Sverige

070630, lördag

12:16 - Jag är hemma. Jag är faktiskt hemma nu. Jag skulle inte vara hemma förrän om en vecka, men här sitetr jag nu i regniga Sverige och är hungrig som en bäver. Varför det? Jo, det hela har en mycket enkel förklaring. Jag ska berätta för dig.
Igår låg jag, Tommy, Marcus och Viktoria vid poolen i Kroatien. Carolina var på internetcafét och kollade sin flygtid eftersom hon skulle flyga hem på kvällen. Plötsligt kommer mamma till poolen och vill prata med mig. hon berättar att det finns jättebilliga flygbiljetter till Sverige, och att hon betalar för både mig och Tommy om vi ville åka hem med samma plan som Carolina. Jag bestämde mig på en gång för att jag ville hem. Jag skulle bara missa tre soldagar plus slippa tre dagars resande i bil. Jag övertalade Tommy om att åka hem och så blev det.
Hastigt och lustigt fick vi packa våra väskor och uträtta det vi inte hunnit med ännu i Kroatien. Jag, mamma och Tommy gick ut åp stan för ett par sista inköp. Gjorde en hennatatuering i form av en fjäril på flykt på vänstra skulderbladet och så fick jag ett par örhängen av mamma.
Vid sextiden åkte jag, Tommy, Carro, pappa och Conny de sju milen över Krk till Rijekas flygplats. Det var ett tattarställe men som tur var hade vi med oss kortlek så vi kunde fördriva tiden. Allas väskor gick igenom kontrollen också, vilket var väldigt skönt.
Anlände till Oslo vid halv tolv, efter en två och en halv timmas resa. Gick riktigt bra. Mahtilda och Anders kom och hämtade oss och vi åkte hemåt. Gick jättesnabbt, men berodde mestaldels på att Anders låg i 120 hela tiden.
Så kom vi hem inatt. Jätteskönt att sova i sin egen säng.

Hade inget i kylskåpet så vi har varit och handlat nu på förmiddagen. Över 600 spänn gick det åt, men nu bör jag klara mig ett tag. Ska in till stan om någon timme sådär. Ska hinna äta och göra oss iordning först. Har inte ätit sen igår lunch. Bah.



19:47 - Regnade som skrutt när vi var i stan. Tur att vi hade med oss paraply.
Var ju massa rea så jag handlade såklart en massa. En svart trekvartsärmad klänning på Wear It, ett långt guldhalsband på Indiska, tre par örhängen och en sjal på Åhléns samt tre brännbara DVD-skivor på Clas Ohlson. Goodie.
Bussarna går ju inte så bra på helgerna så vi gick och fikade på La Baguette när stan hade stängt, det var mys.
Nu har min älskling åkt och jag kan inte riktigt fatta att jag ska sova jälv inatt. Har inte sovit själv på flera veckor. Har väl sällskap av tvestjärtarna, bah.
Imorgon ska jag försöka ge mig ut och springa eller gå på lång snabb promenad. Måste gå ner ett par kilo, tjockistjockis. Ska tvätta och städa också. Mjaaa.
Får se om det är någon som vill leka med mig här någon dag också.
Får reda på om jobbet imorgon!



23:14 - Kvällen har gått ganska fort faktiskt. Gjorde iordning ett par toasts och kollade lite på Scrubs. Det är hur bra som helst.
Håller på att försöka få upp bilder åp bilddagboken men just nu går det lite trögt. Får ha på datorn över natten.
Imorgon kommer min älskling hit igen. (: Kan inte klara mig utan honom, så är det bara. Ska möta honom inne i stan. Han har tydligen fått hem bilderna som vi skickade in före semestern så vi ska leta reda på ett fint fotoalbum imorgon. Ska bli fint.
Nej, nu ska jag gå ner till mig och lägga mig bland tvestjärtarna och kolla åp Scrubs tills jag somnar. Myyys. Ska ta med mig Albert och Conrad så kanske jag kan sova.

