But he can't conceal from me the love

29/4-09 Onsdag

14:23
Även idag vaknade jag före klockan, hurra! Älskar morgonsol!

Eftersom jag hade rätt god tid på mig gick jag från stan till skolan. Tog även lite omvägar och sådär, och det blev en härlig promenad på en timma! Jag är så nyttig! Älskar att gå i stan i solen. Det är nice som tusan. Hatar att gå i Vintrosa..

Hade ovärd ensemblelektion. Fast alla killar var där, det trodde jag aldrig! Speciellt inte som två av dem var ute igår.. Men vi fick inte så mycket gjort, mer än att vi bestämde att vi ska köra Jackson 5 - I'll be there på lunchkonserten. Jag gör inte så mycket på den, körar på ett ställe, men ska försöka få med en liten ostämma. Det blir nog nice.

Ikväll blir det teater i Vivalla, 90 % paradis. Fick se ett klipp från den på s-blocket häromdagen, den verkar inte alls bra! så jag är sjukt opepp. Får se om jag pallar att gå. Fast Lotta blir ledsen om vi inte går.. Jaja.

Ska nog lägga mig i solariet senare. Behöver få lite färg till balen. Fast jag får ju aldrig färg. Typ.

Nu ska jag lägga mig i soffan och äta jordgubbarna som jag sparade från igår!


17:01
Helt plötsligt känner jag mig väldigt stressad. Känns inte ett dugg bra.
   Jag kan inte bestämma mig för om jag ska gå på teatern eller inte. Men det är något som säger mig att jag inte kommer att gilla att gå på teatern, oavsett om den är bra eller inte.
   Vet inte om jag ska gå på magkänslan här alltså..


21:26
De där jordgubbarna var sjutk goda faktiskt! Och mättande. Så nyttigt och gott, men ack så dyrt..

Följde min magkänsla och skippade teatern, fastän det inte kändes schysst. Men man ska lyssna på kroppen, och nu sa den högt och tydligt "NEJ!".
   Istället fick jag ställa mig och laga mat, men det tycker jag är roligt, när jag väl gör det. Det beställdes fläskpannkaka, men bacon hade vi inte hemma så fick sätta mig på cykeln. I affären tyckte jag synd om mig själv, så mammas Icakort fick trösta mig med två blodapelsiner (som var sjuuuuukt goda!) och en Chic.

La mig i solariet en stund, det var faktiskt riktigt skönt. Vi har bara ett sånt där "halvt" solarium, så man kan bara sola en sida i taget. Men sängen är sjukt skön, så jag somnade såklart! Tur det är timer.. Tog bara en kvart per sida, så det syns inget, men får väl fortsätta nästa vecka. Ta typ en gång i veckan fram till balen. Fast det skulle inte förvåna mig om jag är lika blek ändå.

Har varit ute och gått med mamma också. Tänka sig, två promenader på en och samma dag! Det artar sig! Och inte har jag ätit godis heller. Okej, det slank ner några Bragokex, men jag kan ju inte hjälpa att deligger där och ropar på mig. Men jag tänker som så att det kunnat vara mycket värre! Jag hade till exempel tänkt köpa sockerfritt godis i affären, men ångrade mig. Det blir säkert lite gott imorgon och på fredag, så sparar mig tills dess! Får försöka ersätta med nyttigheter, såsom frukt och nötter. Det funkar ibland i alla fall..

Imorgon är det Valborgsmässoafton. Vi är lite folk som ska grilla massa gott nånstans i Karlslund, men jag vet inte exakt var. Det kan lika gärna vara Fallen, som Hästhagen eller Karlslundspåret. Det märker vi! Jag tror i alla fall att det kommer bli riktigt mysigt!
   Fast innan vi kan komma till mysigheterna på kvällen måste jag genomlida dödens s-block. Vi håller på med grupparbeten om världskonflikter, och jag var borta i måndags så jag får väl pisk. Får hoppas att jag är i en någorlunda bra grupp i alla fall, men eftersom vi lottar grupperna ska man inte hoppas på för mycket.. Jaja, jag ska nog klara mig.
   Ska passa på att köpa balbiljetter imorgon också! Fasen, vad fattig man blir! Hoppas Tommys morsa kan sponsra.. Det tycker jag verkligen att hon borde.

I Magaluf

28/4-09 Tisdag

09:37
Trodde jag hade försovit mig imorse, eftersom det inte är så vanligt att jag vaknar av mig själv om jag ska upp innan nio. Men det hade jag visst lyckats med nu, och det är ju alltid skönt att vakna av sig själv.

Chansar på att ta 10:05-bussen till stan. Den brukar ta typ en halvtimma, och då borde jag hinna med 10:40-bussen till skolan. Skulle det vara så att jag missar den finns det ingen anledning att ens åka till religionen, eftersom jag missar typ en tredjedel av lektionen. I så fall åker jag hem och sen till teatern.

Nu blir det tandborstning!


12:20
Självklart missade jag bussen. Världen är lite emot mig, tror jag.
   Innan jag tog bussen hem gick jag förbi Alibaba och köpte chilipopcorn. Mums! Hoppas de inte är onyttiga bara..


18:54
Var duktig och gick från stan till teatern. Det tog ganska exakt en timma, och då gick jag inte jättefort. Väldigt skönt var det, älskar att det är en riktigt varm vår!
   Teatern gick väldigt fort idag, och kul hade vi. Imorgon ska vi på föreställning i Vivalla. Fick se klipp från den på s-blocket, och den verkar rentav suga, men så får det väl vara då.

Har varit hos farmor och fixat med klänningarna. Det börjar verkligen arta sig. Balklänningen är nästan klar nu, så fin!
   Efteråt åkte mamma och jag till Coop och handlade. Jag bestämde mig för att lyxa till det lite med jordgubbar!

Borde verkligen göra min konstanalys, men jag orkar inte.




In his eyes

27/4-09 Måndag

10:56
Ny vecka, nya tag!

Hade teater imorse. Var flera ur gruppen borta, trots att vi bestämt att man verkligen måste ta sig i kragen. Fast man får väl vara sjuk, det kan man ju inte rå för. Men ändå.
   Charlotte och jag försökte öva våra scener ändå, men Johan kom hela tiden och störde. Fast egentligen orkade vi inte riktigt öva ändå, för då hade vi väl sagt till honom att hålla truten. Men summan av kardemumman blev i alla fall att ingen gjorde någonting, och till slut satt hela gruppen och snackade, vilket i och för sig var trevligt. Men tjena, vad vi måste öva nu alltså. Tre veckor till föreställningen!

