When you find that something you cannot replace

Lördagen den tjugonionde december nollsju

Artonfyrtionio:
Övningskört i stan idag. Gick bra. Var dock helt slut när jag gick upp imorse. Börjar fanimig bli utarbetad..
Köpte lila nagellack, hårfärg och lila topp innan jobbet. Glömde H&M-påsen på MQ men fick tillbaka den sen,
Var rätt lugnt på jobbet idag, skönt. Trodde verkligen att vi stängde fem men det var ända till sex. Tur att Aurora gick och kollade, annars hade jag bara tagit en kvarts rast..
Nu ikväll har jag ätit tacos och kollat på en Ashtonfilm. Nu blir det Hajar som hajar och popcornmaskinen. ;P


Tjugotvånolltvå:
Jag är fruktansvärt trött. Jag förstår inte. Eller jo; skola fem dagar i veckan, plus jobb varje helg är lika med igång hundra procent. Det börjar bli jobbigt.
Nu ska jag sova. Fast först ska jag spela lite piano och kanske läsa lite VeckoRevyn. Och så ska jag räkna mina småpengar och titta på Underbar och älskad av alla. Puss.

Nacho och mellancola

Fredagen den tjugoåttonde december nollsju

Elvaochtio:
Vaknade inatt av att jag måste på toa, hade jätteont i magen. Sen hann jag knappt gå och lägga mig igen förrän det var dags igen. Likadant tidigt imorse. Fy tusan, trodde nästan att jag fått maginfluensa, men det verkar inte så. Tur!
Jobba idag igen. Skönt att det är sista dagen den här veckan som det är till åtta..


Tjugofemtioåtta:
Gick lite snabbt på Marieberg innan jag började. Köpte en scarf på Gina Tricot, har egentligen inte råd att shoppa..
Stod i disken idag. Skönt. Varit väldigt trött idag också.. Blir tamejtusan utbränd snart, aldrig någon vila. Inte ens åp nyårsafton. Sugmigbaklänges.
Well, ska i alla fall shoppa för de pengarna jag sparat i min kakburk. Jag är värd det efter allt slit!
Käkade kebab på jobbet, fick kebabpizza till kvällsmat. Fetfan.


Tjugotvåtrettiofem:
Kollat på Beck. Riktigt bra.
Fått VeckoRevyn och skolkatalogen idag, det blir till att läsa lite ikväll I guess. Ny Amelia också, har inte läst förra än. Bra att mamma har den, den är faktiskt rätt kul ibland.
Imorgon blir det övningsköra, kolla MQ, köpa hårfärg och jobba.

Trying to recall

Torsdagen den tjugosjunde december nollsju

Elvanollnio:
Vaknade klockan åtta och visste inte om jag skulle kunna somna om eller inte. Kollade klart på Adam & Eva men somnade inte. Började kolla på Kissing Jessica Stein och somnade till slut om i ungefär en timma.
Nu ska jag snart iväg och jobba i alla fall. Kommer vara mycket folk idag också. Usch, palla jobba till åtta, det är riktigt drygt. Men men, det ger bra pengar. Vill dock vara ledig snart så jag får shoppa!


Tjugoettsjutton:
Vilken jävla dag. Ännu mer folk idag än igår, var kö till rulltrapporna hur länge som helst. Var massa folk som var sjuka och inga som kunde rycka in heller så vi var underbemannade. Inte så kul. Går så himla segt att jobba till åtta även fast man har massa att göra. Underbart med två raster dock. Ska jobba resten av veckan också, sen ledig måndag och tisdag, och sen jobba resten av lovet också. Blir fet lön i alla fall. Ska shoppa på nyårsafton, förhoppningsvis inte så mycket folk då. Ska vara där när affärerna öppnar och sen gå tills jag är klar. Blir åtminstone Lager157, Zara, Åhléns och MQ. Och så H&M såklart. Och en massa annat, haha.
Nu ska jag bränna ut dvd och sova.

Annandag jul

Onsdagen den tjugosjätte december nollsju

Tjugoetttjugonio:
Det var trevligt igår eftermiddag. Åt förbannat söt chokladtårta. Fick juleskum och femhundra kronor av farmor & farfar och tvåhundrafemtio kronor på MQ av Conny. Conny stannade kvar till sent på kvällen, och Viktoria tittade också förbi en stund. De följer förmodligen med till Kroatien i sommar. Mys. Tommys presenter blev nog ganska bra ändå tror jag, han var fin i tröjorna. Själv fick jag en Marabou Daim, men är man pank så är man, haha. Gullet.

Idag har jag jobbat i alla fall. Innan jobbet åkte vi och hämtade Marcus på Gustavsvik. Sen blev jag stoppad av polisen, fick blåsa och allt. Det var liksom lite läskigt, men det gick ju bra. Tur att vi tog med oss alla papper i alla fall..
Jobbade bara till fem idag, jag trodde vi skulle jobba till åtta. Lite irriterande eftersom jag nu sa till Tommy att jag inte kunde följa med till hans farmor, men om vi hade åkt dit idag så hade det gått. Nu skulle det visst bli imorgon och då går det ju inte. Har fortfarande inte fått schema, jävligt dålig stil tycker jag. Menmen. Var i alla fall mycket folk idag. Det tog slut på massa grejer hela tiden, ganska pinsamt faktiskt. Förhoppningsvis får vi leveranser imorgon.
Var i alla fall på bio efter jobbet, Arn. Vi köpte min biljett i efterhand så jag fick sitta själv längst ut på kanten på tredje raden. Fast det var inte så illa ändå, satt riktigt bra och man såg ju bra ändå.
Nu blir det nog lite film och sova, imorgon jobba. Vill vara ledig på fredag så jag kan gå på stan med Annapanna.

Juldagen

Tisdagen den tjugofemte december nollsju

Elvatrettiosju:
Jahapp, så var det juldagen också. Sov riktigt gott inatt, men vaknade som vanligt av att tungan hade skrumpnat ihop till en klump. Vakande dock kvart över tio vilket jag måste säga är bra för att vara jag. Låg och läste lite i SOLO innan jag tog mig upp i köket och åt frukost, bestående av limpa med julskinka och mjölk samt diverse piller mot förkylningen.
Idag blir det julfirande nummer två, med farmor & farfar, Conny och så Tommy. Det ska bjudas på kladdkaka, mummelimums. Ser fram emot att ge Tommy hans julklappar. Jag vet inte om han kommer tycka om dem, men i alla fall. De får banne mig duga.
Nu ska jag ställa mig i duschen och sen göra mig i ordning och sådär. Ska väl försöka packa upp mina juklappar och sånt också. Måste säga att min nya morgonrock är det skönaste jag någonsin haft på mig. Den är så mjuk och fluffig att man bara ryser och myser och allt på en gång. Puss på den!

