Tell you the truth

28/2-09 Lördag

10:54
Godmorgon!
   Detta är typ den första mogonen som jag sovit med Tommy och han inte har sovit flera timmar längre än jag. Nu vaknade vi ungefär samtidigt, och vi har spenderat morgonen med att titta klart på Wildboyz. Mysig start på dagen!

Jag åker nog hem i eftermiddag. Känns som att det vore skönt att vara hemma imorgon, bara typ städa eller något. Jag ska dock försöka övertala familjen att det är dags att gå på bio. Vill se Män som hatar kvinnor! Visserligen vill Tommy också se den, men det finns väl inget som hindrar att jag går med honom också, hehe. Nej, men det vore väldigt kul att gå med familjen, det är så sällan vi hittar på saker tillsammans.


19:48
522:an har nog aldrig tagit så lång tid på sig som den gjorde idag. Inte nog med att det tog aslång tid att ta sig genom stan- den åkte via Bista också! Och så satt jag intryckt mellan några fjortisar, hell.. Jag var glad när jag kom hem i alla fall.
   Precis när jag kom hem skulle mamma, Mats, Micke, Marcus och Casper åka till stallet och hälsa på hästarna, och då ville såklart jag också följa med. Det var mysigt vid stallet, och Casper klappade häst för första gången. Det var lite läskigt, haha. Jag mötte en genomförkyld katt som nös hela tiden. han gjorde tassavtryck på mina byxor. Morr.
   Hann inte mer än hem förrän vi skulle iväg igen, denna gången till sjukhuset, där gammelmormor nu ligger. Hon hade fått hjärtflimmer, så hon ska få en pacemaker i veckan. Men hon var ganska pigg idag ändå. Du får inte dö! <3
   Hade inte ätit mer än frukost vid elva, så när vi åkte hemåt vid sextiden var jag vrålhungrig. Vi köpte med oss mat hem från Sallad Inn. Marcus träffade sin gamla prao-chef från Hälls, han verkar verkligen jättetrevlig. Honom skulle man ha som chef!

Kvällen blir nog kort. Lite Melodifestivalen, förmodligen somna i soffan. Jag är jättetrött.

By the way har jag tagit en massa kort den här helgen, så snart finns det upplagt på bilddagboken! Ett smakprov kommer här:

One last summer

27/2-09 Fredag

09:03
Blev en väldigt trevlig dag igår.

Inspelningen på ensemblen gick asbra, förutom att jag sjöng fel ord på några ställen, men det var ju tur att det var min egen låt, haha. Hoppas det inte hörs alltför mycket, tror jag lyckades rädda upp situationen rätt bra.

Tommy och jag åkte ut till Marieberg efter skolan. Det var fett mycket folk på bussen, inte trevligt. Men som tur var slapp jag åka genom hela Mosås..
   Lagerhaus öppnade igår, så det var såklart första stoppet. I love deras grejer! Finns så mycket skoj. Där kommer det inhandlas mycket till nya lägenheten, that's for sure.
   Jag blev hungrig så det blev en liten fika med muffins uppe på jobbet. Mumma.
   Jag fick ont i fötterna av mina boots, så jag passade på att köpa svarta keds på H&M. Hade ändå tänkt köpa dem så småning om, så kunde lika bra göra det nu. 129 spänn gräver inga större hål i plånboken direkt.

När vi kom till stan igen blev det kvällsmat på Creperiet. Det blev en favorit i repris: pastasallad med kyckling och rostbiff, och massa god fetaost! Så himla värt, fast jag hade blivit lite mätt av min muffin, så jag orkade inte äta upp allt. Men eftersom det var så gott så åt jag av ren njutning.
   Sedan blev det bio. Fanns tyvärr inga biljetter kvar till En shopaholics bekännelser, de hade visst tagit slut på fem röda, men det var ju ändå inte den vi skulle se ikväll. Nu blev det alltså I taket lyser stjärnorna, en riktig snyftarfilm. Till och med jag, som aldrig gråter på bio, fick verkligen lägga band på mig sjäv för att inte slå på tårkanalerna. Väldigt bra film, och rätt skoj på sina ställen också.

Pratade lite med mami när vi kom hem. Nu har vi visst bokat in oss på The Studio den femtonde mars. Då ska vi ta lite modellbilder och sådär, ska bli riktigt kul! Asbra att all styling och sånt är gratis, bara bilderna som kostar. De kostar å andra sidan jävligt mycket, men man behöver ju inte köpa någon om man inte vill. Det är ju nice bara det att bli sminkad och stylad. Ska i alla fall bli väldigt skojigt.

Idag tog jag mig en sovmorgon. Fast nu är jag ju uppe rätt tidigt ändå, men jag vaknade i alla fall av mig själv. Dan ringde igår och sa att vi inte skulle ha piano idag, så då kände jag att jag kunde stanna hemma. Har ju bara kör. Ibland får man göra så..

Ska ju i alla fall till Hallsberg sen. Har dock inte hunnit skriva ut text till Jossan, men det kanske jag hinner fixa på plats. Ska vara duktig och skriva ytterligare en konstanalys i Hallsberg. Finns något konstigt konstverk inne i "gallerian", alltid något att skriva om.

Ikväll blir det Nora, och där stannar jag tills imorgon. Vore rätt skönt att vara hemma hela söndagen, bara slappa. men vi får se, kanske åker hem på söndag istället. Men bussarna går ju sämst, men aja.

Nu ska jag lägga mig i badet, och sen gå ner till min babe och väcka honom med en smällkyss rätt på munnen!


19:41
Ännu en konstanalys färdig! Gött.. Satte mig på Bra Smak och skrev ner min analys, samtidigt som jag åt en chokladboll och drack en Cola i glasflaska (de är de bästa..).

Är nu i Nora. Vi har ätit tacos. Antigen åt jag för mycket, eller så är det något fel på magen, för jag blev jätteillamående. Tog tag i saken och spydde lite spontant, hellre att jag bestämmer över det själv än att det bara kommer. Och det kändes snabbt mycket bättre också.
   Snart ska vi kolla på tv. Blir gårdagens Sveriges värsta bilförare, och så blir det nog Wildboyz. Det blir mys! Om jag bara slutar spy..

I had the time of my life

26/2-09 Torsdag

11:05
Detta är den längsta s-blockslektionen ever. OMG.. Inte för att den egentligen är ointressant, men det går sjuuuukt segt!

Har ingen sång idag, så har håltimma mellan 11:45 och 14:00, fyyyy farao. Det blir väl plugghåltimma antar jag. Men det är ju inte särskilt kul ändå.

I eftermiddag drar Tommy och jag oss ut mot Marieberg. Det ryktas om att Lagerhaus öppnar denna vecka, så jag hoppas att det är sant.
   När vi är klara där åker vi in till stan igen, och tar oss en liten sväng in på Creperiet. Det blir en repris från gårdagen.
   Dagen avslutas med bio, I taket lyser stjärnorna. Det kommer bli mys!


