Now that I need you

080531 Lördag

08:56
Vaknade tidigt idag, men det gör inget för vi hade ändå tänkt åka tidigare till Marieberg och köpa lite grejer. Tommy var dock inte lika pigg på att stiga upp, så honom ska jag väcka när jag skrivit klart det här inlägget.
Det jag ska leta efter idag är; present till Anna, samt sommarskor. Gärna de där guldiga jag nämnde igår. Annars får vi se. Men alltså något som jag kan ha i Kroatien, men som inte är flipflops.

Så blir det jobba idag. Jag skulle gissa på att folk blir hemskickade, och man kan ju alltid hoppas på att någon är jag. Fast förmodligen inte. Men aah. Det lär inte bli mycket folk i alla fall, trots lönehelg. Eller, då är folk dumma i alla fall, man borde utnyttja solen. Fast det är i och för sig crazy days på Marieberg.. Well..

Ikväll ska jag hämta upp Anna så vi ska leka. Jag ska kolla på hennes kattungar, wie.

Imorgon blir det Sverige - Ukraina på Råsunda med damen, för kul!

If anything should happen, I guess I wish you well

080530 Fredag

08:37
Det var faktiskt ganska nice att jobba igår. Lite lagom med folk sådär.
Nu såhär med facit i hand kan jag ju bara bekräfta myten om att man inte är långlivad på Torget. Helt plötsligt är jag bland de som jobbat längst,och då har jag inte jobbat ett år än. Bara nu på ett par månader har sex pers slutat på jobbet. Eftersom jag bara jobbar helg får jag alltid reda på det sist också.. Det är synd att folk slutar. Men det är samtidigt kul att det börjar nytt folk. De flesta är riktigt trevliga. Det konstiga är bara att det bara är extrajobbare som börjat, men det är bara heltidsjobbare som slutat. Mysko.

Imorse skjutsade jag mamma till Hallsberg. Det var ganska mysigt på nåt sätt. Jag gillar att åka bil på morgonen, med lite trafik och solen som inte skiner för starkt. Och så lyssna på musik.

Nu ska jag snart ha kör, efter det lite piano, och sist men inte minst är det matte. Vi ska fika, gött. Sista skoldagen för tvåan då. Niiiiiice!

Shoppa shorts idag, yay. Sen handla mat med älski.


13:34
Åh, underbara väder! Man kan ju inte annat än vara lycklig när det är så fint ute.
Fik hembakad kladdkaka på matten och så kollade vi på en massa roliga klipp. Det var lätt den roligaste mattelektionen ever.
Passade på att tömma mitt skåp också.

Efter skolan drog jag upp på stan. Jag provade ett pat shorts på Indiska häromdagen, och nu när jag fått studiebidraget köpte jag dem. Wei. Det blev också en solklänning på Gina Tricot. Nu saknas bara ett par slippers. Hittade jättefina i guld på Din Sko, men de fanns inte i 40. Får kolla imorgon. Jag inser att jag kommer att bli fattig nu på en gång, men jag ska ju få mycket pengar i juni så jag kan minsann låna lite av mig själv. Något måste man ju få unna sig såhär när sommaren kommer, och faktiskt så försöker jag att inte köpa onödiga grejer.

Nu ska jag käka lite mat, och sen ut i solen. Yes!


16:05
För skönt att sola, men attsingens så varmt det blir. Marcus och jag hittade den perfekta lösningen: vattenspridaren. Det var askallt och jätteskönt, kändes så somrigt. Man torkade sanbbt i solen också.

Nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och börjat kolla på de nya avsnitten av Desperate Housewives. Bästa serien. Kanske.

Har inventerat vad som behövs köpas till helgen, nu ska jag in och handla på Ica Maxi.


21:37
Riktig myskväll. Först tacos och High Chaparall, och sen jordgubbar och Talangfinal. Love.

Har varit duktig och vattnat mammas blommor. Återstår dock att se om de överlever helgen.. Måste komma ihåg att hänga min tvätt också, annars blir det inte så bra.

I wish I had a river I could skate away on

080529 Torsdag

09:55
Idag tog jag ledigt. Jag kände verkligen inte för skola.
Istället blir det till att slappa så mycket som möjligt under dagen, sen blir det jobb 17:00 - 22:00. Man kommer bli tröttis..
Synd att det är så molnigt idag, jag hade ju planerat att steka lite i solen. Men det är ändå varmt ute, så man kan nog lägga sig där ute ändå..
Blä, måste växla pengar snart. Och köpa present till Anna. Och köpa shorts. Och köpa sommarskor. Ge mig pengar.


11:17
Jag hittar ingen solkräm. Törs därför inte ligga så mycket i solen. Kan inte ha blivit mer än max en halvtimma. Men likförbannat så blir jag säkert röd ändå. Blir också lite lätt illamående av att se mig själv i bikini. Bläää, måste börja träna hårdare och äta mindre onyttigt. I sommar ska jag verkligen försöka. När man jobbar heltid hinnermna liksom inte ligga och tjocka hela tiden heller..
Måste skriva klart bokanalysen nu. Tjing.


13:56
Nu har jag lagat mat och ätit upp den. Det blev klassikern klyftpotatis med kycklingfilé.
Jag har även skrivit klart min bokanalys, fyy vad skönt, det var det sista arbetet för terminen, yeees!
Nu tänkte jag ta mig en dusch och göra mig iordning för att åka in till stan. Och så vidare till jobbet.
Laddar in I cirkelns mitt, i mobilen. Hoppas den är bättre att lyssna på en andra gång, än vad förra boken var.

En man, ett barn

080528 Onsdag

09:04
Idag är det en ganska jobbig dag. I alla fall känns det så för stunden. Fast det är ju finfint väder, och det ska man ju inte klaga på.
Har nu s-block, väntar på att få redovisa om min bok. Jag är fruktansvrtä otaggad, har inte förberett mgi ett dugg. Kommer alltså att bli en helt improviserad redovisning.  Men det kanske går bra, men det kan också gå skit. I vilket fall orkar jag inte bry mig såhär sent på terminen, bara jag får G.. Eller nej, jag ska ha VG, okej..
Sen är det engelska.  Min sista engelsklektion ever, såååå skönt! Vi ska bara fika och ha mys. Jag  har köpt  vindruvor och sprite, det blir ju som att ha vitt vin, haha. Lite lyx. Och lite nyttigare än vanligt fika, om man bortser från läsken då..
Sen ska jag ha en extrainsatt sånglektion. Eftersom det är terminsredovisning imorrn. Har dock inte planerat att dyka upp, men aah. Vi får se.
Så slutar skoladgen med matte. Där ska vi redovisa våra statistiska undersökningar. Det kan la inte vara så svårt. Jag har gjort en ytterst okomlicerad powerpoint som visar resultaten, och så berättar jag väl lite om mitt syfte och urval och sånt. Det går säkert bra.
Efter skolan drar jag hem till min babe och myser lite. Fast jag åker hem ikväll, eftersom han ska iväg och jobba ikväll.

