Muntergökar

070531, torsdag

19:31 - Jaa, det var ju inte så muntert i stan igår. Åkte hem till Karin och direkt när jag kom dit så åkte jag, Karin och Jennifer till McDonald's. Jag var pank så jag köpte inget men de orkade inte sina grejer så jag fick äta mig mätt ändå, haha. Sen åkte vi hem till Esa och hämtade kläder. Den dumma ungen ska till Mallorca med Marie på söndag, jagvillockså. När vi kom tillbaka kom Emma också. Satt mest och degade. Sen åkte Jennifer hem och då gick jag, Karin och Emma till Sören och hämtade pengar och så köpte Karin kontantkort.
Vid sextiden gick jag till resecentrum och mötte Tommy. Vi gick upp på stan och när vi kom förbi Stora Hotellet var det massa Risbergska-elever där som skulle gå på bal. Lyckostar. Träffade Andreas. Han skulle inte gå med Carro på bal. Mötte Maria och Linn också. Jag och Tommy gick och köpte godis och en bok och sen gick vi itll biblioteket och jag lånade en massa notböcker. Sen åkte vi hem och tjockade och kollade på Hostel 2.

Idag åkte vi in till stan med 12:18-bussen. Tommy åkte till sin skola och lämnade sin dator och jag gick på Emmas rättegång. Det är riktigt intressant med rättegång. Tror att Sandra åker dit rätt rejält..
Efter rättegången gick jag och Tommy till Clas Ohlson och köpte batterier och sen gick vi och fikade lite snabbt på bokcafét. Mysmys. Sen skulle vi åka hem men när vi var i Adolfsberg kom jag på att jag ville köpa skor så jag ringde mamma och så åkte vi till Marieberg och jag fick mina skor. Träffade Karin och Jennifer också. Ikväll blir det bara mys.

Muuuuh

070530, onsdag

10:24 - Den här dagen suger. Det är regnigt och grått ute, jag kom försent till idrotten så jag skolkade från den. jag ska ha prov snart som jag inte kan ett dugg på och så ska jag ha cp-klassråd! >< Vill bara åka hem och lägga mig under täcket och äta godis eller nåt. Men ska i alla fall gå och se på dansuppvisning sen, hoppas den är låmg så att tidne går till klassårdet. Sen ska jag leka md Karin och Jennifer och det blir väl skojsigt. Imorgon får man nya pengar och jag ska tvinga min mamma att åka till Skopunkten med mig, hehe. Hittade jättefina skor, svarta och vita i lack, wehey! Hoppas att mamma hittar ett par som hon vill ha så att jag kan få ett par gratis. (A)

Can't figure it out

070529, tisdag

18:52 - Jahapp, tisdag igen. Tisdag betyder s-block. Idag hade vi prov på medeltiden och jag tyckte att det gick riktigt bra, kunde i alla fall svara på alla frågor och vissa blev det riktigt bra svar på så jag hoppas verkligen på bra betyg där. Har inte gått så bra på mina prov hittills.. Däremot på alla inlämningsuppgifter..
Efter provet åkte jag upp på stan. Missade 16 för att jag pratade med Karin och Malin men så gick jag till Haga och tog 7:an. Hann precis springa in på biblioteket och lämna igen mina böcker och sen åka till Nora. Fick ringa ett par gånger innan Tommy hade vaknat till liv.
Vi har bara slappat hela dagen. Fixat boende till London nu! :D Bakade en kladdkaka förut, blev dock inget kladdig. Men god. Ska nog kolla på Shrek 3 ikväll.

Imorgon är det onsdag och jag får för första gången åka in till skolan själv från Nora. Scary. Nejdå. Ska ha idrott och sådär, hoppas det blir inomhus eftersom det är skitväder. Sen har jag prov på rösten eller nåt ditåt och så måste jag gå på klassråd. Efter skolan ska jag leka med Karin och Jennifer, det var ju inte igår så att säga.


19:51 - Jag har tråkigt. Tommy ligger bara och sover och skiter i mig.
Fick i alla fall mina förstahandsval på IV-valet; teater på hösten och matlagning på våren. Gött.

Fy fan!

070528, måndag

14:10 - Ännu en måndag och ännu en vecka närmre sommarlovet!!! Känns dock inte som när sommaren nu, typ tio grader kallt och regn, inte så lyckat. :/
Blev ingen skola för mig idag. De andra estetnötterna har terminsredovisningar på sina instrument och då är det inga vanliga lektioner. Jag orkade inte åka till skolan, jag har ju faktiskt min redovisning på fredag. Tror heller inte att det är närvarokoll så whatever liskom.
Borde ju då rimligen ha fått en fet sovmorgon men icke sa nicke. Tommy tvingade med mig in till stan. Jag låg och våndades hela natten över att jag kanske hade ställt mobilen fel men som tur var så kom vi upp när vi skulle. Åkte in till stan, var där innan det öppnat ens. Gick och tog ut lite pengar för att fördriva de fem minuterna som återstod tills dess att allt skulle öppna. Sen gick vi till apoteket och köpte halstabletter och ansiktsgrejs till Tommy. Sen kollade vi runt lite på stan. Hittade en bikini som jag kan tänka mig att ha om min beställning blir fel. Gick och tog varsin McFlurry daim på donken innan vi åkte till John Bauer. Tommy skulle visa sin projektrapport. Tog drygt en timme, vi fick vänta på hans lärare i över tjugo minuter.
Sedan åkte vi tillbaka till stan och då blev jag bjuden på buffé på Pizza Planeten. (: Det var riktigt gott. Sen gick vi in lite snabbt på Stadsbiblioteket. Hittade en massa notböcker som jag ska låna imorgon, måste ju ändå lämna igen mina gamla böcker.
Nu är jag hemma igen, utan Tommy. Han måste åka hem och jobba, men ska dit imorgon.
Petter och Linn kommer hit senare, mysmys. (: Måste plugga ikväll, inte mys. :/


20:34 - Var jättemysigt att ha Petter här. Han ville gosa massa med mig. Han var lite grinig när han var nyvaken, men vem är inte det? Men sedan blev han så glad så, bara han fick lite mat. Satt och lekte och så spelade vi lite piano. Sötnöt. Jag vill också ha en sån.
Pallar inte att plugga men jag vill få bra betyg så jag måste ju. Men jag fattar fan inte vad det är jag läser. pallzor. Hoppas det mesta av provet gäller det som vi gått igenom på lektionen, det är ju trots allt halva kapitlet om medeltiden som vi inte ska ha förrän i höst.

