Stars may collide

080731 Torsdag

16:34
Idag var jag och mamma återigen i Hallsberg och övade med Johan. Det gick väl ganska bra måste jag säga. Hoppas det kommer låta okej på bröllopet i alla fall.

Vi blev klara tidigare än väntat, så vi gick iväg och käkade lite. Jag åt en kycklingsallad, men jag lyckades bara få i mig en fjärdedel, sen var jag mätt. Jag blir fortare mätt nuförtiden..
Sen tog vi en kort sväng in på Marieberg, mamma ville köpa regnställ till Marcus. Som om han skulle använda det..

Mamma hade tid på vårdcentralen. Jag hade tänkt kolla lite på biblioteket så länge, men det var såklart stängt.
Efteråt åkte vi till Willys och handlade mat.

Nu är jag fruktansvärt trött. Det är väl trötthet efter jobbet som kommer efter en. Jag är verkligen helt slut, både i kroppen, men framförallt, i huvudet. Jag orkar knappt tänka.. Jävla jobb.


18:10
Fortfarande trött, men känns lite bättre efter att ha legat framför tv:n ett tag. Blir nog lite piggare efter maten sen.
Även om jag är trött ska jag ge mig ut och springa. Jag hinner ju fasen aldrig annars. Jag kanske inte orkar springa så långt, men det är, som jag alltid säger, bra bara jag ger mig ut en stund. Frisk luft och motion har väl aldrig skadat.

På lördag ska jag börja redan klockan tio. Det betyder att jag mestadels kommer att stå på Jacobs. Förhoppningsvis får jag stå där hela dagen, vill inte ha Nellys! Det är så himla mycket skönare på Jacobs. Där behöver man inte stressa på samma sätt. Det går så mycket snabbare att hjälpa en kund med fika än mat. Vore himla skönt om jag kunde få börja stå där mer. Öppnar klockan tio då också, förhoppningsvis får jag gå hem tidigare. Men det kan man ju aldrig veta.


19:05
Det börjar närma sig joggingtur. Fint väder, hoppas det inte blir för varmt bara. Ska ladda upp med lite vatten.
Egentligen är det allrs skönast att springa när det duggregnar. Det ska inte åska, det känns inte helt okej, men lite regn skadar ingen. För det mesta får man vara själv i spåret då också. Inte för att jag har mött nån hittills ens när det är fint väder, men ändå. Men det är liksom behagligt i luften, och man känner sig inte lika äcklig, eftersom svetten blandas ut med vattnet, hehe.


19:58
Bidde bara ett varv idag. Kanske lika bra, eftersom jag inte känt mig helt hundra senaste veckan. Var nog lite för trött idag också, och fortfarande lite för varmt, åskvarmt.

Ska nu lägga mig i badet och läsa lite Denise Rudberg.


20:26
För trött. Sova tidigt..

Always stuck in second gear

080730 Onsdag

09:37
Blev en väldigt bra dag igår.
Först träffade jag Sara på bussen in till stan. Vi hade ett genomgående snack om projektarbete.
Sen träffade jag Sofie. Vi satte oss på Bara Vara och fikade och pratade igenom idéer inför projektarbetet. Ida kunde inte vara med just då, men jag tror vi kom fram till en hel del bra saker i alla fall, och vi verkar tycka ungefär samma. Det är bra. Två timmar satt vi.
Sedan gick vi på stan en stund. Vi fyndade båda på rean på Indiska. För mig blev det två långärmade tröjor i mjukt material; en grå och en rosa- och vitrandig. Fick båda för 79 spänn, helt klart värt.
Så åkte Sofie hem till sig, och jag träffade Tommy. Vi gick och käkade på Alfredos. Så gick vi lite på stan.
Och så ringde mamma och frågade om vi var på väg hem. vi ville egentligen gå lite mer på stan, men eftersom hon ändå var på väg hem från stan kunde vi lika gärna åka med. Anledningen till att vi skulle hem var att Micke, Pernilla och Casper var i Ånnaboda och ville träffas. Det var så mysigt! Härlgit väder, dock lite väl kyligt för att bada, eftersom det var sent på dagen. Fick äntligen träffa min färskaaste lilla kusinis, och han är sååå söööt! Jag ville ta med honom hem. Bilder kommer nog ikväll till bdb. (:

Jobbas idag igen. Vi ska åka in lite tidgare för att shoppa lite. Hihi. Jag har glömt tvätta mina kläder, hoppas att i alla fall tröjan är någorlunda ren..


20:57
Helt okej att jobba idag. Hade disken, lobbyn och coffeeshoppen om vartannat, tillsammans med Johan. Jobbet vore inte jobbet utan Johan, vi har för kul.

Innan jobbet shoppade jag med Tommy. Blidde två t-shirts samt två rosa nagellack på Cubus. Wiho. Nu behöver jag inte shoppa något mer. Typ.

Fått grejer från Yves Rocher idag. Läppstift, nagellack och lite smågrejer som man fick som bonus. Me like.

 

Words in a dirty papercup

080729 Tisdag

09:43
Jag kände på mig redan igårkväll att jag skulle ha svårt att somna. Och visst. Läste lite VeckoRevyn, inget trött. Sms:ade med Tommy i säkert en halvtimma, inget trött. Kollade ett avsnitt Vänner, inget trött. I normala fall hade jag försökt somna till ett avsnitt, men det började åska och blixtra, så det var ju bara att dra ur kontakten. Och inte kunde jag fortsätta läsa då heller, fick dra ur även lampans kontakt. Lyssnade lite på Martina Haag och tittade ut på blixtrarna. De syns väldigt bra från sängen.
Somnade till sist i alla fall. Drömde en del kul, och en hel del mindre kul. Fy farao. Jag vaknade av att jag i drömmen störtgrät.

Nu ska jag lägga mig i badet och läsa lite bok. Mysmys. Sen blir det stan och shopping i min nya snygga klänning!


11:34
Nu blev det i alla fall bestämt att åtminstone jag och Sofie ska träffas i stan klockan ett för att ha PA-möte. Förmodligen sätter vi oss på ett fik, eller möjligen ett lunchhak för att diskutera lite om treans projektarbete. Det enda vi vet hittills är att vi ska hålla till på Alléskolan och jobba med deras särskola. Jag tror det kommer bli kul.


11:59
Jag känner mig redo och på G. Jag känner att det är en bra dag, trots omväxlande väder. Gud förbjude att det spöregnar så hela jag blir genomskinlig. Riktigt så exhibitionistisk är jag inte..
Har packat alla grejer som ska med in till stan. Betydligt mindre grejer i nya väskan än i gamla. Inte så konstigt, eftersom den nya är mycket mindre.
Detta finns nu för tiden i väskan;
- Plånbok
- Telefon
- Nycklar
- Tamponger
- Filofax
- Penna
- Pocketbok
- Flaska
- Vaselin

One of a kind

080728 Måndag

11:16
Ny vecka, nya tag som det brukar heta.

Jobba idag igen. Jag är väldigt nyfiken på min lön.. Känner strakt för att stå i disken idag, men känns på nåt sätt som att det inte spelar särskilt stor roll var jag är idag. Det brukar vara så dagen innan ledighet. Då är det bara att kämpa på liksom.

Ny vecka betyder inte bara nya tag, utan också Sofis mode. Jag brukar inte köpa den, brukar liksom glömma bort det, men nu ska jag försöka komma ihåg det varje vecka. Gillar faktiskt den tidiningen. Fan, jag har blivit värsta tidningsjunkien på sistone. Jag slukar allt; Sofis mode, Glaze, Chic, VeckoRevyn, SOLO, Glamour. Vi gillar't.


