Fall is coming over me

070228, onsdag

08:09 -
Jag glömde bort att jag skulle åka halv nio idag så jag fick ställa om klockan imorse och sova lite till. Det var väldigt skönt men jag hade kunnat sova ännu längre för jag var så snabb idag. Men det är ju skönt att komma upp också.
Iväg på idrott nu, hoppas det inte är nåt alltför konditionskrävande för jag har ingen astmamedicin än, ska hämta ut den idag. Iväg till optikern sen och så leka med Tommy. Han ska följa med mig till skolan och äta och sådär och vänta på mig när jag är på klassrådet, hihi. Sen ska vi hem till mig och så sover han kvar, weeeei. (: <3

Längtan

070227, tisdag

10:05 -
Satt i typ tre timmar hos älskling igår och fixade med Londonresan. Köpt biljetter nu, den trettonde augusti bär det av! :D Så himla kul ska det bli. (: Jag åt inte så mycket igår så när jag var där så vart jag jättehungrig men då hittade Tommy en påse med pizzabullar som bara tog nån minut i micron så jag blev glad, haha. Sen rotade han fram en kladdkaka också, hujedamej, då var jag i himlen. :P Mys med kladdkaka och Prison Break, me like. ^^
S-block idag igen, orka. Men vi har i alla fall sett på film i Riografen, nån konstig tysk film men den var helt okej faktiskt. Ska gå tillbaka nu..
I eftermiddag ska jag städa och så är det kör. ^^

21:53 - Jag har faktiskt varit riktigt duktig idag. Jag lagade ordentlig mat när jag kom hem fastän jag var aphungrig. Eller okej, köttsoppa men det är bättre än mackor. :P Sen diskade jag en massa och så städade jag massa på mitt rum. Rensade lite smink, flyttade på alla filmer och sådär. Och så dammsög jag, det behövdes verkligen. Nästa projekt blir att göra iordning i bokhyllan, slängde bara in grejerna där idag, hann inte mer för Tommy kom. Då fick jag skotta också, fy fabian vad jobbigt. Men vi spelade lite Svampbob och la oss i sängen ett tag och vilade och sen åkte vi in till stan. Det vart så stressigt till ahns huss att jag inte ens hann få en avskedspuss. :( Massa folk på sjuan, kom lite försent till kören men det gjorde ingenting. Fick utökat solo, har en hel låt, wehey. ^^ Sak bli kul. Blir massa den helgen. Fredagen förmodligen lunchkonsert där jag ska spela bas, sen på kvällen är det musikalkonsert, på lördagen Kvarteret Skatan i Stockholm och på söndagen uppsjungning. Men det blir skoj.

22:29 - Fick nyss reda på att vi fått fyra biljetetr till inspeningen av Extra! Extra! till den 3/4. Fan va kul, blir jag, Tommy, anna och nån av Tommys kompisar, så jääkla kul! Har massor att se fram emot nu. Wei.

28/2 - Optikern 11:00
3/3 - Sekretariat 14:00, Melodifestivalen med Anna
9/3 - Eventuellt lunchkonsert, musikalkonsert
10/3 - Kvarteret Skatan i Stockholm med Tommy
11/3 - Uppsjungning med kören 10:00
3/4 - Extra! Extra! i Stockholm med Anna och Tommy
5-6/4 - Åland med Tommy
5/5 - SM-finaler i hanboll med Anna
11-13/5 - Göteborg med Tommy
7/6 - Skolavslutning
8/6 - Tommy studenten
15-30/6 - Kroatien med Tommy
1-15/7 - Ensam hemma
16/7 - Fyller 18
13-17/8 - London med Tommy :D

Monday morning

070226, måndag

09:26 - Måndag igen. Orka. Eller nja, det är rätt skönt om jag tänker efter. Har ljudteknik nu, ska spela in en egen låt. Vet inte vilken jag ska ta än.. Kanske att man skulle ta en av sina egna, men jag är sugen på Tears in heaven och In my own time. Vi får se hur det blir, mest leka idag och känna efter. Känner jag mina kära vänner rätt så blir det till att dra upp på stan och kika runt sen, i kylan. Sen är det ensemble och det är jag faktiskt inte så sugen på idag. Men men. Hem till älskling och planera inför Londonresan sen. (: Awwww, längtar som fan, och till kroatien också! :D  