Hade visst ingen religion idag, så jag åkte hem. Skönt. Hade ändå inte gjort läxan, ooops. Fast skulle faktiskt ha gjort den igår, men insåg att jag tappat bort pappret.

Håller på att laga lite mat. Idag blir det bakad potatis, mums!

I eftermiddag ska jag till Knuffen och fixa nya p-piller. Orkar inte åka tillbaka till s-blocket efter det, så jag har faktiskt sjukanmält mig. Man får göra så ibland, hihi. Fast egentligen är det inte bra att vara borta från s-blocket idag, för vi ska börja med ett grupparbete. Men vad tusan, jag får väl göra det på torsdag. Jag är knappast den enda som är borta. Och i så fall får jag väl ta det.
   I alla fall så åker jag till Tommy efter Knuffen. Och sen tillbaka in till stan ikväll, för vi ska gå på förhandsviningen av State of Play tillsammans med Hannes och Carin. Det ska bli väldigt trevligt!


11:40
Åh, potatisarna tar ju år på sig!

Har insett nu att jag faktiskt måste börja tänka på vad jag äter. Annars kommer jag snart se ut som en flodhäst. Vågen visar på alltför mycket, och jag har inte längre ett normalt BMI. Det konstiga är att jag själv inte tycker att jag är tjock. Lite överviktig, visst, men inte tjock. Tvärtom, jag gillar min kropp! Jag skäms inte för att gå i bikini, och tycker att jag har snygga former. Även om jag nog skulle se bättre ut om några kilon försvann. Men alltså ibland känns det som att jag har omvänd anorexi; att alla andra ser att jag är fet, medan jag själv ser mig som normal. Sjukt!
   I vilket fall ska jag försöka göra något åt detta. Redan förra veckan började jag med promenader i skolan, så ofta jag hinner. Det är ju en bra start! Och nästa vecka ska jag börja löpa. Tror inte jag hinner denna vecka, men i spå fall gör jag ju det. Och så ska jag försöka sluta äta godis. Jag har inte ätit godis på en vecka, och jag är faktiskt inte särskilt sugen heller. Och läsk ska jag också ta bort.
   Jag har även börjat med ny frukostvana; fil med banan, russin och Kellogs special K. Och så ser jag till att äta minst var tredje timma. För det är det som är boven; att jag alltid är hungrig. Det är ju då jag vill äta. Och fort ska det gå.
Jaja, vi får väl se hur etta går, men jag hoppas att jag kan gå ner lite i vikt i alla fall!


12:06
Ååååh, potatisjävlar! De var inne i ugnen i typ en timma, men inte fan gick de att äta sen ändå. Så nu hinner jag inte äta lunch hemma, så jag får ta av mina sparpengar och äta lunch på stan. Suuuuuug. Men men. A girl's gotta eat.Jag ska i alla fall äta sallad, och det är ju bra!


21:27
Idag har vi äntligen fixat byxor till Tommy till balen! De kanske är lite slappa i benen, men det kanske ska vara så?
   Även hämtat ut studentmössan. Jag hatar alla former av hattar, men det är ju ändå något speciellt med studentmössan, så det är klart jag kommer glassa runt i den lite grann!

Och bion då? Ja, Hannes och Carin hade glömt bort den, så jag och Tommy fick gå ensamma, haha. Tur att det var gratis.
   Jag lyckades såklart tappa en lins, så halva filmen satt jag och såg dimmigt på ena ögat. Om jag höll för ögat gick det bättre.
   Filmen var sådär alltså. Intressant story, men inte särskilt mycket action. Men gratis är gott!

Imorgon ska jag vara skabb och låna Tommys mjukisbyxor. Har fått skavsår av leggingsen. Typ. Ska nog även låna en tischa (very Carlings att säga så). Jo, men det blir nice! Lagom skabb sådär.

Everything worth living for is there

26/4-09 Söndag

10:29
Hade ingen lust att gå upp direkt när jag vaknade imorse, så jag ägnade en halvtimma åt att läsa ut den sista boken i Millenniumtrilogin. Skönt att slippa bära med sig den i väskan framöver..

Även idag blir det jobb. Känns okej ändå. Hoppas man får stå på något bra ställe. Fast det känns som jag kan stå var som helst idag, det kvittar. Fast det blir ju sjukt varmt i lobbyn. Men ändå. Vi får se.
   Innan jag åker till jobbet måste jag åka och tanka. Lampan började lysa redan när jag åkte till jobbet igår, så det är nog dags nu.
   Efter jobbet ska jag in på Coop och utnyttja några kuponger. På den ena får jag en upplevelseatlas, perfekt att ha till roadtripen i sommar, och på den andra får jag köpa min favoritchoklad Noblesse för endast 10 kronor! Gött.

Nu ska jag gå ner och borsta tänderna. Tjohej.


18:49
Idag var det lite mer folk på jobbet, men tre mindre personal. Jag vet inte hur vi lyckas med den ekvationen. men det gick bra i alla fall.
   Vi har haft en liten råtta inneboende på vårt personalrum. Eller, han är inte så liten, utan faktiskt rätt stor. Han har typ bott under en packlår i omklädningsrummet. Men idag låg han stendöd mitt ute i korridoren. Han var rätt söt faktiskt, jag tyckte synd om honom. Man kan väl säga som så att de andra i personalen var ganska rädda för det lilla spektaklet. Jag var nog den som var mest cool. Inte för att kag inte tyclte att han var ofräsch, men inte var jag rädd i alla fall. Lina fick sen ta mod till sig och slänga honom i soporna, hon har ju faktiskt katter och är van vid döda möss. Fast det verkar som att den lille har en kompis. Trevligt.

Jag sa ju att jag skulle köpa choklad. Såklart var de slut! Fasen också..


20:12
Min bror och jag har roat oss med att leka taekwondo. Det var faktiskt ganska jobbigt.
   Sen körde vi bowling på Wii med pappa. Marcus hade sånt jäkla flyt, strikes hela tiden!

Nu blir det varma mackor och tv!

Love is worth forgiving for

25/4-09 Lördag

10:40
Gårdagskvällen var riktigt härlig. Vi åt tacos ute på altanen och satt så i två timmar. Sen satte sig mamma och jag nere i soffan och tittade på gamla bilder, fanns massor på mig när jag var runt ett. Mys!

Nu har familjen åkt iväg till gammelmormor. Det är marknad i Pålsboda, men eftersom jag jobbar så kan jag inte följa med. Trist.


