Det ska vara lite stökigt

Onsdagen den 20:e september 2oo6

22:04 -
Inatt vaknade jag av att jag hade frukstansvärt ont i min höft och jag visste inte hur jag skulle lägga mig för att få det att sluta. Usch, inte ett dugg trevligt. >-<
Stavgång på idrotten, sådär lagom kul men rätt schyst träning faktiskt.
Sen engelska med jordens sämsta engelsklärare. Åh, hon kan verkligen inte engelska, hur i hela fridens namn ska de stackars små barnen lära sig något med en sån lärare? :S Tur att jag bara går där för syns skull..
Riktigt skön håltimme med massa flumm innan klassrådet. Jag avskyr klassråd, det är totalt värdelöst. Och jag blir lika irriterad på Lottas pipiga röst varje gång. Men men..
Sen åkte jag hem till Jennifer, vi var sjukt hungriga så det blev språngmarsch till Galejan. Nästan så vi sprang hem för att käka dessa uuuuuunderbara pizzor. ;D
Jag hade fått för mig att fotbollsträningen skulle börja 18:30 men när jag väl stod på busshållsplatsen klockan 18:00 vart jag osäker så jag ringde till Marianne och då skulle vi förstås börja just om fem minuter. Shit, tänkte jag, ursäktade mig och fick snällt komma en kvart för sent. Vart inte mycket till träning för min del, en mer stillastående träning får man leta efter. Men fick i alla fall reda på att vi ska ha uppehåll hela oktober, vilket är kanon eftersom jag ändå tänkt ta ett break då och bara satsa på simning och pilates och kanske en liten joggingtur nån gång då och då.
Imorgon ska jag försöka hitta en skolläkare och få en tid för mitt knä. Och så ska jag på resurstid för sången, det ska bli intressant och jag har FOTFARANDE inte bestämt vilken låt jag ska ta. Jag är velig. Hemma ska jag städa som en tok och så ska jag försöka plugga lite..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0