Puss och kärlek

Tisdagen den trettionde oktober nollsju

Nollniofyrtiofyra:
Vaknade kvart över åtta imorse. Var skönt men ville sova vidare. Satte på Simpsons the Movie en stund och så övade jag på Time after time. Gllar den låten skarpt, kul att spela också.
Nu ska jag gå och lägga mig i ba´det och sen blir det promenad och lek med Anna och mys med Tommy ikväll. (:

Lättfett

Måndagen den tjugonionde oktober nollsju

Nollniofjorton:
Vaknade fem över åtta imorse, helt av mig själv. Var ganska skönt. Skulle ändå upp halv nio. Mamma jobbar så jag måste ta bussen till jobbet idag. Kanske är några stjärnor på bussen idag, vem vet. Sjukt jobbigt att jobba till åtta idag. jag tycker inte om vardagar. Fast nu är det ju lov så förhoppningsvis är det mer folk än annars, men ändå.
Tommy börjar ju nya jobbet idag, hoppas det går bra för honom. (:
Åh, jag är så peppad på att färga och klippa håret. Ska bli brunt och massa uppklippt samt lugg. I think it's gonna look nice.


Tjugoettsexton:
Träffade Tommy på Järntorget imorse. Fick en puss och sen var det dags att börja jobba för honom och gå till bussen för mig. Missade precis trettioettan. Var fett kallt att vänta på bussen; hade för tunna skor och det blåste som tusan. Men sen kom Erica och då kändes det lite bättre. Åkte till jobbet. Var där en timma för tidigt så jag gick runt på Marieberg en skvätt. Fanns inte så mycket att köpa. Inte för att jag har pengar, men ändå.
Var inte alls så farligt att jobba åtta timmar. Fick lunch vid halv tre vilket var lagom. Så skönt att ha en halvtimma. Sen gick jag på kavrtsrasten vid fem, jättebra. Har varit alldeles lagom med folk. Sista timmarna gick jag mest bara runt och städade och fyllde upp grejer och det var skönt. Fick lite chock att det var tre som slutade förra veckan; Malin E, Jessica och Barbara. Kändes konstigt. Blir wierd när det börjar nytt folk. De får inte ta mina timmar bara..
Efter jobbet övningskörde jag lite.

Imorgon ska jag leka med Anna på dagen och med Tommy på kvällen. (:

In a bullet proof vest with the windows all closed

Söndagen den tjugoåttonde oktober nollsju

Artonochfemton:
Igår var det lite mysigt med släktkalas hos Tommy. Hans farmor är så bäst! Vi fick lite godis och så fick vi varsin trisslott, dock nitlotter. Sen åkte vi med henne till stan och då fick vi pengar att gå och äta för. För gullig är hon.
På kvällen kollade vi lite på tv och sådär.

Imorse hade jag glömt att det blivit ändrat till vintertid så vi var en timma förtidiga upp men det var bara skönt för då kunde vi gå ner och kolla på lite AFV.
Jobbat hela dagen. Varit väldigt mycket folk men inte konstigt eftersom det är lönehelg. Jobbar måndag, onsdag, fredag, lördag, söndag den här veckan. Blir inte mycket till lov för min del.. Men det blir pengar!



Artonfyrtionio:
Egentligen. Vad gjorde jag när jag inte hade jobb? Inte ett piss. Umgicks med Tommy typ. Det gör jag nu också. jag tycker faktiskt inte jag har offrat någonting fastän jag jobbat varje helg sen mitten av juli. Jag tar det som något positivt att de vill att jag ska jobba, det visar ju på att jag är duktig och omtyckt på jobbet och det vill man väl? Och att få de där pengarna i mitten av månaden, det är så fint så ujejuj. Så himla skönt att kunna unna sig saker ibland. Hade jag inte jobbat hade jag itne haft ett träningskort. Det hade ju varit lite jobbigt. Jag hade inte kunnat åka iväg på grejer, inte kunnat köpa bra presenter till födelsedagar. Så grymt skönt att ha jobb, verkligen.

Rocking around the Christmas tree

Lördagen den tjugosjunde oktober nollsju

Elvafemtiosju:
Igår var det en trevlig dag.
Hade sånglektion. Först var jag helt själv men efter kanske en halvtimme kom Kajsa också. Fick ny låt, Eva Cassidy - Time after time. Har inte lyssnat särskilt mycket på den i mina dagar så har ingen riktig koll på vad det är för låt men många säger att den är bra.
Sen kör. Börjat repa inför lucia, vi ska ju sjunga i Nicolaikyrkan tillsammans med kör A och Örebro luciakör. Blir fett med nice.
Sen matteprov. Jag var väldigt säker på att få IG men när jag kollade på provet så insåg jag att jag faktiskt fattade uppgifterna och det kändes grymt skönt. Bör klara G. Braaaa.
Efter provet kände jag mig helt slut i huvudet så jag skippade idrotten och åkte direkt hem till Tommy. Har inte varit här på över en månad. Vi gick och köpte godis såklart. Kollade på 1408 och sådär.