11:30
Sitter och väntar på att få åka iväg till jobbet. Man orkar liksom inte ta sig för någonting innan dess. Brukar åka dit en stund i förväg, kolla i butiker och så, men har nada pengar. Fast det kostar i och för sig inte att kolla. Men det känns sorgligt.
   Har i alla fall suttit och övat på sångläxan. Älskar låten! In his eyes från musikalen Jekyll and mr. Hyde. Sjukt fin!


17:34
Tjoho, fick sluta tidigare idag! Det hade jag inte väntat mig. Men det var skönt som tusan.


21:40
Mys med grillkväll! Jag älskar kött. Oh my, jag skulle aldrig kunna bli vegetarian. No, no.

Finns inget att se på tv, så jag har inget att göra. Blir väl en tidig kväll. Får kolla på Sex and the City. Vilket i och för sig inte är fel, men ändå.
  Eller blir det kanske en rensning av garderoben?

Can't hold us down

24/5-09 Fredag

08:21
Det kändes som jag försov mig imorse, men det gjorde jag visst inte ändå. Skönt. Att jag är så pigg på morgnarna numera måste banne mig bero på att det är så ljust ute. Eftersom mina rullgardiner är så ljusa så blir det även ljust i mitt rum, då jag har morgonsol. Det är perfa! Så du som har funderat på det där med att köpa en väckarklocka med inbyggt solljus, gör det! It might just work.

Igår var jag på supershoppingkväll på Marieberg tillsammans med Anna och Rebecca. Väldigt impuls sådär. Kände att detta typ var enda gången jag skulle hinna träffas, så det var väl lika bra.
   Vi tog oss en fika på jobbet, det var halva priset. Erica lurade på mig en extra cheescake baar för det (till MYCKET förmånligt pris, ska tilläggas!). Tyvärr orkade jag inte båda, så den ena hamnade i en doggybag. man slänger ju inte cheesecake liksom, hehe.
   Var väldigt fattig, hade endast 120 kronor att hålla mig med, men eftersom fikat blev så billigt hade jag pengar över till att köpa ett lovely läderarmband med berlocker på! Sjukt snyggt, mitt nya favvo!

Nu ska jag iväg till skolan. Kort dag.
   Efter det bär det av till Hallsberg. Blir långpromenad i det härliga vädret!


14:08
Sjukt ovärt med kör idag! Vi ska ju ändå inte sjunga på studente, så varför ska vi lära oss låtarna? Förhoppningsvis slipper vi ha fler lektioner, det vore great!

Innan jag åkte till Hallsberg tog jag mig en sväng in på Myrorna. Alltid kul att botanisera där inne, alltid finns det något man blir lite sugen på. Idag märkte jag att det fanns kläder både från H&M och Gina Tricot. Provade en sjukt snygg klänning från H&M, men den var visst gjord för folk med minibröst, vilket jag inte har. Snygg var den i alla fall! Senare hittade jag en turkosblå satinkjol från Gina, för endast 40 kronor! Och den passade minsann, så den slog jag till på! Väldigt nöjd. Fast i ärlighetens namn känns det lite konstigt att köpa Ginakläder på second hand. Fast jag har då aldrig sett den där kjolen någon annanstans, så why not?

När jag kom till Hallsberg blev jag bjuden på marängsuisse. Gott! Mamma hade jättetrevliga elever. Jag vill också jobba såhär!
   Var ute på promenix förut, finns ett jättefint område vid ån man kan ströva i. Mysigt!
   Nu väntar jag dock på Josefine.


18:28
Insåg att jag har max två lektioner med Josefine kvar. Skönt på ett sätt, men ändå lite trist.

Var hos farmor och fixade med balklänningen. Den har blivit jättefin nu! Jag älskar färgen, typ mörkrosa eller något. Vill ha en kjol i det tyget, vore sjukt snyggt!

Var på Willys och handlade. Jag var hungrig som ett svin, och man blir ju inte direkt mätt av att handla mat. Men snart blir det tacos i alla fall, tack Gud!

Imorgon blir det jobb. Orka. Need the money. Missar det vackra vädret, igen!

Let me blow your mind

23/4-09 Torsdag

16:48
Alltid lika skönt att vakna tio minuter innan klockan på morgonen! Det bådar gott.

Idag var det fint väder, och jag bestämde mig för att det var en bra dag. Lite extra bra när jag satte på mig mina röda pumps!

Hade första sånglektionen på vääääldiiiigt länge, och med Kajsa till på köpet! Det har väl knappt hänt i år. Vi fick en jättefin duett från musikalen Jekyll and mr Hyde. Den kommer bli toppen att sjunga!

Missade 16, vilket gjorde att jag missade 14:08-bussen, så jag stannade kvar i skolan. Satte mig ute i solen med Werme och åkte sen hem med den gravt försenade 15:17-bussen.

Har lovat pappa att slipa mer idag, så det ska jag alldeles strax göra.
   Ikväll blir det supershopping med Anna och Rebecca, för längesen! Visserligen pank, men ändå. Mest för sällskapet.

True as it can be

22/4-09 Onsdag

11:09
Hej, hej, goddag, dagboken! Som Bert skulle ha sagt..

Idag är Es3 lediga, kom på för vårkonserten. Gillas!
   Jag har ju baby hemma så det blir en väldigt lugn dag.
   På schemat står i alla fall;
1) Promenad
2) Handla lunch
3) Film
4) Slipning


14:16
Fint väder idag, härligt!
   Har varit i affären och handlat dagens lunch; bakad potatis med skagenröra. Det blir mumma!
   Efter lunch blir det långpromenad. Vi har köpt med oss glass hem som vi ska ha som färdkost.
   Ska försöka slipa lite mer också. Man får visst bara slipa i max tjugo minuter, så det får väl bli någon omgång till. Då blir pappa glad.

Guess we'll be friends

21/4-09 Tisdag

10:32
Vet inte hur många gånger jag har somnat om idag. Det är något med mitt nya täcke, man vill bara ligga kvar. Känns som att det inte var någon bra idé att åka till farmor innan skolan idag, det blev en liten extra stressfaktor. Fast egentligen mest på grund av lunchen. Jag vill hinna fixa lunch hemma, men får säkert där också. Och så hoppas jag att de kan skjutsa mig till skolan sen.


21:39
Gick väldigt bra på teatern idag tycker jag. Fastän jag inte hade repat repliker. Men jag tror det börjar sätta sig redan nu, man kommer väl något sånär ihåg vad som ska sägas. Jag gillar min karaktär, hon är grym!

Det blev till slut Marley och jag ändå, för Tommy "kände inte för tecknat idag". Den var faktiskt mycket bättre än jag trott, och så himla sorglig! Massa bebisar och hundar, det gillar ju jag!
   Vi hämtade även ut förhandsvisningsbiljetter till State of play som går på måndag. Det blir nice! Gratis bio och så kan jag hämta ut en gratis meny också. Gött!

