Bangin'

080726 Lördag

12:00
Blev sjukt misslyckat igår, trots bra intentioner.
Vi fick köa ganska länge. Först fick Tommy och jag vänta på Hannes, så att han fick komma in i kön med oss, sen insåg vi att de inte tar kort i entrén, så Tommy fick springa iväg till närmaste automat och ta ut cash. Vi var nästan inne när han hann tilbaka, och då kom han tillbaka med fågelbajs på kläderna.
Väl inne var det trångt så utav helvete. Jag kände bara "nej". Tog sjukt lång tid att få service i baren, och när vi väl fått vårt var drinken inte ens god. Jag borde ha börjat med en fyra.
Kvällen fortsatte med att Hannes blev dålig, eftersom han lanat dagen innan och då inte sovit. Han fick gå hem. Då beslöt vi oss också för att gå hem, för Tommy hade ont i magen, och vi tyckte att det var ganska värdelöst.
Precis när vi gått ut kom Jonna och Sofie in, de ville att vi skulle stanna kvar, men ack inte, vi var på väg hem.
Vi hade alltså kommit in till stan vid 22:20 och åkte hem med bussen 00:45. Ganska ovärt, men aah.

Idag är det kalas på gång. Sent firande av min födelsedag. Det är planerat att Mahtilda & Anders, moster & familj, morfar, farmor & farfar, gammelmormor samt eventuellt Sigge ska komma. Resten har fått förhinder.
Mys att vädret är bra, då kan man sitta utomhus och fika.

Ikväll tänker Tommy och jag ha chipskväll.


17:20
Det är fär varmt! Typiskt att man klagar när det för en gångs skull är fint väder, men ändå.

Dagens skörd har varit mycket bra; 1400 kronor i hundralappar, samt en sjal. Och mer kommer senare, av de som av en och annan anledning inte kunde komma idag.


22:47
Stackars Tommy låg och sov i min säng hela eftermiddagen, för han hade ont i magen av allt fika. Han sov så sött.

Petter och Linn ville inte följa med när Lena skulle gå hem, så de stannade kvar och lekte ett par timmar till. Vi lekte med tågbanan och kollade på feta grodan som bor under en planka vid husvagnen. När Petter lekte under trappen glömde han bort att det var lågt i tak, så han slog i huvudet och ville hem till mamma. Som tur var så skulle vi ändå ta med de små liven hem till sig då.
Petter vägrade att åka vagnen hem, han skulle gå själv. Utan skor. Lilla älsklingen. Promenaden som brukar ta max tio minuter tog nu trettio. Min lillasta bebis, som jag ska barnvakta om två veckor.

När jag kom tillbaka efter promenaden väckte jag Tommy och vi gick till affären och handlade. Mjölk, smör, skinka, chips, dipp, och cola. Yay.

Kvällen ägnades åt att titta på nya Eddie Murphy-rullen "Meet Dave". Ganska geeky film egentligen, men rätt skoj. Pappa och Marcus skulle ha garvat. Åt chips och dipp, så himla gott. Var jättelänge sedan sist.

Trots att jag inte gjort annat än shoppat den senaste tiden så vill jag fortfarande ha mer. Min garderob känns inte komplett. Eftersom det nu kommer att bli jeans- och chinostider, snarare än leggingstider, behöver jag helt andra toppar. Nu behövs läckra t-shirts, och gärna en skjorta eller två. Tror det finns en hel del att införskaffa på Cubus, de har snyggast grejer inför hösten hittills.

Nu blir det sovas så jag orkar jobba imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0