Gick riktigt bra att sova inatt. Allergin höll sig i schack så det var inga problem. Känner mig dock riktigt äcklig nu. Måste duscha och göra mig fin sen. Det ska vara lite kalas här, Tommys farmor kommer. Mysmys.
Sen ska jag hem och imorgon ska jag jobba.
Fett skönt med lov men jag ska dock jobba hela lovet nästan men det är faktiskt bara bra. I need money. Tommy lär man inte se mycket av heller för han börjar nya jobbet på måndag. Wei.

I try to get by

Torsdagen den tjugofemte oktober nollsju

Tolvfyrtiotvå:
Jag väntade förgäves igår. Det kom inget samtal. Det kändes verkligen piss, jag ville så himla mycket. Jag var ganska förstörd igår faktiskt, det erkänner jag. Fan också. Men men, jag får väl ta det. Försöka gå vidare och så.
Idag hade vi MUKO. Hann köra Freedom och Don't let the sun go down on me. Det blir nog bra sen, vi gillar't.
Nu hardet varit akustisk konsert i F1. Det var många som var bra, Risbergska äger.
Nu sitter jag och väntar på s-block. Vill verkligen inte idag, kommer vara så sjukt segt. Kolla klart på filmen. Har man tur kanske man kan få åka hem lite tidigare. Kanske kan ljuga ihop något, hehe. Nejdå. Eller jo kanske.
Ikväll blir det till att plugga matte. har prov imorgon och jag kan ärligt talat säga att jag kommer få IG. Frågan är om det ens är värt att plugga ikväll? Anywho, jag får väl göra mitt bästa. Jag blir stört glad om jag får G!
Imorgon ska jag faktiskt åka till Nora, första gången på länge. Får se om jag dör eller inte. Förhoppningsvis inte. Tommy har lovat att inte släppa in katten på rummet och att byta sängkläder. Kanske klarar mig.



Sjuttonfyrtiofyra:
Jag är trött. Det är jag jämt.
Kollade klart på "Mycket väsen för ingenting". Förstod inte så mycket ändå men förhoppningsvis ska vi kunna göra en bra redovisning av den sen i alla fall.
Jag är hungrig. Snart mat, kyckling och quinoa, mums. Ska nog lägga mig i badet sen, värma upp inför råplugget av matte. Känns ju väldigt bra att det bara var fyra stycken i svåra gruppen som klarade provet. Very well, vem behöver matte B?
Bränner ut mitt älskade Gilmore Girls nu! :D


Tjugoettnollnio:
Jag har pluggat matte i en och en helv timma i sträck nu. Det går sådär. En hel del som jag har lätt för men en hel del som jag verkligen inte fattar..

Everything's all right

Onsdagen den tjugofjärde oktober nollsju

Fjortontrettiofyra:
Idag är det FN-dagen. I couldn't care less.
Hade s-block imorse. Kom på att vi skulle jobba med grupparbetet och då blev jag ledsen i ögat för jag hade inte bestämt med någon grupp och visste inte vilka jag skulle vara med eller vad jag ville arbeta med. Som tur var så frågade Martina om jag ville vara med henne och då blev jag glad igen. Jag, Martina, Jenny och Lovisa jobbar med "Mycket väsen för ingenting", en pjäs av Shakespeare. Vi kollade lite på den idag men vi fattar inte mycket. Well, well. Skönt att kolla på film i alla fall fast det vetitusan hur vi ska redovisa. Vi får se.
Sen var det FN-show i aulan. Kör B sjöng tre sånger och sen skulle vi tydligen vara med kör A och sjunga "Together" som vi gjorde förra året fast det visst evi inte om förrän vi såg lappen i aulan. Men vi sjöng på så gott vi kunde i alla fall. Efter första konserten ringde Tommy och ville ha sällskap så han kom ner till skolan och umgicks med mig. Bulle. Gick till Willys och köpte lite godis för det kostade bara treochnitti. Sen åkte han till arbetsintervju och jag gick på matte och klassråd.
Nu borde jag egentligen plugga men jag känner ingen ork för tillfället. Men snart ska jag sätta mig och jobba med matte och GEMU. Och fortsätta råplugga text tills ikväll.
Tommy blev erbjuden jobb direkt efter arbetsintervjun. Så himla bra! Han får börja redan på måndag. Får se om han tar det, han ska på en till intervju om ett par minuter. Får se vad de säger där.. Men stört bra att han får jobb sådär på direkten. Han skickade ansökningarna i lördags och i måndags blev han kallad. Helt stört flyt.
Är mindre nervös idag än igår. Bra. Fast jag kommer säkert bli jättenervös ikäll sen ändå men man får ju faktiskt uppsjungning innan så då kanske den värsta nervositeten går över. Walla. Jag ska äga, jag vill så gärna! Jag vet att jag kan göra min låt bra, hoppas bara att den går fram idag. Fatta nervös man kommer vara ikväll när man väntar på att de ska ringa. Kanske man väntar förgäves.. Muuuuh.