Nu ska jag ner till sängen och mysa med babe och kolla på tv.

Måndasgbarn

20/4-09 Måndag

17:53
Kan väl säga som så att det var nååågooot segt att gå upp imorse. Extra jobbigt blev det då jag inte visste om jag verkligen skulle börja åtta idag eller inte.
   Åkte i alla fall in med 07:12-bussen, och eftersom jag tydligen ska leva lite nyttigare än förut så hade jag packat med mig mina joggingskor. Följaktligen tog jag mig en morgonpromenad på cirkus tjugo minuter innan jag började skolan. Väldigt skönt faktiskt.
   Hade teater för första gången på aslänge. Jag har ju rätt mycket jobb framför mig, om man säger så. Vi ska ha föreställning om en månad, och jag har knappt ens kollat på manuset. Så nu blir det till att råplugga repliker! Fast det känns bar ändå, jag har lite fallenhet för sånt där. Och imorgon är det dubbellektion, så ska försöka kunna det mesta då.
   Senare hade jag religion. Vi snackade om att åka till Stockholm och kolla på en moské. En Stockholmsresa är ju aldrig fel! Hoppas bara att det blir något bra datum, helst inte då jag ska ha Cosmopharma-party eller någon gång under teaterrepen. Men det styrs!
   På lunchen tog jag mig en långpromenad runt Hästhagen. Det var grymt skönt! 40 minuter gick jag, det är mer än godkänt! Nästa gång ska jag gå upp i skogen, finns nog en massa stigar där. Det är ju så himla fint där också. speciellt nu på våren!
   Och så var det såklart s-block. Gick fort idag faktiskt, gött. Vi hade lite individuellt arbete om andra världskriget, eller "sista världskriget" som Johan alltid säger. Och så fick vi se en massa klipp ur Saving private Ryan. Mys.
   Bussen hem var sjukt sen. Den kom till konserthuset när den skulle ha varit vid Risbergska, och vi stod hur länge som helst vid rödljusen. Hatar rusningstrafik! Borde finnas speciella bussgator.. Men hem kom jag!
   När jag kom hem hittade jag till min förtjusning en SOLO-tidning på köksbordet, yay! Och så fick man med ett solpuder, det måste jag testa! Hittade även en räkning, dock inte lika förtjust i den..

Tja, vad ska man ta sig till ikväll då? 
   Jag antar att jag borde plugga lite repliker, men det orkar jag nog inte. Inte så mycket i alla fall.
   Blir väl tv-kväll som vanligt, antar jag.

Imorgon vill jag gå på bio med min gos! Vet dock inte om han är på den idén, finns egentligen inte så mycket sevärt på bio just nu, men ändå. Det var länge sedan nu! Typ en månad.. 
   Jag har i alla fall bestämt att han ska komma hem till mig, jag är ju ledig på onsdag. Skönt!


21:15
Har varit ute och hjälpt pappa med altanen. Vi håller på att slipa. Det är mindre kul, men inte särskilt svårt. Vi har ju slipmaskin och så. Har lovat att göra en sväng imorgon också.

Imorgon ska jag åka till farmor och fixa med klänningarna innan jag åker till teatern. Känns sådär, men lika bra att ha det överstökat!
   På kvällen blir det bio, men vi harinte bestämt vilken än. Det står mellan Marley and me och Monsters vs. aliens.

Things will happen

19/4-09 Söndag

12:58
Jaha, så var det över. Det känns konstigt. Känns som man inte riktigt fattat det än. Många grät igår, och jag blev också tårögd flera gånger. Jag kommer sakna detta så otroligt mycket! Och bara det att det kanske var första och sista gången man sjöng solo på en stor scen.
   Alla har varit så sjukt duktiga, jag trodde aldrig att vi skulle kunna få ihop en sån här bra konsert. Det hade aldrig gått i ettan, men gud vad vi har utvecklats! Bara jag som har haft sån sjuk scenskräck var inte ens nervös på de riktiga föreställningarna, det var verkligen ett mål som uppnåddes.Ja, herregud. Hur ska det bli när vi tagit studenten? Alla kommer gråta sönder! Kommer sakna alla så otroligt. Eller, okej, inte alla, men speciellt alla vi brudar som har kommit att bli så tighta nu på slutet! Gosh!
 
Blev i alla fall en sjukt bra avslutning igårkväll. Alla taggde sönder på September, och sen drog vi snabbt iväg. Jag och några tjejer till hamnade hos Lina på liten förfest på cirka tjugo minuter. Hade inte med mig någon dricka, men Maria och Martin var snälla och delade med sig av både cider och vodka. Kan ju säga som så att det inte behövdes många klunkar innan det snurrade till. Sen fortsatte vi in på Satin. Vi stod på listan, men hade missuppfattat tiden, så vi fick betala fullpris ändå. Men det gjorde inget. Drack en massa cider, och vi hade så kul! Till och med de som aldrig festar annars följde med, och alla verkade ha jättekul! Tog en massa vimmelfoton, dem ska jag försöka ladda upp både på bilddagboken och Facebook senare idag.
   Åkte hem vid halv två. Hade kunnat ta bussen egentligen, men eftersom jag ändå hade fått lov att ringa precis när jag ville så gjorde jag det. Plus att jag hatar att åka buss när jag är full. Fick med mig Simon Tärnqvist i bilen också, han bor ju på väg hem. Somnade som en stock när jag kom hem, och vaknade vid halv tio. Men jag var fortfarande helt slut i kroppen, så jag låg och lyssnade på Filip och Fredrik i typ en timma och somnade sen om. Och så gick jag upp halv ett, så himla skönt! Är bara trött och seg, ingen huvudvärk och inget illamående, yay! Ska bli en promenad sen. Men ska inte bakfylleäta idag, för jag ska tydligen börja leva sunt!


19:16
Har varit grymt seg under hela dagen, men har försökt vara ute i alla fall. Blev en promenad upp till Tant Grön, och så har vi röjt lite i trädgården.
   Och så var farmor och farfar här förut. Klänningarna förstås. Det är en himla massa pill, men fint blir det.
   Snart ska vi äta kvällsmat; grillat och hasselbackspotatis!

Jag ska försöka komma igång med träningen igen. Har ju försökt förut också, att börja springa och så, men då har jag alltid blivit sjuk direkt efter, så jag har fått ha uppehåll. Men nu ska jag alltså göra ett nytt försök. Nu kan man ju faktiskt börja springa i spåret igen, och det är sååå mycket skönare än att springa asfalt. Så det ska jag försöka göra i veckan. Och så har jag bestämt att jag ska ha med mig mina joggingdojjor till skolan så att jag kan powerwalka på håltimmarna. Visst är det smart?


