Body and soul

Fredagen den trettioförsta augusti nollsju

Sextontrettioett:
Jaha, where to begin..

I onsdags kväll var jag i alla fall hemma hos Tommy, första gången på länge. Myste med hans katt men det var inte så smart för jag vaknade mitt i natten och kunde knappt andas.. Men hon är så söt att jag inte kan låta bli!

Torsdag.
Åkte med tjugo över åtta-bussen från Nora. Fick st å och vänta en kvart på bussen inne i stan, störande som tusan. Hade musik och kommunikation, det verkar jättebra. Det innebär att man ska öva att stå inför grupp. Så när man till exempek har nåt färdigt typ på sången så ska man sjunga på muko:n. Och så ska man öva att prata inför andra människor, få publikkontakt och så vidare. Verkar jättenyttigt.
Sen var det GEMU. Det var värsta tinitusljudet inne i Flexsalen så vi fick ta med oss vårt pick och pack in i en ensemblesal. Inte särksilt bra i GEMUsyfte, men det gick bra. Väldigt liten grupp i år, bara sju tjejer eller vad det var. Skönt.
Sen S-block som varade i hundra år. Medeltiden, döööö. Hatar litteraturhistoria, det suger snopp.
Efter skolan gick jag i alla fall till Haga och hade vattenaerobics. Det var jättekul och det tog ganska bra om man tog i. Det ska jag fortsätta med. Men jag kände mig väldigt dum, jag plaskade mest omkring men det ska man visst göra i början.. Yeah.
Sen åkte jag upp på stan och mötte Tommy. Vi var vrålhungriga båda två så vi gick in på McDonald's. Sen tog vi bussen hem. Mötte Anna, Johannes och Rebecca på busshållsplatsen. Mys. Rebecca åkte med oss på bussen, trevligt värre.
Så när vi kom hem så kollade vi på the Hills Have Eyes II. Skitläskig var den. Men bra.

Så idag då.
Hade först sång med Kajsa och Ida. Caroline verkar jättebra och vi gjorde en massa röstövningar. Fick ut varsin jazzlåt. Till nästa gång ska vi ha med oss en av låtarna vi sjöng förra året samt skriva ner alla låtar vi sjöng förra året.
Sen var det kör. Massa röstövningar där också. Karolina äger. Afrikansk musik, jättekul. Man var ju lagom uppsjungen efter sången också.
Sen hade jag piano tillsammans med Lina. Love Dan! <3 Det var lite krångligt eftersom man lärt sig på ett sätt och det inte är rätt fingersättning. Men det är kul, jag vill ju lära mig.
Sen matte. Man hinner typ ingenting på femtio minuter men ändå. Fattar skapligt.
Sen var det idrott. Det regnade men vi körde på ändå. Jag körde Lacrosse och det var riktigt kul.
Sen åkte jag hem, hann precis med bussen. Har lagat lite mat och så. Nu ska Tommy och jag kolla på 300 och sen ska jag leka med Anna.
Imorgon ska jag jobba, de ringde och frågade idag. Yeah.


 

Tjugoettocharton:
Åh, vilken jävla tråkkväll. Anna och Johannes fick avböja för att de missade bussen så nu sitter jag här helt ensam och har inget att göra. Känner mig sjukt ensam.

All the feelings that you hide is gonna tear you up inside

Onsdagen den tjugonionde augusti nollsju

Sextonnollåtta:
Riktigt kallt imorse, endast sju grader. Tog till och med på mig vantar.
S-block imorse. Går riktigt bra nu för tiden. Inte lika drygt som förra året. Vi kollade på en jätterolig film där fåglar gjorde en massa konstiga moves som att de dansade. Sen var det massa om medeltiden.
Sen engelska. Pratade mest hela lektionen. Sen satt jag, Camilla, Erik och Gustav Danielsson och filade på en spökhistoria. Camilla och jag höll på att dö av skratt, hade vi fått bestämma hade det blivit en rolig historia snarare än en läskig..

Sen gick jag till Vägverket. Tog foto i en automat. Blev ganska nöjd faktiskt, det hade kunnat vara mycket värre. Jag var sjukt nervös när jag satt i väntrummet. Ronja var där också. Halv två fick vi äntligen komma in. Jag lämnade fram mitt ID och fick dator nummer fem tilldelad mig. Så satt jag där och gjorde provet. Det kändes ganska bra fastän jag var långt ifrån säker på allt. Men som tur var så räckte det, jag klarade mig! 53 poäng fick jag och man behövde 52. Så jävla glad! Skickade sms till Tommy direkt efter.

Och nu är jag hemma. Har käkat lite mat. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Plugga lite kanske.. Njae. Ska i alla fall till Tommy sen. Har inte varit där på hur länge som helst. Har inte haft tid. Men nu ska jag i alla fall dit. Han har teorikurs den här veckan, slutar klockan åtta och efter det ska vi gå till McDonald's och äta lite. Fast jag ska nog bara ta en glass eller någonting för jag måste spara mina pengar och dessutom så hinner jag äta riktig mat innan jag åker. Får träffa hans kisse idag! Va mysigt.

I wanna run with the wild horses

Tisdagen den tjugoåttonde augusti nollsju

Sextonnollfem:
Det märks att det börjar bli höst. Imorse var det svinkallt och jag frös fast jag hade både långärmat och skinnjacka. Snart får man börja med vantar också, lite opepp sådär.

Teater imorse. Det känns som att vi har ESO igen för vi gör i stort sett samma saker. Men kul är det. Jag har insett att jag är otroligt stel. Kommer behöva stretcha upp mig lite, både inför teatern och för träningen.
Ensemble hade vi också. Höll på att dö när jag såg att vi var sexton pers på listan. Men tydligen så ska vi inte jobba som förra året utan nu är vi mer inriktade på huvud- och biinstrument. Håller åp att planerar inför en stor konsert vecka fyrtiosju. Känns kanon! Nu vet jag i alla fall att jag ska få sjunga. Dock inte vad men det spelar faktiskt mindre roll. Förhoppningsvis kanske jag kan få sjunga "Dream of me", det vore sjukt kul. Vi ska i alla fall ha tema "ett dygn". Vi får se hur det blir men det verkar kul. Nya läraren Patrik verkar riktigt schysst också förresten. Och så har vi Jonas.
Sen hade vi kulturhistorisk fördjupning med Björn och Janne. Det var faktiskt inte så hemskt som jag trodde. Vi betygssatte musik hela lektionen. Rätt kul faktiskt.