Idag kände jag lite extra mycket att jag längtar till Kroatien. Det ska bli så gruvlans skönt så det finns inte. Längtar egentligen mest till sista veckan, när Conny och Viktoria kommer, det är alltid lite roligare när man är fler. Men det ska verkligen bli så himla skönt att bara sola och bada och läsa. Ska verkligen försöka koppla av, det är jag ju sämst på. Hoppas man får lite färg också, men måste komma ihåg att man faktiskt måste smörja in sig, annars blir man bara röd och ful. Ska dock försöka att packa med så lite som möjligt, för man använder ändå inte ens hälften av allt man haft med sig, plus att det bara blir jobbigt när man ska ta resväskan hemåt.

Kom fram till att det är exakt en vecka kvar till skolavslutningen. Hur skönt känns inte det då? Man kan nästan säga att detta är sista dagen också, speciellt som jag tänkt vara lite lurig och skolka imorgon. På fredag har jag förmodligen bara kör ändå, och lite fika på matten. Sen är dte liksom ledigt på måndag, Krampen på tisdag och så avslutning på onsdag. Weeeei, så skööööönt! Men som vamlgit kommer jag att råsakna skolan efter typ en vecka, bara för att få rutiner igen. Fast jag ska i och för sig jobba hela sommaren, så det kommer nog gå ganska fort. Hoppas bara jag hinner träffa min babe och mina andra babes i sommar, man får ju inte jobba ihjäl sig.. Har i alla fall bestämt date med Jennifer till på tisdag, blir nog sista gången jag träffar henne innan bebisen kommer. Åh, jag vill också ha!

I didn't do it

080527 Tisdag

17:39
Denna soliga dag inleddes med ett besök på Knuffen. Det var med en enorm lättnad jag gick därifrån. Åtminstone för en månad framåt ungefär. Sen får vi se. Men i alla fall.
Hade KuHi-prov. Det var lättare än jag trott, så jag får förmodligen ganska bra på det. Det kändes väldigt bra.
Sen hade vi projektarbetesprat. Jag har ångest, jag vet verkligen inte vad jag vill göra. Det blir väl bara bajs med allt. Men jag har en utväg i Sofie, så det kanske löser sig ändå.

Ikväll blir det vattengympa. Har egentligen ingen lust, men så som jag äter så måste jag ju röra på mig. Det kommer kännas bra när jag väl har haft passet. Bäst att passa på, detta kanske är sista passet jag hinner gå på liksom..

Borde försöka göra klart bokanalysen snart också. Fast det är ingen jättepanik än, den ska vara inlämnad innan avslutningen så. Men det känns ju skönt att ha den gjord. Tror min blir väldigt lång.. Fast den blir nog bra. Lite rörig kanske.


21:34
Jag är tröttis efter träningen. Blir till att nanna snart. Ska dock försöka skriva ett par rader på bokanalysen, samt försöka förbereda mig inför den muntliga redovisningen..

I'll always remember

080526 Måndag

16:17
Klassfesten i lördags var fanimig kul. När jag väl hittade dit, vill säga, haha. Men det var asmysigt där inne, en massa soffor och fåtöljer och en bar och sådär. Vi hade nice. Var lite dragen sådär, men ändå inte jätte. Hade dock en liten lätt bakfylla igår på jobbet, men det var inget jag led av direkt.
Var astråkgit på jobbet igår, så himla segt. Vi var typ 8 pers som jobbade, men vi kunde inte skicka hem fler för att det var så många nya som behövde lära sig. Bläblä.

Idag fick vi reda på nationella engelska. Jag fick MVG och får det även i betyg, YES! Hade seriöst blivit ledsen om jag fått mindre.. Fick dock bara VG+ på writing, men jaja.
Pluggade lite på rasten. Gjorde klart matterapporten och började på bokanalysen. Jag är på G.
Gymmade på idrotten. Det var sjukt drygt. Jag pallade bara 25 minuter, sen gick jag ut och kollade när de andra spelade brännboll. Fett skönt att inte ha nån mer idrott. Puss på det.
Så hade vi matlagning. Fast vi fick bara betygen och gjorde en utvärdering. Jag fick MVG i matlagning, hallelujah! Så himla bra, YES!
Innan jag åkte hem svängde jag in på H&M och spenderade mina sista pengar på en blå tubtopp och en ögonfransböjare.

Nu skulle jag behöva plugga KuHi, ringa jobbet, samt åka till bibblan. Uschamig.


19:15
Jaha, då var det klart! På söndag drar Anna och jag till Stockholm och kollar på landskampen Sverige - Ukraina! Jag hoppas på fint väder och en massa drag. Funderar starkt på att ta på mig Sveriegtröja till och med. Nemen fan det blir nice. Draaaag!


20:56
Jag är lite oroad inför provet imorgon. Det är ju ändå rätt svårt.. Hoppas att jag har lite koll på musikstyckena i alla fall, det känns ändå svårast. Men så ska man komma ihåg alla namn och allt.. Hoppas jag får godkänt, annars blir jag ledsen i ögat! Fast det hade ju varit fint med högre betyg än G, men man kanske inte får vara för pluggig. Eller, rättare sagt, jag har juinte pluggat nåt, så borde inte få mer heller. Walla.
Känns ändå som att det mesta börjar bli klart nu. Blir mest att skriva bokanalys denna vecka. Den ska bli bra, det är lätt att analysera Linas kvällsbok. Ska jämföra den med tvåan också, det blir bra. Annars är jag nog klar med allt, tror jag. Så himla skönt! Det är ju verkligen sista skolveckan nu. 17 dagar kvar till Kroatien, det är inte klokt!

Tisdag: Knuffen, lyssna på terminsredovisningar, KuHi-prov barock - romantik, PA-snack, pilates.
Onsdag: Muntlig bokredovisning, fika engelskan, extra sånglektion, redovisa statistiska undersökningen, åker till Tommy
Torsdag: Terminsredovisning sång, GeMu-resultat, jobba
Fredag: Pianoläxa, fika matten, leka med baby
Lördag: Jobba
Söndag: Stockholm, Sverige - Ukraina
(Måndag): Jobba
(Tisdag): Krampen!
(Onsdag): Skolavslutning
(Torsdag): Studenten

Har förresten fått ny kusin, morbror Micke har fått en liten Casper (:

My love is all I have to give

080524 Lördag

10:43
Jag behövde aldrig skjutsa igårkväll, alla lyckades på något sätt ta sig hem. Efter midnatt var det bara Cissi, Louise och Madde kvar, och dem känner jag ju lite grann, så då kunde jag sitta med och tjata lite. Det var mys.