Maybe I'm changed

070527, söndag

16:05 - Idag har vi varit på konfirmation uppe på Kilsbergsgården. Det var min yngsta kusin på pappas sida, Viktoria, som konfirmerades den här gången. De var typ tjugo stycken vilket var en liten skillnad mot min grupp som var fem, haha. Jag orkade inte sitta still i "kyrkan" så jag satt och kommenterade allt (viskande) och försökte få Viktoria att skratta där fram. Det lyckades nästan. Efteråt var det tårtkalas för alla. När vi ätit upp gick Tommy, jag och Marcus ner till sjön och kollade läget. Det var en massa grodyngel och några andra läskiga djur. Efter ceremonin och tårtkalaset åkte vi hem till Conny och åt lite grann. Marcus, jag och Tommy hoppade studsmatta och lekte med Dessie.
Ikväll blir det till att ta det lugnt. Ska förmodligen vara hemma imorgon. Förhoppningsvis är Tommy också hemma. Han har knappt umgåtts med mig på flera veckor, har bara pluggat så jag tycker vi har lite tid att ta igen även om jag har varit hos honom.


19:37 - Nu är bilddagboken klar, checka den.
Har ätit lite mat..
Är trött, borde egentligen plugga men orkar inte. Ska försöka lite senare. Eller imorgon. Har både sång och s-block att plugga till. Blä.

I still love you

070526, lördag

17:14 - Gick upp sent idag. Var rätt skönt. Gick upp och åt frukost och sen gick jag och Tommy ut och grävde lite. Förhoppningsvis behöver vi inte gräva så mycket mer. Sen satte vi upp tältet också och det blir perfekt att ha på semestern. Nu återstår bara att kolla om luftmadrassen funkar fortfarande.
Har massa ont i huvudet och i halsen och förkyld i största allmänhet så det blir lugnt ikväll. Vi är ensamma hemma så det blir till att göra lite tacos, kanske kolla film och sådär.
Imorgon är det konfirmation. (:


21:16 - Nu har vi käkat tacos och det var gott. Väntar på att Pirates of the Caribbean 3 ska bli klar. Har gjort en browniekaka till mamma inför mors dag, hoppas att den smakar bra bara. ^^

I still have no reasons

070525, fredag

09:14 - Japps, lite sovmorgon idag också, skönt. Hade tänkt sova tidigt igår men det blev så att jag låg och kollade på Sjätte sinnet och dubbelavsnitt av Scrubs..
Idag ska jag i alla fall på konstutställning på slottet. Har sett lite av den på nyheterna och det såg ut att vara jättetråkiga tavlor men det kanske är roligare att gå på sånt med guide än att sitta och ha lektion, vad vet jag?
Sen blir det i alla fall terminens sista GEMU, weheeey! Och så ska jag ha uppvärmning på sången. Har gjort i ordning en egen men vet inte om den är jättebra men den duger i alla fall.
Så kommer Tommy och möter mig på skolan. Så åker vi hem till mig och sen är det raka spåret upp till Baastads på kalas eftersom Petter fyllde ett igår. (: Sötaste ungen ever, ska ta massa kort. ^^


15:14 - Konstutställningen sög balle rent ut sagt. Hatar konst. Vem bestämmer vad som är konst? Jag skulle kunna rama in några fula teckingar från när jag var tre och kalla det konst och sälja för flrea miljoner, eller vaddå? nej, just det. Sug. Rix FM var i alla fall på slottet och Titti fyllde år idag så vi sjöng för henne. Såg inte Gert men i alla fall Titta och Roger. I love.
Jag pallade inte att vara i skolan och dega på håltimmen så jag ringde mamma. Hon satt på Virginska och slingade håret så jag gick dit och sen gick vi på stan. Fick nya leggings, yeah.
Hade sista GEMU:n idag. Lite sorgligt. Gjorde inte ett dugg. 
Hade uppvärmning på sången, gick bra tror jag. Pallar inte sjunga för jag har ont i halsen och i huvudet så jag drog en liten nödlögn och slutade tidigt. Väntar på att Tommy ska komma så att vi kan först gå till Lager157 och sen åka hem och så på kalas. Yeah.


21:09 - Hittade jättefina skor på Lager157, svarta tygskor som var spetsiga, I like. Kostar hundra spänn men eftersom jag ska köpa skor på Skopunkten så blir det nog inga sådana för min del, men vi får se. Tommy köpte i alla fall ett par nya jeans för 150 spänn, lätt värt.
Jag var sjukt hungrig för jag åt ingen lunch så jag tiggde till mig en glass på Gottis, det var gott.
Var jättemysigt uppe hos Petter, han var så glad och busig. Han fick en mssa sandlådegrejer av oss som han lekte med på en gång. Kanske ska vara barnvakt åt honom imorgon.
Imorgon ska vi gräva klart. Känns inte så stabilt men vad göra. Och så ska Tommy och jag sätta upp vårt tält och se om det går att använda på semestern. Kan hända att vi passar på att tälta på natten också. Mamma och pappa ska på fest på kvällen så det blir ff hemma. Vi ska göra tacopaj och så ska jag försöka mig på att baka någonting till mors dag. Fast vi ska å andra sidan fika och äta mat hos Conny och de på söndag eftersom Vicko konfimerar sig men i alla fall..

Next contestant

070524, torsdag

11:52 - Usch, jag var riktigt trött imorse. Kan väl i och för sig bero på att vi inte somnade förrän runt halv ett igårkväll men ändå. Tur för mig att jag börjar sent, jag kunde åtminstone somna om efter att Tommy åkt. Vaknade igen klockan elva. Fanns ingen frukost så jag fick rota fram några minibaguetter ur frysen och det fick ju duga.
Ska snart åka in till skolan och ha idrott. Känns väldigt B att behöva åka in till stan för att ha idrott och sen hem igen men jag måste ju. Ska leka med Anna sedan, undrar vad vi ska hitta på? ^^
Hittade grymt snygga skorpå Skopunkten, är så sjukt sugen på att köpa dem. Men vet inte om det är så smart.. Måste ju ha pengarna till Kroatien.. Damn. Men jag vill haaaa dem! ^^


19:28 - Haha, jag ska få skorna, jag är så bäst! ;P Tack mami. ^^
Spelade softball på idrotten idag, det var riktigt skojigt faktiskt och jag var grym på att fånga men sämst på att skjuta, men det var typ alla andra också. :P
Var på långpromenad med Anna. Vi blev typ jagade av några kor men de var söta. ^^
Jag ska försöka skriva en låt idag, har ett litet hum om hur jag vill ha det men har inte fått ner några bra ord än.
Ska nog plugga lite medeltid sen också, om jag orkar.
Har ont i huvudet och i halsen. Hoppas jag inte blir sjuk nu, vill ju mysa med Petter på kalaset imorgon, men jag har väl oddsen emot mig eftersom jag lätt blir sjuk och Marcus ligger däckad..

