Kroatien

080616 Mandag

12:46
Sa var vi da antligen pa semester. Det har gatt riktigt bra att aka ner i ar. Jag vet inte om det beror pa att mamma inte ar med, sa att jag kan sitta dar fram, da ar det liksom svarare att braka.
Vi har haft daligt vader hela tiden sa vi har inte kannt nagot behov av att stanna efter vagen. Vi har bara kort pa hela tiden, fran tidig morgon till sen kvall. Vi skulle ha kommit fram igšr, men kom i lordags istallet. Kom precis lagom till andra halvlek till Sverige - Spanien. Vi kakade pa en restaurang och kollade matchen. Sa himla storande att de vann pa tillaggstiden.. Tagga for matchen pa onsdag, da galler det!

Nu bor vi pa en camping strax utanfor Split. Jag hade trott att den skulle vara lite skabbig, for det hade de sagt pa recensionerna, men det verkar som att de har renoverat toaletterna och det, sa det kanns helt okej. Havet ar tyvarr ganska kallt. Men det kanske blir varmare. Och det duger helt klart till att doppa sig i.
Vagnen star ganska nara havet, sa man kan sola uppe vid vagnen och ta sig ett dopp nar man blir for varm.

Idag har vi varit och kollat efter en mataffar. Vi hittade ingen bra, men vi tog det som fanns. Vilket inte var mycket. Inga hamburgerbrod ens. Lag i alla fall vid en mysig hamn, eller vad man nu ska saga. Fanns sant dar krimskrams som det alltid finns. Jag maste hitta nagot till Tommy, vad vet jag inte an.

Det ar daligt vader. Fast igar hade vi faktiskt sol. Hoppas vadret blir battre i alla fall.. Det finns ju liksom inte sa mycket att gora..
Ska val forsoka ta mig ut pa promenad och sadar, sa man inte blir tjockis. Och sa ska vi nog cykla runt lite.
Imorgon ska vi aka med baten in till Trogir och kolla laget.
Pa onsdag kommer mamma, och da ar det ocksa match. Wei. Snart midsommar, och snart kommer Conny och Viktoria ocksa, det blir skoj.

Baby, I love you! (L) 

Hon som kan va den du vill ha

080612 Torsdag

09:31
Jag har snor i hela halsen. Det är inget skönt, för det blir lite svårt att andas. Men det är väl så det är. Har i alla fall ingen feber längre, och det ska man ju vara glad för. Men fortfarande sjukt täppt överallt. Blä.

Idag är det alltså dagen D. Idag åker vi till Kroatien. Fast vi är ju inte nere förrän på söndag, men, hey, man måste börja nånstans. Ikväll dras det ner till Trelleborg, imorgon blir det båt hela förmiddagen, sen Tyskland, lördag probably Slovenien, och så slutstaionen på söndag. Yay.

Måste packa klart idag. Har lagt ut alla kläder och sånt, men är ju en del smågrejer att packa med också. Typ alla sladdar och grejs. Får verkligen inte glömma alla pengar, och necessär. Men jag brukar faktiskt vara duktig på att få med mig allt. Peppar, peppar..

Jag är hungrig, så nu blir det frukost, och sen ska jag lägga mig i badet. Det är bästa hjälpen mot förkylning, I swear. Men tänker inte duscha håret förrän ikväll när vi ska åka, det kommer bara bli fetare snabbare. Hatar att man är så äcklig när man åker ner.. Blir inte dusch förrän lördagkväll..


10:18
När man befinner sig i vårt badrum slås man oftast av två saker;
1. Det hörs jävligt bra vad folk utanför huset säger. Betyder det att de hör mina förhavanden inne på badrummet också? Huvaligen.
2. Vi har inga såna där moderna fönsterrutor där man inte ser ut, utan helt vanliga rutor med full insyn. De sitter dessutom i normalhöjd, så har man glömt att dra ner persiennerna kan vem som helst se en. Stackars karlarna då, som står där och visar snorren. Och förresten så går liksom inte persiennen ända ner, så jag kan inte låta bli att undra hur många av våra närmsta grannar som har sett min nakna rumpa i det där fönstret? Man får väl helt enkelt bjuda på sånt. Och det man inte vet med säkerhet, det ska man heller inte lida av. Eller?


