En sån där dag då man bara inte orkar

080229 Fredag, Skottdagen

14:52
Detta är en sådan dag som är så totalt onödig.
Började med sång imorse. Hade lite svårt att sjunga på grund av förkylningen, gjorde lite ont i halsen när man gick uppåt. Sjöng dock min låt och får en ny nästa gång.
Sen kör. Har så himla roliga låtar i år! Idag övade vi mest på Bli vår gäst, den är för skön. Jag kan liksom se hela sången framför mig, scen för scen. Ur Skönheten & Odjuret alltså.
Sen var det piano. Fast man kan väl inte kalla det lektion. Dan var bara där en minut, sen fick jag sitta där och öva själv. Fast jag orkade inte öva, dum som jag är, så jag satt och spelade en massa annat. Lyckades ändå komma försent till matten.
Ahh, matten alltså. Lämnade i alla fall in mitt prov idag, det blir IG, inget snack om saken. G är 12 poäng och jag gjorde tolv uppgifter, och har absolut inte rätt på allihop. Blir i alla fall omprov om två veckor. Nice. Kanske inte får godkänt då heller men ska banne mig plugag tills dess! Gjorde inget på lektionen för jag fattade inte. Måste kolla powerpoint.
Sen idrott. Ville inte riskera att bli sjuk igen så jag gick på promenad rutn ån med Linnea Werme istället. Det var väldigt skönt. Lite för blåsigt bara för att det skulle bli perfekt.
Nu är jag i alla fall hemma, skönt. Ska mest bara softa idag. Tänkte ta mig en sväng till affären och köpa något gottigt och en SOLO. Mysmys. Sen blir det Let's Dance ikväll.
Apropå Let's Dance; SVT har förstört min tvkväll! Man kan ju inte lägga Så Ska Det Låta samtidigt som det är Let's Dance på TV4! Skämms! Fast jag får väl kolla på reprisen istället, men det är ju inte lika kul..

Att göra till nästa vecka:
- Skriva om ett instrument från medeltiden (KUHI)
- Göra frågor till historia (s-block)
- Plugga matte (både till prov och för att komma ikapp)
- Plugga till arbetsmiljö- och säkerhetsprovet
- Fixa låt och text till MUKO:n


17:52
Mamma kom hem och ville gå ut och gå så jag följde med. Lika bra att ta chansen till motion när man får den. Gick nya motorvägen. Har inga bra skor att gå ut i eftersom joggingskorna är i skolan. Hade mina blåvitrandiga, det är tydligen hål i dem så jag hgade inneboende grus i skorna som knappt gick att få bort. Inte konstigt att det gjorde ont i hälen. Gick förbi Baastads. Linn och Johanna skulle på disco, Lena var barnvakt åt lilla Filip. Himla söt unge, sa inte ett ljud fastän Petter tog hans leksaker.
Lyssnar på Ron Pope nu, åh, va bra han är!

McLovin'

080228 Torsdag

16:58
Har vaknat femtioelva gånger inatt. Vet inte riktigt varför, men det var i alla fall en pelle som tog upp all plats. Typ. Kan ha varit jag också, men jag hade i alla fall sällskap. Ja.
Pallrade i alla fall mig iväg till skolan idag. Hade med mig Tommy på bussen, så vi gick av vid sjukhuset och gick sen över stan. Fin liten morgonpromenad. Sen åkte han hem och jag åkte till skolan.
Hade lite ångest över att jag inte hade gjort MUKO:n, trodde Cia skulle slå mig, men det gjorde hon inte. Jag och några till gör uppgiften nästa vecka. Blir pianoversionen av My Heart Will Go On och sen svensköversatt text till Heaven is a Place Nearby. Blir nog bra. Måste bara fixa en cd att bränna ner på..
GEMU:n gick väldigt fort idag, skönt. Hade en prao, typ. Han var cool.
Så var det s-block. Håller på med upplysningen nu. Vet inte om det är intressant än. Eller jo, jag tycker om historia. Men vi har väl inte riktigt kommit igång än.
Känner mig inte riktigt kry än så det blev ingen vattengympa idag. Synd, för det är så skönt. Men bättre att bli frisk. Har haft ont i mitt knä idag också, bajsigt.
Blir väl bara till att softa ikväll. Ska försöka öva lite på pianot och sången. Om jag orkar.

19:21
Kvällens accomplishments:
- En omgång tvätt
- Diskat
- Märkt alla DVD-skivor (stod ingenting på dem förut, hehe)
- Promenad med mor

Nu blir det Jeopardy och Nannyakuten.

You ask me why I love him

080227 Onsdag

12:49
Jag är sjuk igen, hurra. Hur fan lyckas jag?

Det började i måndags. började känna mig risig på lunchen. Sen var jag ändå med på idrotten och sprang runt på basketen, not so good. Mådde inget vidare efteråt. Ville gärna skippa matlagningen men hade ju redan missat två på raken. Läraren vill ju heller inte att man ska vara förkyld när man lagar mat där, men jag gick dit i alla fall och vi var så få där så det var skönt och då ville jag vara med ändå. Vi gjorde crepes med räk- och champinjonfyllning, dock var för sig. Det var hur gott som helst.
Efteråt åkte jag hem till Tommy. Tänkte att det var lika bra eftersom jag förmodligen inte skulle till skolan på tisdagen. Var lika bra att vara med honom då, han skulle ju ändå hem till mig på eftermiddagen. Hatar ändå att vara själv när jag är sjuk. Vi hade lite mys och sådär som vanligt. 