Idag blir det jobbet. Det är svårt att säga om det kommer vara mycket folk idag. Å ena sidan är det fint väder, men å andra sidan har det kommit barnbidrag och så är Amy Diamond, Rongedals och något annat band där och kör. Don't know. Hoppas det blir lagom med folk, det är jobbigt både med för mycket och för lite. Men vi får se helt enkelt.

Ikväll blir det klassfest vid universitetet. Jag har tänkt mig att dricka lite, men inte för mycket, eftersom jag ska köra till jobbet imorgon. Har i alla fall fått tre cider av mamma, sen kan man ju kanske dricka lite bål. Skulle jag vara för full så får väl mamma helt enkelt köra mig till jobbet imorgon. Annars kommer jag ju aldrig att få dricka.

Idag fyller även min lilla skrutt Peter två år, wie. Tyvärr kan jag inte gå på hans kalas, eftersom jag då jobbar. Men han är söt ändå. (:


18:55
Var inte så farligt mycket folk idag ändå, det var mest när Amy spelade. Vi hade party på torget när det var Sten & Stanley, haha. Not. Nej, men vi hade riktigt skojigt på jobbet idag. Gick asfort. Vicko fick lära sig Nellys idag. Hon tyckte nog att det var minst lika jobbigt som jag gjorde första gången, det är så jäkla mycket att hålla reda på. men hon var såp duktig så. Och gissa vad? Jag ska förhoppningsvis vaa ledig nästa helg! Det är liksom hallelujah, jag har inte fått en ledig helg sen i höstas tro jag. Visserligen har jag varit ledig, men då har jag tagit ledigt själv, men detta var på Hannis initiativ. OMG. Blir jäkligt skönt i så fall, för mamma och pappa är i Stockholm hela helgen, och så är Tommy ledig då. Tack!  Ska dock jobba på torsdag kväll, då är det shoppingkväll. Nice, I guess.

Är fan taggad på klassfesten nu. Jag tror det blir nice. YEAH!

I'm going home

080523 Fredag

16:12
Finally är nya bloggen här. Eller, ny och ny, me nya plattformen i alla fall.

I onsdags var det väl en ganska bra dag antar jag. Pluggig men rätt okej. Var duktig och fixade This is England-analysen, och sen gjorde jag säkert något mer som jag förträngt vid det här laget.
Lite möten hade jag. Först SKRIKA, men det var ju ganska fett onödigt eftersom vi bara var typ sju pers. Vi sa i stort sett ingenting. Men det är väl bra att man visar sig intresserad, haha.
Hade även skolkonferens. Det var ganska seriöst om man säger så. Herregud. Fast det var väl ganska intressant, det också. Fast även där var vi få, så vi fick inte bestämma något.
Mamma hämtade mig efteråt. Det var meningen att jag skulle ta bilen till pilatesen, men jag kände att jag var tvungen att plugga  istället, så detta fick bli en träningsfri vecka.

Igår var jag hos tandläkaren. Jag hade visst karies nåntans, så det skulle de ta bort nån gång i sommar. Sista året med fri tandläkarvård, det måste man ju utnyttja..
Hade GeMu-prov.  Jag trodde att det skulle vara mycket värre än det var, men jag tror faktiskt att det gick bra. Borde absolut vara godkänt i alla fall, och det är ju det viktigaste. Jag tror inte jag får mer än G i betyg, även om jag skulle fått högre betyg på provet. Men men, vi får se.
På kvällen var jag och Tommy på premiären av Indiana Jones. Jag har inte sett de andra filmerna, men jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Var ju rätt nice att få gå på premiär för en dyr film för halva priset. Och vi fick asbra platser, fastän vi köpte biljetter dagen innan. Puss på det.
Kollade lite på melodifestivalen när vi kom hem. Bra att Perelli gick vidare.

Idag var jag sjukt opepp på att gå till skolan, kände mest av allt för att hoppa över sången. Miracle of miracles, Caroline skickade sms om att sången var inställd. YES! Så det blev till att ta en senare buss, och jag sov en stund till.
Märks att jag varit borta en del från kören på sistone, jag kan ju ingenting. men jag snappade upp det ganska fort ändå, och det är ju en lektion kvar, plus ett rep, I guess.
Skrev iordning min statistiska undersökning på matten. Powerpointen blir ju inte ett dugg kul, men ändå. Har bara rapporten kvar nu. Tack Gud.
vi paddlade kanot på idrotten idag. Fast först gick vi upp till Tekniska kvarnen och fikade. Jag och Linnea Börjesson paddlade. Det gick riktigt bra, men jag fick apont i armarna. Men vi hamnade ju inte i vattenet i alla fall, thank God.

Nu blir det till att storstäda. Mamma ska ha personalfest här hemma. Not so fun. Jag ska vara fyllechaffis. Hoppas jag får betalt, annars är det totalt ovärt.

Tänk, då lyser stjärnorna

080520 Tisdag

16:22
Idag har jag varit på rehab. Jag fick träffa världens raraste lilla tant, hin hette Lilian. Hon var verkligen så himla snäll, och vi pratade massor.
I alla fall var jag där för att kolla upp mitt knä såhär efter operationen. Exakt en månad sedan idag. Hon kollade, kände och böjde lite och allt såg jättebra ut. Till och med såpass bra att jag inte behöver gå dit och träna. LYCKA! Det räcker med att jag tränar på gymmet i skolan, och så kan jag fortsätta att träna pilates och vattengympa. Så himla skönt, det finns liksom inte tid och ork att ta sig ut till Gustavsvik flera gånger i veckan. Så himla nice att slippa! Och så var det ju jätteskönt att det läkt så himla bra.

Hade minikonsert med tisdagsensemblerna. Ganska ovärt egentligen, men det gick bra för vår grupp. Vi körde Markoolio - Ingen sommar utan reggae. Sista lektionen i Ensemble A, nice.

Sista lektionen innan KUHI-provet. Det känns faktiskt ganska bra, man har lite mer att gå på när det gäller att plugga till detta prov. Lite mer struktur. Hoppas att det går bra i alla fall, man vill ju ha bra betyg. Ett VG vill jag väl i alla fall ha, men eftersom jag missat ett prov så kanske det inte går. Men jaja.

Sista bildlektionen idag, HALLELUJAH! Jag är verkligen inte nöjd med vad jag presterat men jag får nog godkänt i alla fall.
Vi avslutade kursen med att ha vernissage för dansarna och teatrarna. Jag hade en bild, så himla mobbad och ful. men fett skönt att ha det ur världen. Nu gäller det bara att jobba lite till på Tommy-bilden, sen är det slut.