11:34
Nu känner jag mig faktiskt ganska färdigpackad. Hoppas jag inte har glömt något, men mamma hinner ju komma hem och påminna mig i så fall.
Vi har packat med oss ton av DVD:er. Förmodligen kommer jag inte att se en enda i bilen, eftersom jag kommer sitta framme hos pappa, men det kan ju alltid vara trevligt att ha den på plats om det regnar. Det ska tydligen göra det måndag till onsdag, not so nice..
De enda skivorna vi har med oss i år är Markoolio. Det är verkligen familjen Svensson i ett nötskal, vi har alltid lyssnat på Markoolio när det är långåkning. Markoolio är ju så grym. Det är kul låtar.

Nu bär det av till affären för att köpa lite frukost till båten imorgon. Och nån tidning. Jag har i och för sig redan fem stycken ( 2x VeckoRevyn, 2x Hennes, 1x SOLO), men man kan aldrig ha för många. Man orkar ju liksom inte läsa böcker jämt. By the way så har jag inte betalat för alla de tidningarna, bara för SOLO:n. Eller ja, de andra har jag ju prenumererat på, men ändå. Fast Hennes är egentligen inget att ha, men det var ju erbjudande på 3 nummer för 99 kronor, plus nån premie som jag har förträngt.


12:20
Ett säkert kort på att jag är sjuk är att jag får finnar. Fast det är inte riktigt finnar heller, för de går liksom inte att göra nåt åt. Det är mer som bölder. De gör inte ont heller, de bara är där liksom. Typ som att bacillerna vill ta sig ut, men inte riktigt hittar en bra väg.


13:01
Såna här dagar finns det inte mycket annat att göra än att sitta vid datorn eller kolla på film. Men det är ju ganska nice.

Har kollat på det bästa från Big Brother 2003, du vet, den omgången med Linda Rosing och då sköna Danne vann. Jag insåg rätt snabbt att Linda var jättesöt när hon var med i Big Brother, men alla skönhetsoperationer var verkligen bortkastade, för nu är hon ju asful. Hon skulle ha behållt utseendet från BB.

Nu ska jag laga lite mat, och kolla på Självmål och fotbollstabbar. Passar ju bra såhär i EM-tider.


16:07
Kollat på Magnus Betnér nu också. Har inte kollat på shär mycket "film" sen jag vet inte när.

Nu är mamma hemma, så det börjar väl bli dags att packa in det sista i husvagnen. Godispåsen får en självklar plats i framsätet. Likaså mina tidningar. Wihi.

Boro boro

080611 Onsdag

09:01
Sovit så illa inatt. Som vanligt när jag är sjuk. Hatar verkligen när jag är såhär sjuk, man kan ju inte göra nånting. 38 graders feber, ont i halsen och tät i bihålorna, icke kul.

Hade tänkt försöka städa och packa idag, men egentligen orkar jag inte det. Men jag måste ju, så det är bara att sätta igång.

Min baby började sakna mig redan igår, så nu har vi kommit överens om att han kommer och gosar idag också. Puss på honom.

Måste in och fixa linser idag också. Och så ska vi till Sötvaruhuset och köpa färdgodis. Men det beror på hur mycket jag orkar faktiskt..


11:40
Fick mig lite välbehövlig sömn framför värdelöst tv-program. Så skönt. Vaknade för andra gången idag av sms från Tommy. Han är mitt älsk, så är det bara.

Jag har lyckats packa alla kläder och böcker nu, det känns bra. Jag hade tänkt att det inte skulle bli så mycket kläder i år, men det vetefasen om jag klarade av. Blev nog rätt mycket ändå. Typ tre klänningar, fem toppar, tre shorts. Är det mycket? Well, jag kommer nog använda allt.

