Glädjen är stor

081031 Fredag

10:32
Lycka när jag vaknade och såg att det fortfarande snöar. Nu ligger det ju till och med en del på marken, myyys!


14:12
Den sista varje månad betyder studiebidrag, och det betyder shopping. Idag kom jag hem med en spetströja som jag letat efter i eeeevigheter, samt två svarta basictröjor. Och så har jag köpt julklapp till nuffe. (:


Tonight I'll sleep on a bed of nails

081030 Torsdag

22:12
Lycka att det snöade när jag kom ut från jobbet idag! Det var till och med lite snö på bilen. Inte bryr jag mig om att det inte lägger sig, bara själva snöfallet är mysigt. Fastän det är rejält blandat med regn..

Kvällen har tillbringats med pizza och film. Är dock väldigt trött, får se om jag orkar se klart hela.

Imorgon är det parthey, yay! Jag ska köpa mig en spetströja imorgon, har sökt en så länge och nu finns den äntligen på Gina! Kanske att jag köper mig en kjol också, vi får se.

På lördag blir det Bond med Marcus och Tommy.

Slipping through my fingers

081029 Onsdag

09:12
Det känns vintrigt idag. Det är bara någon grad ute, och det är frost. Får jullängtan. Det är faktiskt den mysigaste tiden på året, men jag tycker det är väldigt sorgligt att vi knappt får någon snö. Det ska vara snö hela december, sen får det gärna försvinna för min del. Men julen ska vara vit, så är det bara.


11:11
Satani, vad man blir trött av att ligga och kolla på film. Ska försöka väcka kroppen genom att gå på en promenad i kylan.


11:51
Jag bidde inget piggare.. Blev bara kort prommis.
De ringde från jobbet. Jag trodde jag skulle behöva jobba idag, men som tur var ville de bara berätta att jag skulle jobba imorgon. Phew.


19:38
Mys med älski idag. Vi sov på eftermiddagen, det var himlans skönt. Det blir tidig naning ikväll, eftersom babe ska upp så tidigt imorgon. Skrutten.

På fredag blir det ferre i Baronbackarna, yay! Fast jag ska vara nykter, tror jag i alla fall. Jo, det får bli så. Jobbar ju hela helgen. Men de där människorna är roliga i vilket fall, så det blir nice ändå. (:

Seasons of love

081028 Tisdag

09:51
Spenderat morgonen med att titta klart på första säsongen av Gossip Girl. Bästa serien! Ghaw. Laddar ner nya avsnitt nu, wihoo. Kanske blir Desperate Housewives klar först. Måste kolla om fjärde säsongen, sen börja på nya.

Jag känner på mig att jobbet ringer idag också, så jag får väl pallra mig ner i badkaret nu så man inte är fulltlika äcklig på jobbet som igår. Fast jag hoppas ju att de inte ringer..


10:48
Jobbet kan ta sig i vecket, nu åker jag hem till Jennifer!


18:49
Jobbet ringde aldrig, vilken tur.
Istället blev det mys med J & M. Vi käkade på pizzaplaneten, men Jennifer fick inte i sig så mycket för Melvin var grinig. Så hyrde vi film och åt gotti, Sex and the City blidde det. Sen upp på stan igen. Jag köpte en fet ring och en rosa topp som jag kollat på i över en månad.

Har bränt ut Desperate Housewives nu, yay! Resten av lovet är räddat!


20:35
Imorgon kommer min babe, han är efterlängtad!

Lights will guide you home

081027 Måndag

20:36
Idag tänkte jag bara chilla och ta det lugnt, fö rjag mådde inte så värstans. Men 12:10 ringer jobbet och vill få dit mig. Inser att jag har åtta minuter på mig tills bussen går så jag rafsar snabbt åt mig alla grejer och springer iväg. Är på jobbet en timma senare. Bra gjort. Var fett lugnt, men det var nice. Har dock ingen lust att bli inringd imorgon också, de hade kunnat säga till idag i så fall.

And I don't need you

081026 Söndag

18:05
Usch för högskoleprov. Jag var helt slut igårkväll. Fast det var rätt kul, och det var ju inte så att man inte kunde svara på några frågor, men jag kan ju inte säga att det gick bra direkt. Eller tja, jag hamnade på 1,1 tror jag, och det är ju typ medel, men i alla fall. Gick sämre än det borde gått på svenskan och engelskan, jag blev väl för stressad eller nåt. Well, well. Jag och Tommy satt bredvid varandra, det var otippat.