Fick reda på vilka musikkurser jag ska ha nästa år. Det blir barn&musik och ensemble B. Nice. Skulle egentligen ha GEMU B också, men jag hade redan tillräckligt med poäng så jag kunde ta bort det. Fyfan va skönt! Nu hoppas jag bara att jag får något roligt på lokala valet. Minns inte ens vad jag valt, mer än psykologi.

Idag behöver jag göra This is England-analysen. Usch, varför har jag skjutit upp det? Jag var ju så dum att jag sov i mitten av filmen. Förhoppningsvis kan jag ha hjälp av svenskafilminstitutet.se, där ska det visst finnas hela handlingen. Då kanske jag slipper kolla om filmen. Jag vill bara ha G på den ändå så.

Fick min bikiniöverdel idag. Den är så fin! Men det blev totalt 338 spänn för bikinin, that's expensive.. Får ta av mina sparpengar.

Ska hämta ut grejer från Yves Rocher sen. Vet inte riktigt vad jag köpt, men det blir ju kul med en liten överraskning.

Klockan sex ska jag till Renée och få efterlängtad massage!

Nu ska jag ladda ner lite Vänner, och sen sätta igång med dagens arbete..

Här dansar hon med den vilda

080519 Måndag

10:23
Idag har jag inga lektioner. Eller okej, jag har idrott, men jag känner starkt att jag dissar den idag. Palla krångla för femtio minuters lektion liksom.. Jag får promenera istället. Det fina vädret verkar juha hittat tillbaka, dock inte värmen. men aah. Blir i alla fall till att åka till gammelmormor sen, det blir mys. Hon är bäst.

Idag börjar Tommy sitt nya jobb. Så himla skönt att han äntligen fått jobb, så han inte bara går hemma och glor.


19:51
Mys hos gammelmormor. Fick köttbullar och potatis, och världens godaste sås! Vi spelade lite Spingo, som vanligt. Fick trehundra spänn, tack för det gammis!

När jag väntade på bussen hem gick jag runt på stan lite. Jag vart sugen på att köpa ett pyjamasset att sova i när jag är i Kroatien. Får se om jag hittar nåt fint.

Nu ska jag bränna ut Gossip Girl och Desperate Housewives!

I pray

080518 Söndag

10:26
Vaknade tidigt idag också, men idag orkade jag inte somna om. Jag låg och kollade på Vänner istället, me like.

Blah, mina jeansleggings håller på att spricka i en söm. Det är mina feta lårs fel, blää. Får väl laga sen.

Jobba idag också. Not so pepp. Blir förmodligen mycket folk idag också, men inte lika mycket som igår. Hoppas att det inte blir drygt i alla fall. Men vi brukar ju ha kul vilket som, hehe.

Jag vill ha bra väder nu. Pallar inte att återgå till höst. Ge mig sol och värme! Längtar till Kroatien, ska bli så himla skönt! Bli lite brun om man har tur. Ghaw, måste fixa böcker och grejs innan dess.. Det är inte ens en månad kvar, happy!

Du sög mitt blod

080517 Lördag

18:52
Vaknade klockan åtta imorse. Hatar när jag vaknar sådär tidigt. Som tur var så somnade jag om. Jag drömde en massa sjuka grejer som vanligt, hehe.

Jobbat idag. Det var hur mycket folk som helst. Måste bero på vädret, för dessa helger innan löning är de helger med minst folk. Men idag var det verkligen stressigt och allt bara tog slut hela tiden. Ganska jobbigt om man säger så, och jag är nu trött.

Blir myskväll med familjen idag. Som vanligt. Varför gör jag inget kul på kvällarna? För att jag inte pallar, that's why.

Happy, jag fick försäljning & service som IV-val i höst, och teaterfördjupning till våren. Krille och Angelique fick också teatern, yes! Nu återstår bara att kolla med Sofia. ^^


22:52
Mamma och pappa kom hem från Göteborg idag. Pappa har sprungit Göteborgsvarvet, den dumme fan. De var i alla fall hungriga när de kom hem, så vi beställde pizza från nyöppnade pizzerian. Det var nice.  Och så kollade vi på  CSI och Brottskod försvunnen som hade samarbete. Det var  väldigt bra.

Nu ska jag gå och lägga mig..

Det förföljer mig

080516 Fredag

15:24
Filmen igår var väldans kul, me like. Myskväll.

Vaknade vid tre inatt och kunde knappt somna om. Fick ont i magen. Usch. Hemsk natt. Men baby låg i alla fall bredvid mig och det kändes fint.

Idag är det verkligen pissigt väder. Sjukt kallt och regnigt, haaaate.

Hade sång imorse. Jag sög som vanligt, fattar inte. Jag kan inte prestera på sången. Hate myself.
Sen bar det iväg till dagiset Blåmesen i Oxhagen där jag, Elin, Anti-Karin, Janna och Simon Tärnqvist hade "konsert". Det var jättekul, fast det blev ganska improviserat ändå. Vi har ju inte jobbat särskitl bra om man säger så, i alla fall inte vissa.. Jag har varit borta två gånger och det ångrar jag verkligen, för jag hade verkligen velat stya upp det ordentligt. Man vill ju avsluta kursen bra.
Sen hade jag piano. Körde What can I do och Catch the moon. Den senare kunde jag inte alls, har aldig ens hört den, men tydligen verkar jag vara den enda som har missat den under uppväxten. Men aah. Det gick väl bra ändå.
Sen matte. Gjorde inte så mycket. Började på min statistiska undersökning om tågpriser. Kanske ändrar den sen, får se.
Hoppade över lunchen och började idrotten tidigare istället så att jag fick gå tidigt. Kändes bra. Det är liksom skönt att gymma själv. Fast nu var det i och för sig en annan brud där ett tag, men i alla fall. Man känner sig ju ganska duktig när man gymmar.

Efter skolan åkte jag upp på stan. Jag tog mig en sväng in på H&M medan jag väntade på bussen och där köpte jag mig en turkos sommarklänning, ett par flipflops och en förpackning slingmedel. Nu ska jag minsann bli blondie igen!

Mys med babe och bror idag. Ensamma hemma; mamma och pappa åker till Göteborg eftersom pappa ska springa där imorgon. Nice.

Bomdidadi

080515 Torsdag

09:19
Tröttis imorse. Sov gott hela vägen till skolan. Mums på det.