Again, again

070225, söndag

15:35 -
Igår var jag och Tommy ute på vift hela dagen. Åkte först in till stan och kollade lite grejer medan vi väntade på bussen till Marieberg. Så åkte vi till Marieberg och kollade runt där men vi hittade ingenting. Men lite mat blev det i alla fall, grillad ciabatta, yummi. Sen gick vi till Jysk och köpte tyg och lakan till Tommy och så gick vi till IKEA. La av oss alla grejer i förvaringsskåp, så jag gick runt där i skitiga mysbyxor och stor huvtröja och såg allmänt skabbig ut. :P Men jag köpte i alla fall en råtta som jag har döpt till Albert, lite batterier och en vas och så ljus till mamma och pappa. När vi väntade på bussen tillbaka in till stan sprang vi in på Willys och köpte lite gottgott, hehe. Sen åkte vi hem och kollade på Melodifestivalen med mamma och Anna och sen på Let's go to prison. ^^
Idag fick vi gå ut och skotta. Fy farao. Och sen skulle vi kolla klart på Ocean's Eleven men det hoppade bara hela tiden så vi gav upp och kollade på reprisen av Let's Dance istället och käkade kinderägg och chokladpudding. :P Sen åkte Tommy hem.
Nu så har jag fixat med bilddagboken, fixat nya låtar till mp3:n, bränt ner massa bilder till en CD och sådär och sen så ska jag rensa lite på mitt rum. ^^

19:30 - Hmm, jag skulle ju städa på mitt rum.. Men det har inte blivit av än. Jag orkar inte. Skulle egentligen behöva dammsuga akut men det kommer att bli lika skitigt på golvet igen när jag rensar ut alla grejer så det känns ganska onödigt. Om jag inte skulle sätta igång och rensa lite nu.. Men det orkar jag väl inte? Eller så är det väl bara så att jag inte kan slita mig från min älskling på MSN.. (A) Vi håller på att planera lite inför min födelsedagstripp till London. (:

Too much connection followed by rejection is gonna hurt a girl's feelings

070224, lördag

12:24 -
Jaha, så är det nästan slut på lovet igen då. Tommy är och duschar, så jag väntar på att han ska bli klar så att jag kan få göra mig iordning. Han tvingar ut mig till IKEA idag fastän jag ser ut som ett skabb utan smink och i skitiga mysbyxor. Yeah, yeah. Ikväll blir det i alla fall Melodifestivalen med det vanliga gänget. So long, fuckers.

Hundra dagar

070223, fredag

21:22 -
Har haft mys med älsk sen i onsdags. (:
Igår var vi hemma hos min gammelmormor och åt en massa mat och spelade kinaschack. Jag körde både dit och hem, går faktiskt bra. Har också anmält mig till Här går man, börjar teorikursen 19 mars. Orka men man måste.
Idag var jag med Karin i Stora Mellösa. Måste vara dagens skämt att det där lilla stället heter "stora", haha. Vi tjockade precis som vanligt och tittade på The Hills Have Eyes och Full Frys. Calle var också hemma, han var sjuk. Han var lite rädd för mig tror jag så han gömde sig inne i sovrummet, haha. Efteråt åkte jag hem till älsk och han avslöjade att han planerar att ta med mig på shoppingresa till London i sommar, som min födelsedagspresent. (: <3 Ska kolla på film och mysa ikväll.
Imorgon får vi se vad som händer. Kan tänkas att vi tar oss hem till Vintrosa igen och fortsätter vår tradition att kolla på Melodifestivalen med Anna, för då blir hon nog glad. ^^


Mys med gows

070221, onsdag

09:58 -
Jag har varit stressad nu på morgonen för att Tommy ska komma, men jag vet inte varför. Antar att jag inte gillar att inte veta när han kommer. Men jag har i alla fall ätit frukost, så det så. Ska kolla upp lite bilskolor nu och sådär. Så kommer väl bebis här snart, wiiiie. :) <3

