I let precious time go by

30/1-09 Fredag

08:19
Så var ännu en skolvecka förbi, sköööönt. Fast jag har ju inte gått klart denna dag, men ändå..
Får skjuts av papi idag, så slipper bussen, nice. Ska ha lite kör B, som är fett tråk, fast ändå kul. Sen lite projektarbetsprat, som veeeerkligen behövs. Och så lite piano, första för 2009 tror jag? Sen är skoldagen slut, emn då står det annat på menyn. Blir en svängis till Haga för att simma ett par längder, sen en snabbis upp på Hindersmässan, och sen raka spåret till Hallsberg för sånglektion med Josefine. Och sen in till stan och handla mat med mami. Och hämta gull. Japp, det var den fredagen, det.

Biffragu, ostsufflé,paj och pudding en flambé

29/1-09 Torsdag

12:48
Vilken konstig dag, kan inte bestämma om den är bra eller dålig.
   Började i alla fall med att jag åkte till skolan och tyckte att det var konstigt att jag inte såg några Es3:or. Tänkte väl mest att lektionen redan börjat, men sen var det inga där ändå. Då växte misstankarna om att vi kanske var och kollade på film någonstans. Sedan bekräftade Janne mina misstankar, tydligen skulle vi vara på Roxy klockan nio. Tur då att jag var i skolan kvart över åtta. Jag var visst inte ensam heller, hittade både Franz, Jenna och Matz,som också var vilsna. Men jaja. Vi kollade i alla fall på La Zona, somnade mot slutet. Var väl skaplig, men det var lite svårt att fatta.
   Efteråt gick jag, Sofie, Ida, Mahja, Lina, Camilla och Elin till gamla Melkers (glömt vad det heter nu..) och åt en härlig lunch. Jag åt bakad potatis med kräftröra, mums!
   När vi väl stressat tillbaka till skolan för att alla skulle börja halv ett satt det en lapp där det stod att Caroline var hemma, så jag hade ingen sång, vilket betydde att jag i runda slängar hade halvtimmar mellan halv elva och tio i två. Blä! Nu är det alltså drygt..


15:59
Så ovärd dag. Vi var två man kort på ensemblen så vi övade bara en liten stämma, så himla onödigt. Kunde lika bra ha åkt hem efter bion.

Nu ska jag åka till affären och
1) Skicka tillbaka paket från Ellos
2) Hämta ut paket från Yves Rocher
3) Köpa något gottigt, vad det nu kan vara


17:02
Det var ett jättehärligt läppglans som kom från YR. Smakar verkligen hallonkräm, och är riktigt mjukgörande och glansigt. Me like! Att det bara kostade knappt 30 kronor gör ju inte det hela sämre..


19:32
Ätit underbar middag bestående av stek och klyftpoatis med paprikapulver. Åhsågott!

Snart ska jag kolla på Sveriges sämsta bilförare, det ska bli kul. Minns att förra omgången genererade en hel del skratt. Att vissa ens får körkortet!?

Sitter och luktar på mina händer, de luktar hallon. Vi har världens godaste tvål!

Idag har jag bestämt mig angående skor till student/bal. Bara de finns kvar ska jag köpa ett par svarta satinpumps från Bianco, såna med rosett bak. Eventuellt de med blommor på, om de kommer in igen, hört att de är slut.. Men i vilket fall komemr de bli jättefina! Och så har jag bestämt mig för att köpa det rosa tyget på Ohlssons, och därifrån ska jag även beställa mönster till studentklänningen, som kommer vara vit med svarta band. Det kommer bli gorgeous!

På lördag blir det Stockholm med gosebubben, en försenad julklapp. 1 000 kronor har jag till mitt förfogande, plus lite av mina egna pengar. Jag ska shoppa loss! Fast smarta grejer som jag kan använda ofta.. Men en ny väska behövs i alla fall! Och så ska jag köpa någon fin bok som jag kan klippa ut och skriva recept i. Om jag orkar sätta mig och göra sånt, haha. I vilket fall är jag sjukt taggad på Stockholm, det ger alltid resultat!

Tre Stockholmsmåsten:
- Pocketshop. Jag älskar pocketböcker, och brukar alltid köpa några på stationen.
- Chokladkoppen. Världens bästa café i Gamla stan! Enorma bakverk till humana priser. Ska tydligen vara ett av Stockholms populärare gayhak också, by the way.
- Lagerhaus. Billiga smågrejer, man kan gå runt i evigheter. Lycka att de kommer till Marieberg snart!


21:12
Skrattade som tusan till Sveriges värsta bilförare, men det tog ändå priset när vi zappade över till Skitiga jobb. Det handlade om alpackor, ett slags lamadjur. Väldigt vackert djur när de har pälsen på, men himla fult när det är rakat! Jag skrattade så jag dog! Bilderna gör inte programmet rättvisa, men du kanske kan tänka lite själv också. Roligt var det i vilket fall, och jag har inte skrattat så gott på myyyyycket länge!

Vackert djur!Inte så vacker längre?

Just for a while

28/1-09 Onsdag

08:23
Jag hatar penicillinet, för det får mig att må illa. Jag hatar nya nässprayen, för den får mitt huvud att spränga värre än någonsin.

Snart sista BaMu:n, ska bli sååå skönt att bli av med denna lektion. Börja 11:00 både tisdag och onsdag, jatack! Har skrivit ut rapporten nu också, tre och en halv sida borde vara godkänt.


13:29
Världens längsta BaMu-lektion idag, den tog aldrig slut! Fast jag måste säga att det var väldigt kul också, med så många söta barn. Fast jag vet inte vart alla barn från "mitt" dagis tagit vägen? Kände typ bara igen tre. Jaja.

Gick väl ganska bra på ensemblen. Vi fick i alla fall igenom låten, men Patrik är ju så sjukt petig! Det är liksom min låt, jag skiter i vad man "brukar" göra. Och fy farao, vad jag sjöng illa! Jag skämde ut mig totalt. Hatar, hatar, hatar att halsen förstör min sångröst! Well..

Nu är jag i alla fall hemma, which is nice. Fick hela tre brev idag! Ett med erbjudande från Ellos (direkt till soptunnan), ett med avi från Yves Rocher (har glömt vad jag beställt?!), samt ett med en prenumerationspresent från VeckoRevyn. Det suger ju att man ska få pren-presenterna flera veckor efter alla andra, borde vara tvärtom. 

Jag är sjukt godissugen, men orkar inte gå till affären. Dessutom vill jag ju hålla mig ifrån sånt! Det går dock väldigt mycket mindre bra.. Något som däremot har gått över förväntan är mitt shoppingörbud! Visserligen varade det bara i typ två veckor, men ändå. Det var tufft, speciellt nu i reatider, men jag har hållt mig! Tillbaka till godissuget.. Jag får helt enkelt ställa mig och baka något istället. Det är väl egentligen inte bättre än godis, men det känns lite bättre i alla fall. Hoppas det finns grejer hemma, för jag orkar inte gå till affären. Som sagt.


14:26
Mumma, nu är äppelpajen klar! Den ska avnjutas med en massa vaniljsås framför En fyra för tre!

Har börjat skriva lite på projektarbetsrapporten. Det är ju inte kul direkt, och man har ju inte lite tidspress på sig heller, för den delen.. Men skönt att i alla fall ha skrivit några rader, då är det nog lättare att komma igång sen.

I wanna take you away

27/1-09 Tisdag

10:55
Morsning!

Idag klevs det upp tidigt, eftersom bussarna går cp. Fick åka 07:13-bussen från Nora, men hade tid på vårdcentralen 08:45. Dock behövde vi bara vänta i typ fem minuter, ibland lönar det sig att vara tidig. Konstaterade bihålsinflammation, precis som jag trodde. Fick recept på starkt penicillin och en speciell nässpray. Dock var inte apotekena öppna, så Tommy och jag tog oss en morgonfika på Wasa. Det var liksom mutan för att han skulle följa med mig på morgonen. Sen gick Tommy och klippte sig, och jag gick till apoteket. Fick dock vänta en kvart innan det öppnade, men ändå. Väl där fick jag verkligen göra av med mina sista pengar, trots att mamma satte över 200 spänn. 249 pix gick hela paketet på, det är sjukt dyrt för lite medicin! Bara att hoppas på att det hjälper. Hann i alla fall lagom till 10:13-bussen hem. Mår väl rätt okej egentligen, men lika bra att ta det lugnt idag. Hade knappt hunnit till religionen ändå, och teatern är inte jättebra att vara på just nu. Det blir dock nya tag imorgon, om inget drastiskt händer!


