How can I leave her?

080511 Söndag

09:54
Idag vaknade jag tidigt av att jag behövde gå på toa. Som vanligt. Sen kunde jag inte somna om igen. Fasen också.

Jag är rastlös. Har inget att göra.. Funderar på att ta mig en förmiddagspromenad såhär innan jobbet.. Kanske lika bra. Jag och Dan Brown liksom.

Hittade en stor hasselnöt i min Cartd'or Stracciatella förut. Kollade innehållsförteckningen och där står inte nötter med, står inte ens att det kan förekomma spår av nötter. Tänk om jag hade varit kraftigt allergiska mot nötter? Man borde skriva och klaga..


21:58
Jag och Vickanpickan åkte in tidigare till jobbet. Gick runt lite på Marieberg. Jag köpte en mjuk, tubtopps-BH för 99 kronor, den är rosa och skön.
Var något mer folk idag än igår, eller så kändes det bara så för att vi var två man mindre. Jag och Annie gick i alla fall hem tidigare idag, vid fyra. Jag fick ingen rast så jag tog mig lite mat när jag slutade istället.
Sen åkte jag hem och duschade och sen åkte jag och mamma in till stan och kollade på Sound fo Music.

Jag, och typ alla andra, trodde att musikalen skulle vara på vanliga Conventum, men nej, nu var det på nya Conventum och där var det ju bara sketna fällstolar att sitta på så man såg ju ingenting. Det var faktiskt riktigt värdelöst, absolut inte vad man hade betalat för. Men som tur var så fanns det en del platser lediga i raden framför, och de var längre in mot mitten än mammas och mina, så vi satte oss där istället och då såg man väl skapligt. Dock var monitorn på vår sida superkass, det såg ut som att det var en film från åttiotalet. Sämst. Man såg ansiktena lika skarpt på scen som på bild liksom.. På hela taget vafr det i alla fall okej.
Det slgo mig att Pernilla wahlgren verkligen är en smurf. Hon både låter och ser ut som en. Och Tommy Nilsson ser ut som odjuret i Skönheten & Odjuret, fast när han blivit återförvandlad. Skum blandning.
Det var helt klart bäst när de tackade för applåderna för då hade Pernilla med sig sin lilla bebis, han var fööör söööt! Han sprang runt på scenen i en för stor hatt, bubbe.
Jaja, inte riktigt värt pengarna, men det var väl kul ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0