It's not over

070523, onsdag

10:49 - Jahaja. Tommy tyckte att vi skulle ha sovmorgon idag också så jag missade idrotten igen. Jävla skit, jag som måste gå på den. Men jag har sjukanmält mig i alla fall.. Är väl inte direkt något ljug för jag är förkyld med huvudvärk och allt sånt men jag hade faktiskt tänkt vara med idag. Ska i alla fall ut och cykla en bra bit snart och så ska jag gräva i eftermiddag. Men ska äta lite nu, har inte ätit frukost än. Och så ska jag på massage i eftermiddag och sen kommer bebis. (: <3

12:37 - Fy farao, det var riktigt jobbigt att cykla idag. Riktigt fint väder men det blåste asmycket även fast det inte syns så mycket i träden.. Hade grymt motstånd, fick trampa i nedförsbacke. Usch. Blev inte så jättelångt idag, typ Lannafors - Arvaby - Lanna - Vintrosa. Men var mer än en mil i alla fall. Skulle blivit betydligt längre men det vart så himla jobbigt med blåsten så detta blev väl lika mycket träning som en extramil i vindstilla.
Funderar starkt på att lägga mig ute och sola lite senare. Måste ju som sagt grunda till semestern. Det är sjukt kort kvar! :O

16:24 - Var inte ett dugg skönt med massage. Gjorde ännu ondare än förra gången.. Men nu är jag förhoppningsvis bra i axlarna i alla fall och det är ju det som är det viktiga.
Väntar på att Tommy ska komma nu och sen ska vi ut och gräva lite. Orka.
Hade tänkt cykla till och från skolan imorgon men det ska tydligen blåsa jättemycket och då är det helt värdelöst att cykla på Tysslingevägen så jag skiter i det. Tar mig en joggingtur istället. Skulle ju joggat idag men cyklade istället så det går ju jämnt upp.
Ska leka med Anna imorgon! :)

Glorified

070522, tisdag

17:03 - Tisdag igen. Känns som det jämt är tisdag..
Var s-block i förmiddags. Jag var helt sjukt trött, har vaknat inatt av huvudvärk och sådär men gick till skolan ändå. Det kommer och går. Det är tur att Johan är en sådan bra lärare att man orkar lyssna i tre och en halv timma.
Efter skolan gick jag en promenad upp till stan. Gick över Aspholmen och sen upp till stan. Köpte hörlurar så nu kan jag äntligen lyssna på mp3 igen! Hade tänkt åka hem men precis innan bussen kom så ringde älsklingen och sa att han bara hade någon timme kvar i skolan så jag väntade i stan. Gick till biblioteket och lånade två böcker och sen satte jag mig på körskolan. Idag hade jag bara 11 fel, det är ju asbra! Snart blir jag nog godkänd på fas A. Måste bara plugga lite hemma och så.
Plugga är precis vad jag ska ägna mig åt den här eftermiddagen. Plugga på medeltiden. Prov på tisdag.. Jaja, det styrs. Pusshej.


20:17 - Det är en seg men ändå mysig dag. Jag har pluggat klart för idag och så har jag läst ut min bok. Ska börja på en av mina nya lite senare tror jag. Har bara en vecka på mig att läsa ut båda, vet inte hur det ska gå till.. Får läsa som en tok.
Sitter och kollar på snuffe när han pluggar. Han är så himla söt. Blir massa mys ikväll när han är klar. (: I love you! <3<3<3

So if there's somebody for someone, yeah, look at me

070521, måndag

08:23 - Måndag igen. Var typ asstressad nör jag vaknade imorse för jag trodde att jag hade försovit mig. Hade väl inte gjort något för min del men stackars Tommy som har redovisning första lektionen.. Men det var lurre, vi hann i god tid. Var typ ingen på bussen imorse och nu när jag sitter på ljudtekniken så inser jag att det inte är någon här heller. Mer än halva gruppen borta, stabilt. Sofie är i alla fall här så vi åker väl upp på stan som vanligt sen. Ska shoooppaaaa! ;P Nu ska jag i alla fall öva inför lunchkonserten, om det nu blir någon eftersom hela min grupp skolkar, som vanligt. Jag som faktiskt för en gångs skull är taggad.. Ska öva lite inför sången på fredag också, ska ju hålla i uppvärmning med Kajsa Detlofson och Elin. Kom på en egen uppvärmning som jag ska skriva ner och sådär, jag äger. ;P 
I eftermiddag ska jag faktiskt ut och jogga, så det så. I'm good. Jag ska försöka leva nyttigt nu inför sommarlovet. lite sent påtänkt men ändå. Jag vaknade upp en morgon och insåg att jag blivit fet. Blä. Så nu ska jag börja röra på mig igen och börja tänka på vad jag äter. Imorse blev det te utan socker, tre grova knäckebröd och ett äpple, det ger jag godkänt i alla fall. På torsdag ska jag faktiskt ta cykeln till skolan, det du.


14:07 - Haha, lunchkonsetren gick sämst. Jaja, jag överlever ändå.
Har köpt två linnen som är likadana som det gråa jag köpte i Göteborg fast dessa är gula och vita. Sen blev det en vit kjol också, känns stabilt inför sommaren nu. Kom också på att jag har två par ballerinaskor som jag inte använt sedan i somras och som jag glömt bort att jag har. Hihi.
Nu ska jag ut och springa lite. Är inte särskilt peppad men nu har jag bestämt mig så nu blir det så. Ska ta ett varv uppe i spåret. Ska ge mig fan på att inte stanna och gå någonting. Lite värdighet har jag väl.. Mäh.


15:22 - Yeah, jag är så bra. Har sprungit ett varv i spåret uppe vid skolan nu och det var knappt jobbigt. Inte sådär jobbigt att man ville dö åtminstone. Om någon vecka är jag nog redo för två varv, eller i alla fall ett stort och ett litet varv. ^^ Snodde pappas mp3, har ju massa ny bra musik nu.
Nu ska in i duschen och sen ätas något!



18:17 - Mmh, har legat i solariumet. Det var sjukt skönt. Jag somnade, som vanligt. Tur man har timer på den, annars hade jag väl blivit grillad. Måste utnyttja den lite mer nu inför sommaren så att man har en grundbränna. Då kan man ju brassa på ordentligt i Kroatien sen, kokosolja here I come! ;P



21:03 - Bläää, segaste dagen. >< Har aptråkigt, ingen som vill leka med mig. Funderar skarpt på att gå och lägga mig tidigt. Är ju faktiskt en hel del bra på tv; dubbelavsnitt av 2 ½ men, My name is earl och Scrubs. Kan ju spela lite kort med mig själv eller läsa.. Eller plugga lite körkortsteori. Jaja, det styrs. Stänger datorn för ikväll i alla fall. Ha det gott folket!

