Att snart är det jul

Måndagen den sjuttonde december nollsju

Nollniotjugofem:
Myskväll igår med Sunes jul, de enda fyra avsnitten som jag inte har hemma. Knepigt, men kul.
Nu blir det nsart in till stan för körlektion och tetater. Först blir det julshopping. Jag ska köpa julklappar till mig själv i år bara för att det är så kul att få paket.


Trettontjugonio:
Klar med alla julklappar nu. Fixade nya Carola till mamma och lite badgrejer till Sanna och Thess. Till mig själv köpte jag ett linne, nyårsklänning och nyårsväska. Det gillar vi. Blir till att slå in idag.
Gick skit på körlektionen, Fredrik vill flytta fram uppkörningen. Förmodligen blir det inte så ändå, men i alla fall. Jag dör på detta, det är verkligen skitsaker som jag slarvar med. Helt sjukt om jag ska missa uppkörning på grund av detta. Kör ju bra med mamma och pappa. Suuuug. Vill samtidigt inte ha uppkörning på onsdag, kommer inte klara det. Jag känner det på mig. Doh. Kommer vara så sjukt stressad. Hoppas bara på tur.
Nu måste jag plugga teater. Hittar inte Fredrik Kjellgren. Bajs.


Artontjugosex:
Jag är så sjukligt hungrig så det finns inte. Mah!
Gick asbra på teatern idag. Var nice att kolla på musikteatern och dansarna också. Fast det var bara dansarna som var bra. Guldstjärna till dem.
Jag blir liter fundersam över var mina eftersickade grejer är.. Wellwell.


Tjugonollfyra:
Dagens skönaste; färgbevarande schampoo, färgbevarande balsam, färgbevarande serum, färgbevarande inpackning samt duschcréme med passionsfruktsdoft. Mumma!
Nu blir det GEMU-plugg, godis och godnattfilm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0