En bra vecka

070218, söndag

21:51 -
Har varit en riktigt bra vecka. Har varit sjukt kul med ESO:n, inte minst att spela upp för alla. Jag ska lätt välja teater på IV-valet, det är så kul att stå på scén. ^^ Massa mys med älsk också och det gillar vi ju. ;D
I fredags var det partaj hos Orrviks; Karin och Lars fyllde 18 år. Lite mat och grejer vid femsnåret med gamla tjejgänget och sen kom det massa mer folk. Var riktigt trevligt faktiskt. (:
Lördag blev slappardag. Jag var astrött efter den intensiva veckan så jag sov mest. :P Sen vart det Melodifestivalen och Klick med Tommy, Anna och familjen. Myspys. ^^ Vart lite stressigt i affären när vi upptäckte att det var 2 minuter kvar tills det började, men ändå, haha.
Idag var jag, Tommy, mamma, Marcus och moster Lena med familj uppe i Ånnaboda och åkte pulka. :) Var askul, men svinigt jobbigt att gå upp i backen. :O Petter tyckte det var lite otäckt att åka pulka, men att äta korvbröd var finemang. ^^ Efter korvgrillningen ville alla utom jag och Tommy åka mer pulka så vi drog ner till sjön och byggde en snöbäver. Haha, för snygg. Så kom Marcus och mamma ner och kollade och då vart det snöbollskrig, höhö. Vi var trötta när vi kom hem, åkte till Nora och köpte lite gottigottgott som vanligt (jag kommer bli för fet snart, haha). Nu väntas bara på Children of Men..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0