Har även städat lite på rummet. I alla fall plockat undan lite grann och dammsugit. Det var väl det mest akuta. Blri väl mer imorgon, då är det ju bara dötid ändå.

Necessär ska jag packa imorgon. Fy, den är alltid överfull.. Det är bara på semestern som jag använder bodybutter och hudkräm, men attans vad nice det känns. Måste komma ihåg att packa i massa toffsar och hårnålar, det går ju alltid åt.

Nu blir det nog lite matlagning.


12:40
Min tzatsiki smakade arsle.


22:06
Det blev en rätt bra dag ändå. Jag var lite piggare på eftermiddagen så det bar av inåt stan med lillebror. Det blev nya linser, glass på McDonald's och sen följde även min lille hare med ut till Sötvaruhuset. Man kan ju dö av sötbegär där inne. Marcus köpte godis för 68 kronor. Godiset kostade 5,90/hg. Den som är bra på matte kan ju klura ut hur mycket godis det var. För er som inte är det kan jag tala om att det var en hel jäkla massa godis. Han kommer bli tjockis.

Nu är det det definitivt inget mer gos med babe den här månaden. Det känns tragiskt, men samtidigt lite skönt för det kommer bli så underbart när man ses igen. Men jag kommer sakna sjukt mycket. Eller, nej, inte sakna, LÄNGTA heter det. Sakna är destruktivt.

By the way har vi kommit på varför tzatsikin smakade äckligt. Jag tyckte väl att den smakade lite vanilj. Det var ju bara det att jag kollade femton gånger om det var vaniljyoghurt, och det var det inte, men mamma hade blandat i egen vanilj. Du kan ju tänka dig själv, vitlök och vanilj. Not so nice.

Since you've been gone

080610 Tisdag

15:11
Idag sov jag sjukt länge, i alla fall för att vara jag. Vi gick inte och lade oss sent igår heller, så det var weird. Vi sov i alla fall till 11:45, jag har inte sovit till efter elva sen jag vet inte när. Det var i alla fall skönt, men jag drömde mardröm om får, helt sjuk, haha.

Det blidde ingen frukost, vi satsade på att göra lunch istället. Det blev klyftpotatis, bacon, kassler och grönsaker. Värsta middagen, hehe.

Börjar bli förkyld tror jag, så det blir bara chill idag också. Sista dagen med babe för denna månad, fy fabian.. Man måste ju passa på att umgås då, helt enkelt.

Blir fotbollsmatchen ikväll, är sjukt taggad! Jag tror dock inte på Sverige i år, men man kan alltid hoppas. Så himla kul med mästerskap, man bryr sig inte ett smack innan, men när det väl drar igång är det sånt drag! Förhoppningsvis blir det en riktig fotbollsklassiker med pizza, yes.


18:17
Nu har min baby åkt, och nu får jag aldrig mer se honom! Eller okej, han kommer en liten sväng på torsdag, men ändå, hehe. Sheisse, hur ska jag klara mig i 20 dagar? JAG ÄR STARK!

Vi åt jordgubbar idag, det var himlans gott. Helt värt.

Som vanligt när det vankas semestertider så har jag gått och blivit sjuk. Fy farao.


19:55
Jag vill inte vara sjuk, jag som skulle träffa min nyfödda kusinis för första gången imorgon. :/ Han lär väl vara stor pojke innan jag hinner se honom.

Nu blir det i alla fall Sverige-matchen, TAGGA!!!


21:38
Sverige spelar väldigt bra, måste jag säga. Tycker att Grekland spelar väldigt fult och passivt. Hur man nu kan göra det på samma gång.. De suger i alla fall, Sverige är värda den här matchen, än så länge. Vi har haft många fina chanser, nu är det ju bara att hoppas på att spelet håller i sig, och att vi gör mål.


22:41
Jag visst väl det, TACK Zlatan och Petter Hansson! Så jäkla skönt med vinst. Var rejält orolig ett tag när vi gjorde jäkligt dumma bollvändningar och nickar och grejer, men det blev ju bra till slut. Petters mål var ju inte så snyggt, men det var ju grymt att kämpa tills den var inne. Grym match i alla fall, hade grinat om Grekland vann, för de var inte värda.