Efter provet åkte vi till Marieberg. Jag köpte en concealer och tre par örhängen. Och så köpte Tommy present till hans pappa, vinglas. Och till farmor Inger köpte vi en orkidé.
Så var det då middag. Det skulle ha varit massa folk, men typ alla fick förhinder så det blev bara Inger & Bengt, vi och Tommys föräldrar. Fast det var skönt tycker jag. Vi fick nåt konstigt thailändskt till förrätt, och sen potatisgratäng och kött, och till efterrätt fick vi cheesecake och fruktsallad. Mums. Vi fick också förlovningspresent; en kokbok och två nallar. Men vi var grymt trötta så vi åkte vid elva.

Idag har vi fortsatt att röja i huset. Jag hatar skiten, men vad göra? Jag trodde min mobil ställde om sig själv till vintertid, men det gjorde den visst inte, så vi gick en timma för tidigt till bussen. Gaaaanska irriterande. Fast det var väl bättre så än åt andra hållet.

Så jäkla skönt att det är lov nu. Jag ska bara ta det lugnt och umgås med härliga människor. Förhoppningsvis kanske man får jobba åtminstone en dag, men vi får se. Det är ingen panik om jag får leigt heller.

Både vinter och vår

081024 Fredag

09:04
Igårkväll gick jag och la mig supertidigt, vilket resulterade i en maaaaaassa sömn. Very nice. Utvilad idag, och det är ju aldrig fel.

Snart bär det av till bussen. PA i Hallsberg idag. Det blir nog bra, I guess. Och så ska jag ju ha Josefin också. Funnyfunny.

Måste ringa jobbet idag och se när jag ska jobba. Hoppas de inte satt upp mig i helgen, då blir det problem.. Men faktiskt deras bekymmer.

Imorgon blir det högskoleprovet for the win, samt middag hos Tommys farmor. Mysmys.

Ich brache dich

081023 Torsdag

12:04
Grymt skönt att ha nationella gjort nu. Nu kan man pusta ut! Inget mer innan lovet, ska bli så himla nice!

Var ute på promenad förut. Fotade lite. Fick en del coola bilder tror jag.

Snart SKRIKA. Yay!


16:28
Nu är det officiellt lov, fy faaaaan va skööööönt!

Gick bra på sången idag, det var ju kul. Ska få börja sjunga lite musikal sen igen, det ser jag fram emot. Pratade om mina känslor inför att inte få sjunga på SKRIKA, kändes bra att hon tog upp det. Har i alla fall blivit lovad att få sjunga på vårkonserten, men det får väl alla så.. Jaja.

Hämtade ut mitt konstiga paket från ABC-gruppen. Det visade sig vara presenten jag köpt till Tommy för en månad sen. Fast jag beställde den dock från Trycktorget, därför blev jag lite fundersam. Men nu har vi ju det mysteriet löst.

Nu blir det snart mat, och sen vattenpilates. Senare firas det att jag gjorde nationella med en godispåse.

You never really know when everything's about to change

081022 Onsdag

18:23
Idag blev det kort dag. Var på Blåmesen och sjöng med barnen, sen var skolan slut. Hade tydligen ingen ensemble, men det hade jag inte koll på så jag gick runt och muppade i skolan en extra halvtimma. Morr. Och jag missade självklart 16 med två minuter, och då orkade jag inte vänta en halvtimma till så jag gick upp mot stan. Var dock inget peppad, så när jag insåg att det bara var ett fåtal minuter kvar tills sjuan skulle åka förbi Vasa tog jag bussen till järntorget. I och för sig hann 14 komma först, men ändå.

Lekt med Jennifer och Melvin idag, alltid lika mys. Vi började dagen med att gå till vårdcentralen där jag fick agera barnvakt, för mys. Sen gick vi och käkade på Lokus, och Melvin sov för en gångs skull. Sen gick vi och köpte gotti och gick hem och kollade på "Säg att du älskar mig", hemsk film med usla skåidar, men jag menar hemsk som något bra, den berör. Sen blev det dags att åka hem.