12:27
Idag har jag skrattat så mycket så jag gråtit, och det var väääldigt längesen! Det hela började med att Linn kommenterade att mina järpar såg ut som små snoppar. Sedan kom vi (Linn, Linnea, Lina, Samantha och jag) in på snoppomkretsar. Det hela slutade med att vi kom fram till att man kanske borde ha en speciell skena, typ som när man går till tandläkaren, om man ska suga av någon med riktigt stor omkrets. Det hela var så sjutk att vi låg dubbelvikta i flera minuter, och alla andra i Plogen tittade konstigt på oss. Men det bjöd vi på!

Nu ska jag vara duktig och skriva ut min konstanalys, och så ska jag även börja på bokanalysen. Yeah! 

Har du sett min apa?

25/2-09 Onsdag

13:09
Idag åkte jag tidigare till skolan, eftersom jag skulle medverka i Idas och Camillas digitalt skapande-film. Det hade jag dock inte behövt göra, då det visade sig att Camilla var sjuk. Så jag, Ida och Sofie (som också skulle vara med) satt där och gjorde ingenting. Det var ju värt.
   Som tur var kom Caroline och sa att hon ville flytta min sång, så jag fick ha sång där på en gång istället. Det gick ganska bra, kör Mariah Careys Without you. Det lär lite sådär på det högsta, men för övrigt gick det skitbra.
 
Slapp spela in på ensemblen, så skönt! Vi ägnade halva lektionen åt att öva på min låt, och sista gången gick det faktiskt riktigt bra. Jag ser fram emot att spel ain imorgon, och det ska bli sjukt kul att få skivan när den är klar! Jäkligt bra minne i alla fall.

Vi hade ett litet akutmöte inför vårkonserten nyss. Det är tydligen en del som är missnöjda över att de inte får göra något i vårkonserten, och kanske inte heller i övrigt. Det har alltså kommit in ett anonymt mail från en förälder. Hallå, är man missnöjd kan man väl prata med någon av lärarna? Eller för all del skicka ett mail, men inte anonymt! Lite löjligt faktiskt. Men visst kan man förstå att vissa är missnöjda. Fast jag tycker dock att lärarna gjort ett sjutk bra jobb med att fördela uppdragen till vårkonserten, ingen kan komma och säga att den inte fått göra något alls. Well, den här klassen är full av drama queens..

Ska nu renskriva lite grejer, bland annat min konstanalys. Sedan ska jag lämna fika till lärarna. Men eftersom Karin och Martina inte bahagat lämna fikagrejerna till mig så får jag väl improvisera och skriva en egen prislapp och sånt där. Jaja.

Senare ska jag upp på stan och käka med Jennifer och Melvin, det ska bli mys. Ikväll ska jag även försöka hinna till SF och hämta ut biljetter till Slumdog Millionaire imorgon. På tal om bio vann jag biobiljett idag! Man kan visst göra det om man svarar på nyhetsbrevet vi får varje månad. Det var ju väldigt värt!


18:23
Blev en liten lunchning på Creperiet med Jennifer och Melvin. Denna gången provade jag deras sallad, och OMG vad god den är! Sjukt fräsch, och gillar att man får välja allt själv. Jag tog en bestående av salladsmix, gurka, tomat, röd paprika, fetaost, krutonger, kyckling och rostbiff. Verkligen värt! Blir nog en sväng dit imorgon också, Tommy är sugen.

Var duktig och stannade kvar i stan en extra timme för att hämta ut biobiljetter, men så var de slut. Jaja. jag var inte särskilt sugen på att se den ändå, mest nice att gå på förhandsvisning, eftersom det är gratis. Men nu har Tommy och jag bestämt att vi ska gå på I taket lyser stjärnorna imorgon. Det blir ju ändå gratis för mig, eftersom jag då vann en biobiljett.

Fixat studentmössa idag också, skönt att ha det ur världen.


20:05
Imorse letade jag efter min spetstopp och min miniväst, men de var försvunna. Nu hittade jag dem dock på min klädhängare, förstås. Det blir i alla fall dagens outfit imorgon, blir väldigt svart! Hothot..

Jag trodde att jag laddat ner Oscarsgalan, men det visade sig vara Slumdog Millionaire. Det var det värsta! Men ja, då behöver jag ju i alla fall inte se den på bio..

Nu ska jag ner och kolla på Semestersvenskar, och sen ska jag nog sova.


Semeldagen

24/2-09 Tisdag

09:12
Gick och lade mig åtta igårkväll, och vaknade av väckarklockan halv nio idag. Hade lätt kunnat sova vidare. What the heck's wrong with me?! Jaja, nästan tolv timmars sömn var nice. Och jag tror det gjorde susen också, mår bättre idag än igårkväll.

Snart ska jag gå till bussen. Ska försöka plugga lite innan första lektionen (religion). På håltimman ska jag ge mig upp på stan och göra ett nytt försök på H&M, och sen ska jag vara duktig och gå på konstrunda, all by myself. Very New York. Man måste ju göra sånt för s-blocket, tydligen.. Smarr. Not. Och så ska det bli lite teater också, great! Skulle visst haft lektion igår, men det visste inte jag. Jaja.

Ikväll blir det bakning för hela slanten, den här gången kommer jag inte undan! Chokladbollar och chokladmuffins, mums! Lite kvällsmat, haha.


14:06
Sådärja, nu har Malin varit duktig och gått på konstutställning, minsann! Jag och Maria gick på fotoutställningen "Se människan" av Trinidad Carrillo i Nicolaikyrkan. Det var faktiskt intressantare än jag trott, det fanns en hel del coola bilder. Analyserade fyra bilder, blir nog bra.

Och jag som skulle handla på H&M. Jag gick runt aslänge och letade kläder. Jag ska ju inte säga att det inte fanns något att köpa, men det var svårt ändå. På fyrtio minuter hann jag inte hitta grejer för 300 kronor, helt sjukt. Fast nu vet jag nog på ett ungefär vad jag ska köpa. Blir två par långa linnen (klänningar?) och en randig tröja (har redan två stycken, men what the heck..). Så blir det nog!


17:52
Ganska ovärd teater idag, gjorde i stort sett bara uppvärmning, och sedan jobbade vi enskilt med att välja en monolog och en karaktär. Det var rätt boring faktiskt, men tror jag är ganska klar på vad jag ska göra. Man ska typ göra en karaktär som är motsatsen till sig själv, så min ska i stora drag vara sävlig, lågmäld och prata långsamt. Jeppjepp.

Blev såklart en runda in på H&M efter teatern, jag hade ju faktiskt bestämt mig. Nu blev det alltså;
- Svart klänning (långt linne?) med knappar vid bysten (98 kr)
- Blå klänning (långt linne?) med knappr vid bysten (98 kr)
- Svart trikåklänning med korta ärmar (129 kr)
Skulle egentligen ha betalat 325 kronor, men eftersom jag
1) hade en bonuscheck på 150 kronor, och
2) fick femtio kronors rabatt om jag handlade för 300 kronor,
så fick jag betala endast 125 kronor. Det var värt! Baskläder kan man aldrig få för mycket av.

Jag var sjukt kissnödig när jag skulle åka hem, det är aldrig kul. Valet stod mellan att åka Karlskoga- eller Fjugestabussen. Karlskogabussen skulle gå fem minuter före den andra, men det är längre att gå från hållplatsen. Å andra sidan går Karlskogabussen motorvägen, så den extra tid det tar att gå hem tjänar man in när den åker på motorvägen. Följaktligen blev det K-bussen. Det var en satkärring som körde, hon var jättesur. Sånt gillar jag inte. Jag hade lust att vara extra snäll och trevlig bara för att.

