Orka

Torsdagen den 28:e september 2oo6

10:13 -
Idag hade vi i alla fall en normal livskunskaplektion. Besök av skolprästen, han sa tamejfan exakt samma sak som förra året, men han är jäkligt intressant att lyssna på. ^^
Orkar inte ha håltimme själv idag så jag går på datakunskapen i alla fall. Finns i alla fall saker jag kan göra på datorn, till exempel mejla till skolsyster och göra filmanalysen till S-blocket. Och förresten är det ingen som bryr sig om jag går lite ut och in på lektionen så jag ska nog ta och köpa mig lite lunch sen, för jag kommer inte hinna på lunchrasten. Datan slutar 11:45 och jag har resurstid med Martina 11:50 och den lektionen är en kvart eller tjugo minuter och senbörjar vi 12:25. Även om jag skulle hinna käka på tio minuter, eller en kvart så har ju alla andra redan käkat då, och jag vill ju inte äta själv. Så jag får köpa mig en macka och sånt där.. Bara jag inte har varit så dum att jag tagit ur pengarna ur jackan, då blir jag seriöst ledsen..
Iväg och simma efter skolan, ska bli skönt. Jag känner mig nyttig nä jag simmar. ^^ Och så blir det ju lite promenader däremellan, så lite motion får jag allt om jag simmar tre - fyra gånger i veckan. (:

Imorgon är det bästa lektionen; köööör. ^^ Åh, så himla kuuuul. :D Vill hitta någon att vara med i på fritiden också, kanske ska kolla upp Joy Bells, men jag har hört att de inte tar in fler nu.. Men vi får se.
Imorgon är det också dags för mig, Lina, Linnea, Maria och Josefine att redovisa kinesisk mytologi. Kommer att vara roligt och underhållande för publiken, men jag kommer att vara asnervös och kommer tycka att det är pinsamt, men det är ju jättebra träning eftersom jag vill bli av med min scénskräck. Dansen kommer vara det som är mest skämmigt, åh fyfan..  Men men, publiken får det roligt i alla fall. ^^
Insåg just att jag inte har gjort min GEMUS-läxa, men får väl ta med den hem och klura lite ikväll. Vi lämnar ju inte i något, men jag lär mig ju inte om jag inte har gjort skiten.. Kanske inte har nån GEMUS imorrn förresten, ska ju ta skolfoto.. Haha, fan va najs. Blir väl bara MD-klassen som har det. ^^ 
Får hoppa över sången imorgon, måste komma iväg tidigt eftersom hela familjen tar husvagnen ner till Ullared imorgon eftermiddag. Så jäkla kul, men jag känner mig fattig.. :b Men nu har man ju mor med sig så hon får allt pröjsa en del. (; Är i Ullared fredag och lördag och sen drar vi till gammelfarfar i Strömstad på söndagen. Mysigt, jag älskar västkusten.(: Har inte varit i Strömstad på massa år.


Jag går igenom små rum och alla speglar de olika sidor av samma sak
Jag går igenom små rum i mig
Jag har en underlig dröm dä rjag får träffa en flicka som vet nästan allt om mig
Och hon berättar så vist om mig
Om  allt som jag visste men inte kunde se
Om allt som gjorde men aldrig fått förlåta
Om allt som jag tänkt men inte förstått
Och allt som jag fått som jag slarvat bort

Jag går igenom mig själv
Jag går igenom de olika sidor som bor i mig
Och alla har en färg, ett namn
Jag har en ovanlig vän som kan berätta om ting som hör samman på flera sätt
Och jag vill lära mig allt om sånt
Om allt som jag visste men inte kunde se
Om allt som jag gjorde men aldrig fått förlåta
Om allt som jag tänkt men inte förstått
Och allt som jag fått som jag slarvat bort

Jag får veta sanningen om sånt som aldrig hänt
Jag får möta människor som bara blir symboler
Jag får höra läran om sånt som inte finns
Jag får träffa flickan som är jag som inte finns men som vet allt om allt

Skolkarn

Onsdagen den 27:e september 2oo6

19:15 -
Mys med Anna igår eftermiddag. (: Var så fint väder så vi fick ett infall att gå ut på långpromenad. Värsta fina ljuset och fina färger, så vi ångrade oss ganska bittert att vi inte tog med oss kameran.. Plockade äpplen i det fria gjorde vi också. ^-^ Efter ett tag ångrade vi oss också att vi inte tagit på oss bättre skor, för det kändes i fötterna efter ett par kilometer.. >< Sen kollade vi på the Guru, fast jag somnade, men Anna är van så hon tog nog inet illa upp. ;D

Idag var det sån där trevlig temadag med endast föreläsningar i aulan hela dagen. Jennifer och jag tyckte att vi var lite bättre än alla andra så vi lyssnade bara på första föreläsningen, sen drog vi upp på stan. (A) Fick i alla fall närvaro så vafan.. :b Drog ut till Marieberg och käkade lite. Jag fixade även ett coolt linne, stort hårspänne och svart nagellack. Och dagens klipp: fem Vänner-VHS för hundra pix! Me love Vänner! ^^ Det var som hittat ju.. :D
Massage idag igen, har inet blivit ett dugg bättre, snarare sämre. Får nog uppsöka en sjukgymnast nu. Men först ska vi prova med Ipren ett par dagar för att se om det är något inflammatoriskt..

Imorgon är det vanlig skoldag igen. Jag har sån där mysig håltimme när alla andra har datorkunskap.. ka försöka få tag i skolsköterskan och så plugga lite. Så har jag även resurstid, det ska bli kuligt. Sjunga lite ensam med Martina. (: Så blir det förmodligen nån kilometers simning också. Guuut.  

