Vem är du som har kommit hit?

081130 Söndag

18:50
Igår fick vi känna på första smaken av julrushen, herregutta, vad folk.. Som tur var så var vi många, så det gick bra. Sabina började hos oss igår, det var skoj. Inte för att jag direkt jobbade med henne, och hann knappt prata heller, men ändå. (:
På kvällen kom Pecka och Catta hit. Vi satt lite i vinkällaren och åt kex, men vid tio däckade jag i min säng.

Idag var det inte jättemycket folk, men det kom små rusher ibland. Vi var dock klara väldigt tidigt så, kors i taket, vi fick sluta tio minuter tidigare. Hoppade in på Coop och köpte en liten påse godis och två filmer till Marcus, som juklapp.

Nu ska vi snart äta lite tacopaj, och sen blir det väl Wallander.

Can you dance like a hippogriff?

081129 Lördag

10:20
Avslutade natten med en mardröm. Men det var sådär att jag visste att jag bara drömde och ville vakna. Oftast brukar jag vakna med ett ryck, eller väldigt långsamt men kämpandes, men nu var det som att jag tänkte att vafan, det är bara en drlö, vi kör på. Och så vaknade jag jättelångsamt, det blev liksom lite, lite ljusare framför ögonlocken hela tiden. Vaknade väldigt skönt och utvilad. La mig och läste lite i nya VeckoRevyn innan jag gick upp.

Hittar inte mina jobbyxor, det är bara att hoppas på att de ligger på jobbet. Men det ska man inte vara för säker på, det försvinner jämt saker därifrån. Fast jag skulle i och för sig behöva nya byxor, mina är trasiga, men ändå. Man vet aldrig om det ens finns nya att få, i alla fall inte i min storlek. Men vi får väl se. Har dock inga bra byxor att använda hemifrån, mina enda svarta byxor är för små, men jag får på mig dem ändå, kan dock inte knäppa dem. Vi får väl se omde behövs, hope not!

Måste komma ihåg att byta mina jeansleggings idag..

Skulle verkligen behöva sätta mig och skeriva på psykologin nu, det ska vara klart på tisdag morgon. Fasen..


How am I supposed to breathe with no air?

081128 Fredag

16:38
Imorse hade vi adventsfirande i Hallsberg. Jag och Sofie sjöng Julen är här, och mamma och jag sjöng Silent night. det gick helt okej, kul var det i alla fall. Och mys med kyrkan. Prästen var skön, och jag gillade kantorn skarpt. Så fick vi lite fika efteråt. Åt långlunch, risgrynsgröt, pizza och klyftpotatis, haha.

Gick riktigt bra med PA:t idag. Riktigt förvånad. Både Marianne och, framförallt, Tony körde å som tusan idag. Så himla skönt. Synd bara att det blir så långt uppehåll nu, vi lär grlömma bort allt till efter jul..
Julsånger med lilla gruppen. Superviga Erik fick vara julgran, haha.

Handlade på Ica Maxi i Kumla med mamma. Ångrar att jag tog de röda stövletterna, jag har sjukt ont i fötterna. Men jag fick en lussekatt från Sveas som tröst.

Ikväll blir det bara mys med familjen. Vi ska äta gott; hasselbackspotatis och fylld fläskfilé.

Borde göra psykologin..

Nice, börjar tolv imorgon. Det gillar vi.

Klippning på tisdag!


21:51
Kollat på Heartbreak kid med mai och papi. Och tjockat glass och chips. Nu blir det sovas!

Donaeis requiem

081127 Torsdag

09:29
God morgon! Här sitter jag i Nora och är nyvaken, en timma innan klockan skulle ringa. Skönt.
Bara en lektion idag, sång. Ganska ovärt egentligen, men sång är ju kul, och så ska jag och Sofie försöka öva på Julen är här. Ska göra lite mer på psykologin, så himla mycket att göra. Måste åtminstone skicka över arbetet till mailen så jag kan komma åt det hemifrån.


17:32
Skönt att ha sånglektion själv i 50 minuter, det är lite lyx sådär. Var dock rätt ovärt att vänta på Sofie, eftersom vi bara övade i fem minuter. Men nu har vi i alla fall koll tills imorgon..
Blåste så in i helsike när jag skulle gå från E18, jag höll verkligen på att blåsa bort. Som tur var så var det i alla fall mer medvind än tvärtom, så det gick väl lite fortare att gå hem i alla fall.
Så nice med både ny VeckoRevyn och ny SOLO, massa fin läsning!