Har haft första delen av engelska nationella, readingdelen. Det var ganska svårt ändå, jag får absolut några fel. Förhoppningsvis får jag MVG på det ändå, men i alla fall. Om fyrtio minuter är det hördelen. Den är värst. Hoppas det är en dialekt man fattar i alla fall. Jo, men det kommer nog att gå bra tror jag.
Sen ska vi ha genrep med dagisgruppen. Jag tror det kommer att gå skit idag, men bra imorgon. Bara alla kan sitt så. Jag har i alla fall med mig rått-Albert. Dock inget äpple, men en banan som får konvertera till äpple. Jag kan i alla fall det jag ska spela. Bra där. Måste få bra på detta, vill ha MVG i MuKo.
Äckel-GeMu sen. Hate. Vägrar ha det i trean. Hoppas jag klarar provet nästa vecka.. Blir lite repetition idag antar jag.
Avslutar skoldagen med s-block. Inte taggad för fem öre, vill bara att dagen tar slut. Att skolan tar slut. Ge mig sommarlov! På tal om s-block börjar det bli hög tid att kolla på This is England igen så jag kan skriva analysen. Och på tal om analys måste jag börja skriva bokanalysen snart.. Jaja. I'll be fine.

Känner att jag skippar vattenträningen idag. Jag och Tommy ska ju på bio, eftersom vi har varit tillsammans i exakt ett och ett halvt år idag, yay! Blir "What happens in Vegas", kommer bli nice. Men jag kände att jag vill gå på den tidiga bion, blir så himla sent annars, och man ska ju upp tidigt imorrn..


16:57
Haha, alltså s-blocket är fan bäst! Hade grymt kul idag, vet inte om det var för att man var flummig över huvud taget, men det var kul. Åh, I love Johan Wallén!

Och inte få nån melodi

080514 Onsdag

15:09
Var så himla trött imorse. Ville bara dö åp s-blocket, fast det var rätt kul ändå när vi höll åp med argumentation.
Efteråt övade vi med dagisgruppen. Det känns helt okej nu ändå, blir nog till och med roligt på fredag.
Missade typ halva engelskan, men det gjorde inte så mycket. Vi övade inför nationella imorgon. Det är fan svårt med läs- och hörförståelsen. Speciellt hörförståelsen, den suger. Men jag klarar mig ju ändå, men jag vill ju liksom få alla rätt..
Fick såklart IG på matten, men hade dock bara ett poäng från G på själva nationella och det är jag ändå nöjd med. Men får göra nytt nationellt i augusti och det känns ändå överkomligt eftersom det inte är så himla långt ifrån i alla fall. Hade man fått vänta till december hade man ju lätt glömt bort alltihop. Så nu gäller det i alla fall att plugga ordentligt till det provet, vore ju faktiskt synd att ha ett IG i betyget.

Ikväll hade jag tänkt träna pilates. Hoppas att mamma kan ställa upp och hämta mig. Pallar inte att åka buss, har inga pengar på kortet heller för den delen. Men det går nog bra.


20:32
Trött. Frusen. Nu blire bad. Grattis till mig och baby som fyller 1,5 år imorgon.


21:06
Tröööött. Tagga nationella engelska imorrn. Not.
Ge mig mat.

Skoskav

080513 Tisdag

17:23
Igår kan jag ärligt säga att jag inte gjorde ett piss på engelskan. Åsa var iväg med elever som skulle göra muntliga nationella, så vi andra skulle jobba med häftet vi fått förra veckan, som jag redan var klar med..
Hade utvecklingssamtal sen. Bara jag och Åsa. Det gick väl bra, I guess. Som väntat. Fattar dock inte varför jag inte fått IG-varning i bild och matte, men aah. Man ska vara glad ändå, haha.
Tränade på gymmet på idrotten. Jag var helt själv i lokalen och det var himlans skönt. Körde på väldigt lätta vikter, både på armar och ben, men jag dog efter en kvart ändå. Mest i armarna, men ändå. Men det känns som att jag kom igång bra i alla fall och det är ju kanoners. Måste ju träna upp knäna och även axlar och rygg. Så det blir nice.
Sen var det matlagning. Vi hade det praktiska provet. Vi skulle steka fisk, reda en vitvinssås och göra pommes duchess. Det var apsvårt i början, det var ingen som fattade nånting. Men sen när vi väl kom igång så gick det lättare, det var såsen som var svår, typ. Jag fick i alla fall MVG, det trodde jag verkligen inte i början. Man fick bedömning i tre olika delar, vet inte vilka, och så var det från ett till tio. Jag hade två tior och en nia, det är ju asbra. Fick även full pott på teroin, så jag antar att det kommer stå MVG i slutbetyget, YES! Jag behöver alla poäng jag kan få, hehe.

Åkte hem till min babe på kvällen. Jag gick i pumps hela dagen, så jag hade lite ont i fötterna. Därför fick jag låna ett par stora tofflor när vi skulle gå till affären och köpa gotti. Det var mys. Vi kollade på tv och sånt där annat, som vanligt.

Kom för sent till skolan imorse, missade 16. Fick ta 7:an, och gå. Fick såklart blåsor under fotsulorna, ajajaj.
Nästa vecka är det vår sista ensemblelektion. Vi ska då ha en minikonsert, bara för våra tisdagsgrupper. Vi har sommartema. Vår grupp har Markoolio - Ingen sommar utan reggae. Så himla konstigt val, men aah. Jag spelar synth. Så himla simpelt, bara fem toner, runt runt. Men det blir nice.
Var en helt okej KUHI-lektion också, fast seg. Mn det känns som att slutprovet kommer att gå rätt bra ändå, det har varit lite lättare att föra anteckningar nu. Och så kan jag svara på frågor, jag rättade till och med Janne på ett årtal och jag kan inte ens några. Det enda historiska årtalet jag kan är 14 juli 1789 (franska revolutionen, och endast för att det är 200 år före min födelse och själva datumet är två dagar före min födelsedag). Det var gött.
Hade ingen vanlig bild idag, vi var istället och kollade på redovisningar på Svänghjulet. Teatern var lätt bäst, så himla kul.

Lyckades på nåt sätt att sova mig förbi min hållplats när jag åkte hem, det har aldrig hänt förut. Men det var självklart bara för att jag har fetingskoskav och inte ville gå en millilmeter längre än nödvändigt. Men ja, jag tog mig ju hem, och där på trappen satt Marcus och var utelåst. HA!

Nu blir det käk, och sen ska jag in på vattenträning, yay!

How can I leave her?

080511 Söndag

09:54
Idag vaknade jag tidigt av att jag behövde gå på toa. Som vanligt. Sen kunde jag inte somna om igen. Fasen också.

Jag är rastlös. Har inget att göra.. Funderar på att ta mig en förmiddagspromenad såhär innan jobbet.. Kanske lika bra. Jag och Dan Brown liksom.

Hittade en stor hasselnöt i min Cartd'or Stracciatella förut. Kollade innehållsförteckningen och där står inte nötter med, står inte ens att det kan förekomma spår av nötter. Tänk om jag hade varit kraftigt allergiska mot nötter? Man borde skriva och klaga..