I don't know what I would do if I could not be there for you

070628, torsdag

10:53 - Inatt har det blåst som ett helsike. Igårkväll kunde man se otroligt starka blixtar runt om bergen men vi klarade oss som tur var. Hade inte varit särskilt mysigt annars.
Vaknade tidigt idag igen. Har inte sovit mycket den här semestern i alla fall, det är ett som är säkert. Kommer ta igen allt i bilen hem.
Tror att jag håller på att bli sjuk för vaknade med igentäppt näsa och ont i halsen och så sitter jag och småfryser. Pallar inte bli sjuk.
Tommy sitter och sjunger på Björn Rosenströms "Blå sockiplast". Jomenvisst.
Ska försöka ligga lite vid poolen idag i alla fall. Blir inte så lång stund för måste gå upp senast klockan tre och göra mig iordning för att gå på mina behandlingar. Kommer nog inte bli så skönt med ögonbrynen men förhoppningsvis blir det snyggt i alla fall.
Ikväll blir det stan för hela slanten. Ut och äta mat, shoppa lite och glass.
Nu är det inte långt kvar tills jag åker hem. Ska bli rätt skönt faktiskt. Hoppas bara man får jobba lite.
Saknar att shoppa svenska kläder, haha. :P

Bergsbestigning

070627, onsdag

20:52 - Lycka att det var bra väder idag igen. Det märktes för jag vaknade klockan sju imorse igen för att det var jättevarmt i förtältet. Hade ju varit pisskallt på kvällen så vi hade uppdraget överallt. Gick ut och tog lite bilder och så tog jag ett morgondopp och läste lite. Sen vaknade resten av familjen.
Låg på stranden hela förmiddagen. Bränt mig igen. Har tydligen märken efter mina solglasögon men det skiter jag i. Blev poolen på eftermiddagen. Den var riktigt fin och varm var den också.
Har bokat tid på hotellets SPA. Typ. Har bokat färgning av ögonfransar och plockning av bryn. Får se hur det går, ska göra det imorgon i alla fall. Mamma, Carro och Vicko har också bokat tider men för lite andra grejer.
Nu på kvällen har mamma, pappa, jag, Conny och Carolina  varit uppe på ett berg. Det var typ tre kilometer att gå upp för en stenig jävla stig. Det var jobbigt som ett as. Men gick fort nerför i alla fall.
Imorgon blir det nog poolen hela dagen. Sen behandlingen och så ska vi ut på stan och äta. På fredag åker Carro.


Ba?ka

070626, tisdag

18:45 - Nu har vi kommit till ett nytt stalle. Det heter Camp ?abla?ke och ligger pa en o som heter Krk. Det ar en valdigt trang camping men vattnet ar valdigt fint och det kanns ungefar som att bada i en sjo for det gar inga vagor. Det finns en massa turistshopping precis utanfor campingen sa det ar valdigt bra. Ska ga ut med mamma och shoppa lite nagon dag. Hon har lovat mig en piercing och en hennatatuering, men tatueringen gor jag dagen innan jag drar hem eftersom den gar bort sa fort annars.
Idag har det varit daligt vader, har regnat lite grann, blast massor och varit jattemulet men har varit behagligt i luften i alla fall. Mamma pastar att det ska vara sahar hela veckan men da far jag panik. Maste ju fa lite farg! Det kommer bli en massa att ga pa stan bara for att fordriva tiden om det ska vara daligt hela veckan.
Tommy och jag sover i fortaltet den har veckan, orkade inte satta upp taltet. Jag ligger riktigt bra dar.
Ar en vecka kvar tills jag, Tommy, Conny och Viktoria aker hem. Ska bli skont. Carro flyger hem pa fredag.
Bilddagboken orkar jag inte fixa med forran jag kommer hem.