20:41
Idag var första dagen på länge som det faktiskt var riktigt skönt att jobba. Dagen gick fort och jag var på typ alla ställen och gjorde massa olika saker. Det gillar vi.

Skönt med ledig dag imorgon. Får se vad det blir.
Alt 1)   planera PA med Sofie och Ida
Alt 2)   träffa Micke, Pernilla och Casper
Alt 3)   gå på stan samt träffa Tommy (vilket jag iofs kommer göra i vilket fall som helst)

Spinning so fast I'm forgetting my purpose

080727 Söndag

18:41
Kändes helt okej att jobba idag. Roligt folk, och inte så mycket kunder. Vi kunde ta det ganska soft. Och så är det ju verkligen skillnad på att jobba vardag och helg, helgen går sjukt mycket snabbare.

Ikväll ska jag ut och springa. Jag och Martina Haag. Mys. Perfekt väder.


20:27
Skönt att springa, men ganska tungt idag. Blir ju det efter ett par gånger. Sprang skapligt fort ett varv, och sen körde jag lite intervall, fast bara "lilla"varvet. Jag vet inte hur man egentligen ska springa intervaller, men jag kutade snabbt som attan en ganska lång bit, och joggade jättesakta en bit. Man blev ganska slut kan jag säga.

Nu ska jag lägga mig i badet med min VeckoRevyn-special, och sen ska hela familjen kolla på "Kingdom of Heaven".

Bangin'

080726 Lördag

12:00
Blev sjukt misslyckat igår, trots bra intentioner.
Vi fick köa ganska länge. Först fick Tommy och jag vänta på Hannes, så att han fick komma in i kön med oss, sen insåg vi att de inte tar kort i entrén, så Tommy fick springa iväg till närmaste automat och ta ut cash. Vi var nästan inne när han hann tilbaka, och då kom han tillbaka med fågelbajs på kläderna.
Väl inne var det trångt så utav helvete. Jag kände bara "nej". Tog sjukt lång tid att få service i baren, och när vi väl fått vårt var drinken inte ens god. Jag borde ha börjat med en fyra.
Kvällen fortsatte med att Hannes blev dålig, eftersom han lanat dagen innan och då inte sovit. Han fick gå hem. Då beslöt vi oss också för att gå hem, för Tommy hade ont i magen, och vi tyckte att det var ganska värdelöst.
Precis när vi gått ut kom Jonna och Sofie in, de ville att vi skulle stanna kvar, men ack inte, vi var på väg hem.
Vi hade alltså kommit in till stan vid 22:20 och åkte hem med bussen 00:45. Ganska ovärt, men aah.

Idag är det kalas på gång. Sent firande av min födelsedag. Det är planerat att Mahtilda & Anders, moster & familj, morfar, farmor & farfar, gammelmormor samt eventuellt Sigge ska komma. Resten har fått förhinder.
Mys att vädret är bra, då kan man sitta utomhus och fika.

Ikväll tänker Tommy och jag ha chipskväll.


17:20
Det är fär varmt! Typiskt att man klagar när det för en gångs skull är fint väder, men ändå.

Dagens skörd har varit mycket bra; 1400 kronor i hundralappar, samt en sjal. Och mer kommer senare, av de som av en och annan anledning inte kunde komma idag.


22:47
Stackars Tommy låg och sov i min säng hela eftermiddagen, för han hade ont i magen av allt fika. Han sov så sött.

Petter och Linn ville inte följa med när Lena skulle gå hem, så de stannade kvar och lekte ett par timmar till. Vi lekte med tågbanan och kollade på feta grodan som bor under en planka vid husvagnen. När Petter lekte under trappen glömde han bort att det var lågt i tak, så han slog i huvudet och ville hem till mamma. Som tur var så skulle vi ändå ta med de små liven hem till sig då.
Petter vägrade att åka vagnen hem, han skulle gå själv. Utan skor. Lilla älsklingen. Promenaden som brukar ta max tio minuter tog nu trettio. Min lillasta bebis, som jag ska barnvakta om två veckor.

När jag kom tillbaka efter promenaden väckte jag Tommy och vi gick till affären och handlade. Mjölk, smör, skinka, chips, dipp, och cola. Yay.

Kvällen ägnades åt att titta på nya Eddie Murphy-rullen "Meet Dave". Ganska geeky film egentligen, men rätt skoj. Pappa och Marcus skulle ha garvat. Åt chips och dipp, så himla gott. Var jättelänge sedan sist.

Trots att jag inte gjort annat än shoppat den senaste tiden så vill jag fortfarande ha mer. Min garderob känns inte komplett. Eftersom det nu kommer att bli jeans- och chinostider, snarare än leggingstider, behöver jag helt andra toppar. Nu behövs läckra t-shirts, och gärna en skjorta eller två. Tror det finns en hel del att införskaffa på Cubus, de har snyggast grejer inför hösten hittills.

Nu blir det sovas så jag orkar jobba imorgon.

Big wheels keep on turning

080725 Fredag

20:54
Jag var extremt otaggad på jobb idag,men jag blev lite gladare när jag fick vara ute i solen på stan. Och ännu lite mer när jag shoppade upp mina sista pengar. Dem tänker jag inte ha dåligt samvete för; båda plaggen (en laxrosa body, Gina, svarta chinos, Cubus), var sådana som jag länge velat ha, men aldrig köpt.

Var snabb som tusan att paxa grillen. Jag vägrade stå hos kunderna. Håret var fettigt, men som tur var gömt under mössan, och sminkad var jag inte heller. Skabbig.com.
Gick ändå ganska bra idag, jag höll bara på att dö fram till sex. Sen piggnade jag till vid tanken på att jag snart skulle få gå hem, gå ut och ha kul, och dessutom inte behöva jobba förrän på söndag. Men annars var jag bra sliten. Huvudvärken vägrar ge med sig, och jag är totalt utmattad.

Trots allt mitt elände har jag verkligen bestämt mig för att gå ut och ha kul ett par timmar. Kan faktiskt sova hur länge jag vill imorgon, och man blir ju pigg av sprit, hehe.
Sitter hrä och är så gott som iordninggjord, bara kläder och sista finishem på make-upen som saknas. Väntar på mat.

Kv'llens outfit;
- Svarta shorts, Gina Tricot
- Laxrosa body, Gina Tricot
- Ljusbruna "läder"-pumps, Scorett
- Brun väska, Gekås

I'm not pretending

080724 Torsdag

21:06
Ullared igår.
Vi åkte hemifrån vid sextiden. Jag var ganska pigg, trots den tidiga timman. Jag körde första biten. Så stannade vi och åt frukost efter typ två timmar. Sen ville Tommy köra. Jag sov.
Vi var framme vid elva. Det var massor med bilar på parkeringen, men det var ändå inte så himlans mycket folk därinne. Fast det var ju heller inte lite. Lite lagom kanske.
Tre omgångar gick vi. Sex kassar totalt, sammanlagt 3 200 kronor spenderade, varav 2 000 var mina. Jag är jättenöjd. Köpte en massa inredning.
Detta kom jag hem med;
- Grön vinterjacka i parkasmodell
- Grå mukisklänning med rödrutiga axelband
- Grå munkjacka med hög krage och knappar på fickorna
- Blå sweatjacka i adidasmodell
- Lila overzied t-shirt med tryck
- 2-pack trosor
- Brun handväska i mellanmodell
- Sminkborttagning
- Nattkräm
- Tandborste
- Pincett
- Parfym
- Kalle Anka-pocket (till Marcus)
- Vinglassmycken (till mamma och pappa)
- Vinglas
- Muggar
- Tavla
- Ramar
- Vaser
- Bäddset
- Ljus i form av bakelser
- Ljushållare
- Pumps (iofs från Scorett, men ändå..)
- Block
- Skrivbok
- Säkerligen en massa som jag redan förträngt..
Hela mitt rum är i alla fall fullt med grejer. Mycket lyckat. Höll dock åp att somna framför ratten när vi åkte hem, det var ju inte så bra.
Förresten var det jordens fränaste gubbe inne på restaurangen där vi åt. Han hade långt skägg, en turkos sidenkaftan, vikingabälte samt en silverkrona på huvudet. Han var skön.