Moooh

070520, söndag

21:14 - Blev en myskväll hos älsklingen igår. Han hade varit snäll och köpt chips och dipp. Kollade på the Messengers, den var typ sämst men ändå. Skulle kolla på Hot fuzz sen men jag var så trött så jag somnade efter fem minuter.

Idag vaknade vi tjugo i tolv, skönt att sova ut. Åkte med bussen från Nora vid tretiden. Gick på stan en liten stund, hittade en massa på H&M som jag ska köpa för de 400 som jag fick av gammis igår. En kjol, två linnen och ett par shorts, oh yeah. Gick på McDonald's och köpte glass och sen åkte vi hem. Åt lite rabarberpaj och sen åkte mamma och jag till Tysslinge och hade återträff med påskspelsensemblen. Rätt trist faktiskt.

Imorgon är det måndag igen. Ljudteknik, pallzor. Men upp och handla på håltimmen och sen lunchkonsert. Sen hem antar jag. Ska jogga, wohoo. Måste börja röra på mig igen, jag har blivit värsta fettot..

Mysmys

070519, lördag

09:12 - Har varit jättemys hos älsk nu på "lovet". Han har visserligen mestadels pluggat men man honner med mys emellan. Hihi.
I torsdags regnade det hela dagen så vi bestämde oss för att ha deppardag med godis och paj. Gick till affären i spöregnet, var mysigt på nåt sätt. Av någon anledning fick vi inte köpa blåbär så vi fick parkera kvittot och gå och plocka äpplen istället. Mumsig paj blev det ändå. Kollade på massa tv, mysmys.

Igår kom vi inte ur sängen förrän vid ett. Fick frukost på sängen och allt. Sen åkte jag därifrån vid halv tre och mötte Anna på salong Huvudsaken. Hon klippte sig så fint så. Jag vart sjukt taggad på att klippa och slinga mig. Vill lägga in några mörka partier i underhåret, skulle kunna bli så jävla snyggt. Mah, vill nuuuuuu.
När vi åkte hemsåg vi att mamma och Anne kom gåendes med stavar så jag och Anna gömde oss bakom en buske och hade konstiga läten för oss. De blev lite rädda, haha.
Sen fikade vi lite och kollade på Vem vill bli en Hilton?. Så gick vi och beställde pizza och gick hem till Anna för att hämta pengar. Hennes föräldrar kom hem från Skåne så de var tvungna att visa allt vad de köpt för oss. Marie hade varit lite orolig för att hennes älskade krukväxter skulle bli stulna där i Malmö över natten, haha. Och sp hade de varit med om en viltolycka, det var en stackars höna som hade blivit överkörd. Anna och jag dog av skratt när vi hörde det, haha. Så skön.
På kvällen blev det trv-tittande med Marie och Janne. De stackarna hörde väl inte mycket av tv:n när jag och Anna satt och tjatatde. Till slut gick vi i alla fall in till oss och kollade på det bästa av Dan Bäckman och Pappi  Raul, så klockrent. I like. Sen gick jag hem och sov.

Vaknade tidigt idag. Tråkväder är det, hoppas det inte regnar allt för mycket bara. Ska åka till Pålsboda och joba hos gammelmormor. Vet inte riktigt vad det är som ska göras men något tråkigt lär det bli men jag har hört ryktas om att man får betalt per timme så hoppas det drar ut på tiden, hehe. ;P Nejdå. Blir väl lite rolgit att träffas lite släkt och sådär.

Imorgon är det återträff med påskspelet, ska kolla på inspelning från föreställningarna och allt. Läskigt. Efteråt kanske jag åker till älskipälski om jag orkar och hinner. (: <3




19:12 - Ja, det var inte så farligt att jobba hos gammis. Jag fick rensa ogräs på grusuppfarten. Det var inte kul men det var inte så farligt i alla fall. Behövde inte göra det så länge för alla insåg att det skulle se ut som fan hur jag än gjorde.. Sen fick jag dra bort en massa äckliga brännässlor. De ligger inte högt i rang hos mig, de gör ont. Som tur var så hade jag på mig full mundering så jag brändes inte mer än att någon liten djävul lyckades leta sig in vid knät där det är lappat på byxorna.. Sen gav jag i stort sett upp, jag är lat. Nej, men jag gick faktiskt inte och hjälpte gammis istället, typ diskade och sånt. Vi fick 400 spänn var för besväret, det var det lätt värt. Tyvärr lyckades jag gå emot nåt nymålat så jag lyckades förstöra min nya Lager157-tröja. Har dock två till så whatever och nu har jag råd att köpa nya kläder. Ska beställa från H&M. (: Träffade Mickes nya tjej också, Pernilla. Hon verkar vara jättego, hoppas de håller ihop på riktigt nu. Han kan behöva stadga sig, haha.
Nu ska jag hem till älsk!!!

Long lost glory

070517, onsdag

11:04 - Igår var det s-block. Var helt okej, men var ganska segt. Hade i alla fall två mackor att smaska på.
På lunchen åkte jag upp på stan och fixade Tommys studentpresent och sen hade jag lite extratid på mig så jag gick till Här går man och pluggade lite teori. Fick tre poäng mer än jag fått de andra gångerna, det ni! ;D Dock inte godkänd än men 53 av 70 är bra för mig tycker jag. Fick sällskap tillbaka till skolan av Emelie Brodin som skulle till en kompis. ^^
Sen hade jag resurstid med Martina. Hann köra både God help the outcasts och There you'll be. Vi bestämde att jag ska köra There you'll be på terminsredovisningen.
Sen sånglektion. Var ganska drygt. Körde God help the outcasts då i alla fall. Gillar inte att den är i trefjärdedelstakt, det låter lite weird.
Efter skolan åkte jag i alla fall upp på stan och mötte Tommy. Sen gick vi och fikade på Fröken Brogrens. Maria, som äger stället, kände igen mig. Hon har jobbat på Vintrosaskolan, hon hade klassen under mig. Inte för att jag hade henne särskilt mycket, men hon kom ihåg mig i alla fall, nice. Hon är så söt. ^^ Åt en chokladboll och en kladdkakemuffins och drack världens godaste hallonsoda.
Efter fikan gick vi upp på stan och köpte lite godis och sen åkte vi till Nora. Kollade på tv och sånt där och mös eftersom det var vår halvårsdag. <3

Imorse vaknade vi båda med halsont. Vi orkade inte gå upp så det blev niobussen in till stan vilket innebar att jag missade min idrottslektion. Ajdå. Men jag mår inte bra, är både snuvig, har ont i halsen och ont i huvet. Men nu är man ju ledig tills på måndag i alla fall. Ska till Tommy ikväll igen. Mysmys.