Hrvatska

070623, lordag

10:09 - Over en vecka sedan jag lamnade Sverige for varmare breddgrader. Har varit i Kroatien i natsan en vecka och det ar lika fint som forra aret. Havet ar fantastiskt och man kan se en massa saker nar man snorklar. Ligger mest och flyter runt pa en strandmadrass eller ligger uppe pa stranden och solar. Tommy och jag haller pa att svettas ihjal i taltet men det far ga, jag sover pa dagarna istallet. Bor i narheten av en liten stad som ehter Rovinj dar man kan handla lite allt mojligt turistkrafs. Har redan gjort av med alla pengar men ska fa manadspeng snart, haha.
Pa mandag ska vi aka till en o som heter Krk dar det sags att det ar riktigt fint vatten. Ska forsoka hinna med att aka ut med nagon bat och kolla pa fiskar och forhoppningsvis delfiner. Kommer hem om ungefar tva veckor. Ha det gott!

Resfeber

070614, torsdag

11:06 - Så är det äntligen dags. Idag åker jag, farmor, farfar och Tommy ner mot Trellebrog för att imorgon bitti ta färjan över till Tyskland. Har vi tur träffar vi upp mamma, pappa, Marcus, Conny, Viktoria och Carolina någonstans efter autobahn imorgon. Vi räknar med att vara nere i Kroatien på söndag. Det ska bli så grymt skönt. Var så himla fint förra året och det ska tydligen vara ännu finare på de ställena vi ska till nu. Vi räknar med att komma hem någon gång i vecka 27. Wihooo. Saynora biatches!

Semesterplaner

070613, onsdag

21:36 - Idag vaknade jag kvart över sex med spränghuvudvärk på grund av infekterade bihålor. Det var sådär lagom mysigt. Fast gjorde inte så mycket att jag vaknade då eftersom jag ändå skulle upp en halvtimme senare.
Var uppe i idrottshallen redan kvart i åtta och tog platser. Det var skolavslutning och fy fabian vad alla sjöng falskt och dåligt. Ibland är det ett gissel att ha musiköra. Men Tobbe Boström och några ur Marcus klass körde Smoke on the water och de var asgrymma! Tur det i alla fall. Och var lite röj på O'boy, men mest för att Tobbe var med. ;P
Petter kunde inte sitta still, han flängde runt hela tiden och skulle kolla på allt och alla. Efter avslutningen gick jag och Tommy hem. Jag hade så ont i huvudet så jag gick och la mig och sov någon timme. Det var väldigt skönt.
Sen fixade vi lite hamburgare och efter en stund kom Lena och Petter ner. Jag gick och hämtade ut Dessie. Petter var jättenyfiken på Dessie men samtidigt blev han livrädd och takca fan för det, hunden är ju tre gånger så stor som han. :P Men det var lite mys sådär.
Sen skjutsade mamma in oss till stan och vi tog bussen till Nora. Packade det sista och sen tillbaka in till stan. Växlade pengar på Forex men det var slut på kuna så mamma får fixa det på nåt sätt. Sen ut till Raw; Tommy köpte ett par badshorts och jag köpte två par tjocka leggings. Tyckte jag kunde passa på.
Sen missade vi tyvärr Clas Ohlson vilket var synd eftersom vi nu inte har någon sladd till datorn men det får gå ändå. Lite hinner man titta i alla fall innan batteriet dör. Medan vi väntade på bussen gick vi till ica och köpte tidning och dricka och så gick vi till biblioteket och jag lånade fem nya notböcker. Yeah. Kommer sakna keyboardet som fan. Men förhoppningsvis ska jag ha annat för mig.
Så åkte vi hem med 513. Jobbigt att gå med allt. Har ätit lite. Tommy har mest nördat framför datorn och jag har suttit vid keyboardet.

Tänkte liksom säga adjö nu för jag tänker inte gå in på datorn imorgon för då har jag annat för mig. Så nu är jag borta till ungefär 8/7. Fett nice. Har ju nytt mobilnummer så använd det. Johooo. Vi ses när jag komemr hem!