21:11
Fy, nu är jag verkligen trött. Hade tänkt kolla på Och så kom Polly, men känner att det inte riktigt är läge. Det blir till att somna framför Sex and the City istället!

Until the day

18/4-09 Lördag

10:02
Skönt med en lång natts sömn. Det behövdes! Man är så himla uppe i varv under konserterna att det är svårt att slappna av.
   Idag kör vi i alla fall de två sista vårkonserterna. Det känns både väldigt bra och väldigt sorgligt! Det är ju sjukt kul och en riktig ego-boost, men samtidigt känns det förjävligt att detta är det sista vi gör, och att vi snart kommer skiljas åt allihopa! Vi får ta och göra det bästa av tiden som är kvar.

Äntligen, äntligen!

17/4-09 Fredag

07:06
Hörrni, idag är det dags: de första vårkonserterna är här! Jag är taggad till tusen, vakande extra tidigt bara för att jag ville ha konsertdag!
   Hela tre konserter ska vi hinna med idag, den första med start 09:30 för högstadieelever. Det är egentligen bara genrep, men ändå. Just den konserten brukar inte vara så himla kul, för det är inte lika mycket tagg som på exempelvis Risbergskakonserten, men det är ju ändå den första konserten. Åh, vi kommer ha så kul!


22:58
Oh, my Gooooooooooood, detta har varit en så sjukt jävla rolig dag! Åååååååååh!!!!!
   Alla konserterna gick jättebra, dock lite småstrul med diverse förstärkare och så, men inget som vi inte kunnat rädda upp. Jag har inte ens varit nervös, så jäkla skönt! Jag som egentligen har världens scenskräck. Fast nu har jag ju kört typ hundra gånger, så jag har väl liksom vant mig.
   Under den långa pausen innan kvällsföreställningen gick jag till Creperiet och köpte med mig en sallad som sedan avnjöts inne i lovely logen tillsammans med världens bästa brudar! Sedan urartade det hela med en massa avslöjanden i "Jag har aldrig". Oh, my Gooooooood! Man fick reda på en hel del som man inte ville, hahaha. Speciellt som vissa, som man verkligen inte kunde tro om många saker. Men stört kul hade vi!
   Kvällskonserten var så himla kul när vi körde slutnumret. Vi går ut i publiken, och sen samlades alla under publikläktaren och bara öser på i flera minuter. Elin dansade på bordet! Det var galet.
   Ser fram emot en minst lika trevlig dag imorgon!

All these years

16/4-09 Torsdag

09:01
Idag trappas det upp på Hjalmar Bergman. En riktig genomgång av hela programmet i eftermiddag, skoj! Fortfarande en massa låtar som jag inte hört. Skönt, för då hinner man inte tröttna.


20:15
Underbar dag på teatern idag! Alla är så himla duktiga, och det går så bra! Iiiiih, imorgon är det på riktigt, jag längtar!
   Köpte lunch på Ica City, där kan man ju liksom få en riktig lunch på lösvikt. Potatisgratäng och kycklingfilé, asgott! Och så köpte jag, Sofie och Linnéa Börjesson ett paket chokladbollar, mumma!
   När alla rep var slut gick jag, Ida, Maria, Elin, Lina och Samantha till WE och köpte biljetter till studentfesten på Frimis, gött! Och så blev det fika på Wasa, fast jag var mätt så jag köpte ingenting. Mysigt var det, på uteserveringen och allt!

TAGGA FÖR IMORGON!!!!! :D

Amen

15/4-09 Onsdag

18:52
Sov sjukt illa inatt! Det är någon infektion som spökar i min kropp, men det har gått riktigt bra idag ändå. Proppade i mig lite alvedon, så det gick fint.

Har gått riktigt bra att repa idag. TV4 var och filmade, missade dock nyheterna eftersom vi inte har de regionala nyheterna, får typ nyheter från Motala. Men ska försöka kolla om det går att titta på internet. Finns en chans att jag är med, det lät lite så på gammelmormor, och så sa de att vi skulle köra My Immortal två gånger för att det skulle filma. Vi får väl se helt enkelt.

Skulle ta ut en hundring som jag var skyldig Lina, men lyckades ta ut 1 000 kronor istället. Var inget kul. Men behöver lite kontanter ändå, men i alla fall.

Nu blir det mat!

Vårkonsertsvecka

14/4-09 Tisdag

10:04
Idag drar Risbergska skolans vårkonsertsvecka officiellt igång: taggad till tusen!
   Alla andra har studiedag idag, men Risbergskas esteter får snällt infinna sig på Hjalmar Bergmanteatern för ljus- och soundcheck. Dock inte förrän halv två, så man ska väl inte klaga! Fast det är i och för sig värre för kompet: de började rodda klockan nio imorse, och några av dem fick till och med rycka in och ställa upp körgradänger på HB redan förra veckan. Men vill man ha kul får man lida pin! Eh, eller, ja..
   I vilket fall som helst kommer detta vara en sjukt rolig, och samtidigt jobbig, vecka!


19:51
Fixade sidenbanden till My Immortal innan jag gick till HB. Det blev en dyr historia: över 200 spänn! Men som tur är ska skolan betala, men ändå.
   Blev ett rätt meningslöst rep på HB. Körde My Immortal en gång, och lite September, mer var det inte. Men det är härligt att vi är på G i alla fall!
   Efteråt gick jag, Lina, Elin och Ida till BaraVara och fikade. Jag är pank, men Lina var snällis och lånade mig en hundrig. (: Massa tjejsnack, sånt gillar vi! Blev även en liten tripp på stan innan jag och Elin tog Fjugestabussen hem vif halv sju. Hittade faktiskt en body att ha under studentklänningen, på Lindex. Ska prova den någon dag, hoppas den funkar. Där hittade jag även ett jättefint halsband med en stor spyfluga på, på rea. Det ska jag nog köpa imorgon när jag får lön!

Jag har ont i huvudet. Hoppas att det inte är någon ny förkylning på gång. Skulle visserligen inte föråvna mig, men det får inte vara så! Får kurera mig med det sista av mitt påskgodis i sängen tillsammans med min nya VeckoRevyn!


20:45
Dagens äckel: spindeln som hoppade fram när jag lyfte på en klädhög i tvättstugan!