Nittonfyrtiofem:
Stört skönt att det är över. Var inte alls farligt. Jag kom till NA som andra person och fick därför sjunga som andra person också. Bra system.
Först pratade jag lite allmänt med körledaren och två snubbar från Lions och sen fick jag sjunga lite med körledaren. Gick jättebra, förutom att jag tappade lite text ibland men det spelade ingen roll. Sen fick jag sjunga lite Gläns över sjö och strand. Jag känner att det gick jättebra, jag gjorde i alla fall allt jag kunde och kommer jag inte med så gör jag det inte, men jag har i alla fall gjort mitt bästa. Men jag hoppas till tusen att jag kommer med, jag vill verkligen. Tänk, fyrtio framträdanden. Det är sjukt mycket men fyyyyy så kul!

The joy of Christmas

Tisdagen den tjugotredje oktober nollsju

Sextonochnitton:
Idag har jag varit hemma. Har egentligen Gambiadag men jag pallar inte. Skiter i att jag får frånvaro. Har städat en massa idag. Det var inte ett dugg kul.. Bakat en äppelpaj också, det var lite mer kul. Har övat en massa sång idag. jag är så sjukt nervös inför imorgon. Jag vet inte om jag ska hoppas eller inte. Jag kommer säkert göra bort mig för att jag är så nervös. Fan ta att ha scenskräck!!! Men jaja, det är tur att man får sjunga upp först och sådär. Vet dock fortfarande inte vilken låt jag ska ta. Men vi får se. Jag hoppas i alla fall att det går bra och jag kommer vara stolt över mig själv i vilket fall för att jag vågade. Om jag nu gör det. Maaaaah.


Tjugofyrtifem:
Jag har verkligen ångest inför imorgon. Jag tror verkligen inte att det kommer gå bra. Men jag har i alla fall med mig Tommy som stöd. Men det är så stört för det är aldrig någon som ärligt kan säga vad de tycker, de säger bara det de förväntas säga. Som lärare till exempel, de är ju för tusan betalade för att uppmuntra en även om man suger. Men hur fasen ska jag veta om jag är bra om det inte är någon som säger hur det är på riktigt? Jag skiter fullständigt i om någon säger att det är bra för man märker direkt om det är något de bara säger eller om de verkligen tycker det. Oftast så är det bara för att de måste säga det. Så sjukt. Jag gör inte så längre. Jag håller hellre käften än att säga att någon är bra om den inte är det. Okej, man kan säga något uppmuntrande men man behöver inte lyfta någon till skyarna. Samtisigt så tycker jag man verkligen ska göra det om det är så. Well, well.. Vi får se hur det blir. I'll do my best,

The first Nowell

Söndagen den tjugoförsta oktober nollsju

Tionollnoll:
Igår lekte jag med Anna och Johannes. Vi var såklart iväg och köpte godis. Det var tyvärr slut innan vi ens hunnit börja kolla på film..
Anna och jag körde lite karaoke. Vi var snygga och bra. Johannes satt mest och gjorde sitt stryktips. Vi kollade på Svensson Svensson, lite Babben och så lite Alfie. Och så kollade vi på massa söta bilder från när Anna var liten. Hennes syssling och jag är jättelika, lite läskigt sådär faktiskt.

Imorgon ska jag förhoppningsvis joina Linn och Mahja till kören på Frälsis. Vill inte gå dit själv så ska försöka ta sällskap. Blir förhoppningsvis kul.

