Plingelingeling

Onsdagen den suttonde okotber nollsju

Tolvtjugoåtta:
Onsdag idag. Ganska bra dagar ändå. 
Hade s-block. Köpte två dubbelmackor att ha till frukost. Mumsigt värre. Hade sista genomgången inför provet imorgon. Smart, ha sista föreläsningen dagen innan prov. Jaja. Jag känner mig skapligt förberedd i alla fall.
Haft engelskprov nu. Hade inte pluggat ett skit men kunde allt ändå. Måste få MVG, annars dör jag. Typ.
Ska snart ha matte. Måste få rätsida med de där uppgifterna. Konstigt att jag får en del rätt och en del käpprätt fel fastän det är samma uppgifter.. Very well..
Sen blir det da Vincikoden i riografen. Har med mig en baguette att äta eftersom jag ska på pilates efteråt. Hoppas det är kul. Känns som att det är ganska lagom träning sådär. Hoppas det inte är alltför avancerat. Det var i alla fall kul på GIH men detta kanske är annorlunda. Vi får se. Ska i alla fall övningsköra med mamma efteråt. Sen plugga det ista inför imorgon. 

Imorgon är det då alltså torsdag. Ska ha MUKO. Hoppas vi får köra ett par låtar i alla fall. Vet åtminstone att vi ska köra Morgonstämning. Så ska vi ju ha föreningsfotot men har ingen aning om när. Jaja. GEMU också. Vill inte, jag är sämst. Kanske skulle passa på att kolla upp intervallen nu när jag ändå har datorn.. Så s-blocksprov. kan bli intressant. Hoppas jag får bra på det, måste få VG i alla de ämnena, annars blir jag ledsen. Sen körlektion.


Nittonfyrtioett:
Pilatesen var sjuuuukt jobbig. Jag trodde mina ben skulle gå av, men attans vilken bra tärningsform det är alltså. Lätt fortsätta fastän det är jobbigt.
Ska på provsjungning för Örebro luciakör på onsdag, är jätteglad att jag i alla fall blivit utvald. (:
Väntar samtal från Coop Forum också. Vore stört kul att få börja där, fler arbestimmar och bättre OB. Men vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0