Efter skolan åkte jag upp på körskolan och pluggade teori. Gick skapligt. Men det störde mig att det bara var idag som jag kom på att man kunde fylla i rätt svar när man rättade och då få godkänt på den delen. Jag har inte riktigt fattat systemet.. Men det känns i alla fall skapligt inför imorgon. Man får ju faktiskt ha 13 fel, och man får inte ens ha tio på mitt.. Jaja, vi får se. Jag dör inte om jag misslyckas, men jag bli själaglad om jag lyckas!


Förresten så har jag fått ny sånggrupp samt ny buddy på pianot. Jag, Ida Lindström och Kajsa Detlofson ska sjunga ihop på fredagmorgnar och jag och Lina ska ha piano efter det. (:



Tjugoetttrettiofyra:
Jag var sjuk trött förut så jag sov i tre timmar. Var väldigt nära att jag gick och la mig på riktigt också men jag ångrade mig.
Imorgon sk ajag till min älskling!!

So screwed

Måndagen den tjugosjunde augusti nollsju

Artonochtolv:
Ny vecka igen. Hurra. Klassrådet var lika värdelöst som vanligt. Ska flyttas till onsdag eftermiddag istället. Vet inte om det är bättre eller ej. Fick i alla fall nya busskort.
Blev ingen sång för Caroline kom inte. Det verkar som att lektionen är flyttad och att jag ska ha med Martina och Kajsa. Blir nog bra.
Engelskan var lång idag men den gick riktigt fort. Weird.
Gick promenad på idrotten, snackade mat och löpning med Gustav. (:
Sen var det dags för teater. Åh, det är så kuuuul! Verkar vara en riktigt skön grupp, alla pratade som om de känt varandra länge, så himla skönt. Vi ska förmodligen bara ha teater på måndagar, från halv tre till tjugo över fem, och istället skippa tisdagsmorgnarna. Blir bra det.

Har fixat årskort på Haga idag. Ska gå på pilates och vattenträning, samt simma. Wei. Känns skönt att komma igång med träningen igen. Borde egentligen sätta igång och simma redan imorgon men jag känner att jag behöver använda tiden till att plugga på körskolan. Den har ju bara öppet till fem den här veckan. Hann bara sitta en kvart idag. Kommer fan inte klara provet på onsdag. Tyvärr. Men man kan ju hoppas. Ska råplugga tills dess i alla fall. Käka lite godis och sådär. Får se hur det går.

You raise me up to more than I can be

Söndagen den tjugosjätte augusti nollsju

Nollniotjugofyra:
Vaknade tidigt idag igen. Skönt att man gör det, då blir det inte jobbigt när man ska upp ännu tidigare när man ska till skolan..
Håller på att ladda upp Londonbilderna. Lär ta ett tag..
Om typ två minuter är första säsongen av Simple Life klar, då ska den brännas ut. Efter det är det första säsongen av Gilmore Girls som ska laddas ner, så att jag kan börja titta på säsong två.

Jobba idag igen då. Borde inte vara så mycket folk idag, det är liksom jättefint väder, men man vet aldrig. Får se om det blir lobbyn eller Nellys, spelar mig faktiskt ingen roll. Hoppas bara inte att vi är så många idag, vi var överflödiga igår.

Igår var det då konsert i Stadsparken. Micke spelade med Jeremias Session Band. Jag kan väl inte säga att jag tyckte att det var speciellt kul. De som sjöng var för tråkiga, men ibland kom det in någon annan nisse och sjöng och då var det jättebra. Hade uppskattat det mer om det varit bättre sångare, helt klart. Men man måste ju stötta familjen liksom. Det var jag, mamma, Pernilla & hennes pappa, Mats, Carina och Sanna.



Nittonfemtionio:
Var rätt mycket att göra idag. Skön dag i alla fall. Är största skabbet med finnar och grejer, JOBBETS FEL! Gah.
Har haft kräftmys med familjen, gottgott.
Ikväll ska jag kolla på Beck och äta godis. Och läsa min nya Veckorevyn. ^^
Jag har bestämt mig för att börja träna ordentligt nu igen. Imorgon ska jag gå till Haga och köpa ett årskort då jag får träna i alla grupper utom spinning och gratis simning. Götta. Ska gå på pilates och vattengymnmastik för det är åsnt jag behöver träna, alla småmuskler. Hade inte tänkt bli deffad direkt, men det är ju kul att göra något. Kanske att det blir bodybalance också, vi får se. Man kan ju alltid testa.
Imorgon måste jag verkligen sätta mig på körskolan och plugga. Tre dagar kvar till teoriprovet! Jag räknar med att jag kommer köra. Jag pluggar och pluggar men det verkar inte fastna. Men jag hoppas verkligen att jag klarar det så jag slipper det sen!



Tjugotvånollett:
Jag hade värsta tajmingen. Hade tänkt gå upp till datorn när det var nyheter i Beck, och precis när det blev paus så tog Veckorevyn sluit. Jag ba hell yeeeeah!
Ansiktsbehandling ikväll igen. Huga!

Finally, I know what true love means

Lördagen den tjugofemte augusti nollsju

Elvaarton:
Igår var det fredag. Pappa skulle till jobbet igen så jag kunde åka med honom till skolan.
Hade första lektionen i kör B. Carolina är väldigt bra som körledare. Vi höll på med folkvisor. Helt sjuka låtar men de var roliga att sjunga och mer av en utmaning än vad kör A var. Var dock väldigt jobbigt att vara så många inne i E5, fanns ingen luft och jag fick sitta två decimeter från pianot så det var trångt.
Sen hade vi matte. Vi går så fort fram men det är rätt skönt för jag har ju skapligt svårt för matte och jag hinner precis göra klart alla A-uppgifterna. B- och C-uppgifterna fattar jag ändå inget av.
Så avslutade vi dagen med idrott. Hade teori, planering inför hösten och sådär. Ska hålla på med träningsdagböcker. De två första perioderna är kondition och styrka, jag kommer dö. Men det är i alla fall gratis träning så det är lika bra att man ligger i. Jag ska ha VG, så det så.

Efter skolan åkte jag upp på stan och mötte Tommy. Gick till stadsbiblioteket och lämnade tillbaka böcker. Sen var Tommy hungrig så då gick vi och åt pizza på Palette. Gottgott. Så gick vi på stan en stund. Jag köpte ett fempack DVD-skivor, fyra pocket (ta fyra, betala för tre) och två par trosor. Nu är jag typ pank. Nästan. Tommy fyndade på rea, så han köpte ett par snygga knickers, en cardigan, en tjocktröja och en halsduk.

Sen åkte vi hem. Satt hela kvällen med datorn, den är helt nyinstallerad nu. Den känns som ny, yeah.
Hade lite grillmys och sen skulle jag och Tommy försöka kolla på film vid halv elva men jag var trött så jag somnade.