Idag har jag jobbat. Det var den värsta dagen på länge. Inte för att det var sådär jättemycket att göra direkt, men jag mådde så jävla dåligt. Och gör fortfarande. Jag tror att jag börjar stressa sönder på riktigt nu. Det känns i hela kroppen. Är visserligen ganska okej rent kroppsligt, men psyket säger ifrån. Höll faktiskt på att börja gråta flera gånger idag, jag orkade inte med stressen. Var jättelättretlig, fick damp om något inte var där det skulle. Jag var inte rolig precis. Trodde verkligen inte att jag skulle behöva jobba imorgon, men nehej, då skulle jag visst det ändå. Jävla förbannade skit. Jag okar inte. Fast det kanske går okej om jag får vara i disken. Jag måste få vara i disken. Jag fejkar att jag itne mår bra. Eller, jag mår ju inte bra, men ändå. Drar till med förkylning. Men det känns piss och helvete att jag precis den dagen då jag verkligen inte vill jobba, inte ens kan åka bil, för den ska mamma ha. Får åka buss. Bläääääääääääää..

För att du finns

080722 Tisdag

09:58
Är det inte typiskt? När man vet att man sk aupp på morgonen är man jättetrött och vill bara sova, men när man väl får sovmorgon vaknar man likförbannat tidigt?

Nåväl. Äntligen har internet börjat fungera som folk igen. Tack, systemåterställningen. Nu får vi se hur länge det håller i sig.

Idag blir det äventyr i Hallsberg. Det kan bli spännande.
Mamma och jag ska öva tillsammans med Johan, som ska spela med oss på bröllopet i augusti. Än så länge kan vi inte mycket. Eller jo, en hel del, men det är en jäklarns massa text kvar att plugga in. Man har liksom skjutit upp det hela tiden. Men det blir nog skojsigt.
Vi ska vara på Alléskolan så vi kan få öva med mikrofoner och sådär. Ska bli kul att se hur det ser ut, vi kommer ju förmodligen tillbringa en hel del tid där när vi håller på med projektarbetet.

I eftermiddag kommer min man hit. Jag ska få min riktiga present, jag är sjukt nyfiken. Han har beställt den från internet, så det kan verkligen vara vad som helst. Iiih.

Ska försöka ge mig ut och springa ikväll också, men vi får se. Jag vill inte springa medan det är varmt, och jag vill heller inte springa sent. Så vi får se. Jag sprang ju faktiskt i förrgår.

Sjukt peppad inför Ullared imorgon! Nu när jag äntligen gjort iordning på rummet, i alla fall lite grann, så kan jag även shoppa lite inredningsgrejer. Och så lär det bli en del flytta-hemifrån-grejer och en hel del annat skit. Men det är väldigt skönt att vi ska åka i egen bil, då kan man köpa med sig vad som helst, och åka hem när man vill. Det gillar vi. Sist fick vi slå dank i typ tre timmar. Det var ganska drygt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Puss!


11:19
Det känns som att detta blir en dag då jag uträttar en massa saker.
Hittills har jag;
- Rensat datorn på filer som jag inte längre behöver
- Tömt min totalfulla kamera
- Lagt in ljudbok på datorn
- Laddat batteriet till kameran
- Letat reda på en CD
Det kanske inte var mycket egentligen, men hur ofta gör man såna saker liksom?


Fått nya VeckoRevyn idag. Jag vill läsa nu, men jag vill ändå spara tills imorgon. Men samtidigt kommer ju det vara sjukt osocialt att sitta och läsa tidning, medan Tommy kör. Fast han får väl läsa när jag kör..
Ska köpa en Sofis mode också. Kan lika bra göra det nu på en gång, typ. Då har jag något att ta mig för, och kan samtidigt njuta lite av solen.


18:22
Det tog längre tid än jag trott att öva i Hallsberg. Tre timmar satt vi och tragglade. Jag trodde det skulle bli katastrof ett tag, men mot slutet ordnade det upp sig, som tur var.

På hemvägen åkte vi förbi Willys och handlade lite. Jag köpte på mig Sofis mode, aftonbladet (eftersom man måste för att få Sofis mode..), nya SOLO samt en kexchoklad, eftersom jag led av akut näringsbrist.

Nu är jag fortfarande jättehungrig, och även jättetrött. Kommer bli sängen tidigt ikväll.

Snart kommer min babe, saknar honom! <3

I'll be there for you

10:11
Jag vaknade vid sextiden imorse och blev glad över att jag hade flera timmars mer sömn framför mig. Jag var dock fortfarande trött när jag vaknade av klockan halv tio.

Jobba idag igen. Bra folk att jobba med idag i alla fall, åtminstone de som jag vet. Skönt också med två halvtimmesraster, det är väldigt värt.

Börjat på säsong fem av Vänner. Det är så himla bra! Jag vill vara deras buddy.


21:42
Sjukt mycket folk på jobbet idag igen. Det började väldigt lugnt, jag fick rast efter en timma, men sen gick det utför. Banne mig, det var julrush igen. Hate. Men det gick ganska bra ändå, I guess. Jag stod på Nellys.
Sen fick jag stänga på Jacobs, det var nice som tusan. Ska be Hanni att få lära mig Jacobs ordentligt, stå där redan när vi gör mackor och sånt. Bra att kunna allt liksom.
Dagen gick väldigt fort i alla fall.

Vi håller på att fixa ute på altan. Pappa har fått en idé om att vi ska sätta upp ljusdioder i taket,som små stjärnor. Vi har ju inget innertak. Blir som flourtyg. Jag tror det blir himla fint när det är klart.

På onsdag blir det äntligen Ullared! Fick dock övertala mamma en stund.. I nuläget är det bara jag och Tommy, men förhoppningsvis följer i alla fall Anna med. Jag ska shoppa gärnet! Flytta-hemifrån-grejer, kläder, småkrafs och inredning. Wohoo! Måste dock fixa nytt bank-ID ifall inte internet vill starta på andra datorn..

Nu ska mamma och jag öva på låtarna vi ska sjunga på bröllopet. Imorgon ska vi öva i Hallsberg med Johan.

I call it a lesson learned

080720 Söndag

11:20
Jag är nöjd med mitt hårklipp. Det blidde lite kortare och en bred lugg. Finfint serdu.

Vicko och jag gick runt och kikade när jag var klar. Jag hittade 120 kronor i plånkan, så det blev en svart body med djup rygg och smala band, samt ett tvåpack diadem. Bodyn ångrar jag dock lite, för jag kom på att det var väldigt fult att man måste visa BH-bandet i ryggen, men det får gå. Vad har man tänkt annars liksom, hur många går utan BH?

Innan vi började jobba gick vi också och tog oss vår kära glass. Det brukar vi göra innan jobbet. Den här dagen blev det mjukglass med tuttifruttiströssel på. Mumma.

Var ganska mycket folk på jobbet. Dagen gick jättesnabbt, men jag vet inte om det berodde på att det var mycket att göra, eller att jag blivit van att jobba 9 timmar mot mina nu 5,5. Men ändå.