The one that got away

080609 Måndag

12:37
Helt klart bästa helgen på länge.

Jobbade i lördags. Jag kan ärligt säga att jag höll på att inte hitta till jobbet. Fy farao, vad det har blivit annorlunda på Marieberg nu. Alla butiker har ju växt trefaldigt, helt sjukt. Men fett snyggt är det, känns jättefräscht. Dock inte så många nya affärer än, men de kommer väl, antar jag. I alla fall var det en jäkla labyrint, men jag hittade till slut.

Direkt efter jobbet åkte jag hem till Anna som fyllde 18, GRATTIS! Det bjöds på kycklingfilé, klyftpotatis och tzatziki, och till efterrätt fick vi glass, maränger och jordgubbar. Det var mysigt, vi var bara sex stycken; jag, Anna, Linnea, Rebecca, Emelie och Tina. Alldeles lagom.
Vi spelade kubb, och sen fick vi för oss att åka till Shell och köpa 3,5:or och åka upp till Ånnaboda där det var raggarträff. Var så grymt ovärt egentligen, men rätt kul ändå. Blev dock uppäten av knott.
Kvällen avslutades med poker och fiskdamm utan fiskdamm. Bara godispåsen alltså. Lyckad kväll!

Igår åkte vi lite tidigare till jobbet, för Viktoria skulle köpa skor. Sen åt vi lite glass, det var mumma.
Stod i disken, så himla skönt. Var inte så mycket folk, men ändå att göra hela tiden. Gick fort i alla fall.
Efter jobbet fick jag köra Johan och Sofie till stan, det var ett race mot tiden, haha. Vi hade skoj.

Sen var det bara hem och slänga sig i duschen, sätta på sig lite fräscha kläder och åka in till stan. Hade egentligen inte tänkt gå på "klassfesten", men jag mötte Anna och Sandra på vägen, så jag fick gå till MM-baren ändå. Det var mys. Vi var ju verkligen inte många, det slutade med att det var jag, Erica, Esa och Hanna från klassen, och sen var det några andra också. Tommy och Hannes kom sen också, då söps det till ordentligt. Herrejävlar, jag har inte varit så onykter sen jag vet inte när. Jag tror jag söp för 500 spänn, men det var askul i alla fall. Kvällen slutade på Björnstugan.
Så åkte jag och Tommy hem till mig och däckade. Av någon anledning så går 504:an hem 00:45 på söndagar, så det var ju väldigt bra. Jag är chockad över att jag lyckades hålla mig från att spy på bussen. Inte för att jag var direkt illamående, men jag brukar alltid bli lite spyig på bussar när jag är full. Men nu gick det bra.
Var i alla fall också en väldigt lyckad kväll.

Är lite bakfull idag, men inte mycket. Lite snurr och liet huvudvärk bara, men det får man ta. Blir nog en softdag, bara ligga inne och kolla på film typ. Blir nice. Måste ju passa på att umgås med min man nu, åker ju på torsdag. WEI!


21:43
Blev helt klart slappardag. Har knappt rört mig. Har inte varit jättebakfull, men som sagt, huvudvärk och jäkligt seg i kroppen. Sov lite i eftermiddags nere i soffan, totally värt. Hyrde film också, the Contract, helt okej. Matchade den med en påse lantchips, favvo!
Nu ska vi ner och kolla Ice Age och sova.

I can't make you love me if you don't

080607 Lördag

11:13
Var så himla mysigt hos moster igårkväll. Morbror med familj var också där. Vi åt god mat och hoppade studsmatta. Petter var på sitt soligaste humör, bubbi. Vi spelade lite spel också, konstigt var det.

Idag fyller Anna år, GRATTIS! Nu blir det vi två på krogen, haha.

Ska jobba idag. Lär inte vara mycket folk alls. Har man tur får man gå hem tidigare, men det lär ju inte hända..