Kvällen tillägnas nationella svenska B. Har skrvit klart mitt "tal", men måste öva. Känner mig inte nöjd, känns till och med lite tveksamt om det blir godkänt, men nu orkar jag inte mer så det får bli som det blir. Bara jag nämner "intryck" ibland borde det väl gå vägen.
Skall också färga mitt hår, yay.


21:15
Det har gått bra, både med håret och med nationella. Känns faktiskt helt okej inför imorgon, men jag kan väl inte påstå att jag längtar direkt. Men man måste ju, så vad göra.

Jag har fått någon konstig avi från ABC-gruppen. Jag har inte beställt nån mössa? Och inget annat heller för den delen. Mysko. Får hämta ut paketet imorgon och reda ut mysteriet.

Nu blir det sovas!

Shut up, and drive

081021 Tisdag

09:17
Kunde inte somna igår. I alla fall inte lika lätt som annars. men eftersom jag kollade på lovely Gossipgirl så spelade det ingen roll.

Haft psykologiprov. Det gick inte sådär toppenbra direkt, men klart godkänt i alla fall. Det får man väl vara nöjd med. Eftersom jag var klar redan efter 45 minuter och lektionen är 2 h 30 min, så har jag nu fetinghåltmma till klockan elva. Ska utnyttja tiden till att plugga och lite sådär. Förmodligen blir det en promenix i regnet också, man ska ju röra på sig varje dag.

Sen blir det redovisning om fossila bränslen på naturkunskapen. Blir väl okej ändå, ska ju bara redovisa för fyra personer, och känns inte direkt som en pluggrupp heller, så aah. 

På håltimman ska jag gå och klippa mig på Haga. Det behövs verkligen. Ska väl mest bara toppa, men imorgon blir det färgning, hemma dock. Tillbaka till det bruna håret, I like it the brunette way. Tror det blir bra.
 
Efter skolan ska jag sen upp på stan och käka med min babe, eftersom jag inte hinner hem och äta. Vi ska sen på bio, Step brothers, det ska bli kul. Vi är verkligen bionördar, har gått på bio hur mycket som helst i år. Fast det är ju billigt, så why not? Kanske därför vi är typ världens bästa par också, hehe?

Nepp, back to business.  

I'm not sick, but I'm not well

081020 Måndag

12:49
Blev snabbt in till skolan, hämta böcker, och sen hem igen. Jag mår illa. Så jag är hemma och pluggar istället. Det behövs.
This week;
- Muntligt nationellt prov svenska B (tors)
- Psykologiprov (tis)
- Lämna in A4 om fossila bränslen, NaKuA + redovisa (tis)
- Frågeuppgifter, Försäljning & service (tis)
- Projektplan, PA, (så snabbt som möjligt)
- Två klassiska låtar, sång (tors)
- Två låtar, piano (ons)
Plus en massa annat.. Great.. Not so..


15:48
Jag förstår inte varför jag blir så stressad när jag ska sova mitt på dagen. Det är sjukt jobbigt, det känns som jag har sockerdricka i benen.. Blah. Men fick mig en timmas sömn, och nu blir det jobba av.


19:22
Har i alla fall fått lite gjort idag, det är ju bra. Naturkunskap, check!, försäljning och service, check!. Hade tänkt göra PA också, men kom på att lappen är i skolan. Får bli imorgon. Men jag har också varit ute och sprungit idag. Det är liksom bara att bestämma sig, och visst tusan känner jag mig duktig efteråt. YEAH!

Imorgon är det tisdag. Börjar dagen med psykologiprov. Finns inte en chans att jag sitter två och en halv timma och skriver prov, så resten av tiden kommer användas till välbehövligt plugg. Typ PA och nationella provet i svenska B. Blä... Men lite annat kul händer väl också. Ska iväg och klippa mig på håltimman, offrar min simtid. Efter skolan drar jag och babe och käkar, och sen är the Step Brothers på bio, myyys! Vi är verkligen biogalningar, I love!

Resten av den här kvällen tillbringas framför tv, plus att jag ska försöka plugga socialpsykologi.

In this crazy life

081019 Söndag

11:14
Sov ända till halv tio idag, det var skönt. Jag tror jag drömde roliga saker. Drömma är så himla kul, fast kanske inte när det handlar om mardrömmar, men ändå.