Efter jobbet bidde det hem och göra sig lite fräsch. Blev svartrandiga bodyn, svarta leggings och blå kjolen med blommor på. Mys.

Jag trodde ju sjävlklart att det var kräftsi hemma hos Karins pappa, det är det ju alltid. Så jag åkte dit. Jag tyckte det var lite väl tyst för att vara galej, men ringde likförbannat på. Sören öppnade och berättade att de var hos Trudi. Jaha, då fick jag väl gå dit istället då. Tur att det bara är 100 meter.
Det var väldigt mysigt. Jag hade tänkt mig att det skulle vara jätteparty med en massa randoms, men nu var det litet och intimt med det gamla vanliga gänget. Det kändes fint. Jag, Karin, Jennifer, Na, Clara, Johanna, och så Carro och Linnea. Vi hade jättetrevligt. Mycket kräftor blev det.

Framåt midnatt drog jag, Carro, Jennifer och Na upp på stan. Carro skulle träffa några andra kompisar, så henne fick jag följa till Björnstugan. Vi andra drog till MM. Det var jäkligt mycket folk, jag hade tur som kom in, tror jag. Vi hade trevligt i alla fall. Jag hade ju bilen, så jag drack inte, men det var skoj ändå. Och jag pratade fasen lika mycket som om jag hade varit berusad..
Lyckad kväll i alla fall!

Idag bär det av till jobbet igen. Det är mitt andra hem.

Efter jobbet ska vi hem till farmor och grilla. Inte pepp. Men grillat är ju gott.


20:01
Var för mycket folk på jobbet. Jag dog. Alla dog. Jag var inställd på lugn söndag, som det brukar var. Men nej. Alla skulle göra av med sista lönepengarna, eller nya barndbidraget. Allt tog slut hela tiden, och jag fick inte rast förrän halv fem, igen. Det enda positiva med det var att det bara var att börja stänga när man kom tillbaka.

Fick lite mat hos farmor, och blåbär, hallon och glass till efterrätt. Mums. Fast ändå ovärt.

Imorgon är det jobb igen. Ska börja elva igen, nice. Lika bra liksom.

Nu ska jag ut och jogga, wei.


22:09
Innan jag kunde ta mig ut i spåret var jag tvungen att fixa in ny ljudbok i mobilen eftersom jag lyssnat klart på den förra. Jag ville lyssna på "Hemma hos Martina" av Martina Haag, men av någon anledning gick det inte att lyssna på den i mobilen. Fattar inte grejen. I alla fall var det sjukt irriterande eftersom jag inte kunde ge mig ut utan ljudbok. Till slut gav jag upp och laddade in en annan bok som jag inte ens ville lyssna på.

Det gick i alla fall bra att springa. Två varv idag också, jag är duktig. När jag sprungit lite mer ska jag öka på tempo och sånt där. Var lite för trött för sånt idag, och så får det vara. Jag är nöjd bara att jag har gett mig ut.

Förjärklarns skönt att lägga sig i badet efteråt också. Läste i min nya bok "Väninnorna och Kung Carl" av Kicki Norman. Den är skoj.

Nu väntar jag i stort sett bara på att mina kläder ska bli fördigtvättade, sen ska jag gå och lägga mig. En hård dag imorgon också. Tvitusan. Fast tvivale vad skönt när lönen kommer!

Lajda

080718 Fredag

10:07
Idag fyller pappa 42 år, det blir ltie firande av honom ikväll. Jag vet inte riktigt vad jag ska ge honom. Förhoppningsvis hittar mamma en hängmatta som jag ska vara med på. Det är så svårt att köpa till pappa. Han har ju liksom redan det han vill ha, och annars är det för dyrt för mig att köpa..

Jobba idag i alla fall. Inte så pepp. Känner på mig att det kommer vara ganska lite folk, lite halvsegt sådär. Hoppas på kul folk som jobbar i alla fall.

Ätit mitt första vita p-piller på två månader. Usch. Orkar inte ha mens nu. Men har redan hoppat över en gång, dumt att göra det igen. Bäst att få det överstökat liksom. Varför kan inte killar ha sånt istället? Fast i och för sig, då skulle de väl använda det som ursäkt för en massa saker..


21:09
Massor att göra på jobbet idag, det gillar vi. Det var liksom lagom. VI hade att göra ända till stängning.

Ätit tacopaj med familjen. Götta. Pappa fick två coola solstolar i present, istället för hängmatta.

Imorgon blir det jobb igen, fast först klippas. Jag längtar! Hoppas jag blir nöjd bara.. Lugg blir det. Det gillas.

Efter jobbet blir det hem och göra sig iordning, och sen in till Karin på kräftskiva. Det blir nice. Fick hetsåka till Ica och köpa ett paket, det sista.


22:23
Jäkla skit. Jag laddade in en massa spel på mobilen, och nu går jäkeln inte att sätta igång. Säkert fått nåt virusskit.

Post-birthday

080717 Torsdag

20:25
Det har varit en bra dag.
På förmiddagen städade jag lite, och bakade två kladdkakor och en sats negerbollar.
När jag var och handlade dricka till kalaset passade Tommy på att komma hem till mig. Jag blev överraskad. Inte för att jag inte visste att han skulle komma, men att han kom när jag var i affären. Av honom fick jag mapp och skrivbok i samma serie, och två jättefina muggar. Fast den "riktiga" presenten ska jag få nästa vecka, tydligen.
Vid fyratiden kom Anna och Johannes. Alltid trevligt. Vi pratade om att åka till Ullared här inom de närmsta veckorna. Av dem fick jag fyra jättefina gula skålar. Sånt kommer alltid till användning.
Efter att Anna och Johannes gått hem till sig kom Tony, Jennifer och lille Melvin. Vi hade supertrevligt. Melvin var så söt, och inte alls skrikig som bebisar brukar kunna vara. Han sov mest. Mysbebis. Av dem fick jag ett presentkort på H&M, super.
Jättebra dag alltså, med gott fika och gott sällskap. Så var det ju vissa som inte kunde komma av en och annan anledning, men så kan det ju vara. Tack ni som kom i alla fall. (:

Love me

080716 Onsdag

Underbar dag igår! Vi tog en massa fina kort som jag ska ladda upp p åbilddagboken när jag hinner.

Sex and the City var så puss att det finns inte, helt klart värt väntan! Så himla bra film, som att sitta och kolla på fem avsnitt  på raken. Jag blev faktiskt lite gråtfärdig ibland, det blir jag aldrig annars..

Efter filmen bar det av till O'Learys. Mamma hade sagt Pitcher's, men det var tydligen fel. Micke spelade i alla fall med några snubbar, bara bon Jovi. Det var asbra, fast stört högt. Men så stod vi ju närmast scenen också.. Det var i alla fall jag, Tommy, Mats, Carina, Sanna och mamma. Efter spelningen fick jag en födelsedagsdrink av Micke. Wei.

Idag är det alltså grattis på mig! Sara Ljungsten var den första att gratulera, tacktack. Blir ju som sagt jobb idag, men inte är jag ledsen för det. Man kanske får gå hem tidigt, who knows. 


21:06
Ganska soft dag på jobbet. Tur man har sköna arbetskamrater!

Har ätit lite födelsedagsmiddag med familjen; kycklingfilé och potatis i ugn. Mumma. Snart blir det hemgjord glass.