Var alltså hemma igår. Åkte in till stan vid tretiden, Tommy skulle till optikern. Jag mådde piss. Sen hem och kolla på tv, såg fyra avsnitt av Jericho. Mös och sådär. Myspys.

Hemma idag också, för säkerhets skull. Har nog ingen feber längre men fortfarande förkyld och sådär. Ska snart iväg till affären för att köpa lite glass så man kan gotta sig.
Blir förmodligen skola imorgon. Har panik inför MUKO:n. Man ska leta fram någon musik som ska passa till en text. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Just nu känns det faktiskt som att jag ska skolka från den uppgiften och säga att jag glömt eller något. Vi får se.
Jag vill ha pengar, nu.

15:10
Tommy ramlade förut när vi skulle cykla till affären. Jag vet inte hur han lyckades, men vi hann i alla fall inte ens nerför garageuppfarten. Han lyckades också på något sätt knyckla till ramen på hjulet så att det inte gick att cykla på den ordentligt. Således fick vi gå istället. Först blev det sopstationen och sen affären. Tänkte först köpa glass men det blev sura bilar och ferraris istället. Nu håller jag på att lag amat, klyftpotatis och köttbullar.

In loving memory

080224 Söndag

18:42
Var mycket mer folk på jobbet idag. Skönt. Stod på Nelly's.
Fuck, jag är så pank! I don't like it.. Måste fixa till finanserna alltså.. Fem dagar kvar till studiebidrag och det blir inte mycket kvar på den sen jag fört tillbaka pengarna till sommarkontot. Blä.
Jag saknar min bubbi! Han är så söt. Mitt mysmongo. Men på tisdag blir det gos i alla fall. (:
Har inte den minsta lust med skola nu. Blääää. Skulle behöva vila.. Fast ändå inte liksom. Fy, måste göra MUKO:n.. Jag vill inte. och har som vanligt inte övat på pianoläxan. Men det är i alla fall pilates imorgon, fy vad skönt.

Ingen utav oss två kan förutse hur det ska gå

080223 Lördag

00:00
Midnatt, räknas det som lördag eller söndag då?
Fixade min lugg idag. Blev helt okej, mycket bättre än den innan i alla fall, men ändå inte exakt som jag tänkt. Wellwell. Efter klippet hade jag lång tid kvar tills jag skulle börja så jag åkte till Sötvaruhuset och köpte godis. Träffade Bertil där. Sen köpte jag smink på H&M. Nice.
Skapligt med folk idag. Stod i disken. Fett lite folk efter 16:00, som alltid. Träffade Micke och Pernilla.
Mys med folket ikväll. Conny och Viktoria var här, sen kom Anna och Johannes. Tittade på melodifestivalen. Skandal att Patrik Isaksson inte gick vidare alls. Precis som i första när inte Velvet gick vidare. Vadihelvete?
Sen spelade vi lite Dart och PT. Jag vann, hehe.
Nyss skjutsat hem Anna och Johannes. Nu ska sovas. Puss!

Det är så nice

080222 Fredag

23:14
Ibland är det så nice att bara våga!
Åkte tidigt till jobbet diag för att jag hoppades på att få en klipptid innan jobbet. Dock fick jag en till imorgon förmiddag istället men det går bar det också. Bara jag får klippa till eländet. Åkte till Lager157 medan jag väntade på att börja jobba. Såg en sjukt fin skjortklänning, dock ingen jag hittade inne i själva affären, bara på topplistan. Villha.
Var lite mer folk på jobbet idag i alla fall. Vi hade skojigt.
Åkte hem och kollade Let's Dance. Lovely Karl-Petter!
Nu ska sovas, för jag är tröttis.

You're still emblazoned in my mind

080221 Torsdag

11:06
Blev lite ändrade planer igår.
Bakade en underbar äppelpaj, men hann inte mer än ta ut den ur ugnen innan jag var tvungen att åka iväg till gammelmormor. Eller tvungen och tvungen, men det blev så, haha. Hämtade Tommy i stan, åkte och tankade, ändrade tider på Haga och åkte sen till Pålsboda. Det var mys. Fick mat och sådär. Spelade lite Spingo och fikade. Fick tvåhundra kronor var, tack tanten!
På kvällen tittade vi på tv och åt äppelpajen. Det var mys.

Imorse åkte Tommy tidigt till jobbet men jag låg kvar och sov. Han är så söt när han ligger bredvid mig innan han ska iväg, mysen.
Nu sitter jag på biblan. Har lånat en ny bok, en om barnsoldater. Hoppas den är bra. Den är på engelska, men det ska väl gå bra, antar jag.
Ska snart klippa mig. Är nervös. Det är en himla bit som ska av. Men det är ju bra för håret, det är slitet som tusan. Hoppas det blir snyggt bara, är så himla rädd att jag ska hata det och att jag inte ska kunna sätta upp det ordentligt. Blah. Men det blir nog bra. Ska färga om håret ikväll också.
Efter klippet ska jag och mysen gå och äta lite mat. Så ska jag köpa thé till mamma också.
Pallar inte sitta här så länge, får bli lite fönstershopping innan klippningen. PUSS!

