Bihålsinflammation

Fredagen den trettionde november nollsju

Tiotrettiosex:
Usch, jag mår inte bra alltså. Sover illa när jag mår dåligt också.
Fick gå upp klockan sju imorse för att åka in till vårdcentralen. Det räckte med fem minuter så kunde hon konstatera att jag har bihålsinflammation. Och självklart så öppnar inget apotek förrän tio så jag måste ju vänta i stan. Förhoppningsvis kan man väl hämta ut receptet varsomhelst för hon sa ju inget, så aah. Ska äta penicillin två gånger om dagen i en vecka, dricka mycket vatten och ta näsdroppar. Har inga näsdroppar kvar hemma så det får jag väl också köpa idag. Mamma får betala mig sen. Förhoppningsvis så har man väl fått studiebidraget idag?
Sitter i alla fall på stadsbiblioteket nu. Tycker inte om detta bibliotek, så svårt att hitta bra böcker. Lånade två Sune, varså länge sen jag läste dem, haha. Men låna datorer kan man i alla fall göra och det är ju tidsfördriv. Bara tjugo minuter kvar tills jag kan gå till apoteket. Jag lovar att det sitter femton tjocka tanter utanför och väntar på att det ska öppna. Dumma dom. Detta kommer då leda till att de kommer före mig och att jag får vänta ännu längre på bussen hem. Doh! Kanske skulle passa på att köpa julklappar till Tommy i så fall. Om jag har fått pengar. Jag blir fattig.
Ska köpa lite gottigotti sen och åka hem och lägga mig.
Puss.


Femtonochtolv:
Gick riktigt bra att hitta julklappar idag, jag är nöjd. Nu blir det nog bara lite småkrams till. Puss på bra erbjudanden!
Har varit riktigt seg nu på eftermiddagen. Var nog tur att jag åkte in idag så jag får slut på detta snart. Kan inte vara sunt att gå med bihålsinflammation i över en månad. Well, nu vet vi i alla fall varför jag mått som jag mått!
Måste diska och greja. Hate.


Sextonfyrtiofem:
Så sjukt långtråkigt att ligga hemma och vara sjuk. Jag blir så rastlös. Palla kolla tv hela tiden, och datorn är tråkig efter fem minuter. Kom och underhåll mig! Jag har varit såpass desperat idag att jag till och med har städat mitt rum och toaletten. Och så ska jag tvätta kläder. Och kolla adventsljusstakarna. Men fyfarao. Det kommer bli sängdags tidigt ikväll tror jag. Fast man kollar väl på Idol med mami. Och äter popcorn. Mums.
Imorgon kommer förhoppningsvis min babe och underhåller mig. Det blir bra. Baka lussebullar I guess. Är nog meningen att jag ska följa med och flytta Håkon men jag tror jag får skippa det. Doktorn sa uttryckligen att jag skulle ta det lugnt i helgen. Men jag var bra sugen på att ta bussen in till stan bara för att handla med mamma, bara för att ha något att göra. Har dock spelat Uno med Marcus.


Artontrettioett:
Känns som att det gått lite för långt när man börjat se fram emot reprisen av Deal or no deal.
Trodde man skulle få god fredagsmat, men då fick man visst gamla mackor som mamma inte lyckats sälja i skolan. Mums? Ska i alla fall sno räkor. Apropå det så har jag fortfarande en stor kartong kräftor i frysen, undrar om mamma hade tänkt sig en annorlunda julbuffé?


Tjugoetttjugosju:
Om Marie Picasso åker ur Idol ikväll kommer jag bojkotta Idolfinalen. Jag tycker att hon är asgrym. Måhända är hon inte så originell men hon sjunger ju som en gudinna! Puss! Jag tycker att hon bevisat att man kan vara jävligt duktig på sin sak fastän man inte är trådsmal. Dessutom har hon bevisat att man inte är bimbo bara för att man är kurvig och blond, hello liksom. Marie, du är absolut min favorit hittills i Idolhistorien! Förresten tycker jag att Amanda är grymt överskattad. Hon är cool, visst, det tycker jag också, men, let's face it, någon fager sångröst har hon inte. Hon lever bara på sin image, och visst, det kan man göra, se bara på Håkan Hellström, men ändå. Liiite för överskattad för min smak. Well, well.

Bihålor

Torsdagen den tjugonionde november nollsju

Elvanollfem:
Fick gå upp klockan sju imorse för att ringa till vårdcentralen. Fick uppringningstid till klockan halv tolv ungefär. Så får vi se när jag får komma in. Förhoppningsvis får jag lite penicillin mot mina bihålor, jag kommer dö om de ska spola eller göra något annat äckligt. Tommy ska i alla fall följa med som stöd.