Dagens skörd från familjen;
- Bodylotion
- Duschkräm
- Escadaparfym
- Ljus
- Tavla
- Ögonpads
- Hårborttagningsgrej (väldigt mysko sak..)
- Mascara (som jag för övrigt redan köpt förra veckan, men man kan aldrig få för många)
Kan  ha glömt nåt också. Fick också 500 kronor av mormor.

Imorgon blir det myskalas med alla mina bästa. Det blir mys. Och ja, vill just DU komma också, så går det såklart bra. Everyone is welcome. Man får komma precis när man vill. Nästan i alla fall. Det bjuds på kladdkaka bland annat (:

What can I say?

080715 Tisdag

12:08
Igår var det en hård dag på jobbet. Det må jag säga. Började redan klockan elva. Det var lugnt som tusan, men sen på eftermiddagen blev det drag. Det blev rätt stressigt eftersom jag hade ansvar både för lobbyn och disken, och så fick jag rycka in på Nellys när det var kö. Jag hade work up over my ears, so to speak. Men det var bra för då gick dagen fort i alla fall. Riktigt värt att ha två halvtimmarsraster också. Det gjorde ju att mer tid gick liksom.

På kvällen lekte jag med bubbi. Vi kollade på Vänner och hade mys. Mysmys.

Idag har jag varit hos tandläkaren. De lagade två hål. Det var inget skönt, hate tandläkare. Jag är fortfarande helt bedövad på vänstra sidan. Fast det börjar väl släppa..

Är i Nora nu, vi är kattvakt. VI ska laga mat och lite sådär.

Ikväll blir det mys i stan. Först blir det La Baguette och sen ska vi äntligen kolla på Sex and the City! Så himla taggad.

Efteråt åker Tommy hem till sig, och jag fortsätter till Pitchers där Micke ska spela. Man kanske kan ta sig en drink eller tre. Mumma.

Imorgon är det födelsedag. Jag har fortfarande inte önskat mig nånting så det ska bli väldigt spännande att se vad som bjuds. Men jag vill inte ha nåt på förmiddagen, eftersom jag ska jobba klockan elva. Vill ju ha min sovmorgon. Blir födelsedagsmiddag istället. Har inte kommit på någon middag heller för den delen. Nåt gott blir det väl alltid.


Baby, I'm the worrying kind

080714 Måndag

10:09
Jag har varit stressad hela natten för att jag ska börja tidigare än vanligt. Så är det alltid när det är en ny tid jag ska upp, och en tid som jag verkligen måste passa.

Nu börjar faktiskt mitt rum se helt okej ut. Jag har ställt ner ett gammalt skåp bestående av tre lådor och en lucka som gömmer tre hyllplan. Nu kan jag äntligen få bort en massa saker som bara ser fula ut och faktiskt få lite snyggt. Det är visserligen fortfarande totalt omatchat, men det kommer se betydligt bättre ut. Och så fiskade vi fram en väggdekoration som jag fick av mamma förra året, och som jag glömt bort. den kommer bli jättefin mot lillväggen. Så ska vi köpa två fotohyllor som vi ska sätta upp på väggen bakom sängen. Det blir nog fint.

Nu ska jag iväg till jobbet. 11:00 - 20:00, det blir jobbigt. Fast om det är fint väder och noll att göra så är det jag som står först i tur för att gå tidigare. I stort sett i alla fall, det är ju de som börjat tidigast.

In the heat of the night

080713 Söndag

15:07
Idag sov jag länge, och det var superskönt.

Mamma och jag åkte till Marieberg. Jag bokade klipptid, lördag 11:00. Jag kommer bli finis.
Vi handlade mat på Willys. Jag tycker om att storhandla. Speciellt i billiga affärer, då känner man att man kan unna sig saker som man annars kanske inte köper. Bara för att det är så billigt liksom.

Innan vi åkte hem åkte hem körde vi förbi Petra och hämtade Oriflamegrejer. Det är skoj när man inte kommer ihåg vad man beställt.. Hihi.

Idag ska jag ägna mig åt städning. Mitt rum är ett kaos. Det jobbigaste är att det inte ser fint ut ens när det är nystädat. det gillas inte. Det är liksom så rörigt och omatchat, och inte på ett bra sätt. Vi får hoppas på flytt snart, eller nåt.

Jacob ringde förut. Jag fick panik och trodde jag skulle jobba idag, ville inte det. Inte då när jag redan var på väg för en eftermiddag med mami. Men han ville att jag skulle jobba imorgon. Det får väl vara okej. Jag skulle egentligen vara med min babe då, men man måste ju jobba. Ska börja klockan elva, vilket betyder öppning, vilket också betyder två halvtimmars rast. Det gillas. Fast det är lite synd att man får rasterna så tidigt, dagen blir så lång. Men ja.

Vet inte vad jag ska önska mig i födelsedagspresent. Av mamma och pappa alltså. Av släkten får man pengar eller presentkort, eller eventuellt flytta-hemifrån-grejer. Men av mamma och pappa? Jag önskar mig liksom inget speciellt. Och jag får hellre en massa smågrejer än något dyrt. Vi får väl se. Då kan man ju verkligen säga att det blir en överraskning. 


15:57
Det är konstigt att jag tycker om majskolvar, men inte vanlig majs. Visst är det? Men det är väl det smälta smöret och saltet som gör sitt till, men ändå.

Jag drar mig för att börja städa. Jag har ingen lust. Jag är trött i huvudet. Och det känns lönlöst när man städar utan vidare synliga resultat..


19:49
Jag har varit grymt trött på eftermiddagen, don't know why. Har inte velat sova heller, eftersom jag borde lägga mig skapligt tidigt ikväll. Men jag kunde inte hålla mig till slut. Sov i ungefär en timme, men det kändes som hela natten. Man blir grymt mosig av att sova på dagen..

Allt som jag känner

080712 Lördag

16:56
Jag var verkligen inställd på att få jobba idag. Trodde verkligen jag skulle behövas, men icke. Kanske lika bra, vad vet jag. Men jag blev ändå lite besviken, för jag hade ju tänkt gå in på frissan på Marieberg och beställa tid. Man kan ju visserligen ringa också, men det känns bättre att gå in där. Jag är lite skum.

Har varit sjukt rastlös idag. Men har samtidigt inte orkat göra något heller. Vill liksom bara gå på stan och kolla in folk. Pallar inte att bara sitta instängd i ett hus liksom.

Morfar var här förut en sväng. Han hade varit i Norge med Per och Mats. Han hade en väldigt fin skjorta som jag blev avis på.

Ikväll ska vi grilla och ha det trevlig, I guess.

Nu är det i alla fall bestämt att min födelsedag firas på torsdag, Det är öppet hus, och alla som vill får komma, bara man säger till innan så jag vet på ett ungefär hur många vi blir. Ring, sms:a, lämna meddelande här, via mail, eller på bilddagboken. (:


18:53
Var riktigt skönt att springa, även idag. Även fast det spöregnade och jag var rädd att blixten skulle slå ner i mig. Jag var till och med såpass duktig att jag sprang två varv. Det har jag inte gjort utan att dö i hela mitt liv. Helt sjukt. Måste vara för att jag rör på mig så mycket på jobbet, det kan inte finnas något annat som ligger bakom. Så lat som jag är. Jag är sjukt stolt över mig själv, det är verkligen en bedrift. Visserligen springer jag inte ut på ängen, men vem gör det. Man tappar typ tvåhundra meter, så det gör liksom ingen skillnad.
Jag var i alla fall dyngsur när jag kom hem. Fast det var skönt. Jag gillar att springa i regn. Att vara ute i regn. Så länge jag är träningsklädd, eller åtminstone inte är klädd för skola eller vad det nu må vara.
Ska verkligen försöka fortsätta springa, det är ju riktigt nyttigt. Bara jag kommer ut någon gång i veckan och tar ett varv så är det värt mycket. I höst blir det väl lite mer simning och andra aktiviteter på Haga i alla fall, men nu under sommaren är det smidigast att springa.
Jaja.


