Remember to let her into your heart

081106 Torsdag

14:23
Andra dagen med SKRIKA-konserter. Yes! Vi har så kul. Har gått riktigt bra idag, sista konserten var bäst, vi satte nästan Elham till och med. Samantha och Mahja är i alla fall mina favoriter, puss!

Fått ny Glamour idag, wihii. Det är lyx att få en massa tidningar hem i brevlådan. I like.


18:09
Skulle kolla nya Gossip Girl, men det visade sig att det saknades ett par avsnitt. Fasiken. Jaja, nu är de nedladdade igen i alla fall. Wohoo. Jag ska nog bege mig till affären och köpa nåt gott också, det är liksom en sån dag idag.


20:35
Jag säger bara PUSS! på nya H&M-tidningen som kom idag. Jag vill banne mig ha allt i den. Jag kom upp i den nätta summan av nästan 1 400 kronor, och då valde jag bara det jag verkligen ville ha. Goddamn. Men något ska jag väl välja ut i alla fall, man kan ju alltid önska sig i julklapp. Eller göra som förra året; köpa och ge mig själv i julklapp, haha.
På tal om julklappar, vad tusan ska man önska sig? Vilket I-landsproblem, jag vet.. Men ändå. Alla kommer ju fråga liksom.. Känns ju i ärlighetens namn ganska tråkigt att bara önska sig presentkort, för att inte tala om alla flytta-hemifrån-grejer som alla vill pracka på en. Vi får väl se, något matnyttigt ska jag väl kunna komma på.

Kommentarer
Postat av: Sara

Kör på presentkort fron IKEA då kan du välja själv också!

2008-11-06 @ 20:42:30
URL: http://sarispop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0