I need some sleep

Tisdagen den 26:e september 2oo6

15:54 -
För att ha slutat tio i tolv och ha kommit hem halv tre har jag hunnit med en massa idag. Skolan såklart. Bara S-block, för skönt. Sen fixade jag klipptid tills nästa tisdag och åkte till Tullängen och käkade med Anna & Tina. Största mongoäcklena som går där, jag blir tamejfan rädd.. Sen drog jag till Gustavsvik och simmade en kilometer. Det var väldigt skönt.
Nu väntar jag på att mongolid-Anna ska komma och krafsa på dörrn. ^^

Forever young

Måndagen den 25:e september 2oo6

17:36 -
Fy farao vilken sur dag det var igår. Vi skulle spela avgörande match i division 4:s a-slutspel. Tre matcher spelades, alla utom ett lag hade chans att gå vidare. Kumla som inte har förloat en match i hela serien mötte Nora, och slog dem, som väntat, vilket betydde att Nora var borta. De andra matcherna var vi, Rynninge, mot Yxhult, det enda laget som inte kunde gå upp. Vi hade exakt samma målskillnad som Latorp som skulle möta Tånged, som även de hade chans att gå upp. Om vi gjorde minst lika många mål som Latorp skulle det bli Rynninge som fick följa med Kumla upp i division 3. Vi var sjukt taggade inför matchen, och vi trodde verkligen att saken var biff när vi spöade Yxhult med 9 - 0. Men icke. Latorp lyckas göra 10 - 0 på Tånged, mycket på grund av att Tångeds målvakt var skadad så att de fick ställa in en ovan målvakt och alla höga skott gick in. Jag har aldrig sett ett mer ledset lag än vad vi var igår.. Usch, usch, usch. Fast jag tog det ganska bra måste jag säga. jag är inte långsint.. Men visst hade jag kunnat göra vad som helst för att se Rynninge i en högre serie. Får se hur många spelare som är kvar nästa år.

Idag har jag i alla fall haft ljudteknik. Det är så jäääkla kul, min låt vart bäst. ^^
Sen upp på stan med Elin och Sofie, som alltid. Köpte stora hårspännen och en ascool skjorta med dödskallar på. Sen åt vi på la Baguette. Mumsigt. (;
Sen ensemble. Haha, fyfan vad allt gick snett.. Och på slutet fick jag återigen spela åp den där äckliga elgitarren som hatar mig. Seriöst, Ola tror fan att jag kan, men jag kan verkligen inte det. Jag är sjukt dålig.
Sen åkte jag i alla fall iväg och simmade på Gustavsvik. Jävligt skönt, men de hade stängt av halva bassängen så man fick simma 25 meter i taget, störande.
Imorrn ska jag fixa klipptid. ^^

Välkommen, välkommen hit..

Söndagen den 24:e september 2oo6

11:06 -
Igår var det nog den slappaste dagen hittills i år. Gick i morgonrock tills klockan tre eller nåt. Mamma skulle ha personalfest här hemma så jag var inte särskilt pepp på att vara hemma, så jag rymde till Anna och vi tittade på Robert Gustafsson, Kvarteret Skatan och From Hell. Kom hem vid halv två inatt, men vaknade ändå klockan nio imose. Vafan..
Idag är det i stort sett avgörande match, Rynninge - Yxhult hemma på Grenadjärvallen. Det får man inte missa. Klockan fem börjar spektaklet.

Solo

Fredagen den 22:a september 2oo6

20:07 -
Fredagar är stressiga. Inga raster, kort lunch och lektion på lektion på lektion. Men jag älskar dem ändå. Kör, bästa man kan ha, sen Big Fish på S-blocket, sög visserligen men hellre film än vanlig lektion. Sen gehörs- och musiklära, det är svårt och krångligt men vi har enormt kul. Sen avslutas skoldagen med sång. Idag sjöng vi en och en, första gången jag sjungit inför andra människor på det sättet, med undantag för den gången vi hade sångtestet till estet. Jag var så sjukt nervös, skakade som en gris, fick till och med en kram av min lärare för att hon tyckte att det gick så bra men att hon hade sett att jag skakade. Hon sa att jag inte alls behövde vara nervös och jag tror faktiskt att det komemr att gå mycket bättre nästa gång. Ska absolut gå på resurstiden på torsdag.
Sen direkt till träning, kom försent igen, men slutar man så sent som man gör så blir det så.. Gick sämst, ont som fan. Usch.
Nu sitter jag hemma hos Orrvik och compani. Mys.

Iris

Torsdagen den 21:a september 2oo6

17:59 -
Idag var det en sån där onödig dag igen. Hade typ tio minuters livskunskap, och sen skule jag ha hål helt själv i typ två timmar. Hur kul är det liksom? Speciellt so de resternade lektionerna var matte (som jag inte behöver gå på) och idrott (som jag inte hade med ombyte till). Så jag åkte hem. Lite dumt egentligen, för jag hade resurstid som jag hade behövt gå på, fast den är ju trots allt frivillig.
Städat som en tok, efter en skön tupplur. :b
Nu ska jag plugga lite, det är något nytt.. :b

Det ska vara lite stökigt

Onsdagen den 20:e september 2oo6

22:04 -
Inatt vaknade jag av att jag hade frukstansvärt ont i min höft och jag visste inte hur jag skulle lägga mig för att få det att sluta. Usch, inte ett dugg trevligt. >-<
Stavgång på idrotten, sådär lagom kul men rätt schyst träning faktiskt.
Sen engelska med jordens sämsta engelsklärare. Åh, hon kan verkligen inte engelska, hur i hela fridens namn ska de stackars små barnen lära sig något med en sån lärare? :S Tur att jag bara går där för syns skull..
Riktigt skön håltimme med massa flumm innan klassrådet. Jag avskyr klassråd, det är totalt värdelöst. Och jag blir lika irriterad på Lottas pipiga röst varje gång. Men men..
Sen åkte jag hem till Jennifer, vi var sjukt hungriga så det blev språngmarsch till Galejan. Nästan så vi sprang hem för att käka dessa uuuuuunderbara pizzor. ;D
Jag hade fått för mig att fotbollsträningen skulle börja 18:30 men när jag väl stod på busshållsplatsen klockan 18:00 vart jag osäker så jag ringde till Marianne och då skulle vi förstås börja just om fem minuter. Shit, tänkte jag, ursäktade mig och fick snällt komma en kvart för sent. Vart inte mycket till träning för min del, en mer stillastående träning får man leta efter. Men fick i alla fall reda på att vi ska ha uppehåll hela oktober, vilket är kanon eftersom jag ändå tänkt ta ett break då och bara satsa på simning och pilates och kanske en liten joggingtur nån gång då och då.
Imorgon ska jag försöka hitta en skolläkare och få en tid för mitt knä. Och så ska jag på resurstid för sången, det ska bli intressant och jag har FOTFARANDE inte bestämt vilken låt jag ska ta. Jag är velig. Hemma ska jag städa som en tok och så ska jag försöka plugga lite..