Tjugonolltre:
Jag känner mig alltid som en fejk om jag är hemma när jag inte har massa feber. Men sanningen att säga så spelar det inte så stor roll för jag är mer eller mindre utslagen av detta också. Har typ bara en grad feber men ändå. Hör i övrigt ont i huvudet, bihålorna, öronen och halsen. Allt på samma gång. Och snart är det mensvärk också, tackfördet! Men det blir att vara hemma imorgon också. Ska ju dock till doktorn på morgonen, men sen blir det hem. Synd att jag missar sång och kör, men det hade jag ju gjort även om jag inte stannat hemma. Är terminsredovisning snart, vetitusan vad jag ska sjunga, har inte haft sång på år och dar. Snart är det lucia! Ska nog inte vara med på advenstinsjungningen på söndag, har ju bara varit med en gång. Kan typ inget heller och lär inte kunna sjunga särskilt fint heller så, aah.


Tjugoettnollnoll:
Det är sjukt så fort man blir uttråkad när man är sjuk och inte har något att göra. Har i alla fall spelat Uno med Marcus. Ska nog gå nertill mig och kolla på film och äta mitt godis. Btw så måst ejag sluta äta så onyttigt, det får bli mitt nyårslöfte!

No more, no more

Onsdagen den tjugoåttonde november nollsju

Tolvfemtioett:
Imorse vaknade jag med en klump i halsen som gör ont när jag sväljer. Please, dear God, gör så jag inte blir sjuk igen. Orkar inte det. Eller jo, lite. Eller nää.. Men jag har massa ont i huvudet också, det sitter som vanligt i bihålorna. Doh.
Kollade på bio på s-blocket, Den nya människan. Den var faktiskt riktigt bra, men hemsk. Dumma Sverige.
Kollat film på engelskan också, slutet av Stolthet och fördom. Helt okej film, men för dryg för att ses flera gånger.
Försöker plugga till redovisningen på måndag men orkar inte. Kommer gå sämst.
Måste ringa Tommy nu, pallar inte vänta på honom i stan. Blä på honom om han inte är vaken än.
Nu är det snart matte. Wei.

This is the hardest story that I ever told

Tisdagen den tjugosjunde november nollsju

Femtonfemtiofem:
Var massa mys att vara hos Tommy igår. Gick till ica och köpte cola, gottade oss emd godis och popcorn. Somnade till Harry Potter, haha.
Fick sova till nio imorse, skönt. Åkte in till stan, åkte med när Tommy hade körlektion och sen till skolan. Kändes ganska ovärt att åka till skolan bara för KUHI men aah.. Prov nästa vecka, så det var väl lika bra. Är så körd.
Nu är jag hemma. Ska plugga lite idrott och engelska snart. Föra över pengar till Tommy. Maybe leka med Anna.


Artonnolltre:
Puss på min nya duschcreme som luktar passionsfrukt!


Tjugoochtjugotre:
Idag åt jag en wokad vattenkastanj och upptäckte att den var god. Som ett kryddat äpple ungefär.
Nu ska jag hänga tvätt och sen gå och lägga mig bara för att det är så grymlans skönt.

Snöstorm

Måndagen den tjugosjätte november nollsju

Tolvfemtiofem:
Så underbart med massa snö! Har snöat sen imorse. Hoppas att det ligger kvar nu bara, jag vill verkligen ha en vit jul.
Orkade inte med skolan, har huvudvärk och så vidare. Börjar kvart i ett imorgon så jag funderar skarpt på att åka till Nora eller lura hit Tommy. Nåt av det blir det nog.

Farväl leguan

Söndagen den tjugofemte november nollsju

Artontrettiosju:
Har varit en riktig myshelg med älsklingen, puss på det!
I fredags var det SKRIKA-konsert, så sjukt bra! Om det är något jag ångrar med att ha bytt till estet är att jag inte valde det redan till ettan, fatta massa bra man har missat.. SKRIKA, Queen in concert osv.. Damnit.
Yoga på idrotten, det var kul men jag är så totalt ovig så det är pinsamt. Gjorde ont också men attans att man kände att det tog sen också.
Kollade in nya Zara. Riktigt schysst butik alltså, blir nog en hel del plagg därifrån framöver.
Åkte till Eurostop och handlade godis. Jag tyckte att jag hade köpt mycket när jag köpte 0,6 kg men Tommy köpte ett kilo mer än det, haha. Tjockis!
Annars har det bara varit mys och tv. Och jobb. Igår var det sjukt mycket men jag stod i disken på eftermiddagen så det var nice.
Nu gör jag mat och ska kolla på Ranking the stars!

