The Wizard of Fucking Oz

Torsdagen den tjugotredje augusti nollsju

Sjuttonfemton:
Gick och la mig tidigt igår kväll. Riktigt skönt var det.
Vaknade imorse och trodde att jag försovit mig bara för att jag vaknade av mig själv, men så kom jag på att det nog var för att jag somnade så tidigt igåpr kväll så jag var utvilad. Men så somnade jag om en stund igen.

Idag hade vi lek med ettorna. Min grupp hade kano och stämsång. Var faktiskt kul, ettorna var söta och rara.
Slapp ha GEMU också så hade lång rast innan det var dags för s-block. Det enda vi gjorde åp den lektionen var att skriva dikter. Rätt mysigt faktiskt. Jag fjäskade till mig en penna av Johan. Om man sitter längst fram så blir man bättre behandlad, helt ärligt, haha.

Åkte upp och gjorde lite teori i typ en halvtimme. Gick fan inte bra, måste ta tag i det där nu. Vill verkligen inte behöva göra om testet..

Nu är jag hemma. Måste skriva en analys av Trollkarlen från Oz. Alltså jag såg hela filmen men jag kan ändå inte alla frågorna. Känns som att man måste ha sett den ett par gånger för att förstå allt men jag struntar i om den här blir dålig för det är ändå inte obligatoriskt..

Alltså mitt schema är så jävla bra. Slutar fyra på måndagar, fem i två på tisdagar, två på onsdagar, kvatr över fyra på fredagar och tjugo över ett på fredagar. Har liskom tre lektioner om dagen, inte jobbigt alls. Fcik Dan som pianolärare! Åh, överlycklig. Min Dan. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0