Träna

070220, tisdag

10:41 -
Nu ringde jag precis och väckte Anna. Jag hade på känn att hon skulle glömma att sätta alarm på mobilen. Men nu är hon uppe och stressar i alla fall, eller det är i alla fall bäst för henne att hon gör det för det är cirka en halvtimme kvar tills hon ska befinna sig på buss 522 riktning Örebro. Jag orkar inte gå ner till hennes busshållsplats idag tror jag, så jag kan inte hålla koll på om hon hinner med eller inte. Skulle det vara så att jag märker att hon inte är med på bussen sen så får jag väl slänga mig av vid Marie.. Vi ska i alla fall vara nyttiga idag. Eller det heter så i alla fall. Vi ska åka till Gustavsvik med tusen andra människor. Förhoppningsvis så är 99% av de där tusen inne i upplevelsebadet, vi andra hurtiga människor ska simma i motionsbadet. När vi känner oss färdigskrynklade av vattnet övergår vi till att steka oss i solariumet. Förra gången vi skulle göra det så fick jag inte i min polett hur mycket jag än försökte så jag fick fortsätta simma. Men jag har faktiskt sparat den så jag ska pröva lyckan idag igen. Men det är nog bäst att jag ber Anna hjälpa mig så att jag också får sola idag. Sen hinner vi väl knappast med annat än att åka hem och kasta i oss lite mat innan vi måste åka in igen eftersom vi ska gå på bio och se Linas kvällsbok. Ska bli riktigt kul, har hört mycket bra om den. Det är liksom här det nyttiga slutar, för det tro på fan att man inte kommer kunna hålla sig ifrån popcorn, haha. Men vafan.. Ingen bio utan popcorn, eller hur?   

21:12 - Har varit en riktigt bra dag. Anna kom med bussen i alla fall. Var kallt som satan ute så vi höll på att frysa ihjäl innan vi var framme vid Gustavsvik. Trodde att det skulle vara jättemycket folk men det var inte så farligt faktiskt. Man kunde till och med röra sig fritt inne i omklädningsrummet. Simmade en kilometer och sen tyckte vi att det var nog. Var skönt att simma, tog det ganska lugnt.
Sen blev det sola, fy farao vad det satt fint. Mycket skönare än när man solar hemma. Precis lagom med en halvtimme också. Jag fick faktiskt lite färg men det har nog försvunnit nu. Men det var grymt skönt i alla fall.
Sen tog vi det lugnt i duschen och sådär och sen knallade vi upp på stan och tog bussen hem. Det var banne mig ännu kallare då så vi höll på att dö innan bussen kom.
Sen vart det hem och packa upp de blöta grejerna och få i sig lite mat. Man blir ju så himla trött av att simma så jag var jättesömnig. Men jag städade i alla fall på mitt rum lite grann och gjorde mig iordning.
Sen vart det till att gå och möta Anna, hann gå ända hem till henne för hon var så seg men när vi väl kommit till busshållsplatsen så behövde vi inte ens vänta en minut så det var ju skönt. Gick till H&M och köpte hårfärg till Anna och sen till SF och hämtade ut biljetterna. Fick vänta länge åp att bion skulle börja men det var inget problem för oss för vi är ju så störda att vi kan underhålla oss själva, haha. Filmen var i alla fall riktigt kul men man skämdes ju för fasen ibland, haha. Anna och jag kunde tyvärr inte hålla tyst under filmen, eller ja, det var ju mest hon om man tänker efter. Men jag tycker om henne ändå, jag är van, haha. Fick syn på en kille i salongen som gick som en dressyrhäst, åh gud vad jag dog. Och så när man tar bussen hem, åååh, då hör man henne: "14 kronor? Ja, det är ju som en Magnumglass." Vafan är det för fel på denna människa? Har för kul med henne i alla fall. Yeeeah.

Massor att göra

070219, måndag

20:09 -
Idag blev det som vanligt en seg dag hos älskling. Åt god frukost med Cheerios och så kollade vi på Parlamentet och Children of men. Sen var det dags för mig att åka hem fö rjag tänkte ge Tommy lite tid att plugga och sådär. ^^
Badade förut, för skönt. Hårinpackning och hela kitet. ^^
Nu håller jag på att ladda in alla bilder från veckan. Kommer att ta tid vill jag lova. Laddar samtidigt in ljudböcker till Marcus och det går ju inte heller så snabbt. Men det är ju skönt att ha lite att göra. ^^
Imorgon blir det en heldag med Anna. (: Simma och sola på förmiddagen och så kolla på Linas Kvällsbok på kvällen. Blir riktigt härligt. Det är Svensson & Wikström-power! ;D Blir det även 5/5 då Vintrosa Kilsbergen åker ner till Göteborg och kollar på SM-finalerna i handboll. :D