21:15
Jag är väldigt nöjd med min klippning förutom luggen som ser förjävlig ut. Ska fixa till den antingen imorgon eller i helgen, beroende på när det finns tid. Ville ju ha lugg men de skulle klippa in den mer i håret, nu ser det bara konstigt ut. Det blir nog bra sen. Annars tycker jag att håret är superfint och nu har jag även färgat om det, så det blir väl lite extra snajdigt nu, hehe.
Efter klippningen gick Tommy och jag till Pizzaplaneten och käkade. Det var mums. Sen köpte jag ett trepack örhängen på I am, och läppstift och hårmousse på H&M. Och så thé till mamma på Tehuset.
Nu blir det godnatt!

Allt under himmelens fäste

080220 Onsdag

09:58
Drömde så sjukt inatt, jag blir galen. Vi behöver ju inte gå in på vad det handlade om, men det var helt knäppt.
Fy, vad sugen jag blev på att åka till Lager157 helt plötsligt.. Men det blir inget av med det, för jag är typ pank. I alla fall efter klippningen imorgon. Illa. Dock bara nio dagar kvar till studiebidrag.
Idag kommer min lovely hamster hit. Har saknat honom massor! Ska dock lämna honom ett par timmar när jag åker iväg på pilates. Pilates is the shit. Ska boka nya tider till nästa vecka också. Blir förmodlgen pilates måndag, simma onsdag och vattenjympa torsdag. Fett nice.
Yeah, blir härliga gänget på teatern i höst; jag, Sofia, Angelique och Krille! FETTNICE! Hoppas alla får samma termin bara..

Sorgset

080219 Tisdag

21:10
Jag deppar för att jag är inne på sista säsongen av Desperate Housewives. Buhuuuu. Eller jag tror det är sista eftersom det bara är tio avsnitt? Blääää. Ge mig mer!
Jobbat idag. Var sjukt segt idag också, fast ändå bättre än igår.
Dagens inköp: 2-pack diadem, hårnålar och duschscrub. Klipptid på torsdag, yes!

I'm a superwoman

080218 Måndag

20:53
Ny vecka, nya tag.
Åkte med 09:28-bussen imorse, var inne i stan 09:46. Då var inte ens butikerna öppna. Gick in på bibblan för att kolla om det fanns nån bra bok men det gjorde det inte. Hittar aldrig böcker där, bara på bibblan här hemma. Läste dock lite snabbt i Hur Ronja Rövardotter blev film. Den var rar.
Sen gick jag och kollade runt i affärer. Hittade assnygga jeans på Zara men de var för små. Helt sjukt, fick dem inte ens över låren och det var 40. Måste ha varit konstig storlek för jag köpte 40 där nyss. Blä på affärer, de får en alltid att känna sig så tjock. Träffade dock Jonna Indiska. Jag köpte två linnen för sammanlagt 99 kronor, såna som jag har ett turkost som jag brukar köra pilates i. Sjutk sköna. Köpte ett svart och ett vitt, Jonna köpte ett blått.
Sen mötte vi Annie på busshållsplatsen. Åket til jobbet och sådär. Jonna och jag började klockan tolv och var där redan vid kvart i elva så vi tog oss en sväng på Marieberg också. Slutade med att jag köpte två hårspännen, ett rouge och hårfärg på H&M också. Pank snart igen, blä.
Var sjukt lite folk på jobbet idag. Sugigt. Dagen verkligen segade sig fram. Stod i disken ich körde ut i lobbyn ibland. Segt som fan. Hoppas det är mer folk imorgon.
Som sagt jobb imorgon också. Sista dagen innan två dagars ledighet, skönt som fan.
På onsdag ska jag städa och tröna pilates. Sen kommer min bubbe hem till mig.
Torsdag pker vi förmodligen hem till gammis och myser. :)


Left wondering what could have been

080217 Söndag

22:10
I fredags var Tommy och jag och käkade på Pacos. Så himla dyrt, rätt ovärt att köpa pizza egentligen.. Men aldrig att jag betalar 139 spänn för mat, no way. Sen kollade vi på Sweeney Todd. Den sög, jag somnade. Massa från klassen som kollade på den också..
Igår jobbade jag. Sen åkte jag till Karin som fyllde 19. Det var lite fika och så men jag hade ju lovat Anna att kolla Melodifestivalen med henne så var bara där en timma. Hade mys med Anna och Johannes. Kollade MF och Se upp för dårarna.
Idag har jag också jobbat. Gick sååå seeeegt. Lekt med Anna. Kollat tv.
Nu ska jag gå och lägga mig. Tröttis. Jobba imorrn.