Idag ska jag jobba. Känns bra. Blir nog inte så mycket folk eftersom det är fint väder, men har man tur så kanske man kan få höra lite på Sören & Anders.
Till kvällen blir det konsert i Stadsparken, Micke ska spela. Trevlans.



Artonochtio:
Var ganska mycket folk på jobbet idag. Jag fick göra mat till Sören & Anders, lite kändiskåt är jag nog, haha. Jobba imorgon också..
Nu ska här snart in till Stadsparken. Mamma håller på att göra pastasallad till oss, mums.

The Wizard of Fucking Oz

Torsdagen den tjugotredje augusti nollsju

Sjuttonfemton:
Gick och la mig tidigt igår kväll. Riktigt skönt var det.
Vaknade imorse och trodde att jag försovit mig bara för att jag vaknade av mig själv, men så kom jag på att det nog var för att jag somnade så tidigt igåpr kväll så jag var utvilad. Men så somnade jag om en stund igen.

Idag hade vi lek med ettorna. Min grupp hade kano och stämsång. Var faktiskt kul, ettorna var söta och rara.
Slapp ha GEMU också så hade lång rast innan det var dags för s-block. Det enda vi gjorde åp den lektionen var att skriva dikter. Rätt mysigt faktiskt. Jag fjäskade till mig en penna av Johan. Om man sitter längst fram så blir man bättre behandlad, helt ärligt, haha.

Åkte upp och gjorde lite teori i typ en halvtimme. Gick fan inte bra, måste ta tag i det där nu. Vill verkligen inte behöva göra om testet..

Nu är jag hemma. Måste skriva en analys av Trollkarlen från Oz. Alltså jag såg hela filmen men jag kan ändå inte alla frågorna. Känns som att man måste ha sett den ett par gånger för att förstå allt men jag struntar i om den här blir dålig för det är ändå inte obligatoriskt..

Alltså mitt schema är så jävla bra. Slutar fyra på måndagar, fem i två på tisdagar, två på onsdagar, kvatr över fyra på fredagar och tjugo över ett på fredagar. Har liskom tre lektioner om dagen, inte jobbigt alls. Fcik Dan som pianolärare! Åh, överlycklig. Min Dan. ^^

Strong enough

Onsdagen den tjugoandra augusti nollsju

Artontjugotvå:
Var helt okej att börja skolan igår. Trots sjukdom. Kom ganska tidigt till skolan så jag, Maria, Ida och Johan satt vid Rosen och snackade lite. Mys. Sen blev det kramkalas när alla andra kom, myyyys.
Satt mest och planerade vad vi skulle hitta på med ettorna. Min grupp, bestående av Maria, Andrés, Pontus, Jenna, Malin Berg och Jessica, ska ha en kanogrupp. Blir nog kul, fast jag kommer inte kunna sjunga så bra, men det får de stackars ettorna ta.

Efter skolan mötte jag Tommy på stan. Vi åkte ut till Marieberg och jag snackade med Jakob så han skulle fixa min lön. Gick ner på Donken och åt hamburgare och glass, mums.
På vägen från Marieberg mötte vi Linn och Sofie, mystjejor. (: Hann precis med bussen hem sen också.

När vi kom hem la vi oss och kollade på AFV, föööör kul. Sen tyckte pappa att vi skulle åka iväg och posta mina shorts så då gjorde vi det.
När vi kom tillbaka somnade vi. Då var klockan runt sex och vi vaknade inte förrän nio, men gud så skönt det var.
 


Så idag var det den första riktiga skoldagen.
Först var det S-block. Riktigt slappt, vi som hade lämnat in alla uppgifter från förra året fick kolla på Trollkarlen från Oz. Jag var sjukt trött och höll på att somna hela tiden men eftersom vi ska skriva en analys så var det bara att hålla sig vaken.
Sen var det engelska. Började med att prata lite, skulle berätta om varandras sommarlov och sådär.
Så hade vi matte. Blev bara genomgång hela lektionen, skönt.

Efter skolan åkte jag till körskolan och pluggade lite teori, men det gick sämst. Måste verkligen ta tag i det där nu men när jag är såhär förkyld så går det liksom inte att tänka.
Sen gick jag hem till Karin. Var riktigt mysigt faktiskt. Var iväg och handlade med Sören och sådär.
Sen hem. Är helt död.

Har i alla fall fått mina pengar nu. Har betalt av mina skulder nu så nu har jag bara tusen kronor kvar, men det är ju i alla fall något. Och snart är det ju nya pengar igen.

Sjuk som ett djur

Tisdagen den tjugoförsta augusti nollsju

Nollsexfyrtiotre:
Japp, nu är man sju igen. Ordentligt. Feber, halsont, huvudvärk samt öronvärk, jippi! Men ska i alla fall till skolan, jaharå. Men kommer vara sååå död. Tur att bebis kommer sen, han får ta hand om mig.

Everything we said was true

Måndagen den tjugonde augusti nollsju

Elvatjugoett:
Sista dagen på sommarlovet för den här gången då. Gudars, vad det har gått fort!
Riktigt fint väder är det. Har dock inte riktigt tid att sola. Måste upp till biblioteket och lämna en massa böcker, sen in till stan för att gå på banken och så körlektion.Yeah.
Har ont i halsen, men vet inte om det beror på förkylning eller nåt annat. Får inte bli sjuk nu, FÅR INTE!


Tjugotolv:
Var på biblioteket och lämnade tillbaka säkert tjugo böcker. Fyllde hela cykelkorgen och den andra korgen på cykeln. Konstigt nog blev det inte tyngre att cykla för det.
Stoppade i mig lite nudlar innan jag gick till busshållsplatsen. Kändes konstigt att stå där. Var ju flera månader sedan sist. Min gamla musiklärare Patrik Ehlert stod bredvid mig. Lika skabbig som alltid (nejmen, så säger man inte..). Åkte förbi Vasa, försökte få syn på Marcus men misslyckades. Tänk att han började sjuan idag..
När jag gick av vid konserthuset tänkte jag att va kul om Tommy kunde komma nu. Och tänka sig, visst mötte jag honom i backen! Jag blev så glad, stod och kramade om honom hur länge som helst och då kändes allt bra igen. Han följde med mig till banken. Som tur var så fanns inte kontonumret som min lön blivit insatt på så då var det bara till att åka till Restaurangtorget och be dem sätta in pengarna igen efetrsom de borde ha slussats tillbaka.
Lämnade Tommy vid bussen och tog sen trettioettan ut till Marieberg. Träffade Sabina, satt och pratade länge.
Köpte mig en cola av Kristin, sen fick jag tag på Hanni. Han kunde tyvärr inte fixa med min lön men jag skulle åka dit imorgon för då jobbar Jakob så jag får väl göra det då.
Åkte tillbaka till stan, missade bussen med två sekunder. Men hade min bok så det gjorde inget. Gick på H&M. Köpte ett svart långt linne och ett par rutiga skor, mer skotskrutiga än mina andra.
Sen var det körlektion. Körde lite på Aspholmen, sen öster och väster. Gick bra. Har bokat halka nu.
Har svinigt ont i halsen. Kommer nog bli en rejäl sjukomgång men jag tänker då inte vara hemma från skolan första veckan. No way.