Imorgon blir det adventsfirande i Hallsberg. Jag och Sofie ska sjunga Julen är här, och mamma och jag ska sjunga Silen Night. Det ska bli kul, det är bra att öva sig på att sjunga inför folk.

Måste beställa klipptid. Får ringa Virginska imorgon. Vill helst ha tid på tisdag..


20:34
Varit ute i blåsten, hela familjen. Marcus lackade när vi gick en extra bit, så han gick hem och gömde sig i solariet.
Verkar inte som jag kommer få mobilen. Men jag känner att jag vill ju ha den, och min nuvarande lackar ur, och jag kommer behöva en ny snart, varför inte nu? Men det är klart att pappa har rätt när han säger att jag får massa fler flytta-hemifrån-grejer för samma pengar, men ändå.. Måste verkligen lägga undan pengar till flytten också, klart det blir dyrt.

Howdy

081126 Onsdag

20:47
Tröttis idag, höll nästan på att missa busshållsplatsen vid skolan.

Var inte ett dugg pepp på BaMu idag, det gick inget bra på dagiset heller, bara kaos. Fast vad ska man vänta sig om man sätter massa instrument i händerna på fyra- och femåringar.
Gick asbra på ensemblen idag, jag tror jag kommer klara låten på öppet hus. Därmed inte sagt att jag ser frame mot det, men jag kommer inte banga i alla fall.
Gick även bra på pianot, finally! Så himla skönt att få välja låtar själv.

Efter skolan drog jag och Tommy iväg med bilen. Först åkte vi till Lager157. Där fyndade jag en vit t-shirt för 1 krona. Det var ju billigt och bra. Sen vart det Marieberg. Köpte nya jeansleggings på Gina, tror de kommer hålla bättre än de från BikBok. Så åt vi mat på jobbet, fast jag var inte så jättehungrig. Men vi betalade sammanlagt 70 spänn, så det var ju värt. Sen köpte vi varsitt par fluffiga tofflor på IKEA. Och på kvällen blev det gratisbio, Sex Drive. Den var asbra, värt gratis, haha.

Har bestämt mig för att jag vill ha en rosa Samsung touchwiz, och den ska köpas från cdon, så man får hela SATC-boxen! Högst på önskelistan!!!

Nice att börja 12:30 imorgon. (Y)

Let me go

081125 Tisdag

10:13
Idag väcktes jag tjugo minuter innan klockan skulle ringa, av att Anna skickade sms. Fast det gjorde ingenting, jag var rätt pigg, så kunde lika gärna gå upp lite tidigare.

En timma kvar tills jag börjar med naturkunskap, så nu ska jag plugga mera psykologi. Är ett rätt stort arbete ändå, så det kommer nog ta tid. Men det är intressant i alla fall.

Har verkligen ingen lust med försäljning & service idag, men var borta förra, så har väl inget val. Men jag vägrar redovisa eller nåt, fast jag kan i och för sig inte göra det heller, eftersom jag inte har något att redovisa, haha. Men ändå. Inte nu och inte då.


18:35
Fy, det är så kallt ute. Fast så får jag väl inte säga, jag har ju tjatat om snö så länge. Men ändå.


19:46
Nyuppstigen ur badet, mums!

Jag måste fixa klipptid. Typ nu på en gång, min lugg är fööör lång! Dessutom vill jag klippa på längderna. Måste köpa hårfärg sen också. Får ringa Virginska här nån dag.

Imorgon ska jag och babe åka till Marieberg, det blir mys. Jag kan ju inte garantera att jag inte köper något, men jag ska väl försöka hålla mig i alla fall.

Nu har jag bestämt att jag ska önska mig en Sony Ericsson W980i i julklapp. Den är sooooo stylish!

Hör ropen skalla

081124 Måndag

09:33
Ny vecka, nya tag! Och bara en månad kvar till jul..

Så himla kallt ute idag, höll på att frysa ihjäl när jag skulle till skolan. Snöade lite smått också, men det är ju mys. Snäll, kan det inte få ligga kvar till efter jul?

Har funderingar på att göra matte B nationella i december. Två veckor kvar, kan bli lite tight, men ändå. Har inte pluggat sen augusti, men lite kommer man väl ihåg? Man kan ju alltid försöka, vore ju rätt skönt att inte ha ett IG i betygen..

Sitter nu och börjar naturkunskapen om en halvtimma. Ska passa på att plugga psykologi..


19:56
Fick en hel del gjort på psykologin. Nu är det mest att skriva ihop. Blir nog bra.

Grupparbete på naturkunskapen, jag och Jessica tillsammans. Vi satte ihop två middagsmenyer; en miljövänlig och en icke miljövänlig. Det gick rätt bra. Blir själv på lektionen imorgon, så jag får klippa och klistra själv, men det blir nog bra.