19:43
Jag kommer på mig själv med att sitta och snyfta. Framför Extreme Home Makeover. Jag vet inte varför, men av någon anlednign är det det enda program som får mig att gråta. Det är väl något med människornas rena uppskattning, sorg, glädje och tacksamhet som får mig att bara brista ut i tårar. Ungefär så, i alla fall. Alla verkar alltid så himla rara, de är verkligen värda all hjälp de kan få. Jag vill också vara sån.


22:29
Jag är mätt i magen. Det bidde grillad fläskfilé, färskpotatis och pommes frites. Hur gott som helst. Och så har vi tittat på Drop Dead Gorgeous, vi har skrattat på oss, typ. Det är så kul att kolla på film med familjen, vi skrattar så bra tillsammans.

Nu blir det nana.

Det är hon som jag vill va

080711 Fredag

10:53
Jobbdag igen. Ganska pepp ändå. Tror det kommer vara skapligt med folk. Man kan alltid hoppas. Det viktigaste är egentligen att det är skoj folk att jobba med, men det kan man ju inte alltid vara säker på. Fast jag gillar verkligen de allra flesta. Men ändå.

Ikväll kommer familjen hem, som sagt. Jag bryr mig inte särskilt mycket faktiskt, de hade gärna kunnat vara borta ett par veckor till. Men alltid kul att prata om saker som hänt och så vidare.

Alicia Keys är min kvinna.

Dagens outfit; blå chinos (Bik Bok), vit linne (Gina Tricot), Svartvitrandig trekvartströja (H&M)


20:57
Har gått riktigt bra att jobba idag. Det var folk hela tiden så man behövde aldrig gå runt och bara dra. Det gillar vi. Och så var det mitt favvofolk också, wei. (:

Om bara ett par minuter kommer min familj hem. Vi ska äta pizza och mysa. Kanske blir det en hyrfilm, vem vet?


23:37
Jag är mätt efter pizzan och har träningsvärk av löpningen. Sjukt pepp på att ge mig ut igen. Blir nog imorgon kväll. (:

Vet inte om jag ska jobba imorgon. Jacob sa i och för sig att jag skulle vara beredd på det, men ändå. Lite irriterande att inte veta riktigt.. Vi får se helt enkelt.

Jag vill verkligen klippa mig nu. Jag saknar rak lugg. Mucho. Ska nog boka tid imorgon, bli fördelsedagsklippt.

Vi har det bra

080710 Torsdag

12:21
Jag får cp-damp på min dator; internet vägrar att funka fastän jag startat om datorn och startat om modemet hundra gånger. Så bara startar mnan pappas dator, och VIPS! så funkar internet på den. Varför inte på den andra kan man ju då undra? Det kommer ju till och med upp en ruta om att internet är ansluten.. Skitdator.

Idag ska jag försöka städa. Det är ungefär det tråkigaste som finns, men eftersom mamma och pappa kommer hem imorgon så har jag liksom inget val.. Är i alla fall klar med köket och datorrummet. Ska åtminstone fixa toaletten innan jag drar iväg och leker med Anna och Johannes. Vi får väl se vad vi hittar på för kul. Jag är fortfarande pepp på Sex and the City-filmen..

Ja just det. Igår fyndade jag vita keds för 99 pix. 


19:04
Riktig mysdag. Var först hemma hos Anna, där Johannes också befann sig. Jag kollade på kissungarna som blivit så himla stora nu mot sist. För söta är de, jag vill bara ta hem dem allihop.
Vi kom fram till att vi ville åka och bada. Fast inte Johannes, så honom skjutsade vi hem först, till hans nya lägenhet på väster. Den var hur fin som helst, i gammal stil med snedtak.
Sen åkte jag och Anna till Gustavsvik där vi solade oss i den lilla sol som fanns kvar, då klockan var nästan fyra när vi kom dit. Var mycket folk, dock inga jag kände igen. Bara massa turister. Men det var mys.

Har lagat lite mat nu, kycklingfilé och klyftpotatis som vanligt. Gjorde dubbel sats så jag kan ta med till jobbet. Kycklingen blev av någon anledning vattnig och lite seg. Don't know why. Hoppas bitarna smakar bättre imorrn..

Jag ska ta mig i kragen och ge mig ut i löparspåret ikväll. Det har jag inte gjort på flera år. Herregud, jag ska vara jätteglad om jag tar mig runt ett varv utan att dö. Jag har sämst kondition. Blä. Men detta är liksom en dag då det känns mysigt att springa. Jag ska bara ta det lugnt och vara nöjd med att jag överhuvudtaget givit mig ut. Bara det är en viljeansträngning..


19:36
Hade det inte varit för att jag redan shoppat extremt mycket denna månad så hade jag lätt shoppat på mig en massa saker på forever21.com. Billiga och v'äldigt snygga grejer. Man borde ju passa på nu när dollarn är låg. Känner jag mig själv rätt, och det inte är hög frakavgift, kommer jag nog ändå att köpa mig nånting därifrån. (A)


20:43
Jag är verkligen positivt överraskad av löpningen. För det första över att det var så skönt. För det var det verkligen. Det fanns liksom något njutningsfullt att låta kroppen göra sig av med energi, och att avsluta rundan med att få sköna svettningar på ryggen. Den andra överraskningen var att jag klarade mig runt hela rundan utan att ens tycka att det var särskilt jobbigt. Jag brukar ju dö efter halva annars. Och jag som inte tränat på hur länge som helst. Fast det sägs ju att det är första gången som är lättast, men ändå. Var sugen på ett varv till, men tänkte att det är bäst med en mjukstart. Ska försöka fortsätta springa några gånger i veckan och då lägga upp det så att jag värmer upp med att cykla upp till spåret (sjukt jobbiga backar dit, så uppvärmd blir man allt), sen värma upp lite mer med ett varv i ganska lugnt tempo, och sen köra ett varv med intervaller där jag springer ganska snabbt en bit, och sen går fort en bit. Jag tror det blir bra, speciellt om jag varvar det med snabba promenader och lite simning. Gäller ju bara att jag verkligen håller detta nu. Men jag vill liksom bara göra det för min egen skull, för att det känns bra. Får inte bli något tvång, då går det aldrig. En av orsakerna till att jag kanske tagit ut mig för mycket när jag sprungit förut kan ha varit att jag sprungit till musik, och då hela tiden sprungit i samma takt som musiken. Det är mycket bättre att springa i en jämn takt, i alla fall för mig. Alltså lyssnar jag på ljudbok istället. Och då blir man ju lite peppad att springa längre eftersom man vill fortsätta höra. Hihi. Jag är stolt över mig själv.


21:57
Sista kvällen innan familjen kommer hem. Jag har städat köket, hallen och datorrummet. Och min toa. Har inte orkat ge mig på mitt rum, men ska väl försöka ta det värsta innan jag går och lägger mig.
Har passat på att tjocka det sista också. Sånt går liksom inte för sig när familjen är hemma. Då får man bara höra hur tjock, onyttig och lat man är. Det slipper jag helst, så jag passar på nu istället.

Dududududuuu

080709 Onsdag

11:03
Längesen jag behövde bli väckt på morgonen när jag ska jobba. Skönt, fast ändå inte.