Stockholm

080215 Fredag

15:11
Igår var alla estettvåor i Stockholm på studiebesök. Vi åkte från skolan klockan sju, fruktansvärt tidigt efetrsom det betydde att man fick gå upp halv sex. Blä! Jag sov nästan hela resan klan jag säga..
Första anhalt var Kungliga Operan. Den var sjukt fin på sina ställen, en massa guld och sånt där. Eftersom de gör en Pippi Långstrump-föreställning så hade de en stor rutschbana mitt i den fina trappan. Först gick vi och kollade hur det såg ut bakom scenen och sådär. Scenen var hur stor som helst men dte var då inte vackert, så oglammigt så det finns inte. Såg ut som en lagerlokal. Däremot är själva salongen jättefin. De har världens vackraste lampa i taket, jag vill ha en brosch som ser ut som den. Eller en ring. Vi fick också kolla på kungafamiljens loge och sådär. Det var ju tjusigt men deras sittplatser är ju inte alls de bästa, de är apnära scenen och man ser knappt något men det är väl mest för att de själva ska synas..
Sen hade vi fyra timmars fritid. Jag, Hanna och Ida gick på stan och hade mycket trevligt. Det var ingen av oss som direkt skulle shoppa men Hanna var nära att köpa en klänning för över 700 spänn, Ida köpte en scarf och själv köpte jag tre par trosor på TopShop. Var väldigt kallt men vi fick ändå för oss att vi skulle gå och köpa glass bara för att det var så soligt. Vi hade tänkt sätta oss på några bänkar och ta fina kort men just som vi köpt våra glassar så började det blåsa en massa så det gick åt skogen. Men glassen var god.. Och vi såg Sofi FahrmanH&M, hehe.
Nästa studiebesök var Konserthuset. Det var väligt fint därinne också. Där fick vi dock mest bara information, men det bästa var att man fick kissa efetrsom vi hade hållt oss sen bussen. Men det är ju coolt att ha varit där Nobelfesten hålls..
Sen var det bara att springa till bussen som tog oss till vår sista anhalt; Bewaldhallen. Där fick vi först lite information om deras verksamhet och sedan fick vi lyssna på en repetition med Radiokören. Det var lite fränt men det var för sent på dagen och de sjöng på ryska, så halva klassen somnade. Förhoppningsvis såg inte kören det.. Men visst var de bra, men det funkade liksom inte den gången.
Vid halv sjutiden åkte vi hemåt. Vi kollade på Grease och sen TimeOut. Så kom mamma och hämtade mig vid skolan.

Idag har vi haft redovisningar av vår koll på skolan. Gick jättebra, det var inga som helst problem. Sen var vi och kollade på ettornas ESO. Den var bra, men en del fattade man inte, men en hel del var väldigt kul. Lyckost Sebbe som fick göra om veckan i år också..
Efteråt gick jag, Veronika, Anna och Amanda upp på stan och sen träffade jag Elin och Sofie så vi gick på stan en stund. Elin köpte mössa och Sofie köpte skor. Efter en stund gick Sofie hem och jag och Elin gick till La Baguette och åt lunch. Mumsigt var det. Sen gick Elin till Wasakonditoriet och träffade sin mamma och då gick jag till H&M och handlade lite smått och gott. Sen gick jag till bussen. Somnade såklart. Så skönt.
Nu ska jag ladda upp bilderna från igår och försöka fixa lite bio tills ikväll då. Ska bli mys.
Fick bara 2 400 i lön, lite besviken, trodde jag skulle få mer. Men la undan 1 500 av lönen i alla fall så det är ju bra. Har 3 500 på sommarkontot, kommer bli en rejäl slant till sommaren, yes!
Imorgon ska jag hem till Karin efter jobbet, eftersom hon fyller 19. Det blir nice.

I'm feelin' all right

080213 Onsdag

10:02
Så mycket för den sovmorgonen. Eller okej, jag har sovit i elva timmar.. Var så himlans trött igårkväll så jag däckade runt tio. Vaknade typ halv nio. Låg kvar och kollade på lovely Desperate Housewives. Bäst är det.
Har ätit lite frukost och ska snart lägga mig i badet bara för att det är skönt. Lyssnar nu på Alicia Keys. Hon är störtbra. Har ju en massa bra album på datorn nu..
Ska åka in till pappa vid tvåtiden. Behöver nog åtminstone en och en halv timme, men måste ju hinna till Haga också. Och äta nåt också.
Fint väder idag, det gillar vi ju skarpt. Vet inte vad jag ska ha på mig idag..

12:56
Jag är liksom inte gjord för hemmaliv. I alla fall inte ensam. Jag blir så otroligt rastlös. Idag hade det varit sjukt skönt med en promenad men jag är samtidigt så stressad över att inte hinna med allt att jag inte pallar att ta en promenad, för jag kommer inte kunna njuta av den ändå. Jag ska i alla fall försöka vara ute i solen så mycket som möjligt idag, ska ju i alla fall till och från busshållsplatser och sånt, haha. Man måste ju passa på att ta lite bilder också, något bevis på att solen faktiskt finns måste man väl ha. Mys! Jag vill ha sol jämt. GE MIG VÅR!
Dagens outfit: Leggings, cityshorts, lila topp, halvuppsatt hår, nya svatra skorna, svart cardigan.