Idag ska jag städa och rensa en massa. Det blir ett helvete. Fast det brukar gå bra om man har på någon bra film eller serie i bakgrunden. Det är faktiskt skönt att rensa också. Fast jag tycker att det är jobbigt att skiljas från grejer, även om jag innerst inne vet att jag aldrig mer kommer att använda ett plagg eller en pryl, eller en sminkprodukt heller för den delen. För att inte tala om alla smycken.. Men rensa behöver man ju göra ibland, och inte minst i sommar då flyttlasset går mot en ny stad, vilken är fortfarande ett frågetecken. Men det ska också handla om förvaring idag, min gardero är ett kaos, och jag har grejer överallt i hela rummet. Det blev lite bättre när jag fick ett skåp, men det ser ju inte kul ut där heller.


17:04
Jobbiga dag, tar den aldrig slut? Men nu tror jag att jag bara ska dammsuga, plocka undan lite, sen får det vara nog för idag. Har i alla fall fått en massa gjort. Borde dock också hinna skriva mitt tal inför nationella provet, vill inte! Ska ut och springa snart också. Det blir nice. Bäst att göra det innan det blir mörkt..

Over-matched

081018 Lördag

12:36
Det var en väldigt bra dag igår, i sin helhet. Kören funkade bra, fått ordning på projektarbetet, och dessutom var Dan sjuk så jag slapp ha piano. Yes.
Åkte upp på stan och mös lite med mamma, Micke, Pernilla och casper en stund, och sen gick jag och mamma till Pizzaplaneten och käkade buffé. Det är inte så jäkla gott egentligen, men jag gillar att det är buffé ändå.
Så var det SkRiKa-rep. Det var jättekul, och fasen vad vi är bra alltså! Vi är sjukt bra på att sjunga klassiskt..
Blev missförstånd med min babe, han trodde han skulle vara i stan klockan fem, jag sa fyra. Så då fick jag först vänta en timma. Sen var hans buss för tidig så jag fick vänta ännu längre eftersom han fick ta en ännu senare buss. Jag gick runt på stan i två timmar och bara glodde, försökte gå så sakta jag kunde. Det var drygt, fast man blev ju avslappnad i alla fall.. Sen gick vi och hämtade ut våra ringar, och nu är den helt perfekt! I love it!
Skulle kollat film på kvällen, men hittade ingen bra, så det blev tv:n istället och sängen tidigt.

Today är det konsert med kör B i Immanuelskyrkan på väster. It's gonna be great.


22:07
Alltså, säga vad man vill om kör, men för mig ligger det jäkligt högt i topp i fråga om vad som är roligt. Måhända att vi klantade till oss, att vi inte övat tillräckligt, men fasen vad kul det är ändå. För vi är enormt grymma när vi bara försöker! Särskilt inför SKRIKA, jag kommer vara så stolt över våra treor.
Jo, det gick inte så himla bra idag, vi sjabblade bort oss en hel del. Själv kände jag att jag helt tappade bort mig flera gånger, vet inte var det kom ifrån, men aah. Men det var kul, och solisterna var grymma. Vi har skrattat idag, och vi har gjort vårt bästa. Liten down dip när det var folk som hade blivit av med saker, men that's life. Jag har allt mitt kvar i alla fall, alltid något.

By the way köpte jag fyra par "spets"-trosor på Lager157 idag. 4 för 100 kronor, lätt värt.


22:14
Det blir nog snart sovas. Min Joey-säsong är slut, vetja vad man ska kolla på nu då? Borde börja om med Gossipgirl, så man är lite upopdaterad inför nya avsnitt, men de ligger så utspritt, får nog ladda ner dem på nytt, eller fixa in alla på samma skiva. Maybe Gilmore Girls, som jag inte heller sett hela? Ska nog också ladda ner Grey's Anatomy, det sägs ju att det ska vara bra. Själv har jag inte sett ett enda avsnitt, men det verkar bra, så why not?

Imorgon är jag ledig, av någon underlig anledning. Det är väl skönt i och för sig, men jag behöver ju pengarna. Borde åka förbi jobbet nån dag och lämna in lapp om vilka tider jag vill jobba på lovet. Annars blir det nog inget..
I alla fall. Imorgon blir det en städ- och rensningsdag. Inte pepp, men vad göra. Ska försöka ge mig ut och springa också, det är nice.