Måndagslektionerna i s-blocket går så himla mycket snabbare än på torsdagarna, trots att det bara skiljer en halvtimma. Men det var ändå rätt segt idag. Men Johan är alltid lika kul, skulle vilja ha honom i allt!

Värsta snöovädret idag, fy vad det har snöat. Hoppas det ligger kvar!

Nu är jag i Nora. Vi har kollat på Björn Gustafsson, yay. Nu är det snart Färjan.

Dudududum

081123 Söndag

09:40
Blev en rätt lång kväll hemma hos Baastads igår. Börjades med smörgåstårta, som tyvärr inte smakade särskilt mycket eftersom jag är så förkyld, och sen fick vi chokladbollar och glasscheesecake. Muuuums!

Idag blir det mer kalas, fast här hemma. Det bjuds på traditionell tårta och chokladbollar, yes. Ska spendera tiden fram till kalaset med att städa inne på toaletten, och sånt där annat kul.

Undrar när Tommy vaknar?


17:46
Rekordkort kalas idag, bara två timmar. Men mysigt var det. Casper, 6 månader, snodde förstås all uppmärksamhet, men stolta kusinen fick ju mysa med bebis, så det var ingen som misstyckte. Och ett presentkort på IKEA fick jag med.

Nu ska jag snart lägga mig i badet och mysa. Blir tidig naning ikväll, tröttis.


19:59
Mamma och jag har varit inne hos Anne och övat på en låt vi ska sjunga på fredag i kyrkan i Hallsberg. Var meningen att Sofie skulle vara med, men jag tror inte vi kommer hinna få ihop något, så vi sjunger nog något annat tillsammans istället. Det blir nice. Det slår mig då och då att det verkligen är livet att sjunga. Jag tror nästan det vore värre att inte kunna sjunga än att inte kunna se.


21:20
It's Wallander-time, baby!

Jag undrar vad det är

081122 Lördag

09:34
Godmorgon! Tommy sover fortfarande, ska nog väcka honom snart. Jag börjar bli hungrig, vill ha frukost. Men vi får väl se hur det blir med det.. Ska i alla fall sätta igång tv:n, kanske blir det lite Parlamentet, om det inte finns något vettigare på tv:n.
I eftermiddag blir det kalas hos Baastads, Linn fyller 8 imorgon. Så vi ska väl cruisa hem framåt lunch, så man kan svida om och sådär. Ska väl även passa på att städa lite inför kalaset imorgon och sådär.

Så kall och hård är världen

081121 Fredag

09:59
Bidde ingen skola idag, men väl ett varmt bad. Oh, mama..
Jag ska dock åka till Hallsberg och sjunga med Josefin, det är ändå min plikt. Och om jag inte mår sämre ska jag åka till Tommy, där kan man vila, vila, vila.
Jag ska vara duktig och städa lite hemma innan jag åker, eftersom vi ska ha kalas här på söndag, och jag knappt kommer vara hemma innan dess. Men jag är lite pepp, kommer ha på Parlamentet i bakgrunden. Wei.


10:55
Nu ser mitt rum helt okej ut. Förstår inte att jag aldrig kan hålla ordning därinne. Jag tycker ju trots allt om att ha ordning omkring mig, i alla fall i skolan och på jobbet. Men aah.

Dagen segar sig fram. Drygt! Borde passa på att sätta mig och plugga psykologi, annars blir det aldrig av.


22:52
Var riktigt kul med sånglektion idag. Idag hade vi en del att jobba med, och det var ju bra.
Efteråt åkte mamma och jag och hämtade Marcus och Alex, och så åkte vi och handlade på Ica Maxi. Det var verkligen kaos vid godiset, det var extrapris, 2;90. Herregud..
Sen åkte jag till Nora. Vi har ätit tacos och kollat på Hook. Jag har varit så snorig att jag inte ens kunde käka mina ostbågar utan att kvävas. Men sen fick jag en dundernässpray som var som att få en mintshot i näsan, och nu är snoret borta. Fast det kommer väl tillbaka snart. Men ändå.
Nu blir det sovas.

And the captain says aye aye

081120 Torsdag

21:42
Sjukis, men gick till skolan ändå.
S-blocket gick ovanligt fort för att vara torsdag. Hjälptes upp med yoghurt och macka.
Gick finemang på sången också, trots slem och grejer. Det börjar arta sig. Caroline ska föreslå min låt till vårkonserten, hoppas den kommer med, för den är mysig. Sen är det ju inget som säger att just jag får göra den, men ändå.
Inte lika pepp på ensemblen som igår, vi saknade Antons synth. Men fick ihop sjukt snygg basgång, yay! Känns dock ovärt att sjunga på öppet hus om ingen jag känner kommer lyssna, förutom klassen då.. Men aja.