Julafton

Måndagen den tjugofjärde december nollsju

Tiotjugotvå:
Så var det äntligen julafton. Utan snö, naturligtvis. Sov inte mycket inatt heller, förbannade förkylning! Det är nästan så en borde gå till doktorn ändå, fast vore synd att behöva vara spiknykter på nyår. Anywho. Fick såklart en SOLO i julstrumpan. Den ska jag använda mig av nu på förmiddagen och kanske i bilen. Öppnade min kofta som juklapp nu på morgonen, den är sååå snygg! Jag kommer vara så fin idag, haha.
Nu ska jag ta mig ner till duschen och duscha lääänge, med schampoo, balsam, färgbevarande serum och inpackning, nice som tusan! Sen blir det sminkning och allmänt fix. Nicebajs.
Sen blir det iväg till Zinkgruvan. Kommer bli så mys! Kalle Anka, julmat och juklappar. Fast de mesta juklapparna verkar ju dock ligga kvar under granen hemma, men det är väl å andra sidan ganska nice att öppna flera gånger också. Fast man känner sig så liten när man inte har lika många juklappar som alla andra, haha.
God jul på er!


Tjugotvåtjugoett:
Underbara julafton! Åkte till Zinkgruvan vid tolvtiden. Halv två var det mat. Jag är inte sådär jätteförtjust i julbord egentligen men visst gick det att äta sig mätt på skinka, revbensspjäll och ägghalvor. Så blev det Kalle Anka. Det är egentligen jävligt långtråkigt men det är ju tradition. Efter det så var det den stora klappöppningen. Herregud, tre timmar tog den. I vår familj så måste vi alltid öppna en present i taget så att alla ser vad man får och så vidare. Det är jäkligt drygt om man själv inte får så mycket paket, men efterosm jag bara önskat mig smågrejor i år så var jag faktiskt kvar som tredje sista efter Therese och Sanna. Riktigt bra. Kändes som att klapphögen aldrig skulle ta slut. Fick en hel massa bra grejer. Kommer inte ens ihåg allt, men det var bland annat en supermysig svart morgonrock, svarta stövletter, en brun klänning, två parfymset, flytta-hemifrån-saker och kudde. Riktigt nöjd med årets skörd. Alla andra år har jag alltid i stort sett bara fått presentkort, men detta äör ju faktiskt roligare. Fick dock tvåhundra på Åhléns och fyrahundra på Zara, och det var också väldigt uppskattat. Hade blivit besviken om jag inte fått något presentkort, haha. Får förmodligen pengar av farmor och farfar, och presentkort av Conny imorgon. Nicenice.
Jag är fortfarande väldigt förkyld, och så är det lite feber på det. Hoppas jag får sova skapligt inatt i alla fall.
Nu ska jag kolla igenom bilderna från idag och sen gå och sova. Imorgon blir det julfirnade med pappas släkt, och med Tommy förstås. :)

Dan för dopparedan

Söndagen den tjugotredje december nollsju

Tiofemtionio:
Idag är det dan före dopparedan. Helt underbart!
Sov asdåligt inatt. Vaknade vid sex och kunde inte somna om på jättelänge. Kunde till och med se hela American Pie fem utan att somna. Men vid åttatiden när jag drog igång Bad Santa så somnade jag äntligen om. Har grymt ont i huvudet idag och näsan är mer täppt än normalt. Men ska såklart iväg och jobba nu ändå. Jag är väl duktig. Har ingen feber i alla fall.


Artonfemtiosex:
Var inte alls särskilt mycket folk idag. Ungefär som en vanlig söndag. Väldigt skönt måste jag säga. Stod i disken idag med, riktigt skönt. Ibland nästan lite för skönt. Fick gå ut och hämta vagnen och annan disk för att ha något att göra, hehe. Fick ta med oss allt fika som blivit över. Jag var lite blyg så jag tog bara en räkmacka och två kanelbullar medan alla andra tog typ hundra grejer. Ja just det, en chokladask fick man också. Det var snällt. Tog en massa clementiner från fikarummet också, skulle ju ändå slängas.
Ikväll blir det till att klä granen och städa det sista. Ska försöka hålla mig så sysselsatt som möjligt så jag är trött när jag går och lägger mig. Annars kommer jag bara ligga och längta tills imorgon och då går det minann inte att somna, haha. Till kvällsmat blir det julskinkan, mumma!


Tjugofemton:
Sjukt seg kväll. Fast det är ju så med dagen före julafton. Julgranen blev lika ful som alltid trots att det är både ny gran och några nya kulor. Skinkan var god, fast jag känner inte så mycket smak. Men ändå. Har städat toaletten, har stallt dit mina nya muggar. Ska nog lägga mig lite i badet sen, då blir man avslappnad och trött. Kanske göra lite popcorn. Får se. Bad och Tre solar blir det i alla fall. Och så ska jag prova kläder inför imorgon. Hade tänkt ha cityshorts, grönt linne, nya koftan som jag öppnar i paket imorgon och så antingen röda stövletterna eller nya glitterskorna. Finfint blire.


Tjugotjugo:
Yes! Äntligen Gossip Girl episod elva! Kvällen är räddad!


Tjugoettnollåtta:
Åh, Gossip Girl må vara det bästa som producerats på denna jord någonsin! Hjärtahjärtahjärta!
Nu ska jag fixa med mina kläder och sen bada och sova. :D


Tjugoettfyrtiosju:
Mmh, riktigt härligt att bada. Känner mig lung, avslappnad och trött. Perfekt när man ska sova.
Mina naglar ser förfärliga ut så jag ska nog fila lite på dem sen. Imorgon blir det på med röda lacket!

Loulou

Lördagen den tjugoandra december nollsju

Dan före dan före dopparedan..

Tiofyrtiofyra:
Hade över trettioåtta graders feber när jag gick och la mig igårkväll. Inte så kul. Julspelet var dock väldigt bra, synd att jag inte hann vara med..
Har vaknat och somnat om många gånger nu på morgonen, väldigt skönt. Mår bättre idag i alla fall, bara trettiosju komma sex. Kanske går upp sen, men jag ska i alla fall jobba idag.


Nittonnollfyra:
Sjukt mycket folk på jobbet idag. Eftersom jag är jsuk fick jag stå i disken, så jag slapp smitta alla andra. Var rätt skönt men blev ordentligt stressigt vissa stunder. Men tusen gånger hellre disken än lobbyn kan jag säga. Blir antagligen där imorgon också.
Jobbar både annandagen och den tjugosjunde så jag får inte fira jul med Tommys släkt alls. Dumma jobbet. Fick inte ens byta dag med någon, det tyckte jag faktiskt var lite snålt. Men nu är det som det är. Kan faktiskt åka till Tommys farmor en annan dag om hon vill det. Hoppas man få rnån dag ledigt i mellandagarna i alla fall så att man får julshoppa lite.
Nu blir det antagligen Klaras eller Satin på nyår. Vet inte om det  kommer bli så kul trots allt. Känns inte som att så många kommer vara ute på krogen på nyår. Men aah, vi får se. Kanske drar ut på krogen nån dag nu innan också, får se. Festa lite med bästis, hehe.
Nu blir det snart mat och sen tv med familjen.