Artonnollåtta:
Stört mycket folk på jobbet igen. Stod en stund i coffeshoppen. Hämtade massa glass från frysen, hade för tusan frostskador efteråt. Sen var det Nelly's med Patricia. lyckades välta soptunnan och slå i smalbenen när vi skulle stänga, fy tusan va ont det gjorde.
Ikväll blir det väl bara mys antar jag.

Orkar inte

Lördagen den tjugonde oktober nollsju

Artonnollsju:
Sjutk trött. Jobbig dag som tusan.
Åkte hemifrån halv tio och fick gå runt i stan ett tag. Tog halv elvabussen från stan. Var stressad som tusan men det var Tommys fel att jag inte kom iväg tidigare. Säger vi. Stressade som tusan upp till jobbet, men Jakob trodde jag började tolv. Jag började dock klockan elva ändå men det glömde han sen för jag hann bara få en rast. Blä. Stod i coffeeshoppen en hel del idag. Det var skojigt men jag är fortfarande värdelös på mjukglass och kaffesorter. Men det kommer väl.
Ikväll blir det bara chill.

Hallelujah I just love him so!

Fredagen den nittonde oktober nollsju

Artonochsjutton:
Idag har det varit en bra dag. Fick ha sång själv i en timme för Kajsa var förkyld och Ida var inte där. Det gick bra men Caroline tycker att jag är för blyg, men jag vet inte. Jag tycker att det är för att det är tidigt på morgonen och man inte kan sjunga ut ordentligt, men visst. Fick sjunga Hallelujah I just love him so idag, så jäkla bra låt. Ska nog sjunga den på uppsjungningen för lucia om jag inte ska ha Faith Hillåten..
Var på Marieberg med bubben. Hittade grymt snygga skor men vet inte om jag ska köpa dem, de var rätt dyra. men vi får se. De verkade grymt sköna i alla fall.
Nu ska jag snart kolla på AFV, sen blir det nog lite matlagning. Puss

Where are you Christmas?

Torsdagen den artonde oktober nollsju

Sextonochtretton:
Var faktiskt utvilad när jag vaknade imorse. Sov med alla gosedjuren i sängen inatt, haha. Det var mys.
Hade MUKO. Körde Morgonstämning. Gick väl bra. Övade på programmet, så sämst. Fast ändå blir det bra sen.
Pannkakor på lunchen, mums!
Hade GEMU. Marcus höll i lektionen. Jag fattade noll men ändå. Det gjorde alla andra också, haha.
S-blocksprov på renässansen. Sug. Fast det gick jättebra tycker jag. Var sjukt mycket att skriva, men ändå. Man kunde välja ganska fritt vad man ville berätta om. Jag skrev typ sex A4 tror jag. Måste bli VG i alla fall, annars blir jag ledsen.
Nu sitter jag vid bibliotekets dator. Ska ha körlektion sen. Pallar inte att sitta här så länge till så jag drar nog ut på stan snart. Har letat sångbok med jullåtar. Kommit på att jag vill sjunga Where are you Christmas? men det finns säkert inga ordentliga noter på den. Får väl skriva ut den ändå och ta med en extralåt ifall de heller vill ha med noter. Very well..


 

Artonfemtiotvå:
Jahaja.. Haft körlektion nu då. Gick bra. Men när jag tänker efter; det finns inte på min världskarta att jag skulle klara att åka själv i stan. Inte i dessa konstiga korsningar. Jag skulle få panik. Men det kommer väl. Har ju ett par veckor kvar nu. Ska banne mg inte behöva byta igen. Mäh.

Imorgon blir det nog en trevlig dag. Sång, kör, piano, matte och idrott. Sen Marieberg med lullen, söka jobb. (;


Plingelingeling

Onsdagen den suttonde okotber nollsju

Tolvtjugoåtta:
Onsdag idag. Ganska bra dagar ändå. 
Hade s-block. Köpte två dubbelmackor att ha till frukost. Mumsigt värre. Hade sista genomgången inför provet imorgon. Smart, ha sista föreläsningen dagen innan prov. Jaja. Jag känner mig skapligt förberedd i alla fall.
Haft engelskprov nu. Hade inte pluggat ett skit men kunde allt ändå. Måste få MVG, annars dör jag. Typ.
Ska snart ha matte. Måste få rätsida med de där uppgifterna. Konstigt att jag får en del rätt och en del käpprätt fel fastän det är samma uppgifter.. Very well..
Sen blir det da Vincikoden i riografen. Har med mig en baguette att äta eftersom jag ska på pilates efteråt. Hoppas det är kul. Känns som att det är ganska lagom träning sådär. Hoppas det inte är alltför avancerat. Det var i alla fall kul på GIH men detta kanske är annorlunda. Vi får se. Ska i alla fall övningsköra med mamma efteråt. Sen plugga det ista inför imorgon. 