Efter skolan drogs det upp på stan. Orkade inte gå hem till Jennifer så tänkte vänta på bussen. Passade på att fördriva tid inne på textilkompaniet, och fyndade då ett par bruna stövlar för 129 kronor, sådär som bara jag kan fynda. De är nog lite kalla just nu dock, men det kan man väl alltid hjälpa upp med tjocka strumpor?
Så gick Jennifer och jag på bio, fast först blev det kebab på Grillcorner. Vi skulle ha sett High School Musical 3, men den går tydligen bara på helger typ klockan tre så det sket sig. Så det blev Rallybrudar istället, men den var ju go den med. Efteråt fick mamma hämta mig vid gamla E18, det är för mörkt för att gå där nu.

Hemma väntade högskoleprovsresultatet. Jag visste ju att det gått dåligt, så det var ju ingen överraskning, men ändå. Fast 1,1 är ändå medel, men i alla fall. Jag hade dessutom fått paket från Glamour, innehållande boken "Djävulen bär Prada" (som jag förvisso redsn har, men ändå), ett svart plyschset samt en mascara från Aco. Oväntat sådär.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, får se om det blir ksola imorrn. Ska i alla fall åka till Hallsberg och ha sånglektion med Josefin.

Modet kommer efterhand

081119 Onsdag

19:30
Lyckades missa bussen imorse. Igen. Jag som aldrig missar bussar annars. Men nu fick jag i alla fall skjuts till skolan av Tommy, love!

Var så grymt trött på BaMu:n idag, så himla jobbigt. Men barnen är rara, och idag var det många som sjöng med.
Gick så jävla bra på ensemblen, fyy vad vi kommer äga på öppet hus 4/12! Bästa gruppen ever..

Efter skolan drog jag upp på stan. Var långt till bussen skulle gå, så passade på att köpa julklappar. Nu är det bara Marcus julklappar kvar. Bra jobbat. Hittade även en hel del som jag själv tänker önska mig, en del flytta-hemifrån-grejer, och en del annat. Kunde bland annat inte motstå Viva la Divas presentförpackningar..
Just som jag skulle åka hem ringde Jennifer och ville ha sällskap på stan, så vi tog en fika på Kompassen, och sen drog vi hem till henne i snömoddet och kollade på tv. Sen kom mamma Annelie och hälsade på, och Tony kom också hem. Mysmys.
På nåt jävla vänster lyckades jag missa bussen hem också, fastän jag tyckte jag hade så mycket tid på mig. Bussen gick förmodligen någon minut för tidigt, men ändå. Blidde Karlskogabussen hem, men det var ovärt, för det var så mörkt att jag knappt hittade till tunneln.

Nu ska jag försöka öva lite sång och sen blir det Bonde söker fru. Jippi.

Både vinter og vår

081118 Tisdag

09:55
Hade det inte varit för att jag vaknade av mig själv och var väldigt utvilad klockan 08:10, hade jag nog varit på väldigt dåligt humör just i detta nu. Jag brukar alltid sätta på alarm för när jag ska gå till bussen, men ställde det såklart på fel timma, så det ringde aldrig imorse, vilket resulterade i en missad buss och missad naturkunskap. Visserligen ingen direkt förlust att missa naturkunskap, men det hela blir ju liksom lite jobbigare. Ska man då skolka resten av dagen? Eller ska jag bara åka in till IV-valet? Eller maybe vara duktig och åka och simma och sen åka till IV-valet? Eller bara simma och sen åka till babe, och sjukanmäla sig? Jag vet inte än, vi får se. Men vädret är i alla fall skit.

10:57
Nu har jag bestämt mig. Det blir sjukanmälan. Och jag orkar inte åka till Haga innan jag åker till Nora, så istället ska jag bege mig ut i regnet och springa ute på åkrarna. Typ. Det blir nog ingen hit, men då har jag i alla fal uppfyllt dagens träningskvot. Nu funkar det också att lägga in ljudbok på mobilen, har inte funkat på flera dagar. Det hjälpte visst att ta bort gamla ljudboken. Inte så att det stod att det var fullt, men ändå. Jag bryr mig inte om hur det funkar, bara det gör det.

18:39
Är nu i Nora. Vilken cepig dag.. Och nu tror jag att jag börjar få bihålsinflammation igen, skit också. Men snart ska jag få stracciatellaglass i alla fall.