Nu är jag i alla fall hemma, och har precis smällt i mig några mackor. Och lite glass, tjock som jag är! Jag ska alldeles strax ge mig i färd med att baka. jag är inte särskilt taggad, men det blir ju gott sen. Ett litet smakprov kan man väl ändå få?

Imorgon ska jag vara snäll och hjälpa de som har digitalt skapande att göra en film. Eller nåt sånt. Jag ska tydligen vara en sporttönt med 40-årskris. Jahaja.. Jo, men det ska jag väl klara av!


21:15
Massa bakning denna kväll! Dubbla satser av båda, och ändå känns det som jag gjort för lite. Well, alla kanske inte vill köpa.. Jag tycker jag är värd att ta en liten smakbit, gör inte du?

Kollar nu på House med pappa och Marcus. Mamma är hos gammelmormor i Pålsboda, hon låg inne på sjukhuset förra veckan.

Imorgon ska jag leka med Jennifer, wei. Så ska jag nog försöka hinna med att ta ut biljetter till förhandsvisningen av Slumdog Millionaire till torsdagen.

Visorna du sjunger för mig

23/2-09 Måndag

09:30
Ja, puss, nu befinner sig de svarta jeansleggingsen från Vila i mina ägor! Gorgeous.

Rätt mycket folk på jobbet igår, i alla fall om man jämför med resten av veckan. Gött att i alla fall ha lite att göra, dock panik när det kom tjugo nachotallrikar och köttfärsen tog slut. Ooops!

Efter jobbet åkte jag och Tommy till Coop och köpte godis. Trodde inte jag hade några pengar, men mina leggings hade inte dragits än, så fick ut en liten hundring ändå. Jag köpte pommes pinnes, mums! Fast den här gången var de en besvikelse, de smakade nada. Skit också. Ska man väl tjocka ska man väl få njuta av det, annars är det ju bara ångest och ingen njutning, och det är ju lite onödigt.

Kvällen spenderades i alla fall framför Beck - Advokaten. Var inte ens trött när den var slut, brukar bara orka vara uppe till långa pausen, om ens det. Nice.

Idag är det måndag = ny vecka. Snart religion, undrar om man får tillbaka provet? Hoppas..

Känns som det är mycket den här veckan, fast ändå inte. Ska i alla fall försöka ge mig ut på jobbsökarrunda, förhoppningsvis redan idag. Och så har jag lite bakning att göra, tills på onsdag. Fuck.. Ja, och lite annat smått och gott. Får kompensera besvären med att gå och shoppa på H&M idag, eftersom min kupong börjar gälla idag, wehey!

Nepp, nu ska jag försöka skriva klart min Ica-ansökning. Hoppas, hoppas, hoppas!!!


17:49
VG på religionsprovet, bättre än väntat! Det känns bra.

Gick med Börje och Linn till Willys på lunchrasten, men var någorlunda nyttig. Blev ett päron och en morot, samt en Fanta (något ska man väl få unna sig?). Vi körde lite High School Musical på hemvägen, haha. Eller, det var nog mest Linn.. Hon är Sveriges svar på Sharpey, hehe.

Jag som skulle handla på H&M idag! Insåg att jag kanske inte fick handla på ungdomsavdelningen. Det stod herr- och damkläder på kupongen. Men jag hittade inget direkt heller, så jag orkade inte fråga någon. Det får bli en annan dag. I värsta fall får jag väl köpa underkläder och smink, det borde väl räknas till dam?

Gick sådär att söka jobb på Ica. Lät inte jättepositivt. Eller, det vet jag ju inte, men det var i alla fall inte aktuellt just nu, skulle få svar i maj typ. Det suger ju lite, det är ju nu jag vill jobba.. Får väl söka runt på lite andra ställen också, fast jag har å andra sidan ett jobb, så ska väl inte klaga. Men det kanske blir nån ansökning till Willys i Västhaga, Coop i Marieberg och Ica i Haga. Det känns värt. Vi får se helt enkelt, i värsta fall får jag vara kvar på Torget.

Har asont i huvudet och är grymt trött. Tror det är bihålorna som spökar. Jag skiter i simningen imorgon, får göra annat under håltimman.

Nu skulle jag behöva börja baka, ska ha lärarfika på onsdag. Ska baka chokladbollar och chokladmuffins. Tror nog det blir muffinsarna idag, pallar inte att gegga med bollarna..

Tror minsann att det blir en sväng ner i badkaret nu, det brukar göra susen när man mår dåligt.


19:17
Blir inget bak idag, däremot en väldigt tidig läggning. Mitt huvud tar död på mig. Och inte får jag ner Oscarsgalan heller. Försöker dock ladda ner första säsongen av Lisptick Jungle och femte säsongen av Desperate Housewives. Men det får jag nog kolla på imorgon, för nu blir det godnatt. Får nöja mig med Vänner.

Where you gonna sleep tonight?

22/2-09 Söndag

10:27
Det var då själva tusan vad det ska snöa då.. Blir det aldrig vår?

Sitter här och väntar på att få åka till jobbet. Jag vet, det är sick.. Men jag har tråkigt. Fast jag ska faktiskt passa på att städa lite, det har inte hunnits med på ett tag nu. Jappjapp.

Lyckades ta sönder duschslangen förut, bra jobbat!

Ikväll kommer baby hit och myser, det ser jag fram emot. Gullet! <3

Imorgon är det ju skola igen, ja. Lite religion och lite s-block och sånt. Och så ska jag försöka hinna upp på H&M och handla för min bonuscheck och allt sånt. Jahaarå. Ska ju by the way handla idag med, svarta jeansleggings, mums! Men jag kommer fortfarande inte på vad affären heter.. Är det Vila kanske? Nej, jag vet inte. Whatever.


11:09
Det är ju sjukt hur svettig man kan bli av att städa lite grann. Huga! Jag är varm som en termos.

Vad glad jag blev när jag hittade en obetald räkning nere hos mig. Någon hjälpsam rackare hade visst lagt den där utan att berätta det för mig, snällt va? Som tur är ska den inte betalas förrän den tjugosjunde, men ändå. Jag vill alltid betala så fort jag får dem, annars vet man inte om man har pengar..

Jag har fått ont i halsen och i huvudet. I better not get sick.. Fast det skulle inte förvåna mig. Jag sätter en hundring på att jag ligger i flunsan på vårkonserten, brukar vara så. Mhaaaw, jag skulle börja springa den här veckan..

Three's a crowd

21/2-09 Lördag

11:14
Det är så himla skönt att vakna innan klockan ringer. Jag gillar att ligga och läsa lite innan jag går upp, om jag har tid.

Jag drömde inatt att jag hade köpt en babykorg, alltså typ en bebissäng. Fast jag hade ingen bebis. Fast sen lämnade jag tillbaka babykorgen, för att jag inte ville jinxa det, ville alltså inte riskera att inte få ett barn bara för att jag köpt en säng. det var lite weird.

Nu ska jag snart åka till jobbet. Börjar 12:30 idag, segt. Hatar att bara ha en kvarts lunch.
   Blir nog en drive in på Gina Tricot innan jag börjar. Jag hittade något där i onsdags för typ en hundring, men nu har jag glömt bort vad det var. Måste ju i alla fall kolla..