Imorgon är det då alltså torsdag. Ska ha MUKO. Hoppas vi får köra ett par låtar i alla fall. Vet åtminstone att vi ska köra Morgonstämning. Så ska vi ju ha föreningsfotot men har ingen aning om när. Jaja. GEMU också. Vill inte, jag är sämst. Kanske skulle passa på att kolla upp intervallen nu när jag ändå har datorn.. Så s-blocksprov. kan bli intressant. Hoppas jag får bra på det, måste få VG i alla de ämnena, annars blir jag ledsen. Sen körlektion.


Nittonfyrtioett:
Pilatesen var sjuuuukt jobbig. Jag trodde mina ben skulle gå av, men attans vilken bra tärningsform det är alltså. Lätt fortsätta fastän det är jobbigt.
Ska på provsjungning för Örebro luciakör på onsdag, är jätteglad att jag i alla fall blivit utvald. (:
Väntar samtal från Coop Forum också. Vore stört kul att få börja där, fler arbestimmar och bättre OB. Men vi får se.

I live in a lie

Tisdagen den sextonde oktober nollsju

Sextonfemtiofem:
Igår blev det en bra dag. Hade jättekul på teatern.
Sen åkte jag upp och mötte min pälskling på stan. Jag kom på att det vore kul med bio. Sagt och gjort; vi köpte biljetter till Stardust. Eftersom det var en stund kvar tills den började så passade vi på att gå till H&M och jag köpte en ny munktröja, wei. Filmen var jättebra också.
Hem. Var trött men Tommy var tvungen att plugga teori. Bajsunge. Fick i alla fall massage. ^^

Imorse åkte jag med Tommy till Vägverket där han gjorde sitt teoriprov. Han klarade det, såklart.
Hade ensemble. Spelade igenom alla våra låtar. Kommer bli såååå bra! Hjärta musikestet.
Sen kulturhistorisk fördjupning. Jag höll på att somna. Linserna krånglade. Fyfan.
Gick och simmade. Skönt. Bokat pilates och vattenaerobics. Yes.
Nu ska kollas på AFV och sen sova, eller nåt. Ciao.

I knew it

Måndagen den femtonde oktober nollsju

Tioochfjorton:
Vaknade två gånger inatt av att jag var jättetörstig. Det är då man bara vill ha ett göas vatten bredvid sängen. När jag väl druckit blev jag kissnödig. Darn.
Var trött när jag varknade av mobilen. Ville inte gå upp. Så kom jag på att det är den femtonde vilket betyder lön och månadsdag och då blev jag glad.
Har haft matte. Lasse kom typ femtio minuter försent men det gjorde inget för jag klarade mig själv. Bara det att jag gör fel på vissa tal fastän andra laikadana blir rätt. Förstår inte hur det går ihop, men men.
Har engelska nu. Har skrivit ut min text. Borde plugga ord men dte har jag tid för senare också.
Har idrott sen. Jag ska vara duktig och kämpa på med mina muskler. Not. Jo, lite.
Sen teater. Är fasiken inte peppad. Why?
Efter skolan blir det i alla fall mys med bebis. Tror vi skippar att baka, det blir så sent. Kan köpa med oss nåt gottigotti istället.
Får ju som sagt lön idag. Det gillar vi. Två och fem får jag. Inga fel. Ska spara undan en tusing till Stockholm. Plus femhundringen från studiebidraget. Har ju ändå femtonhundra att röra mig med tills den första. Wei.

Workaholic

Söndagen den fjortonde oktober nollsju

Tjugoochfemtionio:
Igår var det en jobbig dag på jobbet. Massa folk. Stod halva dagen på Nelly's och halva i lobbyn. Det är lite lagom att ha det så. Träffade Camilla och Fredrik. Alltid kul när man träffar folk man känner. Vi kom i alla fall iväg bra i tid.
Åkte in till stan och hämtade Tommy. Vi kollade på Disneydags och så gick vi till affären och köpte gottigotti. Sen var det mat framför AFV och sen kollade vi på Heroes och sen var dte mysochgodnatt.