21:58
Jag och Vickanpickan åkte in tidigare till jobbet. Gick runt lite på Marieberg. Jag köpte en mjuk, tubtopps-BH för 99 kronor, den är rosa och skön.
Var något mer folk idag än igår, eller så kändes det bara så för att vi var två man mindre. Jag och Annie gick i alla fall hem tidigare idag, vid fyra. Jag fick ingen rast så jag tog mig lite mat när jag slutade istället.
Sen åkte jag hem och duschade och sen åkte jag och mamma in till stan och kollade på Sound fo Music.

Jag, och typ alla andra, trodde att musikalen skulle vara på vanliga Conventum, men nej, nu var det på nya Conventum och där var det ju bara sketna fällstolar att sitta på så man såg ju ingenting. Det var faktiskt riktigt värdelöst, absolut inte vad man hade betalat för. Men som tur var så fanns det en del platser lediga i raden framför, och de var längre in mot mitten än mammas och mina, så vi satte oss där istället och då såg man väl skapligt. Dock var monitorn på vår sida superkass, det såg ut som att det var en film från åttiotalet. Sämst. Man såg ansiktena lika skarpt på scen som på bild liksom.. På hela taget vafr det i alla fall okej.
Det slgo mig att Pernilla wahlgren verkligen är en smurf. Hon både låter och ser ut som en. Och Tommy Nilsson ser ut som odjuret i Skönheten & Odjuret, fast när han blivit återförvandlad. Skum blandning.
Det var helt klart bäst när de tackade för applåderna för då hade Pernilla med sig sin lilla bebis, han var fööör söööt! Han sprang runt på scenen i en för stor hatt, bubbe.
Jaja, inte riktigt värt pengarna, men det var väl kul ändå.

Rullstol, rullstol, hela dan

080510 Lördag

18:53
Idag har det varit underbart väder, och jag har såklart varit inomhus hela långa dagen. Jobbat som vanligt. Var inte särskilt mycket folk men var ändå inte drygt och långtråkigt. Det var tre stycken som fick gå hem tidigt idag, fan va skönt. Imorgon blir det min tur, yay. Viktoria hade kul i glassen, haha.

Ikväll blir det grillmys med familjen, kanske spela lite spel?

Imorgon jobb och sen Sound of Music!


21:38
Det känns som att det är jättesent, men klockan är ju bara tjugo i tio. WTF..

Take me by the hand, take me somewhere new

080509 Fredag

11:24
Fick minsann bli en hemmadag den här veckan ändå. Kände att jag kunde unna mig det idag eftersom jag varit i skolan hela veckan och mått piss. Någon lön för mödan ska man väl få.

Igår var jag och Tommy ute på äventyr. Eller nåt.
Vi började med Marieberg. Blev kvällsmat på Donken.
Så var vi på IKEA, Tommy köpte skrivbordslampa. Jag ville ha ett marsvin, men det fick jag inte.
Sen blev det VIP-kväll på Lager157. Jag hade kollat lite på deras hemsida för att se om det fanns något snyggt och jag hittade ett jättefint linne som jag ville ha, men det hade de såklart inte i affären sen. Typiskt. Men blev i alla fall en sjal och ett annat linne, totalt 110 kronor. Värt. Tommy köpte skor för hundra spänn.

Idag blir det bara mys med min man. Han har fått anställning av Proffice nu, första anhalten är ett industriföretag i Gyttorp. Så himla glad att han fått jobb nu eftersom 1; han behöver inte åka ifrån mig till Norge, 2; han får egna pengar, 3; stadig inkomst betyder flytt! Någon gång i alla fall. Yesyesyes.


17:11
Det fanns ingen frukost hos familjen Nylén imorse, så vi fick börja dagen med att gå till affären. Det var fett varmt, jag dog efter halva vägen. Snodde ett par badshorts av Tommy när vi kom hem.

Tog oss en fika på BaraVara innan vi tog bussen hem till mig.

Ikväll blir det god mat; wraps med grönsaker och kyckling, mumma!

Imorgon blir det jobb. Hade glömt att jag skulle hämta Viktoria, tur att man har bilddagboken, hehe.

Fernandito i Panama

080508 Torsdag

11:34
Var sjukt trött när jag vaknade imorse. Det är en enorm skillnad på att gå upp klockan 06:00 och 06:30. Tog 07:12-bussen till skolan. Rätt okej ändå, man hann värma upp med lite plugg. Så var det nationella matte B 08:00. Jag var sjukt nervös, men kände samtiigt att jag bara kunde göra mitt bästa, och att jorden inte går under om jag får IG. På det hela taget tycker jag att det gick ganska bra i alla fall, men som jag har sagt förut; jag har tyckt att båda proven jag fått IG på har gått bra, så detta är ingen garanti. Dock känns det lättare att få poäng på nationella, då man kan få lite halvpoäng om man är på rätt väg. Vi får väl se hur det går helt enkelt.

Åkte i alla fall hem efteråt. Tog 504:an, annars hade jag fått vänta en timma. Är så sjukt skönt ute, tog lite kort på fina växter. Mys. Ska till affären och köpa glass, och passa på att lägga på brevet till Yves Rocher. Sen ska jag sätta mig ute och bara softa. Man måste ta vara på soltimmarna.


16:14
Sån himla slappardag. Men det är väl så det ska vara när man är sjuki.
Ikväll blir det dock Marieberg och Lager157 med min babe, lite uppvärming inför imorgon om man så säger. Höhö. Maybe att jag åker hem till honom och sover. Vi får se.


17:01
Jag är rastlös. Vet inte varför. Och så är jag hungrig, fast ändå inte.
Jag saknar min baby, längtar tills jag får pussa honom, hihi.

Ge mig sommar!!!

Det var vi, men du förrådde oss idag

080507 Onsdag

16:07
Ännu en dag som jag gått till skolan fastän jag mått skit. Ge mig penicillin!!!

Pratat en massa om hur Sverige styrs på s-blocket. Det känns ganska ointressant tycker jag.. Det enda som är kul är när vi ställer knäppa frågor, typ som om det är möjligt för ett kungabarn att bli kung eller drottning om han eller hon är mongolid. Eller vad som händer om prinsessan Madeleine skulle ingå partnerskap med en kvinna; skulle den kvinnan också vara prinsessa då? Och skulle hon få samma status som "den riktiga prinsessan"? Helt sjukt, men aah.

Gjorde mitt muntliga nationella på engelskan. Jag är sämst på det muntliga även fast jag är bra på att prata engelska. Men jag är sämst på att prata på svenska också.. Men Åsa avbröt mig, jag var sista att prata, eftersom vi hade så kort tid och hon redan visste vad jag kunde. Det kändes bra.