Some say we're never meant to grow up

070612, tisdag

09:33 - Vaknat tidigt idag också. Det blir alltid så när jag sover själv. Kan väl visserligen bero på att jag går och lägger mig tidigare men jag sover också bättre när jag har min älskling bredvid mig.
Inget fint väder idag men det gör inget alls för jag måste ändå städa och packa idag så det är väl lika bra. Har i alla fall dammsugit på rummet så det ska jag väl inte behöva göra förrän jag kommer hem men måste verkligen damma i bokhyllan och vid TV:n. Hatar att damma..
Just nu håller jag på att vakna till liv och lägger in musik idatorn som Tommy ska få till sin dator så jag kan byta lite musik på MP3:n om allt inte får plats. Har så grymt många utbrända skivor så det kommer ju att ta sin tid så att säga. Men jag antar att Tommy inte kommer förrän i eftermiddag någon gång så jag hinner förhoppningsvis lyssna igenom ett par av dem i alla fall.
Har bestämt mig för att jag ska bada idag. Fast förmodligen finns det inget varmvatten. Som vanligt. Har inte kunnat bada på hur länge som helst men jag gör ett nytt försök idag i alla fall. Läsa lite Skärgårdsdoktorn. Sen frukost, är ashungrig.
Måste tvätta idag också. Jobbigt att man inte kan använda några kläder. Vet inte vad jag ska ta med mig heller. Blir svårt. Får ta Tommy som smakråd.
Nej, bäst att sätta igång. Yo.


11:34 - Seg dag som sjutton. Har i alla fall lagt in en massa skivor. Hur jag sen ska få över dem till Tommys dator vet jag inte. Men ska försöka fylla MP3:n så gott det går..
Har fått vara lite hundvakt åt Dessie, det var några som skulel sätta i nya rutor hos Conny men de var rädda för henne, haha. Hittade inget koppel så vi var bara ute lite grann.


12:45 - Jag må vara jordens dummaste människa. Här har jag suttit hela förmiddagen och lagt in låtar på datorn och så kommer jag på att jag inte ens ska ha musik på MP3:n eftersom jag ska ha ljudböcker. Åh. I wanna kill myself. Men jag har i alla fall lagt in Mias hemlighet nu så det får räcka. Doh. Och inte kommer Tommy än på ett bra tag. Död åt honom också. Nästan. Orkar inte städa. Dubbeldöd åt det. Måste. Måste packa too. Orkas inte. Blääää.


17:05 - Jag är sjukt trött men har inte kunnat sova på hela eftermiddagen. Har liksom varit stressad över att Tommy kommer. Inte för att det är något konstigt att han kommer men bara jag vet att någon ska komma så kan inte jag sova för jag vet att jag kommer bli störd. Men inte har han kommit inte. Den jäveln. Ska slå honom lite sen tror jag. ;P
Har i alla fall packat in kläderna i husvagnen nu. Förutom det som jag ska och håller på att tvätta.

Imorgon ska jag upp och titta på Marcus skolavslutning, han slutar ju ändå sexan. Linn ska också vara med på avslutningen så Lena och Petter kommer också. Vi ska fika med dem. Mys.
På eftermiddagen ska jag och Tommy in till stan för att fixa det sista. Jag ska köpa lite godis att ha på resan och så ska jag köpa en penna och en ny dagbok. Vill börja med en på nytt. Det är nice.

Angel of music, where are you?

070611, måndag

14:17 - Vaknade klockan fyra imorse och var jättetörstig. Marcus låg på en madrass utanför mitt rum och sov så jag ville inte väcka honom genom att gå och dricka på toaletten där nere, så jag fick springa upp till övervåningen. Vattnet smakade fan så jag tog Colan som stod ute i trappen. Coca Cola är det enda som duger när man vaknar mitt i natten och är förkyld.
Somnade om gjorde jag i alla fall, och sov till strax före tio. Gick upp och klädde på mig och gjorde mig iordning. Gjorde iordning ett par mackor och satte mig vid datorn. Brände ut en skiva.
Vid kvart i elva åkte jag och mamsen in till stan. Dagens fångst blev en rosa klänning för 49 kronor på Gina Tricot (endast för att den var såpass billig att mamma var villig att betala och att den duger som strandklänning), ett par khakigröna minishorts för 69 kronor på H&M (mest för att ha något under mina långa linnen), solglasögon för 99 kronor på Åhléns (eftersom mina gick sönder igår) samt grejer till att göra egen fotlänk i blått och vitt. Snyggisch kommer det att bli. Dessutom låste jag upp min mobil och skaffade Comviq kompis, så har nytt nummer nu, vill man ha så får man fråga. Annars var vi och växlade pengar till semestern. Helt sjukt mycket folk. En glass på Burger King hann vi med också. Mamma fick sig en ny topp och Marcus har fått ett par nya badbrallor. Och pappa en grillgaffel. :P Så nu ska väl alla vara nöjda och glada.
I övrigt idag så ska vi väl träffa Lena och Linn och Petter en sväng och jag ska till bliblioteket. Så kommer Anna och hämtar lite bilder. Och så måste jag ringa Tommy. Börja packa lite vore ju bra också.. Yeah.


