldigt fort. Inte mycket folk vid baren heller, riktigt skönt. Träffade Esa, Marie och Sara. Mys. Drack en massa limedrinkar, riktigt goda, fsat det vetetusan om de var nån alkohol i för jag kände mig då inte mer onykter efter fyra drinkar än vad jag gjorde när jag gick från Hannes. Men men, det var väldigt trevligt, stod ute på terassen på tolvslaget.
Hemgång med 01:28-bussen. Massa folk, men vi fick sittplats i alla fall. Vi var nog ungefär lika dragna båda två, men det var fint.

Tisdag, nyårsdagen: Vaknade vid 11:30. Lät Tommy sova eftersom han var bakfull. Själv mådde jag prima, vilket jag är väldigt nöjd med med tanke på att jag söp en del ändå. Blev i alla fall en slappardag med massa bakfyllegodis på kvällen. Kollade på I now pronounce you Chuck and Larry med Tommy och Marcus, det var mys. Sen vart det sova ganska tidigt.

Onsdag: Upp tidigt idag med. In till stan till 11:00 eftersom jag skulle på vaccination. Gick till samma ställe som sist men det var ingen som kom och öppnade. Visade sig till sist att jag skulle en trappa upp, vilket ingen talat om för mig.. Tog kissprov, ingen graviditet här inte.. Sen sprutan. Gick på stan med Tommy sen. Köpte jeans och väska på Zara och sen gick vi och fikade på BaraVara. Jag åt fruktsallad och Tommy åt blåbärspaj. Múmsigt värre. Sen åkte han hem och jag gick till Åhléns eftersom det var ett tag kvar till bussen. Köpte en skjortklänning och en grön kjol som jag kollat på länge. Tyvärr missade jag bussen med ett par sekunder.. Nu är jag i alla fall på Stadsbiblioteket och ska till bussen nu. När jag kommer hem ska jag ut med Anna. Ciao!

 

15:00
Nu har jag äntligen fått lite mat i magen, som tur var fanns det mat kvar hemma; korv, kycklingbitar och stekt potatis, kombinerat med tomat och paprika, mumma.
Tiden tog ju slut på bibblan så får fortsätta min "nyårskrönika" nu.

Av 2oo7 minns jag:
- Stockholmsresor. Shoppingresor, shower, tvinspelningar.
- Kroatien. Med familjen, Conny, Viktoria & Carolina, farmor & farfar samt Tommy.
- London. Underbart att åka bara Malin & Tommy.
- Anniversaries. Vi har varit duktiga på att fira varje månad den femtonde. Mys på det!
- Shoppingspree's. Har nog aldrig köpt så mycket kläder som i år. För att inte tala om skor!

Finns massa mer att minnas, men detta är nog det mest minnesvärda. En mer fullständig bild av året kommer på bilddagboken inom kort, http://dendarmalin.bilddagboken.se

 

 

17:48
Har varit ute med Anna. Vi var ute i ungefär en timme och det var riktigt skönt. Tog en massa bilder som snar thamar på bilddagboken. Borde ta sig ut på promenad oftare. Det är ett av mina nyårslöften. Några andra är att jag verkligen ska ge mig tid att träna mer, sluta äta en massa onyttigt och att ha jäkligt kul under 2oo8.
Har lagt upp alla bilder som får representera mitt 2oo7. Gick väldigt fort med tanke på att det blev många bilder.. Väntar nu bara på att ladda upp dagens och nyårsbilderna.
Mer ikväll blir det att städa. Och så ska jag kolla lite film och sånt där.
Imorgon blir det körlektion och sen förhoppningsvis pulkaåkning med Anna.

 

19:52
Självklart har jag inte ens börjat med städningen än, men du vet, man måste liksom vara på rätta humöret och det är jag inte än. Jag måste vara totalt uttråkad. Och jag har faktiskt fortfarande saker att ta itu med på datorn. Men snart så. Då blir det storstädning!


RSS 2.0