17:06
Sov så nedrans skönt förut, i hela två timmar. I like, I like.

Har varit duktig och skrivit klart hela BaMu-rapporten, så nu kan den lämnas in imorgon, i tid. (: Nu över till nästa rapport, om projektarbetet, huga..

Jag ska försöka vara lite mer duktig tjej och städa nu på kvällen. Massa damm på rummet. Och så ska jag måla mina naglar! Måste prova det nya vinröda lacket. Och så blir det la Toppan ikväll, yeah!

Imorgon blir det lovely pilates, bäst!


20:57
Conny och Viktoria kom förbi förut, Vicko ville ha hjälp med matten. Så jag har faktiskt pluggat matte idag, och det var skoj, men jag är glad att jag slipper skiten! Fast det var ju mamma som skulle hjälpa, men ändå. Lite kom jag ihåg i alla fall.

Nu är mina naglar lovely red. Verkligen perfekt vinröd färg från H&M.

Gosh, imorgon ska vi nog köra min låt på ensmblen, och jag kommer sjunga som ett as. Blä. Men nu vet jag i alla fall hur jag vill att den ska låta, och jag är stolt över den!
Även sista BaMu:n imorgon. Barnen kommer till oss och ska hjälpa oss städa F1. Fattar inte varför vi ska städa, men aja.

Nu blir det lite städning, och sen somnas framför Djävulen bär Prada.

Keep bleeding love

26/1-09 Måndag

10:48
Dålig start på veckan! Ringde vårdcentralen imorse, och fick telefontid vid ett. Men när jag kom till stan lade mitt batteri av, och då blir det ju rätt svårt för dem att ringa. Så jag fick helt sonika åka hem så jag kunde ladda batteriet. Men nu känns det som att hela dagen är förstörd, så jag stannar hemma resten av dagen. Och så mår jag pissigt igen, bläää. Hoppas jag får penicillin imorgon. Fast jag åker till Tommy sen i alla fall, något kul måste man ju få ha här i världen.
Nu blir det lite gotti och SOLO!


12:58
Lite nytta ska man väl ändå göra om man skolkar från skolan. Har därför både skrivit lite i loggboken för PA:t, och skrivit klart halva BaMu-rapporten. Duktig tjej! Nu väntar jag bara att vårdcentralen ska ringa, sen blir det mat.


13:43
Nu har jag pratat med vårcentralen, och fått en tid imorgon bitti klockan 08:45. Passar inte sådär jättebra med bussar, men jag har tvingat med mig Tommy. Han skulle ändå åka bussen en timma senare än jag, så han kan lika gärna åka med mig och hålla mig sällskap.

Lifetime of achievements

25/1-09 Söndag

11:12
Fredagen var väldigt lyckad! Var jättekul på PA:t, och väldigt sorgligt när vi sa hejdå. Vi fick varsin biobiljett som tack, det satt ju fint för en bioälskare som jag.
   Innan sånglektionen gick jag och klippte mig. Har nu klippt upp jättekort i nacken så att pagen är framåtlutad. Jag är supernöjd, och frisören var jättetrevlig och fick till och med mig att babbla på, jag som alltid är stiff när jag pratar med nya människor.
   Körde 3 doors down - Here without you med Josefine, och det gick jättebra, trots att hon var jättehes.
   Mina strumpbyxor gick sönder, så jag fick springa in på Lindex och köpa nya. Jag trodde jag köpte ett tvåpack med ett grått och ett svart par, men det visade sig vara en strumpbyxa med ett svart och ett grått ben. Rätt coolt ändå.
   Åkte hem till Jennifer vid fyra, Karin var redan där. Jag och Jennifer var svinhungriga, så när vi skulel gå och köpa papptallrikar passade vi på att köpa med oss varsin minipizza.
   Vid sextiden kom resten av sällskapet, a.k.a. Na och Emma, och vi åt bakad potatis med en massa röror och grejer, mums! Lite dricka blev det också, och även för mig, fastän jag inte hade med mig något, och heller inte hade tänkt dricka.
  Vid halv tio-tiden drog vi till MM-baren, och då hade sällskapet utökats med Linus, Jimmy och en till Emma. Vi stannade där i kanske en timma, sedan drog de andra vidare till Klaras. Jag var trött och pank, så jag tog 504:an hem. Riktigt trevlig kväll!

Igår var det jobb som gällde. Var inte så jättemycket folk, men det kom väl några rusher sådär. Jag stod i disken, asskönt. Klara i tid blev vi, för ovanlighetens skull.
   När jag kom hem åt vi lite mat, och sen kom Conny och hade spelkväll med oss. Vi spelade När och fjärran, verkligen ett roligt spel, med frågor som man faktiskt kan besvara ibland, till skillnad från TP. Jag vann till och med! Blev dock ändå en tidig kväll, med sängdags klockan tio. Då var jag jättetrött, och somnade till Smekmånaden.

Idag är jag sjukt förkyld igen, ska ringa vårdcentralen imorgon. Nu sitter det verkligen i bihålorna, så behöver penicillin.
   Nu blir det iväg till jobbet!


21:46
Tog mig igenom jobbdagen relativt smärtfritt, dock väldigt snuvigt! När jag åkte hem kom jag dock på att jag inte hade några nycklar, och att familjen var i Skövde. Som tur var skulle de komma hem om typ fyrtio minuter, men ändå. Jag fick roa mig med att åka till Garphyttan där jag köpte mig en Elle och en liten påse med geisha. Sen satt jag i bilen och läste och åt i kanske en kvart tills de kom hem.

Mamma och jag har färgat om mitt hår. Jag råkade visst köpa permanent färg, men det gör väl inget, antar jag. Hur fel kan det bli, liksom?

Nu håller vi på att kolla på en film med Johnny Knoxville, inte den bästa jag sett, men ändå. Tror dock att jag ska gå och lägga mig nu, så jag orkar med morgondagen.

In my own time I'll take a chance

22/1-09

12:24
Seg förmiddag med s-block! Det är sjukt att ha lektion på tre och en halv timma. OMG! Men jag och Lina hade i alla fall nyhetsrapportering. Det gick jättebra, skönt. Skönt att ha det gjort också, för jag hade det inte varken i våras eller höstas..

Har varit hos Leif och tagit bort RI-valet, äntligen! Men krångligt ska det va..

Har ingen sång idag, för Caroline är hemma, så jag har håltimma. Eller det kanske man inte ska säga, för jag ska till Knuffen klockan två, så det blir ingen ensemble. Men har i alla fall inget att göra tills dess så. Försökte få lite folk att hänga på och luncha på stan, men fick nobben av alla. Det är något med torsdagar som gör att ingen vill vara med mig. Eller så kan det ju vara så också att jag var väldigt sent ute, typ en timma innan lunchen, haha.

Leka med bebis idag, wei! Mysgosen.

Fått paket från Ellos idag, ny jacka och bikini! Ska bli intressant. Älskar att få paket, haha.

Imorgon är det sista projektarbetet, shit! Stora gruppen ska ha uppvisning, undrar hur det går. Förmdoligen kommer det dra över lite på tiden, men den andra gruppen får väl vänta lite.

Ska även klippa håret imorgon, finally! Ska bli så skönt att kapa luggen, får sätta upp den med hårspännen nu för att den är så lång.

Och så blir det till att fira Jennifer. Ska bli riktigt kul! Åker dit direkt från Hallsberg, får väl vara festklädd hela dagen. Är dock inte så sugen på att gå ut på krogen, mestadels för att jag inte har råd. Men jag får väl vara nykter, förhoppningsvis blir det kul sällskap i alla fall.