Porr

081117 Måndag

18:23
Sjukt kul dag faktiskt. Trots naturkunskapsprov. Men det gick bra tror jag, var inte särskilt svårt.
På lunchen gick jag, Linn och Linnea Börjesson till nyöppnade Pizza Hut. Där käkade vi lunchbuffé för 75 kronor, så jävla värt! Vi satt i över en timma och bara åt och pratade om intima saker, haha. Så kul, tack tjejor! <3
Sen fortsatte det med s-blcok, där var det också lite porr. "Tjofaderittan, fem fingrar i fickan", och folk provlåg med varandra förr i tiden. Ja, fy, vi hade verkligen kul idag.
Och så har jag sprungit. Det var inte ett dugg kul, ville verkligen inte, men sprang ett varv ändå.
Nu ska vi fira mami som fyller 42. (:

Love, love me

081116 Söndag

19:22
Softa jobbhelgen. Har inte varit särskilt mycket att göra, vi har haft det nice. Skjutsade Kathleen, Ellinor och Johan till stan, sen åkte jag till Nora. Vi hade tänkt gå på fancy restaurang, men när vi kom dit var det semesterstäng, så himla ovärt. Så vi fick käka pizza och fira tvåårsdagen. Yeah. Ah, så himla misslyckad kväll egentligen.. Men två år är alltid två år, och jag älskar dig!

Shoppade lite innan jobbet idag. Hittade äntligen en kjol som jag letat efter i evigheter, och på rea dessutom! Så himla snygg, från Lindex. Och så är ju jag en sån där som alltid faller för så kallad merförsäljning, alltså saker som ligger vid kassan, så jag köpte ett gulligt paket med trosor också.
Två man kort på jobbet, men vi fixade det ju ändå.

Imorgon har jag energiprov, det gillar jag inte. Jag orkar verkligen inte plugga till det heller. Det får gå som det går. Fast ett VG vore i och för sig rätt schysst, särskilt som jag hatar skiten.

Natt över sion

081114 Fredag

18:28
Bra dag, trots det äckliga vädret.

Började dagen med utvecklingssamtal. Det gick över förväntan. Feels good.
Sen piano, första gången sen jag vet inte när. Spelar "Slipping through my fingers". Nice.
Sen kör. Så jäkla tråkiga låtar, bara massa afro jämt. Vi kan väl göra nåt annat ibland i alla fall?
Sen skulle vi ta tåget till Hallsberg, men det blev inställt så vi fick sitta inne på station och tjocka Geisha i 50 minuter, så fick vi hetsäta lite mat. Gick bra med båda grupperna idag, men det är jäkligt tight om tid med bara 30 minuter per grupp. Men känns som vi kommer nånstans med stora gruppen nu också.

Efter skolan åkte jag och mamma och fikade hos Marcus som gjorde sin sista praktik på Hälls. Bidde en lussekatt och varm choklad med sjukt mycket grädde.
Sen åkte vi hem och gick en prommis till Fröken Grön.

Ikväll blir det bara soft.

Imorgon blir det jobb, får börja tolv igen, yeeees! Det är så himla värt. Och sen drar jag till Nora och gosar med baby, för vi firar två år imorgon! <3

Min själ tar ett andetag

081113 Torsdag

17:31
Filmen igår sög. Ganska i alla fall. Fast Brad Pitt var rolig, för en gångs skull. "Oh my God, OOOH MYYY GOOOD!".

Hade brandövning på s-blocket idag. Linn hade inga skor på sig så jag och Linnea Werme fick bära henne in till skolan igen, efter att hon delat en plastpåse med Matrina Karlsson. Det var skoj.

Gick väldigt bra på sången idag, för en gångs skull. Fick en ny jättegullig låt, och så fick jag sjunga understämma på Pie Jesu med Kajsa. Det var trevligt.

Vi ska skriva om Nanne Grönwalls "Håll om mig" till disco. Yeah. Det kommer nog gå bra, Malin Berg är ju kung på piano. Jag och Linnea Börjesson översatte refrängen till engelska, och sen ska vi översätta lite till. Fy, det kommer vara pinsamt att spela upp på öppet hus, haha.

Har fått en massa gjort idag. Jag har;
- Pluggat naturkunskap
- Fixat ny pianotid + låt
- Fixat ny utvecklingssamtalstid
- Skrivit ut låt till Josefin
- Lyssnat på låt till projektarbetet



Spaghetti, köttfärs..