Tjugoetttrettiotre:
Svensson Svensson och babben & Co, så har min kväll sett ut. Jag vet inte om jag ska kolla något mer på tv, än det jag ser när jag ska sova. Mår inte för bra, men heller inte alltför dåligt. Har nog stigit lite i feber fölr jag har suttit och huttrat men har inte blivit värre i halsen i alla fall och det är ju skönt. Känns inte som att det är bihålsinflammation nu heller, är mest täppt i näsan. Ska ta mig en alvedon och en rinexin innan jag går och lägger mig. Knappt någon idé med nässpray för jag nyser ändå bara ut den på en gång. Men lite kanske sitter kvar.
Usch, det känns som att det är julafton imorgon så man bara vill att kvällen ska försvinna. Måhända att det inte är samma slags stämning som när man var liten, men det med att jag inte kan sova för att jag vill att det ska bli julafton så mycket sitter fortfarande kvar. Kommer vakna tidigt som tusan på julaftonsmorgon. Det kommer bli så mysigt. Jag har liksom förlikat mig med att det inte kommer vara snö på jul, jag har i alla fall haft vitt ute ett par dagar nu. Det kommer vara underbart att fira med stora delen av släkten, massor av paket och roliga och glada människor. Hade dock velat att Tommy skulle vara med, men han får ju vara med när jag firar jul på juldagen. Och när vi firar jul vid trettondagsafton. Massa julfirande i år, men det är ju trevligt!

Det blev varmt igen

Fredagen den tjugoförsta december nollsju

Femtontrettioett:
Idag har mamma och jag varit ute och shoppat de siata julklapparna. Känns skönt att ha det gjort. Jag som trodde att jag inte skulle behöva slå in fler julklappar, men ack så fel jag hade.
Valde koftan på Åhléns och skorna på P&C att få av mamma och pappa i julklapp. Sen blir det ju en del annat som jag inte vet om heller. Men det känns bra. Trodde att jag bara fick välja en, men detta blev mycket bra. Framkallade ett kort på mig som ska ges till gammelmormor. Lite impuls sådär, tog fotot imorse, haha. Åt lunch på Jensens Böfhaus. Tog revbensspjäll med råstekt potatis, riktigt gott.
Ikväll blir det julinsjungningen i Vintrosa kyrka med Anna, mys. :)
Har hämtat ut mitt paket från Yves Rocher, så det blev ett par extra julklappar därifrån. Fick bra erbjudanden därifrån också, så ska nog skicka efter lite mer grejer.


Femtonfyrtioåtta:
Jacob ringde förut. Han sa att jag fick komma och jobba om jag ville, då kunde jag komma närsomhelst. Jag mår inte så bra idag så jag sa att jag helst slapp och det gick bra, det var ju ändå min lediga dag plus att jag jobbar hela helgen. Har ont i halsen och huvudet, känns som att jag är påväg att bli sjuk igen. Vill inte vara med om detta..
Nu ska jag i alla fall gå och hänga mammas tvätt och sen städa och ringa Annapanna.


Sextonfyrtioett:
Åh, min dumma kropp! Jag vill inte bli sjuk nu igen. jag har varit så himla mycket sjuk sedan höstlovet. I och för sig bihålsinflammationens fel, men ändå. Hoppas det inte blir värre bara, skulle vara så typiskt mig att ligga däckad på julafton.
Slagit in alla peketen nu, och lagt dem under granen. Känns bra att det är klart. Längtar så till julen, så himla mysigt!

Deumling

Torsdagen den tjugonde december nollsju

Fyra dagar kvar till julafton! :D

Tjugoettnollsju:
Ja, igårkväll hade jag pepparkaksbak här hemma med Tommy, Anna, Johannes och Rebecca. Det var riktigt kul, men fy fabian så dåliga vi är på att baka pepparkakor. Det hela började med att vi tänkte göra kristyr. Fast vi gjorde helt fel. Sen när vi väl gjort en riktigt kristyr så lade vi på den innan vi hade gräddat pepparkakorna. Inte så lyckat om man säger så. Men roligt hade vi!

Idag har jag jobbat från halv tolv till tio över åtta. Det var jobbigt. Massa folk, såklart. Vi var inte så många heller, så det var ju lite synd. Tydligen så skulle jag inte behöva jobba imorgon i alla fall. I så fall skulle Jacob ringa efter ett. Då hinner jag och mamma in till stan ändå. Vet inte riktigt vad jag ska välja. Måste kolla noga, hehe.
Idag kom mitt paket från Yves Rocher så det måste jag hämta ut imorgon. Och så ska jag ringa jobbet och se om jag är ledig tjugosjätte eller tjugosjunde. Är jag inte det, och han inte bara kan ändra sådär, så får jag fråga om någon kan byta med mig i helgen. Ska till Tommys farmor, så jag vill inte missa det.
Nu ska jag lägga upp lite bilder från gårdagen och sen kolla lite Gossip Girl och sova. :)

Vit jul

Onsdagen den nittonde december nollsju

Tolvfjorton:
Yes, äntligen jullov! Samt fem dagar kvar till julafton..
Vi gick och la oss tjugo i nio igår, det var fett skönt. Fick sova elva timmar inatt men var ändå aptrött.
Åkte till skolan och kollade på sammarnas julshow. Riktigt bra var den, jag blev förvånad.
Sen åkte vi upp till Korthuset och hämtade ut våra bilder och sen åkte vi hem.
Nu blir det till att äta lite lunch, sen kolla film om vi hinner. Efter det åker Tommy in till stan och har uppkörning och sen blir det hem och mysa. Vet inte om det blir något med Anna ikväll, vi får se. Imorgon blir det i alla fall pepparkaksbak. :)


Femtonfemtionio:
Var riktigt läskigt förut när jag skulle följa Tommy till bussen. Den skulle gå tjugo över två, men när klockan var fem över halv hade den frotfarande inte dykt upp. Vi vart skapligt stressade då Tommy skulle ha sin uppvärmning inför uppkörningen klockan tre. Han hade precis ringt efter sin mamma när bussen äntligen kom, nästan tjugo minuter försenad! Så sjukt stressande. Nu får vi se om han klarade uppkörningen eller ej, men det tror jag han gör.
Hanni ringde förut, ska visst jobba imorgon. Förmodligen blir det fredag också. Inte så bra egentligen, hade lite annat för mig men det får gå. Pepparkaksbaket blir förmodligen ikväll istället så det blir ju bra.
Nu ska jag bränna ut några filmer och sen gå ner och städa lite. Puss.

Voulez vouz cochér avec moi?

Tisdagen den artonde decemebr nollsju

Trettontjugofem:
Idag blev det en kort dag i skolan. Hade terminsredovisning, sjöng Hallelujah I just love him so. Gick ganska bra, bättre än förra i alla fall. Lite skakigt dock. Wellwell.
Sen var det GEMU-prov med Dans grupp. Gehörsdelen gick superduperdåligt, kommer få så fett med IG. Hoppas på att få ett G i alla fall, förhoppningsvis klarade jag skriftliga delen skapligt.
Tog kvart-över-tolv-bussen hem. Gjorde iordning pommes frites. Tjockis.
Blir ingen uppkörning för mgi imorgon. Fredrik var stenhård och satte den åttonde januari istället. Gör väl i och för sig inte så mycket, men hade ju varit skönt att ha det ur världen.. Tommy ska i alla fall ha sin imorgon, hoppas det går bra för honom.
I eftermiddag ska jag in till stan och fixa framkallning till Tommys farmor. Sen är jag med honom på hans körlektion och sen åker vi hem till mig och gosar.
Nu ska jag städa lite, ser ut som ett helvete i mitt rum. Usch!
Imorgon är det jullov! :D


Fjortonfyrtiofyra:
Jag orkade inte riktigt städa idag. det blev inslagning av julklappar samt nybäddning av sängen. Det fick duga för idag.

