Since you've been gone

080610 Tisdag

15:11
Idag sov jag sjukt länge, i alla fall för att vara jag. Vi gick inte och lade oss sent igår heller, så det var weird. Vi sov i alla fall till 11:45, jag har inte sovit till efter elva sen jag vet inte när. Det var i alla fall skönt, men jag drömde mardröm om får, helt sjuk, haha.

Det blidde ingen frukost, vi satsade på att göra lunch istället. Det blev klyftpotatis, bacon, kassler och grönsaker. Värsta middagen, hehe.

Börjar bli förkyld tror jag, så det blir bara chill idag också. Sista dagen med babe för denna månad, fy fabian.. Man måste ju passa på att umgås då, helt enkelt.

Blir fotbollsmatchen ikväll, är sjukt taggad! Jag tror dock inte på Sverige i år, men man kan alltid hoppas. Så himla kul med mästerskap, man bryr sig inte ett smack innan, men när det väl drar igång är det sånt drag! Förhoppningsvis blir det en riktig fotbollsklassiker med pizza, yes.


18:17
Nu har min baby åkt, och nu får jag aldrig mer se honom! Eller okej, han kommer en liten sväng på torsdag, men ändå, hehe. Sheisse, hur ska jag klara mig i 20 dagar? JAG ÄR STARK!

Vi åt jordgubbar idag, det var himlans gott. Helt värt.

Som vanligt när det vankas semestertider så har jag gått och blivit sjuk. Fy farao.


19:55
Jag vill inte vara sjuk, jag som skulle träffa min nyfödda kusinis för första gången imorgon. :/ Han lär väl vara stor pojke innan jag hinner se honom.

Nu blir det i alla fall Sverige-matchen, TAGGA!!!


21:38
Sverige spelar väldigt bra, måste jag säga. Tycker att Grekland spelar väldigt fult och passivt. Hur man nu kan göra det på samma gång.. De suger i alla fall, Sverige är värda den här matchen, än så länge. Vi har haft många fina chanser, nu är det ju bara att hoppas på att spelet håller i sig, och att vi gör mål.


22:41
Jag visst väl det, TACK Zlatan och Petter Hansson! Så jäkla skönt med vinst. Var rejält orolig ett tag när vi gjorde jäkligt dumma bollvändningar och nickar och grejer, men det blev ju bra till slut. Petters mål var ju inte så snyggt, men det var ju grymt att kämpa tills den var inne. Grym match i alla fall, hade grinat om Grekland vann, för de var inte värda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0