Jävla skit

Söndagen den nittonde augusti nollsju

Artonfemtiotre:
Flyget hem från London gick bra. Tog kortare tid än ditresan. Bleb hämtade av Hannes och Sebbe. De körde efter en GPS som var helt fuckad så vi kom på massa konstiga vägar men vi kom hem i alla fall. Stannade på McDonald's i någon Stockholmsförort.
Hem och hem, förresten. Jag fick åka till Gustavsviks camping för mamma och pappa hade fått för sig att vi skulle bo där över helgen eftersom familjen Eriksson (som vi träffade i Kroatien förra året) skulle bo där. Mamma hade glömt att ta med sängkläder till mig så jag hade bara en filt. Jag höll på att frysa ihjäl.

På lördagmorgonen gick jag iväg och duschade och sen var det jobbet som gällde. Var inte särskilt mycket folk.
På kvällen spelade jag, mamma, Eva-Karin, Marcus och Emil minigolf på campingen. Det var riktigt kul. Jag tappade bort två bollar. Sen grillade vi och hade mys.

Idag var det jobb igen. Inte jättemycket idag heller. Jag insåg att jag skrivit ner fel kontonummer så min lön sitter på någon annan lycklig människas konto. Jag kommer bryta ihop om jag inte får tillbaka den. Jag har ju i alla fall på papper att jag skulle ha de pengarna och vilket konot de är insatta på nu så förhoppningsvis så fixar banken detta. Annars dör jag. Bah. Nu vet jag i alla fall att jag tjänar 75,90 i timmen plus 16,50 OB. Bra det.

Ikväll blir det till att ta det lugnt. Lägga in bilder på bilddagboken och sådär. Tvätta kläder, packa upp. Ja, det finns en del att uträtta.

Imorgon är det sista dagen på lovet. Har körlektion på eftermiddagen. Måste till banken innan. Kanske drar till H&M och kollar BH också.

På tisdag är det skola. Det känns bra, det är skönt när allt blir som vanligt igen.






Tjugotvåtjugotre:
Detta inhandlades i London:

En röd tubtopp med blommor och fickor (Primark, billig)
Åtta par trosor (Primark, billiga)
En scarf med hjärtan på (Claire's, billig)
En tjocktröja med dödskallar på (Atmosphere, ganska billig)
Två par hängslen (av nån kines, skapligt billiga)
Ett par cityshorts (TopShop, ganska billiga)
En grön och brun tubtopp (TopShop, ganska billig)
En kjol (TopShop, dyr!)
En vit scarf med stjärnor på (TopShop, dyr)
Ett par jeansshorts (Primark, billiga)
Ett svart linne med fickor på (Primark, billigt)
En svart scarf med stjärnor på (Camdentown, billig)
En grå jacka som ser ut som en maräng (Camdentown, ganska billig)

The London Gatwick Airport

Fredagen den sjuttonde augusti nollsju

Sjuttontrettioett:
Sitter pa flygplatsen, ar pa vag hem till Sverige igen. Jag saknar redan London, I love it!
Vad har hant sedan sist da?
Jo, i onsdags var det alltsa min och alsklingens niomanadersdag. Vi borjade dagen med att kaka frukost och gora oss iordning. Sen fick vi springa till Marks & Spencer for att kopa baguette som vi skulle ha till lunch under dagen. Sa tog vi tunnelbanan till London Zoo. Jag blev lite besviken, trodde att det skulle vara battre men det var skoj anda. Massa skojiga djur. Blev lite kar i pingvinerna och sa kom jag fram till att griraffer ar valdigt feminina. At vara baguetter och fruktsallad till lunch, mumma.
Sedan bar det vidare till London Aquarium. Tack gode Gud for Londonpassen! Det var sjukt lang ko men tack vare att vi hade allt forbetalt sa slapp vi all ko. Var inte sa mycket att se dar heller egentligen. Jag klappade dock en rocka flera ganger. Den var slemmig.
Utanfor sag man Big Ben och London Eye. Aldirg i hela helvetet att jag skulle betala for att aka med London Eye. Visst, det ar sakert en upplevelse, men det ar sjukt lang ko dit och sa ar det dyrt. Jag klarar mig nog.
Efter vara djurupplevelser akte vi hem for jag hade ont i fotterna. Sov en stund och sa bestamde vi oss for att ga pa bio pa kvallen. Sa vi akte till Piccadilly Circus och gick pa den stora biografen pa West End. Nar vi stod i kon och skulle betala biljetterna horde vi ett vral bakom oss och pa en storbildsskarm som satt vid nagonting som sag ut att vara en scen till nagot framtrandande syntes Matt Damon. Han var i London for att promota sin nya film the Bourne Ultimatum. Det var alldeles bakom oss. I efterhand fick jag reda pa att aven Prince och Julia Stiles hade varit dar. Coolt.
Vi gick i alla fall pa Simpsons the Movie och den var faktiskt jakligt bra. Jag som inte ens tycker sarskilt mycket om Simpsons. Salongen var grymt stor. For att inte tala om popcornsmenyerna. En regular dricka, alltsa vanlig, var en pa 75 cl, det ar valdigt mycket. Drack dock upp hela, haha. Forresten hade de Karamellkungen dar. Och en Simpsonsbar. Coolt.

Igar var det shoppingdags igen. Vi akte till Camden Town och gick pa marknaderna dar. Jag kopte ytterligare en scarf och sa en jattefin gra vinterjacka. Tyckte att det var lika bra. Forhoppningsvis kommer inte alla andra ga runt med den hemma i Sverige..
Nar vi var klara i Camden Town akte vi till Liverpool Street. Vi skulle forsoka hitta Bricklane som ar kant for sin secondhandshopping, men vi hittade det inte sa vi akte hem och kakade mat. Sen akte vi till Oxford street for att shoppa det sista. Jag gick in pa Primark igen och kopte pa mig flera trosor, de verkar suoperskona. Och sa kopte jag ett svart linne och ett par jeansshorts. I love Primark, det ar sa billigt! Valdigt mycket folk dock, kon var hur lang som helst men det gick anda snabbt for de har 14 kassor bara pa nedervaningen. Sen kopte jag ett par snygga jeans pa H&M och mitt absolut sista kop var tva par hangslen. Nu kanner jag mig verkligen nojd. Har handlat en massa klader och verkligen hittat exakt det jag ville ha. Kanner inget behov av nagonting langre. Forutom en BH med brottarrygg, men det hade jag i alla fall inte velat kopa har. Men i alla fall. Jag ar nojd som tusan.