20:07
Har varit en riktigt skön dag. Tog lite bilder när jag satt på busshållplatsen, måste ju passa på när det är så idealiskt ljus.
Jag hade tänkt mig att 16 eller 11:an skulle gå typ lite jämt men jag fick banne mig vänta tjugo minuter inne i stan. Inte kul. Fast man kunde ju kolla lite i affärer. Träffade Linn på bussen.
Satte mig i en fåtölj på pappas jobb och började med uppdraget. Gick bra. Sen kollade jag pappas kontor också. Gick fortare än vad jag trodde att det skulle göra. Tog knappt en halvtimma.
Sen tog jag 16 ändå från pappas jobb och ner till skolan typ. Gick till McDonald's, var ju tvungen att äta innan träningen. Blev en naturell McChicken, den var inget god. Inte pommes fritesen heller. Och det var en kärring i kassan, hate her.
Sen gick jag till Hagabiblioteket och började skriva ner rapporten. Hann med ganska mycket, ska renskrivas nu.
Så var det pilates. Sjukt skönt. Går tydligen på måndagar också, kanske borde börja gå på dem också, eller överhuvudtaget istället för onsdagana eftersom det passar bättre. Mycket nice i alla fall.
Hem, tog bilen till Ica och köpte vindruvor och digestive tills imorgon.
Nu ska jag verkligen försöka skriva rapporten så jag slipper skriva så mycket imorrn. Men vill komma i säng tidigt eftersom vi ska vara på skolan 06:50. Pusshej.

21:34
Phew, äntligen klar med rapporten. Trodde den skulle bli längre men två sidor dataskrivet är väl okej antar jag. Sex sidor handskrivet..
Nu ska jag sova, tjohooo!

No one, no one

080212 Tisdag

17:33
Jag var sjukt trött när jag vaknade imorse. Satte till och med på snooze en gång och det har jag gjort max fem gånger i hela mitt liv. Fatta då hur trött jag var. Och då gick jag ändå och lade mig tidigt igår. Wierd.
Arbetsmiljö och säkerhet idag också. Sjukt seg morgon när alla skulle redovisa sitt drömschema. Allas var ju i princip likadana. Men det var en riktigt bra föreläsning av en brandman på eftermiddagen. Det var både underhållande och intressant. Fick se ett par riktigt gripande filmklipp och sådär. Linnea och jag fixade vår skolundersökning också, skönt att ha det ur världen. Nu är det bara arbetsplatsbesöket kvar imorgon. Hela kvällen imorgon måste ägnas åt att skriva rapporten. Bajs. Men himla skönt att inte behöva sitta i skolan imorgon, kan sova hur länge jag vill. Åker nog in till pappa till typ två och försöker ta mig därifrån efter fyra nån gång. Vi får se hur lång tid det tar men vid fem måste jag vara på Haga eftersom jag ska på pilates. Är pepp som fan.
På torsdag är det ju Stockholm också och det ska man ju inte klaga över, fastän det är på alla hjärtans dag. Blir nog kul, och absolut bättre än skolan.
På fredag blir det biomys med bebis, firar ett år och tre månader. PUSS på det!
Helgen blir det jobb igen. En hel del jobb över lovet också. Ska dock ha två dagar ledigt åtminstone.

21:14
Jag måste sluta äta godis och dricka läsk, det förstör verkligen tänderna. Mina tänder ser ut som skit. Börjar bli känsliga till och med. Bläblä, det är ju så gott. Men jag tnker inte sluta svulla för det, jag får helt enkelt äta andra snacks. Chips är visserligen feta men de förstör ju inte tänderna på samma vis. Och så får jag dricka lättdryck och det är ju gott. Ska köpa tandtråd och munskölj. Flourtabletter äter jag redan. Köra på ordentligt med tandborstning, har varit rätt slarvig med det under åren, men nu har jag minsann ryckt upp mig.
Är väldigt trött. Ska gå och lägga mig nu. Är förkyld i ögonen, eller rättare sagt i bihålorna rutn ögonen och i pannan. Känns skumt att vara tät i bihålorna utan att vara täppt i näsan, men så kan det gå.
Inatt ska jag sova med håret i flätor så jag får snygga vågor imorgon. Dessutom ska jag nog ha jeans imorgon, för omväxlings skull. Och nya svarta skorna, så har jag invigt alla tre paren. Puss på skor och kläder och smink! Oj..