Jobbat lite matte också. Fått några frågetecken utredda i alla fall. Blir sista plugget med mamma ikväll, sedan tänker jag inte öppna en mattebok mer i mitt liv! Om jag klarar nationella vill säga.. Alltså, jag vill veeerkliiiigen inte få IG!

Efter matten skulle vi haft SKRIKA-möte, men vi ställde in av någon anledning. Skönt, jag orkade verkligen inte.

Åkte upp på stan och hämtade ut mitt pass. Det var en utländsk familj före mig i kön och de skulle ta passfoto på en bebis. Det var ju inte det lättaste, eftersom bebisen hela tiden blev distraherad av en massa andra saker, fastän mamman satt med en nalle vid kameran. Det hela tog väldigt lång tid, men som tur var så gick det fort för de andra.

Gick till Ali Baba och köpte lite godis som jag ska ha till nationella imorgon. Jag kommer inte att sitta i fyra timmar, nooo way! Om jag blir klar väldigt tidigt tänker jag skita i s-blocket. I alla fall om jag inte mår bättre. För idag har jag verkligen mått piss, haft ont i hela huvudet, i alla bihålor. Bläää!


19:31
Jag vill inte få IG imorgon, jag vill inte, vill inte, VILL INTE!!! Åh, hatar matten. Varför kan jag inte bara känna att det går skit och sen få IG, det är fan bättre än att tycka att det går bra och få IG.. Fuuuck! Jag är stört orolig inför imorgon. Det hela kommer verkligen att hänga på att de ställer rätt frågor. Nej, nu måste jag ner och plugga lite till.


20:54

Nu blir det fanimig inte mer plugg idag. Helst inte detta år heller. Bajs!


You're the one I'd like to be with

080506 Tisdag

17:02
Fortfarande sjukis, men jag hade ju lunchkonsert idag så jag hade väl inget annat val än att gå till skolan. Fast tydligen så hade jag det ändå, eftersom Linn svek oss och var hemma, så att vi ändå inte kunde köra Just for now. Vi bestämde till slut att vi i alla fall skulle köra Isn't she lovely. Det gick väl ganska bra antar jag. Dock gick det väl inte lika bra för alla grupper, erhm..
Kollade klart på Amadeus på KUHI:n. Inte världens roligaste film om man säger så, men det håller nog inte Samantha med om, haha.
Gick på bilden idag, hade inget val. Hatar bilden! Men hon har inte gett mig någon IG-varning så hon ska inte kunna ge mig IG. Och om jag får det ändå så ger jag fan i det, för det kan jag ta bort. Men vill verkligen inte ha IG, det känns så illa.. Men jag kan väl för farao inte hjälpa att jag blir sjuk, eller?

Fått paket från Yves Rocher, ska hämta det när mamma kommer hem. Är så jäkla förkyld så jag orkar inte gå till affären, och mammas cykel har punka. Pappas är ju jättestor så den går inte heller att ta..

Vem ser ett barn som låser in sig?

080505 Måndag

13:05
Sjukis, sjukis, inget ku. Gick i alla fall till skolan.

När jag gick till bussen fick jag en rejäl sommarlovskänsla á la barndomen. Det luktade hägg och körsbärsblommor. Häckarna som har såna där vita blommor såg ut som att de var pudrade med snö på långt håll. Det var så mysigt!

Gick på mattestugan en stund på morgonen. Matten känns ändå rätt okej, men grejen är ju den att jag har tyckt att det har gått bra på alla prov och sen fått IG ändå. Men fick nu i alla fall klart för mig att man inte behöver läsa om kursen i trean, utan bara tenta den. SKÖNT!

Hade extrasång. Kajsa skulle ha varit med, men hon kom inte. Skönt att ha själv. Körde Törnrosdalens frihetssång och jobbade lite med Pepita.. Snart terminsredovisning, det lär bli Man borde inte sova..

Förberedde oss inför läsförståelsen på engelskan. Höll på med ett och samma häfte hela lektionen. Det var ganska skönt, man satt och gjorde sitt i sin egen takt. Ska göra det nästa lektion också, jag är nästan klar, så det blir väl en hel del dötid då. Men det var baske mig inte så lätt, ens för mig..

Åt lunch i skolan och sen åkte jag hem. Fast först gick jag till Gina Tricot och bytte min klänning. På den på Träffpunkt fanns den inte i min storlek, men på den lilla fanns den, den enda i min storlek som var kvar. Gött!
Gick förbi Ica innan jag gick hemåt också, köpte en SOLO och en chipspåse. Jag som hade tänkt bli lite nyttig, men det går inte när man är hemma och är sjuk, hehe.

Har kollat klart på hela Sex and the City nu! Fan, jag vill ha meeeer! Längtar som en gnu tills i juni då filmen har premiär!!!


19:13
Sovit nu på eftermiddagen. Så himlans skönt.
Måste öva tills lunchkonserten imorgon. Som vanligt är det ingen som är taggad. Men jag tror det blir skapligt ändå. Bara jag kan sjunga och spela min lilla truddelutt så.


21:00
Har pluggat matte och kollat på Talang. Det går ändå rätt bra med matten tycker jag. Hoppas verkligen på G på nationella!
Snart ner och äta liet glass och kolla Scrubs.

Sen blev hon var mans egendom

080504 Söndag

17:46
Vaknade med ont i halsen och täppt i näsan. Jahapp, så var det på gång igen då.
Tommy och jag gick upp extra tidigt för att vi skulle åka in till stan och byta min klänning, men så insåg vi att stan inte öppnar förrän klockan tolv. Vilka mesar, Marieberg öppnar elva! Så då var det helt i onödan i alla fall. Vi fick ta oss en liten svängom i stan ändå. Åket bort förbi slussen och ut mot Naturens Hus, fast jag hade ingen aning om att jag åkte dit, visste inte vart det låg, körde bara på liksom. Så nu vet jag var Alnängsbadet ligger också, haha.

Så himla nice att börja klockan tolv och få en halvtimmas rast. Jag skulle egentligen stå på Nellys men eftersom jag är sjukis så bytte jag så att jag fick stå i disken. Sen var Erica så snäll att hon ville byta  med mig så att hon fick stänga, så jag fick gå hem tidigare. Egentligen skulle Erica sluta klockan fem, men eftersom jag var sjukis så fick jag gå hem redan klockan fyra när allas raster var klara. Det var nice.

Åkte hem till Vicko som har fyllt 16. Farmor & farfar och mamma & pappa var där också. Vi hade skoj och jag fick lite fika. Det var en spindel på kakfatet, han kunde inte komma över kanten.
Pappa hade cykel dit upp och jag hade bil så vi hade race hem. Pappa vann. Det går fanimig fortare att cykla från Violvägen än det gör att åka bil. Det är ju neråt hela tiden..

Håller på att lägga in Da Vincikoden på mobilen. Ska snart sätta mig och plugga lite matte. Vill inte!