18:43
Köpt lovely jeansleggings på Gina idag! De är supersnygga och supersköna, de kommer bli välanvända. Ljusblå blev det. Jag hittade även ett par på vad-butiken-nu-heter, ett par svarta. Dem ska jag investera i imorgon. Jag som inte skulle shoppa denna månad.. Fast detta är i och för sig plagg som jag vet att jag kommer använda flitigt. Men ändå!

Väldigt lugnt på jobbet idag, ganska väntat. Tre pers gick hem tidigt. Hoppas det blir min tur imorgon.. Stängde på Jacobs idag igen, jag börjar lära mig ordentligt där nu! Förutom mackorna, men dem har jag inte behövt göra än heller.


19:14
Varför, vaaarföööör måste det vara så dyrt att få hem kläder från Forever21? Jag hittar alltid en massa billiga och snygga grejer, men man blir ju ruinerad om man handlar, eftersom det kostar drygt 400 kronro i frakt och tull och allt vad det är. Men för tusan, ge mig denna skönhet! Kostar cirka 25 dollar, which is pretty cheap.
Ge mig!


21:54
Kollat på Melodifestivalen med mamma och pappa.Tyckte det var en rätt bra omgång, fast internationella juryn är ju en katastrof. Fast i och för sig skulle jag nog gissa att Alla skulle gå hem i Eurovision, det är ju bara skitmusik som vinner.
I alla fall bra att E.M.D och Molly Sandén gick till final, de var värdiga. Men fattar inte vad BWO höll på med, segare låt får man leta efter. Missade tyvärr Velvet, men det lilla jag hörde var bra, synd att hon inte gick till andra chansen. Sångmässigt var nog faktiskt Maja Gullstrand sämst, så himla pipigt! Me like not.

Nu är det Wallander som gäller, dock ganska seg film än så länge..

She's having a baby

20/2-09 Fredag

08:27
Inatt har det genomgående temat för mina drömmar varit något så otippat som toaletter. Dock inte så svårt att lista ut vad det betyder; var kissnödig när jag vaknade. Hade velat sova länge, men det var inte längre läge att ligga kvar då jag började tro att jag skulle kissa på mig. Hade inte varit så trevligt. Nu är jag ändå trött, men samtidigt tillräckligt vaken för att inte kunna somna om. Det är ju värdelöst..

Tommy är iväg och jobbar, så jag är själv ett par timmar. Hoppas jag är helt ensam här hemma (Nora), det är skönast så. Har i alla fall inte hört något från någon annan än, så det bådar gott. De borde alla vara iväg och jobba.

Ikväll ska jag förhoppningsvis vara barnvakt åt lillkusinen Casper. Kommer dock inte få gosa särskilt mycket, ska vara barnvakt typ vid tio, då han borde sova för länge sedan. Men man kan ju i alla fall titta! Han är superdupersöt, sådär som alla bebisar är, fast ändå lite mer. Det syns att han kommer bli en riktig sötis när han blir större. Och han har ju snygga föräldrar att brås på..

I helgen blir det jobb. I hate it. Måste se till att skriva ansökan till Ica, har kanske chans där. Men det börjar bli bråttom känner jag.. Ska nog utnyttja denna förmiddag till att skriva ansökan och cv.


10:05
Verkar som jag är själv ändå, skönt..

Har nästan skirivit klart min jobbansökan nu, och jag är peppad på att söka! Fast jag kommer vara dyngnervös när jag ska lämna brevet ändå, fastän det inte är det minsta farligt. Jag bara är sån.. Men min mage säger att jag har någonting på gång här nu, jag hoppas på det bästa.

Känner mig i behov av en klippning. Särskilt luggen, den börjar bli bångstyrig. Jag börjar dessutom bli less på mitt bruna hår, vill bli blond igen! Fast inte sådär mesblond som jag var innan jag färgade, utan mer blekt. Får väl gå ett par sessioner på Virginska, det enda jag har råd med.


12:11
Är det såhär det känns att sitta i fängelse? Visserligen ett ganska flashigt fängelse med både internet och tv, men ändå. Jag vill ut ur huset, men haringa nycklar. Kan ju inte lämna huset obevakat. Kanske time för egna nycklar? Fast, nej, när skulle jag använda dem egentligen? Well, tråkigt har jag i alla fall, men baby kommer hem om typ en timma.


12:29
Häromdagen fick jag mitt årsbesked från H&M. Visserligen delar mamma och jag på clubkortet, men hjäääälp vad mycket pengar vi (förmodligen till 80 % jag..) har spenderat på den där affären. Cirkus 6 000 kronor, på ett år! Det är sjukt! Men nog får man lite lön för mödan; en värdecheck på 150 kronor! Och jag har en rabattkupong som gäller nästa vecka, där jag får 50 kronors rabatt om jag handlar för 300 kronor. Det betyder att jag med checken och kupongen kan handla saker till ett värde av 300 kronor, men bara betala 100 spänn. Isn't it great?! Johoodå! Det blir bra. Jag behöver verkligen en ny BH, och det är ju inte billigt direkt. Så kan man ju alltid hoppas på att man hittar lite andra trevligheter också. Det brukar ju inte direkt vara ett problem?

Fuck, jag är hungrig.. Åt bara två mackor till frukost, lite snålt. Borde ha ätit mer. Men jag får hålla mig till tåls till T kommer hem, då lagar vi hamburgare.


16:20
Det blir inget barnvaktande ikväll. Trist, fast ändå skönt.

Bilden får sammanfatta gårdagen!
Glada gänget i Romme!


18:41
Fett segt! Jag är uttråkad som få, och trött. Kanske är bra att jag börjar halv ett imorgon, så man får extra sovmorgon..

Romme

19/2-09 Torsdag

19:51
Idag gick jag upp okristligt tidigt: 04:45. Det var gaaaanksa jobbigt, så att säga.
   Hannes och Carin kom och hämtade mig strax efter halv sex, och vi fick in skidorna i bilen. Skönt att slippa hyra! Så åkte vi och hämtade Tommy i Nora, så bar det av till Romme.
   Det var kallt, jag trodde jag satt på mig tillräckligt, men icke. Fick låna tröja av Tommy, som tur var.
   Jag var inte riktigt beredd på att Tommy skulle vara så dålig på skidor som han är. Vi åkte gröna backar (=jättelätta) hela dagen, och i ganska långsamt tempo, men det var väl skoj ändå. När man inte frös, vill säga. Dock lät jag Carin och Hannes åka själva, annars hade de dött av tristess.
   På slutet åkte vi tillsammans allihopa, och det var riktigt skoj. Först hade jag velat åka hem vid ett, men nu stannade vi ända tills liftarna stängde, klockan fyra.
   På hemvägen stannade vi och åt i Ludvika, det var nice. Jag frös som ett djur hela vägen hem, trots dubbla tjocktröjor och jacka, och jag somnade gott i någon timma.
   På det hela taget en väldigt trevlig dag, bilder kommer förmodligen imorgon! På tal om bilder finns det nya bilder på bilddagboken nu, sen Ånnaboda och sånt där. Har dock inte orkat ladda upp något på bloggen, bdb känns bättre, hehe.

