Fragile

Måndagen den åttonde oktober nollsju

Nollsjutjugosex:
Idag blir det en sån där lång dag. Mattestuga, engelska, idrott, teater och körlektion. Pallzor. Men what to do. Jag är i alla fall duktig som pinar mig upp med en tidigare buss på morgonen för mattens skull. Men jag har väl knappt något val, hinner ju aldrig jobba på lektionerna. Det suger. Hata matte B!


Trettonfemtioåtta:
Haft styrketräning på idrotten. Jobbigt som tusan. Ska snart ha teater. Första gången jag inte är peppad. Vet ej varför. Är lite stressad att jag ska missa bussen sen, men skulle jag göra det är det ju faktiskt bara att ringa till Fredrik och säga att jag blir sen. Ahh. Har inte fått nåt svar från min bubbi än, han skulle svara på om han skulle sova hos mig inatt. Blir nog inte så men jag blir inte ledsen för det. Jag måste plugga..


Nittonfyrtioett:
Gick bra på teatern. Lite jobbigt när det är individuellt, men det gick fint. Jag och Filip jobbade tillsammans sedan. Vi hade lite idétorka men det löste sig fint sen, hehe.
Gick jättebra med körningen idag också, allt beror på om jag är stressad eller ej. Jag är inne i en stressad period i mitt liv tror jag, jag har kommit på att det är då jag får kli i huvudet. Men det gör ingenting, stress är bra ibland. Säger vi. Men dte är jäkligt mycket i skolan alltså. GEMU, matte, engelska och s-block, och det är inga små grejer heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0