En bra vecka

070218, söndag

21:51 -
Har varit en riktigt bra vecka. Har varit sjukt kul med ESO:n, inte minst att spela upp för alla. Jag ska lätt välja teater på IV-valet, det är så kul att stå på scén. ^^ Massa mys med älsk också och det gillar vi ju. ;D
I fredags var det partaj hos Orrviks; Karin och Lars fyllde 18 år. Lite mat och grejer vid femsnåret med gamla tjejgänget och sen kom det massa mer folk. Var riktigt trevligt faktiskt. (:
Lördag blev slappardag. Jag var astrött efter den intensiva veckan så jag sov mest. :P Sen vart det Melodifestivalen och Klick med Tommy, Anna och familjen. Myspys. ^^ Vart lite stressigt i affären när vi upptäckte att det var 2 minuter kvar tills det började, men ändå, haha.
Idag var jag, Tommy, mamma, Marcus och moster Lena med familj uppe i Ånnaboda och åkte pulka. :) Var askul, men svinigt jobbigt att gå upp i backen. :O Petter tyckte det var lite otäckt att åka pulka, men att äta korvbröd var finemang. ^^ Efter korvgrillningen ville alla utom jag och Tommy åka mer pulka så vi drog ner till sjön och byggde en snöbäver. Haha, för snygg. Så kom Marcus och mamma ner och kollade och då vart det snöbollskrig, höhö. Vi var trötta när vi kom hem, åkte till Nora och köpte lite gottigottgott som vanligt (jag kommer bli för fet snart, haha). Nu väntas bara på Children of Men..

Alla hjärtans dag

070215, torsdag

12:21 -
Igår fortsatte vi med våra ESO-repetitioner. Det gick bra.
Efter skolan gick jag upp på stan och köpte en extra Alla hjärtans dagspresent till Tommy<3 och sen åkte jag hem till honom. :) Vi gick och köpte lite glass och cocktail och mumsade på det efter att ha sett på AFV. ^^ Så kollade vi på Frostbiten, haha för dålig film alltså.  Så bytte vi grejer. Vi hade lyckats köpa böcker med hundbilder båda två men som tur var så var det i alla fall inte samma bok och det vart uppskattat. ^^ Så fick jag ett jättefint kort. Älski. Jag tvingade honom att följa med mig hem och sova fastän jag visste att jag skulle få gå upp typ halv sex. Men han orkade inte med praktiken så jag fick sova som vanligt. Mys var det i alla fall. :)
Ikväll är det föreställningar för föräldrarna, yeah. Och sen ska han sova här igen, woho. ^^

Gamla tider

070213, tisdag

22:50 -
Idag gick vi igenom våra scener på ESO:n. Kommer att bli bra. Som fan. Var assget på eftermiddagen dock..
Efter skolan promenerade jag till Ekershallen och mötte Jennifer. Köpte lite godis och sen gick vi hem till hennes föräldrar. Karin kom också, sjukt länge sen vi var alla tre. Sen åkte vi med Tony till hans och Jennifers lägenhet i Odenbacken och spelade playstation och lagade lite mat ^^

Myshelg och ESO

070212, måndag

22:16 -
Väldigt mysigt i helgen måste jag säga. Chips och dipp och film i lördagskväll och så en massa mys som vanligt. Och så gos på söndagen. :) Och så bakade vi en äppelpaj för att vi inte hade nåt att göra, haha. Mys var det. :)
Idag började vår ESO-vecka. Har hamnat i en jättebra grupp så det känns kalas. Har en kanonidé också, kommer bli grymt kul att se om vi kan genomföra den. :) Bygger på att vi är på ett gruppboende för äldre och att det blir fajter om vilken musik som ska spelas. :P Jag ska spela senil gammal tant, så jäkla snygga kläder har jag. ;P Finns massa snygga bilder från dagen på http://dendarmalin.bilddagboken.se :)
Mys med älsk idag också, sov som vanlgit men det är så skönt. Av nån anledning är det nästan bara hos mig vi gör det, men ändå. :P
Imorgon ska jag leka med Jennifer. (: Titta på hennes och Tonys lägenhet i Odensbacken, ska bli kuligt. ^^