Skrattar hela vägen in på banken

081016 Torsdag

17:16
Det var så himla skönt att ta en ledig dag idag. Lite ångest över skolk, men det får gå.
Legat i sängen hela dagen, till och med käkat frulle bland lakanen. Niiiice. Men nu är jag hemma och ska alldeles strax iväg på vattenpilates med lilla mami.
By the way fick jag nästan 1 700 kronor i lön för två helger, det var fett värt. Hade väntat mig 1 000 spänn i bästa fall. Vi gillart.


20:23
Äntligen kommit på vad jag ska prata om på muntliga nationella svenska B. YES!

Wouldn't it be nice

081015 Onsdag

21:09
Ångestdag, men jag klarade det. Men nu får det vara nog, vila imorgon. Jag skiter i att jag borde gå till skolan, jag klarar inte av såna ord längre. "Måste" är nog det värsta ordet just nu, I hate it. Jag måste tänka på mig själv.

Åkte hem till älsket efter skolan, med lite gotti och en ny tidning, Pause. Eller den kanske inte är ny, men jag har i alla fall aldrig sett den förr. I alla fall så har vi haft det mys, lagat god mat och tittat på hemsk film, "Girl Next Door". Helt sjuk film, jag satt storögd hela filmen med bultande hjärta. Uschusch.

I'm in love with you

081014 Tisdag

20:50
Idag kände jag att det skulle bli en bra dag, och det blev det väl också.
Kollade på "Flugornas herre" på psykologin, helt sjuk film, jag ville bara slå ungjävlarna. Men väldigt bra film.
Fick tillbaka naturkunskapsprovet, fick VG-, veeery good indeed, jag satsade på G. Well, well.
Simmade som vanligt på håltimman, och sen var det försäljning och service. Fick sluta tidigt som vanligt, det gillar vi. Missade dock 522:an med två minuter, så jag tvingade mamma att hämta mig i Latorp, orkade inte vänta tjugo minuter till, hehe.
Vi var på "Mamma Mia" ikväll, den var verkligen jättebra, men blev så himla glad av den. Och så gjorde det ju sitt till att ABBA gör helt underbara låtar. Sjukt pepp på att köpa albumet, filmversionen.
Ska försöka plugga lite disco, men sen blir det sova. Ciao!

Plugget

081013 Måndag

18:22
Det blev inte end enda sak gjord av de jag sa igår. Orkade inte Children of Men, speciellt inte då filmen bara krånglade, vi pallade inte att åka på ljusparty och eftersom Tommy stannade över natten blev det inget springa av. Istället blev det en massa röj i trädgården, med en massiv träningsvärk som följd. Och så blidde det bio på kvällen, Eagle Eye, veeery good indeed.

Idag var jag inte alls pepp på skolan, mest på grund av bokredovisning. Men det gick ändå, jag slapp redovisa idag. Var en rätt smooth dag.

Köpt mig en ny väska idag, min lilla från Mallis gick ju sönder så behövde en ny petite. Inhandlades på H&M för ca 150 kronor, me like. Passade på att plocka på mig en franstång och ett par plommonfärgade strumpbyxor också. Yesyes.

Variot hurtig och varit ute och sprungit idag, trots äcklig träningsvärk. Jag är bra. Startat upp träningen nu igen, äntligen. Blir simning imorgon, och vattenpilates på torsdag. Eventuellt Friskis på onsdag, får se.

Ikväll blir det pluggish, framförallt försäljning och service, och så ska jag försöka kolla upp lite om 80-talsdisco.

I can't focus

081012 Söndag

09:54
Fredagskvällen var mys. Vi beställde pizza på hemkörning, det var dock ingen hit; min pizza smakade aber. Men ja. Vi åkte till Ica Maxi och köpte gotti, men Hannes fick åka hem igen, för pizzaleveransen var för tidig. Sen blev det tjockning hela kvällen framför tecknat; först Simpsons the Movie och sen båda Futuramafilmerna. Jaja.

Igår åkte jag och Tommy hem till gammis. Tommy blev rik ponke, och vi fick handdukar till vårt förestående gemensamma hem. Alltid mys att vara där, men jag var extremt trött. Åkte in en snabbis på Marieberg och IKEA på hemvägen, Tommy köpte papperskorg. Var fortfarande äckligt trött på kvällen så vi sov lite innan kvällsmaten, och sen blev det tidig läggdags. Men massa mys ändå.

