Valborg

070430, måndag

11:22 - Igår åkte jag, mamma och Tommy till Zinkgruvan för att fira Therese som nyligen fyllde 19. Var ganska mysigt, jag har en trevlig släkt. Efter en massa fika blev det lite tråkigt, så jag, Tommy, Tess, Sanna och Carro spelade kort. Tommy fattade ingenting, haha. Sen åkte vi hemåt. Vi höll på att krocka med några ungdomar som körde på fel sida vägen. Jag hann som tur var aldrig bli rädd men det hade ju kunnat sluta illa. 
När vi kom hem gick jag och Tommy hem till Anna. Tommy hann väl i och för sig bara vara där i typ tjugo minuter men ändå. Lämpade av honom på bussen och så gick vi flickor till affären och köpte choklad och sen hem och kollade på film och åt Less fatchips som Janne och Peter hade köpt åt oss. Kollade lite på Kopps och sen kom Janne och påminde oss om att det var Wallander så då kollade vi på den istället och kollade på Kopps i pauserna. Gick hem efter filmen. Tycker inte om att gå själv på kvällen så jag ringde till Tommy för lite sällskap. Kollade lite på Freaky Friday och sen somnade jag.

Gick upp halv elva idag. Kändes skönt att jag sov skapligt länge idag i alla fall för jag har inget för mig idag så jag kunde likväl sova bort hela dagen. Händer verkligen inte ett piss idag. Tommy överger mig för krogen, Anna överger mig för Johannes och jag har ingen lust att åka på fest nånstans borta i Tjottahejti. Så det blir till att vara hemma idag. Men det kan ju vara ganska skönt det med. Mamma och pappa hade bjudit över Pecka och Chatarina ikväll men Pecka var tydligen sjuk så det blev inget med det heller. Blir helt enkelt familjekväll. Gå upp till brasan, grilla lite och spela spel. Kan ju faktiskt vara kul det också.




15:41 - Herregud, mamma och jag och Dessie var ute och gick i två timmar idag. Fast det var skönt. Gick till nån och hämtade nåt grejs till mamma. De hade en jättesöt chihuaua, vill ha. Skulle gå nån väg i skogen men hamna helt fel. Gick kanske tjugo minuter i skogen och kom ut på en väg som var typ tio meter bort från där vi börjat, haha. Sen gick vi till Tant Grön och kollade på blommor och så var det massa massa söta får där. Världens gulligaste.

Nu ska jag fixa lite att ätas för jag är fett hungrig. Allt är fett nu för tiden, haha. Yeah.

If you want communication, that's what you get

070429, söndag

12:15 - Vart till att kolla på nya Bond-filmen med hela familjen igårkväll. Jag tycker inte om Bond, så är det bara. Jag och Tommy kollade på Ali G in da house sen, den är ju rätt skön.

Drömde sjukt mycket mardrömmar inatt, verkligen läskigt. Skulle lätt kunna göra en skräckfilm av en sekvens i min dröm, värsta tortyrgrejerna där man i stort sett skulle ortera sig själv, annars blev man piskad. Läskigt var det i alla fall. Hade massa ont i magen när jag vaknade.

Ska snart åka till Zinkgruvan och fira Therese som fyller 19. Kan nog bli rätt trevligt.

Har damp på att jag inte vet vad jag ska göra på Valborg. Det är ju liksom imorgon.. Dumma Tommy överger mig ju för krogen. Eller nej, han är ju inte dum. Det är bra att han vill vara med sina kompisar, men han kanske hade kunnat komma på det lite tidigare så att man hade kunnat hinna planera in något annat.. Får väl se vad det blir, i värsta fall får jag väl vara hemma och titta på TV. Wei.

Har äntligen hittat bra sidor för svenska ackord, jag är överlycklig! ;P

Supermys

070428, lördag

17:51 - Supermys med Petter igår, för söt unge. Satt ute och lekte med honom hela eftermiddagen. Hoppade studsmatta med Tommy och så kom Vicko och Felicia och mobbade mig för att jag såg nördig ut när jag hoppade, haha. Massa fula bilder blev det i alla fall.. Sen grillade vi men vi vart inte mätta så vi tänkte poppa popcorn men då fanns det bara en påse kvar och då vart vi tvungna att dela med Marcus så vi var hungriga när vi gick och la oss. Kollade på Welcome to the jungle, Tommy somnade vid elva. Newbie. ;P

Gick inte upp förrän halv ett idag, nice. Gick på långpromenad med Dessie, hade jätteont i huvet så det gick jättesegt. La oss och kollade på Snygg sexig singel och så har vi varit och handlat massa tjockisgrejer tills ikväll, mums.

Vad ska jag göra på Valborg, när Tommy överger mig? :O

En liten sekund som du vill fotografera

07427, fredag

15:15 - En riktigt bra dag idag. Hade bara s-block imorse och vi fick sluta tjugo minuter tidigare för vi ville skippa rasten. Sen satt vi en massa sköna brudar ute och solade och pratade och så kom nån och sa att vi inte hade GEMU så jag gick det fortaste jag kunde upp på stan, sprang sista biten för att hinna med bussen. När jag kom hem väntade Tommy på mig och så är Linn och Petter här. Mysmys. Petter har blivit så stor, han sitter och kryper runt men han är fortfarande en köttbulle. En köttbulle som fyller ett år om en månad. (: Ikväll blir det grillmys och så ska jag tvinga med Tommy ut på promenad samt studsmatta. :P

One more night

070426, torsdag

17:02 - Imorse bestämde tydligen Tommy att det inte skulle vara någon skola idag, så vi var hemma. Jag mådde i och för sig piss igår så jag hade ju ändå tänkt vara hemma, men ändå. Blev sängliggandes till typ ett och sen satt vi ute i solen. Han jobbade med projektarbetet och jag satt och läste/sov. Fett nice. Mitt nya uttryck är fett, om allt. Haha.
Nu ska vi snart hem till mig, wei.