Konsert

070210, lördag

10:49 -
Gick och la mig runt 22:00 igår, det var riktigt skönt faktiskt. Sov i typ tolv timmar så det var ju inga fel alls. Har badat länge idag, för skönt. Så nu är jag ren och fräsch igen. ^^
Ska snart göra mig iordning och kila iväg till Anna och hämta pappas USB-minne. Ska ta med mig Dessie ut också. Sen blire hem och göra sig iordning lite mer inför konserten. (: Ska bli så kul. ^^ Sen hem till äääääälsk. :D <3

Bilder

070209, fredag

17:58 -
Var sådär pigg på att gå till skolan imorse men gjorde det ändå, trots huvudvärk.
 Känns helt okej med kören nu, tror nog att det kommer att gå bra imorgon på konserten. Kommer i alla fall bli grymt kul. (:
S-blocket var som vanligt. Vi diskuterade filmen vi såg i tisdags. Jag tyckte inte om den så det var inget kul, och vi ska förresten göra en analys på den också. Jäääättekuuuul. Inte.
Heta diskussioner på lunchen om lärare som favoritiserar och människor som kanske får mer uppmärksamhet än de förtjänar. How fun. ;D
Var inte ett dugg peppad på GEMU idag men det gick riktigt bra, man lär sig så sjukt mycket och nya bitar av puzzlet faller på plats varje lektion. Riktigt rolig grupp har vi också. (:
Sen var det sång. Vi hade möte med alla grupperna idag för att diskutera om konserten som vi ska ha vecka 10. Jag, Sofie, Andrés och Kajsa Jarnebo hade eget möte eftersom det var vi som skulle ha låtar ur Kristina från Duvemåla. Jag tror att det kommer att bli bra, vi har massa bra idéer i alla fall. (:
Missade 523:an men det gjorde inte så mycket. Man fick ju ta sällskap med alla andra esteter upp på stan och sen följde jag Sofie en bit när hon skulle träffa sina kompisar. Sen dissade hon mig så då gick jag och köpte fetinggodispåsen och gick till Konserthuset och väntade på bussen hem. Passade på att ringa min älskling också. ^^
När jag kom hem mötte jag Marcus och Adrian och Leon. De hade varit ute och åkt pulka, jag blev lite avundsjuk. Fick i alla fall skjuts på Marcus spark en bit, hihi. ^^
Ikväll blir det hemmakväll eftersom ingen ville vara med mig. :P Kolla på Let's Dance och Så ska det låta med mamma och äta en massa gott. ^^
Och imorgon är det konsert, fy farao va roligt. :) Hoppas det kommer mycket folk och så. Ska bli kul att höra de andra körerna och sånt där också. :) Sen på kvällen ska jag hem till älsklin goch mysa. (: Toppenhelg. Och en massa fina bilder från denna dag finns på http://dendarmalin.bilddagboken.se :)

21:22 - Ååh, vad jaghar ont i mitt huvud. >< Och så fryser jag en massa. Kan sätta en femtiolapp på att jag kommer att vara dyngsjuk imorgon bara för att det är konsert. Doh. Mennu ska jag få mig lite popcorn och sockerdricka i alla fall. ^^

22:00 - OMG, vilken sjukt seg kväll. Jag funderar skarpt på att gå och lägga mig redan nu. Typ kolla lite på nån film eller nåt och somna framför tv:n. Äta lite godis.. Kanske lyfta några hantlar.. Eller nej, det gör jag när jag är frisk. :P Men sova ska jag i alla fall göra inom en snar framtid. Och imorgon måste jag ta mig en sväng med Dessie ner till Anna och hämta fars USB-minne, annars dödar han mig. ^^

Dadidadida

070208, torsdag

11:15 -
Jag mår lite bättre idag i alla fall men huvudvärken vägrar ge med sig. Dock får jag sällskap av Tommy idag igen så då känns det alltid lite bättre. ^^ Har duschat nu, det var skönt. Ska käka lite frukost nu innan mr Nylén kommer. ^^

20:10 - Idag kollade vi på Saltkråkan. ^^ Så skulle vi göra pannkakor, men det gick åt skogen. Men så hjälpte mamma oss lite och då blev det i alla fall ätbart. :P Så när Tommy skulle hem la jag mig i snön bara för att jag kunde. Han tyckte jag var dum i huvet. ;P
Mår fan ingetbra men känner att jag måste till skolan imorrn. För det första kan jag inte alla låtarna på kören och vi har ju konsert på lördag så det kan ju vara bra. För det andra är det sista inlämningsdagen av bokanalysen imorgon. För det tredje har jag inte råd att missa mer gemu och för det fjärde måste jag och sofie öva på sången. Kort sagt så har jag inget annat val än att gå till skolan imorgon. Men jag vill inte för jag kommer dö men ändå.. Doh.

