You're still emblazoned in my mind

080221 Torsdag

11:06
Blev lite ändrade planer igår.
Bakade en underbar äppelpaj, men hann inte mer än ta ut den ur ugnen innan jag var tvungen att åka iväg till gammelmormor. Eller tvungen och tvungen, men det blev så, haha. Hämtade Tommy i stan, åkte och tankade, ändrade tider på Haga och åkte sen till Pålsboda. Det var mys. Fick mat och sådär. Spelade lite Spingo och fikade. Fick tvåhundra kronor var, tack tanten!
På kvällen tittade vi på tv och åt äppelpajen. Det var mys.

Imorse åkte Tommy tidigt till jobbet men jag låg kvar och sov. Han är så söt när han ligger bredvid mig innan han ska iväg, mysen.
Nu sitter jag på biblan. Har lånat en ny bok, en om barnsoldater. Hoppas den är bra. Den är på engelska, men det ska väl gå bra, antar jag.
Ska snart klippa mig. Är nervös. Det är en himla bit som ska av. Men det är ju bra för håret, det är slitet som tusan. Hoppas det blir snyggt bara, är så himla rädd att jag ska hata det och att jag inte ska kunna sätta upp det ordentligt. Blah. Men det blir nog bra. Ska färga om håret ikväll också.
Efter klippet ska jag och mysen gå och äta lite mat. Så ska jag köpa thé till mamma också.
Pallar inte sitta här så länge, får bli lite fönstershopping innan klippningen. PUSS!

21:15
Jag är väldigt nöjd med min klippning förutom luggen som ser förjävlig ut. Ska fixa till den antingen imorgon eller i helgen, beroende på när det finns tid. Ville ju ha lugg men de skulle klippa in den mer i håret, nu ser det bara konstigt ut. Det blir nog bra sen. Annars tycker jag att håret är superfint och nu har jag även färgat om det, så det blir väl lite extra snajdigt nu, hehe.
Efter klippningen gick Tommy och jag till Pizzaplaneten och käkade. Det var mums. Sen köpte jag ett trepack örhängen på I am, och läppstift och hårmousse på H&M. Och så thé till mamma på Tehuset.
Nu blir det godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0