Hey teacher, leave those kids alone

Torsdagen den tjugoandra november nollsju

Tjugoettfemtiofyra:
Igår var jag med mysen. Vi lagade kycklingfilé och pommes, käkade popcorn, kollade på AFV och kollade på fotbollen. Det var mysmys.
Drömde en och samma mardröm hela natten fastän jag vaknade emellanåt. Inte kul. Kände mig inte så utvilad när jag vaknade fastän klockan var tio. Jobbigt bara att jag hade kunnat sova ännu längre eftersom vi inte hade någon GEMU heller, började kvart över ett istället för kvart i tolv. Fast annars brukar vi ju börja kvart i tio, men ändå. Hann precis se slutet på Beethovens lunchkonsert.
Fick äntligen ha redovisningen på s-blocket. Gick inte så bra för mig. Jag kom liksom inte på nåt bra att säga, men jag improviserade i alla fall.
Sen gick jag till Haga. Bubblade en stund, skönt. Sen vattenjympa. Roligtroligt. Så himla skönt och jobbigt på samma gång. Pappa hämtade mig sen.
Åkte hem och käkade och sen bar det av till Kyrkans Hus för kör. Gick så dåligt, jag kunde knappt sjunga ikväll. Tror min röst har tagit lite stryk av all sång denna vecka, speciellt som låtarna har legat så illa till. Men aah. Kommer bli tufft att lära sig allt utantill tills nästa söndag, men det fixa jag väl. Antar att vi får ha pärmarna också så det lär ju gå bra. Kanske.

Fick SMS av Caroline. Ingen sång imorgon på grund av SKRIKA. Ska bli himla kul att kolla på konserten, våra treor är grymma. Och så är det ju kul att få se lite av Karro också, har ingen aning om vad det är för människor som går där. Och så är det Yoga på idrotten. Skulle verkligen behöva ta hem och jobba med matten, men hinner inte i helgen. Känns som att jag fattar ändå så..
Efter skolan ska jag och Tommy åka till Eurostop för de har billigt godis, haha. Sen ska vi åka till Nora och gosa.
I helgen blir det jobba igen. Fick ringa dem idag, annars hade man väl aldrig fått reda på det. Ska bli kul att jobba med gosen. Lär bli mycket folk, är ju löning.

London calling

Onsdagen den tjugoförsta november nollsju

Sextonochnitton:
Hann inte ha redovisningen idag heller för att Mayaindianernas grupp redovisade i en timme. Blah. Blir imorgon i alla fall, och jag slipper ha nyhetsredovisning imorrn, skönt.
Gick super på konserten idag, fast det gick nog allra bäst igår. Fast det var grymt mycket roligare idag, sånt ös!
Var och simmade. Skönt. Nu ska jag snart åka hem till älskling. Imorgon är de ingen MUKO, wei!

Looking in on me

Tisdagen den tjugonde november nollsju

Nollniofjorton:
Inatt vaknade jag och kund einte somna om på en stund. Då fick jag för mig att jag skulle repa på min teater, och jag var duktig för jag kunde hela manuset utantill. Va gay..
Idag har vi konsert. Eller ja, ikväll. Ska bli riktigt kul. Och så blir det pepp med att se lunchkonsert idag.
Kom dock på att jag har nyhetsredovisning på torsdag och inte har kollat några nyheter. Bajs. Hoppas vi kan flytta fram..


Tjugotrettiotre:
Fyyyy, vad skönt att det gick bra idag! Gick så himla dåligt på ensemblen men konserten blev hur bra som helst, blev så peppad. Ska bli grymt kul att göra skolföreställning imorgon. Puss på att det gick så bra för min del, var orolig för hur jag skulle låta, men det gick finemang.

Walk

Måndagen den nittonde november nollsju

Tioochtio:

Så grymt grått ute idag. Känns som att gå i dimma hela dagarna.
Äckelpäckelengelska med äckelpäckelbok. Har läst tio sidor idag och jag fattar noll. Jag fattar liksom inte vad jag läser, glömmer bort hela tiden. Har knappt två veckor på mig att läsa ut skiten, skriva recension plus göra en muntlig redovisning av författaren. Pallzor. Som att man inte har nog att göra redan liksom..
Tror att jag har teori på idrotten sen, hoppas verkligen det, annars missar jag ännu en lektion..
Sen teater. Måste fixa med pjäsen nu. Orka.
Läsa ikväll. Göra matte..
Imorgon är det konsert, vi lär ju repa allt vad vi orkar..


Nittonnollfyra:
Igår hade jag sjuhundra spänn på kontot. Nu har jag sextio kronor. Vadihelvete? Antagligen har de missat att dra pengar och dragit det i efterhand men ändå. Pissigt som hell. Känns inte som att det ska stämma heller.. Hade liksom niohundra undansatta för hotell. Plus fyrtausen i lön. Gjorde av med ungefär tusen kronor i Stockholm. Whatever, jag har nog räknat fel nånstans, men jobbigt att jag räknade med att ha dem..

Over my shoulders

Söndagen den artonde november nollsju

Artonnollett:
Ett par dagar sedan jag skrev nu. Har ju varit Stockholm. Mys. Hände en massa men jag orkar inte skriva om allt så jag tar en liten monments-lista över det som har hänt sen sists.

Torsdag:
- Hade redovisning på S-blocket med Martina och Lovisa. Det började bra men slutade uselt med att videon krånglade. Uppskjutet till tisdag istället.

- Fick fyratusen i lön. Mycket mer än jag vågat hoppas på, så värt!

- Satt på tåget utanför Hovsta i en halvtimma för att vi skulle möta andra tåg. Ovärt.