Seeeeg

18/2-09 Onsdag

20:40
Segt som fan på jobbet idag. Av någon anledning får inte extrajobbare skickas hem, fastän heltidarna inte vill gå hem och vi måste skicka någon? Ehh, okej.. Tur man har roliga arbetskamrater i alla fall, annars hade jag dött på det där stället.

Imorgon bär det av till Romme, ganska precis klockan 05:30. Jag är inte ett dugg sugen, men hoppas motivationen kommer så småning om. Åtminstone fun people att åka med.

Gloria in excelsis deo

17/2-09 Tisdag

08:30
Godmorgon alla glada!
Det hade visst utlovats fint väder idag, men det ser jag minsann inget utav.. Men det blir väl fint att åka pulka ändå. (:
Äntligen fått iordning på kameran, så nu kanske det kommer lite mer bilder i bloggen och på bilddagboken snart. (:


12:40
Var rätt segt i Ånnaboda faktiskt. Till och med så segt att vi inte pallade att vänta på bussen, så vi gick ner till Garphyttan (det tog 40 minuter) och tog 522:an hem. Det var värt.

Nu ska jag laga lite mat till mig och min efterblivne broder, och sen ska jag värma mig i badet. Sounds like a plan.


17:01
Detta kommer bli en synnerligen mysig eftermiddag/kväll. Har precis tagit ut en rykande färsk kladdkaka ur ugnen, vi har precis bränt ut Sex Drive som är en av de roligaste filmerna ever, min babe är här, och dessutom köpte Marcus en megapåse med smågodis förut. Kan det bli annat än bra?

Time after time

10:12
Morgon.
Jag är otaggad på jobb, men det får gå. Jag vill ha en fin lönecheck liksom.. Fast det gör då inget om jag inte behöver jobba på onsdag..
Ska snart dra mig iväg bortåt Lannavägen. Det tar typ femhundra timmar att ta sig dit men man måste ju. Tur att man kan cykla..


21:00
Seg dag på jobbet. Fick lunch typ tre och fika fyra. Sämst. Fast det var rätt skönt när vi hade skickat hem två pers. Jag fick stänga Jacobs, det var nice som fan.

När jag åkte hem fick jag för mig att jag skulle ta med mig cykeln i bilen. Fast det gick inte så bra. Den fick liksom inte plats. Jag insåg att jag var tvungen att montera av hjulet, och sånt vet jag ju inte hur man gör, så det gick inget bra. Men den får Marcus och Tommy hämta imorgon. Om jag inte hinner hem innan Tommy kommer..

Imorgon ska i alla fall jag och Anna ge oss ut i pulkabacken i Ånnaboda. Det blir nog fartfyllt! Sämst att bussarna går så dåligt, men vi får väl stå ut i tre timmar.

Your presence still lingers here

Sötast i världen?15/2-09 Söndag

14:42
När jag vaknade vid elvatiden var det jätteljust i rummet = pangväder ute! Så jag fick snabbt skicka iväg Tommy till bussen, och sen åkte familjen upp till Ånnaboda. Blev inte mycket till pulkaåkning, men väl en liten promenad. Vi träffade Baastads där uppe, så vi tog sällskap med dem. Mysmys.

Var hos Tommys farmor igårkväll. Alltid trevligt. God mat och sånt, som alltid.
   Sen blev det bio, Bolt. Jag var fruktansvärt trött, som alltid på kvällarna de senaste veckorna, så jag missade typ halva filmen för att jag somnade.. Men kändes inte som att det var en jättebra film ändå, jag fastnade inte för den.
    Jäktade som tusan till bussen. Bion slutade tjugo i elva, och bussen skulle gå kvart i, så lite tidspress där. Men vi hann. Gött.

Känns inte som att det är sportlov, men det är himla skönt ändå. Jag bröjar ångra att jag sa att jag ville jobba på lovet, orkar inte. Att jag är så trött på kvällarna fastän jag sover drygt 10-11 timmar per natt borde vara ett tecken på att jag ska vila. Men har åtminstone bara sagt att jag ville ha två dagar, så. Vi får väl se hur det blir, får inte tag chefen. Får försöka igen snart.

Har läst mer än halva min bok till s-blocket, Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Sjukt bra är den, kan verkligen rekommendera! Den kommer ju snart ut på bio också, har som mål att vara klar med boken innan filmen kommer..


17:04
Hade tänkt sova middag i soffan, men jag var för hungrig. Eller så var det för att jag fastnade för debatten om Knutbymorden, och senare Vem vet mest?. Nu är jag i alla fall fortfarande trött och hungrig, men det blir snrt mat; kyckligg och klyftpotatis/ris. Mums!

Klockan tolv ska jag upp och jobba imorgon. Fint att tjäna lite extraslantar, men har ändå ingen lust.


Prinsessans dagbok

14/2-09 Lördag

10:10
Blev rätt kul igår ändå, trots rejäl trötthet. Vi fixade pastasallad, och de andra gjorde broccolipaj och spenat&mögelostfyllda piroger. Det fanns gott om mat.. Blev dock en ganska tidig kväll, åkte hem vi elva.

Idag är det alla hjärtans dag. Den tillbringas först i Nora, sen hos Tommys farmor, sen bio och så avslutas det hela hemma hos mig. Det blir nog trevligt.

Now it's only fair that I should let you know

1372-09 Fredag

09:14
Fredagen den trettonde idag, GOSH! Det brukar ju vara otursdag, men det har nästan varit tvärtom för mig, har jag för mig. Vi kan ju hoppas att det är så i alla fall..

Sitter i skolan. Har ingen kör, men åkte in tidigt för att göra klart rapporten och fixa lite annat smått och gott. Slippa stressa senare.
   Ettornas ESO-föreställning sedan, ska bli kul. Vill se våran igen!

Bär av till Hallsberg sen, som vanligt. Kommer hungra ihjäl, hinner inte äta lunch i skolan. Får väl fixa det i Hallsberg, I guess.

Fått lön idag, har dock inte hunnit kolla hur mycket. Säkert mycket mindre än jag förväntat mig, så himla dåligt betalt! Måste ta tag i jobbsökandet sen..

Hoppas verkligen jag blir klar med rapporten idag, orkar inte med den längre. Fast det har varit lättare än jag trott ändå.. Men saknas referens- och källförteckning.


17:17
Den här dagen har varit helt sjuk. Jag hann inte ens äta lunch! Visste inte ens om jag skulle hinna åka till Hallsberg. Känns ändå inte som att jag gjort särskilt mycket, men det har väl varit grejer hela tiden. Ovärt att gå på ESO:n, men det var ju obligatoriskt. Och rätt kul. Men hade verkligen behövt den ttiden att leta referenser med Caroline. Fick åka på McDriven när vi åkte hem, och då var klockan över halv fyra. Snacka om hunger. Och nu är jag så fruktansvärt trött. Tog mig ett bad, och det blev jag ju inte direkt piggare av. Hade tänkt sova en halvtimma, men jag blev för stressad. Snart går bussen till stan, ska på middag hos Hannes. Var tydligen knytis, det var ju bra att jag fick veta det i förväg... Dagens ljuspunkt är i alla fall att jag fick 3 600 kronor i lön, det är värt som fan! Hade väntat mig typ 2 000.