Imorgon är det sista skoldagen innan helgen. Har bara s-block och GEMU, känns bra. Kanske får sällskap av Tommy också och det är ju inga fel. Har kidnappat honom över helgen så han får vara med när vi ska till Zinkgruvan på söndag också, wei.

Snart är det ju Valborg också, fan va skönt. Det betyder att det är långhelg. Men inte för Tommy för han har skola på måndag, haha. Men blir väl så att jag åker dit till kvällen och så firar vi Valborg i Nora. Mys.

Tommy Nylén, jag älskar dig mer än jag någonsin kommer kunna säga. Tack för att du finns! <3

I can't take seeing you with him

070425, onsdag

12:35 - Igår tvingade jag Tommy att följa med mig in till stan när jag skulle på kör. Skulle få gå så länge ensam i stan annars. Jag mutade med glass på McDonalds i Västhaga om han gick med mig dit. Han är ju så snäll så det gjorde han, men lite gnällig var han. Fast han vart nöjd när han fick glass, hehe. Asbra att en flurry bara kostar 10 spänn på donken nu. Gött.
Gick bra på kören, har bara en uppsjungning kvar och sen är det slut för den här terminen. Ganska skönt.
Kollade på Simple Life igårkväll, det är ju bara för kul.

Idag är det onsdag. Var med på idrotten fast jag mådde piss, men sen gav jag upp och åkte hem. Ska in till stan snart igen och åka till Tommy sen, men först har jag bestämt att jag ska åka till Eurostop och köpa godis, för det ska tydligen vara billigt där nu. (A) Tycker att jag får äta det när jag inte mår bra. Dumma bihålor. Kanske skulle gå till doktorn..

Du och jag för evigt <3

070423, måndag

10:13 - Har huvudvärk idag med, dock inte fullt lika mycket som igår. Men jag stannade hemma idag ändå, könde att jag verkligen behövde en extra dag att vila upp mig på, har varit en jobbig vecka. Missar inte direkt något idag heller. Har gjort klart ljudtekniken, sen håltimme som man ändå bara gör av pengar på och så ensemble och det tänker jag banne mig inte ha med huvudvärk. Dessutom kan jag inte läxan ändå, haha. Ska banne mig sälja min gitarr, men i så fall ska jag kräva att få åtminstone hälften av pengarna. (A)
Ska i alla fall försöka gå ut och gå idag, trots pissvädret. Men det är ganska skönt att vaa ute när det regnar också, i alla fall om det är självvalt. På med regnjackan och ut på en långrunda. Synd att inte hunden är hemma bara, då hade jag ju kunnat haft lite sällskap.. Eller vad vet jag, hon kanske inte följde med farmor igår. Får kolla.
Nu ska jag i alla fall lägga mig i badet och sen ta en frukost.


15:38 - Var inte så skönt att gå ut idag, var mest bara segt. Men fyrtio minuter blev det i alla fall, alltid något. Finns typ ingen mat hemma så jag fick göra iordning en äcklig pizza som jag inte ville ha, men den fick väl duga i brist på annat. Kollat lite på film men somnade mitt i så ska kolla om den snart. Sova lite till kanske, har asont i huvudet. Usch. Hoppas det finns tomat i alla fall!


21:02 - Jennifer kom ut och stylade med nytaget körkort förut. (: Gick ut på promenad i äckelvädret, väldigt skönt.
Ska ladda lite bilder från påskspelet nu, Lars Ekblad hade visst tagit en massa bilder.
Imorgon är det dags för skola igen. Bara s-block som tur är. Sen mys med bebis och så ska jag på kör. Funderar på att muta honom med en glass och ta med honom in på kören för jag får åka hemifrån så tidigt och då kanske vi inte hinner ses innan. Vi får se.
Är ju för sjutton Valborg snart. Har ingen aning om vad som händer då. Kanske bara blir mys i Nora, får se.

Se dem jobba dygnet runt

070422, söndag

18:11 - Är helt slut idag. För det första sov man ut imorse efter att ha haft jobbiga föreställningskvällar och så vart jag och Tommy uttvingade att jobba på tomten. Har skyfflat stenar och en massa jord, är helt slut både i benen och i armarna men Tommys är nog värst. Men nu ligger man väl i alla fall inte på minus..
Farmor och farfar var här nyss ocksåm fick gammalt påskgpdis.Jag hade värsta spränghuvudvärken så jag gick och la mig med en ipren efter att ha fikat. Jag och Tommy hade gjort en äppel- och blåbärspaj och Marcus hade gjort en cyklonkaka. Mumsigt. 
Nu har Tommy åkt hem, känns tomt. Mamma ska snart fixa mitt hår inför ikväll.
Kommer kännas tomt efter föreställningen ikväll. Nu kommer det ju inte bli något mer. Inte vad vi vet om i alla fall, men vem vet, det kanske blir en turné, haha. Det har i alla fall varit jättekul och ikväll får jag nog lite hemmapublik igen. Farmor och farfar kanske kollar, och kanske Conny, och så kommer Louise och lotta och kollar. Inte för att de precis är där för att kolla på mig men man kommer ju att få höra vad de har att säga i alla fall. Man behöver ju få lite respons. Men alla som har varit och kollat har tyckt att det var jättebra, förutom pappa och Marcus då, fast de tyckte i och för sig att det var bra bara det att det inte var deras grej. Men ändå.
Nej, nu måste jag äta något innan jag åker. Shalom. 