16:38
Haft mitt livs första gynundersökning idag. Det var läskigt, men gick betydligt smidigare än jag trott. Kändes ju inte ens. Och inget fel var det heller, så jag firade med en ny SOLO och en liten godispåse.

Jag är verkligen duktig som håller mitt shoppingstopp. Men det är inte lätt ska jag säga. Massa sista-minuten-rea och snygga vårkläder. Goddamn! Men det är tur att det är slut på det nästa fredag, yehay!

Marcus bakar muffins. Det blir nog en bagare av honom trots allt. Vi har sagt att vi ska öppna ett café tillsammans, och jag är fan ärlig, det vore askul. Men det får vi ju se, haha.

När jag kom hem idag hade Marcus lämnat en lapp på trappen där det stod; "Väldikt hal trapp", observera stavfelet. Men det var bra att lappen låg där för det var verkligen sjukt halt! Bild kommer sen.

Nu ska jag gå och möta Tommy, och hämta ut mitt paket!


17:59
Är inte nöjd varken med jackan eller bikinin. Tror faktiskt att jag ska skicka tillbaks alltihop.
Här är dock lappen Marcus skrev:

I'm a new soul

21/1-09 Onsdag

13:00
Det har varit en bra dag, än så länge. Hade sista dagisbesöket idag. Vi fick en Aladdinask som tack. Kommer vara tomt uatn de små liven, men kommer samtidigt vara skönt att slippa gå till Oxhagen varje onsdag. Nästa vecka ska de komma till oss, det blir det sista någonsin.

Vi körde lite på min låt på ensemblen, fast det var bara jag, Malin och Andrés där, så det var ju lite synd. Men det gick nog rätt bra tror jag, det blir nog fint när alla instrument kommer på plats. Jag är i alla fall nöjd med låten, ska bli kul att spela in den sen.

Hann springa iväg och fixa present till Jennifer innan jag åkte hem. Skulle ha varit med henne idag, men hon var visst sjuk, så det får bli på fredag istället.

Håller på att laga mat, klyftpotatis och kycklingfilé. Ska strax börja med kycklingen.

Ikväll blir det pilates med mamma, yay!


15:54
Tog mig en liten tupplur efter lunchen, så himla skönt! Somnade till MTV. Nu ska jag ta mig ett litet mellanmål innan jag drar iväg.


21:04
Puss på pilates, det borde vara flera dagar i veckan!

Självklart har jag kollat på Top Model idag. Jag vill också modella! Man ser ju så cool ut..

Imorgon ska jag och Lina ha nyhetsredovisning på s-blocket. Kom på det i eftermiddags när jag kom hem, och insåg då också att jag glömt att skriva ut mina artiklar. Hoppas att vi kan skjuta på det till efter första rasten eller något, hinner ju inte skriva ut dem innan lektionen börjar. Jaja, det styrs. Några artiklar har jag på mejlen.

You can't play on broken strings

20/1-09 Tisdag

17:47
Skönt med sovmorgon till halv nio.

Började skoldagen med religion. Vi tittade på film igen, om kvinnans ställning i Indien. Det är ju helt sjukt vilka konstiga värderingar vissa männsikor har!

På lunchen skrev jag klart min kompskiss. Måste kopiera lite imorrn tror jag, eller det beror på om det är min låt vi ska börja med. Men ändå.

Varit och simmat. Tog det lugnt eftersom jag fortfarande inte är frisk, men det gick bra, för det var typ bara jag där. Asskönt.

Första teatern idag. Det var kul! Mycket karaktärsträning. Gjorde en minipjäs på slutet.

Var sjukt hungrig när jag skulle åka hem, så jag var tvungen att springa in på en kiosk och köpa några chokladbitar för att stilla hungern. Gud, det var verkligen panik. Trodde jag skulle missa 16.20-bussen också, men hann som tur var. Hade aldrig orkat gå runt på stan till tio över fem!

Har badat lite nu. Det är så mysigt. Ser fram emot Top Model ikväll, hoppas det inte är någon annan som tänkt ha tv:n då. Idag blir ju förresten Obama president, det borde man ju kollat på.


21:05
Apelsiner är som godis! Fast dyrt godis.. Har i alla fall proppat i mig två stycken nu, muuuums! Och nyttigt är det ju. We like.

Jag hatar att jag fortfarande inte är frisk. Jag börjar nästan tro att 37,5 är min normala temp. Har jag bara varit väldigt kall de andra gångerna då tempen visat 36,5? What the hell, liksom. Är ju visserligen fortfarande väldigt förkyld, så det kanske inte är så konstigt att jag har feber, men det har ju gått mer än en vecka. Well. Mitt halsont har hoppat upp i överkant i halsen. Ontont.

Imorse satt källarspindeln på min vägg. Tur att jag inte är så rädd av mig, annars hade jag sprungit och gömt mig. Satt dock och skrek som en stucken gris inombords, men jag lät honom sitta. Tänker fanimig inte peta på den! Den ser ut att vara karvad i trä, det lilla (STORA!) äcklet! 

Imorgon ska jag leka med Jennifer, ska komma ihåg att ta med hennes lilla spritslatt sedan vi var ute före jul.

Usel start

19/1-09 Måndag

08:48
Veckan börjar verkligen inte bra. Hade tänkt ta den tidiga 523:an, men det måste vara fel på min nedladdade busstabell, för 523:an fanns inte ens med. Så det fick bli 07:23-bussen. Borde ha varit en lagom buss att åtminstone hinna med 08:53-bussen i stan, men icke. Eller, jo, bussen stod ju där, men det var så mycket folk att jag inte kom med, fastän det var två bussar. Redan då kände jag mig rätt körd. Tog 7:an och gick lång väg till Svänghjulet, men väl där kom jag inte in genom dörren eftersom de bytt kod. Då kände jag bara att nej, nu skiter jag i det här. Klockan var ändå närmare halv nio och typ halva lektionen hade gått, så jag gick till skolan istället. Och här sitter jag nu. Kuljul. Ska försöka skriva lite på BaMu-tentan. Och skriva ut grejer till låtskrivarprojektet. 

Grattis till Jennifer och Sara som fyller 20 idag! (: 


18:22
Bleven rätt bra dag till slut ändå. Nice med religion faktiskt, och kortare lektioner än naturkunskapen. Gick till Willys på lunchen, med Martina, Micaela och Lovisa. Det blev tre plommon och lite godis (jag skulle ju inte?!). Det bådade för en uthärdlig s-blockslektion.

Efter skolan blev det en snabbfika på Fröken Brogrens med Anna. Som vanligt glömde vi att det stängde klockan fem, men det passade rätt bra ändå. 

Skitväder ute, man blir bara blöt!


19:15
Jag har haft ont i knäet hela dagen, verkligen värkt. Dock inte det opererade knäet, vilket är bra. Men det är nog läge att kolla upp detta knäet också. Fast de hittar väl inget, som vanligt.


21:52
Åh, nu har jag kollat klart på hela Sex and the City-boxen! Sadness.. Men en naturlig förlängning är väl att kolla på filmen, så det blir kvällens nattafilm.

Kollat lite på idrottsgalan. Robert Gustafsson och Björn Gustafsson är ju perfekta ihop! Mer humor åt folket.

Även kollat på handbolls-VM. Vilken match! Såg bara andra halvlek, men ändå. Puss på nya målvakten, som jag tappat namnet på, han var bäst! Och Doder, fucking 11 mål!

Sovmorgon till elva imorgon, måste dock åka halv tio-bussen ändå, men aah. Skönt att sova lite extra i alla fall.

I'm not gonna write you a lovesong

18/1-09 Söndag

18:26
Igår, innan jag skulle åka in till stan, fick Marcus och jag en tråkattack. Vi var liksom helt uttråkade. Till sist kom vi i alla fall på att vi kunde baka något. Sagt och gjort- vi bakade chokladmuffins och hallon- och blåbärsdrömmar. Tyvärr hann jag inte smaka, eftersom jag var tvungen att göra mig iordning inför festen.

