Forever young

Måndagen den 25:e september 2oo6

17:36 -
Fy farao vilken sur dag det var igår. Vi skulle spela avgörande match i division 4:s a-slutspel. Tre matcher spelades, alla utom ett lag hade chans att gå vidare. Kumla som inte har förloat en match i hela serien mötte Nora, och slog dem, som väntat, vilket betydde att Nora var borta. De andra matcherna var vi, Rynninge, mot Yxhult, det enda laget som inte kunde gå upp. Vi hade exakt samma målskillnad som Latorp som skulle möta Tånged, som även de hade chans att gå upp. Om vi gjorde minst lika många mål som Latorp skulle det bli Rynninge som fick följa med Kumla upp i division 3. Vi var sjukt taggade inför matchen, och vi trodde verkligen att saken var biff när vi spöade Yxhult med 9 - 0. Men icke. Latorp lyckas göra 10 - 0 på Tånged, mycket på grund av att Tångeds målvakt var skadad så att de fick ställa in en ovan målvakt och alla höga skott gick in. Jag har aldrig sett ett mer ledset lag än vad vi var igår.. Usch, usch, usch. Fast jag tog det ganska bra måste jag säga. jag är inte långsint.. Men visst hade jag kunnat göra vad som helst för att se Rynninge i en högre serie. Får se hur många spelare som är kvar nästa år.

Idag har jag i alla fall haft ljudteknik. Det är så jäääkla kul, min låt vart bäst. ^^
Sen upp på stan med Elin och Sofie, som alltid. Köpte stora hårspännen och en ascool skjorta med dödskallar på. Sen åt vi på la Baguette. Mumsigt. (;
Sen ensemble. Haha, fyfan vad allt gick snett.. Och på slutet fick jag återigen spela åp den där äckliga elgitarren som hatar mig. Seriöst, Ola tror fan att jag kan, men jag kan verkligen inte det. Jag är sjukt dålig.
Sen åkte jag i alla fall iväg och simmade på Gustavsvik. Jävligt skönt, men de hade stängt av halva bassängen så man fick simma 25 meter i taget, störande.
Imorrn ska jag fixa klipptid. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0