Jag ska upp till himmelen, upp till min far

070421, lördag

18:06 - Vart en slöförmiddag. Låg kvar i sängen till tolv, då tyckte mamma att vi skulle gå upp. Käkade lite frukost och sen tog vi med oss Dessie ut på en promenad i skogen. Det var riktigt skönt. Sen har vi gått typ tre vändor till sopstationen och två vändor till affären. Stackars hunden, hon har fått gå mycket idag. Lekte en massa med henne ute på tomten också.
Conny och de hade visning på huset idag. Känns jättekonstigt att de ska flytta.. I och för sig kommer de ju bo kvar i samhället men det blir ju liksom inte samma sak. Jaja, jag överlever ju.
Är jättetaggad på påskspelet ikväll, var jättekul igår. Mormor och Holger hade visst varit där och de hade tyckt jag var sååå duktig, haha. Men vafan, jag gillar ju både teater och musik så detta är väl det ultimata egentligen. Very well, det kommer förmodligen bli fullsatt ikväll igen och ikväll har jag ju verkligen hemmapublik. Nice.
Tommy sitter och fixar med sitt projektarbete nu. Vete sjutton hur det ska gå, han har ju inte ens haft syslöjd men ska ge sig på att sy om grejer. Men jag bryr mig inte, han får göra som han vill, haha. Snart får vi i alla fall lite mat från Pizzeria Falken i oss. Mums.

Stabat mater

070420, fredag

08:42 - Vaknade typ en halvtimme innan jag skulle upp idag så jag passade på att leka med datorn en stund..
Gick asbra på genrepet igår, känns riktigt bra inför dagens föreställning.
Ska bara in till skolan för lite s-block surprize och sen ska jag gå upp till stan och köpa sminkborttagningsmedel och vänta på mysnissen. Sen hem och gosa liet och så är det föreställning ikväll. Wei.


22:25 - Gick asbra idag. Jag höll nästan på att gråta på applådtacket, det var så fint. Föreställningen var verkligen jätteuppskattad och jag gissar att det kommer att vara ännu mer folk imorgon än vad det var ikväll. Lilla Jesus från julspelet var där också, han har blivit så stor, värsta söta. (: Nej, nu ska jag vara social med min bror och min pojkvän. ^^

Om din lögn består

070419, torsdag

09:38 - Jag må vara den klantigate och mest tankspridda människan på denna jord. Detta är tredje gången denna vecka som jag har försovit mig på grund av att jag ställt klockan på fel tid. Nu får jag fan ta och ge mig. De andra dagarna har jag visserligen kommit i tid, men idag missar jag faktiskt den enda lektionen jag har på hela dagen. Okej, det var bara gemensam sång men jag ville fan gå på det. Men men, det var väl lika bra att jag var hemma idag så jag orkar påskspelet ikväll. Ska bara slappa och äta upp det sista av mitt godis, hehe.


12:46 - Har varit ute och gått. Var skönt, det regnade i alla fall inte. Ska försöka vara lite nyttig igen så jag försöker gå en ganska lång bit varje dag. Ska försöka sluta äta så mycket sötsaker och att träna lite styrka också, men vi får väl se hur det går, haha. Jag är största godisråttan på denna jord. :P
Har varit duktig och tvättat idag också. Bara mina kläder i och för sig men ska man få rena kläder i det här huset får man fixa det själv.
Har ätit nu, är så jävla mätt men underbart gott var det. Same old same.
Ska städa sen, om jag orkar..


15:36 - Yeah, jaghar varit duktig och dammsugit mitt rum och städat på toaletten. Bör bli guldstjräna där. Låg och läste för en stund sen och försökte proppa i mig det godiset som jag köpte på Ålandskryssningen, vilket resulterade i att jag åt så mycket att jag bara kände att jag måste spy. Så det gjorde jag och nu ser jag ut som en tvättbjörn runt ögonen. Men vafan, ganska bra att jag spydde ändå så slappa jag det där godiset, haha.
Snart bör man väl äta någon ordentlig mat innan påskspelet. Ska köra igenom hela spelet en gång och sen är det genrep inför publik. Nice.

Kärlek

070418, onsdag

22:25 - Vi höll på sjukt länge med påskspelet igårkväll. Som tur var så hade jag mycket att göra så det blev inte så fasansfullt drygt, men stackars typ kören.. Men aah. Tommy kom i alla fall där på kvällen, myyys. (:

Imorse blev det i alla fall sovmorgon, asskönt. Hade ställt klockan på tio men vi vaknade typ kvatr i nio så det var ju skönt. Då kunde man morna sig lite.
Gick och kollade på treornas konstutställning på länsmuseet. Så jäkla bra var det, jag ville ha typ alla bilderna, haha. Gillade dem verkligen.
Orkade inte vänta på 16 idag heller så jag gick återigen sträckan centrum - risbergska. Väldigt skönt. Kollade på dansföreställning ute på skolgården. Det var ingen som fattade nånting, den var helskum. Gillade inte alls.
Sen var det tre teaterföreställningar på Svänghjulet. De två första var totalt värdelösa, så totalt sämst men den sista var så jävla rolig, vi höll på att dö av skratt allihopa, speciellt när de tog upp Mats på scén. ^^

Hann i stort sett bara komma hem och slänga i mig några mackor innan det var dags att åka på rep igen. Gick helt okej idag, var dock inte med så mycket men det var skönt ändå. Tog massa fina bilder. Imorgon är det genrep, får se hur det går. Gah.

