My own thing

4/2-09 Onsdag

08:40
Godmorgon!
   Idag hade jag tänkt åka tidigt till skolan för att plugga, men så insåg jag att jag ju lika gärna kunde plugga hemma. Så kom jag på att jag kan cykla bort till Lannavägen och ta 504:an, så kan jag åka ännu senare till skolan, plus att det gå rsnabbare hem i eftermiddag. Smart tjej! Har redan läst ett par sidor buddhism, men nu ska jag strax sätta igång med rapporten, känns som jag är på G nu!
    Även igår var jag sådär sjukt trött. Mamma tror att det är medicinernas fel. Tur att detta är sista dagen då!


09:39
Tjoho, skrivit typ tre sidor på rapporten, är snart klar med brödtexten! :D Fast det beror på om jag måste skriva om stora gruppen också.. Men har ju lite annat smått och gott kvar också, men känns som jag måste ta det med Caroline imorgon. Nu blir det cykeltur till bussen! Puss!


13:33
Gud, vad jag fick stressa till bussen. Eftersom 504:an går en ny rutt nu så fick jag åka till en annan hållplats än annars, och jag var inte helt säker på hur man tog sig dit, eller vilken den ens var. Så jag trampade på som en tok för att hinna, och gick först till fel hållplats men sen hittade jag rätt i alla fall. Tydligen ska 522.an också gå där, fattar dock inte varför. Men men. Fick sen stressa till 16 också. Men jag passade i alla fall på att läsa religion under bussturen, så det var ju bra.

Vi spelade in i studion idag på ensemblen, det var jättekul! Först övade vi på Viva la vida. Jag spelar det där sköna pianokompet som ligger hela låten, yeah. Och sen körde vi Linneas jullåt, och det var den vi sedan spelade in. Den sjunger jag på, men vi hann inte lyssna på låten. Hoppas man kan göra det sedan i alla fall.
   Musikerna fick också reda på sina låtar till vårkonserten, men vi sångare får inte veta förrän nästa vecka. Jag är spänd! Hoppas att jag får någon låt jag verkligen kan sjunga bra i och som jag gillar, men jag ska inte hoppas på för mycket. Jag har ju aldrig fått göra något förr, så varför nu?

När jag åkte hem med 504:an såg jag inte min cykel. Panik! Men det var visst någon som hade flyttat ner den i diket, varför vet jag dock inte. Men tur att den inte var stulen i alla fall.

Nu är jag då hemma, och väntar på att maten ska bli klar. Gissa vad jag lagar? Klyftpotatis såklart! Min stora kärlek.. Haha.

Ikväll blir det pilates, wohoo! Innan dess får jag väl försöka fortsätta med rapporten, men känns som jag behöver prata med Caroline först. Får bli imorgon.


15:32
Med en ny Veckis lade jag mig badet. Jag älskar't! Och så har jag hunnit med lite disk och tvätt. Skulle behöva dammsuga, men det har jag ingen lust med. Det får jag fixa.. typ.. någon annan dag.

Imorgon ska jag visst spendera tre timmar framför tv:n och kolla på Främmande fågel, som jag och Jennifer hyrde igår men inte hann se. Har väl egentligen annat för mig, men varför inte? Den är säkert bra.

Hittat min morbrors wife-to-be's blogg, och jag är fast! Nu känns det som att jag är lite delaktig i min lilla minikusin Caspers liv. Vill vara barnvakt snart!


22:06
Pilatesen var sjukt jobbig idag, men ändå så himla skön. Men jag utlovar fet träningsvärk i magen till imorgon! Men träningsvärk är bara av godo: det visar att man tagit i. Ja, herregud, det gjorde jag..

Varit tv-kväll med mammsen, först Top Model och sen Made in Sweden. Me like. Har inte varit uppe såhär sent på hela veckan, klenis. Har pluggat lite religion i pauserna, men icke kommer jag hinna plugga allt detta tills på tisdag, big no no. Men jag kanske kan skrapa ihop till ett G, så får jag komma igen sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0