Sobriety

Tisdagen den 19:e september 2oo6

16:33 -
Så hemskt jobbigt att gå upp imorse.. Men skönt att bara ha en lektion. Riktigt kul hade vi också, fast vi trodde att det skulle bli astråkigt. Kinesisk mytologi, hur spännande låter det liksom? Men vår redovisning kommer bli kanon. Både dans, musik och teater, väldigt humoristiskt.
Sen hem och käkade mat och sen sovas som vanligt. Ska snart iväg på massage och ikväll är det Idol. ^-^


Me likes;
1. Tom&Jerry-kex - Det är ju så kult som det kan vara. Åh, me wanna go ona picnic out in the woods. :D
2. Chocomilk - Man klarar sig igenom långa S-blockspass mycket bättre med en mugg skumamnde chocomilk.
3. House - Äntligen en tv-serie som jag kan följa även om jag skulle missa ett avsnitt här och där. Och bäst är att dr House är så skönt elak, han får idoljuryn att framstå som små nallebjörnar.

A tie

Måndagen den 18:e september

22:03 -
Oj, vi kanske har chans att gå upp i trean nu i alla fall. :O Lika mellan oss, Latorp och Nora/Pershyttan, dock har Nora bättre målsklillnad. Men de har å andra sidan Kumla kvar att möta, och det finns inte en fis i rymden att Kumla förlorar den matchen. Således är det bara till att hoppas på att vi vinner ganska stort över Yxhult, eftersom det kommer att vara målskillnad som gäller. Yxhult ligger sist och Latorp kommer möta Tånged som ligger näst sist. Men vi får se hur det går. Spelar mig inte så stor roll faktiskt.. Men men. Vi vann i alla fall mot Latorp med 2 - 0 igår.
Idag var det så måndag igen. Första riktiga ljudteknikslektionen, hur kul som helst att sitta och spela in massa olika ljud. Sen kan jag väl inte säga att jag är särskilt bra, men man lär sig väl.
Sen upp på stan med Elin och Sofie, som vanligt. Jag hade tänkt hitta lite kläder, gärna lite baslinnen men det gick inget bra. Däremot hittade jag tjocktröjor, och det behövde jag verkligen. Köpte två stycken på H&M, hur sköna som helst. Jag avgudar den lila som påminner om en snowboardjacka i modell och utseende.
Sen ensemble. Jag hade glömt att öva på elgitarren så det lät om möjligt ännu värre idag än sist, men sen fick jag i alla fall spela piano. Gick sådär, jag kom i otakt.. Ingen bra dag idag.
Åkte hem, missade precis 522:an så fick ta Fjugestabussen och ta mig en promenad från E18, men jag klagade inte, jag behöver all extra motion jag kan få, med tanke på allt onyttigt jag har käkat den sista tiden. Somnade när jag kom hem, som vanligt. Förstår inte hur jag kan vara så trött..
Vill verkligen komma igång och röra på mig igen. Fotbollen ger mig nästan ingenting, jag tycker hel enkelt inte att det är kul, mer än att det är ett väldigt härligt gäng. Men man kan inte alltid bara spela för det sociala. Jag måste kunna få välja själv när och var och hur jag ska träna och inte känna nån ångest för att jag inte kunnat gå på ett träningspass. Det var ju ett himla skit att den där pilatesen var så dyr, men har ju såna videos hemma så kan ju kanska försöka få arslet ur vagnen och köra lite hemma nån gång. Simma ska jag göra också, det är skönt och man får grymma muskler och så kan det ju slinka  förbi en och annan hunk i badbrallor.. (A) Detta med vanligt traditionellt gym är nog inte nånting för mig direkt. Så nej, får bli simning. Möjligen att man kan gå på nåt som blir lite dansaktigt, det är ju kul, men vetefan hur mycket mitt knä pallar..
Imorgon ska jag i alla fall på massage igen, hoppas att hon kan vrida rätt mitt bäcken igen, för det har ju halkat tillbaka till att vara snett igen. Hur jag nu lyckats.


So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed?
We used to take turns to cover up the pain
And deep below it burns but the feeling still remains
You're gonna find someone new
I really hope you do 'cause I love you
The sun will come on through
It's gonna shine for you 'cause I adore you

Yes, we gave it a try but maybe for too long
Out of every sorrow another day will dawn
You're gonna find someone new
I really hope you do, 'cause I love you
The sun will come on through
It's gonna shine for you 'cause I adore you

And the road travels on but I'm still near you
In my life, like a song I will still hear you
Still..
You're gonna find someone new
I really hope you do 'cause I love you
The sun will come on through
It's gonna shine for you 'cause I adore you