It'll be in my own time

070417, tisdag

11:25 - Min mobil la av inatt så den ringde aldrig imorse.  Fick lite lätt panik men som tur var så vaknade jag bara fem minuter efter att jag skulle ha gått upp så det vart ju bra ändå. 
Har haft s-block, som tur varbara i två timmar. Brukar ju vara tre och en halv annars.. 
Nu sitter jag på ljudteknik, har gjort färdigt min låt. Känns skönt att ha det gjort. Skulle egentligen till Länsmuséet men tar det imorgon innan jag börjar istället, de har ju ändå ingen koll på vem som ska dit när och sådär. 
Ikväll är det rep med alla i påskspelet, ska bli intressant. Måste plugga på min text! Har knappt läst igenom den ens, ajdå. Ooops. Men sen på kvällen vid halv elva kommer Tommy hem till mig och sover, wei. Vi börjar båda sent imorgon så det passade bra ändå. Vi får väl åka med 11:13-bussen, ganska lagom för då hinner jag ju till muséet innan jag börjar eftersom jag börjar typ ett. Fett nice i alla fall. 


13:36 - Hemma nu. Orkade inte vänta på 16 idag heller så återigen gick jag upp till stan. Tar ungefär en halvtimme. Skönt var det, trots att det inte direkt är fint väder idag.
Har ätit mig mätt nu, som vanligt kycklingfilé och klyftpotatis. I like very much. Det är bra för det är ju nyttigt också. I think.
Ska lägga mig i badet nu en stund och sen sova tror jag. Är så skönt med en liten tupplur mitt på dagen. Så ska jag försöka dammsuga lite och så, men vi får se. Hihi. Bye bye.

17:31 - Herrejävlar, jag sov i två och en halv timma. Ställde klockan på fem utifall att och det var ju tur det eftersom jag vaknade av den. Vart lite chockad. Men det var skönt. Har fått i mig lite yoghurt och müsli men måste nog äta nåt mer..

What did she say?

070416, måndag

15:35 - Sjukt skönt ute igår. Åkte hem från Nora igår eftermiddag. Jag och Tommy gick till affären och köpte glass och Marabou digestive, för gott. När vi kom hem var Dessie ute på vår tomt så vi lekte med henne ett tag. Jag fick värsta sommarkänslan så jag kände mig tvungen att göra en hjulning, och banne mig, det gick vägen, haha. Så kom Vicko över och skröt om att hon hade blivit brun.
På kvällen hade vi säsongspremiär för grillen. Grillade en massa kött tillsammans med Conny, Viktoria och Carolina. Jättemysigt och gott. Saknades bara farmor och farfar så hade vi varit hela Kroatiengänget. Carro satt i telefonintervju med en amerikansk familj som hon förhoppningsvis ska vara au pair hos i höst. Fatta lyx att bo hos en rik familj precis utanför New York.. Bah.

Vi försov oss imorse. Jag är nästan helt säker på att jag ställde klockan på kvart i sju men likförbannat så ringde den kvart i åtta. Mig gjorde det ingenting för då skulle jag ha gått upp men Tommy kom försent till skolan. Men det gjorde inte så mycket. Jag gjorde honom sällskap ända till skolan och sen tog jag en 16 från JB. Kollade på två teaterföreställningar på Svänghjulet, rätt roliga faktiskt. Sen till skolan och käkade och så hade vi onödig information om loggbok för veckan. Alla ställde typ samma frågor hela tiden. Men jag har i alla fall bra schema under veckan.

Är ju så sjukt skönt ute. Gick från skolan till sjukhuset bara för att, och nu har jag suttit ute och läst och käkat lite på altanen och solat. Lite färg kanske man kan få.
Väntar på att Anna ska ringa så ska vi leka sen. Köpa lite glass, sola, hoppa studsmatta samt fixa med bilder. Myspys.
Nej, ut i solen med mig igen!


Fem månader

070415, söndag

12:19 -
Skippade sista konserten igår, orkade inte. Fick dock vänta två timmar på bussen till Nora. Gick till Ekershallen och köpte en massa gottgott till kvällen och en tidning och lite yoghurt som jag kunde ha när jag väntade på bussen. Fick sitta en halvtimme vid sjukhuset. Kom en gubbe och pratade med mig, skulle låna mobil och allt vad det var. Som tur var så försvann han ganska snabbt. Var så grymt skönt väder igår, I like. Lika bra idag tror jag men jag har inte satt min fot utanför Tommys rum än. Han är och duschar, som vanligt. Ska åka hem till mig och grilla sen, mysmysmys. Och idag har vi varit tillsammans i fem månader! (: <3

You don't know what you've got 'til it's gone

070414, lördag

09:29 -
Fy fabian, mår inte bra idag alltså. Snorig som tusan och jättetäppt i bihålorna och så feber på det. Känns inte så jättebra precis. Har visserligen varit förkyld under hela vårkonsertsperioden nu, men det känns tyå hundra gånger värre idag. Får se hur det känns efter första konserten idag, om jag orkar köra den sista. Men det blir väl troligen så eftersom jag har bestämt att jag ska åka till Nora med halv tio-bussen och jag inte kan nå Tommy på telefon så. Jaja. Det ordnar sig. Ska i alla fall inte på nåt påskspelsrep idag, jag måste vila.