Idag ar det alltsa hemresedag. Vi var tvungna att vara ute fran hotellet klockan tio. Det var ingen som ;ppnade pa receptionen sa vi skot nyckeln under dorren och hoppas att den hittas.
Vi hade i stort sett hela dagen pa oss att hitta pa nating men det ar inte sa latt med feta vaskor. Till slut bestamde vi oss i alla fall for att aka till Hyde Park. Vi kollade pa en karta over parken och sag att de hade minigolf och vi tankte att det kunde val vara ett kul satt att fordriva tiden. Men da ville vi betela kontant och nagra kontanter hade vi inte pa oss sa vi fick springa runt och leta efter uttagsautomat. Tydligen anvander inte eneglsman kontanter for det finns banne mig inga automater. Till sist hittade i alla fall en nere i tunnelbanan.
Vi gick genom Hyde Park och kollade in allt. Det ar valdigt vackert. Satte oss pa en bank vid vattnet och kollade pa alla ackliga faglar. Forsokte mata dem med gamla morotter men det gick inget bra.. Nagon minigolf blev det dock aldrig, men val mat pa Piccadilly Circus.
Nu sitter vi emellertid pa Gatwick Airport. Enorma koer for att komma igenom securityn. Var har valdigt tidigt sa vi fick vanta lange. Laste bok.
Nu ska vi snart ga ombord.

I (L) London

Tisdagen den fjortonde augusti nollsju

Tjugotvatjugosex (Earls Court, London):
Nu ar vi antligen i London och jag bara alskar det!
Gick bra med alla tag till flygplatsen. Vi hamnade i en valigt ode del av Arlanda, kandes inte alls som den stora flygplatsen den ar. Vi var hungriga sa vi at varsin Billys och cola, fanns inte mycket annat. Sen gick vi till Tax Free:n och kopte godis. Inan planet gick tog vi en snabbfika med stora chokladbollar. Kopte tre pocketbocker ocksa.
Pa flyget hamnade jag framfor tva smabarn som satt och sparkade pa min stol hela tiden. Laste bok under mestadelen av resan. Satt med nasan tryckt mot rutan for att se utsikten. Alkla lander ser likadana ut uppifran; som gulgrona puzzel.
Akte tag fran Gatwick, hamnade tyvarr pa "fel" (fel bolag bara) sa vi fick betala for biljett igen, men tydligen skulle vi fa tillbaka pengarna pa nat vanster. Vi hittade i alla fall fort till var lagenhet, fastan vi gick at fel hall forst. Earls Court Studios bor vi pa, det ar ett valdigt litet men charmigt rum och det tar cirka tio minuter att ta sig in till centrum.
Igarkvall installerade vi oss pa rummet och sen gick vi ut och kopte lite mat och sa, efetrsom vi inte vill ata varje maltid ute. Sen gick vi i alla fall ut till McDonald's och tog med oss hem. Sen somnade vi gott.

Idag var det shopping som gallde. Oxford Street var stallet. Bestamde att vi skulle ga pa ena sidan forst efetrsom det var knoligt att ta sig over den hart trafikerade vagen. Lite jobbigt bara att alla affarer jag ville in pa lag pa andra sidan.. Forsta affaren vi gick in i var en jattestor affar som var ungefar som Ullared fast battre klader. Riktrigt billigt var det. Kopte en tubtopp och tre par trosor. Vidare blev det en tjocktroja och en scarf innan vi tyckte att det var dags for lunch. Da blev det Pizza Hut. Sedan gick vi runt lite till men sen var vi helt slutkorda sa vi akte hem och sov en timma och sen akte vi igen. Da bar det av till Hamley's, en jattestor leksaksaffar. Fanns hur mycket som helst, jag skulle ha dott om jag var dar nar jag var liten. Sen letade vi efetr en tunnelbanestation som kunde ta oss till Oxford street igen, men da insag vi att vi redan var dar. Da var det TopShop som gallde. Och jag kan ju saga som sa, att hade jag bott permanent i London skulle hela min lon ga at till Topshop. Det finns verkligen hur mycket som helst och man kan handla ihjal sig dar. Jag handlade for ungefar 1500 kronor. Ett par aaaaaapsnygga shorts, en tubtopp, en till scarf samt nagot som jag faktiskt inte vet om det ar en kjol eller en tubtopp. Jag kommer ha den som bada. Jag ar mycket nojd med min ainkop men nu har jag inga pengar kvar. Kommer fa nagga lite pa lonen som MASTE komma imorgon. Fast vi har ju dock allting betalat och klatr sa jag ska inte behova gora av med mer pengar an det lilla jag har. Akte i alla fall hem och at mat; kycklingvingar och pasta, supergott! Och nu sitter vi pa ett internetcafe.

Imorgon ar det London Zoo och London Aquarium som galler! Och da har jag och baby varit tillsammans i nio manader sa vi ska val forsoka hitta pa nagot extra speciellt ocksa. I alla fall sa ska vi ata pa Planet Hollywood, och om kassan tillater sa blir det nog bio.
So long fuckers!

The London Cubicle

Måndagen den trettonde augusti nollsju

Nollåttatjugofem:
Idag är det den stora dagen. LONDOOOOOON!!! Jag var så upprymd igårkväll att jag inte kunde somna på flera timmar. Vaknade tjugo över sju imorse också, det var väldigt längesen jag vaknade så tidigt. Men lika bra man vänjer sig kanske, blir ju tidiga morgnar nästa vecka och framåt. I smyg ser jag fram emot att börja skolan igen, men säg det inte till någon.
Har inte särskilt mycket kvar att packa; bara necessären. Är lite nervös inför resan. London är ju så stort, hur fasen ska vi hitta till hotellet? Men det ordnar sig nog. Bara tågen håller sin tidsplan så ska det gå bra. Många kort kommer det att bli, det är ett som är säkert!