The sun will shine for you, the sun will shine for you 'cause I adore you


Gowdies ehr goett

Söndagen den 17:e september 2oo6

11:31 -
Igår fick man gå upp tidigare än man hade önskat, skulle nämnligen vara parkeringsvakt på Örebromässan. Det var vääääldigt tråkigt, men en hel del kändisar fick man ju se, haha. Fredrik Reinfeldt vinkade åt mig och mamma från bussen, och en tv4-reporter frågade efter numret till taxi och undrade också vart han var.. ;b
På kvällen blev det bio. Jag och mamma kollade på Offside, och Marcus och pappa gick på Klick, men de missade slutet på sin film för Marcus vart sjuk. Som vanligt.
Ska snart åka in till farmor och hämta kräftor, och sen ska jag köpa mig en fet godispåse att mysa med och i eftermiddag blir det till att kolla på Latorp - Rynninge. Gooooo Ryyynniiiingeeee! ;D

Dagens fundering:
Varför måste killar vara så omogna? Varför måste de vara så överkåta jämt och ständigt? Varför är de så korkade att de inte fattar att de gjort bort sig, eller att man är totalt ointresserad? Varför är de så egoistiska? Och framför allt: varför älskar jag dem ändå? ;D

Korrekturum

Fredagen den 16:e septmeber 2oo6

22:13 -
Var så himla stressad imorse, hade en känsla av att min buss skulle vara försenad. Jag var så himla peppad på att sjunga i kören så jag ville absolut inte komam försent. :b Men det gick bra, och vi hade jättekul som vanligt. ^^
Var meningen att vi skulle diskutera E.T på S-blocket, men Johanna Kroon fick för sig att vi skulle diskutera valet, så vi satt och snackade politik i en halvtimma istället. Vissa har allt bra roliga åsikter, men det är lite av tjusningen. :b Terminens första läxa, ojojoj.. :b Analys på E.T, men hur svårt kan det va..
Elin och jag har kommit fram till att vi bara har sammanlagt 55 minuters rast, inklusive lunch, på fredagar. Det suger ju rent ut sagt. Fast det brukar ju i och för sig vara ett himlans gnäll över långa håltimmar, så jag har väl lite av en dubbelmoral. (A) Men vi flyttade i alla fall fram gehörs- och musikläran 10 minuter och fick sluta typ 20 minuter tidigare, så det fixade sig ändå. ;D Jag tror vår GEMUS-lärare mobbar Franz.. Men det gör vi ju alla mer eller mindre. :b
Andra sånglektionen idag. Jag hann aldrig bestämma mig för vilken låt jag ville ha, men jag kände mig inte redo att sjunga solo riktigt än så jag valde Vem bara för att nästan alla andra gjorde det så att vi kunde sjunga tre och tre. Men kände att den inte riktigt är rätt för mig så jag komemr förmodligen köra Allt jag behöver nästa gång, men då kommer jag att få ta den helt själv. Scary, men jag vet ju att jag kan så det kommer väl gå bra.
Imorgon ska jag vara parkeringsvakt på Örebromässan. Det suger hamsterpung, men vad göra.. Offside på kvällen med the family. ^^

Korrekturum

Fredagen den 16:e septmeber 2oo6

22:13 -
Var så himla stressad imorse, hade en känsla av att min buss skulle vara försenad. Jag var så himla peppad på att sjunga i kören så jag ville absolut inte komam försent. :b Men det gick bra, och vi hade jättekul som vanligt. ^^
Var meningen att vi skulle diskutera E.T på S-blocket, men Johanna Kroon fick för sig att vi skulle diskutera valet, så vi satt och snackade politik i en halvtimma istället. Vissa har allt bra roliga åsikter, men det är lite av tjusningen. :b Terminens första läxa, ojojoj.. :b Analys på E.T, men hur svårt kan det va..
Elin och jag har kommit fram till att vi bara har sammanlagt 55 minuters rast, inklusive lunch, på fredagar. Det suger ju rent ut sagt. Fast det brukar ju i och för sig vara ett himlans gnäll över långa håltimmar, så jag har väl lite av en dubbelmoral. (A) Men vi flyttade i alla fall fram gehörs- och musikläran 10 minuter och fick sluta typ 20 minuter tidigare, så det fixade sig ändå. ;D Jag tror vår GEMUS-lärare mobbar Franz.. Men det gör vi ju alla mer eller mindre. :b
Andra sånglektionen idag. Jag hann aldrig bestämma mig för vilken låt jag ville ha, men jag kände mig inte redo att sjunga solo riktigt än så jag valde Vem bara för att nästan alla andra gjorde det så att vi kunde sjunga tre och tre. Men kände att den inte riktigt är rätt för mig så jag komemr förmodligen köra Allt jag behöver nästa gång, men då kommer jag att få ta den helt själv. Scary, men jag vet ju att jag kan så det kommer väl gå bra.
Imorgon ska jag vara parkeringsvakt på Örebromässan. Det suger hamsterpung, men vad göra.. Offside på kvällen med the family. ^^

Korrekturum

Fredagen den 16:e septmeber 2oo6

22:13 -
Var så himla stressad imorse, hade en känsla av att min buss skulle vara försenad. Jag var så himla peppad på att sjunga i kören så jag ville absolut inte komam försent. :b Men det gick bra, och vi hade jättekul som vanligt. ^^
Var meningen att vi skulle diskutera E.T på S-blocket, men Johanna Kroon fick för sig att vi skulle diskutera valet, så vi satt och snackade politik i en halvtimma istället. Vissa har allt bra roliga åsikter, men det är lite av tjusningen. :b Terminens första läxa, ojojoj.. :b Analys på E.T, men hur svårt kan det va..
Elin och jag har kommit fram till att vi bara har sammanlagt 55 minuters rast, inklusive lunch, på fredagar. Det suger ju rent ut sagt. Fast det brukar ju i och för sig vara ett himlans gnäll över långa håltimmar, så jag har väl lite av en dubbelmoral. (A) Men vi flyttade i alla fall fram gehörs- och musikläran 10 minuter och fick sluta typ 20 minuter tidigare, så det fixade sig ändå. ;D Jag tror vår GEMUS-lärare mobbar Franz.. Men det gör vi ju alla mer eller mindre. :b
Andra sånglektionen idag. Jag hann aldrig bestämma mig för vilken låt jag ville ha, men jag kände mig inte redo att sjunga solo riktigt än så jag valde Vem bara för att nästan alla andra gjorde det så att vi kunde sjunga tre och tre. Men kände att den inte riktigt är rätt för mig så jag komemr förmodligen köra Allt jag behöver nästa gång, men då kommer jag att få ta den helt själv. Scary, men jag vet ju att jag kan så det kommer väl gå bra.
Imorgon ska jag vara parkeringsvakt på Örebromässan. Det suger hamsterpung, men vad göra.. Offside på kvällen med the family. ^^