18:40 - Nu sitter jag här igen. Tommy  är iväg och jobbar men han kommer väl tillbaka om en halvtimme eller sådär.  Han ska plugga ikväll men jag vill vara här ändå för det är mysigt. Nu är dte ju ledigt så jag ska sova här imorgon också och då hoppas jag att han har lite mer tid över till mig.
   Ska ladda upp Göteborgsbilderna på bilddagboken nu så ni kan ju kolla in dem sen. (:

Life is a rollercoasteer, baby

070514, måndag

10:35 - I torsdags kväll bar det av mot Göteborg. Vi hämtade mamma i hallsberg först och sen körde vi på. Sov i Lerum eftersom vi inte bokat camping till den natten. 
  
På fredag förmiddag nådde vi Göteborg och Lisebergs camping. Det var en ganska dryg förmiddag, regnet öste ner och vi hade inte mycket att göra i den lilla trånga husvagnen. Som tur var sprack det upp till eftermiddagen och jag, Marcus och Tommy gick på Liseberg.
   Det var knappt några alls på Liseberg så vi behövde knappt aldrig stå i kö vilket var väldigt skönt. Uppswinget var det läskigaste jag åkt i mitt liv, kändes som man knappt satt fast, uschusch. Men den var rolig ändå men åkte den bara två gånger. Kanonen åkte vi hur mycket som helst, var bara att springa igenom hela tiden. Marcus och jag blev hela tiden blötast när vi åkte Colorado. Var ju inte ens särskilt varmt men det var ändå kul att bli blöt och det var ju typ bara att åka en bergochdalbana så var man torr igen, haha. Åt en god kycklingtallrik, mums. Marcus och Tommy försökte fiska upp gosedjur till mig men det gick inget bra, men Tommy vann i alla fall två stora chokladkakor på ett hjul en gång. Vi var där från att det öppnade tills det stängde.

På lördagen segade vi hela förmiddagen igen. Mamma och Marcus stack till stan vid tolvtiden eftersom pappa skulle springa Göteborgsvarvet. Tommy och jag softade en stund och sen gick vi och duschade och gjorde oss i ordning och så gick vi in till stan. Var dålig stämning mellan oss i stort sett hela helgen så det var väl inte så muntert men vi skärpte till oss när vi kommit upp på stan. 
   Gick in i typ alla H&M jag såg, köpte ett par flipflops och en klänning, eller ett linne eller vad det nu var. Letade skor till Tommy men vi hittade inga i rätt storlek så vi sket i et till slut. Åt buffé på Lydias, grymt gott och jättemätt vart man ju. Mötte mamma, pappa och Marcus inne på femman och åkte med dem hem. 
   Blev lite grillat på kvällen och så kollade vi på Melodifestivalen. Jag fattar inte att the Ark inte fick mer poäng, de är grymma! Men alla öststatsländer har ju lite udda musiksmak så det är inte kontigt att det var konstiga låtar som fick höga oäng, speciellt inte som man borde döpa om tävlingen till Rösta på ditt grannland. Men det var i alla fall en helt okej låt som vann. Vi spelade kort under tiden eftersom det är ganska drygt att kolla på ESC ändå..
   Mådde skit på kvällen så jag låg och typ stortjöt hela natten..

På söndagen packade vi ihop och åkte hemåt. Stannade i Skara och köpte glass, mums. Jag och Tommy kollade på en Bondrulle. Så jävla sämst, hatar dem. 
   Spöregnade hela dagen, allra mest när vi kom hem och skulle packa ur husvagnen, usch. Men det gick fort så det gjorde ingenting.
   Låg och grät ut i Tommys famn och efter det kändes allt bra igen. Ibland behövs det ju.
   Tommy pluggade på kvällen och jag kollade på tv. Sen åkte vi till Nora. Poppade massa popcorn och kollade på AFV och mös på kvällen. Mysmys.

Regnade när vi vaknade imorse. Jag var helt död. 
   Jag är nsygg idag, osminkad och i mysbyxor. Men så ska det vara när det regnar och har sig. Det verkligen öser ner, har inte sett så mycket vatten på länge. 
   Orkade inte åka upp på stan på håltimmen. Behövde öva på gitarren men jag gav upp efter två minuter för dte lät för hemskt. Men ska ta upp det snart igen. Tänker visserligen skolka på lunchkonserten men i alla fall. Känns som man sviker resten av gänget om man inte kan nåt alls..
   Fick God help the outcasts idag. Den var helt cp när man spelade den men ska försöka byta ackord och sådär så de passar mig.. Har ju lite tid på mig tills ensemblen börjar. Blääää.
   Ska inte göra något speciellt idag. Plugga lite historia kanske kan vara bra. Måste komma ihåg att ta med mig Harry Potter imorgon också, fick en påminnelse från biblioteket. Trodde att den var min typ.. Eller nej, men jag tänkte int epå att jag hade haft den länge. Ondskan trodde jag att jag hade lämnat tillbaka men den hittade jag i mitt skåp förut..

Imorgon blir det en rätt skön dag antar jag. S-block, medeltiden är rätt kul. Sen håltimme, kanske åker upp och pluggar lite teori. Resurstid halv två och sen masterclass. 
   Efter skolan ska jag och Tommy åka till fröken Brogrens och fika eftersom det är vår dag imorgon. Firar ett halvår tillsammans! <3 (:




17:57 - Yes, jag slipper spela gitarr på måndag! ;P Ola insåg till slut att jag var ett hopplöst fall på gitarr så jag får spela synth istället. Det blir väldigt bra, kan till och med tänka mig att spela på måndag, wohoo.
Somnade som fan när jag kom hem. Orka annat liksom. Men nu ska jag ta tag i saker och ting och plugga lite medeltid och städa. Kanske. Haha. Men först plugga ensemble. ;P

Så skönt

070510, torsdag

12:19 - I tisdags var Tommy med mig på sången för han slutade tidigt. Han tyckte nog att det var ganska tråkigt, haha.
   Sen bestämde vi oss för att kolla in den nya butiken på Aspholmen, Lager 157. Vi gick hela vägen dit från skolan bara för att se att det var stängt. Jäkla skit. Var tydligen bara öppet onsdag till söndag. Så fick vi vänta länge på bussen tillbaka till stan.
   När vi kommit upp på stan gick vi runt och kollade efter kostym till Tommys student. Vi gick in på alla möjliga ställen men det var inte förrän jag lite sådär på skämt sa att vi skulle gå in på Strandbergs som vi faktiskt hittade nåt vi ville ha. Det var som med Tommys skinnjacka, han var jättenegativ till att gå in i den affären också men så hittade han den perfekta jackan i alla fall. Jag mobbar honom fortfarande för det. Vi hittade i alla fall kavaj och skjotra där (i och för sig fick vi byta skjortan för att vi upptäckte att det var en kortärmad när vi kom hem, men ändå). Sen blev det en snygg svartvit slips på MQ. Skor blev det tyvärr inga men det ska vi kolla på i Göteborg. Men vi köpte i alla fall tofflor på Stadium..
   När vi handlat klart åkte vi till Nora. Tommy pluggade och jag tittade på tv. Sov som stockar sen.