Längtar

Söndagen den tolfte augusti nollsju

Tiotjugotre:
Jag är förvånad: jag har inte blivit sjuk än! Hoppas jag inte blir det heller, inget kul att vara dyngsjuk i London. Åker imorgon! Kan knappt fatta det. Man har planerat så länge att det liksom känns som att det bara är något man pratat om att göra men nu är det verkligen dags. Jag och Tommy, ååååh va härligt! Är så himla shoppingsugen också, haha. Är på scarfjakt. Vet precis hur den ska se ut. Yeah.
Jobba idag då. Bra, annars hade jag bara gått runt här hemma och velat gå och lägga mig så att jag får åka imorgon.



Sjuttonfemtiotre:
Stått i lobbyn idag. Var sjukt mycket att göra ett tag. Jag mådde inte så great ett tag, hade jätteont i huvudet och var allmänt down. Trodde jag var på väg att bli sjuk där ett tag, men det blev jag som tur var inte. Ska i alla fall bli skönt att vara ledig i fem dagar nu. Har dock inte haft en ledig helg sen veckan jag fyllde år. Och då jobbade jag ändå söndagen. Fast det är rätt skönt att jobba helg. Fick jag välja mellan att bara jobba helg eller bara vardagar så skulle jag ta helg. Då är det bara fem timmar och som mest att göra. Vardagar när det är skoltider är värdelöst.
Nu ska jag lägga mig i badet och sen tror jag att jag ska lägga mig i min säng och äta godis och läsa SOLO. Och ringa Tommy, måste stämma av inför imorgon. Vill åka nu, nu, NU!  

Race Stripes

Lördagen den elfte augusti nollsju

Sjuminuterihalvtio:
Sov inget bra inatt, vaknade en massa. Kollade lite på Superzebran innan jag somnade om. Har inte sett hela ännu, men den är lite söt på sitt sätt.
Jobba idag igen då. Rätt skönt. Är ju bara fem timmar, det dör man inte av. Hoppas på disken! Eller Nellys, är inte så pepp på lobbyn idag. Men allt går i fem timmar..
Nu ska jag lägga mig i badet och sen äta frulle.


Nittonochtretton:
Höll på att komma försent till jobbet, bara för att pappa ville övningsköra lite extra långt. Fick stressa som ett as, men lyckades i alla fall stämpla in med tre minuters marginal.
Rätt mycket folk idag. Stod på Nellys. Var apstressad hela dagen. Usch. Men det gick bra sen.
Övningskörde efter jobbet också. I Kumla. Asjobbigt. Fast det gick rätt bra till slut. Eller nåt.
Nu är jag dynghungrig, vill ha maaaat! Men än är det lång tid kvar. Blä. Kanske ska göra mig ett par mackor, annars dör jag nog.
Idag fick Tommy sin katt, Engla heter hon. Längtar tills jag får se henne!
Måste typ packa idag. Leta reda på alla grejer. Reseadapter och pass och allt. Blä.


Tjugotretjugotvå:
Nu är jag väldigt trött.
Var på Ica och köpte SOLO och godis. Har inte ätit något än.
Grillade förut, gott vare! Mysmys.
Kollat på Om ödet får bestämma med familjen. Väldigt sällan vi kollar på film ihop nuförtiden men nu har det varit två dagar i rad, mys. Gjorde en liten marängsvisch. Götta.

How am I supposed to live without you?

Fredagen den tionde augusti nollsju

Femövertio:
Vaknade inatt av att jag var törstig. Drack en hel flaska vatten, mums.
Det är skitväder idag, vilket borde betyda rätt mycket jobb. Bra! Sånt gillar vi. Jag ser fram emot att jobba faktiskt, det är ju kul och jag har i alla fall inget bättre för mig idag. Skulle ändå bara tråkat så varför inte tjäna lite pengar istället? Vem vet, man kanske får träffa lite folk till och med?
Nu är jag dynghungrig så nu ska jag gå och steka lite bacon och koka havregrynsgröt.


Artonminuterövernio:
Var hur skönt som helst på jobbet. Massor med folk, men jag stod i disken. Det var verkligen mycket roligare än jag trott. Superskönt. Hoppas jag har disken hela helgen. Tog dock frymt lång tid innan jag fick gå på lunch, den var över halv fem. Var skapligt hungrig då.
Nu ska kollas på The Devils Arithmancy med mamma och pappa.


Mitt extremskitiga rum

Torsdagen den nionde augusti nollsju

Fjorton minuter över tio:
När jag vaknade i morse var jag lite disorienterad. Jag visste inte vad klockan var eller vad det var för dag, eller ens om jag var hemma eller ej. Weird.
Läste ut Harry Potter and the Deathly Hallows, den är supersupersuperbra! Den slutade precis som jag ville, med en blick framåt i tiden, YEAH!
Har käkat lite frukost. Mumsigt med rostat bröd, men ska försöka att lägga av med det helt, men det är ju ingen idé att ha det drällandes hemma för då kommer jag ju äta dem i vilket fall som helst, men tja.
Hade hoppats på att få kläderna från H&M idag, men så verkar det inte bli, men det spelar ingen roll. Måste dock kolla upp vilka kläder som ska med till London, ska vara så lite packning som möjligt.
Ska storstäda mitt rum idag, det är verkligen fööööör skitigt. Usch. Kolla lite på Gilmore Girls medan man jobbar.
Övningsköra och åka till Marieberg står också på att-göra-listan.



Nitton minuter i tre:
Typ klar med städningen nu. Orkar inte dammsuga bakom sängen, kan inte ha samlats så mycket där sedan sist. Eller nåt. Hrm.
Dagen går segt. Har rensat ur min garderob, hängt upp alla klänningar och sånt. Kom fram till att jag har många klänningar, ibland fick jag en sån där "ja-just-ja!"-känsla när jag hittade ett plagg, även fast det är nytt. Sånt gillar vi. Kommer förhoppningsvis massa mer från London, och så har jag ju en del på väg med postorder. YEAH!
Pluggat lite körkortsteori. Jag kommer aldrig fixa det och det är inte långt kvar till provet nu. >< Måste plugga varje dag. Jobbigt.
Blir till att kolla lite grejer till "nya" rummet ikväll. Kolla på färg till väggarna, och så ska jag gå in på IKEA och titta på lite utsmyckningar. Det ska vara lite oriental över det hela, det ska gå i samma anda som mitt fat och min vas som jag fick av Anna och Rebecca när jag fyllde. Kommer bli kanon!
Åh, jag längtar till Londoooon! Vill åka nu, nu, NU! Kommer bli lovely. Just jäklar, jag skulle ju kolla vad jag skulle packa.. Åh, va jobbigt. Måste i alla fall köra ett par tvättar så jag kan se allting. Ska försöka att ha med mig så lite som möjligt. Blir i alla fall min svarta tubtopp till lite finare saker, och om det är riktigt varmt. Och så mitt gråa bandeaulinne, funkar både till jeans och leggings. Och en tunnare och en tjockare tröja. Det styrs.