How in the world..

080503 Lördag

09:57
Vaknade självklart tidigt idag också. Hade ingen lust att gå upp så försökte somna om, men det gick inte.
Har istället städat lite grann på rummet. Syns nog inte, men har i alla fall dammsugit och plockat undan en del grejer. Grejen med mitt rum är ju den att det alltid ser stökigt ut eftersom jag har för mycket grejer och fäör lite förvaring. Hade ju tänkt göra om mitt rum, men nu så tror jag att det blir så att jag skiter i det eftersom vi förmodligen flyttar hemifrån snart. Känns då ganska onödigt att lägga pengar på mitt rum.

Ska jobba idag. Inte så pepp. Men man måste ju, och det är ju pengar. Pengar vill vi ju ha. YEAH!

Sjukt kort tid kvar till sommarlovet! OMG..
Har flera nationella kvar, har panik inför matten på torsdag. Borde verkligen komma igång och plugga nu. Drömde inatt att vi hade den på måndag istället för torsdag och att jag inte hade pluggat.. Huga! Vill verkligen inte få IG, jag vägrar att läsa matte B i trean.


19:16
Det kändes som att denna dag aldrig skulle ta slut. Jag ville bara gå och dö. Hatade mitt jobb idag, bara för att. Och så var jag sur för att jag trodde att Tommy dissade mig, fastän jag sagt att detta var vår enda chans innan nationella. Men han gjorde inte det, han ville att vi skulle gå på bio och ha mys. :)

Vart fan är mitt band?

080502 Fredag

21:43
Imorse vaknade jag alldeles av mig själv klockan 05:45. Jag var klarvaken, vilket var rätt skönt eftersom jag ändå skulle gå upp en halvtimma senare.
Ringde Anna klockan sju, hon var vaken. Bäst att kolla ändå, man vet ju aldrig. Hon hade också vaknat före klockan.
Tog 07:23-bussen in till stan och sen gick vi till Fredsgatan där bussen till Stockholm stod. Vi blev lite oroliga när de sa att man blev uppdelad i bokstavsordning, det var tre bussar, men eftersom Anna hade bokat båda biljetterna i sitt namn så fick vi ju vara på samma buss. Jobbigt annars.
Jag hade trott att vi skulle vara trötta och sova hela vägen upp till huvudstaden, men vi var pigga och glada och satt och tjattrade hela resan. Gick riktigt fort faktiskt.

Ganska risigt väder i Stockholm, men det dög. Var varken varmt eller kallt liksom. Ganska perfekt shoppingväder egentligen.
Det blev såklart alla de vanliga affärerna; H&M, Gina Tricot, Monki, TopShop.. Men det är ju där det finns det jag vill ha, så why not? Blev en hel del shopping måste jag säga och tur var väl det eftersom jag satt undan 1 000 kronor för denna dag.
Vi lunchade på Kofi, jag åt kycklingfilé, klyftpotatis och tzatsiki. Det var mumma, men det var snålt med potatis. Mysigt att sitta ute trots vädret.
Inne på Gallerian såg vi en transvestit. Min bild av transvestiter är att de är glammiga sköningar, men denna var så långt bort från detta som det är möjligt. Han såg skitrisig ut och såg allmänt sliten och otrevlig ut. Jaja.
Vi hade tänkt ta oss en härlig långfika på Chokladkoppen i Gamla Stan. Vi satt på uteserveringen och hade det mysigt och hade beställt blåbärspaj med vaniljsås. Grejen var bara den att när det var cirka fyrtiofem minuter kvar tills bussen skulle gå, och vi hade väntat i över tjugo minuter så hade vi fortfarande inte fått nånting. Då kände vi att det fick vara nog, vi skulle helt enkelt inte hinna. Så vi fick överge vårt bord och gå till stationen. Vi fick ta oss en snabbis på McDonald's istället.

Jag sov över halva hemvägen, det var riktigt skönt. Det var kallt och regnigt. Jag lyssnade på min ljudbok, den är snart slut.
Peter kom och hämtade oss i stan och sen åkte vi och hämtade Johannes innan vi åkte hem.
När jag kom hem fick jag visa upp alla mina inköp.

Detta köpte jag;
- Svart linne med olikfärgade "fläckar", 149 :- H&M
- Tre förpackningar med pluppörhängen (totalt 8 par), á 19:50 :- H&M
- Grön leopardtubtopp, 79 :- H&M
- Svart väska, 198:- H&M
- Blommig klänning, 199 :- Gina Tricot
- Blå "Stina"-kjol, 249 :- Gina Tricot
- Rosa tubtopp, 79 :- Cubus
- Brun kjol, 99 :- Cubus
- Stor styv plastpåse (att ha gympakläder i, eller att ha till stranden..), 10 :- Lagerhaus
Jag tror det var allt i alla fall. Jag är mycket nöjd.


Fick hem min bikiniöverdel idag, men den var för liten tyvärr. Upptäckte också att det var knytning i ryggen, förmodligen itne så skönt att ligga på rugg med den, men det får man ta, för damn vad den är läcker. Ska skicka tillbaka den i alla fall.

Imorgon blir det jobb igen. Maybe Tommy.

Långsamt leder också någonstans

080501 Torsdag

19:01
Igår var det en riktig tröttdag. Jag sov hela vägen till skolan och kunde knappt hålla mig vaken mellan Vaktelvägen och skolan. Det är liksom tjugo meter.
Var svinigt trött på s-blocket, gäspade hela tiden. Så himla ovärd lektion. Fick dock tillbaka upplysningsprovet. Fick VG+, MVG och VG, that's nice. Hade dock hellre haft MVG- än VG+, men aah. Man får vara nöjd.
Vi övade lite med ensemblegruppen. jag har press på mig. Fan. Måste lyssna på låten så jag klarar "räkan". Blä.
Hade extramatte. Den var värd. Fick en hel del förklarat för mig. Hoppas jag får godkänt!!!
Sen åkte jag till Nora. Träffade Klara på bussen. Vi satt och jämförde krämpor.
Hos Tommy hade vi mys med tv:n och ostbågar. Och så gick vi ut med katten lite. Den brände sig på en humla, haha.

Idag har jag jobbat. Ville egentligen inte, men why not liksom. Dubbellön, blir ju som en extrahelg. Blev dock snuvad på min rast, fick bara en kvart fast jag skulle haft en halvtimma. Blä. Var stört mycket folk. Hate. Gick bra med knäet i alla fall.

Så himla trött nu också. Ska lägga mig med det som blev kvar av ostbågarna och kolla Sex and the City hela kvällen.

Imorgon blir det Stockholm med Anna, jag är så jävla pepp på att shoppa! Hoppas jag hittar något bara, annars blir jag ju ledsen i ögat.

RSS 2.0