Will love stay in my heart?

Lördagen den trettonde oktober nollsju

Tioochfyrtiofyra:
Igår var det fredag och fredag gillar vi. Kom till skolan och såg att sånglektionen var inställd. Blev ledsen i ögat, men vi fick ha några praktikanter istället och det blev bra det också.  Jättetrevliga.
Sen hade vi rep med kören i aulan. Känns alltid lite speciellt att stå på den där scenen. I love. Lite dryga låtar bara, men det är alltid kul att sjunga.
Sen piano. Det var kul, men jag kunde inte alltför mycket direkt. Men jag ska försöka bättra mig, det är inte ett dugg svårt egentligen.
Sen matte. Jag börjar fatta igen. Ibland i alla fall. Vi får se hur det går. Fortfarande stressad inför provet. Muh.
Sen idrott. Var i gymmet. Jag är stört klen, men jag tränar styrka bara för att stärka småmusklerna så jag ska inte ha höga kilon, men ändå.
Sen hade jag tänkt gå direkt till Haga och simma, men då har förstås jobbet ring och sagtatt jag ska jobba så det var ju bara att åka dit och se glad ut. Fast jag ville i och för sig jobba så det var ingen fara. Första gången på länge som jag jobbade till åtta, men det gick bra. Var lugnt och så. Kom iväg väldigt tidigt, fick vänta på mami.
Åkte hem och sen till Anna. Kollade Idol och Fredag hela veckan. Lekte med nya katten Lisa. Hon är världens sötaste men jättejätteblyg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0