Here we go again

070207, onsdag

09:19 -
Jag mår inte så bra idag, har jätteont i huvudet och är förkyld i största allmänhet. Och nu ser jag dåligt också. :O OMG. Jaja. Jag får vara i skolan hela dagen imorgon om jag är frisk, ska leka med Jennifer då också. Snart kommer Tommy hit i alla fall och pappa skulle visst också hem en sväng. Doh.

20:16 - Mådde inte alls bra i eftermiddags, allt vart bara värre. Så jag och Tommy sov oss igenom eftermiddagen, som vanligt. :P Fan va tråkiga vi är egentligen.. ^^ Men Tommy var jättesöt idag och hade köpt med sig två gosedjurshundar som jag har döpt till Båtsman och Pelle. ^^

Mitt hjärta svämmar över

070206, tisdag

21:18 -
Idag var det svinkallt igen, så jäkla jobbigt. Åkte så långt jag kunde med bussen för att skjuta upp det ögonblicket då jag måste lämna bussens värme för att bege mig ut i kylan. Fick ändå stå i nära en halvtimme utanför Roxy och vänta. Fattar inte att de inte öppnade tidigare.. Men jag, Simon, Lina och Samuel underhöll oss själva så gott vi kunde ändå. ^^ Filmen var i alla fall jättedålig men jag antar att det var bättre att kolla på den än att ha det där långa s-blockspasset.
Sen käkade jag och Tommy lunch på La Baguette och sen klippte vi oss på Virginska. Sjukt lång tid tog det; jag klippte bara håret och ändå tog det över två timmar. Hon som klippte mig var väldigt osäker men det vart fint till slut i alla fall. Uppklippt och lugg. (:
Sen åkte vi hem och gjorde lite mat och så och sen sov vi en stund, så skönt. Sen vart det till att stressa till bussen, gå på stan en stund och sen var det kör. (: Jag fick sjunga solo idag, det var kul men jag vart nervös och det vart lite skakigt men jag kan absolut tänka mig att fortsätta sjunga solo åp den, låten är jättefin. Så övningskörde jag hem. ^^

Välsignad vare Han!

070205, måndag

15:51 -
Så var det måndag igen ja. Jag var värsta glad imorse när jag såg att snön hade smält men när jag gick av bussen så började det snöa och det gjorde väl så i ett par timmar. Det gillade jag inte. Men jag vill i och för sig åka pulka i helgen, men ändå. Jag vill ha sommar! :D
Rätt drygt på ljudtekniken idag, skulle bara mixa klart låten. Jag tycker att låten blev rätt bra, men fick tyvärr aldrig in den på mp3:n. :/
På håltimmen åkte jag, Sofie och Elin som vanligt upp på stan. Fikade på Konditori Wasa, riktigt mys. :) Riktigt goda chokladbollar har de. ^^ Satt och snackade relationer och problem, det är vi bäst på. ^^ Innan bussen gick till skolan gick vi och kollade Alla hjärtans dagpresenter. (:
Gick rätt bra på ensemblen. Håller fortfarande på med Sunday, Bloody Sunday. Jag börjar klara av basen rätt bra, jag är stolt. ;P Men det gick inte så bra att sjunga samtidigt men ändå. :P
Efter skolan åkte jag hem och gick till affären och pantade flaskor och handlade lite smått och gott. ^^ Ska försöka städa lite sen och sådär och så ska jag bara slappa och ta det lugnt med min Vecko Revyn. ^^
Nu sitter jag och lyssnar på inspelningen av vårt jukspel. Fan va det låter :P Haha.