- Någon norpade min pizza på Pizza Hut, varvid vi fick vänta i en timma. Inte sa de till om det heller, vilket jag tyckte var fel. Hade känts bättre att veta liksom. Ovärt uatn kompensation.

- Tyckte att det var coolt att se alla hippa klubbar på Stureplan. Dock inga kändisar en torsdag klockan nio.

- Mys med eget hotellrum. Lätt värt åttahundra spänn.

Fredag:
- God hotellfrukost med ananasskivor!

- Ovärt med regn på stan, men sedan lättade det upp.

- Totalt fruktansvärt ovärt att vi gick fel när vi skulle till TV-huset så att vi missade Parlamentet.

- Satt fast på en buss i x antal minuter på grund av trafikolycka. Dock skönt att vara inne i värmen.

- Åt världens godaste kladdkaka på Chokladkoppen. Världens bästa café med jordens charmigaste bögar. :)

- Gick inte att boka om biljetterna hem, så vi fick fixa Swebus istället.

- Lång väntan på mat på McDonald's. What's up with that liksom?

- Tommy fick provanställning på Restaurangtorget

- Inhandlat; tre par strumpor (Åhléns), tre par trosor (Lindex), necessär med bodybutter, bodyscrub och duschcreme i present till mamma (BodyShop), kalsonger till Tommy, tre par stjärnörhängen, halsduk (H&M), två klänningar och ett linne (Indiska).

Lördag:
- Mamma fyllde 41

- Bakade negerbollar och städade

- Lagade mat, hasselbackspotatis och lövbiff

- Mys med Heroes och godis

Söndag:
- Städade klart, rensade garderoben

- Kalas för mamma

- Umgicks lite extra med Petter för att få en bättre relation

- Fick sockor, mössa och pengar av gammelmormor

Kvällen:
- Ut och gå med mor

- Kolla tv

- Däcka.

Hjärta på du! <3

Torsdagen den femtonde november nollsju

Tolvtjugosju:
Idag är det min och älsklingens dag. Ett år sedan vår första kyss, alltså ett år tillsammans. Wohooo! Det firar vi med att åka till Stockholm. Ikväll blir det väl inget speciellt direkt, förutom övernattning på hotell, men imorgon blir det shopping, Gamla Stan och Parlamentet! Åhsåkuuuuul!
Har GEMU nu. Sitter och övar på diktat. CP. Sen redovisning på s-blocket. Wei.

Aldrig förr har så mycket tid gått så fort
Tänker på alla saker vi har gjort
Sedan den dagen du och jag blev ett par
Är det ett år, tolv månader, trehundrasextiofem dar
Men det är alltid samma känsla
Även att vi förändras
Vår låga brinner trots att vindarna har blåst hårt och starkt
Och om vi nån gång gråter så möts vi alltid åter
I lyckorus och det är därför jag älskar dig!

Live while you can

Onsdagen den fjortonde november nollsju

Tiofyrtionio:
Är hemma och är sjukis idag. Har fortfarande ont i huvudet och maybe lite feber också. Men jag går såklart till skolan imorgon, har inte råd att vara borta.
Mamma och jag ska gå till biblan snart. Nice. På tal om böcker måste jag börja läsa på Jane Eyre, men jag pallar inte. Tråk med klassiskt..
Längtar så grymt tills imorgon! Har egentligen mest tänkt på att vi ska till Stockholm men nu så kom jag ihåg att det är vår ettårsdag imorgon också, det är ju faktiskt därför vi över huvud taget åker dit. Puss på min älski! <3



Tolvfyrtionio:
Wei, idag fick jag kallelse till ÖSK:s ortoped! Nu blir det äntligen något gjort åt mitt knä. Hoppas det blir en titthålsoperation så att det verkligen kan kolla om det är något, annars blir jag ledsen. Fast läskigt att hoppa på kryckor sen. :O Men hoppas det bara är undersökningen då i december och inte operationen för då kanske jag inte kan ha uppkörningen. :O


Nittonocharton:
Har gått ganska snabbt idag, fastän det har varit segt att vara hemma. Har sovit en del. Legat framför tv:n hela dagen. Mår fortfarande dåligt.. Har dåligt samvete över att jag inte var i skolan idag, missade matten igen. Och s-block ska man aldrig missa. Hoppas vi inte hade redovisningen idag, då kommer Martina och Lovisa döda mig imorgon. Mupp.
Längtar som tusan tills imorgon, ska bli så sjutk mysigt! Det luktar speciellt i Stockholm.. Ska bli särskilt mysigt att ta en fika på Chokladkoppen, det är tradition. Extra mys ifall det är lite snö. :) Ska bli nice att shoppa lite också, fast jag ska försöka spara pengarna också.
Nu ska jag i alla fall ta hand om disken. Sen ska jag städa, fixa nya glödlampor och packa inför imorgon. Ska försöka att ha så lite packning som möjligt, men ändå. Vad ska man ha på dig liksom?