Små lätta moln

080211 Måndag

17:19
Jaha, då var arbetsmiljö- och säkerhetsveckan igång då. Har inte alls varit så jobbigt som jag trott. Haft lite föreläsningar och så, har blivit en hel del anteckningar. Han snubben som föreläste om tinnitus var så sjukt dålig. Han var från Danmark så man fattade ju inte vad han sa och så var det en så tråkig röst att man somnade, vilket flera gjorde. Hade också litet grupparbete.
Jag har varit så himla glad att det har varit fint väder idag, sörjde dock att jag inte hade kameran med mig så jag kunde ta bevis.. Hoppas vädret håller i sig dock. Fast det gör det väl inte..
Har gjort lite val inför hösten också. På IV-valet tog jag fortsättningskursen i teater, hoppas gamla gänget också gör det, och så valde jag turism. Så hade jag typ engelskgrejer som andrahandsval och så. På lokala valet valde jag franska som förstahansdval. Har varit lite sugen på att lära mig det ett tag nu så varför inte? Får jag inte det så har jag psykologi A och idrott och hälsa B som val på hösten, och svenska C och fritidskunskap som val till våren. Blir nog bra.
Ikväll ska jag nog mest bara ta det lugnt. Kanske börja spåna lite på rapporten som ska lämnas in på fredag, fast det blir ju lite knäppt eftersom vi har föreläsningar imorgon, och arbetsplatsbesöket på onsdag. Vet itne hru man ska hinna egentligen eftersom man rimigtvis inte borde göra rapporten förrän man fått all information, vilket då är på onsdag. Och torsdag är vi ju i Stockholm hela dagen så man kommer ju inte sätta sig och skriva rapport på torsdagskvällen direkt. Och så är det baar nån timme på morgonen på fredagen och det känns ju lite ovärt att åka in till skolan för att sitta vid deras crappiga datorer på+ morgonen och sen gå på ESO:n och sen ha muntligt. fast man kan  i och för sig jobba med den när de andra redovisar. jaja, jag ska försöka göra så mycket som möjligt imorgonkväll och sen komplettera med det jag fick fram på arbetsplatsbesöket.

Man ska ha husvagn

080210 Söndag

20:06
Blev en del shopping igår ändå. Började med Skopunkten, PUSS på denna ljuvliga affär! De hade en massa rea så jag passade såklart på att handla. Det blev tre par skor för 98 kronor, så sjukt billigt! Det var ett par lila stövletter, ett par röda "gubbskor" samt ett par svarta "gubbskor". Sen blev det lite smink på H&M, och sen tre par trosor plus ett lipgloss på KappAhl. Hade ju helst velat köpa lite kläder men nu fanns det inget i min smak. Tyvärr lite för mycket pengar spenderade på skitsaker, men det var det värt. Det var en fin eftermiddag. Vi åt varsin McFlurry på McDonald's och så köpte vi varsin godispåse på Sötvaruhuset. Var helt stört mycket folk, var aslång kö. Men det är det alltid värt där, trots att de gått upp i pris.
På kvällen åt vi revbensspjäll och hasselbackspotatis, kollade på Melodifestivalen (hur i helvete kunde Christer Sjögren gå till final?!?) och sen spelade jag, Tommy och Marcus Monopol. Har blivit mycket av det på sistone, men det är ju skoj.
Idag har vi mest latat oss. Ett par vändor till affären och ett parti Monopol har det dock hunnits med. Och så har vi kollat på första säsongen av En annan del av Köping och så lite Robins.
Resten av kvällen blir väl tv och sådär. Försöka komma i säng tidigt, blir jobbig vecka med arbetsmiljö och säkerhet.

Goes right down

080209 Lördag

14:10
Idag har jag varit på sjukhuset i Karlskoga och röntgat knäet. Det var läskigt att vara i den där maskinen, det bullrade som jag vet inte vad. Fast det gick rätt fort och jag låg bekvämt, och musik hade man ju så det gick bra. Hoppas svaren inte tar alltför lång tid nu bara.
I eftermiddag blir det shopping med min karl. Trevlans. Och ikväll blir det melodifestivalen.

For your information

080208

16:32
Jag var väldigt trött när jag vaknade imorse. Inte så kuligt.
För en gångs skull var vi alla tre på sången. Dock så sjöng inte Kajsa. Slapp alltså sjunga Lady Marmalade. Vi har vistema nu; jag ska sjunga en Helen Sjöholm. Det blir nog bra. Har ju ett par veckor på mig att öva nu också.
Övade med ettorna på kören. Sjukt pepp på vårkonsert, så bra låtar!
Gick okej på pianot. Så synd att man aldrig orkar öva, det är liksom lite synd om Dan. Men vi höll på lite idag i alla fall, och även här är det ju flera veckor kvar till nästa lektion. ÖVA!
Fick ha mitt matteprov idag. Det var inte så lyckat. Jag fick total black out och kunde inte ens lösa de enklaste talen. Blir nog inte godkänt men ett par poäng förhoppningsvis. Hann inte äta någon lunch tyvärr.
Gymmade på idrotten. Verkar som att lärarna fått upp ögonen för mitt knä, det kan man nog utnyttja, hehe. Först var jag själv men sen kom Malin Hansson och Samantha också. Var trevligt.
CP-bussen bytte nummer på bussen efter att den åkt ifrån sjukhuset så jag missade den. Fick ta 513 istället. Hate. Var nån läskig snubbe som gick och visslade hela tiden som gick bakom mig. Lite scary.
Har spelat Monopol med Marcus. Det är riktigt kul. Har spelat det en massa senaste veckorna.
Ikväll blir det Let's Dance och sådär. Mysmys.

22:03
Karl-Petter är bara för puss. Mitt charmtroll.
Håller på att ladda ner en massa spännande album. Det har varit sjukt lite musik senaste året, jag vet inte vad det kan bero på. Men nu är jag lite sugen igen, så en hel del nytt kommer det.
Jag har verkligen problem med min ångest och stressen och allt. Jag vet liksom inte varifrån det kommer, det är bara sjukt jobbigt. Bryter ihop och sånt där annat otrevligt. Kan inte sitta hemma och ta dte lugnt för då blir jag för rastlös och blir stressad för det istället. Uscha. Imorgon tänker jag ta en terapi-shoppingrunda med min man. Shopping gör mig glad och lugn, tills jag inser hur mycket jag har spenderat. Men det är ju också en lustig grej; jag får panik över att jag gör av med pengar när jag shoppar, men paniken är över att jag inte har pengar att shoppa för. Det är ju liksom samma grej. Jag fattar inte. Knäpptknäppt.