12:16 - Jag känner mig förlamad. Vet verkligen inte hur jag ska orka med den här dagen. Känns som om jag baar vill lägga mig och sova igen, men det gå rinte för sig för då kommer jag aldrig mer vakna. Måste göra mig iordning snart. Bara tanken på att stoppa linser i mina förkylda ögon känns absurd men glasögon på en konsert är inte att tala om. Jag behöver ju faktiskt inte se lika sjuk ut som jag känner mig. Det som får mig att klara mig genom dagen är att jag får vara med min älskling ikväll, längtar som baar den tills jag får min välkomstkram.<3 Tur i alla fall att jag inte är särskilt förkyld i halsen så att jag åtminstone kan sjunga ordentligt. Annars hade det ju varit lite jobbigt..

I look at all the lonely people

070413, fredag

22:29 -
Var så sjukt trött igårkväll att jag gick och lade mig vid halv åtta och somnade kvart över. Vaknade vid halv ett på natten och trodde att jag hade sovit klart för natten men så var det ju inte. Vaknade typ femton gånger till på grund av min äckliga förkylning som gör att jag inte kan andas och att tungan blir som ett sandpapper. Inte mysigt, nej. Men jag var i alla fall utvilad när jag vaknade vid halv sju. Slängde mig upp, gjorde mig iordning, käkade frukost och gick till bussen som gick tio över sju. Längesen jag tog en så tidig buss.. Känns väldigt -06. ^^
Massa rep på Hjalmar Bergman. Genrep inför Karl Johan och Brickebacken, gick bra, men det var massa töntar i publiken som höll på. Gick och käkade lunch på Virginska igen, nåt kycklingjox. Första riktiga konserten för Risbergska, det var drag som fan. Gick skitbra. Hann precis med bussen hem efteråt, asskönt. Hem och käkade lite och sen in igen och hade första offentliga föreställningen. Gick verkligen kanon idag trots att det är fredagen den trettonde. Hoppas det går lika bra imorgon..
Imorgon blir det lite körrep med påskspelet på förmiddagen. Sen får jag väl gå hem och käka lite och sen åka in till Hjalmar Bergman igen. Den konserten ska mamma och gammis gå på. Sen blir det väl en relativt kort paus emellan och sen blir det den sista konserten för i år. Ska bli jäkligt skönt att slippa detta faktiskt, jag gillar inte alls låtarna. Det går väl an när man körar men inte att bara lyssna. Jaja, ska i alla fall åka till min baby på kvällen, längtar som tusan. Så blir det väl en mysdag eftersom det är den femtonde på söndag. (: <3

Trötter

070412, torsdag

18:07 -
Var helt okej i skolan igår. Övade massor, det gick faktiskt åt skogen när vi väl skulle köra med komp och allt men aah, det va kul ändå, men man blir slutkörd. Slapp i alla fall sluta halv fem.
Mötte upp min babe som var nyfriserad och snygg som tusan i håret. Me like very much. Åkte till Nora. Gick på promenad och skulle köpa lite gottgott på Ica men då funkade inte Tommys kort så det blev inget. Attans. Men vi hade glass hemma så det kalasade vi på istället. Kollade på tv och så, massa kuligt.
Kom typ en halvtimma försent till skolan idag men spelade ingen roll, var bara uppvärmning jag missade. Rätt drygt idag, har asont i fötterna och ännu mer förkyld. Ont i nacken och i ryggen har jag också. Man kommer dö om man inte får sitta något alls imorgon, usch. Men det gick mycket bättre idag fastän det gick ltie sämre på slutet eftersom alla var så jäkla trötta. Käkade på Virginska med Emelie, Sara, Karolina, Emma och Ludvig. Sen fick jag springa till Gina Tricot och köpa en blå klänning eftersom vi prompt måste ha blått på oss på konserterna. Men den var fin men jag vetefan om jag passar i blått.. Köpte present till min bebis också, vi firar ju fem månader på söndag. (: <3
Var svinhungrig när jag kom hem. Det fanns pannkakor men jag kände inte för att äta det så jag gjorde iordning klyftpotatis och kycklingfilé istället, min specialare.
Ikväll blir det till att sova tidigt och så en jobbig dag imorrn, men rolig eftersom det bara är massa konserter.

Ingen har större kärlek än den som ger sitt liv för en vän

070411, onsdag

11:42 -
Skoldag igen. Var rätt pigg imorse faktiskt, men inte så konstigt egentligen, har gått upp drygt en timma senare i vanliga fall bara så..
Bussen var helt cp, vi fick stanna typ femton gånger för att starta om den. Så gick den lite trögt typ hundra meter och sen fick vi börja om igen, men vi kom på något otroligt vis bara tio minuter senare än vanligt och då var det fortfarande en kvart kvar tills skolan började så det gjorde ju ingenting.
Kör hela dagen idag. Och imorrn, och på fredag och på lördag och söndag. Mah. Men det är ju kul, I love to sing. Men lite drygt blir det efter ett tag och så är jag dyngförkyld och på väg att bli sjuk så jag blir ju lite trött och okoncentrerad, men roligt har vi i alla fall. Fick jättegod mat idag; kycklingwok (som typ dryper av fett men ändå) och pastaskruvar, my favourite. Jag äter tamejfan bara kyckling nuförtiden, men det är ju himla goptt och så är det dessutom nyttigt. Way to go girl!
I eftermiddag ska jag hem till min bebis. (: <3 Har inte varit i Nora på typ en och en halv vecka men det har liksom inte passat att åka dit så stackars Tommy har fått bo hemma hos mig istället. Men i eftermiddag åker jag dit, hjälper honom lite med projektarbetet och så sover jag kvar, mysigt värre.
Imorgon blir det ju kör hela dagen igen och så har jag rep med påskspelet på kvällen. Blir en tuff dag, men det är ju rätt kul så man ska väl inte klaga.
Fredag är det konserter hela dagen, lördag likaså plus att jag har rep med påskspelet på förmiddagen och på söndag är det konsert med Längbro. Blir jävligt tufft i veckan måste jag säga.. Men, tja, det är ju jag själv som valt så. What the hell. På söndag firar jag och älsklingen fem månader också, hoppas att vi kan träffas en stund åtminstone. (: <3<3<3 