Jag är verkligen inne i ett shoppingryck. Nu är det skor som gäller. Insåg igår att jag i stort sett bara har ett enda par skor som passar till mina blå byxor. Måste ha flera. Och keds är ju snyggt och skönt. Ska kolla på rean på Marieberg nu innan jag börjar jobba.

Be understanding

080708 Tisdag

11:20
Blah, fullt upp hela helgen.

I lördags behövde jag bara jobba två timmar. Jag lyckades nämnligen få Hanni att gå med på att skicka hem mig eftersom jag inte mådde bra.
Åkte direkt hem till Tommy, vilade upp mig lite där, och sen bar det av till Uskavi och farmor Nylens stuga. Var hur mysigt som helst. Det var Tommys familj, farmor med sambo, två farbröder plus en flickvän, en farfar samt två nakenkatter. Sjukt god mat, grillat med tzatsiki och potatissallad. Alla åt mer än de egentligen orkade. Vi hade "tur" med vädret; det smådroppade bara ibland, vi klarade oss från riktigt regn. Var faktiskt jättemysigt och vi satnnade till halv ett.

I söndags var det dags att jobba igen. Var sjukt mycket att göra. Det blir liksom inte bättre av att vi hade två stycken som inte riktigt gjorde sitt jobb. I alla fall inte effektivt. Var sjukt stressigt och det var flera stycken som inte fick den rast de skulle ha, själv fick jag rast halv fem. Då var jag så gott som död.
När jag äntligen kom hem väntade min baby på mig där. Vi lagade tacos och kollade på the Happening. Den var inte alls lika bra som jag trodde den skulle vara..


Igår tog vi Swebus till Stockholm för en härlig dags shopping. Det regnade, men det gjorde ju ingenting eftersom vi mest var inomhus. Jag hade bestämt mig för att inte snåla, utan verkligen köpa det jag ville ha, och det gjorde jag verkligen. Blev en riktigt lyckad shopping. Tommy är också nöjd. Han fick sig riktigt nyttiga plagg som jeans och höstjacka.
Vi lunchade på vårt stammisställe, Kofi. För gott.
Mina inköp slutade i alla fall i;
- 2 x randig långärmad tröja (en blå och en svart), H&M
- Blå kjol med blommor, H&M
- 2 par örhängen, H&M
- Blå chinos, BikBok
- Rosa keds, Din Sko
- Svarta shorts, Gina Tricot
- 3 pocketböcker, Pocket Shop
När vi kom fram till Örebro köpte vi pizza på Wictoriagrillen och åkte sen hem och käkade och kollade på Dumpad. Inte heller den var särskilt bra, tyvärr.

Idag blir det väl mest en softisdag. Sista dagen som jag och älsk är hemma själva. Mamma och pappa kommer visserligen inte hem förrän på fredag, men imorgon börjar vi jobba igen.
Vi får se vad som händer. Antingen är vi bara hemma och myser, eller så går vi nog på bio. Det blir mys i vilket fall som helst.


22:32
Man kan verkligen säga att det blev softardag. Vi hade grymt tråk, Tommy satt vid datorn hela eftermiddagen, och jag däckade i sängen igen. Måste vara sviterna efter att ha jobbat med infektion i kroppen. Sen kollade vi på the Ruins, och så bestämde vi oss för att gå på bio på kvällen. Narnia; Prins Caspian blev det. Väldigt bra.
Sen skjutsade jag hem min babe, bara för att jag ville.

Nu ska jag kolla på lovely Friends och käka lovelylovely glass.

Hey now, you're an allstar

080705 Lördag

10:08
Jag vet att jag har sagt det typ tusen gånger de senaste sex månaderna, men; NU MÅSTE JAG RINGA DOKTORN! Måste verkligen kolla upp mina bihålor, få ut lite penicillin. Helt stört vad de är täppta nu, igen. Hade svårt att sova inatt. Har dock ingen feber, så det får allt bli jobbet idag i alla fall. Ta lite alvedon så ska det nog gå vägen.

Ska bli väldigt trevligt att åka till Uskavi ikväll. Tommys farmor är så söt, och så lagar hon väldigt god mat. Jag ska inviga mina nya kläder; gröna shortsen och svarta bodyn. Mums.

Glass i stora lass

080704 Fredag

20:46
Åkte in till stan inna jobbet. Kunde inte sluta tänka på den blå bodyn och de blå glasögonen. Sagt och gjort, jag köpte dem. Happy. Lyckades i och för sig köpa en storlek större än den jag köpte igår på bodyn, men den passade ändå. Lite stor i ryggen bara, I guess.

Sugig dag på jobbet. Ingen bra start. Jag har blivit jätteförkyld, och då är det bara jobbigt att jobba. Fast vi hade det väl trevligt ändå, mina tjejor.
Frysen är trasig, så jag och Bishar slängde typ 200 liter glass. Vi var tvungna att öppna alla paket och hälla ut dem i vasken. Det tog tid kan jag säga.

Äntligen hemma i alla fall. Har poppat lite popcorn, tänkte sätta mig och kolla Vänner.

Imorgon blir det mer jobb om jag inte blir sämre. Efter jobbet ska jag till Nora och duscha och byta om, och sen åker vi till Tommys farmors stuga på middag. MYS!

Sommarnatt

080703 Torsdag

11:58
Change of plans, again. Blidde inget bad med Karin idag. Har därför bestämt mig för att hålla mig till den ursprungliga planen; shopping. Ensam. Skööönt.

Jag har en galet stor spindel i diskhon. Undrar hur länge han tänker stanna där. Han är superläskig.


15:47
Det är hot hot hot.

Jag tror jag lyckades bakca på en bil förut. Jag vet inte säkert, men hjälp vad rädd jag blev. Jag trodde bilen förföljde mig och allt, gaah. Men jag såg då inget märke på min bil, så det borde inte ha blitt nåt på hans heller. Om jag nu råkade nudda. Jaja, läskigt var det i alla fall.

Anywho, min shopping blev väl ganska lyckad i alla fall. Rea-body i svart och vitt, samt gröna satinshorts från Gina Tricot, och så ögonbrynspenna, ögonbrynsskugga, mascara plus flipflops på H&M. I guess that's okay.

Jag vill så gärna gå på Sex and the City ikväll. Men det är ju banne mig ingen hemma att kolla på den med. Funderar på att gå och kolla på den själv. Men är man inte lite mobbad då? Okej att gå på stan själv, men bio? Jaghar inte gjort det sen jag var ganska liten.. Men vafan, detta är liksom en independentdag. Fast jag vet inte. Jag orkar nog inte. Och förresten ville Anna gå på den med mig, men hon är ju inte hemma. Men hon kommer väl nån gång. Ja, jag får väl sitta hemma och kolla på Vänner istället.


16:23
Den äckliga spindeln jag nämnde förut hade suttit på samma plats från att jag åkte förut, och tills jag kom hem. Stackarn. Men fy alltså, den var enorm. Jag är inte sådär jätterädd för spindlar, även om jag tycker att de är obehagliga. Men denna var riktigt äcklig. Jag var ju tvungen att få honom bort från diskhon, annars skulle jag jku inte kunna diska. Det lilla äcklet hade väl ramlat ner där på nåt vis, för han fick inget fäste så han kudne ta sig upp. Jag fick till slut upp honom med en stor slev, och sen pilade han iväg bakom brödlådan. Hoppas jag slipper se honom igen..


17:39
Jag som alltid är superhungrig har idag inte ens ätit lunch. Åt några rostade mackor till frukost vid halv tolv, och åt ingenting tills för en kvart sedan. Jag har inte ens känt mig hungrig. En sån sensation! Mammas magtabletter verkar ha fungerat. Borde gå till läkaren och få ut eget recept.