Freedom

Tisdagen den trettonde november nollsju

Artonochelva:
Hjärta på att snön har kommit. Var så mysigt i förmiddags när det snöade sådär stora flingor så det såg ut som bomullstussar.
Ensemble. Kändes lite skumt utan Anna eftersom vi bara var tre stycken då. Men det gick bra för Patric hjälpte oss. Hade övning med alla sen, tror att det kommer bli finfint. Shit, en vecka kvar.. Mah!
Övervägde att skippa KUHI:n och gå hem istället, hade så sjut ont i huvudet, och har fortfarande. Men jag stod ut.
Sen gick jag till Haga bara för att ha nåt att göra. Pallade knappt att simma så det blev bara ett par längder, sen duschade jag i en halvtimma. Skönt som tusan.
Sen satte jag mig i ett pianorum i skolan och sen kom mamma så då blev det utvecklingssamtal. Gick väldigt bra, hade hör närvaro på allt, och bra kommentarer. Är dock inte nöjd med att ha g i så många ämnen, men känns samtidigt inte som att jag orkar anstränga mig så mycket mer i de ämnena.
Efteråt åkte vi upp på stan. Massa fint på Indiska..
Nu väntar jag på mat och sen ska jag till Anna och Johannes en stund.


Tjugoettochtolv:
Jag var bara borta i typ en och en halv timme. Pallar inte mer, trött och huvudvärk. Vi kollade i alla fall på AFV, Joey, Vänner och Simpsons. Och bakade chokladbollar, fast de vart äckliga.
Har rensat på hårddisken, brännt ut filmer, bilder och musik. Hoppas datorn blir lite snabbare nu i alla fall.
Nej, nu ska jag ner till mig och kolla på Scrubs.
Mamma tyckte jag skulle stanna hemma imorgon, så det gör jag faktiskt. Lite panik över att missa ännu en mattelektion dock men det får gå. Har i alla fall VeckoRevyn och SOLO att läsa imorgon :)

Roxanne

Måndagen den tolfte november nollsju

Tolvfemtiofem:
Igår jobbade jag som vanligt. Presenterade Viktoria för Hanni, hon kanske får börja jobba där sen. Vore ju skoj. Var helt lugnt hela dagen, hur skönt som helst. Jag stod i disken, det var soft som tusan. Diskade typ halva vagnar hela tiden, annars är det alltid jättestressigt där. Det var skönt.
Sen tog jag bussen in till stan med Saara, Annie och Johan. Tog Norabussen. Lekte med bebis på kvällen. Gick till Ica och köpte ostbågar. Kollade på AFV och sådär. Mysmys. Katten rev mig på stortån, dumma henne.

Imorse vaknade jag klockan nio. Skönt med sovmorgon. Duschade och gjorde mig iordning. Tommy följde mig till bussen.
Kom in till stan vid tjugo i elva. Gick till biblioteket och lånade en dator. Sen körlektion. Gick ganska bra, men jag är fortfarande värdelös i vissa korsningar. Men det kommer.
Nu är jag på bibblan igen. Orkar inte åka till skolan och vänta. Ska på teater sen.
Tommy och jag har bestämt att vi ska åka till Ullared och handla julklappar. Förmodligen blir det den sjätte december, tusan så kul! Inte dyrt heller, bara tvåhundrasextio. Fast inte så nice att åka buss klockan halv tre på natten, lär ju fixa skjuts på nåt vis.. Usch. Men lätt sönt att åka dit och fixa julklappar, mycket billigare. Hinner ändå inte handla så mycket i Stockholm, blir mest till mamma när hon fyller.
Längtar till Stockhoooolm!!!

Som en bro över mörka vatten

Lördagen den tionde november nollsju

Artonfyrtiotre:
Vaknade halv åtta imorse, det var rätt skönt. Skulle annars upp halv nio men då kände jag att nej, nu vill jag inte somna om, jag vill läsa bok, så det gjorde jag. Sen tog jag god tid på mig att göra mig iordning. Jag blir lite chockad varje gång jag ser mig i spegeln för jag glömmer att jag är rödhårig. Men jag blir glad för jag tycker att det är superfint!
Öppnade på Nelly's idag, började tio. Abow, det fanns inget att göra för de hade fyllt upp så bra igår. Men det var nice ändå för jag fick ju två raster. Men det vart stressigt på kvällen, hann inte med allt, men aah.


Tjugiettfemtio:
Jag har ingen lust att kolla film idag. Jag saknar att ha en massa MSN-kontakter som man satt uppe med hela nätterna. Nu pratar jag knappt med någon alls.. Skärpning.
Nu vill jag till Stockholm. Jag vill shoppaaaaa!!! Hittat så mycket fint på Indiska. Mjau.