20:06 - Jaa.. Vad ska jag säga..?
Vi lånade cirka 20 böcker på bibblan, var kanske lite väl men det är ju fett nice att läsa. Måste ju ha något att göra på stranden och när man åker.
Har pärlat två fotledsband åt mig själv och ett till mamma. De blev jättefina, hoppas bara att de inte går sönder.
Ska försöka mig på att klippa av ett par jeans och göra till shorts. Hoppas de vita blir snygga för jag vill ha ett par vita jeansshorts. Men jag är sämst på sånt där så det kommer sluta med att jag slänger fanskapen. Vi får se.
Har laddat ner två nya ringsignaler och fyra spel till mobilen. I like it.

Monopoly

070610, söndag

09:44 - Igår var det en toppendag. Jag, Tommy och Marcus satt ute på solterassen och spelade Monopol och försökte dricka ur en Pepsi som legat i frysen över natten. Den blev som en vulkan. Jag kunde i alla fall sola hela dagen och invigde nya bikinin. I like it. Jag vann btw. I own you.
Efteråt gick jag och Tommy iväg med sopor och gick till affären med Dessie. Köpte en massa jordgubbar, glass och grilltillbehör. På kvällen blev det grill och kortspel. Kollade på När mörkret faller, hur bra som helst. Massa mys.

Vaknade före nio imorse. Pallade inte sova mer. Så jag gick upp och satte mig här, har fixat med bilddagboken och sådär.
I eftermiddag ska vi käka hos mormor och så ska jag fortästta städa. Packa lite inför semestern ska jag också göra. Helt sjukt att vi är där om en vecka. :O


21:37 - Varm dag igen. Satt återigen ute på terassen och spelade Monopol med mina pojkar. Det var mys. Men först åt vi frukost bestående av jordgubbar, mjölk, grädde och glass, det var inga fel alls det. ;P
Vid ett gick vi till affären och lämnade tillbaka filmen och sen gick vi upp till mormor och Holger. På vägen plockade jag en bukett med vallmo och blåklint. Fick lasagne hos mormor, gott. Och glassbåt till efterrätt. Så fick jag se en tavla som hon hade gjort till mig, finfin. Fick pengar till semestern och för födelsedag också.
Sen gick vi hem. Tommy och jag var helt slut så vi gick ner till mgi och la oss och kollade på Bert, den siste oskulden. Somnade såklart. Skönt.
Sen åkte Tommy hem och mamma och jag gick till affären. Det var stängt så vi kunde inte köpa mat. Som tur var var mamma på bra humör så hon var sugen på pizza, så vi gick och beställde. Jag var egentligen sugen på pizza men det blev ändå kebabtallrik av någon anledning. Den var inte så god, eller rättare sagt så var inte pommes fritesen det för det var massa krydda men själva kebaben var god.
Har kollat på lite bilder inför semestern, verkar vara jättefint.