Ibland blir man bara trött

Torsdagen dne 14:e september 2oo6

10:02 -
Sitter på en datalektion som jag inte behöver gå på. Tråkgrupp och tråkuppgifter, men faktiskt hellre lektion än ensam på håltimme. Hade ingen livskunskap idag så jag hade i stort sett kunnat börja vid 13:00 eller när nu matten börjar. Men men. Vad göra.
Massage idag, fan va härligt att äntligen få det gjort! Och sen in till Pettersberg och kolla på Vintrosa/Kilsbergen - ÖSK. Meningen att jag ska lämna in mitt matchställ, men jag har bara byxorna. Men jag är ganska säker på att jag har lånat ut min tröja till någon i laget, men de säger ju att jag inte har lämnat in den.. Jaja, vi får se vad de säger ikväll, hemma finns den i alla fall inte.
Skulle behöva träna på körsångerna också.. Inte för att jag över huvud taget kan dem, men ändå.. :b

22:11 - Totalt onödig dag, men hade rätt kul ändå. Jag, Hannes och Pontus busade lite med Sebastian men det gick inget bra, för han avslöjade oss. ;( Hade också en rätt kul diskussion under ekträdet med Nicklas, Elin, Hanna, Anton och Mats.. Yeah.
Hittade Karin vid bussen så jag övertalade henne, utan ansträngning, att köpa popcorn med mig och kolla på tv. :b Så det gjorde vi och sen åkte jag hem på massage. Renée behövde bara titta på mig i npgra sekunder innan hon konstaterade att jag var rejält sne i mitt bäcken, vilket också gjorde att jag hade ett ben som var längre än det andra. Inte konstigt att jag haft ont. Men hin knäckte till massa grejer och hittade massa knutar i andra muskler, så ont som ett as gjorde det, men det ska det göra på massage, annars har man gått dit i onödan. ^^
Sen in på handboll, Vintrosa/Kilsbergen - ÖSK. Segt, men skulle ju lämna matchstället och det var tydligen så att Bettan hade tagit alla ställ när vi var i Västerås i vintras, så jag hade inte tappat bort tröjan. Tuuuur. Vart lite svettig där. :P


Allt jag behöver nu är tid
Tid att komma över dig
Tid att samla ihop det som är kvar av mig
Allt jag behöver nu är lugn och ro
Att hitta en plats nånstans där jag kan sätta ett frö som kan få gro
Allt jag behöver nu är att hitta mig själv igen
Det kommer kanske inte att bli lätt men jag vet inget annat sätt så låt mig va
Och om du ser dig som en vän, kom inte hit igen
Du gör bara saker värre än de är
Till och med du borde kunna se att allt jag behöver nu är att få va ifred

Och huset ser så tomt ut nu när dina saker är borta
Men tack gode gud i alla fall för att nätterna är så korta
För det är svårt att somna, ja, det är svårt att vakna ensam
Och folk frågar hur du mår och jag hittar på nåt svar
Och av de vänner som vi umgicks med finns det inte många kvar
Och det är svårt nog att hålla kontakten med dem jag har
Allt jag behöver nu är att hitta mig själv igen
Det kommer kanske inte att bli lätt men jag vet inget annat sätt så låt mig va
Och om du ser dig som en vän, kom inte hit igen
Du gör bara saker värre än de är
Till och med du borde kunna se att allt jag behöver nu är att få va ifred

It's such a shame for us to part

Onsdagen den 13:e september 2oo6

21:09 -
Totalt onödig dag. Åkte in till idrotten fastän jag inte kunde vara med, gick på promenix med gänget istället. Gick på engelskan fast jag inte behövde, men satt mest och snackade skit med Sebbe i café Rosen. Lång håltimma, fanns inget att göra. Förutom att va social med folket förstås. Klassråd, katastrof som alltid. Avdelningsrådsrepresentant. Hett. Eller inte. I alla fall en kul debatt, Malin <3 esteter. ^^
Upp på stan och in på banken och fixade med min lön. Hem till Jennifer och tjockade och kollade på Frostbiten, finally. Hem och tråka. Tänkte skriva ut nytt schema, men de har gjort nåt skit med mitt schema så det är helt wacko. Stämmer inte alls. Fan, vet inte ens när jag börjar imorrn.. Goddamn.   



There was a time when all was perfect, no worries, but now that's blurry
We had something that no one had but it's all gone now
Ain't that so sad?
He came along, took you away, he opened his arms wide
There you stayed
You smiled and waved goodbye and for the last time I looked in your eyes
Love can fade, can break away, can be forgotten but not replaced
You might lose hope, you might lose faith but don't throw it all away 'cause you're afraid

Now all I ask is for him to care, for him to treat you like I was always there
But please, don't love him
Come back to me
I'm begging you
I'm on me knees
Please, don't forget all the times we spent and all the places we saw and went
We were so happy
What did I do wrong?
Was I not good enough all along?
Love can fade, can break away, can be forgotten but not replaced
You might lose hope, you might lose faith, but don't throw it all away 'cause you're afraid

Wakey wakey

Tisdagen den 12:e september 2oo6

19:12 -
Fortfarande sjuk men pallrade mg ändå till skolan imorse. För tidigt, igen. Så irriterande och imorse hade de inte ens låst upp dörrarna emellan korridorerna så jag kom inte åt mitt skåp på ett bra tag.. Film på S-blocket, E.T, alltid lika bra. Särskilt uppskattad på lektionstid. :P Skumt vad man kommer på nya saker med filmer varje gång man ser dem.. Eller jag kanske bara är blond? ^o)
Upp på McDonald's med Elin, Anton & Mats efter skolan, höll på att hungra ihjäl eftersom maten i skolan var totalt oätbar. Sen hem och däckade. Som vanligt. I know.