Festen hos Hannes var verkligen helt sjukt lyckad. Massor med trevligt folk och sköna diskussioner. Satt mest i köket och snackade, men det var riktigt nice. Tommy och Kevin var mitt trogna sällskap under kvällen, och så vissa gästspel, haha. jag rockade med mitt cerisa nagellack, verkligen den perfekta rosa färgen! I alla fall var vi kvar till två, sen rulade bilen hemåt Nora, där jag slocknade på fem röda.

Spenderat hela dagen i sängen, så himla skönt! Vi tittade på film och sådär. Vid femtiden åkte jag hem, och eftersom det är typ en och en halv timmas väntetid i stan så fick jag skjuts hem av pappa, tackitack.

Blir lugn kväll. Bara slappa och tagga för skola imorgon. Blir nog nice, börjar i alla fall dagen med teater, love!

Dagens filmtips: Taken. Helt sjukt bra film med Liam Neeson, där han spelar en före detta spion vars dotter åker till Paris och blir bortrövad och såld som prostituerad av den albanska maffian. Om du mot förmodan skulle tycka att filmen är tråkig kan du ju i alla fall roa dig med att försöka räkna hur många personer som blir dödade i filmen. Nej, men detta är faktiskt en av de bästa filmerna jag sett, och jag gillar inte ens action. Full pott faktiskt!


19:25
Yay, nu har jag äntligen ett ordentligt tidsfördriv på mobilen: Bejeweled! Finns så sjukt lite spel till min mobil, så nu får jag leva med att det kostade mig 50 spänn. Jag älskar Bejeweled och jag blir grymt rastlös när jag typ kollar film eller nåt, så måste spela mobilspel. Förr var det tetris, haha.


20:30
Beställt bikini samt vårjacka från Ellos. Hade tänkt mig en blåvitrandig bikini, men toppen skulle komma så sent (slutet av april), så bestämde mig för denna marinblå. Jackan tror jag kommer bli väldigt bra, men får se om storleken passar, tuttarna tar ju liksom rätt stor plats, så kan bli tight med 38/40. Men 42/44 känns väldigt stort. Jaja, vi får se. Har ju fri retur, så det ordnar sig.

Fatta att jag i helgen kom på hur man fick in bilder i bloggen?! Har väl inte direkt varit så intresserad av det heller, men ändå. Retard!?



21:14
Nog är man olika alltid. Mamma tycker att det är helt rimligt att betala för en campingplats som det tar en kvart att åka till. "För det är ju så skönt att komma bort". Men gud, ställ då upp vagnen nånstans som i alla fall känns lite borta, Ånnaboda liksom, då kan du ju lika bra åka upp dit och vandra, eller vad det nu är du vill göra, och sedan åka hem. Jag fattar det bara inte. Visserligen hatar jag husvagnen, det är trångt och jävligt, men jag skulle kunna följa med någon helg om det var så att vi åkte till nåt annat ställe. Någon timma bort eller så. Då skulle det inte kännas så "hemma" i alla fall. Ska man ha husvagnen i Ånnaboda kan man väl lika bra spara pengarna och ha den parkerad på bakgården, eller?

Will you count me in?

17/1-09 Lördag

14:57
Inatt sov jag typ elva timmar, för skönt! Något som inte är tillnärmelsevis lika skönt är att jag hostar slem. Eller, rättare sagt, stora snorbollar. Fresh, I know.. Men har i alla fall börjat knapra tabletter, alltid något.

Idag har mamma och jag gjort stan, så att säga. Vi kollade på bal/studentklänningstyger samt mönster. Hittade ett helt gorgeous mörkrosa satintyg, väldigt sugen på den till balen faktiskt. Tror jag hittat mönster till studentklänningen i alla fall, en kort variant med lite vidd i kjolen och ett band i midjan som gör över i en halternecklinning. Mycket fin. Balklänningen är dock fortfarande lite osäker. Men, som sagt, färg har jag nog hittat i alla fall.
   Köpte lite grejor på H&M. Blev två nagellack (ett chockrosa och ett mörkrött), ett rosa läppglans (som tyvärr bara gav lite glans, ingen färg) samt ett fempack strumpor (välbehövligt!).
   Blev en repa in på IKEA också. Sjukt mycket folk. Jag var sugen på att köpa en ny bordsskiva till mitt rum, en jättefin i svart och ofärgat glas med lite figurer. Kostar dock nästan 600 spänn, så tror jag väntar tills flytten är lite närmare. Den har funnits väldigt länge nu, så jag tror den finns kvar ett par månader till.

Ikväll blir det fest hemma hos Hannes. Det ska bli riktigt kul, fast jag är ju inte jättepigg eftersom jag fortfarande är sjuk. Men alltid kul att träffa folk. Vet dock inte vad jag ska ha på mig.. Hmm.. Det chockrosa nagellacket är i alla fall givet. Blir nog svarta kjolen och en body, uppklätt och neddressat på samma gång. We like.

Win me over

16/1-09 Fredag

17:01
Idag var jag vaken före 06:00, vilket inte tillhör vardagen. Detta var för att min käre fästman skulle till tandläkaren och behövde åka härifrån klockan 06:48. Och jag är ju en väldigt snäll fästmö, så jag var givetvis med vid frukostbordet. Jag var ju ändå vaken, och skulle ändå upp halv sju, så why not?

Idag lyckades jag i alla fall skrapa ihop en timmas närvaro i skolan, eftersom jag hade kör. Innan jag började var jag duktig och gick till Haga och skrev upp mig och mamma till pilatesen på onsdag. Kören vr rätt kul idag, vi fick träffa vår nya körledare, som jag glömt namnet på, och så bestämde vi namn på kören. Det blev piffiga Choir of the fire, helt okej namn.

Lycka att Sofie hade bil idag! Först åkte vi hem till hennes mamma för att hämta en avi så hon kunde hämta ut en julklapp till sin pojkvän, sen till Ica och hämtade ut paketet. Sen behövde Ida hämta ut nytt busskort, så då fick vi åka till WUC, men självklart var det ingen där. Men sedan åkte vi till Sötvaruhuset, muhuhuuuums. Ja, och sedan till hallsberg och käkade mat. I love Allés mat, så mycket fräschare än våran.
   Var så himla mysigt med PA:t idag, insåg att jag verkligen kommer att sakna alla underbara människor. Och bra gick det också, underbart.
   Gick bra med Josefine också, nu är vi klara med The Scientist. Vad ska vi göra nu då, månntro?

När vi var klara åkte mamma och jag till Ica Maxi i Kumla och handlade lite. Jag var dynghungrig, så jag fick mig en femkronorsmjukglass, yeah. Den räckte nästan ända hem.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Fortfarande febrig, och känns som jag blir mer och mer förkyld. Men jag tröstar mig med att jag reafyndade på Lindex i Hallsberg; en rosa bolero med ballongärmar, plus en lila trikåtopp för sammanlagt 79,50. I like.



21:15
Kollar på Let's dance med mamma. Jag hejar på Magdalena Graaf och Laila Bagge, puss! När jag har kollat på Körslaget har jag funderat på varför det bara är Magnus Carlsson som har första bokstaven i sitt efternamn efter sitt namn när man ska sms:a in. Nu har jag kommit på lösningen. Det är för att Magnus Samuelsson är med i Let's dance! Han är också den enda med extra bokstav. Det är helt enkelt samma nummer man messar till, så det är v'l för att man inte ska röra till det. Eller nåt. Mystery solved.

 

22:11
Skulle inte förvåna mig om jag har fått bihålsinflammation igen. On top of the floo, liksom. Är ju för tusan mer snorig och slemmig nu än jag varit under resten av veckan. Blä. Jaja, febern ligger stadig i alla fall, har varit exakt likadan på alla morgnar, och sen höjt sig en halv grad till eftermiddagen. Pusspuss. Men jag ska i alla fall på fest imorgon. Det ser jag fram emot. Dock blir det nyktert, men jag har ju en fullgod ursäkt i alla fall, hehe.


Right here with me

15/1-09 Torsdag

11:06
Morron!