Say yeah, you're coming

12/2-09 Torsdag

21:03
Idag har det varit en väldigt bra dag, faktiskt. En halvtimmas mindre s-block, det säger man ju inte nej till. Tror det gick bra på min och Klaras kulturbevakning.

Pallade inte att stressa till tåget, så jag och Kajsa Jarnebo tog det lurre och tog ett senare tåg till Hallsberg. Det fick för övrigt de andra också göra, fastän de sprang som tokar. Lite skadeglad var jag allt..
   Hann i alla fall i tid till KRAM (Karolinska Risbergska Allé Musik). Det var faktiskt väldigt bra, många var duktiga. Men lätt värt att Hannes och Samuel vann, fy fan vad bra ni var!
   Efteråt tog vi segerfika på Bra Smak. Billigt fika och härligt sällskap- vem säger nej?

Framåt fyratiden åkte mamma och jag till Calletex och köpte mönster och tyg till min studentklänning. Den blir krämvit och har ett liv i barockmönster (det kallar i alla fall jag det..), kommer bli jättefin, lite femtiotalig! Beställde även mönster till balklänningen, den blir relativt enkel, med rosett i ryggen.
   Käkade på jobbet, var dock rätt mätt efter fikat..

På kvällen var vi i Kumla och tittade på Camillas Mamma Mia-musikal, så himla bra! Shit, vad du har varit duktig, Camilla!

Nyss kollat på Sveriges värsta bilförare, jag skrattar lika gott varje gång. Förstår inte hur man kan vara så dålig som vissa är. Guuuud..

Har en massa att fixa imorgon, så jag får åka in lite tidigare till skolan. Fast egentligen senare: har ingen kör, så börjar 11:00 med ettornas ESO, men åker in till typ tio, kanske ännu tidigare, och fixar det sista med rapporten och sådär. Och lite till Josefins sånglektion. Jaja, det blir nog bra.

That was when I ruled the world

11/2-09 Onsdag

13:49
Detta har INTE varit en bra dag. Börjar med att jag försover mig så jag inte hinner äta frukost. Så blir sången försenad så jag hinner knappt sjunga alls, sen suger jag på ensemblen. Sen kommer inte bussen så jag får åka äckel-504:an. Hittar inte Caroline, så kan inte få tillgång till BaMu-bäckerna, så nu hinner jag typ inte göra rapporten. Så hakar jag upp mig på att jag hör mitt namn nämnas, fastän jag inte ens vet vad det gäller. Och mamma har ingen mobil, och jag får inte tag på henne på jobbet. Fucking jävla asdag. Typ.


19:31
Hemkommen från lovely pilatespass. var egentligen inte peppad, men det är alltid värt ändå.

Väntade mig mat när jag kom hem, men icke. Fick gott ställa mig och baka scones istället. Mumma!

Vet inte hur jag ska göra imorgon. Känns som jag borde fixa det sista med rapporten, har fortfarande inte fått tag i böckerna som ska vara källhänvisningar. Icke bra. Får se om jag hinner åka på KRAM, annars får jag väl komma lite sent. Eller nåt. I vilket fall ska mamma och jag åka och kolla på tyger till bal och student efteråt, och sen åka till Kumla och kolla på Camillas Mamma Mia-musikal. (:


21:19
Suttit och letat fram kulturneyheter tills imorgon. Gått ganska bra tror jag. Förvirrande att Pettssonartikeln försvann både från mitt dokument och från internet..

Kollade på finalen av Top Model (första gången jag inte missat ett enda avsnitt..!). Varför, VARFÖR måste McKey vinna? Visst, jag håller med om att hon gjort coola bilder, men hon är verkligen inte vacker, hon ser aldrig riktigt glad ut. Varför kunde inte typ Analeigh eller Sheena få vinna? Eller Marjorie, hon var cool. Hon var i och för sig inte heller vacker att se på, men hon var väldigt originell.

You'd still have all of me

10/2-09 Tisdag

08:17
Gick och lade mig sådär äckligt tidigt igår igen. Somnade innan åtta, och sov till sju. Skönt som aset! Tillbringar denna sovmorgon med att skriva PA-rapport, det är visst på morgnarna det görs bäst. Sen blir det sång halv elva, och religionsprov därefter. Och så tisdagssimmet, och sen Nora. Det blir nog en rätt bra dag, tror jag. Om inte får jag muntra upp mig med att jag fått min drömlåt till vårkonserten, yay!


20:27
Bidde ingen sång, Caroline hade dubbelbokat. Får bli imorgon istället. Blev ingen simning heller, jag kände inte för det idag, och så hittade jag inte låset heller. Får ta det på fredag.
   Gick inte alls särskilt bra på provet, fast det borde bli godkänt i alla fall. Och det är väl huvudsaken..

Är i Nora nu. Vi har kollat på Raw med bland andra Magnus Betnér och Johan Glans. Jag vill också gå på Raw! Somnade sisådär vid sextiden och vaknade en timma senare. Det var skönt.

Känns rätt bra inför rapporten. Har i stort sett bara källförteckningen kvar, och så en överblick av allt. Men på god väg!

Nu är det Top Model, yeah!

My immortal

9/2-09 Måndag

15:14
Vi fick reda på sånginsatserna till vårkonserten idag, och jag är så jävla glad! Jag och Jenna ska sjunga Evanescence - My immortal, och det var verkligen den låten jag ville ha. Har velat sjunga den sen jag först hörde den. Är så sjukt nöjd! Ska även köra på en låt som heter Edge of seventeen, jag ska verkligen inte klaga. Åh, jag ser verkligen fram emot vårkonserten nu, jag ska verkligen göra mitt yttersta för att göra den här låten så bra som möjligt.


18:01
Åh, jag är så äckligt trött! Det blir banne mig läggdags alldeles strax. Sjukt tidigt, men är verkligen aptrött.

May the road rise with you

6/2-09 Lördag

20:30
Värd helg! Jobbig men väldigt kul och intensiv. Tack alla som var med! Hoppas vi hinner klämma in konserten igen om några veckor, som föreslaget.

Lunchade på Creperiet med Ida, det var very nice. Då var vi rejält hungriga efter att ha sjungit ett tretimmarspass, och jag stod mig ända tills jag kom hem, värt.
   Var verkligen drag i kyrkan under konserten, alla rycktes med. Och det var många tårfyllda ögon när vi sjöng May the road ute bland publiken.
   Ändå väldigt skönt att det är över nu, men skulle verkligen vara kul om vi kunde göra om detta.


21:21
Kollar förstås på Melodifestivalen. Ganska tam första omgång tycker jag allt. Inte för att jag tyckte att låten var speciellt bra, men inte trodde jag att Shirley Clamp skulle komma alra sist! Det trodde nog ingen annan heller, allra minst hon själv. Trodde att Marie Serneholt skulle komma bland de fem bästa, men icke.
   Måste säga att jag faktiskt tyckte att Caroline af Ugglas låt var rätt fin. Jag gillar verkligen inte henne på något sätt, men jag tror att låten hade varit jättebra om någon annan hade sjungit den, Men som jag s'kert nämnt förut, så är Caroline en av de få artister jag verkligen inte tål. Hon ska tydligen vara väldigt omtyckt som person, men jag tycker hon sjunger förjävligt, och hon ser helt sjuk ut på scén, men nu tänkte jag ju att det egentligen är låten som tävlar. Men ja.
   Alcazar levererar som vanligt, kan de göra en kass låt över huvud taget? Love deras rosa mickar! Och jag vill omvända Andreas Lundstedt..