You make me feel like a natural woman

Fredagen den nionde november nollsju

Nollsjutjugoett:
Jag gick och la mig sjukt tidigt igårkväll. Jag hade liksom inget att göra och var sådär härligt seg efter att ha varit i vattnet i över en timma. Så jag la mig och kollade på Eurotrip och sen somnade jag, klockan var nog inte ens nio. Trots det så var jag trött när jag vaknade imorse. Skumt.
Idag hinner jag ha sång och kör, sen är det marsch pannkaka iväg till Virginska för att färga och klippa håret. Jag är banne mig nervös. Tänk om det blir jättefult? :O Jaja, jag får göra det bästa av situationen.. Kommer svälta ihjäl när jag är där, hinner inte äta lunch. Oh, mama..


Femtontjugofem:
Hade ingen sång imorse, typiskt. Fast ganska skönt för jag var inte speciellt peppad. Fast det är ju störande när man kommer tio över åtta på morgonen och har inställd lektion.
Björn öppnade i alla fall ett pianorum åt mig så jag kunde sitta och spela en stund.
Sen var det kör. Övar till lucia. Vi ska tydligen vara med ettorna och gå i skolan också, för kul! Så nice eftersom jag missade förra året.. Ska bli grymt kul, jag älskar lucia!
Sen iväg till Virginska. Satt i tre timmar, men det gick bra för jag hade min bok. Nu är jag röd i skallen. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men helt okej, jag är nöjd. Undrar vad alla andra kommer säga, haha. :P
Nu väntar jag på Tommy. Är sjukt hungrig så det blir iväg och spendera pengar på lunch när han kommer, vid tre.
Ikväll blir det väl myskväll som vanlgit antar jag. Jag vill festa. Fast helst med massa jag känner, inte bara något blaj som någon bekant bekant har. Well, well..

Caught up in circles

Torsdagen den åttonde november nollsju

Femtonfyrtiotre:
MUKO imorse. Det är sååå segt, vi hinne rint emed någonting för Cia ska bara ändra en massa hela tiden. Har massa stress inför konserten. Bara två veckor kvar nu, alldeles nyss var det ju för tusan elva! :O
Sen var det GEMU. Jobbigaste ämnet.. Fast det kändes skapligt ändå, jag kunde för en gångs skull rytmdiktaten, haha.
Nu är det s-block. Sitter och jobbar med grupparbetet. Det går framåt. Redovisning nästa vecka.. Hoppas det går bra.
Ska sen iväg på vattenaerobics. Ska be dem skriva under min lapp från idrotten också. Nice att slippa få frånvaro för det imorgon.. Måste dock skicka lite mail till lärare om att jag är hos tandläkaren eller något.. Haha. Pepp på att färga håret nu!


Artontrettiosex:
Glömde hänglåset hemma. Blä. Fick ta med all grejer in. Träffade Jessica.
Hur skönt som helst att träna idag, I like very much. Hade det inte varit så omständigt skulle jag gå på tisdagar också. Hoppas jag får tid att gå nu på torsdagar i alla fall, förut hade jag ju körlektion nästan hela tiden..
Fick skjuts av papi hem, skönt.
Nu ska ätas! Och läggas tidigt..

Jag ska aldrig flyga igen

Onsdagen den sjunde november nollsju

Tolvfyrtiofem:
Igår var det tisdag.
Jag vaknade av en mardröm som gick ut på att jag skulle bli dödad av maffian. Wierd.
Sen tog jag halv nio-bussen in till stan.
Gick till Virginska för att boka klipp- och färgtid men då var det såklart stängt fastän de egentligen har öppettid då. Träffade Erica. (:
Sen satte jag mig på sexton, men hann knappt börja åka innan jag såg Tommy. Ringde då honom och han tvingade mig att hoppa av bussen. Jag är ju snäll så jag hoppade av bussen, fastän jag fick gå ända från Hertig Karls allé. Kramades en stund och sen fick jag gå och lämna av honom på hans buss.
Gick för att kolla när sexton skulle gå igen. Träffade Viktoria. Självklart gick inte bussen på tjugo minuter så jag gick till Järntorget. Träffade Louise och Jessica.
Kom till skolan. Hade ensemble. Puss på min grupp för att den alltid är på lektionerna. Körde igenom Don't let the sun go down on me och Freedom. Freedom är så himla kul att köra när det är röj. Wei.
Sen kulturhistorisk födjupning. Inte så kul, men det var soft. Kollade på film om underbarn. Grymma som tusan.
Sen gick jag till Haga. Fixade plats på vattenaerobicsen till imorgon och pilates nästa onsdag. Så bubblade jag i tio minuter, sååå skööönt! Sen simmade jag i ungefär en halvtimma.
Tog bussen upp på stan. Gick in på H&M och köpte ett par blå och ett par svarta tights för nittioåtta kronor styck.
Sen mötte jag Tommy på Konserthuset. Gick till McDonald's och käkade lite. Sen hem.
Tjockade hela kvällen samt kollade på AFV och Heroes. Mys.