Igår regnade det när vi gick till bussen. Usch. Som tur var fick jag låna en tjocktröja av Tommy, annars hade jag nog drunknat. I stan skiljdes vi åt; han gick till Folkets Hus för att ha nationella i matte C och jag åkte till skolan för att ha idrott.
   Vi skulle egentligen ha uteidrott men eftersom det regnade förpassades vi in. Jag kände för att vara ute och jogga så det gjorde jag. Det var bara jag, haha.
   Efter idrotten åkte jag hem. Sov typ. Var så himla trött. Somnade runt halv tolv kanske och så vaknade jag vid två. Tänkte gå upp då men det gick verkligen inte så jag sov lite till och vaknade kvart i tre. Då var det dags att göra lite mat och åka på massage. Stressade som sjutton för jag hittade inte cykelnyckeln så jag fick ta pappas cykel och den är ju så himla stor så den var asjobbig att cykla på. Men fram kom jag och massagen gjorde inte så ont som jag väntat mig. Ska tillbaka dit om två veckor. Skönt.
   Sen åkte jag hem och började städa och sådär och sen ringde Tommy och tiggde sällskap inne i stan. Så det var ju bara att sätta sig på bussen utan att varken ha hunnit byta om eller städat klart. Vi åkte ut till Lager157 och då var det i alla fall öppet. Måste säga att det är en riktig toppenaffär. Riktigt grymma priser på märkeskläder, massa snygga grejer. Jag vart nästan lite ledsen att det skulle bli sommar nu för jag ville jättegärna köpa ett par vita Cheap Monday-skor för hundra spänn men converse är inte så bra till sommaren.. Kanske blir senare. Men jag hittade i alla fall ett pangerbjudande; tre assnygga t-shitrtunikor för hundra spänn. Köpte en svart, en vit och en marinblå. Skitsnygga faktisk, precis min stil. 
   Sen åkte vi hem till mig och packade in i husvagnen. Vi skulle kolla på film vid tio men det slutade med att vi somnade och vaknade klockan två. Lite jobbigt sådär. 

Var sjukt trött imorse men det var ju bara att masa sig upp.
   Hade resurstid. Går bättre och bättre att köra There you'll be men den är svår. Den ligger liksom i skarven för mig.
   Var sista livskunskapen idag. Vi fick fika, skitstora bullar. I like.
   Skippade idrotten idag. Åkte efter livskunskapen. Åkte upp till körskolan och gjorde provet två gånger. Vart underkänd men fick 50 av 70 båda gångerna och det är ju ändå bra för att vara första gången. Ska ta en gång i veckan då jag läser i boken och sen en dag i veckan då jag åker och testar mig.
   Innan jag tog bussen hem gick jag in på Guldfynd också. Kan nog tänkas att det blir ett inköp där snart.. (;
   Nu är jag hemma i alla fall. Har ätit lite nudlar, igen. Ska städa klart sen och så ska jag packa ut det sista i husvagnen.
   Ska bli riktigt nice att åka iväg nu. Hinner inte ända till Göteborg idag men det gör inget. Blir liseberg imorgon i alla fall, ska bli askul! Och så ska jag få shoppa lite på lördag. I alla fall ett par skor och någon kjol sådär. Yeah.

Come here, boy

070508, tisdag

07:23 - Vart massa tid över så jag tänkte hänga här en stund..
   S-block idag, ska börja med medeltiden. Kan väl vara rätt intressant. Visserligen är det enda jag förknippar med medeltiden pesten men ändå, haha. Skönt att det bara är två timmar, de små ska ju ha nationella i matte. Ska hem efteråt, käka lite noodles och sen åka in till stan igen och ha sång. Och efter det ska jag och Tommy kolla på kostym till honom och så kanske det blir en sväng ut på Aspholmen för att kolla in den nya märkesbutiken.. Sen hem till Nora och sova där.

Snart är det Göteborg banne mig! Åker på torsdag kväll och kommer hem någon gång på söndag. hoppas det blir fint väder, annars blir jag ledsen i ögat. Ska bli fett nice med Liseberg i alla fall. Jag har bestämt att jag får shoppa lite där. Fast jag måste i och för sig köpa studentpresent till Tommy och det är ju inet billigt så vi får se.. Men kanske någon liten topp eller kjol i alla fall, jag har ju faktiskt hållt mig frpn shopping jag vet inte hur länge. Minns inte ens vad jag köpte i klädväg senast. Ska i alla fall bli skönt att komma iväg. Ciao.


10:55 - Jag ska erkänna att det känns fett skönt att sitta här medan resten av esteterna muppar på nationella. Jag är evil.
   Var en härlig s-blockslektion ska jag säga. Medeltiden verkar helt okej. Johan Wallén är lätt jordens roligaste lärare, man lär sig otrolgit mycket för att man orkar lyssna på honom för han har så sköna kommentarer till allt. Han vågar liksom uttrycka saker på ett sätt som de flesta andra lärarna inte skulle göra, helt kanon.
   Var riktigt skönt att jag hann med 10:13-bussen också. Nu ska jag fixa lite hemma innan jag åker in igen, tjoheeej.


13:11 - Nu är jag vääääldigt mätt. Nudlar is the shit.
   Jag har bestämt att jag får handla för 350 kronor den här månaden. Det ska först och främst gå till ett par sommarskor och så skulle jag verkligen behöva ett par snygga shorts eller allra helst en kjol. Tack gode Gud för H&M! Där kan man verkligen spendera sina pengar bra.. Man kanske får försöka snylta lite på mamma i början av juni så att man kanske kan få nåt nytt till skolavslutningen.. (A)

Bläää

070507, måndag

09:12 - Jag är stört trött idag. 
   Fick åka in och möta Tommy i stan igårkväll för han orkade inte sitta själv och vänta i stan. Gick till McDonald's och käkade lite.
   Var så himla trött igår så jag somnade när vi kollade på Wallander och sen vaknade jag vid tolv. Då tyckte Tommy att det var dags att sova på riktigt men jag tror nog inte att vi somnade förrän framåt ett. Mysmys.

Stört trött idag i alla fall. Skitväder och skitdag, jag gillar't inte. Ljudteknik nu, så himla långtråkigt. Upp på stan med Elin och Sofie sen, som vanligt. Åka tillbaka till skolan och äta mat och sen ensemble. Är verkligen inte peppad på det alls idag. Kan inte min gitarr.. Hoppas det blir ny låt, annars tänker jag skolka. Måste upp till Knuffen och så ska jag fixa körlektioner och sånt där. Alltså jag pallar verkligen inte. Blääääää. Men snart är det Göteborg i alla fall, hoppas bara att Tommy fixar så att han är ledig på fredag, annars får han spö!




