What did she say?

070416, måndag

15:35 - Sjukt skönt ute igår. Åkte hem från Nora igår eftermiddag. Jag och Tommy gick till affären och köpte glass och Marabou digestive, för gott. När vi kom hem var Dessie ute på vår tomt så vi lekte med henne ett tag. Jag fick värsta sommarkänslan så jag kände mig tvungen att göra en hjulning, och banne mig, det gick vägen, haha. Så kom Vicko över och skröt om att hon hade blivit brun.
På kvällen hade vi säsongspremiär för grillen. Grillade en massa kött tillsammans med Conny, Viktoria och Carolina. Jättemysigt och gott. Saknades bara farmor och farfar så hade vi varit hela Kroatiengänget. Carro satt i telefonintervju med en amerikansk familj som hon förhoppningsvis ska vara au pair hos i höst. Fatta lyx att bo hos en rik familj precis utanför New York.. Bah.

Vi försov oss imorse. Jag är nästan helt säker på att jag ställde klockan på kvart i sju men likförbannat så ringde den kvart i åtta. Mig gjorde det ingenting för då skulle jag ha gått upp men Tommy kom försent till skolan. Men det gjorde inte så mycket. Jag gjorde honom sällskap ända till skolan och sen tog jag en 16 från JB. Kollade på två teaterföreställningar på Svänghjulet, rätt roliga faktiskt. Sen till skolan och käkade och så hade vi onödig information om loggbok för veckan. Alla ställde typ samma frågor hela tiden. Men jag har i alla fall bra schema under veckan.

Är ju så sjukt skönt ute. Gick från skolan till sjukhuset bara för att, och nu har jag suttit ute och läst och käkat lite på altanen och solat. Lite färg kanske man kan få.
Väntar på att Anna ska ringa så ska vi leka sen. Köpa lite glass, sola, hoppa studsmatta samt fixa med bilder. Myspys.
Nej, ut i solen med mig igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0