Lättfett

Måndagen den tjugonionde oktober nollsju

Nollniofjorton:
Vaknade fem över åtta imorse, helt av mig själv. Var ganska skönt. Skulle ändå upp halv nio. Mamma jobbar så jag måste ta bussen till jobbet idag. Kanske är några stjärnor på bussen idag, vem vet. Sjukt jobbigt att jobba till åtta idag. jag tycker inte om vardagar. Fast nu är det ju lov så förhoppningsvis är det mer folk än annars, men ändå.
Tommy börjar ju nya jobbet idag, hoppas det går bra för honom. (:
Åh, jag är så peppad på att färga och klippa håret. Ska bli brunt och massa uppklippt samt lugg. I think it's gonna look nice.


Tjugoettsexton:
Träffade Tommy på Järntorget imorse. Fick en puss och sen var det dags att börja jobba för honom och gå till bussen för mig. Missade precis trettioettan. Var fett kallt att vänta på bussen; hade för tunna skor och det blåste som tusan. Men sen kom Erica och då kändes det lite bättre. Åkte till jobbet. Var där en timma för tidigt så jag gick runt på Marieberg en skvätt. Fanns inte så mycket att köpa. Inte för att jag har pengar, men ändå.
Var inte alls så farligt att jobba åtta timmar. Fick lunch vid halv tre vilket var lagom. Så skönt att ha en halvtimma. Sen gick jag på kavrtsrasten vid fem, jättebra. Har varit alldeles lagom med folk. Sista timmarna gick jag mest bara runt och städade och fyllde upp grejer och det var skönt. Fick lite chock att det var tre som slutade förra veckan; Malin E, Jessica och Barbara. Kändes konstigt. Blir wierd när det börjar nytt folk. De får inte ta mina timmar bara..
Efter jobbet övningskörde jag lite.

Imorgon ska jag leka med Anna på dagen och med Tommy på kvällen. (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0