Att snart är det jul

Måndagen den sjuttonde december nollsju

Nollniotjugofem:
Myskväll igår med Sunes jul, de enda fyra avsnitten som jag inte har hemma. Knepigt, men kul.
Nu blir det nsart in till stan för körlektion och tetater. Först blir det julshopping. Jag ska köpa julklappar till mig själv i år bara för att det är så kul att få paket.


Trettontjugonio:
Klar med alla julklappar nu. Fixade nya Carola till mamma och lite badgrejer till Sanna och Thess. Till mig själv köpte jag ett linne, nyårsklänning och nyårsväska. Det gillar vi. Blir till att slå in idag.
Gick skit på körlektionen, Fredrik vill flytta fram uppkörningen. Förmodligen blir det inte så ändå, men i alla fall. Jag dör på detta, det är verkligen skitsaker som jag slarvar med. Helt sjukt om jag ska missa uppkörning på grund av detta. Kör ju bra med mamma och pappa. Suuuug. Vill samtidigt inte ha uppkörning på onsdag, kommer inte klara det. Jag känner det på mig. Doh. Kommer vara så sjukt stressad. Hoppas bara på tur.
Nu måste jag plugga teater. Hittar inte Fredrik Kjellgren. Bajs.


Artontjugosex:
Jag är så sjukligt hungrig så det finns inte. Mah!
Gick asbra på teatern idag. Var nice att kolla på musikteatern och dansarna också. Fast det var bara dansarna som var bra. Guldstjärna till dem.
Jag blir liter fundersam över var mina eftersickade grejer är.. Wellwell.


Tjugonollfyra:
Dagens skönaste; färgbevarande schampoo, färgbevarande balsam, färgbevarande serum, färgbevarande inpackning samt duschcréme med passionsfruktsdoft. Mumma!
Nu blir det GEMU-plugg, godis och godnattfilm.

Look into my eyes

Söndagen den sextonde december nollsju

Åtta dagar kvar! Tredje advent.

Tiofemtioett:
Sov riktigt gott inatt, mums. Drömde helt störda drömmar, please get out of them.
Jobba idag. Blir nog minst lika mycket folk som igår. Men det blir la bra, då har man att göra hela tiden.
Efter jobbet ska jag hem till min käre man. Får gå runt på stan ett bra tag innan, men aah. Lite promenad och så blir det. Och köpa godis, haha.

Imorgon har vi båda körlektion halv tolv. Har bestämt mig för att dissa julfikat på engelskan och åka direkt till körlektionen istället. Sen är det teater, ska göra redovisningen med Filip. Hoppas det går bra.
Blir nog till att köpa de sita julklapparna imorgon förmiddag. Blir en stund i stan innan körlektionen, bäst att passa på. Hade köpt två skivor till mamma men dem hade hon visst redan. Kärring.. Nu önskar hon sig i alla fall någon vit topp eller Carolas nya julskiva. Vi får se vad det blir. Ska nog köpa något extra till Therese och Sanna också, känns lite fjuttig och fantasilöst med bara biokort.

All I want for Christmas is you

Lördagen den femtonde decemebr nollsju

Nittonfjorton:
Övningskörde en timma i stan idag, bra är jag. Sen jobbade jag. Sjukt mycket folk! Tog bara en kvarts rast, pallade inte sitta där och tråka. Vi blev klara en halvtimma efter stängning, inte så bra. Lär vara lika mycket folk imorgon. Hoppas bara vi kommer iväg i tid för jag måste hinna med bussen så jag kommer till Nora nån gång i detta liv.
Idag är det förresten min och babys dag. Tretton månader tillsammans! <3


Tjugotvåtrettiofem:
Mitt knä är så cp. Har gjort ont sen igår. Kan inte stödja hårt på det, då gör det ont som tusan. Gör ont att gå i trappor, tur att jag inte hade lobbyn.. Är dock inte guld för knäet att gå på Nellys heller eeftrsom man typ snurrar runt hela tiden. Blir som vändningarna i handbollen. Men ah. Ser fram emot magnetröntgen.
Shrek 2 med mami och papi. Nice.

Med ljus igenom mörkrets tid

Fredagen den fjortonde december nollsju

Tjugoetttjugosju:
Tio dagar kvar!
Riktigt härligt med lucia igår, fastän det verkligen gick skit för kör B på första konserten.. Men det var rikgti fint och stämningsfullt i Nicolaikyrkan. Dock hörde man bara Johanna Kroon i Örebro lucia, men det är en annan femma.
Var riktigt trött på kvällen måste jag säga. Och knäna och axlarna tog stryk. Men det var sjukt kul, jag älskar verkligen lucia!

Var inte så pigg på att gå upp imorse.
Hade sång med Sofie, Karolina och Ida. Det gick jättebra att köra Hallelujah idag, känns pepp inför tisdag faktiskt. I like.
Hade ingen matte för Lasse var i Stockholm med de andra musiklärarna. Skönt, då fick man lång lunch. Äckeljulbord, det enda som var gott var salladen och omeletten.
Körde pingis med Sofie, Camilla och Lina på idrotten. Det var sjukt kul, dock körde vi inte alls seriöst.
Efter skolan hade jag körlektion. Fick köra ut till Normans och hämta Golfen. Sen körde vi ut till Marieberg.
Jobbade mellan tre och åtta. Det var ganska lugnt emellanåt så det var skönt. Sedan var det väldig rusch vid sex. Jag var inte säker på att jag skulle få någon rast men det fick jag som tur var. Var ashungrig så det var riktig tur..

Fått min lön idag; tretusensex kronor. Riktigt bra för att inte ha jobbat särskilt mycket i november. La undan tusen kronor till sommarresa och femhundra kronor till Fråga Olle. Och så fick mamma sina hundrafemtio kronor och så köpte jag biokort till Tessan och Sanna. Resten kan jag spendera som jag vill, höhö!
Har bestämt mig för att skita i bokhylla och kamera till jul. Vill satsa på massa julklappar istället så jag och mamma ska ut och handla lite här nån dag. Sen får mamma köpa lite andra grejer också, vill ju inte veta om allt liksom. Men ska nog försöka köpa lite grejer som jag kanske inte skulle ha gått och köpt själv.. Well, well.

Jobba imorgon också. Och på söndag. Saknar min babe!

Lucia

Torsdagen den trettonde december nollsju

Tjugotvånollsex:
Elva dagar kvar till jul!
Åh, det gick så sämst på lucian imorse. Vi sjöng så in i norden fel genom hela Ding dong merrily on high. Sjukt pinsamt. Desto bättre gick det i Nicoali, helt underbart. Åt på La Baguette med Camilla, Lina, Elin och Sofie. Mumma. Mamma, Pernilla och gammelmormor var och kollade på första konserten. Fick hundrafemtio kronor, TACK!
Blir till att jobba imorgon. Samt ha körlektion. Jag pallar ej..