Idag ska jag;
- Se Children of Men,förhoppningsvis också skriva analysen
- Gå på ljusparty med mami
- Ge mig ut och jogga

Spin that record, baby

081010 Fredag

17:17
Fett nice med sovmorgon till halv nio. Fast det är ju inte så länge, men ändå. Jag sov nog ändå tio timmar inatt, det börjar bli en god vana. Yes.

Tog tåget till hallsberg och var med mamma en stund. Vi käkade lunch på ett mysigt café som jag glömt namnet på. De har en väldigt god kycklingsallad.
Sen var det PA. Det blev lite hipp som happ med stora gruppen, men nu ska vi i alla fal köra på med småstjärnorna, det blir nog nice. Hade som vanligt jättekul med lilla gruppen, de älskar verkligen att vi kommer.
Och så hade jag sånglektion med Josefin. Det är verkligen jättekul, men jag är väl inte världens bästa lärare. Men kul har vi, och vafan, hon har inget att jämföra med, haha.

Nu ska jag dra in till stan. Först hämta ringarna, äntligen, äntligen, och sen vidare till Hannes för filmkväll. Myyyys!

Everything I said

081009 Torsdag

18:45
Gick och la mig sådär tidigt igår igen och detvar så himla skönt. Somnade till Joey.

Segt s-block, fast ändå inte. Fast det var inte kul..
Kul som vanligt på SKRIKA, jag är sjukt peppad inför konserterna! Det kommer bli så himla lyckat, det är lätt värt att köpa biljetter för 60 spänn, you guys!
Hade sång med Sofie idag, jag har bytt med Ida för tillfället. Gick ganska bra, fast jag kunde inte riktigt ta de höga tonerna så snyggt som jag vill, men brukar kunna, så det kommer väl. Lite dålig i halsen typ. Fått en ny låt, någon norsk. Det ska bli intressant att sjunga på norska, haha.

Hade fått för mig att bussen skulle gå typ halv fyra från konserthuset, men nejdå. Klart jag missar den. Jag orkade verkligen inte gå runt på stan och uggla, fastän det bara var kanske tjugo minuter kvar tills nästa buss skulle gå. Så jag tog 31:an ut till Willys och handlade med mamma istället. Köpte massa mandariner, jag ska hetsäta dem ikväll, hihi.

Skrivit klart bokanalysen. Jag hatar att skriva sånt, jag vet aldrig vad de vill att jag ska skriva, men jag orkar inte anstränga mig. Nu fick den bli som den blev helt enkelt. Jag är liksom intepå toppen av pluggskalan om man säger så.

Imorgon är det ingen kör, vilket betyder att jag bara har PA. Niiiiice. Åker dit till typ halv elva, går runt med mamma lite. Sen kör vi. Och så ska jag ha sånglektion med Josefin, det ser jag fram emot. Bara jag hittar mina papper.. Damn it.
På kvällen blir det filmmys i stan med Hannes och Carin. (:

Nu ska jag ringa min kära gammelmormor!

In my own time

081008 Onsdag

18:23
Igår gick jag och lade mig kvart i åtta. Jag hade liksom inget bättre för mig. Vet inte riktigt när jag somnade, men jag kollade på Madagascar men somnade innan den var klar, så runt nio skulle jag gissa. Det var fett skönt i alla fall.

Åkte in till skolan en snabbis och hade PA-möte. Rätt ovärt egentligen, men aah.
Sen hem till Jennifer och Melvin, lika mysigt som vanligt. Vi åkte upp på stan och käkade kebab på Pizzaplaneten. Det var inte särskilt gott faktiskt, skulle ha tagit buffé.. Vi bakade även en kladdkaka, men den blev ganska misslyckad. Men den gick ju att äta i alla fall, hehe.

Nu är jag hemma. Ska snart äta lite kvällsmat, och så ska jag göra klart min bokanalys.. Blä.

The way it used to be

081007 Tisdag

12:57
Här sitter jag hemma och har håltimma. 10:45 - 14:30, rätt fet håltimma skulle jag vilja säga. Brukar normalt ha naturkunskap 11:00 - 12:00, men icke idag. Brukar i och för sig också utnyttja håltimman till att simma, men nu blidde det inte så. Det blev hem och käka mat istället; bacon, körsbärstomater, fetaost och orange paprika. Yeah.
Nu ska jag typ in till stan igen och ha försäljning och service. Det är ju kul..?