Just dance

13/4-09 Måndag

10:16
Godmorgon!
   Idag är det annandag påsk, och fortfarande påsklov. Nice!
   Befinner mig fortfarande i Nora, och blir väl kvar här till imorgon.
   Planerna för idag är inte många. Det enda jag vet är att vi ska försöka ta oss en tur runt Noratorget. Tyvärr inte så fint väder, men vår är alltid vår, och så länge det inte regnar kan man ju gå ut ändå! Man blir ju varm av att gå..


16:19
Trots att det var mulet så var det jätteskönt väder ute! Riktigt ljummet i luften faktiskt.
   Vi var ute i två timmar, men vi gick inte hela tiden för vi stannade och lekte modeller en stund, och så gick vi in på Konsum och köpte glass. Till min lycka hade de B&J's-glassen, sååå goood!
   I alla fall så var det en riktigt skön promenad, och vi fick många roliga kort!


19:48
Haha, idag kör vi trerättersmiddag här i Nora: popcorn till förrätt, pommes pinnes till varmrätt och två meter godis till efterrätt! :P

Shut up, and drive!

12/4-09 Söndag

09:42
Lidköping var riktigt nice faktiskt! Vädret var fab, alla var glada.
   Var inne i centrum och kollade runt lite. Slutade med att jag köpte ett brunt flätat skärp (Lindex) och en randig t-shirt (Åhléns), som jag dock lämnade tillbaka för att den inte satt som jag ville.
   Var marknad på campingen. Fanns inte så mycket egentligen, men köpte ändå ett par "lacktights".
   Campingen hade en jättefin minigolfbana, så vi spelade såklart i solskenet. Och åt glass. Fanns världens godaste Ben&Jerry's-glass, i en kaka. Mums!
  Ja, ska väl inte säga att vi gjorde så mycket egentligen, men det var väldigt trevligt och avkopplande. Marcus och jag åkte hem med bussen igår, och så hämtade Tommy oss i stan.

Igårkväll blev det påskbord hos Hannes. Trevligt som alltid! Åkte förbi jobbet en sväng innan, det var dött som tusan. Gissar på samma idag, så jag hoppas på att få gå hem tidigt.

See ya!


21:17
Idag var jag väldigt sur på jobbet, vet inte riktigt varför. Men inget går smooth när man inte riktigt vet vart man ska vara och sådär. Och så verkade det inte som att jag skulle gå gå hem tidigt, som jag hoppats på. Men jag fick båda mina raster, plus att jag fick gå hem vid fem, yay!

Nu är vi tillbaka i Nora. Innan vi åkte hit drog vi en vända till Sallad Inn för lite kvällsmat.
   Nu kollar vi på film på trean, mys!
   Kollade på Wipeout förut, skrattade som fan åt Loulou! Inte på ett elakt sätt, det var bara väldigt skoj, och hon var så söt när hon skrattade åt att hon inte kunde ta sig upp.

Jaja, nu blir det popcorn!


22:45
Precis kollat klart på Mine, Yours and Ours. En riktigt mysig film om två stora familjer som ska lära sig leva tillsammans, i samma andra som Fullt hus. Älskar såna filmer, med en massa ungar och djur, haha. Mys!

Bara för att jag är ledig imorgon så ska det självklart bli sämre väder. SÅKLART! Men jag har redan bestämt att Tommy och jag ska ta oss en runda runt Nora. Behöver få bort fettet, you know!

Seems I'm lost in my reflection

8/4-09 Onsdag

09:17
Jahapp, så försvann det fina vädret. Gör i och för sig inte så mycket, hadeinte planerat att vara ute idag, men ändå. Det är ju så fint med sol. Bara den kommer tillbaka imorgon!

Ledig idag, blir mest en massa fix inför påsk. Åker ju till Lidköping imorgon, så måste packa grejer till husvagnen och sånt. Blir en sån där företagsam dag, men det är ju skönt. Sitter ju ändå bara och glor annars.

Nu blir det bad!

To do's:
- Tvätta (måste ha rena kläder till jobbet på söndag)
- Städa badrummen (låter värre än vad det är)
- Hämta cykeln vid E18 (dagens promenad!)
- Handla mat och påskgodis med mamma (Sötvaruhuset, here I come!)
- Baka chokladbollar (om jag orkar och hinner)
- Core (ifall vi inte åker förrän i morgon bitti)
- Packa (jämt så svårt..)


11:14
Nu har jag bakat chokladbollar, det är så himla gott! Det är nog det bästa hembakta fikabrödet. My speciality.
Tänkte traska iväg och hämta min cykel nu, så den inte blir stulen under påskhelgen. Och hämta posten.