Imorse var jag sjukt trött fastän vi gick och lade oss tidigt. Men jag blev glad när jag såg att det snöade! Massa snö är det ute nu, fast den försvinner väl snart..
Somnade mot Tommys axel på bussen, så skönt.
Så var det s-block. Jobbade med redovisningen av Mycket väsen för ingenting. Undrar verkligen hur detta ska gå.. Jenny är i alla fall kickad för hon har varot med en halv lektion och har inte ens sett filmen så det är ganska svårt för henne att göra redovisningen.. Men jag och Martina klarar oss nog ska ni se. Fick tillbaka renässansprovet. Fick MVG på alla delar, så jäääkla nöjd!
Nu är det engelska. Ska jobba med att skriva en bokrecension av Jane Eyre och en presentation av Charlotte Brontë. Får jobba själv så det är väldigt skönt.
Sen är det matte. Lär få tillbaka provet. Jag känner på mig att det gick bra, men så ska man väl kanske inte säga.. Men jag blir jätteledsen om jag får IG för det kändes så himla bra att göra provet.
Har egentligen pianouppspel sen men jag och Lina strejkar. Jag och Karin åker upp på stan och fikar istället. Much better..
Sen ska jag ha körlektion. Intressant i snömoddet.
Har fixat klipptid nu i alla fall. På fredag klockan elva. Glömde dock att fråga hur mycket det kostar, men tar väl ut så jag har ungefär sjuhundra. Tror inte att det går på så mycket men utifall att.
Nu är det nog bäst att jag sätter igång och jobbar.. Puss!


Tjugoochtjugotre:
Yes, fick godkänt på matten! Trodde dock att jag skulle få lite bättre, men är väldigt nöjd med att få G, det är mitt mål med kursen.
Var mysigt att fika. Emma, Jennifer, Karin och jag på Kompassen. Världens godaste kladdkaka! Mums!
Träffade min bror på stan. Han och mamma skulle till Navet och kolla lite.
Jag satte mig på stadsbiblioteket och läste lite innan jag gick till körskolan.
Gick bra att köra. I like. Måste fan klara uppkörningen nu!
Bussen var försenad när jag skulle hem. Fett med jobbigt.
Massa snö när jag kom hem. Halt. Mysigt.

Typiskt

Måndagen den femte november nollsju

Nittonfemtioett:
Har varit en ganska pissig dag måste jag säga. Har inte alls mått bra, varken fysiskt eller psykiskt. Fattar inte att jag inte har något socialt umgänge på riktigt. De enda jag umgås med är Tommy och Anna. Ja, och så Karin och Jennifer, men det blir ju inte så ofta tyvärr. Men jag har faktiskt inte glömt er, jag har bara så lite tid. På riktigt. Sen kommer det ju in bifigurer, men det är ju bara på grund av en annan person. Varför är det så? Vad är det som får folk att inte vilja umgås med mig? Jag verkar ju duga skapligt att umgså med lite i skolan, men sen då? Varför blev jag inte värdefull?
I alla fall. Imorse var det engelska. Fick alla rätt på provet, yeees! Åsa vill att jag byter grupp för att jag är för bra, men det funkar inte eftersom svåra engelskan ligger parallellt med min matte och jag kan inte byta mattegrupp. Eller kan och kan, men jag vill inte.
Sen idrott. Var med lite grann, försökte hålla mig så stilla som möjligt. Hade lekar. Fast på slutet kutade jag lite, när det var Gladiatorboll.
Sen teater. Körde familjen Olsson och fruktsallad, fast med kattmat. Whiskas, Pussy och KitKat, haha. Trodde jag skulle få nån cp att göra textuppgiften med men jag fick Filip och är väldigt nöjd med det, vi jobbar bra ihop. Trodde Monika hade tänkt sätta ihop folk som inte brukade jobba annars, men det blev verkligen komisgäng nu istället. På ett ungefär i alla fall. var bara jag, Filip, Kristofer, Moamari, Angelik, Sofia, Sanne och  Erica där idag. Det var skönt. Slutade lite tidigare.
Efteråt gick jag till Holmqvists för att fixa mina linser. De hade tydligen skrivit fel kontonummer, men nu ska det fixas. Förmodligen drar de första gången i december istället. Bra.
Blir till att lägga sig tidigt ikväll. Är så trött.
Alla tvåor och treor ska till Conventum på utbildningsmässa men ES2 är mobbade så de får inte gå. Inte för att jag vill gå heller, men ändå.
Ska ringa Virginska också. Mamma försöker få mig att inte fixa håret, men jag tänker ta en chansning. Jag vill ha en förändring i håret och även om det fastnar som tusan i håret så gör det ingenting. Jag kan faktiskt göra en avfärgning. På Virginska är det såpass billigt, så jag har råd. Och vem ska jag vara så snygg inför? Tommy vill att jag färgar, så why not? Ska göra något kul med håret, jag kan sannerligen behöva en förändring.

En himmel slöjad i grönt

Söndagen den fjärde november nollsju

Elvanollfem:
Söndag. Tröttdag. Jobba som vanligt. Tycker faktiskt att det är kul. Har inte direkt någo bättre för mig här hemma. Snart får jag pengar! Har laddat upp bilder på bilddagboken.. Nice.
Imorgon är det skola igen. Var tog mitt lov vägen? Skulle behöva ett par dagar till. Är inte frisk än heller, men kan inte stanna hemma. Måste vara med på teatern. Usch, kommer få något cp att jobba med.