081112 Onsdag

16:21
Nationella svenska B idag. Det gick förvånansvärt bra. Eller, det kändes bra i alla fall. Men det är ju huvudsaken. Skrev tolv A4 om klimathoten. Det var faktiskt kul.

Efter skolan åkte jag upp på stan och letade present till mamma, men det var ingen som hade skivan hon ville ha, så jag fick beställa den på internet istället. Så gick jag till Guldfynd och utnyttjade mitt presentkort. Köpte en guldkedja med en stor röd flugsvamp, me like. Sen käkade jag lunch med pappa och Marcus på Hälls, jättegod kycklinglasagne. Och så fick vi minimarsipantårta i muffinform till efterrätt, så himla gott. Sen gick jag en sväng på H&M och köpte två t-shirts innan jag tog bussen till Nora.

Nu ska vi snart iväg in till stan och kolla på bio, blir nog Burn after reading. Det blir mys.

Hide and seek

081111 Tisdag

20:33
Ytterligare en grå dag- det gillas inte! Men vad göra?

Intressant psykologilektion. Vi ska jobba med psykiska störningar. Jag tänkte jobba med depression först, men eftersom tydligen Samantha och Lina ska ta det så väljer jag ätstörningar istället. Det är också intressant. Vi såg dessutom en film om tvångstankar. Det är ju onekligen väldigt freaky. Tack och lov att man inte lider av sånt. Btw fick jag tillbaka provet, helt chockad att jag hade full pott på allt. Tyckte provet gick rätt dåligt, men där ser man..

Seeeeegaste naturkunskapen. Hate it. Det är min hatlektion. Prov på måndag, yes. Får bli plugg på torsdag. Man måste ju utnyttja håltimmarna..

Var och simmade som vanligt. Jag började med att bubbla 20 minuter, det var nog de snabbase minutrarna i mitt liv. Men gudars, så skönt. Sen en halvtimmas simning, as always. Helt plötsligt hoppade det i en helt naken tant. Det var pretty grosse. Eller snarare veeeery grosse! Funderade först på om hon var lite sådär havsenil så hon hade glömt baddräkten, men icke. Den hade hon på en stol, och den fick hon snällt sätta på sig när en badvakt upptäckte henne. Ja, det var då en upplevelse.

Försäljning & service gick fort som vanligt. Har en rätt stor uppgift till på tisdag, men som tur var blir man inte tvingad att redovisa i alla fall. Tuuuuur.

Efter skolan åkte jag upp till stan tillsammans med Sabina, som går F&S med mig, och som jag träffat mer genom Hannes Carin. Och så träffade jag Anna. Vi gick ner till Marcus på Hälls och kikade lite, men vi hade bestämt oss för att fika på Gröna Grodan så det blev bara en snabbvisit. På GG blev det äppelpaj och chokladboll, men jag ångrade pajen när jag såg cheesecaken. Men vi kan låtsas att den nog inte var god.

Varit ute och gått med mamma. Det var skönt. 55 minuter var vi ute, perfect. Man ska ta sina träningstillfällen.

Imorgon är det nationellt prov i svenska B. Not so funny. Men det går nog bra, jag tänker inte stressa upp mig. Hoppas man kommer på något bra att skriva bara.
Efteråt ska jag till Hälls och käka lunch med pappa, och sen bio med älski. Och så ska jag köpa present till mami som fyller på måndag.

Nu blir det sovas. Men först Gossip Girl, wohoo!

Each time I think I'm close to knowing

081110 Måndag

12:36
Varför är allt så jävla grått? Kan det inte vara åtminstone lite sol någon gång ibland, så man ser skillnad på dag och natt? Blääää..

Har ont i huvudet. Sitter i skolan och väntar på s-block. Not so pepp. Var jäääävligt sugen på att följa med Tommy hem, men eftersom detta är s-blockslektionen innan svenska nationella kändes det som ett måste ändå. Crap.

Inte sugen på att ge mig ut och springa idag, men jag vet att det är så himla skönt när jag väl gör det, så jag får väl offra mig. Måste försöka hålla min träningsplanering.


17:25
Vad skönt det är att sova på bussen hem. Så himla värt. Fast nu för tiden är det ju så himla mörkt ute, så man vet ju knappt var man är, men ändå.


19:34
Har lagat mina jobbarbyxor. De var så slitna att jag fick lappa ihop dem. Yeah.
Nu blir det springa. Är för trött egentligen, men man måste ju. Wohoo...

Blir sen springning idag, efter maten och allt sånt.