Just som jag trodde jag skulle bli helt frisk satte halsen igång. Känns som jag har en liten håla långt nere i halsen där det samlas en massa äckel, och när jag försöker gurgla upp det gör det bajsont. Och feber har jag fortfarande, crap.. Dock är jag fruktansvärt trött på detta nu, så jag tänker leva livet som vanligt. Så idag ska jag ta mig en ordentlig dusch och tvätta håret, raka mig, skrubba kroppen och kanske till och med göra en inpackning. Och riktiga kläder ska jag ha också, inte mysbyxor och linne. Och städa rummet ska jag göra, bort med alla sjuklakan från sängen. Sounds like a plan.

Tommy kommer sen, längtar! Jag ska tvinga honom att baka någonting med mig, vet dock inte vad än.

Fått lön idag, och som vanligt fick jag mindre än jag trott. Måste faktiskt kolla upp mina lönespecar. I och för sig så borde dt stämma, eftersom jag skattar som alla andra, men ändå. Känns ganska ovärt att jobba extra om lönen blir densamma. Men aah, 2 600 fick jag i alla fall, men typ allt kommer gå åt nu ändå. 800 till pappa (dock är mobilen färdigbetalad nu), och så spara pengar till Stockholm.. Men ska försöka hålla i pengarna nu, inte shoppa så mycket. Och inte äta ute heller.. Men det blir svårt, då mitt umgänge med folk oftast utspelar sig på ett café eller en restaurang. Well..


12:25
Duktiga jag har fixat och donat hela förmiddagen. Eller, okej, sen sist jag skrev. Bra, va? Jag tycker i alla fall att jag är duktig. Dammsugit rummet, slängt igång en tvättmaskin, bytt lakan och såtn där i sängen samt plockat ur diskmaskinen.

Nu ska jag gå och möta min käre älskling som snart kommer bussen. Puss!


14:11
Lagar mat. Det blir en favorit i repris; klyftpotatis och bacon. MUMS!

Laddar ner film. Idag blir det Låt den rätte komma in och Saw 5. Mysmys. Vi har lite stracciatellaglass också = extra mys.

When you look into your heart

14/1-09 Onsdag

09:57
Godmorgon, godmorgon! It's me, the sick fuck.
   Mår okej idag också, men har fortfarande feber. Men det är inte så mycket, så om inget drastiskt händer över dagen går jag till skolan imorgon. Har inte riktigt tid att vara hemma mer..

Insett att jag inte tvättat håret sen i fredags. Äckligt, va? Men jag tycker det är bättre att låta håret vila nu när jag ändå inte är out in public, det håller sig rent bättre sent. Måste dock poängtera att jag har duschat sen i fredags, jag är ingen grottmänniska.

Jaha, så vad händer idag? Det gamla vanliga.
- Bad
- Ellen Degeneres
- Piano
- Mat
- Affären
- Glamour
(tidningen, INTE programmet!)
- Top Model (säsong 10 klockan fyra och säsong 11 klockan åtta)


11:01
Fint väder ute idag. Hade varit prefekt för en långpromenad, men det klarar inte kroppen än. Har liksom hög puls bara av att sitta still. Kroppen försöker väl få ordning på infektionen.

Väntar på att posten ska komma. Vet inte varför, väntar mig inget speciellt. Men man vet aldrig vad som kommer med posten. Fortfarande ingen Halénskatalog, borde komma snart. Kanske en tidning? Eller något annat skoj. Who knows?


11:43
Men faaan vad tråkigt det är att vara hemma idag dååååå.. Jag dööööör. Och posten var en besvikelse. inget intressant.

Ringa Haga och avboka pilatesen now.


13:49
Ibland är det en himla tur att man har kompisar som håller reda på en. Jag ska ta detta från början. I våras, precis innan skolavslutningen kom listorna om treans IV-val upp. Jag ska ha teaterfördjupning. I våras stod det att det skulle hållas på Karro, vilket inte var så konstigt eftersom vi inte har teater på Risbergska längre. Så skulle vi alltså ha upprop till IV-valen i måndags. Dock var jag sjuk, så jag missade veckans lektioner. Och det var nog lika bra det, för tydligen har en del ändrats sen i maj. Som tur var så var Angelique inne på MSN idag, och då passade jag på att fråga om det var något speciellt som bestämts om teatern. Det visade sig då att vi för det första inte ens skulle vara på Karro, utan på Svänghjulet som sist. Och vi ska köra både måndagar och tisdagar, inte bara tisdagar som förr. Ja, det var då tur att jag fick tag på Anki, annars hade jag stått utanför Markurells på måndag som ett fån.


14:19
Alltså, nu blir jag lite ledsen här. Hör har jag suttit och bestämt mig för att jag imorgon äntligen ska bege mig ut i civilisationen igen. Och då kan man ju alltid passa på att ta igen den tid man inte hunnit träffa folk på. Men är det någon som har tid med mig? NEJ! Här har jag alltså fått nobben av tre pers inom loppet av 20 minuter. Det är inte schysst! (Observera att jag inte är arg eller bitter, bara.. konstig. :p) I alla fall tänker jag nu muta (you heard me) min bf (=boyfriend) att komma hit imorgon. Jag får ju faktiskt lön imorgon, så jag får väl investera lönen i sällskap.. That didn't come off well..


19:21
Jodå, mutan fungerade perfekt. Först blev mutan bio, men sen ville han se Benjamin Button, men eftersom den inte har premiär förrän på fredag så skjuter vi på besöket lite. Då bestämde vi att jag skulle åka till Nora istället, då behövde jag inte ens muta honom. Men sen insåg både mamma och jag att jag inte ska till skolan (eller Nora för den delen) om jag
a) fortfarande har feber
b) är så svag i kroppen att det tog en kvart att gå till affären, när det i normala fall tar fem minuter
c) har lika hög puls som efter ett träningspass
Vi kom då fram till muta nummer två: pengar. Dettta är alltså inte för att han inte vill vara med mig, utanför att han är luspank. Så han får ta sina sista pengar och parvla sig hit imorgon, och så får jag skicka över busspengar sen. Good deal.

Jag gick igenom min garderob förut. Jag måste erkänna att jag faktiskt har för mycket kläder. Och jag är precis som Carrie Bradshaw i Sex and the City- jag har inte hjärta att slänga plagg! I vissa sällsynta fall får jag ändå ge med mig. Som när jag växt ur vissa plagg (hallå, det är inte rimligt att som nästan-tjugoåring få på sig ett par byxor som jag hade som nästan-tonåring), eller när något är trasigt, eller ja, du fattar. Men idag gjorde jag ett mellanting. jag lade undan kläder som jag visste att jag använder mycket sällan, men som faktiskt kan komma till användning en dag. Som till exempel en strandklänning jag använde hela tiden i Kroatien- inte särskilt användbar nu, men kommer användas hela tiden i sommar! Borde då kanske ha lagt undan alla andra sommarkläder, men en del av dem kan man faktiskt använda till våren, eller med varmare plagg redan nu. Skit samma. Två fyllda Ullaredspåsar blev det, och alla som någon gång sett en sådan vet att dessa är huuuuuge. Så man skulle ju kunna tro att det ekar rätt tomt i garderoben nu. FEL, fel, fel. Fortfarande rätt smockfullt, men nu är det (än så länge) någorlunda organiserat utefter plaggets typ (långärmat, t-shirts, etc.). Gäller bara att hålla ordning där nu. Vilket inte är särskilt troligt, men ändå.

Snart är det Top Model. Det är min räddning nu när jag ligger hemma. Man får egentligen inte säga så, men jag börjar faktiskt bli lite trött på SATC. Eller, inte direkt trött, men det räcker att jag kollar på det innan jag ska somna. Annars blir det nog overload.
   Efter Top Model är det fyrans nya Made in Sweden. det är nog ett mamma-Malin-program. Blir nog intressant.


22:01
Vad tragiskt det är att det bara är någon enstaka person som läser min blogg. Vem är det, by the way? Jag skulle väl få gissa på Sara Ljungsten som lämnar en kommentar ibland, haha. Jaja. Som bloggnamnet antyder (my own kind of therapy) så är detta bara för att jag behöver skriva av mig, som en oavlönad psykolog. Vore det förresten inte ett fantastiskt albumnamn?