För mig hem till min himmels ro

Onsdagen den tolfte december nollsju

Femtontjugofem:
Tolv dagar kvar till julafton! :D
Grattis Camilla Holmér, 17 år. :)
Jag var inget trött igår kväll, för omväxlings skull. Desto tröttare var jag när jag vaknade imorse..
Sov en sväng på bussen och sen somnade jag i kanske en kvart på s-blocket. Lite dumt egentligen för vi kollade på en bra film, the Truman show. Men är man trött och det är kallt och mörkt så sover man, okej?
Gjorde inte ett piss på engelskan, vi satt bara och snackade en massa strunt. Fast det var i och för sig skönt. Matten gjorde jag kanske tre tal på, fattar fan ingenting. Hata matte B!
Sen var det i alla fall luciarep i aulan. Känns lite bättre nu men suger fortfarande på Lussekatt. Hittar inte texten nånstans heller, men aah. Så svår är den egentligen inte, men jag lär väl lära mig den imorgon.

Nu ska jag plugga s-block, om Den nya människan och Truman show. Kuligt kuligt. Eller ej. Sen ska jag ringa Här går man, för Fredrik ringde förut och ville bok ain en tid imorgon. Lätt att jag hoppar på den.. Sen är det pilates. Och så ska jag ringa mamma och se om hon kan komma och hämta mig på Haga..

Sjukt pepp inför imorgon, var så länge sen jag gick luciatåg. Har ju aldrig gått ett sånt här proffsigt heller. Ska bli jättekul. Fem föreställningar är det imorgon; tre i skolan och två i Nicolaikyrkan. Nicolai kommer bli bäst, det är så stämningsfullt, plus att man verkligen borde ha lärt sig alla sångerna tills dess.


Sexton femtiofem:
Jaha, så hamnade man på biblioteket igen. Dock Haga. Tyckte det var lika bra att gå hit på en gång.. Eller ja, jag satt ju i skolan först och sen satte jag mig i ett pianorum, men i alla fall. Har fått mitt lilla kort också, så det är bara att knalla rakt in sen. Jag kommer skämmas som vanlgit, jag är ju så otroligt ovig så det finns inte. Men tja, det är bra träning. Man får ju utgå från sig själv liksom..


Tjugoochtjugofem:
Det är verkligen stört jobbigt med pilates. Mah! Hatar benövningar. Fast resten är rätt soft, fast ändå jobbigt. Men gör liksom inte sådär panikont..
Fick ta bussen hem idag. Trodde inte ens jag hade pengar på kortet.. Men japp. Kallt ute, men ingen snö. Sorgligt.
Nu ska jag lägga mig i badet och läsa min nya lovely VeckoRevyn!

Skolkare

Tisdagen den elfte decemeber nollsju

Elvafemtiofem:
Tretton dagar kvar till julafton! :D
Var på rehab igår. Jag trodde att det var klockan ett men det var visst halv två.. Såklart hittade han ingenting, hade jag väl kunnat räkna ut på en gång, men aah. Ska i alla fall få göra en magnetröntgen, förmodligen i Karlskoga. Alltid något. Men jag känner på mig att de inte kommer hitta något den här gången heller. Kan de inte bara göra en titthålsoperation så att de vet säkert? Har ingen lust alls att sitta på ett gym och fisträna..
Struntade i teatern efteråt. Hade så grymt ont i magen. Dåligt samvete dock, skulle ju redovisa med Filip. Jaja, det får bli nästa måndag.
Vi låg i alla fall hemma hos Tommy och kollade på Fråga Olle hela kvällen, det var trevligt. Längtar tills vi åker dit i februari!

Imorse fick jag vänta lite längre på bussen för att den första var överfull. Det gjorde att jag missade sexton. Kände inte för att åka till lektionen i en halvtimme och sen åka därifrån så jag stannade kvar på stan. Kom ju på att jag har utbildningskontroll idag och jag hade stövlar med hög klack på mig. Not so good! Och så var det värsta revan i strumpbyxorna.. Och massa fläckar på klänningen. Goddamn. Detta ledde till att jag gick in på H&M och spenderade mina sista pengar på ett par svartglittriga lågskor, ett tvåpack med scarves och ett par nya leggings. Känns mycket bättre nu.
Är en halvtimma kvar tills körlektionen. Är nervös, man vill ju inte klanta sig på detta, eftersom det är som en uppkörning. Fast kommer kännas grymt skönt ifall det går bra. Jag tror det är Magdalena jag ska åka med, men jag har hela tiden trott att det är Anna-Lena. Men det blir bra vilket som.
Kommer nog åka hem efteråt. Känns så ovärt att åka till skolan bara för KUHI. Skulle egentligen simma, men det får väl bli på fredag istället. Ska i alla fall leka med Anna när jag kommer hem. Ska ta med henne ut på en promenad, så har jag i alla fall rört på mig idag. Mums.

Imorgon är det luciarep. Vet inte tiderna, men det blir i alla fall lagom till att gå på pilates efteråt. Den här gången ska jag banne mig gå också!



Fjortontrettiotre:
Gick inte så bra på kontrollen. Eller det kändes bra men jag var sämst på parkeringen och så körde jag visst inte ecodriving.. Men ja, vi får se hur det går sen.


Sjuttonfyrtiofyra:
Mmh, så skönt att sova lite såhär på eftermiddagen.. Vaknade av att Anna ringde. Jag var sugen på promenad så nu har jag tvingat henne att möta mig halvvägs till henne och så går vi en kort sväng, höhö. Trevlans.


Tjugoettarton:
Oj, vad tiden gått fort nu då. Var i alla fall med Anna förut. Vi gick en bra sväng runt Vintrosa. Sen till Ica och sen
till Gärdesvägen. Vi åt lite kvällsmat och sådär. Pappa Janne kom och härjade med oss som vanligt. Sen kom Johannes också. Så gick jag hem.
Bränner ner Gossip Girl och Simple life 2. Känns som att det är nåt fel för Simple life tog så lite plats, men aah. Vi får se hur det går.
Imorgon ska jag ha mina nya snygga röda skor! :D

At the prom tonight

Söndagen den nionde december nollsju

Tiofemtioett:
Andra advent, femton dagar kvar!
Vaknade tio i tio av att jag var jättekissnödog. Jag ville fortsätta sova men det gick inte och när jag väl gått upp var det ingen idé att lägga sig igen.
Mys med andra advent idag. Jul, kom nu!
Jobba idag igen. Amanda och Marie från Idol kommer idag, det lär vara en massa småbarn. Hoppas man kan höra lite i alla fall. Skönt att folk inte riktigt fattar att vi har öppet till sex nu, de försvinner runt fem ändå. Det gillar vi.


Artonfemtiotvå:
Massa att göra idag också, men kom iväg tidigt. Skönt. Ny tjej, Aurora, idag också. Fint det.
Nu ska kollas på Ranking the stars.
Currently speaking to Tommy and Robin. My favourite boys.

Picasso

Lördagen den åttonde december nollsju

Elvanolltre:
Sexton dagar lvar!
Åh, puss på att Marie Picasso vann Idol igårkväll, hon är så himla värd det! Helt sjukt jämnt, var riktigt läskigt.. Var dock ordentligt skönt att få gå och lägga sig sen, var redigt trött eftersom det inte var särskilt mycket sömn i förrgår.
Today ska jag jobba. Vi har extraöppet till sex så jag är nog inte hemma före sju. Jobbigt. Hoppas man får en halvtimmas rast i alla fall, det får man ju om man börjar elva. Nice.
Jag är så pank. Tur att man får lön på fredag i alla fall, yes baby!


