McLovin'

080228 Torsdag

16:58
Har vaknat femtioelva gånger inatt. Vet inte riktigt varför, men det var i alla fall en pelle som tog upp all plats. Typ. Kan ha varit jag också, men jag hade i alla fall sällskap. Ja.
Pallrade i alla fall mig iväg till skolan idag. Hade med mig Tommy på bussen, så vi gick av vid sjukhuset och gick sen över stan. Fin liten morgonpromenad. Sen åkte han hem och jag åkte till skolan.
Hade lite ångest över att jag inte hade gjort MUKO:n, trodde Cia skulle slå mig, men det gjorde hon inte. Jag och några till gör uppgiften nästa vecka. Blir pianoversionen av My Heart Will Go On och sen svensköversatt text till Heaven is a Place Nearby. Blir nog bra. Måste bara fixa en cd att bränna ner på..
GEMU:n gick väldigt fort idag, skönt. Hade en prao, typ. Han var cool.
Så var det s-block. Håller på med upplysningen nu. Vet inte om det är intressant än. Eller jo, jag tycker om historia. Men vi har väl inte riktigt kommit igång än.
Känner mig inte riktigt kry än så det blev ingen vattengympa idag. Synd, för det är så skönt. Men bättre att bli frisk. Har haft ont i mitt knä idag också, bajsigt.
Blir väl bara till att softa ikväll. Ska försöka öva lite på pianot och sången. Om jag orkar.

19:21
Kvällens accomplishments:
- En omgång tvätt
- Diskat
- Märkt alla DVD-skivor (stod ingenting på dem förut, hehe)
- Promenad med mor

Nu blir det Jeopardy och Nannyakuten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0