Battery Park

10/1-09 Lördag

18:39
Jobbat idag. Det var noll folk, men dagen gick rätt fort ändå. Trodde det skulle vara assegt, speciellt som jag hade rast redan klockan ett. Hade dock gärna gått hem tidigt, men aah.

Innan jobbet skjutsade jag Tommy till stan, och sen drog jag en repa till Lager157. Köpte mig en pytteväska i rosa, perfekt att ha när man går ut, alldeles lagom för att typ bara ha med sig leg, pengar och läppglans. 40 pix kostade den, värt. Hittade även en kofta för 75 kronor på GinaTricot som jag hade tänkt mig att köpa imorgon. Eller, jag ska i alla fall prova den imorgon, gillar jag den så köper jag den. Värt för 75 spänn ju. På tal om kofta borde jag nog ta upp min kofta från frysen.. Jag har hört att det ska motverka luddning.


20:48
Dagens Eeeeh, jaa.. just det.. :
Ellinor: Alltså, nån måste hjälpa mig i coffeshoppen, jag vet inte hur man gör våfflor och sånt.
Hanna: Våfflor?
E: Ja, han sa det.
H: Men det har vi inte ens.
E: Men..
Jag: Du, han menade nog en strut, en våffla liksom.


21:33
Har tittat lite på Körslaget med mami. Jag är lite kluven inför detta program, vet inte om jag gillar det eller inte Jag gillar det som koncept, men tycker inte det låter sådär jättebra om körerna. Kanske kan bero på att det är för dåligt ljud, eller att det är för små körer, nånting är det i alla fall. Idag tyckte jag i alla fall att Hanna var sämst. Sjukt bra låtval, dock lät det inte bra, det saknades samklang. Lite väl spretigt liksom. Bäst var Wells. Jag vill också ha en röd flygel..

Har en massa bra musik på datorn nu, laddat ner hela album av typen Best of 2008 och liknande. Nu har jag en massa gottigt att lyssna på. Borde dock rensa lite så jag bara har det jag verkligen gillar. Har typ en massa fransk musik som jag inte orkar lyssna på. Många av låtarna är jättefina, men jag behöver fatta vad de sjunger för att jag ska få någon riktig feeling. Well, well..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0