Artonfemtiofem:
Grymt mycket folk idag. Jobbugt som tusan men eftt med skönt att ha en halvtimmes rast. Robin bästis var där idag, det var trevligt. :) Ny kille, Oscar, började hos oss idag också, alltid kul med nytt folk. Vi är fan ett skönt gäng på Restaurangtorget.
Nu är jag pepp på att ta med mig min bror till Ica.


Tjugoettfemtiofem:
Wei, nu är förhoppningsvis nyårsafton kirrad! Blir till att vara hemma hos Hannes med ett par andra grabbar och sen ut på krogen. Det blir nog väldigt skojsigt.

Ullared och luciamys

Fredagen den sjunde december nollsju

Trettontrettionio:
Jaha, igår var det då Ullared.
Strax efter två på natten gick jag och Tommy den drygt tre kilometer långa vägen till Noratorget. Det var typ tio grader ute, helt sjukt. Väntade kanske två minuter på bussen. Vi satte oss längst bak för där var det lugnast. Det var faktiskt ingen mer som gick på bussen så det var väldigt lugnt och skönt på bussen och man kunde bre ut sig som man ville. Vi var totalt tjugofem stycken.
Jag var enormt trött. Satte på Harry Potter i mobilen och sen sov jag i stort sett hela vägen ner till Mullsjö där vi stannade för fika. Jag frös som en hund, det drar så kallt när man sitter vid fönstret, så efter stoppet satt jag ihopkurad med egen jacka och Tommys jacka över mig. Så mys. Sov ända tills vi kom fram.
När vi kom fram var klockan ungefär åtta. Det ösregnade. Inte så mys. Gick på toa innan vi gick in. Var riktigt lugnt där inne så man kunde gott och väl gå runt med vagnen. Hittade en massa fina grejer. Köpte två DVD:er med Simpsonsavsnitt till Marcus, en box med Ashton Kutscherfilmer till pappa, och en CD med Peter Jöback och en med Martin Stenmarck till mamma. Det tyckte jag var riktigt bra julklappar. Vad jag köpte till mig själv hade jag tänkt lista längst ner. Tommy hittade också en massa grejer men han var inte så rik så han fick snåla men han köpte i alla fall fyra julklappar och så kalsonger till sig själv.
Vid elva började vi bli hungriga så vi betalade våra grejer, låste in dem i ett skåp och gick sedan till en restaurang och åt pizza. Riktigt gott var det.
Efter det hade vi inte mycket pengar kvar men flera timmar kvar tills bussen skulle gå. Vi passade i alla fall på att lämna in grejerna på bussen. Sen kollade vi runt i alla affärer som låg runtikring. Hade velat ha en massa pengar att shoppa massa skor på, Scorett hade outlet och så fanss Skooboo som också hade en massa fint. Goddamn. Var inne i en affär som hade massa inredning och jag ville bara ha alltihopa, det var jobbigt. Jag ska bli rik när jag blir stor, okej?
Tiden gick trögt men vi fick gå runt där och fördriva tid. Gick in på GEKÅ:s igen och köpte strumpor och glidytor till dammsugaren till mamma. Well. Sen fikade vi lite. Eller ja, vi tog oss en dricka för fem kronor..
Till slut blev klockan ändå halv fem så vi gick till bussen. Vi fick kolla på film. Först var det Göta kanal 2, men jag somnade efter en kvart och vaknade inte förrän vi var i Mullsjö igen. Vi hade redan fixat matsäck så vi satt kvar på bussen. Tyvärr så var vi inlåsta där så vi fick inte gå på toa så vi var ju såklart nödiga resten av resan. Men vi fick i alla fall kolla på Full Frys, så grymt bra! Puss på det!
Var tillbaka i stan vid tio över tio. Pappa kom och hämtade mig. Packade upp kläder som jag köpt, sen gick jag och la mig. Underbara dag.

Imorse vaknade jag halv sju. Mobilen lät inte som vanligt men nu har jag kommit på att det är ju för att jag la över all musik till Tommys dator när jag skulle lägga in ljudboken. Men aah.
Hade sånglektion för första gången sen i oktober tror jag. Var fullt med folk, vi var där alla tre, och så Caroline och två praktikanter. Det var en av praktikanterna, Angelica, som höll i lektionen. Hon är riktigt uktig, skulle absolut kunna tänka mig att sjunga för henne. Fick köra Time after time och Hallelujah. Vi bestämde att jag ska köra Hallelujah I just love him so på uppspelet. Vi fick Lady Marmalade att öva på till nästa gång, vi ska sjunga den alla tre. Ska bli askul.
Övade såklart till lucia på kören. Märks att jag varit borta, jag vet inte alls vilka låtar vi ska sjunga och kan inte texten. Måste se om jag kan få alla noterna och så. Fast jag hinner nog lära mig..
Gick bra på pianot idag fastän jag inte övat något alls på läxan. Men den nya läxan som vi ska ha tills efter jul är apsvår! Värsta cp-rytmen, jag kan inte alls..
Hade körlektion så jag missade både idrotten och matten. Inte bra, men det kunde ju inte hjälpas. Gick super på lektionen idag i alla fall, så himla skönt. Puss!
Vi ska ha luciarepetition i Nicolaikyrkan om en halvtimme, därför sitter jag på biblioteket. Hann ju inte äta lunch så det första jag gjorde efter lektionen var att gå till La Baguette och beställa en bakad potatis. Mumma.
Ska bli trevligt med två timmar rep. Det behövs ju. Förhoppningsvis lär jag mig texterna lite bättre nu också. Vissa känner man ju igen men vissa kan jag bara ena versen på och sådär men jag får låna någons noter kanske. Well.
Ikväll blir det Idolfinalen, nice.
Jobba hela helgen, är ju extraöppet också. Nicenice.


Detta köpte jag till mig själv i Ullared:
- Brun klänning med mönster nertill
- Grönt linne med sammetsrosett (till jul..)
- Vit t-shirt med dödskallar, hjärtan och stjärnor
- Lång svart zipcardigan
- Trosor, både en och tre och sju..
- BH, det var på tiden
- Strumpor, har dock inte bestämt vilka jag ska behålla själv och vilka mamma ska ha
- Shampoo och balsam fö rmitt röda hår
- Deodorant
- Toffsar, jag tappar ju jämt bort mina
- Hårklämma
- Massa pennor att ha till skolan
- DVD-skivor
- Fruit Drops, mitt favoritgodis bland hårda karameller
- Röda stövletter med rosett, mums! Inte inne på GEKÅ:s utan på rean på skokanonen
Har säkert glömt något också, men det hela gick på cirka trettonhundra kronor, men så värt!



Sjuttontrettionio:
Underbart med luciaträning. Puss! Fast jag måste verkligen fixa noter, eller i alla fall texter för jag kan ju ingenting. Mulle på det.
Fick för tidig namnsdagspresent av gammelmormor idag, ett jättefult halsband, haha. Stackars henne, hon tror säkert fortfarande att jag gillar samma saker som när jag var sju. :P



Tjugoetttrettiotvå:
Underbara kväll! Pizza och Idol, mums. Marie äger ikväll, Amanda sjunger falskt som en kråka. Go Marie!