She leaves home in the early morning

081109 Söndag

12:37
Mysdag igår. Tommy och jag var ute på Marieberg och kikade runt. Jag kom hem med;
- Vit långärmad topp (Gina Tricot), 129 kr
- Blå jeans (Vero Moda), 130 kr (349 kr)
- Pocketbok (Bokia), 64 kr
- Hjärttvål som luktar jul (IKEA), 19 kr
På kvällen blev det lövbiff och pommes frites, samt Johan Glans.

Idag har jag skjutsat Marcus till Alex. Senare ska jag städa och tvätta bilen, fyfan.. Och så ska jag baka något gottigt till farsdagsfikat.

Don't make it bad

081108 Lördag

12:13
Grå lördag.

Mahtilda var här med bebismagen förut. Inte för att det syntes så mycket, men ändå. Gullet.

Idag ska jag och min rare fästman åka till Marieberg och IKEA och ha det mys. Jag har planerat att köpa en tröja på Gina, en sån långärmad som jag hade igår. De är grymt sköna, och perfekta som bas i garderoben. Jag har även planerat in ett besök på jobbet, jag har varit sugen på vår eminenta cheesecake hela veckan. Ja, det blir nog en mysdag, som följs med filmkväll.

I'll fly away tonight

081107 Fredag

12:56
Lyssnade på morgonens SKRIKA-konsert. Jag blev besviken. Det var inte alls så maffigt som jag tänkt mig, kören hörs alldeles för dåligt. Cudos on att vi lyckades sjunga Bang Bang starkt i alla fall, det var coolt. Men det var sämsta publiken, småungar som skrattade när folk sjöng och sådär. Men ah. Genrepet gick smidigt i alla fall, nu är det bara sista konserten kvar, ikväll 19:00.

Nu blir det mat.


22:15
Satans, vilken skillnad det blev ikväll! Den här konserten ägde, vi satte allting, och alla var så jäkla på hugget och på G, och fyyyyyy, vad bra vi var! Alla ni som inte kollade- ni missade något fantastiskt! Björn var för tusan helt lyrisk. Man blev glad i hjärtat, så himla kul. Har varit en jäkligt kul vecka också, kommer bli tomt. Tur att man har vårkonserten kvar. Får jag inte sjunga något då blir jag tokig. By the way, konferenciererna gjorde fan halva showen, grymt!

Remember to let her into your heart

081106 Torsdag

14:23
Andra dagen med SKRIKA-konserter. Yes! Vi har så kul. Har gått riktigt bra idag, sista konserten var bäst, vi satte nästan Elham till och med. Samantha och Mahja är i alla fall mina favoriter, puss!

Fått ny Glamour idag, wihii. Det är lyx att få en massa tidningar hem i brevlådan. I like.


18:09
Skulle kolla nya Gossip Girl, men det visade sig att det saknades ett par avsnitt. Fasiken. Jaja, nu är de nedladdade igen i alla fall. Wohoo. Jag ska nog bege mig till affären och köpa nåt gott också, det är liksom en sån dag idag.


20:35
Jag säger bara PUSS! på nya H&M-tidningen som kom idag. Jag vill banne mig ha allt i den. Jag kom upp i den nätta summan av nästan 1 400 kronor, och då valde jag bara det jag verkligen ville ha. Goddamn. Men något ska jag väl välja ut i alla fall, man kan ju alltid önska sig i julklapp. Eller göra som förra året; köpa och ge mig själv i julklapp, haha.
På tal om julklappar, vad tusan ska man önska sig? Vilket I-landsproblem, jag vet.. Men ändå. Alla kommer ju fråga liksom.. Känns ju i ärlighetens namn ganska tråkigt att bara önska sig presentkort, för att inte tala om alla flytta-hemifrån-grejer som alla vill pracka på en. Vi får väl se, något matnyttigt ska jag väl kunna komma på.

Why not stay forever?

081105 Onsdag

14:44
Första SKRIKA-konserterna idag, fyyy vad roligt det är! Det har gått så himla bra, inga direkta missöden, förutom Micaelas mic som inte var på. Men överlag sjukt kul och vi har en hel del grymma solister! Tomorrow we continue..

Laddade in ny Liza Marklund igår, men fasen vad besviken jag blev. Det var ju en asdålig tant som läste! Hon lät typ som Ann Söderberg. Inget ont om henne, men inte skulle jag kunna ta henne på allvar som uppläsare av en kriminalroman. No way, Katarina Ewerlöf ska det vara, hon äger. Laddat ner några nya nu, varav minst en som jag vet säkert är med Kattis. Yes! Hinner den bara laddas ner ska jag minsann ge mig ut och springa idag igen, wohoo.