Imorgon ska mamma och jag in till stan och kolla lite grejer. Ska låsa upp min mobil, kanske fixa nya bikinitrosor, köpa nya solglasögon eftersom mina gick sönder. På eftermiddagen hoppas jag att vi myser lite med Linn och Petter. (:

Studenten

070609, lördag

13:18 - Igår var det studenten. Det var hur varmt som helst när jag åkte in till skolan på morgonen. Försökte gömma mig i skuggan bakom busshålssplatsen men det gick inget vidare.
Sjöng lite på skolan och sen drog jag upp till slottet för att kolla på John Bauers student. Alla ropades upp en och en, men det gick ganska fort ändå, de var ju bara runt 140 studenter. Stod nästan längst fram och haffade Tommy på en gång och så gick vi till hans släkt. Träffade hans farmor för första gången, hur snäll som helst, världens skönaste. Vi ska åka till hennes sommarstuga nån gång i sommar, mysigt värre.
Sen kollade vi på när studenterna åkte på flak. De åkte runt typ hundra varv, fick vänta aslänge. Det var varmt men jag fick en isglass som tur var.
Sen åkte vi hem till Nora och åt massa jättegod smörgåstårta och Tommy öppnade sina presenter. Han fick ett läderarmband och en ID-bricka med vårt datum på av mig och han blev väldigt glad som tur var. (:
Sen åkte vi in till stan och letade efter jordgubbar. Fanns tyvärr inga. Så gick vi genom Stadsparken men det var inget drag där.
Åkte hem med 21:30-bussen och gjorde popcorn och tittade på film. Vi somnade i soffan.

Idag ska vi försöka vara ute i solen så mycket som möjligt. Ska spela Monopol utomhus, hehe. Måste smörja in mig och Tommy. Sen ska vi iväg till affären och handla lite inför kvällen och så blir det grill och så ska jag försöka städa lite. Vill knappt vara på mitt rum..

Sommarlov

070607, torsdag

23:46 - Idag var det dags för skolavslutning. Min andra avslutning som etta. Hittade inget bra att ha på mig så jag tog typ bara vanliga kläder men det var i stort sett inga andra som var direkt uppklädda heller så jag var inte ensam.
Kändes inte ett dugg som sommarlovsavslutning. No feeling at all. Gick sådär att sjunga. Tur vi bara behövde lyssna på rektorn en gång.
Efter avslutningarna samlades klassen och fikade ute i det gröna. Vi skulle ha knytis men det var typ bara tre som hade med sig nåt så det var snålt på fikafronten. Lekte en sånglek och sen fick vi betygen. Känns bra att jag har tre MVG och bara två G, hade glömt att jag hade VG i datakunskap. Trodde jag hade fler G.
Sen åkte jag upp på stan och träffade Anna och Johannes. Fixade Tommys studentpresent och sådär. Sen kom även han upp på stan. Jag kände att jag inte har nåt att ha på mig på studenten imorrn så jag köpte en tunika på H&M. Vet inte riktigt vad jag ska ha till den, vill helst ha den som klänning men möjligt att den är lite väl kort. Vi får se. Kan vara nice med jeanskjol till. Vi får se som sagt. Känns viktigare att vara snygg imorgon än idag. Ska ju träffa Tommys släkt för första gången..
Jaja, efter stan åkte vi hem och käkade och sen gick vi till affären och handlade grejer till marängsvisch. Så firade jag, Tommy, Anna, Johannes och Rebecca att Anna fyller 17 år idag! Det gör även Jenny, Linnea Werme och Maja.. :P Vi fikade i alla fall och hon fick paket. Hon lyckades välta hela bordet, gud vad jag dog.
Sen åkte Johannes på fotbollsmatch och Tommy åkte hem. Vi andra gick hem till Anna och åt glass och jordgubbar. Massa glass har det blivit idag alltså.. Sen kom Johannes tillbaka och så satt vi och snackade. Så pkte Becca hem och vi andra fortsatte diskutera. Det gillar jag. Kollade lite på Srubs och så och så gick jag hem vid halv tolv.
Nu måste jag städa upp i köket och sen sova. Mah.