Efter jobbet ska jag i alla fall på kalas hos Anna. Det ska bli mys.

Secret garden

080606 Fredag

14:47
Det var en riktigt lyckad kväll igår.
Mamma, Marcus och jag kom till Sara vid halv fem-tiden. Vi fick en massa god mat, och en massa jordgubbar och melon och annat. Det var bara att frossa, så gott!
Pappa kom efter en stund också, fastän han sagt att han inte skulle det.
Sara åkte väl någon gång runt sex, men alla gäster var kvar. Vi satt kvar ända till halv ett eller nåt sånt där, snackade en massa skit med Saras släktingar, haha. Det var riktigt kul. Världens mysigaste hund hade vi där också.

Idag har jag varit i Gruvan med Anna. Vi cyklade, och det är väl i stort sett den enda motionen jag fått den här veckan. Blä..
Det var inte så mycket folk när vi kom dit vid elva, men nu när vi åkte hem vid halv tre så var det asmycket folk.
Det var inte särskilt varmt i vattnet, snarare askallt, men det var ju så himla varmt att sola så man var ju tvungen att häva sig i ändå. Men man var helt klart lika fort uppe igen, fattar inte att ungarna inte förfrös sig..

Ikväll ska vi först till Tant Grön och fika lite, och sen ska vi till Lena & Per och äta mat. Det ska bli riktigt mysigt, har inte träffat barnen på länge. Snuttisar.

Sjung min lycka, sjung min längtan

080605 Torsdag

14:08
Idag är det studenten i Örebro. Jag och resten av kören sjöng för fulla halsar för de vackra studenterna. Det var så stämningsfullt, och banne mig att jag faktiskt känner mig lite som en student idag, eftersom alla andra i min årskull är det. Men jag är ändå inte bitter, det ska bli kul att gå ett år till i skolan.
Det var någon snubbe som hette Anders nånting som höll "tal" för studenterna. Han var jättekul och jag hade gärna lyssnat mer på honom. Himla skön kille.
Helt oplanerat fick jag bli fanbärare och det kändes så himla rätt på något sätt. Då kunde jag liksom verkligen bidra med något till denna student. Fick dock lite panik när de sa att jag skulle bära ut fanan också, jag hade ju ingen aning om någonting, visste inte ens var, när och hur jag skulle gå ut, men det gick väl bra antar jag.
Kul att det var så många man kände som fick stipendier, grattis till er!

Jag orkade inte varken att se när Risbergska sprang ut, eller när det var flak på stan. Jag var för trött, och började få blåsor under fötterna. Gick bara in på H&M för att fördriva tiden tills bussen skulle gå. Köpte ett par mjukisshorts, nu känner jag mig nörjd på shortsfronten.

Lagar lite mat nu. Blir samma som igår; klyftpotatis, tomat, paprika och fetaost. Mums.

Senare ska jag till Sara och fira hennes student.

Jag tror inte jag ska ut ikväll, det känns inte så nu i alla fall. Det går ju ändå inga bussar och så är jag typ pank. Möjligen stadsparken om det är nån som hänger på. Men kan verkligen tänka mig en hemmakväll.


15:32
Jag klarar verkligen inte av värme i Sverige. I alla fall inte om jag inte har en pool eller annat vatten nära inpå. Jag svettas sönder helt enkelt. Usch. Det blir ingen bra bränna på det viset.. Får klara mig till Kroatien helt enkelt.


16:21
Sjukt varmt ute. Tror jag klarade drygt en halvtimma till. Men nu får det vara nog. Har inte smort in mig ens.. Inte så bra kanske. Men håret bleks i alla fall, det märker jag allt.

Kanske borde slänga mig in i duschen nu? Mamma kommer väl hem om en halvtimma eller nåt, och lite fräsch kan man väl ändå vara när man går bort.

Sommarlov

080604 Onsdag

12:59
Jaha, så var det sommarlov igen. Det har sjungts på två avslutningar, det har delats ut betyg och det har fikats. Ja, det var tvåan det. Nu är det bara trean kvar, sen kan jag känna mig fri från skolan.