Made in Sweden var asbra! Jag diggar verkligen nya Idoljuryn, även fast jag tyckte minst lika bra om den gamla. Men vill man inte bara äta upp Kim? Han är som Björn Gustafssons storebror, mums! Och Janet, vilken röst. OMG. Ja, det blir nog ett program att följa i alla fall.

Satans, jag har börjat hosta. Slem. Blä. Och samtidigt torrhosta. Var kom detta ifrån? Lägg ner.
   Som sagt blir det ingen skola imorgon heller, och förmodligen inte fredag heller. Det känns segt. Kanske allra mest för att jag känner mig okej, men samtidigt så vet jag att jag nu faktiskt måste lyssna på min kropp. Det måste finnas en anledning till att jag blivit sjuk med så täta intervaller. Nu blir det alltså vila tills jag är feberfri. Låter ju helt sjukt att säg att man har feber när termometern visar 37,5, men som jag har sagt förut- jag har en väldigt låg kroppstemperatur, på under 36,5, så allt över det är feber för mig. Så det så!
   Imorgon kommer i alla fall min baby, och han brukar vara duktig på att bota mig. (:

Lipstick jungle

13/1-09 Tisdag

10:16
Inatt kunde jag knappt somna, men när jag väl gjorde det drömde jag bara en massa mardrömmar. Vet inte vad som är värst: sömnlöshet, eller mardrömmar?

Well, inte så mycket feber nu på morgonen, men feber har jag. Har förmodligen influensan, tror inte det är bihålorna den här gången. Bäst att ta det lugnt och vara hemma tills man är feberfri, speciellt om det är flunsan, eftersom den är rätt smittsam. Men man missar ju sjukt mycket, men det får jag väl leva med.

Snart blir det badet, och sen ska jag ta mig till affären och köpa glass, för det har jag varit sugen på hela veckan. Puss.


11:34
Det känns som vår ute. Det luktar vår. Mums! Jag vet att det inte är dags än, men jag sneglar ändå in i skogsbrynet i hopp om att se små blåsippor spira. Åh!

Ska kolla på Låt den rätte komma in idag, tror jag. Fast den kanske kräver sällskap? Vi får se.. (:

Dagens topp-tre-musik (från spellistan hits 2008);
-     Lady Gaga - Just Dance
-     Sara Bareilles - Lovesong
-     Colby Callait - Bubbly


11:58
Aaaah, happy, happy! ÄNTLIGEN skrivit klart låten, text och allt! Texten kanske behöver lite bearbetning, men överlag är jag jättenöjd, den har fått den nyans och kärna jag velat ha. Lägger nog upp texten här sedan, wie.


13:46
Just ätit en underbar måltid bestående av bacon, klyftpotatis och äppeljuice. Mumma. Måltiden förtärdes framför Ellen Degeneres show, det är sjukt bra! Idag var det hennes 900:ade avsnitt och Steve Carell var där. Han från 40 year old virgin, du vet. Han var jätterolig och började med att smyga in i studion bakvägen och skrämma Ellen, haha, det var sååå kul.

Fick en Glamour idag, wohoo! Jag kan inte riktigt bestämma vilken tidning jag gillar bäst. Glamour är överlägsen då det gäller långläsning, alltså att tidiningen räcker i en evighet, men dessvärre kommer den bara ut en gång i månaden.          SOLO är också grym, och räcker ganska länge. Och VeckoRevyn kommer varannan vecka och har ofta mycket bra budgettips, dock lite för tunn. Nepp, inte lätt att välja, men som tur är behöver jag ju inte bara välja en, utan alternerar mellan alla tre, plus Chic och Glaze.

Beställt från Ellos idag. Eller, jag har i alla fall fyllt i en order. Det blir en grön vårjacka och en blåvitrandig bikini, bestående av en bandeauöverdel och boxershorts. I like, I like.
   Ska nog försöka beställa lite från H&M också, men det blir nog mest accessoarer faktiskt. Fanns ett jättefint halsband med matchande berlockarmband, och massa fina örhängen. Och flera par skor to die for! Skor to die for fanns det förresten hos Ellos också, men har inte riktigt råd.. Blä. Men snart är det lön, wohoo!


15:13
Suck, bara en säsong kvar av SATC. :/ What the hell ska jag kolla på nu då? Kanske börja om med Gilmore Girls, och faktiskt ha koll på säsongsordningen. Har flera säsonger, men har inte märkt dem så väl så vet inte riktigt i vilken ordning de ska komma. Får väl ladda om. Borde ha lite Desperate Housewives och Gossip Girl att kolla ikapp också. Mja. Vi får se helt enkelt. Kanske till och med blir så att jag börjar titta på Grey's Anatomy eller Ugly Betty, två serier jag inte sett ett enda avsnitt av, men som tydligen ska vara väldigt bra. Kanske kan bli något?
   Well, snart är det i alla fall Top Model, och jag ska gotta mig med glass och cola! Btw så är det Toppan ikväll också, wohoo!


16:57
Gud, vad spännande det var på Top Model idag. Ja, säsong 10 alltså. Jag är ju lite efter så att säga.. Höll på att dö när Fatima missade plåtningen, hon är min favorit, så sjukt snygg, och verkar ha alla hästar hemma också. Fast det hade varit sjukt om hon hade åkt ut för att hon var iväg och fixade sitt visum. Hade hon inte åkt hade hon i alla fall åkt ut eftersom hon inte kunnat flyga med de andra. Men i alla fall. Längtar till säsong 11 ikväll! :D

Min nacke är mycket bättre idag, masserade den rätt mycket igårkväll, och låg nog relativt still inatt. Och febern har hållt sig i schack, än så länge. Har väl mellan 37 och 37,5 ungefär. Men jag gissar att jag är hemma imorgon också. För det första vill jag bli ordentligt frisk, för det andra vill jag inte smitta ner ett helt dagsi med influensan, och för det tredje gör det ont att sjunga. Så det blir väl soffhäng imorgon med, men jag räknar med att vara tillbaka på torsdag.


17:54
Nää, nu börjar det bli riktigt segt att vara sjuk faktiskt. Skönt att jag börjar bli bättre..


19:08
Legaten stund i soffan med den gamla massageapparaten. Och jag menar en MASSAGE-apparat, inget annat, okej? Den gjorde nog susen tror jag, nacken känns mycket mindre öm. Wohoo! Borde dock boka riktig massagetid, men måste få riktig koll på schemat först så jag vet när jag kan. På tal om schemat insåg jag nyss att jag glömde att göra försäljning&serviceuppgiften. Attans. Jaja, jag får väl nöja mig med ett VG. Men vad vet jag, jag kanske har MVG ändå.. Well.

Jag har typ en finne på ögonlocket, precis vid fransraden. Fast det kan man väl inte ha? En finne på ögonlocket liksom? Jag vet inte, men det ser precis ut som en, och ont som tusan gör den också! Men men.


19:38
Satt precis och funderade på hur jag vill att min bal- respektive studentklänning ska se ut. Det är så svårt! Jag vet i alla fall att jag med största sannolikhet vill få klänningen/arna uppsydda. Har tänkt på flera olika modeller och färger, men jag vet inte. Jag är lite sugen på en vit klänning med en smal röd strimma i midjan, och eventuellt ett band i nederkant, men det kanske känns lite väl lucia? Annars en vit tubklänning med svart i över- och nederkant, eller tvärtom. Hoppas farmor är en fena på att sy i alla fall, haha.


21:00
Jahapp, now what? Toppan är slut för idag och nu finns inget kul att titta på längre. Det får väl bli SATC igen, sista säsongen. Hmm. Eller nej, nu vet jag! Jag rullar in Marcus fåtölj och kollar på gamla klassikern En fyra för tre istället. Yay, det blir bra, hade nästan glömt att jag har serien. Go, go, go! I love it, med Björn Gustafsson (den äldre, that is) och Birgitta Andersson, så bäst! Precis som i de gamla Jönssonliganfilmerna, haha.