Can't live if living is without you

6/2-09 Fredag

08:40
Drömde så sjuka grejer inatt, scary.. Fast när drömmer man normalt egentligen?

Tog tidiga bussen till skolan idag, så jag skulle hinna lämna tillbaka filmen på Maxim. Goddamn snow!

Snart kör. Idag är första dagen på körhelgen. Jag är inte peppad. Hade behövt tiden till att plugga. Det är för den delen ingen annan som är peppad heller. Inga av de jag umgås med i alla fall. Men vem vet, det kanske blir kul. Jag älskar ju att sjunga ändå, så.

17:14
Haft sjukt ont i magen idag! Var grymt jobbigt på körrepet i eftermiddags, men jag höll ut. Som tur var slutade kör B (eller Choir of the fire, som vi nu heter) klockan fyra istället för sex .

Haft projektarbetsmöte, välbehövligt. Vet dock inte om det hjälpte så mycket, men ändå.

Lunchade på Njuta med Sofie, Linnea Börjesson, Ida, Elin, Lina och Samantha. Åt en focaccia och en jättemuffins, dyrt som tusan, men lika gott!

Gick bra på repet, mycket mer röj än vad jag väntade mig. Konserten kommer bli grym imorgon, lätt.

Fått hem grejerna från Eyeslipsface idag, yay. Två lipgloss och ett coverstick, hoppas det är good shit. Även fått avi från Yves Rocher, vet dock inte vad jag beställt, alltid en överraskning, fastän det var typ en vecka sen jag beställde. Jag har inget minne..

Tur att vi slutade tidigt, blidde lite extratid till rapportskrivningen. Yeah!


19:17
Det var visst ett "massageset" jag hade beställt från YR. Som man ska ha i duschen. Det blir nog trevligt, skrubba lite och så.

Blir tacomys med familjen idag, och jag är trött, så det blir nog kväll tidigt.

Var duktig och plankade min favvolåt från körhelgen på fem minuter, May the road. Sjukt vacker låt!

Just give it time

5/2-09 Torsdag

20:44
Idag har det varit en genomgående bra dag. Trots att den började med att jag halkade och satte mig på knä när jag gick till bussen.

Äntligen fått en bra låt på sången! Ska nu köra Whitney Houston - Without you, det kommer bli guld! Bara jag får behålla rösten som den är nu så. Dock inte fått reda på något inför VK än, men vi hoppas på morgondagen!

Lyckades spela in två låtar på ensemblen idag. Andrés låt gick bra, men när vi skulle köra Can't hurry love blev det lite stressigt och vi hade inte riktigt övat och ja, det blev nog inte jättebra, men ändå.

Spenderat eftermiddagen framför tv:n, kollat på Maria Wern - Främmande fågel. Sjukt bra film! Längtar tills de nya filmerna kommer!

Nu kollar vi på Sveriges värsta bilförare, sjukt skoj!

Jag är väldigt stressad inför rapporten, borde ha jobbat på den idag, men känner att jag sitter fast. Ska ha möte idag. Men har ändå varit jättestressad idag, haft sockerdricka i kroppen. Men hoppas det löser sig imorgon.. Men hinner inte jobba med den i helgen eftersom vi har körhelg och jobb på söndag. Jaja. Jag får jobba stenhårt nästa vecka. Tur att jag i alla fall kan plugga lite religion under helgen, det ska man väl kunna klämma in på nån rast.

My own thing

4/2-09 Onsdag

08:40
Godmorgon!
   Idag hade jag tänkt åka tidigt till skolan för att plugga, men så insåg jag att jag ju lika gärna kunde plugga hemma. Så kom jag på att jag kan cykla bort till Lannavägen och ta 504:an, så kan jag åka ännu senare till skolan, plus att det gå rsnabbare hem i eftermiddag. Smart tjej! Har redan läst ett par sidor buddhism, men nu ska jag strax sätta igång med rapporten, känns som jag är på G nu!
    Även igår var jag sådär sjukt trött. Mamma tror att det är medicinernas fel. Tur att detta är sista dagen då!


09:39
Tjoho, skrivit typ tre sidor på rapporten, är snart klar med brödtexten! :D Fast det beror på om jag måste skriva om stora gruppen också.. Men har ju lite annat smått och gott kvar också, men känns som jag måste ta det med Caroline imorgon. Nu blir det cykeltur till bussen! Puss!


13:33
Gud, vad jag fick stressa till bussen. Eftersom 504:an går en ny rutt nu så fick jag åka till en annan hållplats än annars, och jag var inte helt säker på hur man tog sig dit, eller vilken den ens var. Så jag trampade på som en tok för att hinna, och gick först till fel hållplats men sen hittade jag rätt i alla fall. Tydligen ska 522.an också gå där, fattar dock inte varför. Men men. Fick sen stressa till 16 också. Men jag passade i alla fall på att läsa religion under bussturen, så det var ju bra.

Vi spelade in i studion idag på ensemblen, det var jättekul! Först övade vi på Viva la vida. Jag spelar det där sköna pianokompet som ligger hela låten, yeah. Och sen körde vi Linneas jullåt, och det var den vi sedan spelade in. Den sjunger jag på, men vi hann inte lyssna på låten. Hoppas man kan göra det sedan i alla fall.
   Musikerna fick också reda på sina låtar till vårkonserten, men vi sångare får inte veta förrän nästa vecka. Jag är spänd! Hoppas att jag får någon låt jag verkligen kan sjunga bra i och som jag gillar, men jag ska inte hoppas på för mycket. Jag har ju aldrig fått göra något förr, så varför nu?

När jag åkte hem med 504:an såg jag inte min cykel. Panik! Men det var visst någon som hade flyttat ner den i diket, varför vet jag dock inte. Men tur att den inte var stulen i alla fall.

Nu är jag då hemma, och väntar på att maten ska bli klar. Gissa vad jag lagar? Klyftpotatis såklart! Min stora kärlek.. Haha.

Ikväll blir det pilates, wohoo! Innan dess får jag väl försöka fortsätta med rapporten, men känns som jag behöver prata med Caroline först. Får bli imorgon.


15:32
Med en ny Veckis lade jag mig badet. Jag älskar't! Och så har jag hunnit med lite disk och tvätt. Skulle behöva dammsuga, men det har jag ingen lust med. Det får jag fixa.. typ.. någon annan dag.

Imorgon ska jag visst spendera tre timmar framför tv:n och kolla på Främmande fågel, som jag och Jennifer hyrde igår men inte hann se. Har väl egentligen annat för mig, men varför inte? Den är säkert bra.

Hittat min morbrors wife-to-be's blogg, och jag är fast! Nu känns det som att jag är lite delaktig i min lilla minikusin Caspers liv. Vill vara barnvakt snart!


22:06
Pilatesen var sjukt jobbig idag, men ändå så himla skön. Men jag utlovar fet träningsvärk i magen till imorgon! Men träningsvärk är bara av godo: det visar att man tagit i. Ja, herregud, det gjorde jag..