16:53
Har suttit vid pianot i säkert en timma, jobbat på en ny låt. Oj, så pretentiöst det lät, men så är det. Vi ska ju skriva eget till ensemblen, så det är ju bara att köra. Har en refräng klar, i alla fall rent tonmässigt, ej text. I alla fall inte helt klart. Har väl satt ackordanalys också, men inte melodi på vers och stick. Well, det ordnar sig. Jag är typ sämst på att skriva noter, men det är lite kul att pula med sånt också.


19:30
Detta med ljudböcker som ska in i mobiler är banne mig a hard case to crack ibland. Inte nog med att det tar sju år att få över skiten, det lägger sig också i oordning. Men efter många om och men fick jag till slut till det, nu har jag Liza Marklund - Studio sex i lurarna. Jag svär, hade det inte varit för att jag har bra böcker i mobilen skulle jag aldrig palla att springa.

How do you feel?

081104 Tisdag

16:14
Bussen var försenad imorse, så kom för sent igen. Yeah. Dock väldigt roligt idag också, jag älskar att sjunga! Visst hade det varit rusen gånger roligare om man fått ett solo också, men det kan jag ju inte göra något åt, så whatever. Det kommer bli great imorrn, tre konserter. Scary, though..

Nu ska läggas in ny ljudbok, och gå till affären. Har ett paket att hämta ut, känner dock på mig att jag kommer få skicka tillbaka innehållet..


18:47
Blir nog till att läggas tidigt idag med, är så himlans trött. Det tär åp krafterna att vara på alerten hela tiden.. Men först blir det Desperate Housewives och morötter. (:

SkRiKa

081103 Måndag

16:16
First day back in school. And I like it!

Haft SKRIKA-rep hela dagen, lovely. Som vanligt har vi övat för dåligt, men jag tror det kommer bli toppen. Men lite worried, eftersom en hel del satt skitdåligt idag och vi bara har imorgon på oss att rätta till allt.. Men det kommer bli underbara konsertdagar, och vi har hur kul som helst!

Nu ska jag hurta ut och springa. Eller, först ska jag slänga i mig något att äta. See ya!


19:21
Det är riktigt skönt att vara ute och springa. Något sånt skulle jag aldrig ha sagt för ett par år sedan, men nu tycker jag verkligen så. Förr var det ett tvång från fotbollens och handbollens sida, då är det ju aldrig kul. Nu gör jag det självmant. Och ärligt talat är det sjukt mycket lättare om man har bra musik eller en ljudbok att lyssna på. Jag föredrar det senare, då det är lätt att växla tempo när man lyssnar på musik. Jag springer visserligen bara ett par kilometer, men det är ju bättre än ingenting. Och visst, jag äter fortfarande onyttigt, men det är väl bättre att äta onyttigt och träna, än att bara äta onyttigt? Just det.

Jag är inne i en shoppingperiod. jag har varit duktig och haft detox på shopping i typ två månader, men nu är jag illa ute igen. Men herregud, man lever bara en gång. Shopping är ju ett intresse och något jag blir glad a, så why not? Och, let's face it, jag handlar bara billiga saker. Och nu när New York inte längre är aktuellt behöver jag inte spara till dess heller. Visserligen hade jag väl tänkt mig en resa i sommar, men en lär vara betydligt billigare än en resa till the big apple.

Anywho, det blit tidigt naning ikväll. Man blir trött av träning, och repen tär på krafterna också för den delen. Godnatt!

God must have spent a little more time on you

081102 Söndag

19:02
Jag somnade på bion igår. Det kändes som jag fick ett slag i huvudet, sen rådäckade jag. Men det var väl en sån film man kunde somna på också..

Lugnt på jobbet idag också, skönt. Har varit en väldigt bra jobbhelg.

Nu ska jag ut och springa. Har egentligen ingen lust, men har det ändå. Man blir pepp när man vet att man är duktig som gör det, och att man får lyssna på den braiga ljudboken (Liza Marklund - Livstid). Dessutom har jag smarrig cheesecake att komma hem till. (A)

Allt är nästan perfekt

081101 Lördag

19:47
Var riktigt kul hos Hannes igår, massa nice people. Jag var ju dock nykter, vilket jag delvis ångrade, men det var ändå kul. Men jag blev trött så himla fort, hade jag inte blivit om jag var full. Men det var värt att kunna dra hem med bilen.

Jobbat idag. Var aptrött när jag vaknade, blev sent igår. Men det var väldigt skönt på jobbet, inte mycket folk alls, så det var skönt. Jag stod på Nellys, första gången sen jag vet inte när. Det gick bra. Får börja tolv imorrn med, yay!

Nu blire iväg till bion, nya Bond.



RSS 2.0