16:59
Andreas Liljeson är min lärare i försäljning och service. Jag måste bara säga att det nog bara är han och Johan Wallén (s-block) som kan prata om något som egentligen är rätt ointressant men få det att låta som det roligaste i världen. Det är mina grabbar det!

Nu blir det promenix fram till sopstationen, så har man lite pluspoäng. Imorgon blir det snabbt PA-möte, och sen mys med Jennifer och lille bebisen. (:

I need some distraction

081006 Måndag

17:19
Jag trodde jag skulle dö på den här dagen, men jag har banne mig klarat mig ur den levande.
Cyklade till E18 som jag nu för tiden brukar göra på måndagar, fick till och med en sittplats på bussen. Inte illa.
Segt på naturkunskapen, men bara man får anteckna så håller man sig vaken i alla fall. Lätt bästa att jag inte har nån lektion imorgon, halva klassen ska labba och andra halvan ska jobba med frågor. Gillar't gör vi.
Trodde jag skulle få ha boksamtal på s-blocket idag, men slapp som tur var. Det bidde genomgång av dikter istället, segt som attan. Men vi fick ju gå ifrån efetr en timma, eftersom det var skolfoto. Vi skulle egentligen ta med hela klassen, men vi fick inte plats. Skönt. man var visst tvungen att ta enskilda foton också, men som tur var tog de bakifrån på klasslistan så jag blev klar efter tio minuter. Gillas mycket.
Har varit duktig och gjort båda mina försäljning & serviceuppgifter också. Gick till I am och ställde frågor. Jag är bra. Ska fortsätta mitt pluggeliplugg ikväll, då ska jag kolla åp Children of Men och skriva analys på den. Not so nice. Men jag har köpt lite gotti så jag ska nog klara mig. Fast borde verkligen äta mindre onyttigt, men det får vara såhär nu. Hade egentligen velat springa idag, men det kommer jag inte hinna slash orka. Kanske imorgon istället.


21:24
Här sitter jag och äcklar mig i mysbyxor och t-shirt utan BH. Not fresh.
Det blidde ingen analys idag heller, för jag insåg att om jag skulle lägga migoch kolla på film efter klockan sex på kvällen skulle jag somna. Och så vill vi ju inte ha det. Därför tänker jag istället utnyttja min "lediga" onsdag till att titta åp film då istället.
Funderar på hur jag ska kombinera mitt spetslinne. Jag vet att jag vill ha min svarta body uinder, men liksom nertill då? Jag vill ha en enkel svart kjol, men äger ingen. Tycker mig dock minnas stt jag sett en på H&M? Får kolla. Tills vidare får jag väl nöja mig med något annat.

There's always some reason to feel not good enough

081005 Söndag

09:50
Förbaskat mörkt och grått ute, och jag är uppe med tuppen. Har redan varit vaken i över en timma. Varför passar jag inte på att sova när jag väl har tillfälle? Det var i alla fall skönt med ett morgonbad. Snart blir det frulle, sen blir det nog en rajd inne på Marieberg innan jag börjar jobba. Jag är typ peppad på jobbet idag, fast ändå inte. Fast bara om jag får diska, eller vara i lobbyn. Pallar inte kunder.

10:48
Lite komiskt att jag var klar och redo att åka innan ens väckningsalarmet ringt. Nu drar jag och shoppar. Vem vet vad som ryms i påsarna ikväll?

Hah, det kan du glömma!

081004 Lördag

19:05
Jobb, jobb, jobb. Jag var rätt stressad idag också så det var väldigt skönt att jag fick stå i disken. Fast det gick väldigt segt. Hannah lyckades halka så hela vagnen med disk välte, 95 % av allt gick sönder. Det fick jag plocka bort. Jag skar mig lite här och där. Kan man få ut nåt på försäkring tro?
Jennifer och Melvin var och åt hos oss också, det var mys. Hann dock inte prata så mycket, men ändå. Jag blev glad.
Ikväll blir det tv-mys med Anna. Möjligen kommer Johannes också.