Come, take a walk with me

070606, onsdag

18:02 - Igår vaknade jag klockan sex och kunde inte somna om. Det var lite jobbigt..
Jag och Tommy åkte in på Krampen. Det var drag som fan och jag skrek mig nästan hes. Så grymt peppad när man väl var där, peppet gjorde ett starkt jobb! Vädret var perfekt och Risbergska vann ju såklart, för femte året i rad, yeeeees! ;P We like it.
Efteråt åkte jag och Tommy upp på stan och letade bikini till mig men jag hittade ingen jag ville ha. Sen åkte vi till Nora och hämtade Tommys studentkläder och sen tillbaka till stan. Hämtade ut Tommys mobil, finally! På bussen träffade vi Anna och vi bestämde lite inför kvällen.
Sen hem och duscha och sen gå till affären och köpa lite att ha till kvällen. Köpte flintatsek och grillspätt, mums. Anna var lite sen men det gjorde ingenting.
Åkte upp till Garphyttan. Fick gå en bra bit in i skogen för att komma till Rebecca. Jättefint bor hon. Vi hälsade på alla och Anna och jag började leka med Beccas yngsta lillasyster Grete och hoppade studsmatta. Hon var så jävla söt.
Sen satte vi oss och grillade. Beccas pojkvän Linus fick agera mästerkock. Annas kycklingfilé såg ut som en lever, haha.
Efter ett tag kom Rikard, Malin och Elina och då blev det fart på stället. Vi käkade och sen spelade vi kubb. Jag, Anna, Tommy och Becca vann första omgången men sen losade vi. Usch.
Vi blev typ uppätna av mygg, I hate. Vi satt tillsut invirade i filtar för att undkomma en jobbig död. Men det var mys.
Sen blev jag och Tommy hemskjutsade för Beccas storebror Willy och hans tjej Erica ville in till stan och köpa cigg eller nåt ditåt. Så vi proppade in oss sju pers i en bil, haha.

Idag har vi varit i Garphyttans nationalpark och tagit studentbilder på Tommy och Sanna. Väldigt fina bilder blev det. Jag går i t-shirt idag för jag brände mig rejält igår, usch. Hoppas man blir lite brun av det bara, haha.
När vi kom hem åkte jag, mamma och Tommy in till stan. Jag hittade äntligen bikini, en röd bandeau från Åhléns blev det. ^^ Sen åkte vi till Rusta och köpte massa grejs och sen körde vi Tommy till resecentrum.
Sen hem och åt. Jag var ashungrig. Marcus och jag fick skrubba alla utemöblerna. Det gick fan inte att få bort smutsen. Sen kom gammelfarfar och fikade.
Somnade när jag låg ute och solade i skuggan. Skönt som as men jag blev biten av tusen myror. Blä.
Har varit i affären och köpt grejs till skolavslutningen imorrn. Blir bara mys ikväll. Spela lite spel och sådär. Yeah.

Imorgon är det skolavslutning. Känns verkligen inte som det. Kommer kännas jätteknäppt. Kommer sakna så många. Särskilt Sebbe eftersom han inte kommer gå kvar nästa år. :/
Efter avslutningen ska jag, Tommy, Anna och Johannes gå lite på marknadsafton och sen åka hem till mig och göra marängsvisch för att fira att Anna blir 17 år. (: Ska bli mysmys.



21:30 - Usch, så segt när inte Tommy är här. :/
Har i alla fall spelat lite Monopol med Marcus. Det gick sämst.
Hittar inget bra att ha på mig på avslutningen imorgon. Vill ha kjolen men har inget passande linne. Får bli mitt långa vita eller gula linne och leggings. Möjligen att det kan bli shorts under. Vi får se. Det spelar liksom inte så stor roll.
Blir nog till att gå och lägga sig tidigt idag eftersom jag ändå inte har något bättre för mig. Typ kolla på Pocahontas. Kul liv liksom. Men nu är det sommar och det är jag sååååå glad för!
Bara en vecka kvar till Kroatien, aaaaaahhhh!!! Ska bli så sjukt skönt!