Idag blir det marknadsafton med mamma och Marcus, och så kanske vi ska hälsa på nya bebisen Casper. Mys!

Vet ännu inte vad som kommer hända ikväll, men det styrs väl. Kanske drar förbi Stadsparken en sväng, skulle visst vara lite klassmys där. Vi får väl se.


18:54
Hittade ingenting på rean. Bara ett par hotpants på H&M till fullpris, dock endast 49 kronor, men ändå.

Orkar inte grill i stadsparken, blir grillmys med familjen istället för att "fira" att jag slutat tåan. Revbensspjäll, pommes och äppelpaj till efterrätt.


21:47
Det blev en bra avslutningsdag ändå. Var hos Conny och Viktoria förut. Nu är vi pepp på Kroatien, imorgon är det exakt en vecka kvar! YES!

Imorgon ska vi sjunga för studenterna. Det känns bra. Extra bra att de flesta tjejerna från gamla klassen går på Risbergska så jag får se dem springa ut. Det känns faktiskt inte alls sorgligt att jag inte fick ta studenten i år, bara skönt. Jag trivs som jag har det nu, och jag har ingen större lust att börja jobba heltid nu heller. Det känns faktiskt bara kul att jag har trean kvar.

Ska bli kul att vara med på Saras student imorgon också. Trots att vi sällan ses nuförtiden så betyder hon ändå mycket. Vi har ju ändå delat en hel barndom.

Ja, jag skulle behöva bränna ut filmer, men tyvärr har jag inga DVD-skivor. Datorn håller på att bli full, så det känns ganska aktuellt. Men så länge får jag väl använda Tommys som man kan bränna om..


21:55
Insåg just att Tommy tagit hem alla sina skivor.. Fuck. Får radera några filmer ändå..

I thought that you were gone, but now you're here with me

080603 Tisdag

15:42
Idag gick jag upp tidigt för att åka in och gå i Krampentåget. Jag har inte orkat köpa någon Risbergskatröja, så det blev rutiga cityshorts (TopShop) och grön leopardtub (H&M) istället. Det fick duga.
Det var jäkligt kul att gå i tåget, fastän man inte hörde vad peppet skrek om man stod längre än fem meter bort. Men det var helt klart röj.
Väl på Rosta gärde var det ganska segt. Var där med Jennifer. Hon har stor mage, men inte kan man tro att det ska komma bebis redan om två veckor.. Som sagt, var det ganska segt. Eller, rättare sagt, väldigt segt. Det tog sjukt lång tid för grenarna att komma igång, varför vet jag inte. Men drygt var det. Och varmt. Skönt varmt. Jag hade förberett mig med solksyddsfaktor 30. Yes.
Hur Krampen slutade vet jag inte än. Jag drog strax innan handbollen var klar. Jag har dock en starkt känsla av att Karro vann, det bara känns så. Och i ärlighetens namn tror jag att det är lika bra, annars kanske de blir så knäckta att de inte vill ställa upp nästa år. Och så ska vi väl inte ha det?

När jag kom hem la jag mig ute i solstolen en liten stund, trots att jag varit ute sen 07:00 imorse. Väntar nu på att min man ska komma och gosa bort min mensvärk.

Imorgon är det skolavslutning, fy va härligt! Få lite betyg och grejer. Shit, kom på att jag måste fixa fika igen.. Får väl dra mig till affären då.


16:18
Wie, fick min skatteåterbäring idag, 900 spänn. Det var värt. Då kanske jag överlever till semestern.

Slow me, slow me down

080602 Måndag

10:57
Internet har inte funkat sen i lördags. Tur för mig då att jag varit så upptagen att jag inte hunnit sakna det.

Lördagens jobb var en pina. Jag vet inte riktigt varför, men kanske var det för att jag var lätt svimmfärdig hela dagen. Ja, i vilket fall som helst så var det ingen kul dag. Ny tjej på jobbet igen, återigen bara extrajobbare. Hur har de tänkt?