Christmas tree, my christmas tree

Torsdagen den sjätte december nollsju

Nollettelva:
Arton dagar kvar! :D
Jag tycker att jag är riktigt duktig som fortfarande är vaken. Om ungefär en timme ska vi bege oss ut i natten och gå ett par kilometer ner till Noratorget och ta bussen till Ullared. Ska bli riktigt kul, hoppas man hittar en massa julklappar och även grejer till sig själv. Hoppas på att få sova en massa på bussen också, så att resan går fortare, hehe. Tar väl typ fem timmar eller nåt i den stilen. Håller på att lägga in Harry Potter-ljudbok, men det går så segt så jag kommer nog inte få in hela men aah. Får klara mig med det jag har.
Vet inte om jag jobbar i helgen vilket är lite jobbigt. Jag behöver ju pengarna. Kanske ringer när vi tar lunch imorgon eller så får jag vänta till på fredag och se. Ringer de inte då så jobbar jag i alla fall inte i helgen. Jag vill jobba! De har i alla fall sagt att jag kommer jobba mycket i jul.. That's nice.
Jag längtar så till julen! Det är lätt årets mysigaste tid. Börjar till lucia. Blir fem luciatåg den dagen, så himla mysigt. Sen på julafton dras det till Zinkgruvan. Mysigt, där brukar det finnas snö och det känns över huvud taget juligt.

Muppisar

Onsdagen den femte december nollsju

Tionollfyra:
Palla s-block alltså.. Ibland. Ska skriva analys av Den nya människan, är sämst på det där med huvudkaraktär och antagonist och shiet..
Blir ingen film idag så jag tänker åka hem i en timme och sen åka på pilates. Ska banne mig inte skolka från träning bara för att jag inte kan gå direkt från skolan. Mupp. Får väl typ tvätta håret innan jag åker dit och sen åka hem till Tommy. Mupp.


Sextonfyrtiosex:
Körlektionen gick jättebra förutom att jag missade ett övergångsställe..
Provet gick sömst! nget av det jag hade pluggat på, skitballe.
Missade bussen när jag skulle in till pilatesen så får skita i den idag, nu när jag äntligen skulle pallra mig iväg. Goddamn. Vet inte när jag ska åka in till Tommy, blir väl snart.

All I have to do is think of me and my peace of mind

Tisdagen den fjärde december nollsju

Elvafyrtionio:
Tjugo dagar kvar!
Höll på att missa bussen imorse, men hann precis. Idag kan man i alla fall se solen och det är ju alltid något.
Gjorde inte ett piss på ensemblen. Vi valde bara vilka vi ville ha med i vår grupp.. Doh.
Har bajsont i huvudet och är trött som satan men man kan inte skolak från provet i eftermiddag.. Är nästan en timma kvar, pallzor. Förhoppningsvis får man i alla fall gå när man är klar. Lär hinna med tio över tvåbussen, annars blir jag ledsen i ögat.
Vet inte vad jag ska göra idag. Ska försöka hinna till biblioteket i stan i alla fall, lämna tillbaka Suneböckerna.. Skulle vara med Anna men hon är sjuk. Kanske vill hon träffas en liten stund i alla fall, vi får se. Annars få rjag väl passa på att plugga GEMU och engelska.. Uschis.
Dryga skoljävel, vad ska man göra på raster liksom? Hate..


Sjuttonocharton:
Jahapp. KUHI-prov avklarat. Vetitusan hur det gick, men jag kunde i alla fall svara på en hel del. Fast det blev nog lite luddigt. Jaja, jag tror jag blir godkänd i alla fall.
Har legat i min säng och kollat på Gossip Girl. Så jäkla bra serie. Ska försöka hitta fler avsnitt, fast jag vet inte hur många som gått i USA än så.. Men aah.
Ska fixa lite matsäck tills imorgon. Blir lång dag. Hinner inte äta lunch i skolan och så måste jag äta innan jag drar på pilates. Men det styrs. Får väl ta med macka eller nåt.
Engelskprov på författaren imorgon. Känner mig ganska väl förberedd. Ska ta ut ett extrakt från boken bara.
Tommy och Hannes är på the Hives i Stockholm nu, fy va fuskigt!


Artontjugofyra:
Jag är så himla rastlös! Jag vet inte varför..Blir nog till att lägga sig tidigt ikväll och äta lite vindruvor, tihi.

Så usel

Måndagen den tredje december nollsju

Elvatrettiotvå:
Tjugoen dagar kvar! :D
Fattade inte riktigt att det var dags att gå upp när larmet gick imorse. Det var jobbigt. Tog en lång frukost med thé, yoghurt&müsli och en knäckemacka med ost. Gotti. Fick självklart huvudvärk av penicillinet. Men jag måste säga att det gör susen för jag mår så mycket bättre nu.
Var på mattestugan. Jag fattade skapligt. Krångligt som tusan men detta är i alla fall det svåraste i kursen..
Engelskan. Hade redovisning av Charlotte Brontë. Gick så sämst. Eller mja, kanske inte men det vart inget direkt flyt. Bestämde att köra med Amanda och Klara så det blev ju liksom lite hoppigt men aah. Jag var i alla fall den enda som inte läste från papper.
Långt kvar till idrotten. Ska försöka få tag på Caroline..
Vet inte vad det är på idrotten idag. Ska försöka vara med lite, åtminstone byta om. Vill inte ha onödig frånvaro.
Teater sen också. Det är så drygt.. Måste plugga text.
Ikväll måste jag plugga KUHI.


Trettontrettiosju:
Jahapp, håltimma igen.
Var helt okej på idrotten. Våra praktikanter tog hand om oss. Vi hade olika samarbetsövningar. På första stationen spelade vi fotboll med en liten kon framför ögat, på andra byggde vi mänskliga pyramider och på den tredje var vi ihopbundna och skulle ta oss igenom en hinderbana.
Jag är trött och har ont i huvudet, har inte alls någon lust med teater idag, men man måste ju. Känns konstigt att jag inte är peppad längre, i början längtade jag ju. Fast ska bli rätt skönt att bli av med det i vår. Fast jag ska ju ha det på estetiska valet också, fast kanske kan välja bild istället, eftersom de båda kurserna i teater är i stort sett samma. Kan ju faktiskt vara kul med bild ibland, fast jag är ju inte duktig direkt. Men aah.
Va drygt att sitta här..
Har mycket framför mig nu i alla fall.

Tisdag 4/12 : Prov KUHI
Onsdag 5/12 : Prov på Charlotte Brontë, körlektion, Butterfly effect med fimföreningen, pilates, åka till Tommy
Torsdag 6/12 : Ullared
Fredag 7/12 : Körlektion
Måndag 10/12 : Namnsdag, Love Actually på engelskan, undersöka knäet
Tisdag 11/12 : Terminsredovisningar, utbildningskontroll
Onsdag 12/12 : Luciarep, pilates
Torsdag 13/12 : Luciatåg skolan, luciakonsert Nicolaikyrkan
Fredag 14/12 : Körlektion
Måndag 17/12 : Körlektion
Onsdag 19/12 : Julavslutning, uppkörning, Tommy uppkörning
Måndag 24/12 : Julafton!
Måndag 31/12 : Nyår!
Lördag 2/2 : Fråga Olle



Artonnollnio:
Jag är fruktansvärt hungrig!
Gick helt okej på teatern idag, tror faktiskt jag kan replikerna nu. Måste dock underhålla min kunskap under veckan.. Fick sluta lite tidigare.
Jag syndade och köpte en chipspåse. Åh, jag är så dum. Fast jag har bestämt att jag ska trappa ner på sånt där efter nyår. Ja!
Var så mysigt på stan idag, nu har de ju tänt julbelysningen. Ge mig jul nu på en gång!