The blood is rushing through my vains

12/1-09 Måndag

12:43
Mår lite bättre idag. Fast det kan ju bero på att jag sov tolv timmar och dessutom fortfarande har en verkande alvedon i kroppen. Men det känns mycket bättre, just nu i alla fall.
   Dock är det sjukt tråkigt att vara hemma och vara sjuk. Jag är liksom för rastlös för sånt här. Borde försöka göra försäljning och serviceuppgiften, den ska vara inlämnad imorgon. Får se om den går att göra ur minnet..

Snart ska jag lägga mig i badet, svettades ut så mycket feber att jag är riktigt äcklig. Men först ska jag lägga mig och kolla på Ellen Degeneres show, I love!


14:46
Mår fortfarande relativt bra, och det ska jag ju inte klaga på.

När jag är hemma såhär förvandlas jag snabbt till en liten hemmafru. Jag plockar undan disk, tänder massa lampor när det blir mörkt, och sätter igång en diskmaskin. Vad duktig jag är. Funderar på att ta på mig lite kläder (sitter nu i endast morgonrock), och gå till sopstaionen. Mest för att få lite frisk luft. Bäst att passa på medan man orkar, liksom.


17:14
Fortfarande inte känt någon direkt feberrush, men man kan ju aldrig veta säkert. Skulle gissa på att det inte blir någon skola imorgon heller, för säkerhets skull.


19:51
Jag sa ju att man inte ska hoppas på för mycket; febern är på ingång igen. Är feberfrossig, huu.

Om åtta minuter blir det Guldbaggegalan på ettan, wei!


22:02
Av någon anledning har jag, min bror och min mor trängt ihop oss i Marcus trånga "våningssäng" och kollat på Guldbaggegalan. Jag säger bara en sak: AJ, min nacke! Hade jag inte nackspärr förut så har jag det definitivt nu.
   Kändes sådär att jag lyckats missa alla tre storslamsfilmerna (Maria Larssons eviga ögonblick, Låt den rätte komma in, och De ofrivilliga), trots att jag sett sjukt mycket på bio under året. Jaja. Låt den rätte komma in ska jag i alla fall se, någon gång. Och är lite småsugen på de andra två också, faktiskt.

Well, nu blir det Sex and the City, my saviour! Vad tusan ska jag se när boxen är slut? Gosh.

Btw, älskade inslaget med Patrik 1,5 (cm), med Johan Glans och Björn Gustafsson, jag höll på att dö av skratt! Det var förresten ett genidrag att låta Johan hosta galan. Grym kväll!

Dålig stil

11/1-09

20:16
Inatt drömde jag att jag var sjuk, och när jag vaknade så visade det sig att det var sant på riktigt. Jag ringde och sjukanmälde mig, men på något sätt blev jag övertalad att komma ändå, bara för att Erica redan var sjuk. Jaha, så nu måste man vara först på plats för att få vara sjuk? Sick.. Gick rätt bra ändå, mådde rätt okej närjag var hög på alvedon, men när den slutade verka blev jag riktigt dålig. Vid fyra sa jag att det inte funkade längre, och då fick jag gå hem. När jag kom hem tog jag febern, och den visade sjuka 39,5. Det är som att en normal människa skulle ha mer än 40 graders feber, ni kan ju gissa att jag var dålig. Sov som en stock i en timma.
   Jag har inte riktigt tid att vara sjuk nu, jag hade ju verkligen behövt gå till skolan imorgon, eftersom vi har upprop till IV-valet och första religionslektionen. Fuckfuckfuck. Jaja, jag antar att det får gå ändå. Nu måste jag faktiskt lyssna på min kropp. Liten tröst att jag köpte en jättefin kotfa för hundra spänn på GinaTricot. (:

Battery Park

10/1-09 Lördag

18:39
Jobbat idag. Det var noll folk, men dagen gick rätt fort ändå. Trodde det skulle vara assegt, speciellt som jag hade rast redan klockan ett. Hade dock gärna gått hem tidigt, men aah.

Innan jobbet skjutsade jag Tommy till stan, och sen drog jag en repa till Lager157. Köpte mig en pytteväska i rosa, perfekt att ha när man går ut, alldeles lagom för att typ bara ha med sig leg, pengar och läppglans. 40 pix kostade den, värt. Hittade även en kofta för 75 kronor på GinaTricot som jag hade tänkt mig att köpa imorgon. Eller, jag ska i alla fall prova den imorgon, gillar jag den så köper jag den. Värt för 75 spänn ju. På tal om kofta borde jag nog ta upp min kofta från frysen.. Jag har hört att det ska motverka luddning.


20:48
Dagens Eeeeh, jaa.. just det.. :
Ellinor: Alltså, nån måste hjälpa mig i coffeshoppen, jag vet inte hur man gör våfflor och sånt.
Hanna: Våfflor?
E: Ja, han sa det.
H: Men det har vi inte ens.
E: Men..
Jag: Du, han menade nog en strut, en våffla liksom.


21:33
Har tittat lite på Körslaget med mami. Jag är lite kluven inför detta program, vet inte om jag gillar det eller inte Jag gillar det som koncept, men tycker inte det låter sådär jättebra om körerna. Kanske kan bero på att det är för dåligt ljud, eller att det är för små körer, nånting är det i alla fall. Idag tyckte jag i alla fall att Hanna var sämst. Sjukt bra låtval, dock lät det inte bra, det saknades samklang. Lite väl spretigt liksom. Bäst var Wells. Jag vill också ha en röd flygel..

Har en massa bra musik på datorn nu, laddat ner hela album av typen Best of 2008 och liknande. Nu har jag en massa gottigt att lyssna på. Borde dock rensa lite så jag bara har det jag verkligen gillar. Har typ en massa fransk musik som jag inte orkar lyssna på. Många av låtarna är jättefina, men jag behöver fatta vad de sjunger för att jag ska få någon riktig feeling. Well, well..

Titta in, och ta ton

9/1-09 Fredag

08:36
Gud, så skönt med kortvecka!

Sitter i skolan och väntar på att kören ska börja. Är inte ett dugg peppad. Visserligen älskar jag att sjunga i kör, men kör B har varit så sjukt tråkig i år. Bara massa afro- och folkmusik. Ganska uttjatat nu. Men snart börjar vi väl med vårkonserten i alla fall, wohoo!

Ska börja med PA:t idag igen. Jag är rätt taggad. Hittade, som tur var, mina papper igår, så nu är jag rätt förberedd i alla fall. Åtminstone till stora gruppen. Har dessutom fixat lite nya låtar till lilla gruppen.
   Har Josefine sen också. Vi ska fortsätta med Don't wanna miss a thing, men sen ska vi nog börja med The Scientist också. Det blir nog kul. Synd att det bara blir terminen ut, eftersom jag förmodligen flyttar sen.

Ska leka med baby idag, love love. Längtar!


Vet du vad?

8/1-09 Torsdag

18:15
Var verkligen grymt skönt med pilates igår, men idag har jag träningsvärk- AJ!

Hade en sjukt seg s-blockslektion idag, hatar litteratur. I alla fall i tre och en halv timma. Fy, jag kommer väl få läsa en massa litteratur på universitetet sen..

Efter skolan drog jag och Anna en fika på Gröna Grodan. Det var nice. Vi ses så sällan numera. Men det blir väl så när man går långa dagar i skolan och hon inte bor på landet längre.

Idag behöver jag fixa lite grejer till PA:t imorgon. Jag har lyckats tapa bort mina extremt viktiga papper, så det är ju inte så bra. Förhoppningsvis ligger de här hemma någonstans, annars blir jag väääldigt ledsen i ögat.

Weight off my chest: behöver inte notera min låt! Guuuuuuud, vad skönt! Har ju faktiskt en kompskiss så gott som klar, det gillar vi.


20:00
Åh, vilken seg kväll! Finns inget att göra. Inget att se på tv. Jag kommer ruttna bort framför SATC, vilket i och för sig inte är så dumt, och så får jag väl sova tidigt. Toppenkväll.. Fast det är väl skönt, det med.