Well, I heard there was a secret chord that David played and it pleased the Lord, but you don't really care for music, do you?
It goes like this; the fourth, the fifth
The minor fall and the major lifts
The baffled kings composing hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Well, your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty in the moonligt overthrew you
She tied you to a kitchen chair
She broke your throne and she cut your hair and from your lips she drew the hallelujah
Halleujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Well, baby, I've been here before
I know this room, I've walked this floor
I used to live alone before I knew you
I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march; it's a cold and it's a broken halleujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Well, there was a time when you let me know what's really going on below
I used to live alone before I knew you
And remember when I moved in you and the Holy Dove was moving too and every breath we drew was halleujah
Hallelujah, halleujah
Hallelujah, hallelujah

Maybe ther's a God above but all I ever learned from love is how to shoot at someone who outdrew you
It's not a cry that you hear at night, itäs not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Ooooork

Måndagen den 11:e september 2oo6

18:38 -
Shit, fem år sedan World trade Center idag. Känns som om det inte alls var så längesen. Fan vad gammal jag känner mig nu. :P
Sov inte mycket inatt, vaknade hela tiden och kunde inte somna om. I hate. Men jag kravlade mig upp till skolan och tog 07:10-bussen. Jag var rätt död. Som tur var så gjorde vi inte överdrivet mycket, lyssnade mest på Jonas på ljudtekniken. Sen upp på stan med Elin och Sofie, tittade in i Sofies lyxlägenhet. :O Sen ensemble och tro på fan att jag fick sätta mig och sjunga idag igen, med min hals och min näsa. Hemsky. Och sen fick jag en elgitarr också, och det gick ju åt skogen. :P Och sen slutade ju jag så det var skönt. Annat blir det imorrn, tre och en halv timmas S-block. Goooosh. Fast det ska jag nog kunna stå ut med.

Vem tar sig tid?

Söndagen den 10:e september 2oo6

11:57 -
Helt död idag. Äckligt ont i halsen och genomförkyld, jättekonstigt för jag var helt frisk igår. :S
Har i alla fall börjat städa undan allt från igår. Det är mycket, men det går nog rätt fort ändå.
Riktigt kul igår var det. Alla kom redan vid 17:00 så vi kom igång tidigt med kräftor och kyckling och makaroner och allt vad det åts. Åt tamejfan hela kvällen, fanns ju lite plockmat också, så alla var ordentligt mätta framåt kvällningen. Kvällens stora asgarv var när Clara och Anna ringde upp folk. Daaaamn girl, that's still fun! ;D På slutet var det bara Anna och Becca kvar och då åkte glassen fram och vi nördade oss som vanligt. Sen följde vi Becca till bussen och efteråt kollade Anna och jag på Sällskapsresan men vi somnade ganska fort. :P
Ikväll ska jag, Anna och Becca på pilates, det kan gå hur som helst. :P

Tjejmys

Lördagen den 9:e september 2oo6

14:28 -
Jag hade tänkt mig en låååång och sköööön sovmorgon, men icke. Jag vaknade 08:45 och kunde inte somna om. Läste lite i ett sista tappert försök att somna om, men nej, någon ville visst att jag skulle upp. Men det var ju bra ändå för innan klockan hunnit bli tolv hade jag hunnit bada, käka frukost, prata med både Jennifer och Anna och till och med hunnit till affären och storhandlat med Anna. Duktigt av mig.
Ikväll blir det ju då tjejkväll med kräftor och lite annat smått och gott. Dissar alla grabbs ikväll och kör ladies night med Anna, Becca, Karin, Emma, Jennifer, Clara och Johanna. Det ska bli så mysigt så. ^^ Har massa att fixa inna de kommer, haha. ^^

I shouldn't say

Fredagen den 8:e september 2oo6

22:47 -
Idag var det redovisning av allt vi har gjort under denna fantastiskt roliga ESO-vecka på Svänghjulet. Redovisningen gick till så att alla grupper var på varsin station och gjorde sina grejer samtidigt och att man efterhand roterade runt i rummet. Det var alltså kaos då det dansades schottis till hög gitarrmusik i ett hörn, spelades teater i nästa, ett hörn med rytmik, en långvägg med bild och ett hörn med modern dans som var tvungen att dansas till schottistakten. Men kul var det. Vår grupp var klart sämst, alla andra såg ut att ha gjort  värsta arbetet.. Men vi var i alla fall duktiga på att dansa schottis. :D Sen när alla hade redovisat klart och vi hade utvärderat och skulle gå hem kom det in tre killar från estettvåorna och gjorde nån form av dans med bara överkroppar. Samuel ropade "RING MIG!" när de var klara, det lät väldig kul.. :P
Sen när jag kom hem däckade jag och sov ända tills Marcus kom hem från sitt läger och då kollade vi på That '70s Show och åkte sedan till affären och köpte tjockisgrejer och så beställde vi pizza och kycklingrulle. Yummi. Men nu måte jag tamejfan sluta käka massa tjockismat innan jag börjar rulla fram på allvar. Så vart det Idol och sen kollade vi på nån skum barnfilm..
Imorgon blir det tjejmys. (:

Inrutad

Torsdagen den 7:e septmber 2oo6

21:28-
Sista repetitionsdagen inför redovisningarna imorgon. Kom till Svänghjulet redan vid 08:10 och snackade lite skit med Pontus, Kim, Simon och Gustav innan det var dags för första lektionen som råkade vara bild. Det sög hamsterpung och jag hade redan gjort klart det vi skulle den veckan. Sen var det schottis igen. Jag har fått Simon Ternqvist som danspartner imorrn, det blir nog bra. Honom ramlar man inte omkull med i alla fall.. :b
Sedan var det lunch, men det var så äcklig mat i skolan så typ halva klassen bestämde sig för att käka på McDonald's. Nu är ju inte jag sådär överdrivet förtjust i McDonald's men vad gör man?
Sedan visade det sig att min grupp inte skulle börja förrän typ trekvart efter alla andra grupper så jag, Sofie och Pontus ramlade in i ett klassrum och drog fram madrasser och kuddar och filtar och mös lite. Sen kom David och ville vara med och så sa vi "självklart David, kom in du bara". Sen hittade David en hemlig dörr och försvann ut några minuter och sen öppnades den vanliga dörren och vi väntade oss att Dvaid skulle komma tillbaka men se det var minsann Samuel och när så David äntligen kom tillbaka bröt det ut ett kuddkrig som hette duga. Det kändes må jag säga. Aj. Sen skulle vi dansa igen, det var lite skojsigt men ack så fult.
Efter skolan åkte jag hem till Karin och mös med henne och Emma tills det var dags att åka till matchen. Spelade dock inte, men vi vann i alla fall med 3 - 1. Gött mos.

Titthålsoperation?

Onsdagen den 6:e septemeber 2oo6

16:45 -
Tredje dagen på ESO-veckan. På förmiddagen var det dags för sista stationen; modern dans. Det var riktigt kul och inte alls så jobbigt som jag hade förväntat mig och jag klarade mig bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. Ett tag var jag i par med dansläraren Monica och på ett ställe i dansen skulle man dra upp varandra. Typ tredje gången vi gjorde det fick mitt knä ett sånt där trevligt damp som det får titt som tätt och det gjorde så sjukt ont att jag vart helt svettig och fick tårar i ögonen. Monika är utbildad sjuksköterska och har även själv hand om utbildningar och hon sa på en gång att det förmodligen är miniskeln som spökar. Jag berättade att jag brukar få ont ofta och att det går över väldigt snabbt och då sa hon att hon absolut tyckte att jag skulel stå på mig och tjata mig till en titthålsoperation för att man verkligen skulel vara på den säkra sidan och så att de kan ta bort de benbitar som förmodligen ligger och skvalpar runt inne i knäet eftersom man annars alltid komemr att gå runt och vara rädd för att man ska paja nåot. Så jag hoppas verkligen att jag kan få en operation nu, för hellre att man tar bort allting och att man kanske få avstå från att träna i ett par månader än att man alltid ska gå runt och ha de här problemen.
I alla fall, på lunchen gick jag, Camilla, Lina och Samantha till Willys och handlade, och sen skulle min grupp ha andra omgången teater. Vi gjorde värsta leken, med vargar och lamm och stenar och fan vet allt och jag skrattade så jag dog. Det var fan jobbigt för jag fick jätteont i magen när jag var sten för att jag skrattade så mycket. Fetingträningsvärk. :P Och sen hade vi sista omgången stomp, vår scén blir nog rätt bra faktiskt. Ska bli intressant att redovisa allt på fredag.. :b
Efter skolan gick jag och Ida på stan en sväng innan bussen skulle gå. Köpte ett par nya vans (igen) på Din Sko för ynka 50 kronor, det var ju som hittat.. Bruna med rosa palmer på, lätt värda en femtilapp. ^^ Sen var bussen försenad igen.. Fast som tur är inte lika försenad som igår..
Nu ska jag snart laga lite mat och så måste jag ringa till Renée och avbeställa min massagetid hos henne eftersom jag har match imorrn den tiden.. Hur jag nu ska kunna spela utan massagen vet jag dock inte.. Och frågan är om jag egentligen får spela fotboll på detta heller.. Hmm.. Men ska i alla fall in och träna idag, men blir nog mest till att jogga lite.

Töntigt

Tisdag 5:e september 2oo6

17:26 -
Andra dagen på ESO-veckan. Var sådär. Hade bild på förmiddagen och vi skulle måla olika känslor och grejer. Jag är totally sämst på att måla så jag försökte väl göra det där så fort som möjligt. På lunchen lekte jag och några killar i dansrummet, gjorde det mänskliga alfatbetet och grejer. Fyfan va jag garvade, Hannes, Sebbe och Samuel var så klockrent bäst! ^^ Sen på eftermiddagen hade min grupp musik. Vi satt typ en timme på mattor på golvet och hade presentationer av oss själva, men det var bara skönt för ingen var särskilt peppad på att röra på oss. Men det fick vi allt ta och göra sen, vi skulle nämnligen dansa schottis. OMG säger jag bara! Jag är verkligen ingen bra dansare, speciellt inte på såna danser och så hade jag ju ont i ryggen och ihöften på det så jag var ju stel som ett kassaskåp och man skulle snurra och ha sig. Men skrattade gjorde jag i alla fall, jag var inte ensam om att vara totalt kass. Men jag var fan bra när jag dansade med Simon och Simon, men med Erik gick det sämst. :P Sen skulle vi dansa polska och det gick om möjligt ännu sämre. Krockade med Pontus huvud två gånger. :P (A)
Efter skolan var vi ett helt gäng tjejer från "klassen" som åkte upp på stan och fikade på Bara Vara. Det var mysigt, men dyrt..
Sen var bussen sjukt försenad, så jävla irriterande. Men jag hade ju sällskap av Sarisen i alla fall. (:
Har övat lite på sångerna vi fick i fredags. Har fortfarade inte bestämt mig, är lite sugen på Vem också.. Men vi får väl se.. Spelar inte så stor roll.