Hits without alarm

070410, tisdag

12:50 -
Jahapp, sista dagen på detta påsklov då. Hade tänkt sova länge och sådär men likförbannat vaknade jag av mig själv vid halv nio. Var ändå rätt trött men kunde ändå inte somna om, lite störande. Gick upp och åt frukost, duschade och sådär. Spelade lite kort med Marcus tills han skulle åka till Gustavsvik med Adrian och Leon. Passat på att tvätta och diska och sådär, ska nog städa senare också. Har varit duktig och laddat upp alla bilder på bilddagboken; allt från Extra Extra, Åland och påskafton. Håll till godo, gott folk!
Har ont i halsen och är snuvig och har huvudvärk, känns ju inte sådär jättetopp inför konserten ikväll men jag tror nog att det ska gå vägen ändå. Ska bli kul fastän jag inte kan alla låtarna.
Åh, jag längtar så sjukt mycket till Kroatien nu! Ska bli så himla skönt och helt underbart att få vara där med min älskling, det är som en dröm. Och sen London, det kommer ju bara bli ännu bättre. OMG, ge mig sommar! Men jag har ju faktiskt en hel del att se frame mot nu den närmsta tiden också; konserten ikväll, alla vårkonserterna i helgen, påskspelet nästa helg, SM-finalerna med handbollen i början av maj och strax efter det Göteborg med familjen och Tommy. Yeah, I should be so lucky.

16:01 - Fy vad jag är mätt. Gjorde iordning kycklingfilébitar, klyftpotatis med vitlök och massa kryddor och så tomat och paprika förut. Så jäkla gott blev det. Och mättade gjorde det ju också, herregutta. Men det är väl i och för sig meningen, men ändå.
Var iväg och pantade burkar nyss. 39 spänn blev det, perfekt för då får jag ut exakt så mycket småpengar som man kan få som max plus en tjuga som man kan ha till nåt kul. Hihi.
Nej, måste nog börja göra mig iordning inför kvällen snart. Hoppas det går bra, hoppas det går bra, hoppas det går bra!

Nära skjuter ingen hare

070409, måndag

10:19 -
Jäkla skit, det gick åt helvete igår. Men, jaja, bättre lycka nästa gång kanske.
Ville seriöst bara lägga mig ner och dö imorse när jag upptäckte att det låg massa snö utanför fönstret. Fyfaaan. Jag vill inte ha mer snö nu. Men det försvinner väl om ett par dagar. Ska i alla fall vara jättefint väder onsdag till fredag, visserligen inte så varmt onsdag, torsdag men på fredag skulle det bli sjutton grader, det är ju inga fel.

20:37 - Nu är min älskling borta och jag vet inte när jag får se honom igen. Känns tragiskt fastän jag varit med honom hur mycket som helst den senaste tiden. Anyways.
Varit duktig idag; tvättat, diskat, slängt sopor, städat, varit social med familjen samt övat med kören. Hatar kyrkokören, de är så sega och så är det typ ingen som kan sjunga. Till och med prova-på-kören är bättre, där är det i alla fall roliga människor. Ska ha konsert med dem imorgon på Frälsningsarmén, vetefan hur det ska gå. Ska sjunga solo igen, samma som förra gången men kan typ inga av de andra låtarna, jag måste banne mig öva. Eller, mja, det kanske kommer imorgon när vi övar, annars är jag så jävla körd. Men bara jag kan mitt solo så är det väl ingen katastrof. Mamma ska kolla också, alltid kul med lite respons från någon som kan något om musik. Skönt att ha en extra dag ledigt imorgon, nu när jag inte har varit själv på hur länge som helst. Ska typ bara slappa och sådär, typ städa och tvätta lite igen. Ja, så får det bli. 

21:48 - Längesen jag hade såhär tråkigt. Ingen inne på msn, ingen inne på lunar (som om jag orkar häcka där?) och inget att se på tv. Försökte spela lite skitgubbe med mig själv förut men det var inget kul så jag gav upp. Spelat lite med Marcus i alla fall och kollat lite grann på Two and a half men. Men fan, trååååk. Blir väl inte bättre imorrn heller, men aah. Ger upp nu och går och lägger mig. Eller förresten, först ska jag spela lite keyboard och sen ska jag göra mackor och sen gå och sova. ^^

Wouldn't it be nice?

070408, söndag

16:22 -
Vi sov till typ halv elva idag, var riktigt skönt. Var till och med jag som sov längst, Tommy hann läsa lite bok innan jag slog upp ögonen.
Var i affären och köpte müsli och tog ut pengar till busskort. Poppade popcorn och kollade på 50 first dates.
Den här helgen har jag kommit till insikt med att jag verkligen älskar den här människan. Tommy David Nylén. Han gör mig till världens lyckligaste och jag vill vara vid hans sida för alltid, men samtidigt så känner jag att några saker måste förändras för att det ska vara det ultimata. Men ändå, det är min bebis och jag skulle inte kunna vaar utan honom, så är det bara. <3

21:09 - I think it's on. Oh, yeah, baby, bring it on.