Du ska inte tro det blir sommar

7/1-09 Onsdag

14:01
Japp, så var det skola igen. Kändes konstigt att åka dit faktiskt. Man vänjer sig rätt fort vid lov..
   Ganska slapp dag, planerade bara lite på BaMu:n, och sen hade vi ensemble. Övade in Linneas låt, en jättefin jullåt.
   Efter skolan gick jag som vanligt på stan innan bussen kom. Hann med att köpa mig en ny necessär och hårfärg på H&M. Hann precis med bussen.

Nu är jag i alla fall hemma, och jag ska bara slappa. Ska lägga mig i min säng tillsammans med Buster-Bruno (IKEA-bulldogen) och äta gotti framför Sex and the City. Vid halv fem ska jag åka in på pilates, wei.

You wanna be on top?

6/1-09 Tisdag

18:36
Sista dagen på lovet, mitt sista riktiga jullov ever. Snyft..

Jobbat idag. Det var noll folk, men det gick ganska så snabbt ändå. Tur man har roliga workbuddies, PUSS!
M: Folk blir alltid så mycket piggare en timma före stängning, vad kan det bero på, tro?
C: Det är parningsdags.

Jag har lite smått ångest över att gå till skolan imorgon. Inte för att jag inte gillar skolan, eller för att jag inte vill ha skola, men för att jag borde ha skrivit klart min låt tills imorgon. Och det har jag inte gjort.. Jag får väl försöka skriva ner låten på papper i alla fall, så får det bli instrumentalt, om jag inte får värsta geni-idén nu. Fat chance..


21:00
Kollat på nya säsongen av Top Model. Det är mitt favvoprogram på tv just nu. Och på en bra tid desuutom; klockan åtta är det ingen annan som kollar på tv.

Har skrivit ner min låt nu, vet dock inte om det är rätt ackord och grejer. Jag har visst skrivit lite för komplicerad musik, haha. Men det blir bra, om jag är tvungen så kan jag faktiskt lära ut den imorgon. Hoppas dock jag slipper..

Nu ska jag gå och sova, eftersom det är skola imorgon. Jag behöver verkligen min sömn, så på skoldagar ska jag ligga till sängs senast 22:00. Nu hinner jag till och med kolla på några avsnitt av Sex and the City, har snart kollat klart på säsong 3. I love!

Know she's really there

5/1-09 Måndag

12:21
Ny vecka- nya tag, som det heter. Yes.

Sovit ut ordentligt idag, så himla skönt. Det är strålande väder ute, så jag ska ta mig en långpromenad med mamma sen. Hade egentligen tänkt åka pulka med Linn och Petter, men det gick visst inte.

Sista riktigt lediga dagen inför skolstarten, bläes. Fast det känns som jag haft ett väldigt långt lov.


14:06
Mamma och jag har varit ute och gått. Det var riktigt skönt faktiskt. Jag gillar när det är såhär kallt, det blir liksom så friskt ute, som uppe i fjällen.
   Jag känner mig lite extra hurtig idag, så nu tänker jag åka in till Haga och simma. (:


16:31
Simmade bara en kvart, det var så mycket folk. Men en kvart är ju bättre än ingen kvart i alla fall, så det så! Passade på att boka tider för träning i veckan. Nu ska inte mamma ha gympa på onsdagar, så då kan vi köra pilates istället, wei. (: 


18:55
Mamma och pappa är på trettondagsaftonsfest, så Marcus och jag är ensamma hemma. Därför blir det nu film och hämtpizza. Yay.

It's a rich man's world

4/1-09 Söndag

10:33
Är det bara jag, eller är det inte lite konstigt att det inte finns schema för skolan än? Visserligen börjar inte nya terminen förrän om en vecka, men ändå. Lite framförhållning, tack.

Nu ska jag snart iväg och jobba. Tredje dagen i rad nu, och kanske ska jobba måndag och tisdag också. Fast då är det som tur är bara öppet till sex, då är dte helt okej att jobba. Det är verkligen skillnad att jobba till åtta, det är mycket värre.
   Jag som inte fick så många tider i jul, nu har jag ju jobbat massor ändå. Till och med mer än jag hade tänkt, tror jag. Fast det är bra, jag vill ha pengar! Och de kommer behövas till flytten i höst..

'Cause I'm on my way

3/1-09 Lördag

21:03
Igår morse vaknade jag av att jobbet ringde och ville få dit mig. Eftersom jag är en väldigt snäll människa, som tänker på de lidande på jobbet, så ställde jag upp. Det var massor med folk och jag var väldigt yr hela dagen, don't know why. Men pengar är alltid pengar.

När jag kom hem var det middag med familjen Karlsson. De hade med sig urgulliga hunden Julia, hon är så himla mysig! Hon avslutade kvällen med att gå och lägga sig i mammas och pappas säng.

Jobbat idag igen. Inte min helg egentligen, men eftersom jag fått så få tider i jul så fick jag erbjudande att jobba nu i helgen, och jag vill ju, som sagt, ha pengar. Var väldigt lugnt idag, fast inte långtråkigt ändå.

Innan jobbet gick jag en runda på Marieberg pch shoppade på rean. Nu är det ju ännu mer rea, och som jag fyndade! Mer detaljer längre ner. (;

Nu är jag i Nora. Hade tänkt att Tommy skulle komma till mig, men han orkade inte. Så jag fick åka hit istället, så jag kommer vara snygg som tusan imorgon. Not. Har inte med mig några grejer alls, så jag kommer vara äcklig på jobbet, fast det gör inget, eftersom man ändå är så jäkla äcklig där. Men ändå.
   Vi har kollat på AFV, och nu ska vi snart se på Barnhemmet.

Dagens shoppingfynd:
- Mörkcerise tubklänning, Wear it, 70 kr (har kollat på den hela hösten, nu var den äntligen på rea. Inte för att den var dyr innan heller, men ändå, haha)
- 2 st t-shirts med tryck, Gina Tricot, 49 kr styck (måste ha till mina chinos!)
- Hjärtformade guldörhängen, H&M, 19:50 kr (nu gillar jag stora hängande örhängen igen..)
- Hårnålar med dekorationer, H&M, 29,50 kr (med en kort frisyr behövs såna ibland)
- Concealer, Konsum (!), 70 kr (trodde visserligen den kostade 35, men ändå, behövde en ny, och å har jag inget smink med mig tills imorgon, haha)

P.S. Tommy tvingar mig att skriva att jag tycker att han är söt. D.S.

En ny början

1/1-09 Torsdag

13:04
Jajemän, nu är det ett nytt år. Hoppas det blir ännu bättre än det förra.

Vi hade sjukt kul igår, trots att jag lyckades fixa vattenläcka i min vägg innan jag åkte. Och trots att vi tog fel bussar hela tiden.
   Började med middag hemma hos Hannes. Carin lagade någon slags örtagårdskyckling, supersmarrigt! Carins kompis Anna, och hennes pojkvän Henrik var också med.
   Sedan spelade vi Rappakalja, hur kul som helst. Vilken fantasi vissa har..
   Vid halv tolv åkte vi upp på stan och kollade på fyrverkerierna. Vid den tiden hade både Tommy och Hannes blivit rätt ordentligt dragna, själv hade jag nyktrat till. Så var det typ en timma kvar tills vår buss skulle gå, och då sa vi adjö till vårt sällskap och tog oss en runda på stan. Kallt som tusan var det, men sedan gick bussresan hem rätt bra, trodde det skulle vara mer folk.

Idag är vi lite bakis, eller ganska rejält bakis för vissa, och vi ska bara ta det lugnt. Vi planerar att åka till Nora, men vi får väl se hur mycket Tompan klarar av, han är rätt risig, så att säga..


21:56
Vi har verkligen sovit hela dagen, helt sjukt. Fattar inte att jag kan vara så trött. Men det har varit mysigt.

Sammanfattning av årets första dag;
- Sömn (sovit i flera omgångar)
- Skräckfilm (kollat på The Grudge, och ska snart kolla på The Eye)
- Fasta (åt ingenting förrän klockan nio på kvällen)

RSS 2.0