Fick åka extra tidigt till jobbet idag, för pappa skulle sälja mammas bil. Jag gick runt på Marieberg i en halvtimme. hade med mig tvåhundra spänn, men de gick inte åt. Tragiskt. Jag som är en shopaholic kunde inte hitta något att köpa. Blä.
Massa folk idag också. Kände mig helt slut efter en timme. Fick rast sist av alla. Stod halva dagen på Nelly's och sen lobbyn, som igår. Skönt. Massa att göra. Lina var där. Och Johanna. Nice.
Efter jobbet hade jag körlektion med Fredrik. Gick jättebra. Vi har dock skjutit fram uppkörningen igen men det gör inget för jag känner mig inte jättesäker ännu, så det blir skönt. Och så är det ju schysst mot snubben som hade kuggat, alltid bra att få köra upp så tidigt som möjligt. Blir nån gång i november nu, typ efter Parlamentet. Nice.
Nu ikväll har jag ätit pizza, mumma, och kollat på American Pie med pappa och Marcus. Fett med nice.

Imorgon är det måndag igen. Matte igen. Blä.
Elva månader imorgon. (: Ska baka blåbärspaj. ^^ Hjärtapådu.

Will love stay in my heart?

Lördagen den trettonde oktober nollsju

Tioochfyrtiofyra:
Igår var det fredag och fredag gillar vi. Kom till skolan och såg att sånglektionen var inställd. Blev ledsen i ögat, men vi fick ha några praktikanter istället och det blev bra det också.  Jättetrevliga.
Sen hade vi rep med kören i aulan. Känns alltid lite speciellt att stå på den där scenen. I love. Lite dryga låtar bara, men det är alltid kul att sjunga.
Sen piano. Det var kul, men jag kunde inte alltför mycket direkt. Men jag ska försöka bättra mig, det är inte ett dugg svårt egentligen.
Sen matte. Jag börjar fatta igen. Ibland i alla fall. Vi får se hur det går. Fortfarande stressad inför provet. Muh.
Sen idrott. Var i gymmet. Jag är stört klen, men jag tränar styrka bara för att stärka småmusklerna så jag ska inte ha höga kilon, men ändå.
Sen hade jag tänkt gå direkt till Haga och simma, men då har förstås jobbet ring och sagtatt jag ska jobba så det var ju bara att åka dit och se glad ut. Fast jag ville i och för sig jobba så det var ingen fara. Första gången på länge som jag jobbade till åtta, men det gick bra. Var lugnt och så. Kom iväg väldigt tidigt, fick vänta på mami.
Åkte hem och sen till Anna. Kollade Idol och Fredag hela veckan. Lekte med nya katten Lisa. Hon är världens sötaste men jättejätteblyg.

Show me love

Torsdagen den elfte oktober nollsju

Nittonfyrtiofem:
Idag har det varit en äkta pissdag. Regnigt och jävligt, palla. Fick åka tidigare än vanligt för att Tommy skulle hinna med sin buss, följde med honom så långt jag kunde. Satt och pluggade matte och s-block innan jag hade första lektionen. MUKO, var kul. Körde Freedom, I love. Sen var det lunch, jag åt bara äppelkaka, mums. Sen GEMU. Sjöng lite. Fick gå och kolla på cheerleaderna som hade cheering i tyå en minut. Ovärt. Sen s-block. Blev stört trött så jag höll på att somna. Åt mina tre mandariner, mums.
Sen upp på stan. Köpte en tjocktröja på H&M, behövdes som fan. Sen körlektion. Körde landsväg och motorväg. Gick rätt bra. Pissväder, svårt att se.
Nu ska jag ringa Anna och se vad hon har för planer inför imorgon.

Fragile

Måndagen den åttonde oktober nollsju

Nollsjutjugosex:
Idag blir det en sån där lång dag. Mattestuga, engelska, idrott, teater och körlektion. Pallzor. Men what to do. Jag är i alla fall duktig som pinar mig upp med en tidigare buss på morgonen för mattens skull. Men jag har väl knappt något val, hinner ju aldrig jobba på lektionerna. Det suger. Hata matte B!


Trettonfemtioåtta:
Haft styrketräning på idrotten. Jobbigt som tusan. Ska snart ha teater. Första gången jag inte är peppad. Vet ej varför. Är lite stressad att jag ska missa bussen sen, men skulle jag göra det är det ju faktiskt bara att ringa till Fredrik och säga att jag blir sen. Ahh. Har inte fått nåt svar från min bubbi än, han skulle svara på om han skulle sova hos mig inatt. Blir nog inte så men jag blir inte ledsen för det. Jag måste plugga..


Nittonfyrtioett:
Gick bra på teatern. Lite jobbigt när det är individuellt, men det gick fint. Jag och Filip jobbade tillsammans sedan. Vi hade lite idétorka men det löste sig fint sen, hehe.
Gick jättebra med körningen idag också, allt beror på om jag är stressad eller ej. Jag är inne i en stressad period i mitt liv tror jag, jag har kommit på att det är då jag får kli i huvudet. Men det gör ingenting, stress är bra ibland. Säger vi. Men dte är jäkligt mycket i skolan alltså. GEMU, matte, engelska och s-block, och det är inga små grejer heller.

