Sets without alarm

Tisdagen den andra oktober nollsju

Trettonnollfyra:
Idag är jag sjukanmäld. Mår pissigt. känns skitdumt för jag är säker på att det kommer från spänningar i nacken, men nevertheless så blir det pandahuvudvärk, yrsel och trötthet. Försökte åtgärda det igårkväll med den där massagegrejen mamma har men det gick inte så bra. Ska sätta mig med den lite senare också.
Har typ sovit hela dagen, skönt som tusan. Kollat på Gilmore Girls såklart. Jag är värsta nörden, helt klart.
Jag blir väldigt förvånad av u-torrent ibland också. Igår hade jag typ sju nedladdningar som stod helt stilla och så satte jag igång dem runt tio imorse och nu är de klara. Jag ba yeeees, har nu att titta på; Lejonkungen 2, Little Miss Sunshine, Harry Potter and the Order of the Phoenix, Superbad och Hairspray. Det säger man inte nej till. Och att allt får plats åp en och samma DVD är inte heller fel.
Nu ska jag äta lunch och lägga mig i sängen igen. Enda minuset idag, förutom det uppenbara med sjukdomen, är att pappa inte fick till nya boxern igår så att jag fortfarande inte kan kolla på alla superbra kanaler, men det kommer väl ikväll.

Imorgon blir det i alla fall mys för då ska jag till Lager157 och köpa nya skor, blåa I think, Marieberg och IKEA med mysen. ^^



Sextonfyrtiofem:
Jag har fortfarande ont i huvudet. Very jobbigt, men what to do. Vad jag mixar engelska och svenska.. Jaja.
Har faktiskt städat på mitt rum idag. Kanske inte direkt syns men man slipper dö av astma i alla fall. Undrar när jag sist dammsög innan idag? I don't want to know..
Jag vill också gå på Sannamarken! Det är ju tradition. Men icke. Ingen som vill eller kan gå. Och jag hinner inte egentligen.. Men ändå. Marcus åkte dit för en liten stund sen. Muh.
Rätt skönt att jag är ledig i helgen. Då hinner jag för en gångs skull umgås med min käre pojkvän! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0