Varit tv-kväll med mammsen, först Top Model och sen Made in Sweden. Me like. Har inte varit uppe såhär sent på hela veckan, klenis. Har pluggat lite religion i pauserna, men icke kommer jag hinna plugga allt detta tills på tisdag, big no no. Men jag kanske kan skrapa ihop till ett G, så får jag komma igen sen.

Helgen måste ta slut

3/3-09 Tisdag

19:49
Igår var jag ännu tröttare än i söndags, vilket resulterade i att jag somnade före åtta. Väääldigt skönt! Var utvilad imorse, vilket var väldigt nice, måste jag säga. Det gav mig styrka att utnyttja min sovmorgon till att åka och simma en halvtimma. Jag är så bra! Funkade finfitn på religionen också, vi fick sluta en kvart tidigare. 

Har varit med Jennifer och Melvin idag, det var jättemys, som vanligt! De kom och hämtade mig i skolan, och såg åkte vi upp på stan och käkade. Skulle ha blivit Creperiet, men det var visst en otrevlig människa där, så det fick bli La Baguette istället. Nice.
   Vi fick för oss att vi ville se Maria Wern - Främmande fågel, så vi gick värsta långrundan för att få tag i filmen. Det slutade med att vi fick ta bilen till Västhaga och hyra den där, men då var klockan så mycket att vi inte skulle hinna se filmen, så det blev Blonde and blonder istället. Inte världens bästa film, men med lite godis så gick det, haha. 
   
När jag åkte hem passade jag på att läsa lite om hinduismen. Jag älskar religionsboken, den är asbra skriven!  Tänk om historieboken kunde vara så bra..
   Måste skriva på rapporten nu!

Måndagsbarn

2/2-09 Måndag

09:33
Jag var verkligen sjukt trött igårkväll, somnade före nio. SKÖNT! Det betydde cirka elva timmars sömn inatt, välbehövligt. Är väl kanske kroppen som gjort en sista ansats att bli frisk.

Sitter i skolan och ska snart ha religion. Missade två lektioner förra veckan, inte bra. Får kolla upp om jag behöver göra några uppgifter.

Sett vårkonsertslåtarna nu, det ser väldigt bra ut! Favoriter so far är Veronica Maggio - Måndagsbarn, och
Evanescence - My immortal. Hoppas man får någon bra låt!!!


12:38
Jag är happy! Inget IV-val imorgon, vilket betyder att jag slutar 12:00 istället för 17.30! Bra med extratid att skriva rapporten på.. Vilket är vad jag ska göra nu. När man kollar i häftet ser det inte så svårt ut egentligen, men det känns jättesvårt ändå. Men jag tror jag klarar det. 


17:13
Den här dagen har gått väldigt fort. Religionen gick smärtfritt, vi snackade buddhism.Bra att jag är med i starten på ett kapitel.. Har dock två papper med en massa frågor som jag lär göra till provet nästa vecka. Men jag var i alla fall duktig och läste flera sidor hinduism på bussen hem!
   Till och med s-blocket gick snabbt! Vi diskuterade La Zona, och det tog sin lilla tid, och så fick vi sista 50 minutrarna att svara på frågor om filmen. I slutet av lektionen fick vi ut våra preliminära betyg. Såg helt okej ut, två MVG:n och flera Vg+ som kan bli MVG:n. Det såg nice ut.

Borde verkligen ta tag i rapporten, tycker att jag kom igång rätt bra förut. Lika bra att fortsätta medan ångan är uppe liksom. Skriver själva innehållet nu, och det flyter på bra. Måste dock fråga Caroline om vissa saker, men ändå. 


18:05
Nu har jag kommit fram till vår första riktiga lektion, i rapporten alltså. Det känns bra. men nu blir det nog inget mer skrivande idag, shan't jinx it!


18:27
Jag blev sugen att gå ut och gå. Sen ersattes suget med ett annat sug, ett sånt där sött sug. Det gillar vi inte! Vet dock inte hur jag ska bli av med det nya suget. Sova? Nja, lite väl tidigt, klockan kan väl åtminstone passera sju. Mja, man kanske får ge sig ut på en liten, liten promenad, och gå förbi en postlåda och posta en tillsvidare-prenumeration av SOLO. Men risken är överhängande att jag råkar slinka in på affären. Uh oh..


18:30
Kom på en genialisk idé = morötter och dipp framför film. Jag är bra smart ibland. Prommis känns som ett dumt alternativ när det är isgata ute. Men imorgon ska jag utnyttja min sovmorgon till att simma! Förhoppningsvis i alla fall.

In a bulletproof west

1/2-09 Söndag

13:10
Tommy
och jag hade en väldigt bra dag i Stockholm igår. Sov halva bussresan, så det kändes som att det gick fort att komma upp. Eftersom detta var en försenad julklapp hade jag 1 000 kronor att handla för, och de användes väl. Mer detaljer senare..
   Vi åt lunch på vårt stammisställe Kofi. Där åt vi på vår första Stockholmsresa, och har fortsatt sen dess. Så skulle vi fika på vårt andra stammisställe, Chokladkoppen, men det var överfullt, och vi hade inte riktigt tid och lust att vänta så vi provade på Café Sten Sture. Det var ett väldigt mysigt café, som låg i källaren på ett urgammalt hus. Det hade visst varit fängesle eller nåt sånt förr. Litet minus att drickan kostade lika mycket som pajen (=25 kronor). Men gott var det!
   Jag gick runt länge och kollade ut vilka kläder jag ville ha, innan jag bestämde mig. Hade ju varit lite jobbigt om jag hittat något jag ville ha men redan hade köpt en massa annat. Men det slutade i alla fall med:

H&M:
- Stor svart väska med rosa foder
- Grå revbenskort kofta med rosknappar
- Lila strumpbyxor
- Svart resårbälte med rosknäppe

Gina Tricot:
- Svartrosa "kjol-och-linne-klänning"

JC:
- Grå leopardtopp

Bianco:
- Svarta killerheels med rosett bak (till bal/student, dock från mammas pengar)

Åhléns:
- Två pocketböcker (Lipstick jungle och Pamela Anderssons Star)

Jag vet, det är tråkigt att handla på affärer som finns hemma, men nu råkade det vara så att det var dessa kläder jag ville ha, och jag hittade inget nån annanstans (trots att jag verkligen försökte på Monki). Men i alla fall en grymt bra dag, som avslutades med mat på Sallad Inn och urbra film (An american crime med Ellen Page).

Idag blir det slappardag, och om några timmar åker vi på bio (Valkyria).


18:25
Inte världens bästa film, men bio är aldrig fel. Speciellt inte när det är gratis..

Har världens ångest över PA-rapporten, vet inte vad jag ska skriva!? Måste fixa detta.. Vet i alla fall vad jag har att göra i ett par veckor framöver..

Nu blir det lite kvällsmat och sen tv. I guess.


19:40
Blidde lite pilates framför tv:n förut. Det är så skönt att man kan göra alla övningarna hemma.

Jag är jättetrött, men vill gärna se Beck. Fast jag tror nog jag ska prioritera sömn.. Får somna till nån film istället.

RSS 2.0