There's still a little bit of your face I haven't kissed

Söndagen den sjunde oktober nollsju

Tjugotvåochnitton: Gick bra att jobba idag men vi låg stört mycket efter när vi skulle stänga, hann inte ens göra klart hela golvet. Men nu vet man ju att man får lön nästa månad också.. Vet dock inte om jag jobbar nästa helg, men det skulle inte förvåna mig. Man törs ju inte göra planer i alla fall.
Anna och Johannes var här ikväll. Vi skulle kolla på Supersugen men den funkade inte. Hate it. Måste kolla så att filmerna funkar innan jag bränner dem hädanefter.. Anyways. Vi hade trevligt som tusan. Love you!

Imorgon är det en ny jobbig skolvecka. jag lär få plugga som ett as fram till höstlovet känner jag. Matteprov, renässansprov och gemuprov. Pallzor. Jag vill inte. Ska i alla fall gå på mattetsuga imorgon, lika bra att ta all hjälp man kan få. Ska gå tidigare från teatern imorrn också, har körlektion. Hoppas den går bra. Har en till på torsdag. Uppkörningen närmar sig, hjäääälp.

Till det sista andetaget

Lördagen den sjätte oktober nollsju

Nittonnollett:
Jahapp, då har man jobbat hela dagen igen då. Skönt ändå, nu vet jag ju att jag får pengar till Stockholm. Gick bra att jobba, fast det kändes att jag började en timma tidigare än vanligt för dagen blev så lång. Men det var inte sådär farligt mycket folk idag så det var rätt lugnt. Övningskörde med mamma efteråt, gick jättebra. Varför kan det ine alltid gå så bra?
Ikväll blir det mys. Ska äta lövbiff och hasselbackspotatis, älska! Och sen blir det Svensson, Svensson, Babben och film. Och mys med snutten! <3 Stackarn har fått vara hemma med min familj hela dagen, men han verkar inte ha dött av det i alla fall.

Dude

Fredagen den femte oktober nollsju

Fjortonfemtiotre:
Jag gillar inte den här dagen. Fy. Gick uruselt på sången, fattar inte varför. Jag kan ju sjunga. Whywhywhy. Gick bättre på slutet i alla fall. Whatever. Sen kör. Tråkig som fan. Fast det är kul låtar fast det blir lite enformigt ibland, men ändå. Så piano. Fattar inte varför det är så svårt för det är egentligen jättelätt. Jag bara krånglar ihop allting.. Menmen. Får väl öva. Idrotten var inte kul heller. Hade basket och det är banne mig inte roligt nånstans. Gick på promenad efteråt. Hade lämnat väskan i gympahallen men den var inte kvar när jag kom tillbaka. Lite rädd vart jag men den hade tydligen Gogo tagit hand om. Tur. Hade tänkt plugga lite efter skolan men jag orkade inte så jag åkte upp på stan och här sitter jag nu på biblioteket och väntar på att Tommy ska ringa. Han har säkert missat bussen. Då får han spö sen. Jag ska tydligen jobba i helgen. Inte för att jag klagar, man får pengar.. Men skulle ju vara med Tommy. Fast jag hinner ju vara med honom hela dagen idag i alla fall. Men jag ville ju leka med lillebebisen på söndag men det hinner jag ju inte då. Snyft.
Tommy och jag ska i alla fall gå till Fröken Brogren när han kommer, och ikväll ska vi äta Dulche de leche. ;P

Misslyckad dag

Torsdagen den fjärde oktober nollsju

Artonfemtiofyra:
Igår var det onsdag. Hade ett sånt där gulligt oförberett matteprov som man gillar. Gick sååå sämst och då var det ändå bara g-uppgifter. Sugmiglångsamt. Fast det verkar inte ha gått bra för nån annan heller. Vi ska göra om provet och lämna in imorgon. Tror jag kan klara det lite bättre nu i alla fall. Wellwell. Fick tillbaka engelskprovet. Hade slarvat bort mitt MVG kan jag säga.. Fick i och för sig två extrapoäng så jag nådde MVG men ändå. hade haft två poäng ifrån max om jag inte hade slarvat. Wellwell.
Efter skolan åkte jag och Tommy till Lager157. Hade tänkt köpa ett par nya skor men de var inte i rätt färg så det blidde inget. Fick vänta länge som aset på bussen. Blä. Hittade inget på Marieberg heller så jag blev ledsen. Var på IKEA hur länge som helst. Jag och Tommy lekte med bävrar och lekte med någon dator. Det var kul. Jag köpte
en ljusslinga som man ska sätta upp på fönstret, hoppas det blir gulligt.
Kollade på Heroes och sådär när vi kom hem och sen var det mys och godnatt.

