Can't figure it out

070529, tisdag

18:52 - Jahapp, tisdag igen. Tisdag betyder s-block. Idag hade vi prov på medeltiden och jag tyckte att det gick riktigt bra, kunde i alla fall svara på alla frågor och vissa blev det riktigt bra svar på så jag hoppas verkligen på bra betyg där. Har inte gått så bra på mina prov hittills.. Däremot på alla inlämningsuppgifter..
Efter provet åkte jag upp på stan. Missade 16 för att jag pratade med Karin och Malin men så gick jag till Haga och tog 7:an. Hann precis springa in på biblioteket och lämna igen mina böcker och sen åka till Nora. Fick ringa ett par gånger innan Tommy hade vaknat till liv.
Vi har bara slappat hela dagen. Fixat boende till London nu! :D Bakade en kladdkaka förut, blev dock inget kladdig. Men god. Ska nog kolla på Shrek 3 ikväll.

Imorgon är det onsdag och jag får för första gången åka in till skolan själv från Nora. Scary. Nejdå. Ska ha idrott och sådär, hoppas det blir inomhus eftersom det är skitväder. Sen har jag prov på rösten eller nåt ditåt och så måste jag gå på klassråd. Efter skolan ska jag leka med Karin och Jennifer, det var ju inte igår så att säga.


19:51 - Jag har tråkigt. Tommy ligger bara och sover och skiter i mig.
Fick i alla fall mina förstahandsval på IV-valet; teater på hösten och matlagning på våren. Gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0