Tjugoen minuter i nio:
Jag är trött. Har blivit massa körning idag. Först till Lundby och körde lite där, sen parkering på Plantagen, sen igenom Holmen och city och så ut till Marieberg. Först till K-rauta. Där hittade jag exakt den färgen som jag vill ha på mina väggar. Träffade Göran och Lena. Sen åkte vi till Silvan och där köpte mamma och pappa ett bord och två stolar. Sen IKEA. Blir kär i allt där. Speciellt en blommig tapet. Mums. Kollade på den tvmöbel som jag vill ha. Den kommer bli väldigt bra. Hittade dock inga dekorationer jag ville ha. Sen åkte vi hem och åt hamburgare.
Jobba imorgon. Rätt skönt ändå. Man får pengar. Hoppas det är lite folk imorgon i alla fall. Den som lever får se.


Det verkar så lätt att bara stöta på

8/8-07, Onsdag

09:16 - Igår var det verkligen superlugnt på jobbet. Det satt som mest tio personer och åt samtidigt. Fast det var faktiskt ganska skönt att inte ha så mycket att tänka på, man kunde lalla runt och ta slappa lite. Blev en massa städning. Jag fixade torrförråden, personalrummet, omklädningsrummet, räckena, lamporna och alla stolar. Det var till och med såpass lugnt att både jag, Calle och Jessica kunde ha rast samtidigt. Dock så gick dagen gnska långsamt men det gör den å andra sidan jämt. Träffade CD och Pontus också.
Efter jobbet åkte jag hem till Tommy. Vi kollade på MTV hela kvällen. Sen somnade han ifrån mig när vi pussades och då blev jag skitsur, fastän jag vet att dte inte är hans fel egentligen. Satte mig vid datorn mitt i natten.

Idag är jag ledig igen. Skönt. Vet inte riktigt hur vädret är för i detta rum är det aldrig uppdragna rullgardiner men förut när jag var på toa tyckte jag mig se en glimt av blå himmel så det verkar vara skapligt väder idag igen. Hoppas det håller i sig. Fast inte när jag jobbar, då får det gärna vara lite sämre väder, fast i och för sig så jobbar jag bara helg nu så det är i alla fall kort tid.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Sitter och väntar på att Tommy ska komma hem från jobbet. Mysa lite med film och så. Jag vill ha mat. Har varken ätit frukost eller kvällsmat så min mage är skapligt tom.
Har sett nya schemat för i år. Det är nog inte riktigt färdigställt än men än så länge så ser det jäkligt bra ut. Slutar ganska tidigt varje dag förutom torsdagar när vi slutar med S-block. Usch. Men annars verkar det jättebra, jag har dubbelkollat med klasschemat och mitt shcmea verkar stämma i alla fall. Känns bra.
Nu är det inte långt kvar till London! Maaaah!



21:51 - Är hemma. Hade värsta flytet med bussen; åkte 20:05 från Nora, planerade att ta 504:an 20:45, men när jag steg av bussen kom 513 så jag tog den istället. Pappa hämtade mig vid E18.
Nu verkar det i alla fall som att vi har löst problemet med hemresan från Arlanda. Förhoppningsvis kommer Hannes att hämta oss, TACK!
Fick 500 kronor av gammis idag, tack<3. Det blir nog bensinpengar till Hannes. Tommy fick sockor av henne också, med extra garn ifall de skulle gå sönder. Hon är så söt. (: <3

Imorgon blir det städardag, speciellt om det inte är kanonväder. Helt sjukt så stökigt det är. Måste se efter vad jag ska ha för kläder med mig till London också. Måste ju typ packa nu redan..
Nu ska jag äta lite kvällsmat och gå och lägga mig.

Come on, Barbie, let's go party!

070807, tisdag

10:00 - Skön dag igår. Åkte till Sannabdet med mamma och Marcus. Låg och solade. Simmade ett par längder i poolen. Sen var det dags att åka hem eftersom jag skulle på körlektion. Tommy satt hemma och väntade på mig, han hade fått min nyckel.
Så åkte jag och mamma in till stan. Hade körlektion i typ en timme. Åkte lite i Ladugårdsängen, Gustavsvik och Aspholmen. Övade på att backa runt gathörn, vända, parkera och att åka på vägar med många olika skyltar. Gick bra. Jag ligger långt över medel och det känns ju jättebra. Har en tid igen måndagen innan skolan börjar.
Efter körlektionen gick vi till vårdcentralen och så fick jag min andra dos vaccin. Gick jättefort och allting.
Åkte hem. Hittade Tommy sovandes i min säng. Åt mat och sen gick vi ut och tog upp massa kvistar som pappa hade sågat ner från häcken.
Senare på kvällen hade vi mys med minitomater och Jurassic Park. Jag somnade väldigt fort, jättetrött var jag.

Imorse vaknade jag tidigare än jag behövt men det var skönt. Läste Harry Potter, såååå bra!
Hittade en lapp som Tommy skrivit imorse. Så gulligt! <3
Nu ska jag fixa lite frukost och sen är det jobbet som gäller.

Sommaren är här

070806, måndag

10:23 - Var knappt en kotte på jobbet igår. Skönt som tusan. Städade lite torrförråd och sådär. Lite grann på Nellys, lite grann i lobbyn. Fick damp på människor som vägrade fatta att vi stängt ner halva lobbyn fastän alla stolar var uppsatta. Gillar inte sånt.
Åkte och hämtade Tommy på resecentrum. Åkte till Rejmes och tankade. Sen hem.
Hade lite myskväll med toast och Beck. Mysmys.

Nu är Tommy på sitt "nya" jobb. Sörbyskolan och SF. Sen kommer han hit igen.
Ska till körskolan i eftermiddag och sen på vaccinering igen.
Fint väder idag, skönt att slippa jobba 8 timmar då. Ska ligga ute och sola hade jag tänkt. Mysmys.

It's disgusting what dreams can do to you

070805, söndag

10:02 - Sista dagen på veckan. Det går så fort! Jobba idag igen. Blir förmodligen rätt lugnt. Skönt. Leka med min bebis ikväll. <3
En vecka kvar till London nu! Gaaah, jag längtar sååååå! Bara jag och älsk, helt underbart. Fem dagar med shopping, sevärdheter och mys, I looooove. <3
Sjukt kort tid kvar till skolan börjar. Ska bli kul att börja igen, fast jobbigt också såklart. Hoppas att det blir ett bra schema i alla fall. Hoppas de lägger upp dem snart så man kan kolla. Måste fixa miniräknare. Förhoppningsvis har Karro min kvar, fick aldrig tillbaka den efter hennes nationella.. Annars får jag väl köpa en ny. Behöver ingen bra. Tror jag.