Hade för mig att jag började tio över tio idag men det gjorde jag inte, vilket resulterade i att jag kom försent. Typ tio minuter men ändå. Hann i alla fall köra en låt på MUKO:n. Sen var det GEMU. Känns bra där nu. Vi var i en datasal och fick gå in på en sida på internet där det finns en massa övningar. Bra som tusan. Sen s-block. Fick tillbaka provet. Man fick inga betyg, men man skulle ha hälften rätt för att få godkänt och jag klarade mig bra över det så jag tror jag fick VG eller nåt ditåt i alla fall. Bra.
Tog en promenad upp på stan. Hade körlektion som gick sämst. Jag suger på att köra bil. Speciellt när jag är stressad och kör i stan. Blä. Övningsköra i helgen.
Måste sätta mig och göra matte nu. Fast först behöver jag ta ett uppvärmande bad. Och så måste jag plugga sång och piano. Åh, jobbigskolapunktnu.

Sets without alarm

Tisdagen den andra oktober nollsju

Trettonnollfyra:
Idag är jag sjukanmäld. Mår pissigt. känns skitdumt för jag är säker på att det kommer från spänningar i nacken, men nevertheless så blir det pandahuvudvärk, yrsel och trötthet. Försökte åtgärda det igårkväll med den där massagegrejen mamma har men det gick inte så bra. Ska sätta mig med den lite senare också.
Har typ sovit hela dagen, skönt som tusan. Kollat på Gilmore Girls såklart. Jag är värsta nörden, helt klart.
Jag blir väldigt förvånad av u-torrent ibland också. Igår hade jag typ sju nedladdningar som stod helt stilla och så satte jag igång dem runt tio imorse och nu är de klara. Jag ba yeeees, har nu att titta på; Lejonkungen 2, Little Miss Sunshine, Harry Potter and the Order of the Phoenix, Superbad och Hairspray. Det säger man inte nej till. Och att allt får plats åp en och samma DVD är inte heller fel.
Nu ska jag äta lunch och lägga mig i sängen igen. Enda minuset idag, förutom det uppenbara med sjukdomen, är att pappa inte fick till nya boxern igår så att jag fortfarande inte kan kolla på alla superbra kanaler, men det kommer väl ikväll.

Imorgon blir det i alla fall mys för då ska jag till Lager157 och köpa nya skor, blåa I think, Marieberg och IKEA med mysen. ^^



Sextonfyrtiofem:
Jag har fortfarande ont i huvudet. Very jobbigt, men what to do. Vad jag mixar engelska och svenska.. Jaja.
Har faktiskt städat på mitt rum idag. Kanske inte direkt syns men man slipper dö av astma i alla fall. Undrar när jag sist dammsög innan idag? I don't want to know..
Jag vill också gå på Sannamarken! Det är ju tradition. Men icke. Ingen som vill eller kan gå. Och jag hinner inte egentligen.. Men ändå. Marcus åkte dit för en liten stund sen. Muh.
Rätt skönt att jag är ledig i helgen. Då hinner jag för en gångs skull umgås med min käre pojkvän! <3

Aching aching

Måndagen den första oktober nollsju

Artonfemtiotre:
Idag har det varit en pissdag alltigenom. Vaknade av en mardröm imorse, igen. Sen hade jag tänkt gå på extramatten men jag var så sjukt trött att jag väntade på halvniobussen istället. Missade såklart sexton med tre minuter, första gången i år. Cp. Hade cp-engelska som var aptråkigt. Så har jag förstås haft aphuvudvärk hela dagen igen, jag pallar den inte, den tar livet av mig. Pallade därför inte idrotten utan åkte upp på stan. Mötte min bebis. Löste ut mitt studiebidrag och köpte en blå mössa på H&M, för fin. Sen var jag i valet och kvalet på om jag skulle åka hem och sova eller om jag skulle gå på teatern. Jag gick till slut på teatern. Det var ett dumt val för jag mådde bara sämre. Men det var väl rätt kul i alla fall, det är det jämt.
Nu är jag i alla fall hemma. Är jättehungrig men maten är väl klar snart.

RSS 2.0