Well, isn't this nice

070604, måndag

11:52 - Måndag. Ledig, så skönt. Tommy är iväg och jobbar och kommer väl hem om nån timme eller så. Har precis duschat och ätit frukost. Igårkväll spillde jag en massa vaniljsås på mitt linne men det syns inte idag som tur är men det är alldeles stelt där det var men förhoppningsvis lägger ingen märke till det. Man vill ju se hel och ren ut när man ska på "jobbintervju". Hoppas hoppas jag får jobbet!!! Känns som om jag har en bra chans i alla fall..
Grymt fint väder idag också så jag ska väl sätta mig ute i solen och sola lite. Mysmys.

Somewhere I belong

070603, söndag

12:21 - Toppendag igår. Hade grillkväll i Gruvan med Anna, Johannes, Becca och Tommy, så jävla kul vare! Grillade korv, pinnbröd och marshmallows, det var mys som tusan och helt själva var vi. Var kul att få träffa Johannes, den mytomspunna mannen, haha. Trevliga människor kan man inte få nog av. Tommy, Becca och Johannes försökte kasta pinnbröd på mig och Anna när vi satt på bryggan men de var sämst på att kasta så det gick inte, mohahahaha. När vi tyckte att vi var klara cyklade vi hem till mig och kollade på Hundtricket. Riktigt trevlig kväll och det blir väl favorit i repris på tisdag när det är grill hos Beccon i Garphyttan.

Idag kollade jag och Tommy på Are you scared? som vi hyrde i stan igår. Totally rip of Saw. Men detn var ju ganska kul. Känns lite jobbigt att sitta inne och kolla på film när vädret är strålande så jag tyckte det var bäst att göra det på morgonen. Snart ska vi i alla fall in till stan och sen till Nora. Imorgon ska Carro presentera mig på Restaurangtorget!



20:21 - Jättemys i Stadsparken med vattenmelon och äppelsaft. Låg och solade på fleecefilt, ganska varmt kan jag säga. :P Men det var riktigt skönt. Hur mycket folk som helst, sjukt lång kö till glass i Wadköping. Vi tog en vid scenen istället. Sen åkte vi hem till Nora och åt grillat, mums. Och nu har vi bakat en blåbärspaj. ^^

This is for love we left in history

070102, lördag

11:48 - Helt sjukt att det redan är juni. Det är liksom tolv dagar kvar tills vi åker på semester och endast fem dagar kvar till skolavslutning!!! Gaaah, jag längtar!
Idag ska vi åka hem till Vintrosa igen. Blir såklart mellanlandning i stan, ska väl gå och äta glass på McDonald's. Hoppas det inte är jättelång väntetid i stan för det är tydligen fint väder ute och jag har bara mjukisbyxor och t-shirt, inget man vill gå runt på stan i en sommardag men aah. Ska ju inte klaga på att det är sommar i alla fall. Måtte det vara fint väder på avslutningarna!
Idag har vi tänkt göra en pannkakstårta bara för att vi aldrig har gjort det förut. Det vore ju lite coolt och gott som tusan! Man måste ju passa på att sola lite idag också..
Måste försöka få tag på Anna här nån dag och se om hon vill hänga med mig på typ Krampen eller nåt. Whatever. See ya!

There's a danger in loving somebody too much

070601, fredag

16:48 - Äntligen fredag och äntligen juni! Jag har en pissdag, i alla fall just nu men förhoppningsvis går det över snart. Gick i alla fall bra på kören imorse. Sen hade vi tipspromenad på s-blocket, det var skojigt. Fick glass, gott som fan. Terminsredovisningen gick åt helvete. I alla fall kändes det så. Jag kände och hörde att jag skakade massa på rösten men andra sa att det inte var så men jag var i alla fall inte alls nöjd och ville bara gråta. Men aah. Sen åkte jag hem. Fick bikinin idag. Den var jätteliten så jag köper en på stan istället. Blä. Ska åka till Nora sen, känner att jag behöver det idag. Ska en sväng på gottis och stan innan jag åker, i love att det är öppet till sju nuförtiden. Weei. Ska nog köpa örhängen och mascara, lika bra att passa på. Miih.

RSS 2.0