If I just stay here

070804, lördag

20:52 - Igår fick jag åka in till stan redan halv tio. Rätt jobbigt. Träffade Vicko och Disa, satt och snackade med dem på bussen. 
Stan hade inte ens öppnat när bussen kom in så jag gick runt en liten stund. Sen gick jag till Stadium och köpte ett linne, och sen till Bokia och köpte sjuämnesblock, nothäfte och kalender. Inte billigt. 
Sen tog jag 31:an ut till Marieberg. Hade fortfarande en massa tid kvar tills jag skulle börja. Gick till Coop Forum och köpte pennor. Ringde Lena. Sen pallade jag inte mer så jag gick upp och började jobba. 
Var inte så mycket folk, lite lagom sådär. Stod på Nellys hela dagen. Skönt.
Efter jobbet gick jag hem till farmor och farfar. De var inte hemma. Skönt. Gick ner och kollade på tv och käkade pizza. Pratade med Tommy. Kollade på en film och gick och la mig.

Halv elva gick jag upp imorse. Åt lite frukost med farmor och farfar. Sen iväg och jobba.
Var inte alls mycket folk idag så det blev en städdag. Jag tog på mig att städa personalrummet. Det var skönt för jag fick vara själv. SMS:ade med mamma, Anna och Tommy.
Åkte buss hem med Kristin. Lång väntetid i stan. Gick till SF och gick på toa. Satte mig utanför slottet och pratade i telefon med Tommy och Anna. Kvart i sju gick bussen hem.
La mig i badet, åt ett par mackor. Väntade på att Anna och Johannes skulle komma men så kom vi fram till att vi alla skulle upp imorgon bitti och då ställde vi in. 
Så ikväll blir det bara jag. Ska kolla på Gilmore girls och äta popcorn. 

Miss you much

070802, torsdag

09:45 - Jahapp, då var det bara att ge sig iväg och jobba igen då. Börjar elva idag. Tror att det är coffeeshoppen som gäller. Blir nog lite jobbigt för jag har stått där i typ tio minuter och vet ingenting om allting. Jaja, någon kanske är med mig, vad vet jag.
Nu måste käkas frukost och ringa till farmor.


22:13 - Var ganska lugnt på jobbet idag. Lite lagom med folk sådär. Stått på Nellys hela dagen, det gillar jag. Har till och emd fått kläm åp pitabröden nu också, yeees. Har inte längre panik över några beställningar, det är typ bara speciella sallader som jag inte kan göra, men då är Jacob lite snäll och gör dem åt mig. Måste väl lära mig dem snart också, men ändå. Började elva och hade lunch redan klockan tolv. Rätt sugit. Åt min goda kycklingpasta. Var dock rejält hungrig när jag hade min kvartsrast på eftermiddagen så jag gjorde mig en nachostallrik med köttfärs, kyckling, ananas och räkor, GOTT! Blir nog en stammis.
Gick helt okej att åka buss hem. Åkte 31 tillsammans med Kristin, Saara och Calle. Kul hade vi, haha. Sen var jag aptörstig så jag gick till Lucullus och köpte en Cola innan jag gick till sjukhuset. Pratade med Tommy i telefonen för att få tiden att gå. Gick på toa inne på sjukhuset. Ringde Anna och snackade lite skit när jag satt på bussen.
Och nu är jag hemma. Har slängt in kläderna på en snabbtvätt. Mina jävla byxor tappade knappen så jag måste be om ett par riktiga jobbyxor imorgon.
Måste äta lite mat nu innan jag dör. Gå och lägga mig.

Imorgon är det jobb igen. Måste åka hemifrån halv tio, sugit. Får gå på Marieberg en stund innan jobbet. Måste köpa DVD-skivor, skolgrejor samt helst något linne. Ja, vi får se hur det blir. Sova hos farmor sen i alla fall.

You're my sun when the night comes

070801, onsdag

10:15 - OMG, det är redan augusti! Tusan vad tiden går fort. Snart är det ju skola igen och allt sånt där, hjeeelp.
Steg upp vid halv sex imorse för att göra Tommy sällskap vid frukosten. Sen fick han gå själv till busshållsplatsen. Själv gick jag och la mig igen. Satte på Hercules för att ha något att somna till.
Vaknade av mobilalarmet halv nio. Det var bara att pallra sig upp och sätta på sig lite kläder, sen iväg till Renée för massage. det ä rju egentligen inte speciellt skönt med massage, i alla fall inte om man har problem, som jag. Men efteråt är det rätt skönt, man är åtminstone glad att man kom därifrån levande.
Håller på att ladda ner första säsongen av Gilmore Girls. Men vafan, vänta lite nu, har inte jag dem på DVD? Från McDonald's i julas? Goodness, måste se efter. Lite onödigt annars.
Ska gå och laga frukost. Ska göra en GI-frukost bestående av två stekta ägg, ett halvt paket bacon samt mjölk.
Sen blir det till att lägga sig i badet, bästa sättet att bli ren och läsa Harry Potter, yeah!
Så bär det av in till stan. Ska övningsköra. Öva på att backa runt gathörn samt köra i stan. Ska passa på att hämta Tommy efter jobbet också. Ska åka förbi Willys eller något annan billig affär och köpa morötter, vindruvor och minitomater så att jag har något nyttigt att smaska på. Tjoflöjt!


15:18 -  Jag är trött.
Var ute och övningskörde med mamma förut. Åkte Latorp - Hagby - Egersta - Blacksta - Mellringe - City - Södermalm. På Södermalm tränade jag på att backa runt gathörn och det gick riktigt bra till slut.
Sen åkte vi och hämtade Tommy utanför Holmqvists och så åkte vi till den nya mataffären i Almby. Köpte en påse morötter, två paket vindruvor, två paket minitomater och en påse med olika sorters naturgodis. Vet inte om det är nyttigt, men borde i alla fall vara bättre än vanligt godis.
Vill men vill samtidigt inte jobba imorgon. Börjar redan klockan elva imorgon, jobbigt värre. Blir förmodligen coffeeshoppen skulle jag tro. Jobba fredag, lördag, söndag också. Grrr. Men det ger bra med pengar.



18:43 - Jag och Tommy sov förut. Det var GUDOMLIGT! Jag var helt förvirrad när jag vaknade av att mamma sa åt mig att åka till affären. Jag typ dog. Men åkte i alla fall.
Vill ha mat. Min dumma mage är dummare än vanligt, känns som jag ska spy min egen galla. Usch.
Har i alla fall sytt i knapparna på min tröja.

RSS 2.0