Tjugotjugoett:
Har varit ute med mamma, Minette och Duchess. Det var rätt skönt men blött. Kanske kan bero på att jag ställde mig i en vattenpöl..
Nu ska jag lägga mig i badet, smörja in mig med passionsfruktsolja och lägga i sånt där rödgrejs i håret.


Tjugofyrtionio:
Jag har fått ont i min fossing och jag vet inte varför. Bläes.
Hoppas på att hitta fett med grejer på Ullared!
Plus, jag fick ett supererbjudande från Yves Rocher idag; fyra valfria produkter för åttinio kronor, det var som hittat. Jag valde en mascara, en handkräm, en badolja och ett doftkit med typ rökelse. Blir perfekta grejer att skicka med i julklapparna.

Första advent

Söndagen den andra december nollsju

Artoncohtio:
Tjugotvå dagar kvar till julafton!
Igår kväll blev det mys med god mat, Svensson Svensson och Unoturnering. Marcus satte en godis i halsen och spydde hur mycket som helst i diskhon som jag fick ta reda på. Äckelpäckel.
Idag då. Tja, inte mycket alls. Kollade på Heartbreak Kid. Den var riktigt bra faktiskt. Planerade att åka in på skyltsöndag och sen gå på bio men insåg till slut att vi ändå inte hade råd så det blev inget.
Mamma bakade massa lussebullar så vi fikade och hade mys.
Nu har jag i alla fall släppt iväg Tommy. Bussen var sen så jag vet inte om han kom med bussen i stan eller inte, men jag får väl snart ett SMS.
Nu ikväll måste jag plugga till min redovisning imorgon, och till provet på onsdag. Har verkligen ingen lust att redovisa på engelskan imorgon. Funderar på att anmäla mig som frivillig att vara först, så har jag det gjort i alla fall. Skulle behöva kolla på mattegenomgången som jag missade i fredags också.
Har fyrtio procents rabatt på Josefsson så nu ska jag köpa lite kläder, måste ju få unna mig nåt nytt till jul och nyår. :)


Tjugonollsju:
Blä, jag får stans huvudvärk av mitt penicillin. Det står inget om såna biverkningar, men jag märktea tt jag fick det imorse när jag tog pillret och nu ikväll också så det känns som att det borde ha något med varandra att göra. Det är ingen liten huvudvärk heller, not so nice.
Har kollat powerpoint från matten. Så stört bra att kunna kolla upp sånt när man missat en lektion. Känns faktiskt som att jag fattar detta också, så skönt så det finns inte.
Har pluggat engelska, känns som att det kan gå ganska bra imorgon. Fast kommer bli jobbigt om Klara och Amanda är före mig eftersom vi har ungefär samma backgroundstory. Men ja.
Ska försöka vara med lite grann på idrotten imorgon. Tror att vi har val så något lite mer stillsamt kanske man kan hitta. Och så är det bättre att vara ombytt och vara med lite, än att inte vara med alls och ha frånvaro. Palla göra teori liksom. Så är det teater också. Har dåligt samvete över att jag inte var där i måndags. Borde plugga lite repliker ikväll.. Måste jobba stenhårt med pjäsen imorgon i alla fall.
Nu ska jag nog gå ner till mig, äta upp mitt godis och kolla på Harry Potter och Fenixorden. :)

Första december

Lördagen den första december nollsju

Elvatjugoett:
Det värsta med att vara sjuk måste vara att man inte kan sova ordentligt. Jag vaknar ungefär fem gånger varje natt utav att jag blivit torr i halsen och samtidigt slemmig i gommen så jag måste dricka. Faktum är att Coca Cola är grymt bra, det fräter på nåt sätt bort slemmet..
Inatt drömde jag en massa mardrömmar så det var ingen toppennatt direkt.
Dagens frukost; en kopp skogsbärsthé med mjölk och lite socker, fyra halvgrova rostade mackor med smör, två stora tabletter med penicillin samt två puffar nässpray.
Idag kommer jag nog vara lite i städartagen igen. Finns inte mycket annat att göra. Mamma och pappa är i stan och hjälper Håkon att flytta, men eftersom jag och Marcus är sjuka så slapp vi. Vi har blivit kommenderade hushållsarbete istället. Jag ska dammsuga hela övervåningen och Marcus ska ta ut disken. Och så ska vi båda gå till sopstationen. Fast jag känner för att ta diskmaskinen idag, så jag är nog snäll mot min bror och låter honom slippa. I gengäld så får han spela Uno med mig, haha.
Första december idag. Känns verkligen inte så. Ingen snö kvar, grått hela dagarna. Har tänt alla lampor redan. Imorgon är det första advent. Jag kommer inte vara med i kyrkan. Hade varit mysigt att gå på julmarknad, men det känns lite tragiskt när det ser ut som det gör ute. Vi får se. Tommy kommer sen i alla fall.



Trettonelva:
Sug på såna här dagar. Grått ute, tiden står still och man gör en massa tråk. Har suttit hur länge som helst i källaren och rensat i pannrummet. Nu återstår väl bara att gå till sopstationen med all skit. Har hur många påsar som helst; kartong, plast, metall, glas, porslin, papper, trä samt kartong och plast från köket. Walla. Allt går väl inte ens att slänga på stationen.. Får väl slänga en del i vanliga soptunnan ute på gården.
Jag vill att Tommy kommer nu, så jag får gosa lite. :)



Fjortontjugoett:
Har suttit på mitt rum och klinkat på keyboarden. Har tagit ute lite Disneylåtar. Vore rätt skoj att skriva ner åp ett notpapper och se om jag fattar hur man gör..
Nu ska här gås till sopstationen med bror!



Sjuttonnollett:
Jag ser ut som en dränkt fet ko. Möjligen är det så det ligger till också. Har varit ute och gått i decemberregnet med mamma. Vi var förbi Holmstorps julmarknad. Fanns en massa fint. Träffade Louise, och så Lena med bihang. Petter såg ut som en liten tomtenisse, gullet. Att jag såg ut som en michelingubbe berodde på att jag hade på mig; oformliga mjukisbyxor, regnbyxor, tjocktröja, fleecetröja och regnjacka. Mamma tyckte att jag såg ut att väga hundra kilo. Det är väl ändå en liten bit kvar till dess hoppas jag..
Gick förbi affären också. Köpte lite godis, fastän jag egentligen inte borde. Usch på mig.
Det går riktigt bra med mina nedladdningar idag. Har nu fyra första avsnitten av Gossipgirl, Superbad (förhoppningsvis en version som funkar den här gången) och The Heartbreak Kid. Nice.



Sjuttonfemtiofem:
Den här dagen är banne mig längre än danföredan. Sjuuuukt långsam!
Väntar fortfarande på Tommy, men han dyker väl upp snart antar jag.
Har i alla fall bränt ut filmerna nu, och hjälpt mamma slinga håret.
Ska nog kolla på nya julkalendern idag.

RSS 2.0