You take your girl and multiply her with four

080207

18:16
Det var mys med min man igår. Han är bäst, utan protest. <3
Tog bilen till skolan idag. Skönt.
Vi hade MUKO. Vi hade radioteater, det var jättekul. Min grupp läste Sagan om pannkakan. Riktigt skojigt var det faktiskt.
Sen hade vi GEMU. Satt där och tragglade med de där jävla ackordföljderna.. Gick ganska snabbt, för en gångs skull.
Sen tappade jag bort muina nycklar av någon outgrundlig anledning. Jag var helt säker på att jag hade lagt dem i min väska, men de var bara borta. Som tur var så hade jag ju min väska med bilnycklarna och sådär, annars hade jag fått panik. Som tur var så var det någon som lämnade in dem till expeditionen så jag fick tillbaka dem.
Hade s-block. Gick också fort. Var ett par redovisningar och sen kollade vi på filmklipp. Jag hade mastodonthuvudvärk igen. Blä.
Åkte hemåt. Var stopp på E18, fick nästan start i backe..
När jag kom hem hittade jag pappa läggandes puzzel. Jag ba, what? Inget ont om puzzel men min pappa är liksom inte en puzzelmänniska. Men det var skoj.
Falukorv på menyn. I hate falukorv. Därför åt jag två bakpotatisar när jag kom hem istället. Det var gottigt.
Jag känner verkligen inte för att gå till skolan, vill bara bli frisk. Undrar hur det känns att verkligen vara helt frisk? I don't remember anymore. Men vill ju samtidigt inte ha mer frånvaro från skolan. Undrar om jag har varit en hel vecka i skolan sen jul? I don't know. Hur ska det gå nästa vecka när man verkligen inte kan vara borta en endaste dag? Why meeeeee..


22:04
Mami och jag har kollat på tv ikväll. Det blev Jeopardy (sååå mycket bättre med kändisar!) och sen QX Gaygalan. Galan var egentligen rätt tråkig, det var liksom inte lika glammigt som typ guldbaggegalan när man får se klipp på alla nominerade, men det var ändå kul. Pia Johansson äger ju. Puss på alla homosar där ute, jag vill ha en gaykille som bästis (don't ask why)!

Ångest ångest ångest

080206 Onsdag

11:22
Jag har ångest och jag vet inte vartifrån den kommer. Den kom smygande och helt plötsligt hade den mig bara i sitt grepp. Åhnej! Jag vill inte! Bortbortbort! Det gör liksom ont i kroppen, något som strålar ut. Blä! Ta bort! Dåligt samveet för skolan och allt annat. Fyfan. Hatehatehate. Ge mig lite vila, ge mig sommar och semester.  Fast vem sa att det blev bättre då? Då har man väl dåligt samvete för det som är hemma. Sugmig. Gör mig frisk, på riktigt den här gången.

Min heting

080205 Tisdag

20:59
Jag borde verkligen ha haft mitt KUHI-prov idag. Jag borde verkligen plugga matte idag. Jag borde verkligen gå och ha matteprov imorgon. Men jag säger nej. Vila först, prov sen.
Vaknade imorse och mådde konstigt. Tror pappa har smittat mig. Haft en sån huvudvärk idag. Gick hem efter ensemblen. Var fett nice att ha bilen, men fick inte igång den när jag skulle hem, provade hur länge som helst. Hate that car..
Både Marcus och pappa hemma idag. Vi kollade på Blades of Glory. Jag somnade. Var så himla skönt att sova i soffan, drömde en massa till och med.
I ärlighetens namn tror jag att det är lika bra att vara hema imorgon också. Jag kommer inte göra mig själv rättvisa på provet. Jag hatar mig själv för att jag är hemma, men jag mår inte bra, okej? För mycket, för ofta. Allt piss. Får så dåligt samvete, men vad göra? Så länge jag inte överskrider några gränser får det gå.
Åh, känns som att man är tillbaka i nian, man har inte tid med sig själv. Jag vet inte vad det är som tar upp tiden heller. Hatehatehate.

Allt är nästan perfekt

080204 Måndag

10:40
Ja, man kan väl säga som så att lördagen blev långt ifrån vad vi hade tänkt oss. Tommy hade ont i magen, precis som han alltid har när vi ska iväg på något kul. Detta blev bara värre och värre och till slut var han tvungen att spy uppe i huvudstaden och dedan var det liksom kört. Vi hann i alla fall kolla var kanal5 höll hus och jag kunde äta lite pizza (som för övrigt var snoräcklig och snordyr), sedan var det bara att ringa hem och be mamma boka biljetter hem igen. Så himla typiskt men det fanns liksom inget alternativ, mår man så illa som Tommy gjorde då så vill man bara hem. Som tur var så kostade inte bussbiljetterna så mycket och vi behövde bara vänta i en timma. Tog aningens längre tid hem än beräknat, eftersom det var så himla mycket snö, men hem kom vi.
Igår jobbade jag igen. Var lite här och där. Var ganska lugnt ändå.
Efter jobbet åkte jag in till stan. Var meningen att jag skulle vänta två timmar på Norabussen men sen fick Tommy lite dåligt samvete och kom in och hämtade mig. Jag åt på McDonald's först, för jag varf hungrig.
När vi kom hem till Nora kollade vi på En annan del av Köping och senare på Extra Extra. Mys och gos.
Idag har jag sovmorgon till halv ett eftersom jag valde att ha mitt engelskprov vecka 9. Slönt! Bara idrott och matlagning.
De närmsta dagarna blir PLUGGPLUGGPLUGG! Fy fasen..