11:56

Lovar du att vara ärlig? Kan jag väl
Du heter: Malin Elisabeth Svensson
Smeknamn: Svensson
Låt som när du är ledsen sörjer till? Olika
Beroende av: Socker
Vad tror folk om dig? Massa saker
Stämmer det? Ibland
Vad får du oftast komplimanger för? Vet inte
Vad säger du för att imponera på någon? Haha, jag vet inte
Hur imponerar man på dig? Man är intelligent, rolig, ser alla
Brukar du skratta för dig själv? Ibland
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Hej! Jag ska jobba hos Jenny ikväll till 21 kommer och hämtar dig kvart över."
Var bor du? Vintrosa
Trivs du där? Jodå
Äger du några converse? Nej, har aldrig orkat lägga pengar på Converse. Men har haft ett par ursnygga turkosa, men de gick tyvärr sönder :(
Sprit, cider, vin eller öl? Cider
Brukar du bli för full? Sällan
Vad har du för mobiloperatör? Tele2
Är du allergisk mot något? Pälsdjur och hö
Hur svarar du i mobilen? Malin
Vem ringde du senast? Tommy
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Minns inte
Antal timmar sömn inatt: 11 typ
Sov du ensam? Ja
När mår du bra? När solen skiner
När blev du fotad senast? Ingen aning
Hur känner du dig nu? Likgiltig
Vanligaste färg på dina kläder? Svart och vitt
Vad tycker du om fötter? Njadu..
Vad saknar du? Gamla kompisar
Hade du en bra kväll igår? Mjo
Favoritdryck på morgonen? Vatten eller O'boy
Rakar du benen? Jadå
När brukar du oftast gå och lägga dig? Runt 22:00
Är du blyg? Ibland
Sysslar du med någon idrott? Nej, men försöker jogga, promenera och köra core och pilates
Vill du hellre ha mail än brev? Alltid kul att få riktiga brev, men det tar ju dock längre tid än mail
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
Har du spytt offentligt? Ja
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Snacka med andra killar
Är du nöjd med ditt liv? Ska inte klaga
Är du bortskämd? Tycker jag inte
Vad gör du i morgon? Campar I Lidköping
Vad är det värsta du vet? Att må dåligt
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Olika, men i snitt ett par hundringar antar jag
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Tyra Banks
Vad längtar du till? Riktigt fina vårdagar!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja
Vad är det finaste du fått? Jag vet inte
En speciell dag du minns? 15 september 2008, förlovning (:
Hur gammal är du? 19, blir 20 i juli!
Tycker du om någon just nu? Bebis <3
Du samlar på? Inget särskilt
Gröna eller röda äppeln: Röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen, jag gillar inte att ringa. Men sms:ar Tommy <3
Gillar du golf? Nej, det är boooriiiing
Vilken tid gick du upp idag? Typ 09:00
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du strumpor på dig nu? Ja
Är det okej att gråta? Jadå
När grät du senast? Jag vet inte
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa och shoppa
Bär du glasögon eller linser? Linser oftast
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, jag har inga märkeskläder
När går du upp ur sängen en helgmorgon? 09:00 - 10:00
Har du piercing? Öronen och naveln
Vill du gifta dig? Ja, annars hade jag ju inte förlovat mig
Vill du ha barn? Ja, flera stycken
Solar du ofta? Nepp, det blir för varmt
Är du bra på att laga mat? Nja
Är du flygrädd? Nej
Hur vig är du? Inte alls, men det har blivit bättre sen jag började med core och pilates
Är du musikalisk? Grym på att lägga stämmor i alla fall
Vad dricker du helst när du är törstig? Riktig Coca Cola, helst i glasflaska
Vilken är din favoritglass? Smack
Tror du på ett liv efter döden? Jag tror man föds på nytt
Tycker du om sushi? Har aldrig provat, men tror inte att det är något för mig
Vad äter du helst när du ser på film? Chips, popcorn eller godis
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja
Har du tandläkarskräck? Lite
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Morgon, är extremt kvällstrött
Vilken ögonfärg har du? Grön
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Många gånger
Röker du? Nej
Hur ofta tränar/motionerar du? För sällan. Förhoppningsvis en gång i veckan i alla fall
Senaste låt du hörde? Vet inte, men den senaste jag själv spelade var Lisa Nilsson - Vem


13:17
Fick avbryta mig mitt i maten och hoppa in i duschen eftersom mamma skulle sluta tidigare. Så om tio munter ska jag åka iväg till stan och handla mat och godis. Yay!


16:02
Rackarns väder ute alltså. Fast mysigt med regn på ett sätt, det känns lite somrigt sådär. Kunde ju ha snöat, och det hade då varit värre.

Köpt varsitt stort påskägg till mig och MarcusWillys., De ska fyllas upp med godiset från Sötvaruhuset, mums!

Ser verkligen fram emot att komma iväg lite. Var väldigt länge sedan.
   Vi åker redan ikväll, men vi har inte camping förrän imorgon så vi får stå utefter vägen nånstans. Det är semester, det!
   Imorgon drar vi oss in till Lidköping city och checkar in utbudet. Ett litet café besök har också bokats in. Mamma och jag ska kolla på grejer till student och bal och sånt, mys!
   På fredag ska det visst vara en liten påskmarknad på campingen, det blir mysigt. Det ska vara fint väder då också, så det blir säkert bra.
   Så tar jag och Marcus bussen hem på lördag, och då blir det påskbord hos Hannes på kvällen. (:

Nu måste jag sätta lite fart; har inte städat toaletterna och packat än..


17:44
Nu är jag färdigpackad. Skönt! Inte för att det var säskilt mycket att packa för två dagar, men ändå.


Du får inte röra mina tankar

7/4-09 Tisdag

10:12
Imorse var jag en snäll fästmö och gick upp med Tommy när han skulle käka frukost klockan halv sex. Var i och för sig rätt pigg, vi tog ju en tupplur igår eftermiddag, men ändå. Fast sen fick jag somna om igen, som tur var.

Idag blir det jobb. Inte peppad alls, men är inställd på att det kommer att vara långtråkigt och att vi bara kommer städa. Fast man vet ju aldrig, det är ju ändå lov- det kan faktiskit komma folk. Men i alla fall. Folk borde göra annat när det är såhär fint väder.
   Efter jobbet blir det en sväng till farmor för att fortsätta på studentklänningen.


21:56
Vääääääldigt lång dag på jobbet idag. Gosh, trodde aldrig jag skulle komma därifrån. Men som tur var hade jag ju Saara och Vicko. (:
   Var väldigt skönt väder ute, det lilla jag fick när jag åkte till jobbet. Hann med bussarna perfekt, och fick sällskap av Saara. Riktigt ljummet ute, mys! Mer sånt.
   Skulle leta lite påskägg till mig och Tommy, men hittade inga jag ville ha. Hade egentligen tänkt köpa på Lagerhaus, men upptäckte att de var i olika storlekar, så då var det inget kul längre.

Var som sagt en sväng hos farmor idag. Massa fittings på G nu. Klänningen blir så himla fin, vill ha på mig den jämt! Är också väldigt sugen på att sy en liten vippkjol av tyget till balklänningen, om det blir något över. Så sjukt snygg färg! Kanske skulle prova att sy själv? Jag är typ sämst på att sy, men ändå..

Nu blir det sängen!

Do your trick

6/4-09 Måndag

09:40
Vanligen borde jatg vara på väg till skolan vid den här tiden, men inte idag- PÅSKLOV! Skönt som tusan.

Vädret är fint, så senare ska jag ge mig ut och gå. Kanske skulle man sätta sig ute och sola lite också? Annars får jag väl ta hand om min sjuke bror.
   Senare kommer min babe hit också, det blir mys! Kolla lite på Kenny Starfighter, hehe. Serien är bättre än filmen, just so you know.


13:05
Blev bara en liten promenad förut. Kroppen är fortfarande seg efter infektionen, så det var väl lika bra att ta det lugnt så man inte blir sjuk igen.

Har suttit och kollat lite på Life of RyanMTV. Åh, världens sötaste kille! Hade jag bara varit lite yngre hade jag varit superkär i honom. Hur många killar umgås med sina åtta-åriga småbrorsor och pussar på dem? Åh, cuuuuute! Sådär vill jag att mina söner blir; älskvärda, respekterande, vältaliga och familjära.

Väntar på att solen ska komma till baksidan så jag kan sätta mig och sola. Det tar nog en liten stund till.
   Jag är väldans trött, så jag tror jag ska ta mig en liten tupplur först.