Ålandpåsk

070407, lördag

14:46 -
Hemkommen från Åland sedan igår. Vi åkte i torsdags. Jag åkte in redan innan mamma och pappa eftersom Tommy ville ha lite sällskap inne i stan. Vi gick och köpte lite matsäck till bussen och sådär. Jag köpte spanska jordgubbar, trodde att de skulle smaka vatten men de var verkligen supergoda, precis som svenska.
Eftersom vi var ett sällskap på över tjugo pers som skulle åka tillsammans till Åland så fick vi en egen buss. Jättesköna säten, jag satt mest och njöt hela bussresan. Spelade lite kort med Tommy men gav upp när vi började åka på småvägar eftersom bussen då krängde till hela tiden och fick korten att glida runt. Läste lite och var snart i Stockholm, stannade bara snabbt i Arboga och Kungsör.
Väl i Stockholm hade vi ungefär två timmar på oss tills det var ombordsstigning. Jag och Tommy gick upp på söder och fikade. Jag var i valet och kvalet mellan blåbärspaj eller chokladboll och med facit i hand skulle jag ha tagit pajen för chokladbollen var en sån där fejk som man får på Kompassen, med typ ett skal på. Usch. Men det var i alla fall Tommy som betalade, haha. Fick gå en bra bit innan han kunde ta ut pengar också för vanliga bankomaterna ville inte ta emot hans kort. Skumt.
Åkte med VikingLines Cinderella i alla fall, stor båt. Hytterna var dock storlek mini men det är de väl jämt. Men fönster hade vi i alla fall, alltid något. I och för sig var det så skitigt att man knappt såg igenom men ändå.
Hade bordsbokning till halv sju, buffé. Jag har väl aldrig varit så mätt i mitt liv, frossade i kyckling och en massa annat gott. Åt sjukt mycket mat men det var ju så himla gott. Jag och Tommy satt med Göran, Lena och Peder, det var trevligt. Känns som att de är mina kopisar också fastän de egentligen är mammas och pappas men jag är ju faktiskt uppvuxen med det där gänget så det är väl så. Nu när man är äldre har man ju mer gemensamt också och sådär. Trevligt hade vi i alla fall.
Senare på kvällen spelade vi upp lite pengar och kollade in Tax Free:n. Luktade på Escadas parfym, den är ju underbar. Blir till att köpa den i sommar. Alla vuxna söp, småbarnen lekte och jag och Tommy kände oss lite utanför. Gick runt och kollade lite efter mamma och pappa men de syntes inte till. Var inne på hytten och ugglade ett bra tag. Var ute en sväng på däck, men det blåste som fan men några bilder hann vi ta innan vi förfrös oss i alla fall. Gick och la oss vid tolv, läste. Annika och Micke kom då och då och knackade på, vet ej varför.
Jag vaknade halv åtta på fredagsmorgonen, helt sjukt. Mamma och pappa vaknade också efter en stund men Tommy sov på som vanligt. Vi fick väck honom när det var dags för frukost. Frukostbuffé är ju inte heller helt fel, fanns ju till och med melon. Mumsfilibabba. Frukost vart med Ingela, Magnus, Johan och Madde.
Vart en sväng till Tax Free:n igen, kollade in sprit till Tommy. Han fick inte köpa ut men mamma och pappa köpte ut till honom senare. Jag fick värsta low-perioden där ett tag och mådde inget bra alls, men när vi skulle gå av och åka hem gick det över i alla fall. Marcus den lilla räkan vann ett paket vingummin. Jag köpte sura vingummin och en Kitkatpåse fastän jag inte var särskilt sugen på nåt.
På hemresan spelade vi mest kort och läste. Var några tanter framme i bussen som var asjobbiga, de var säkert fulla fortfarande. Palla. Skönt att komma hem i alla fall. Fick lite mat i oss, kollade på Så ska det låta och sen gick jag och Tommy in till mig och läste. Han försökte dricka lite öl men den var inte så god så den står just nu inne på min toalett. 
Idag är det påskafton i alla fall. Mamma, pappa och Marcus är ute med husvagnen och kommer inte tillbaka flrrän på måndag, skönt. Har varit och handlat lite mat till kvällen och så. Blir nog inte mycket gjort idag skulle jag tro. Imorn åker vi till Nora i alla fall.  

19:44 - Var över hos Vicko förut, lånade filmer. Zuperzebran, 50 first dates och Fullt hus blev det. Lånade med oss Dessie och gick ut på en påskpormenad. Hon hittade en boll på min tomt som hon gick runt med ända till vi kom hem. Hon trodde väl det var hennes valp eller nåt. mysigt med promenad, men det började snöa efter en stund vilket var deprimerande. Men vi gick in och satte oss i soffan, under filt och käkade glass, chokladbollar och snickerstårta. Kollade på Fullt hus. Nu har vi precis ätit tacos och kollar på Världens humorkväll. Glad påsk!