20:52 - Vart ju som sagt stan med Elin och Sofie. Gick in på körskolan och fixade körlektioner. Ska gå och göra datafrågor på onsdag hade jag tänkt. Sen gick vi och kollade i lite affärer, jag bli fruktansvärt shoppingsugen. Kanske tar mig friheten att shoppa lite i Göteborg, jag känner att jag är värd det. Gick till McDonald's. Jag hade en tia på kortet så jag köpte en chicken burger. Sen kom Martin också. Mys.
   Tillbaka till skolan, hade ensemble i typ en halvtimme. Jag fick spela gitarr igen, jag svär på Gud att jag aldrig kommer att lära mig den där låten. Kommer lätt fejka sjukdom när det är uppspel, jag vägrar att spela om jag inte kan.
   Åkte upp till Knuffen på Drop In. Jag kom dit kanske fem över ett och då var det redan tio före mig. Fast det gick skapligt fort ändå, speciellt när jag kom in, gick på två minuter. Så nu har jag nytt recept på p-piller på apoteket.
   Åkte hem, hämtade lite småpengar och drog till affären och köpte glass. Jag var så sugen. Tjockistjockistjockis. Gick och la mig vid fyra och vaknade vid halv sju. Det var riktigt skönt, jag älskar att sova mitt på dagen.
   Har hjälpt till att flytta grejer från Connys hus. En massa skit har han. Man vart ju inte ren precis. Men det är väl snällt att man hjälper till tycker jag.

Imorgon är det tisdag. Blir en rätt soft dag. Har s-block mellan tjugo över åtta och tio ungefär, sen har alla nationella i matte så jag blir ledig. Sen börjar jag inte förrän halv tre igen så jag hinner åka hem och käka emellan och så. Sen in på sång och sen ska jag och Tommy fixa kostym till studenten. Sen till Nora och så sover jag där. Myyyys.

Everywhere I am, there you'll be

070506, söndag

18:02 - Så var helgen nästan slut.
   Fick gå upp klockan åtta imorse, skulle vara i Längbro kyrka klockan nio. Gudstjänst klockan tio med inslag av kören. Gick ju bra.
   Efteråt åkte mamma och jag och mötte pappa i Frösvidal. han ville ha vatten och banan eftersom han hade lång löprunda.
   Har förflyttat jord hela eftermiddagen, det suger. Men nu ska jag väl inte behöva göra det nåt mer hoppas jag. Jag får väl tänka positivt; att jag får lite armmuskler. Det kan jag behöva.
   Snart ska vi käka och sen gå över gatan och fira Vickopicko. Blir väl en massa fika och så. Väntar på att min bebis ska höra av sig men han verkar vara död.

Flygplan

070505, lördag

21:03 - Igår var det en lång dag i skolan. Kändes bra att göra filmkunskapsprovet, kändes som om jag hade koll på det mesta. Fick tillbaka GEMU-provet också, hade en bra bit över G så det var jättebra för jag trodde verkligen att jag skulle få IG.
   Åkte hem till Tommy efter skolan. Var massa mys. Kollade på tv och på Gothika och käkade godis, tihi. Sen följde han med mig hem med halv ett-bussen. Var massa fulla Garphyttingar på Vintrosabussen, men en del av dem var ju lite trevliga och hälsade åtminstone..

Idag bar det av till Stockholm med en massa VIS-människor. Åkte buss som vanligt. Var drygt den här gången, annars brukar det gå ganska fort att åka till Stockholm..
   Vi var på Globen den här gången, och kollade på SM-finalerna i handboll.
   Första matchen var damernas; Skövde mot Sävehof. Skövde drog ifrån rejält i början men Sävehof kämpade sig ikapp på slutet, mycket med hjälp av en massa straffar och de lyckades till slut vinna på övertid. Tyckte faktiskt att Skövde var mer värdiga..
   Andra matchen var herrarnas; Skövde mot Hammarby. Hammarby hade en grym hemmapublik och de slog lätt Skövde med tvåsiffrigt.
   Var i alla fall roliga matcher och lite extra roligt att Coach kom dit, jättelängesen man såg honom ju. Och så är det ju alltid roligt att vara med Anna förstås. Självklart finns det en massa fula bilder på oss uppe på bilddagboken inom kort..
   På hemresan målade Anna en massa porträtt av mig, de var ju mindre fin aom man säger så.. :P

Imorgon blir det till att sjunga i kyrkan. Upp tidigt, ska vara där klockan nio, usch. Sen ska jag hem och gräva en massa och så blir det kalas hos Vicko som fyllde femton häromsistens. Få träffa hennes fransyska, haha. Och så kommer förhoppningsvis min baby! <3

Metropolis

070504, fredag

08:13 - Gaaah, jag har träningsvärk! Men orka stretcha, haha. ;P
   Nu är det fredag igen och jag ska snart till skolan. Först är det kör, sen prov i filmkunskap och sen är det GEMU och efter det ska jag åka hem till min baby!

Good morning

070503, torsdag

09:32 - Fett nice att vara ledig idag. De andra stackars esteterna har nationella i engelska så lektionerna vart inställda. Det gillar jag. (; Blir till att sola en massa idag för det är jättefint väder och så ska jag unna mig glass idag. (; Ska sätta mig ute och plugga filmkunskap också, är ju prov imorrn. Jag är sämst på att plugga till prov för jag vet aldrig vad jag ska plugga på. Men känns som att jag har skaplig koll på filmkunskapen ändå så det ska nog gå bra.


12:26 - Usch, det är inget kul att vara ledig när ingen annan är det. Det är lite för blåsigt för att sitta ute och sola, men snart har solen gått så långt att jag kan sitta i lä på baksidan.
   Har i alla fall städat båda toaletterna nu så lite duktig har jag allt varit. Ska väl plocka ut ur diskmaskinen också och tvätta lite. Lika bra att passa på medans man är i farten. Men vetefan om jag orkar städa mitt rum, det är så tråkigt. Men å andra sidan har jag inget bättre för mig.
   Längtar tills jag får kramas med min bebis imorrn! <3


15:21 - Herregudars. Har vait ute och cyklat i kanske en och en halv timme eller nåt sånt. Har cyklat ett par mil, det var asskönt fast jättejobbigt ibland. Det känns redigt i benen nu ska jag säga. Hade med mig kameran och tog lite kort men vet inte hur de blev för många togs i farten, hehe. Jag vet inte vad det är med Frösvidal och deras ormar men jag såg fyra överkörda och en levande på mindre än en mil. Usch.
   Nu tycker jag i alla fall att jag är värd glass!

