Vårkonsertsvecka

14/4-09 Tisdag

10:04
Idag drar Risbergska skolans vårkonsertsvecka officiellt igång: taggad till tusen!
   Alla andra har studiedag idag, men Risbergskas esteter får snällt infinna sig på Hjalmar Bergmanteatern för ljus- och soundcheck. Dock inte förrän halv två, så man ska väl inte klaga! Fast det är i och för sig värre för kompet: de började rodda klockan nio imorse, och några av dem fick till och med rycka in och ställa upp körgradänger på HB redan förra veckan. Men vill man ha kul får man lida pin! Eh, eller, ja..
   I vilket fall som helst kommer detta vara en sjukt rolig, och samtidigt jobbig, vecka!


19:51
Fixade sidenbanden till My Immortal innan jag gick till HB. Det blev en dyr historia: över 200 spänn! Men som tur är ska skolan betala, men ändå.
   Blev ett rätt meningslöst rep på HB. Körde My Immortal en gång, och lite September, mer var det inte. Men det är härligt att vi är på G i alla fall!
   Efteråt gick jag, Lina, Elin och Ida till BaraVara och fikade. Jag är pank, men Lina var snällis och lånade mig en hundrig. (: Massa tjejsnack, sånt gillar vi! Blev även en liten tripp på stan innan jag och Elin tog Fjugestabussen hem vif halv sju. Hittade faktiskt en body att ha under studentklänningen, på Lindex. Ska prova den någon dag, hoppas den funkar. Där hittade jag även ett jättefint halsband med en stor spyfluga på, på rea. Det ska jag nog köpa imorgon när jag får lön!

Jag har ont i huvudet. Hoppas att det inte är någon ny förkylning på gång. Skulle visserligen inte föråvna mig, men det får inte vara så! Får kurera mig med det sista av mitt påskgodis i sängen tillsammans med min nya VeckoRevyn!


20:45
Dagens äckel: spindeln som hoppade fram när jag lyfte på en klädhög i tvättstugan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0