Själen blå och hjärtat svart

5/4-09 Söndag

19:42
Igårkväll var det spelkväll hemma hos Hannes och Carin. Stefan och Toma var också med, vi är liksom ett gäng, haha. Ett riktigt pargäng.
   Roligt var det i alla fall. Började med poker, och sen blev det När och fjärran. Spelade flaggspel också, men alla var så dåliga så vi gav upp.
   Blev hemgång vid halv ett, mycket trevlig kväll!

Idag har jag jobbat. Har gått rätt bra ändå. Rätt mycket folk. Men det är ävl inte så konstigt, eftersom det inte var fint väder idag.
   Innan jobbet åkte jag och Tommy till NetOnNet. Trodde det skulle vara billigare än det var faktiskt. Men men.

Har fixat lite med studentklänningen idag. Den kommer bli så fin! Ska fortsätta på tisdag. Eller, ja, det är väl mest farmor som fixar, jag försöker bara undvika att bli stucken av nålarna. Men klänningen kommer bli gorgeous!

Är ledig imorgon, så hoppas på fint väder. Då blir det långpromenad!
   På tisag blir det jobb igen, men förmodligen ledig på onsdag.
   Sen bär det av till Lidköping på torsdag! Ska bli riktigt mysigt att åka ut med husvagnen, trots att jag egentligen hatar husvagnen. Men bara det är fint väder kan jag nog stå ut två nätter.

Vattenspridare

3/4-09 Fredag

13:57
Imorse regnade det, men nu är solen tillbaka! Åh, jag älskar våren! Jag tror faktiskt det är den bästa årstiden. För då vet man att sommaren är på väg, och man är så tacksam att vintern är över.

Trodde att jag skulle behöva vara i skolan hela dagen idag, men slutade typ klockan ett. Skönt! Gick super på repen idag, det gillar jag! Fast Edge är så slö av någon anledning, brukar vara asmycket drag när vi övar själva. Well, well. Hjalmar Bergman kommer bli grymt! Nu är det dock påsklov, tjohoo!


18:44
Det är full rulle här hemma! Vi har ju Linn noch Petter här över helgen. Petter är sjuk, men lever runt ändå. Vi har lekt kurragömma och kollat lite på film, men höjdpunkten var när glassbilen kom. Då fick han fart, minsann!

Imorgon blir det visst någon typ av häng hemma hos Hannes, det gillar jag!






När jag gick hem från bussen idag såg jag en massa tussliagos och blåsippor- vad är vår, om inte det?

                                          

Kiss, kiss

2/4-09 Torsdag

17:14
Wohoo, äntligen har rösten kommit tillbaka! Känns fint. Har varit försiktig hela dagen, och det hjälpte visst. Kändes väldigt bra att kunna köra på Immortal. Dock höll jag tillbaka lite, men imorgon hoppas jag att jag ska kunna köra järnet!
Passade på att dra upp på stan när jag hade långt hål.
   Köpte byxor på Spirit, och en stioxyl på Apoteket.
   Så gick jag på Elisabeth Olsson-utställningen. Var lite stressad, så gick bara en kortis. Kanske får gå en gång till. Men sjukt coola bilder, man kan inte undgå att bli berörd.

Puss på detta väder alltså! Allt känns så mycket bättre. Och man blir piggare! Trots att vi haft jobbiga dagar är jag inte det minsta trött. Solen gör gott!

Ska få tillbaka 3 000 på skatten i år, inga fel! Very nice. De pengarna ska jag stoppa undan till flytten. Så ska man ju få semesterersättning sen också, så det blir väl ett par tusenlappar till som går rakt ner i sparbössan. Men det är ju bra, då behöver jag inte spara undan lika mycket av lönen. Man måste ju passa på att shoppa  nu när man har pengar, sen blir man ju fattig i flera år! Hur ska det gå?

Ikväll ska jag åka till farmor och hjälpa henne med klänningen. Har inte skrivit klart mönstrena än, får väl sätta mig och fixa lite mer på det sen. Men det verkade inte som att det var det hon behövde hjälp med nu i alla fall, så jag har väl lite mer tid på mig..


21:49
Åh, min studentklänning kommer bli så fin när den är klar! Fast jag lovar att jag kommer att spilla på den direkt. Men ändå!

Kollat på Fråga Olle med Marcus. Har precis kommit på att man kan kolla på femmans egna program sådär i efterhand, perfekt ju.

Nu blir det godnatt!

Hand for all these years

1/4-09 Onsdag

18:03
Åh, det vackra vädret är tillbaka! Var tolv grader ute när jag åkte hem från skolan, stört skönt!

Kan väl säga som så att det inte gått något vidare att sjunga idag. Igår oroade jag mig för att det skulle låta nasalt för att jag var så täppt i näsan, men det hade inte varit nånting jämfört med detta. Nu är jag istället i ett läge där jag inte kan prata högre än nästan normal samtalston. Försöker jag ropa lite på någon skär sig rösten på en gång, det blir liksom bara ett sprak. Sjunga är det ju inte att tala om, varpå jag fått sångförbud. Så idag fick jag stå och mima till My Immortal, medan publiken fick sjunga. Kändes ju sådär kan jag säga. Fast jag är ändå glad att detta händer nu och inte på Hjalmar Bergman. Förhoppningsvis kan jag köra lite på fredag,

Har i alla fall gått bra att filma idag, fastän vissa, hrm hrm, hade svårt att hålla sig för skratt. Men vi hade asroligt, ska bli kul att se den färdiga versionen sen. Vi har alltså filmat en liten skogsversion av Robinson. Jag är en norrländsk sportnörd med högt uppdrana mjukisbyxor och pannband. I'm fabolous!


19:44
Förkylningen gör sig påmind! Molande huvudvärk och fryser, dock utan feber. Kanske på väg? Jag ska försöka kurera mig i badkaret, med lite bubblor och en tidning, alternativt en bok.

Gillar verkligen inte att inte kunna sjunga! Kom på mig själv med att försöka förut, men insåg att jag inte kunde när det inte kom något ljud ur min mun. Vad sjutton? Jag ska i alla fall försöka vara tyst och inte anstränga rösten. FÖRSÖKA. men vill ju sjunga imorgon! :/

Imorgon blir det lång repdag igen. Har första repet 11:10 och sen efter 16:00. Ganska så fet håltimma.. Ska ta mig upp på stan och köpa ny byxor till vårkonserten. Jag får ta den ekonomiska smällen. Vill inte ha på mig pösiga byxor som inte sitter bra för fem öre en hel vecka! Fuuuult. I wanna look fab! As fab as I can..
   Blev ju inget av med konstutställningen idag, så det kanske man kan hinna med imorgon också. Och förhoppningsvis en vacker promenad!

RSS 2.0