17:29
Ovärd skoldag. Skulle köra spinning på gympan, men det var så sjukt obekvämt så jag gick till gymmet istället. Helt själv var jag, ganska skönt men skumt. Sen dissade jag och Sofie matlagningen. Illa, men vafan. Vi gick på stan istället. Dagens köp blev två par långa linnen (GinatTricot) som jag ska ha under lite kortare toppar till tights, samt svarta tights och en lång grå kofta (H&M). Nu har jag dock inga pengar kvar, inte bra. Well.
När jag kom hem var alla andra redan hemma. Mamma var magsjuk igår så hon var hemma för att vila upp sig, Marcus hade spytt imorse och pappa var genomförkyld.
Har varit duktig och städat idag. Inte för att det direkt ser städat ut, men jag har faktiskt plockat undan. Ska bara dammsuga lite och sånt där.. Måste plugga matte och KUHI sen. I hate.

And you talked about your loved ones

080202 Lördag

10:53
Jag vaknade vid sex imorse och kunde inte somna om, jag var verkligen vaken. Kunde inte somna förrän vid halv niotiden och det var ju ganska värdelöst eftersom jag skulle upp klockan tio. Var så sjukt trött när jag vaknade att det är ett under att jag ens tog mig ur sängen. Bläh! Men nu ska vi snart åka i alla fall. Äckelpäckelväder ute men det får man ta. Hade inte tänkt vara ute mer än nödvändigt ändå så. Vetitusan om det är så smart att inte ha tjock tröja dock.. Well.. Apkul ska det bli i alla fall. :)

All of our bumpy rides

080201 Fredag

09:16
Sångaftonen gick bra i tisdags men den var otroligt dryg. Fruktansvärt långdraget, särskitl som vi skulle samlas 16:30, konserten började 18:30 och jag inte sjöng förrän typ 20:00. Inte kul. Jag mådde konstigt också. Jag, mamma och Linnea Werme åkte till Mcdonald's och kom tillbaka till andra akten av konserten istället.
I onsdags hade vi redovisning på vårt mediaarbete. Det var jättemånga grupper som inte gjorde sina redovisningar, men vi gjorde vår och det gick jättebra. Tog kanske tjugo minuter eller nåt sånt.
Funkade bra på matten också, gjorde en massa blandade övningar och det gick finfint. Känns okej inför provet.
Träffade min babe, gick runt på stan en stund. Jag reafyndade på H&M, en blålila topp för 24,50. I like!
Sen gick vi till Fröken Brogrens och tjockade. Det var mys.
På kvällen åkte vi till Fjugesta och firade Mahtilda som fyllde 21. Deras katt är nog den sötaste som finns, världens mjukaste päls.
Igår var jag hemma från skolan. Vaknade med stans illamående och det höll i hela dagen. Var inte ett dugg kul. Var dock ingen magsjuka för jag spydde inte, som tur var. Kände mig åtminstone bättre på kvällen.
Idag är jag också hemma, för säkerhets skull. Känner mig helt okej. Ska försöka få lite saker gjorda. Tog med mig en massa plugg hem, kanske borde kolla igenom det.. Och städa. Ikväll ska jag i alla fall iväg och ta blodprov.
Imorgon är det Fråga Olle!

21:45
Mysdag med älskling. Kollat på Beck, det är för bra.
Var inne och tog blodprov, gick jättefort. Fick en biobiljett som tack för att jag varit med i vaccinstudien, thanks dude.
Innan vi åkte till blodprovet så åkte vi in till Rusta en sväng. Var inte mycket att ha men jag köpte en jordgubbsdoftande läppbalsam och godis inför bussresan imorrn. Efteråt åkte jag till Willys och köpte cola och sen till McDonald's för att köpa mat till Marcus. Han har varit jättearg hela veckan för att jag fick donkish på sångaftonen och inte han.
När jag kom hem fick jag underbar mat; fläskkarré och potatisgratäng. Kände dock att det saknades Coca Cola så fick åka till affären och köpa en flarre. Mumma, säger jag bara.
Kvällen tillägnades tv:n. Kollade såklart Let's Dance. I pausen kollade vi dock på Robins. Har aldrig sett det förut men det lilla jag såg var banne mig bra. Skrattade så jag grät när Thomas Järvheden berättade om en massa konstiga djur han stött på under sina utlandsvistelser. Helt sjukt vad roligt jag hade åt detta. Mumma.
Jag längtar som tusan tills imorrn. Åh!

RSS 2.0