Om du bara vill, så säg till

070502, onsdag

12:10 - Igår var det en supermyskväll. En sån som det bara finns några få av, när allt verkligen känns precis så perfekt som det kan bli och man upplever total lycka. Tommy David Nylén, jag älskar dig över allt annat!

Onsdag idag, och onsdag betyder idrott och klassråd. Sprang två kilometer och gick stavgång två kilometer. Var ganska skönt faktiskt. Trodde inte att jag skulle orka två kilometer men det gjorde jag. Jag får nog rätt hyfsad kondis ändå från alla promenader..
   Åkte upp till Holmqvists och fixade glasögonen. Så nu är de hela och fina igen.
   Fett drygt att vänta på klassrådet. Borde egentligen vara ute i det vackra vädret men orkar inte. Ska vara det när jag kommer hem istället. Kanske köpa glass, eller kanske inte. Vi får se.


16:47 - Det är sjukt fint väder idag.
   Det var tur att jag gick på klassrådet idag för vi fick välja inriktningar till tvåan och trean och så fick jag reda på att jag inte har några lektioner imorgon så jag är ledig, tjohej.
   Har legat och solat hela eftermiddagen. Tog ut keyboarden och spelade lite ute i solen också, det var nice. Men nu vart det för varmt så nu sitter jag här istället.

Imorgon ska jag utnyttja min lediga dag till att åka in till Knuffen och fixa nya p-piller. Orkar egentligen inte göra det, men de börjar ta slut så det är väl bäst. Hinner inte nån annan dag heller. Eller.. Nä, jag åker fan på måndag efter skolan, palla åka in till stan när man är ledig. Nehej. Inte jag.


18:58 - Sov en sväng nyss, det vars könt. Men pappa väckte mig för tidigt så jag har lite huvudvärk. Ska snart få i mig lite kvällsmat och sen gå ut på promenix med Annapannavattenkanna. (:





Fredag 4 maj: Filmkunskapsprov. Måste plugga!
Lördag 5 maj: SM-finalerna i handboll i Globen med VIS. Anna & Malinpower! ;D
Söndag 6 maj: Sista konserten med Prova-på-kören. Tragiskt.
Onsdag 9 maj: Massage. Fy farao vad skönt!
Torsdag 10 maj: After school. Om jag orkar.
Fredag 11 - söndag 13 maj: Göteborg med familjen plus Tommy. Shopping och Liseberg, wei! ;P
Tisdag 15 maj: Sex månader med älsklingen. Jag älskar dig! <3
Torsdag 17 - fredag 18 maj: Ledigt. Sånt gillar vi!
Måndag 4 juni: Krampen. Om jag orkar. :P
Onsdag 6 juni: Lediiiigt. ;P
Torsdag 7 juni: Skolavslutning, weheeeey!
Fredag 8 juni: Studenten. Fira älsklingen.
Torsdag 14 juni: Semesterstart. Hejdå Sverige!
Fredag 15 juni: Sju månader med älsk, och på semester dessutom. Blir det bättre än så?
Söndag 15 juli: Åtta månader med älsk, familjen kommer hem från semestern
Måndag 16 juli: Fyller 18! :D
Onsdag 18 juli: Pappa fyller 41
Måndag 13 augusti: London med älsk! :D
Onsdag 15 augusti: Nio månader med älsk i London (: <3

Sluta ljuga

070501, tisdag

12:34 - Det vart inte så misslyckat igår ändå.
Jag försökte mest få dagen att gå, så vid fyra-tiden gick jag och la mig i min säng och kollade på tv. Mådde massa illa så jag somnade till slut. Vaknade vid sju. Gick då och satte mig vid datorn och beställde ny bikini, hoppas den blir bra.
Tommy ringde och sa att han inte skulle på krogen och bad mig komma till honom. Självklart åkte jag.
Åt mat med familjen först; potatisgratäng och fläskfilé, sen gick jag till bussen. Massa fulla ungdomar som satt där bak och skränade, jobbiga som fan.
Kom till Nora vid tio. Vi kollade på film och tv och grejer. Jag var hur pigg som helst och kunde inte somna på kvällen. Vid halv två satte vi på White Noise och den var slut vid tre nån gång. Tommy somnade mitt i men jag kunde inte sova, jag var klarvaken. Jag somnade inte förrän vid fyra.
Vaknade vid halv elva och försökte få liv i Tommy för jag ville inte vara vaken själv. Tyckte synd om honom så jag läste en stund men sen fick han banne mig vakna.
Nu är han iväg och duschar, ska snart äta frukost och så ska vi åka hem till Vintrosa. Bra, då får jag sällskap hem. Och nattligt sällskap är aldrig fel.

Jag längtar så grymt mycket till Kroatien nu. Ghaaaw. Vill bara vara framme, sätta på mig bikini och springa ner till havet, kasta mig i vattnet och snorkla. Lägga mig och soltorka tills jag är så varm att jag måste i igen. Gå på långa strandpromenader med Tommy. Köpa frukt på marknaden i Rovinj. Spela kort med hela familjen tills ljusen slockar och vi inte ser något längre. Krypa ihop bredvid Tommy i det lilla tältet vi ska sova i eftersom vi inte får plats i husvagnen. Mysmysmys.
   Längtar massa till London också. Fortfarande inte så mycket planerat där, men vi har i alla fall biljetter. Måste fixa hotell snart, jag får lite panik, haha. Men det ska bli sjukt mysigt att åka dit i fem dagar med min bebis. Lovelovelove.




13:42 - Tommy missade visst att säga till mig att han inte hade jobbat igår, så han är iväg och jobbar nu. Så nu sitter jag här helt själv på Rävbergsvägen och vet inte vad jag ska ta mig till riktigt.



For almost eighteen years I've been trying to believe and confide in different people I've found
Some of them got closer than others, some wouldn't ever bother and then you came around
I never really knew what to call you, you didn't know me at all but I was happy to explain
I never really knew how to move you so I tried to intrude through the little holes in your vaines and I saw you
But that's not an invitation, that's all I get
If this is communication, I disconnect
I've seen you, I know you but I don't know how to connect, so I disconnect

You always seem to know where tp find me and I'm still here behind you, in the corner of your eye
I never really knew how to love you, but I know that I love you through the holes in the sky where I see you
But that's not an invitation, that's all I get
If this is communication, I disconnect
I've seen you, I know you but I don't know how to connect, so I disconnect

Well, this is an invitation, it's not a threath
If you want communication, that's what you get
I'm talking and talking but I don't know how to connect
And I hold the record for being patient with your kind of hestitation
I need you, you want me but I don't know how to connect, so I disconnect

RSS 2.0