Snart bär det av

070405, torsdag

10:01 -
Jag vaknade som vanligt vid 08:30 imorse. Gör det nästan jämt numera, men det är rätt skönt faktiskt. Speciellt idag när jag hade lite att uträtta. Stannade dock kvar i sängen en stund och läste Linas kvällsbok, den är ju bara för bra. Duschade och gjorde mig iordning. När klockan var 09:40 trodde jag att den var 10:40 så jag blev lite stressad men som tur var har min mamma bättre koll på tiden än vad jag har. Har väl bara att borsta tänderna och lägga ner tandborsten igen kvar, annars är jag färdigpackad. Ska åka in med 11:08-bussen för att möta Tommy. Bussen till Stockholm går inte förrän 12:40 men det gick inte så bra bussar för honom och han ville inte gå i stan själv så jag var snäll och erbjöd mig att åka in och umgås med honom först. Lika bra, han har ju ingen mobil eller nåt och det vore så typiskt om man behövde ändra något och att man inte fick tag i honom. Ska i alla fall bli riktigt kul de här två dagarna på Ålandskryssningen. Var sjukt längesen jag åkte med sån här båt, har i stort sett bara åkt med Tysklandsfärjorna och det är ju en grym skillnad. Tror jag åkte en Finlandsfärja innan jag ens börjat i skolan för jag tror Marcus fortfarande var jätteliten. Så det är ju ett tag sedan, haha. Åker med en massa kompisar till mamma och pappa, de är ju sköna. Blir bussresa dit och det kan ju vara ganska skönt. Blir ju så himla trångt att åka bil, speciellt för stackars Tommy som ändå är en bit över 1,90. Men men, riktigt kul ska det bli nu i alla fall, bilder kommer ju såklatr så småning om. Ciao bellos.

Extra Extra

070404, onsdag

14:07 -
Var riktigt kul i Stockholm igår måste jag säga. Vi fick vänta tjugo minuter extra i Hallsberg för att det var fel på tåget men det gjorde ingenting för vi hade en massa tid på oss. Men sen när vi åkte så blev vi stående i typ en kvart utanför Katrineholm nånstans, mitt ute i skogen för det var nåt fel igen, men när vi kom fram hade vi ändå typ två timmar på oss att ta oss från centralstationen, till Yves Rocher och sen till TV-huset. Var hur kul som helst på inspelningen av Extra! Extra!, riktigt bra komiker. Vi hade deppat lite innan för att David Batra redan hade varit med denna säsong men till vår otroliga lycka var han med även denna gång! Så var det även Henrik Dorsin, Måns Möller, Petra M..nånting (glömmer alltid vad hon heter) och Thomas Järvheden. Gäster var Blossom Tainton och Andrés Esteche. Askul var det, vi höll på att garva ihjäl oss och Anna skämde ut oss genom at tro att hon hade åkt längst när hon innan sa att hon kom från Halmstad. Anyways så va det riktigt kul, vi hade en toppendag. Åt på Pizza Hut och jag tappade mitt lipgloss i Annas vattenglas. Tommy hade nog också kul md oss, haha.

Idag är jag hemma hos Karin och leker. Vi var uppe på stan förut innan jag dumpade Tommy på bussen. Jag köpte tre par trosor för det var välbehövligt. Sen vart jag deprimerad när jag gick in på H&M för jag hittade jättesöta skor som var illiga men 40 var för smått och 41 var för stort. Goddamn. Lars och Tom kom hem förut också. Och så var vi hos Trudi och åt.

Ikväll blir det i alla fall rep med lärjungarna i kyrkan. Jag orkar fan inte men det är rätt kul ändå. Måste packa tills imorgon också. Ska bli riktigt kul att åka på Ålandskryssning, speciellt när min baby följer med. Myyys.



21:02 - Slapp repet ikväll, var massa som var sjuka. Passade på att ladda upp på bilddagboken istället.
Fick tillbaka datorn idag så har fört över alla bilder från pappas dator till den här istället. Skönt att den är tillbaka. Packat har jag också gjort. Ikväll blir det nog lite mys med Linas kvällsbok och lite godis. 

Happy hour

070403, tisdag

09:43 -
Jag och Anna hade fantastiskt kul igår. Först gick vi till affären och skulle köpa glass men det fanns i stort sett bara sandwich kvar och det ville vi inte ha, så till slut slutade det hela med att vi köpte ett paket och delade på. Vi åt i lekparken och hade varken någon kniv att dela paketet med eller någon sked att äta med så vi fick ta lite kartong. Men det var gott ändå. Sen gick vi hem till mig och då såg vi att Conny hade monterat upp studsmattan så vi gick dit och hoppade för allt vad vi var värda. Vi tog kort med Annas mobil under tiden och det vart de fulaste korten du någonsin kan tänka dig. Bildbevis finns på http://dendarmalin.bilddagboken.se  .  Ja kära nån. Sen gick vi till affären och köpte lite snask tills idag. När vi var hemma igen kollade vi på Boog & Elliot, hihi.
Sov inget bra inatt, dumma Tommy som inte höll mig sällskap! Men nu är jag uppe i alla fall, ska snart göra mig iordning och sådär. Idag bär det ju av till Stockholm med Anna och Tommy, ska kolla på inspelningen av Extra! Extra!. Riktigt kul kommer det att bli.
Har massa kul på G i veckan. Imorgon ska jag leka lite med Karin, väldigt längesen. På torsdag och fredag befinner sig min familj och Tommy på öppet vatten, vi ska nämligen på Ålandskryssning med en massa kompisar till mamma och pappa. Kul som fan. Och i helgen får väl jag och Tommy mysa bäst vi vill eftersom mamma, pappa och Marcus åker ut med nya husvagnen. Najs.
Nej, nu måste jag sätta fart, håll utkik efter bilder från spektaklena.

Sing for me

070402, måndag

16:16 -  
Helgen har varit lugn. Var hemma med Tommy och Marcus i lördags kväll medan mamma och pappa var på vinprovning och grejer. Kollade på Pirates of the Carabbean 2 och sådär.
Igår var det kalas för Marcus, hela tjocka släkten var här. Tjockade som fan, mest chokladbollar, haha. Tommy och jag gick på liten promenix bort och kollade på fåren, söta.
Så idag var vi på stan och sådär, och på Marieberg. Jag fick nya skor och så köpte jag supergott bodybutter. Åt ciabatta, I like. Nu ska jag dra hem till Anna och promenixa. Ciao.

RSS 2.0