Hittade i alla fall de där guldiga tofflorna som jag tittat på på Din Sko i stan, men som inte fanns i storlek. De fanns i storlek på Marieberg i alla fall, yes! Insåg senare att de kanske inte är någon höjdare i varmt väder ändå, eftersom jag halkade runt i dem efter två minuter. Well, they're good-looking.

Igår så var det i alla fall Stockholm som gällde. Vi åkte med tåget klockan 09:00 på morgonen. Det gick så himla fort, det var längesen tiden bara flög sådär.
Vi hittade inte så bra kan jag säga. På stationen alltså. Vi visste heller inte var Solna låg. Till slut hittade vi i alla fall Solna på kartan, och vi lyckades även få biljetter till pendeln.
Väl framme i Solna var det ingen konst att hitta rätt, det var ju klart och tydligt skyltat.
Det var mysigt i Solna centrum. De hade ju ett köpcentrum med en massa kul butiker, så där spenderade vi en hel del tid. Och så käkade vi glass på McDonalds, favoriten var Chocolate Dreams med en brownie i botten, och en sås av browniesmet. Mumma.
Åt lunch på ett kebabhak, alltså det är ingen kebab som slår den här hemma. Den där sög i alla fall. Blä.
Vi köpte lite matsäck att ha inne på fotbollsmatchen, men guess what? De tog mina vindruvor utanför, nrä vi skulle gå in. Jag vet inte vad de hade tänkt att jag skulle göra med dem, slänga dem i huvudet på folk? De lät ju mitt äpple vara kvar, och det lär ju göra ganska mycket ondare att få i huvudet än en vindruva. Det var märkligt. Vattnet fick jag inte heller ta med mig, men det hällde jag ut, och sen fyllde jag på nytt inne på Råsunda.
Det var i alla fall en kul match, trots att Sverige förlorade. Man såg bra, och alla bra spelare fick spela, jag trodde det mest skulle vara lite reserver, så att stjärnorna fick vila upp sig till EM. Men men.
Vi var sjukt trötta när vi skulle åka hem. Gick på en liten promenad för att inte somna inne på stationen. Vi mötte två svarta män som på engelska frågade efter vägen till någon fontän. Anna försökte visa vägen, men det kan jag säga, att var de kom, det vet jag inte, men inte var det dit de skulle i alla fall. Vi höll tummarna för att vi inte skulle mötas igen.
Sov hela vägen hem nästan. Kändes ändå som att det tog tre gånger så lång tid.

Idag blir det soft dag. Ska bara in till skolan och repa lite med kören. Sen ska jag försöka växla lite pengar till Kroatien, och möjligen köpa nya solglasögon. Så får man väl försöka sola fläsket lite.


17:30
Det var cirkus 45 minuters väntetid inne på Forex. Tur att jag är så smart att jag går på stan så länge. Jag köpte läderband och "pärlor" så jag kan göra nytt fotledsband.
Ganska ovärt att åka till skolan för att ha rep i 20 minuter. Men men.

Kollat på Desperate Housewives och Gossip Girl nu på eftermiddagen. När klockan passerat 15:00 tycker jag inte att det är någon idé att sola..

Nu måste jag dra till affären och köpa lite matsäck inför imorgon. GO RISBERGSKA!


18:50
Jag var i Holmstorp och köpte ägg förut. Snacka om att det kändes att man var på landet. Där kom man cyklande med sommarklänningen fladdrande där bakom, och så svänger man in på en herrgård. Och där har de en äggbod i en röd lada, där man själv får ta äggen från ett kylskåp och lägga pengarna i en liten plåtburk. På en lapp i burken står det saker som "Gunnar skyldig 4 kr". Det är gulligt tycker jag, man borde ha mer sånt.


21:46
Fått inbjudan till klassfest med gamla 9E. Typiskt att den är på söndag, när jag jobbar. Men det blir väl i alla fall utgång på kvällen tror jag. Om jag har ork / lust / råd.

Inget mer Gossip Girl eller Desperate Housewives längre. Blää. Ge mig nya avsnitt!

RSS 2.0