Artonnollfyra:
Stått i coffeshoppen hela dagen. I stort sett själv. Ropade in Viktoria eller Saara ibland så de kunde göra typ caffe latte, cappucino och sånt där. Massa glass har jag sålt, och massa foccacio. Det gick bra. Måste verkligen lära mig att göra kaffesorterna bara, känns lite B att ropa på hjälp hela tiden. Men det kommer väl.
Ikväll ska jag biffa lite. Tommy och jag ska gå och handla, fast på varsitt håll. Blir i alla fall telefonkontakt, så det är ju nice. Så det blir typ lite chirre och film. Åh, jag är fet. :P


Tjugotvåfyrtiofyra:
Hm, andra kvällen i rad som jag har lagt mig efetr tio.. :O
Har legat och kollat på High School Musical 2 och svullat lite. Inga fel. Filmen är väl inte den bästa men vad som helst duger en söndagskväll. Depp att det är skola imorgon.. Fast jag ska ha min Musse Pigg-snusis så jag kommer bli lite gladare.
Nu ska jag gå ner och lägga mig och somna till det sista av Toy Story 2. I'm a noobie.


Nittonnolltre:
Det har snart gått ett år men jag saknar ändå min bulle hela tiden när han inte är hos mig. Det kallar jag kärlek! <3
Imorgon ska jag ringa och fixa tid på Salong Oscaria. Klippa och färga. Det ska bli rödbrunt. Jag tror att det blir läckert. Om inte så får jag väl blondera det, värre än så är det inte.

There's not a star in heaven that we can't reach

Lördagen den tredje november nollsju

Tiotrettioett:
Idag fick jag reda på att Dessie dött, via Carolinas bilddagbok. Jag blev ledsen i ögat för den hunden har varit med halva mitt liv. Åh, hjärta på dig, vilka stunder vi haft <3
Nu ska jag iväg och jobba. Ska ta en alvedon först. Ska försöka få mamma att gå med mig på Marieberg en stund först, men vet inte om hon är så pepp. Verkar ha en massa annat för sig.
Vet inte vad som händer ikväll. Fårse.


Artonochtio:
Var en hel del folk idag också. Vi var fyra på Nelly's så det hela gick väldigt smidigt. Var riktigt skönt. Jobb imorgon också. Fett nice att det var dubbellön eftersom det är helgdag..


Tjugotreochfemton:
Längesen jag satt uppe vid datorn såhär sent.
Myskväll med familjen. Mat med Svensson Svensson. Sen spelade vi spel och sist men inte minst kollade vi på Music and lyrics. Mysmys.
Nu sitter jag och pillar med bilddagboken. Ska ladda upp bilder imorgon.
Nu ska sovas. Nattinuffsan.

Peace

Fredagen den andra november nollsju

Tjugofyrtiotre:
Ännu en dag på jobbet helt enkelt. Trodde det skulle vara jobbigt eftrsom jag är sjuk men det gick riktigt bra faktiskt. Bra som tusan. Dock lite jobbigt med täppta bihålor, men det påverkade inte jobbet nämnvärt. Är tydligen uppskriven för nästa helg också. Jag vill ju jobba med Tommy sen. (:
Imorgon blir det jobb igen, likaså söndag.
Ikväll blir det mys med familjen. Fick äntligen VeckoRevyn också. Tur att jag inte köpte den igår, var lite sugen..

Time after time

Torsdagen den första november nollsju

Fjortonnollnio:
Igår var det en hemsky dag. Jobbade från tolv till åtta. Precis innan jag började jobba kände jag mig lite hängig och så, gick ganska bra tills efter mina raster- Då slog det till ordentligt och jag fick massa feber och grejer. Det var hemskt, kund eknappt gå och hade ingen ork alls och jag kunde inte gå hem heller för att vi redan var underbemannade. Sån himla tur att jag är ledig idag, annars hade jag nog dött. Bad Tommy att komma igårkväll och det gjorde han, min snällis. <3
Idag mår jag bättre i alla fall. Fortfarande jätteförkyld med huvudvärk och så, men inte alls som igår. Förmodligen bara jättelåg feber. Knaprar alvedon som tusan nu. Kommer säkert bli jobbigt i helgen ändå, jobba tre dagar på raken med infektion i kroppen är nog ingen hit. Men jag var glad igår ändå för Tommy ska få provjobba hos oss! :) Hoppas att han gör bra ifrån sig. Kommer kännas jättekul att jobba om han är där, även om man inte direkt umgås.
Om en stund ska vi äta och sen ska vi ut på promenad med Linn, Petter och Lena. (: Kommer nog må bra av att komma ut i friska luften.
Har gjort om lit epå mitt rum. tagit bort bokhyllan och ställt den i Marcus gamla rum och flyttat sängen så man sover och ser fönstret. Nice.

RSS 2.0