21:08 - Yeah, imorgon blir det en soft dag. Ska kolla på bio på Roxy med s-blocket, skönt som fan. Hellre en dålig film än tre och en halv timmas s-block på tisdag morgon liksom. Åker in med 07:45-bussen så jag komemr i tid i alla fall, tänker gå en promenad tills vi ska vara på bion. ^^ Efter det blir det till att käka lite lunch om jag hinner, annars direkt till Virginska med Tommy. Vi ska klippa oss båda två. ^^ Ska bli grymt skönt att få lite ordning på håret, det är verkligen katastrof nu. Hoppas att det blir fint i alla fall. (: Sen förmodligen hem till mig och så kör på kvällen. Blir nog en bra dag. (:

Plugga

070204, söndag

17:16 -
I fredags var det en helt vanlig dag i skolan. Ligger sjukt mycket efter i GEMU så jag måste plugga i veckan, uscha. Men efter skolan åkte jag hem till Tommy i alla fall men jag var så himla trött så vi gick och la oss runt 22:00. :P
Sen var det meningen att jag skulle åka hem själv på lördagen men han ville också följa med så jag fick sällskap. ^^ Gick och fixade lite grejer på stan, bl.a annat ett nytt skärp till mig och nya kläder till Tommy, innan vi tog bussen till Fjugesta. Kalas hos Mahtilda och Anders. ^^ På kvällen var det Melodifestivalen hemma hos Anna, mycket mysigt. :) Hennes katt är fan dum i huvet. ;P
Idag var det återträff med julspelsensemblen, förmodligen blir det ny uppsättning till påsk. :)
Har solat lite och ska plugga lite nu, yeah.

Shopping

070201, torsdag

08:22 -
Asjobbig kväll igår, var inte alls kul att skiljas åt. >< Gick i alla fall på en långpromenad så jag var lite nyttig.
Nu ska jag snart gå på resurstid. Jag orkar egentligen inte men det är väl lika bra att utnyttja tiderna. Sen är det livskunskap och sen ska jag åka hem en halvtimme och äta eller nåt och sen ska jag till Marieberg med Tommy<3. Måste köpa present till Karin som fyller 18 år om typ två veckor och så har jag en del grejer som jag behöver till mig själv också. Som de assnygga trosorna på Åhléns! ;P Så får vi väl se vart det hela landar. Har ingen lust att göra av med alla mina pengar på en gång nu, fick dem ju igår liksom. Men ändå. ^^
Åh vad jag längtar till sportlovet, ska bli så grymt skönt! Kommer fan bo i Nora, haha. Så mysigt där. :) <3

21:05 - Gick jättebra på resurstiden. Körde Om han var här och ska få noterna till den imorgon på sången. Hoppas man hinner köra mycket imorrn. Jag och Sofie ska förmodligen få sjunga Ett Herrans underverk på konserten i mars, det blir faktiskt bra fastän jag satte den som sista val. :b
Så skönt på livskunskapen idag, hade massage. Tänk om man började varje lektion med det, det vore ju inga fel direkt.
Skulle egentligen ha fått vänta ett par timmar på Tommy men han slutade visst tidigt så vi kunde ses redan vid elva. Vi var hungriga så vi gick och åt sallad på Sallad Inn, mycket gott. :) Sen åkte vi till Marieberg. Gick in på Lågprismagasinet och där hittade jag minsann trepack strumpor för 50 kronor, det var ju som hittat eftersom jag behövde strumpor. :P Så gick vi tll Sötvaruhuset och köpte massa godis, man måste ju överleva helgen liksom. :P På Marieberg hittade vi inte mycket, men det blev present till Karin i alla fall och den tror jag blir uppskattad. ^^ Så tog vi varsin glass, fick rabatt av Carro. ^^
Så åkte vi till stan och köpte en tröja till Tommy och så köpte jag trosor på Åhléns, assnygga, verkar asbekväma också. ^^ Så hade Tommy betsämt att vi skulle fika igen så det vart en jäkla massa fika och onyttigheter idag men det var det värt.. :P Vart en blåbärspaj på La Baguette, fast den var inte så god idag..
Så åkte vi hem. Träffade först Becca på konserthuset men hon skulle tydligen inte med bussen. Men så kom lilla Anna på bussen på Olof Palmes torg och hon lyckades minsann få sig en sittplats framför oss. ^^ Vi ska kolla på Melodifestvialen på lördag. :)
När Tommy och jag kom hem så typ sov vi tills det var mat och sen skulle han hem i stort sett. Lika jobbigt som vanligt, jag fattar inte hur jag kan sakna honom hela tiden fastän vi umgås nästan varje dag.      Bebis. <3
Gick och la mig i badet och pluggade, det vill säga läste Ondskan. Måste läsa klart den i helghen så jag kan börja jobba med analysen nästa vecka. Är trött som ett djur så blri väl till att sova ganska tidigt idag kan jag tro. Vi får se. ^^ 

RSS 2.0