Vem plockar upp dig när du är nere, när allting bara skiftar i svart?
Vem visar en väg du ska gå när du inte själv vet vart?
Vem tar sig tid och frågar hur du mår?
Finsn det nån som kör dig hem när du inte går?
Vem delar du din framtid med, dina frågor, dina svar, när jag inte längre finns kvar?
Och vi, vi flög så högt utan att titta ner
Och nu när vi landat är marken allt vi ser

Vem kan du skrika åt när inget blivit som du vill?
Vem väcker du mitt i natten när du inte kan ligga still?
Jag hoppas att du hittar det, det du sökte och inte klandrar mig för att jag försökte
Och vi, vi flög så högt utan att titta ner
Och nu när vi landat är marken allt vi ser

Vem delar du din framtid med, dina frågor , dina svar, när jag inte längre finns kvar?
Vem delar du din framtid med?
Jag undrar bara vem?
Jag undra bara vem..

Hand i hand

Måndagen den 4:e september 2oo6

19:47 -
Idag började så ESO-veckan. En vecka med bara estetiska ämnen, alltså musik, dans, teater och bild. Min grupp äger. ^^ Denna dag har vi haft teater med jordens skönaste tant, Monica. Helt sjukt kul hade vi, lekte och hade oss. Skulle lätt kunna tänka mig att börja på teater. (: Bästa idag var Andrés svar på varför han inte kunde hoppa ut genom fönstret (nej, jag är svart..). Så jävla klockrent. ^^ Sen vart det grabblunch, jag lyckades hamna vid ett bord med bara killar. Jag var lite mobbad där, tyckte att Sebbe tittade lite snett.. :P Och på eftermiddagen hade vi nån skum lektion i rytmik, men det var jäkligt skoj. Man byggde typ upp en scén och så satt man och typ trummade på olika saker och gjorde olika rytmer. Det vart asbra.
Sen fick jag gå lite tidigare, för jag skulle till tandläkaren. I hate it. Men så var jag uppe och provade my beloved skinnjacka igen och den ska jag köpa imorgon. ^^ Kanske till och med kan vara så att jag får 600 i rabatt på den, och det vore ju inga fel. (A)
Sen träning. Gick sämst för jag har så jävla ont i ryggen och i höften.. Bläes.

Typiskt

Söndagen den 3:e september

13:14 -
Varit i Marieberg med mamma och kollat efter nåt bra tyg att ha till mitt rum och så skulle jag kolla på jacka. Men såklart hittade vi ingenting. Bara annat som vi inte behövde.

Dagens fundering:
När man går på stan bara sådär oj-det-är-två-timmar-kvar-tills-bussen-går-och-vi-har-inget-att-göra och man inte har några pengar på sig eller äger några över huvud taget: det är då alla otrolgit snygga och användbara saker dyker upp och knäpper en på näsan! Man kan gå in i vilken skitaffär som helst och ändå bara krylar det av saker man vill ha men inte kan få. Varför? Jo, det är ödets ironi.. För när man vet vad man ska ha och man har en fet plånbok i väskan, tro på fan att de där sakerna man såg häromdagen inte finns kvar eller så vill man inte längre ha dem. Ja, kära nån. Men det är väl lite så att det man inte kan få vill man ha..

21:04- Fan vilken freaky day. Först fick jag reda på att en av mina kompisars pappa dog inatt. Det känns helt ofattbart, han var ju som en kompis själv.. :/
Och sen är det detta med mordet i Vivalla. Jag kände inte offret, men jag kände både killen som offret hade misshandlat och mördaren har till och med gått i min klass. Det känns sjukt. Även om jag inte kände någon av dem särskilt bra så känns det ändå helt ofattbart att något sånt kan hända så i ens närhet. :S

Ingen slump

Lördagen den 2:a september 2oo6

11:16 -
Jobbigaste natten på länge, drömde massa mardrömmar. Usch, hatar dem verkligen..
Idag blir det en chill-dag. Eventuellt bio med familjen på eftermiddagen, Offside, och på kvällen blir det förmodligen till att kolla på nya säsongen av Kvarteret Skatan med Anna. (:

22:50 - Blidde ingen bio idag, men väl en mycket trevlig dag med fröken Wikström. Först var hon hemma hos mig och så kollade vi på första säsongen av Idol. Lika kul varje gång. ;D Sen skulle hon hem och äta men sen stämde vi träff på Tjocken, alltså Ica, köpte lite tjockisgrejer och åkte hem till henne och kollade på Att stjäla en tjuv, Kvarteret Skatan och the Office. Största humorkvällen alltså. Det finns nog inget som slår våran humor. Det är väl inte för intet som Tosse trodde att vi var systrar.. :D På tisdag blir det ännu en Malin&Anna-power-dag, ska nämnligen åka till Haga och fixa Pilateslektioner. (; Fan vad det kommer att se ut.. Vi är inte världens smidigaste precis.. :P

Dagens fundering:
Nästan varje helg brukar mamma komma till mig och säga något i stil med "det är nån som har blivit knivskuren!" eller "det har varit slagsmål i stan!". Hon brukar inte ens behöva säga vart, man behöver knappast fundera. Det slår aldrig fel, det är ALLTID i Vivalla. Det är ju inte direkt en slump att de har en egen polisstation trots att det finns ett stort polishus inne i city. Så om man åker på fest i Vivalla så kan man nästan alltid komam med insideinformation till tidningarna nästa dag, för det händer alltid något skit. Varför man över huvud taget åker dit frivilligt är ju en fråga i sig.. Jag är i alla fall glad att mina föräldrar tog förnuftet till fånga och flyttade därifrån när jag var tre månader. Fatta om jag hade växt upp där.. Undrar hurdan jag hade varit som person då? Förmodligen mycket kaxigare för att man måste hävda sig där, och jag hade säkerligen börjat bryta på nån utländsk dialekt eftersom Vivalla är Örebros motsvarighet till Stockholms Rinkeby, Malmös Rosengård eller Göteborgs Biskopsgården. Nu säger jag inte att debara finsn tattare där för det, jag känner flera stycken trevliga människor som bor där, men det är verkligen vilt där borta, det kan ingen förneka.

RSS 2.0