18:41
Yay, jag har hittat en massa karaokemusik! Till och med en massa Disney, det är ju jättekul! Nu ska här sjungas. Wei.

In the shadows

080702 Onsdag

12:24
Igår åkte jag till mitt älsakde lilla ägg. Han hade magvärk efter två dagars fastande bakfylla. Stackarn. Men sen blidde han lite bättre, och då ville han minsann åka till Marieberg. Så det gjorde vi. Men först stannade vi i stan så jag kunde avboka min optikertid.
Jag var på shoppinghumör, fast ändå inte. Jag kände liksom inget behov av kläderna, men ville ändå ha. Det resulterade i alla fall i att jag inte köpte några kläder, bara lite DVD-skivor som jag haft slut på länge. Tommy köpte däremot två snigga t-shirts.
Kollade mitt jobbschema. Jag jobbar fredag till söndag, nice.
Vi käkade mat på cafét på nedervåningen som jag inte minns namnet på. Godaste ciabattan har de i alla fall.
Vi åkte till Jysk. När vi skulle därifrån hade nån mupp parkerat sin bil med släp raktut från en parkeringsplats så att minst tre bilar inte kunde ta sig ut, däribland vi. Fick sitta aslänge. Jäkla puckon.
Åkte till IKEA, Tommy köpte nytt skrivbord. Jag ville köpa en stuffed boxer, men det fick jag inte.
På kvällen mös vi bara och kollade på Vänner. Mysmys.

Ska snart skjutsa Tommy till jobbet. Sen ska jag till Ica Maxi och handla mat. Hade faktiskt en del hemma, men en hel del behövs ändå. Man kan ju lika gärna passa på när man åker förbi, bättre än att handla på lilla Ica hemma.

Imorgon hade jag tänkt åka in till stan och kolla runt. Är ju ändå shoppingsugen.. Har ingen att gå med, men det struntar jag i. Det är rätt skönt att gå runt själv faktiskt. Fast man känner sig lite mobbad.


16:01
Mätt som fan. Käkat klyftpotatis, revbensspjäll och fetaost. Överfull nu.

Ändrade planer inför morgondagen; bada med Karin. Wei. Längesen vi sågs..


20:25
Ganska dryg eftermiddag. Har mest blivit till att läsa SOLO, kolla på Vänner och lägga upp bilder på bilddagboken.

Snart blir det till att lägga sig i sängen och kolla på Systrar i jeans.

Semestern

080701 Tisdag

10:19
Så var man äntligen tillbaka i Sverige. Jag säger äntligen, för jag tycker det är jätteskönt att ha kommit hem. Faktiskt.

Har dock varit en underbar resa, har verkligen varit superskönt, och jag har verkligen kunnat slappna av, och det har då behövts kan jag säga.

Vi började resan nere i Trogir, ett par mil utanför Split.
En ganska mysig camping i etapper, det var jobbigt att gå upp från havet fastän vi bodde bara två etapper upp. Brant som tusan.
Mycket fint hav, blev djupt på en gång, det var ju bra. Dock väldigt kallt i början av veckan.
Vädret var ganska dåligt de första dagarna, med lite regn på nätterna, och blåst på dagarna, men vi solade och sådär ändå.

Sjäva staden Trogir var väldigt mysig, och trång. Tog kanske tjugo minuetr att cykla dit från campingen. Det låg en massa lyxbåtar i hamnen. Då menar jag verkligen LYX.

I början var det bara jag, Marcus och pappa, eftersom mamma var tvungen att jobba några dagar till. Men efter ett par dagar så hämtade vi henne på flygplatsen.

Var inne i Split en dag. Mycket mysig stad, med en borg eller vad det nu är, mitt i staden. Väldigt gammal stad, men den hade verkligen modernisterats, för det fanns allsköns moderna affärer, bland andra TopShop. Det var väldigt kul.

Vi kollade en massa på EM. Jäkla Sverige att spela som krattor mot Ryssland..
Vi kollade såklart på Kroatien också. Matchen mot Turkiet var helt klart mystisk,och framför allt spännande. Vi satt som vanligt på restaurangen vid stranden. Det stod 0 - 0 efter ordinarie matchtid, så det blev förlängning. När det bara var några få minuter kvar gjorde Kroatien mål. Han som ägde restaurangen blev så glad att han kastade ett glas i golvet. Ett tomt. Sen lyckades Turkiet på nåt vänster få in ett mål på övertiden av förlängningen. Då vart det ganska tyst på restaurangen. Det blev straffar. Självklart hade Turkiet psykiskt övertag eftersom de gjort mål sist. Och vann gjorde de. Och då blev gubben så förbannad att han kastade ett glas med öl i backen igen. Han fick öl över hela sig. Och det var inte bara han som blev förbannad när Kroatien förlorade. När vi kom tillbaka till husvagnen så hade någon kastat in stora stenar i förtältet. Förmodligen hade nån stått nere på etappen nedanför oss och bara suttat utan att tänka sig för.

Efter en vecka drog vi vidare till Krk, där Conny, Viktoria och Disa redan befann sig. Samma camping som förra året, och nästan samma plats också.
Där hade vi helt sjukt varmt, man orkade ingenting mitt på dagen.
Blev mest bad i poolen, men blev ändå ett par dopp i havet om dagen ändå.

Vicko och Disa hittade svenska killar i deras ålder. Båda gängen var lika töntiga, ingen vågade säga nånting, men de svansade ändå runt efter varandra. I slitet av veckan kunde de i alla fall umgås. Ja, man såg inte mycket av de tjejerna i alla fall.

Baska är väldigt bra på det sättet att man bara behöver gå ett par meter för att komma in i stan. Eller stan och stan, men det är en massa turistshopping i alla fall, och massa restauranger. Vi gick ut varje kväll. Världens bästa glass har de.

Ja, hände väl inte så mycket där egentligen. Man badade, åt, sov, läste, gick ut.

Jag köpte två par skor, slängde två par av mina flipflops, och sen köpte jag två piercingar. Hoppas de håller nu bara, alla andra jag har köpt har gått sönder. Men då har de haft ett hänge, detta är liksom direkt på staven.

Igår åkte jag i alla fall hem. Flög från Rijeka till Oslo. Det var enormt fint att åka in över norska kusten, bara en massa öar. Vill åka runt i Norge och bara titta på all fina natur. Synd att det är så dyrt bara..
Var lite stressigt när jag kom till Oslo. vi var försenade, och jag hade bara en timma på mig tills mitt tåg skulle gå. Och då skulle jag först ta mig till centralstationen. Fick en halvtimma på mig att äta, blev en burgare på Burger King, och sen fick jag panikstressa till tåget.
Var fett drygt att åka tåg. Jag ville bara hem.
Åkte från Kroatien vid 11:30 och var hemma i Vintrosa vid 21:15.
Kändes hur skönt som helst att vara hemma. Farfar skjutsade mig från stan. Kollade igenom posten, var nästan inget till mig. Mitt lilla hus..

Idag ska jag i alla fall åka hem till min babe, ÄNTLIGEN! Ska bli så himla mysigt. Babybaby.

Får försöka städa lite här hemma också, speciellt mitt rum och mitt badrum.

Nu ska jag bada med min nya VeckoRevyn.


13:37
Jag fick en snilleblixt. Jag försöker tvinga min käre pojkvän att följa med till Marieberg. Jag vill shoppa. Och han vill till IKEA och köpa skrivbord. Kan man neka? Nej. Men han har inte svarat än, den jäveln. han ska få spö. Efter att jag har pussat klart på honom alltså.

RSS 2.0