Titthålsoperation?

Onsdagen den 6:e septemeber 2oo6

16:45 -
Tredje dagen på ESO-veckan. På förmiddagen var det dags för sista stationen; modern dans. Det var riktigt kul och inte alls så jobbigt som jag hade förväntat mig och jag klarade mig bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. Ett tag var jag i par med dansläraren Monica och på ett ställe i dansen skulle man dra upp varandra. Typ tredje gången vi gjorde det fick mitt knä ett sånt där trevligt damp som det får titt som tätt och det gjorde så sjukt ont att jag vart helt svettig och fick tårar i ögonen. Monika är utbildad sjuksköterska och har även själv hand om utbildningar och hon sa på en gång att det förmodligen är miniskeln som spökar. Jag berättade att jag brukar få ont ofta och att det går över väldigt snabbt och då sa hon att hon absolut tyckte att jag skulel stå på mig och tjata mig till en titthålsoperation för att man verkligen skulel vara på den säkra sidan och så att de kan ta bort de benbitar som förmodligen ligger och skvalpar runt inne i knäet eftersom man annars alltid komemr att gå runt och vara rädd för att man ska paja nåot. Så jag hoppas verkligen att jag kan få en operation nu, för hellre att man tar bort allting och att man kanske få avstå från att träna i ett par månader än att man alltid ska gå runt och ha de här problemen.
I alla fall, på lunchen gick jag, Camilla, Lina och Samantha till Willys och handlade, och sen skulle min grupp ha andra omgången teater. Vi gjorde värsta leken, med vargar och lamm och stenar och fan vet allt och jag skrattade så jag dog. Det var fan jobbigt för jag fick jätteont i magen när jag var sten för att jag skrattade så mycket. Fetingträningsvärk. :P Och sen hade vi sista omgången stomp, vår scén blir nog rätt bra faktiskt. Ska bli intressant att redovisa allt på fredag.. :b
Efter skolan gick jag och Ida på stan en sväng innan bussen skulle gå. Köpte ett par nya vans (igen) på Din Sko för ynka 50 kronor, det var ju som hittat.. Bruna med rosa palmer på, lätt värda en femtilapp. ^^ Sen var bussen försenad igen.. Fast som tur är inte lika försenad som igår..
Nu ska jag snart laga lite mat och så måste jag ringa till Renée och avbeställa min massagetid hos henne eftersom jag har match imorrn den tiden.. Hur jag nu ska kunna spela utan massagen vet jag dock inte.. Och frågan är om jag egentligen får spela fotboll på detta heller.. Hmm.. Men ska i alla fall in och träna idag, men blir nog mest till att jogga lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0