Jag ljuger så bra

081003 Fredag

08:22
Puss på min man, han räddade min dag igår!
Vi hade mys på Marieberg, massor av folk. Ganska väntat i och för sig. Oväntat dock att det inte fanns nånting jag direkt ville ha. What the f-ck, liksom? Men hittade till slut en halsduk på Cubus, det var värt. 99 spänn för en lång och mjuk rackare, de andra liknande jag sett har kostat mins 50 kronor mer, bäst att passa på då liksom. Den matchar min nyinköpte mössa från Åhléns..
Tommy shoppade loss. Han är ju rik, så han köpte sig en jättefin vinterjacka, en sån där "snobbrock" på Bludiblue, och kallingar på Cubus. I smyg tycker han att det är lika kul att shoppa som jag.

Åkte tidigare till skolan idag, hade lite att fixa, text till PA:t bland annat. Nu gäller det väl bara att plugga in den också, men aah. Passade på att skriva ner en planering för Josefins sånglektion på bussen, känns faktiskt bra, ska bli kul att köra igång idag. Är dock inte alls peppad på själva PA:t.. Men men, det blir säkert skojigt.

Familjen åker till Ullared över helgen, utan mig. Så himla taskigt, de hade faktiskt kunna åka nästa helg, det är faktiskt öppet på söndagar också. Jag ska tvinga mamma att köpa något åt mig. Har ingen lust att vara hemma själv hela helgen, så jag övertalade Tommy att stanna kvar idag. Jag fick muta honom med tacos, haha. Kanske orkar vara med Anna i helgen också, vi får se. Beror på hur det känns efter jobbet och sånt där..

 

22:18
Jag är avundjsuk på Alléskolan som får så bra skolmat. Idag var det bakad potatis med riktig skagenröra, och en massa goda grönsaker. Mumsmums.
PA:t gick väldigt bra faktiskt, måste jag säga. Det var riktigt roligt och de är väldigt roliga och mysiga, även om inte alla vågar vara med riktigt. De två grupperna är helt olika också, men det kommer att bli jättebra.
Gick också väldigt bra med Josefin. Hon imponerade faktiskt på mig, jag hade nog rätt låga förväntningar. Men det kommer bli jättekul att köra med henne, jag ska nog kunna vaska fram en del låtar som passar henne.

Jag har sovit hela dagen känns det som. I över tre timmar. Man blir så himla död, jag känner mig jättekonstig.
Vi har i alla fall käkat lite tacos och kollat på Idol. Kollat lite på "Familjen är värre", men jag orkar inte koncentrera mig.

Imorgon är det jobb. Tjohoo. Not.


Mörker

081002 Torsdag

11:38
Så himla skönt att jag kände att jag kunde svara på de flesta frågorna på naturkunskapsprovet i tisdags, ett bekymmer ur världen! Åkte hem till Tommy och mös, innan vi åkte in till stan och käkade lovely grillspett på Sallad Inn, och sen bio, Mirrors. Satans, vad läskig filmen var!

Jag hade verkligen ångest inför gårdagen. Kände mig inte ett dugg förberedd och var superstressad. Men det gick i alla fall väldigt bra på dagiset, men barnen var ganska blyga.
Lyckades slippa sjunga på "lunchkonserten", himla skönt, och trots att jag inte pluggat tyckte jag att et gick bra på psykologiprovet.
Åkte upp på stan och fikade med Jennifer och Melvin. På kvällen gick vi på Step up på Friskis, det var jävligt kul, men väldigt svårt och jobbigt. Vi var rätt slut sen. Vi firade att vi var så duktiga med att tjocka lite framför Idol.

Missade bussen imorse. Blev en timma försenad, yes..
Kände att jag inte kunde vara kvar i skolan, jag hade bara ångest. Så stressad och det kändes bara så himla dåligt alltihopa. Jag kan ju inte säga att jag mår bättre av att "skolka", jag får grymt dåligt samvete för alla jag sviker, främst Ida och Sofie, men jag kan bara inte hjälpa det. När jag mår såhär så funkar det bara inte. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon, får försöka fixa PA:t ändå på nåt sätt.


17:15
Stressad till och med när jag sover för att vila. Jag hatar detta. Hoppas shoppingen kan få mig på andra tankar.
Tommy, jag älskar dig mest av allt! Lämna mig aldrig. <3

RSS 2.0